Találatok a következő kifejezésre: Ha úgy gumit, (81 db)

Ha gumival csináljunk a pasimmal akkor is teherbe lehet esni? Már hallodtam olyat hogy kiszakad és ezt ö érezni fogja ha kiszakad? Félek hát ha ugyan ugy belém jön.

Legjobb válasz: Ha jól használjátok a gumit, akkor minimális az esélye a szakadásnak. Tessék elolvasni a hozzá kapott kis tájékoztatót és betartani az utasításokat.

Ha jól használjátok a gumit, akkor minimális az esélye a szakadásnak. Tessék elolvasni a hozzá kapott kis tájékoztatót és betartani az utasításokat.
ésszel kell kefélni
érzi ha nem hülyegyerek.

Elmegyek egy neten hirdető, igényesnek tűnő prostihoz lakásra. Csak a "hagyományos" szexhez kell gumi, vagy akkor is ha orális szexben részesít? (szinte mindegyikük írja a natúr-franciát, ami ugye gumi nélküli).

És ha orálhoz is kell gumi, azt lehet-e egyáltalán élvezni? Mennyire rizikós ez az egész dolog egészség szempontjából?

Legjobb válasz: Ha aznap mondjuk már a 15. férfi vagy, akinek gumi nélkül a szájába veszi, akkor eléggé kockázatos a dolog. A nemi szervi herpesz és a HPV is bõrkontaktus útján terjedõ betegség, amiket orálisan ugyanúgy át lehet adni, hiszen ott is megtelepszik. Rossz hír, hogy az óvszer sem véd a bõrkontaktus útján terjedõ betegségek ellen, hiszen ezek nem korlátozódnak a péniszre és vaginára, hanem a nem fedett területeken is jelen lehetnek. Vigyázni kell.

Ha aznap mondjuk már a 15. férfi vagy, akinek gumi nélkül a szájába veszi, akkor eléggé kockázatos a dolog. A nemi szervi herpesz és a HPV is bõrkontaktus útján terjedõ betegség, amiket orálisan ugyanúgy át lehet adni, hiszen ott is megtelepszik. Rossz hír, hogy az óvszer sem véd a bõrkontaktus útján terjedõ betegségek ellen, hiszen ezek nem korlátozódnak a péniszre és vaginára, hanem a nem fedett területeken is jelen lehetnek. Vigyázni kell.
orálisnál is kell gumi!
A kérdező hozzászólása: HPV oltás?
Bár úgy tudom, az csak a nõknek van, de akkor is csak mondjuk 20 genotípus ellen véd a lehetséges 150 helyett. Megéri a kurwa a kockázatot?
Kérd meg, hogy szopjon le egy banánt, és ha kiütésszerû pöttyök lesznek rajta, akkor rá se ránts..
kérd meg hogy mosson fogat, vagy öblítse ki a száját XD
Kerüld el.

Az esemény utáni fog. Gátló mennyire biztosít abban h ha úgy szexelek a barátommal h gumi nélkül és belém élvez nem leszek terhes?

Nem történt meg, nem is kockáztatnék, csak érdekel h ha vkivel egy ilyen szituáció el?fordult már segített-e az esemény utáni.

Legjobb válasz: Nem tortent semmi baj, ha nem szakadt ki a gumi. Az esemeny utanni valoban hatasos, ha idoben beveszed, DE es ismetlem DE csak abban az esetben hasznald, ha valami baleset tortenik, mert elegge komoly zavarokat okoz egy fejlodo szervezetben.

Nem tortent semmi baj, ha nem szakadt ki a gumi. Az esemeny utanni valoban hatasos, ha idoben beveszed, DE es ismetlem DE csak abban az esetben hasznald, ha valami baleset tortenik, mert elegge komoly zavarokat okoz egy fejlodo szervezetben.
1. nincs igazán esélye, hogy baj lesz, ha nem szakadt ki a gumi, akkor véd. 2. Az esemény utáni hatásos, ha minél elöbb beszedi, akinek szükséges, de mivel igen nagy adag hormon van benne, ezért utána eléggé összekeveri a hormonrendszert - ezért CSAK akkor szabad használni, ha feltétlen muszáj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
AZ ESEMÉNY UTÁNI GYAKORLATILAG EGY LÓRÚGÁS A HORMONHÁZTARTÁSODNAK! Csak akkor használd ha tényleg nagyon muszáj!!!!!!
Én 36 évesen vettem be egy eseményutánit 8 órán belül, egyszeri együttlét, nem teljesen középidõben, óvszer szakadás miatt. Mégis terhes lettem. Pedig az én koromban állítólag már nehezebben megy. Utána az orvostól hallottam, hogy nagyon gyakori a terhesség az eseményutánit követõen is. Escapelle volt azt hiszem a neve. Én akkor úgy gondoltam, hogy csak az nem lesz terhes, aki amúgy sem lett volna. :)
Nekem egyszer volt rá szükségem..tavaly..akkor kiszakadt az óvszer de nem lett semmi..bevettem a 72órást..( nekem is Escapelle volt:D ) szóval nekem használt :) de mondjuk engem meg sem vizsgáltak..:S mert úgy volt hogy a baki vasárnap volt..aztán hétfõn elmentem a suliban a védõnõhöz és miskolcon akkor újították valamelyik kórházat és nemtudta hová küldjön..szinte végig jártuk az összes miskolci kórházat..mire beküldött a megyeibe a szülészetre..:D és ott meg már ott várt a portás... hogy ugye ti jöttetek..az xy..suliból?:D már mindenki tudta hogy ki vagyunk hiszen a védõnõ felhívta az egyik orvos ismerõsét és õ írta fel..:D 17/L

Mi valószinübb? Ha úgy lesz terhes a csaj, hogy gumival csináljuk, vagy ha ráélvezek a nadrágjára, de van még alatta fehérnemü is?

Vagy mindkettõ kizárt?Lehet hülye kérdés,de érdekel . :D

Legjobb válasz: Mindkettõ gyakorlatilag 0, de a gumi mégis kiszakadhat.

Mindkettõ gyakorlatilag 0, de a gumi mégis kiszakadhat.
Mind2 0 de a igen, a gumi néha kiszakadhat :D szóval a 2. verziónál a kissebb :D
A gumi csak akkor szakadhat ki, ha a) lejárt b) eleve lyukas c) vadállatok vagytok, a lány nem annyira nedves, félredugod, stb d) rosszul helyezitek fel (pl. marad benne levegõ) e) nem jó a mérete (túl nagy vagy túl szûk rád) Más esetben nem fog kiszakadni, ha jó minõségû, márkás óvszert használtok.

Elmegyek egy neten hirdető, igényesnek tűnő prostihoz lakásra. Csak a punci/análszexhez kell gumi, vagy akkor is ha furulyáz? (szinte mindegyik írja a natúr-franciát, ami ugye gumi nélküli).

Én kinyalhatom? És ha orálhoz is kell gumi, azt lehet-e egyáltalán élvezni? F/22

Legjobb válasz: A nyalást a legtöbb engedi, a csókot pedig néhányan, ha szimpatikus vagy neki.

A nyalást a legtöbb engedi, a csókot pedig néhányan, ha szimpatikus vagy neki.
nyaláshoz van nõi óvszer. ez egy lapocska olyan anyagból mint a gumi, ráteszed és úgy csinálod neki. mindenképp húzz gumit. tõle meg nemárt kérni negatív aids, herpesz, clamydia, stb-tesztet mert bármit elkaphatsz nekem nem lenne gusztusom egy prostit kinyalni :((
Furulyáz??? LOL :D
Furulyáz= orálszex... tanulj.
fõsulis prostik.tapasztalat szex anál gumi, ha furulyáz akkor gumi nélkül is simán de elõtte megkér, hogy tusolj le nála.Legalábbis akikkel volt dolgom mind igy csinálta.Még nem volt herpeszem.
Én bevallom, egyszer voltam 18 évesen prostinál. Tudod, egy dolgot megtanultam, olyan ez, mint minden más reklám. Van a reklám, és van a valóság. Ez a két dolog a legtöbbször nem egyezik.:) Így többet nem is fogok menni, akkor is csak azért mentem, mert magányos voltam, és azt hittem, ettõl majd jobb lesz. De nem lett:) Szóval hirdetésben egy tényleg jól kinézõ, 30-nak írt nõ volt. Ki is néztem magamnak, felhívtam, mondtam elõre, hogy nekem csak az õ részérõl kéne végig orál. Mondta az árat, én meg elmentem hozzá egy másik városba(fõ, hogy ne tudódjon ki). Aztán eltaláltam hozzá. A képen egy nagyon szép testû nõ volt, bár az arca ki volt takarva, a valóságban meg kb egy 45 éves nõ volt. Egyik haveromtól hallottam rémsztorikat, így tudtam, hogyha már bejelentkezel és ottvagy a helyszínen, nem mondhatod, hogy nem kéred... Szóval lepipázott. Alig állt fel rá, kb 5 percig [email protected], amíg megmozdult. Aztán fél óráig csinálta, és nem tudtam elmenni... Majd valahogy még is sikerült. Maga a hölgy amúgy egy nagyon intelligens nõ volt, nem egy ösztönlény, azt is elmondta, hogy azért csinálja, mert a ház és a kocsi hitelre van neki véve, és ha nem akarja, hogy a lánya az utcán nõjön fel, pénzhez kellett jutnia... Szóval én ajánlom, hogy gondold át nagyon.
hát igen. a gumi sem 100%. a herpeszen túl pl a HPV is terjed úgy, hogy a gumi mellett ha kicsit összeér a bõrötök, el is kaptad. meg még vagy egy tucat kellemes betegség. meg szájról nemi szervre és fordítva. ha van eszed, akkor kihagyod. sosem értem minek járnak az emberek prostihoz. ennyi pénzbõl le lehet itatni egy fruskát egy diszkóban és hazavinni, ott még mindig kisebb a fertõzésveszély
A [email protected] nem járnak full tesztre, csak a pornósok.Nem szabad ilyen helyekre járni.Nem vagyok erkölcs csõsz, de ismerek sok ribit, van mindenféle bajuk, és sok nemibajnak nincs is tünete.A gumi sem véd meg mindentõl
Inkább töröld ki a 80-as paladinodat, és szerezz egy csajt.
A csók extrás, tehát többe kerül.Gumi nélkül sem mindegyik csinálja.Le kell vele beszélni mit hogyan lehet nála. Bátor legény.Sok sikert.
Herpeszt elkaphatsz "furulyázás" közben is ha jól tudom.
Az AIDS furulyázással is terjed
Na az meg nem túl életszerû, azért még mindig egy prostiról beszélünk, nem a csajodról.
A kérdező hozzászólása: És herpeszen kívül nem valószínû hogy durvább betegséget eltudnék kapni úgy hogy "szájjal leápol" gumi nélkül? És ha kinyalom, ill. csókolózunk?
A kérdező hozzászólása: 1.31 20:46-os válaszoló: "ennyi pénzbõl le lehet itatni egy fruskát egy diszkóban és hazavinni, ott még mindig kisebb a fertõzésveszély" Biztos vagy te ebben?

A barátom azt mondja, hogy ha szexelünk majd akkor amikor élvezne akkor kiveszi (ugye ugy gumi meg semmi nélkül) de szerintem így nem lenne jó ötlet, sőőt. Szerintetek?

én még elég tudatlan vagyok sajnos..:/

Legjobb válasz: Attól függ, hogy nézzük. Ha teherbe akarsz esni, akkor jó ötlet.

Attól függ, hogy nézzük. Ha teherbe akarsz esni, akkor jó ötlet.
Hogyne. Gondolom azt is hozzátette, hogy õ mennyire ügyes. De, ha teherbe akarsz esni, akkor én is ezt a módszert javaslom. Ugyanis ez NEM védekezés.
Hát elég veszéjes játék ez én nem ajánlom kivéve ha embrió kezdeményt akarsz szelektálni magadból?
1. Ez nem védekezés, így szoktak a legtöbben teherbe esni 2. Ha tudatlan vagy e téren, ahogy írtad, akkor nem kéne ezt még eröltetni, hanem utána olvasni stb
mivel te is beismerted, hogy még elég tudatlan v agy, szerintem hanyagold a témát, MINUMUN 5ÉVIG!!! gondolom 12-13 lehetsz, szóbal 5 év múlva, viszonylag érett leszel a dologhoz. de hogy a kérdésedre is válaszoljak, ez semmilyen védekezés! Ha nem akartok óvszert használni, akkor javalom, hogy anyukáddal keress fel egy nõgyógyászt. de õ is csak akkor ad gyógyszert, ha már rendszeres a menstruációd, és az sem 100%os ráadásul kell 3 hónap, amig hatni kezd. szóval, marad a gumi, ha meg nem tetszik a kedves párodnak, én elgondolkodnék, hogy mennyire is érdekled õt, ha nem törõdik azzal, hogy terhes lehetsz, és elcseszheti az életedet!
az elõttem szólók jól szóltak, és pedig azért is mert van elõfolyás
Ez így tényleg nem pálya. Ne engedd. Jobban jársz ha elmész egy nõgyógyászhoz. Ja és az egyik hozzászóló írta, hogy "3 hónap mire hatni kezd" a gyógyszer. Ez hülyeség. A gyógyszer általában már az elsõ hét után, vagy amint elmúlt a menzeszed már hat. Tapasztalatból mondom. L/21
Már ne is haragudj de ez butaság. Ne dõlj be neki, csak meg akar fektetni de még védekezésre is sajnálja a pénzt. Küldd el a bús-büdösbe. Ahoy.
kb. negyven évvel ezelõtt ez volt az egyetlen legális módszer a védekezésre, Magyarországon. Persze 21 éves korom elõtt, akkor még nem láttam lányt bugyi nélkül.
A kérdező hozzászólása: Jójó.értem és köszönöm.
A kérdező hozzászólása: :) köszii. (L)
Szinte semmi. Ezt értsd úgy hogy közel a 0-hoz.
Hát azért nem semmi..van egy kicsi esélye, de nem sok!
ez volt nálunk is tegnap reggel, pár nap múlva megkell jönnie, tudom magamról h nagyon aggodos vagyok még ha csekély az esélye akkor is kicsit félek, most együttérzek veled
Lányok, lányok!!! Ejnye. :-) Lényeg az, hogy nem olyan könnyû teherbe esni. De ne így romantikázzatok, hogy törölgetitek, hanem vagy gumi vagy gyógyszer. Anno nagyon féltem, sõt! kifejezetten tiltakoztam azellen hogy gyógyszert szedjek, mondván, hogy nem kell majd hormonos baba. Aztán elkezdtem nem mûködni és a gyógyszer gyógyított meg. Tehát nem árt. Anyukátokkal beszéljetek errõl... A szülõk se hülyék, sejtik, hogy nem ki nevet a végén-t játszotok a sráccal.
Végdekezni ha nem akrsz terhes lenni! Ez a legfontosabb! semmi törölgetés, nem teszi be teljesen, kimostam...stb aki nem akar babát annak jön össze a legkönnyebben! Egy gumi sokkal kényelmesebb mint egy abortusz, hidd el! Ráadásul egy koton nem teszi tönkre az életed, egy AB viszont könnyen megteheti. Tehát ne törölgess, hanem gumi vagy gyógyszer! Azért drukkolok, hogy megússzátok!
Sose azt számold, hogy mennyi a valószínûsége! Ha már szexelsz, azt felelõsségteljesen tedd! Elrettentésképpen elmesélem, hogyan készültem én: letörölgette kihúzta kiöblögette mindezt a mensi utolsó napján És tessék: nemsokára 25 leszek! Annyi védekezési módszer van, olvass utána.

Mennyi rá az esély arra, hogy ha a gumi elszakadt mielőtt a párommal elélveztünk és kb fél percig ugy csináltuk, hogy terhes lehetek első szexnél?

ha esetleg eseményutánit szeretnék venni 15 évesen kapok anyum beleegyezése nélkül?és n?orvos felirása nélkül is kapok?

Legjobb válasz: Ha ténylegesen nem volt benned mikor elment akkor az esély annyira kicsi, hogy tulajdonképpen nem érdemes miatta aggódni. Mindenesetre ne aggódj ha nem ment el mielõtt kivette nem lehet baj.

Ha ténylegesen nem volt benned mikor elment akkor az esély annyira kicsi, hogy tulajdonképpen nem érdemes miatta aggódni. Mindenesetre ne aggódj ha nem ment el mielõtt kivette nem lehet baj.
Az én válaszomat nem olvastad??? Van rajta spermicid anyag. KINYÍRJA szó szerint a katonákat! Ne aggódj! Meg ha aggódsz, akkor késni fog!!! Vegyél Magne B6-ot és napi 4-et nygodtan megehetsz belõle nem árt, akkor megnyugszol és meglátod nem lesz semmi baj! ;o)
16, háát, belefér mondjuk. Én még mindig azt mondom, ha nem ment el akkor megnyugodhatsz. A tabi már a te dolgod.
Eseményutánit nem csak 18 év felett adnak, elmész egy tiniambulanciára (minden nagyobb városban van) és feliratsz.nem vizsgál meg , meg semmi, csak felírja. Elég drága dolog , egy ilyen tabi 5 000 ft körül van.
Nem minden óvszeren van spermicid anyag, szóval nincs igaza az utolsó válaszolónak.
Hát...ha a gumi elszakadt akkor az a biztos, ha eseményutánit iratsz, mivel hihetetlenül nagy hormontartalmú, nem gyerekjáték ezért csak orvos irhatja fel. Az h anyukád beleegyezése kell-e...hát azt passzolom tovább. Vagy 14 a határ vagy 16:S Amúgy nem tudom hogy 15 éves létedre karácsony elõtt h állsz anyagilag de ezek nem olcsó gyógyszerek:D (mármint ha a szüleidet ki akarod és ki tudod hagyni ebbõl a dologból) Azért sok sikert:)
18 a korhatár, azalatt nem adják ki az eseményutánit, ne parázz elõre, majd csak akkor ha esetleg nem jön meg.
Ne aggódj!!!! Ezeken a gumikon van egy úgynevezett spermicid anyag, a mi megöli a spermiumokat. ha nem ment el benned, nem kell aggódnod. Ha kiszakadt, s utána újjat húztatok, s úgy ment el, nincs gond. Egyébként ahhoz képest elsõ volt neki :o) Egész jól bírta :o) Általában pasiknál az elsõ megáll 3 ki-be huziban :o) Figyeljetek arra is, hogy rakjátok fel a gumit! Sisak összeszoríííííít! De nem kell aggódj!!!
(1. válaszoló) Nyugi tényleg nem para ha nem ment el mielõtt kivette volna! Abszolút nyugi! Nem tudom, hogy hány éves a barátod, de ráadásul az elsõ pár évben a spermák nagy % még csak nem is képes a megtermékenyítésre, nem tudom ezzel mennyire nyugtattalak meg mert nem milyen idõs a pasid. De tény, hogy no para :)
A kérdező hozzászólása: csak akkor ment el miután uj gumit huztunk fel..hát ez már szerencsére nem szakadt el...szoval nagyon reménykedek:S:S:S
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi:) ...hát kicsit parázok tõle, mert jövõhétvégén kéne h megjöjjön és addig meg félek..:S
Esemény utánit.. Barátnõmnek úgy adtak, hogy elvitte magával a 18 éves ismijét. Szóval szerintem tedd te is ezt. Bár kétlem, hogy terhes lennél.. :)
A kérdező hozzászólása: köszi:) hát már kezdtem megnyugodni de észrevettem h a guminak ami elszakat egy nagyon pici része bennem maradt:S:S:S...igy lehetek már terhes?:Sléccii segitsetek:Sköszi
A kérdező hozzászólása: köszi:) ..16 éves és ez volt neki is az elsõ..:)
A kérdező hozzászólása: hát remélem télleg nem lesz semmi baj:) köszi:) ..párom is tök aranyos velem meg mindig nyugtat szoval..kezdek télleg megnyugodni:) de csak akkor fogok teljesen majd ha megjön
Elég régi. Mibõl áll venné egy új csomagot?
mi lenne ha vennétek egy frisset és nem kisérleteznétek a LIDL a 12db-os 1000ft alatt van
Akkor semmi pánik! Szorgalom és akaraterõ kérdése minden! ;-)
anyudnak is meséld el majd
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, remélem igazad lesz. Am õ már nem szûz bár még csak 2x csinálta.
Mennyire tapasztalt a barátod? Mert ha még "gyerekcipõben" jár a szexet illetõen, akkor ez elõfordul! Majd idõvel, ha már gyakorlottabb lesz, akkor szépen megtanulja kontrollálni és elhúzni az aktust, h mindkettõtöknek jó legyen!
A kérdező hozzászólása: Képzeljétek szombaton eljött a nagy nap, a barátom vett 1 úój doboz gumit, banánosat. De nem sikerült a szex, mert a barátom miután felhúzta a gumit egybõl elment...utána meg nem próbáltuk meg többször. Ez elég ciki, nem? Szerintetek sikerülni fog valaha?
nem tanultad, meg hogy csak olyat szabad használni aminek legalább 2 évig jó a szavatossága?
Dugjatok, az a lényeg...
Szuper! Majd mesélj el itt mindent! :D
Vegyél újat!!! Óvszernél nagyon is számít a szavatossági idõ!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Veszünk 1 új dobozzal! :)
Ja, vegyetek újat. Pár szár forint.
Az óvszer még mindig olcsóbb mint egy baba vagy egy kankó.
Szerintem nem haltok bele, ha vesztek egy újat. Biztos ami biztos.
Elõfordul ez, fõleg ha úgy rád van kattanva, amennyire lehet. Kérlek, ne is éreztesd vele, hogy ciki, ne törd össze a bimbódzó férfiasságát, pláne ha te pont azt akarod, hogy ezt mártsa meg benned. Ha legközelebb belekezdtek és ilyen van, vidd el a fürdõbe, zuhanyozzon le, aztán úgy ahogy kilép a zuhany alól, merevítsd ki megint, amit kell, óvszert rá és ne kíméld! 10-20 perc elég az újratöltésre, viszont lassabban fog elmenni másodszorra.

Lehetek ugy terhes ha a gumiba élvezett de közben bennem volt a farka?

aztán egyböl másik gumival csináltuk tovább...

Legjobb válasz: -.-' ha nem szakadt el az óvszer, akkor nem... istenem, miért vannak ilyen gyökér emberek?! jól teszed, hogy védekezel, ne is szaporodj soha! ;) am hány éves vagy?

-.-' ha nem szakadt el az óvszer, akkor nem... istenem, miért vannak ilyen gyökér emberek?! jól teszed, hogy védekezel, ne is szaporodj soha! ;) am hány éves vagy?
igen, az apró spermiumok éles fogazatukkal átrágják magukat a nálunk kb kétszázszor vastagabb gumifalon
ziher h az vagy
terhesvagy
szerintem te még nem szexelj, ha ennyire hülye vagy hozzá
Olyan buták vagytok... Ti hiányoztattok Általános iskolából? 8 osztályban ez el lett pofázva. Most 3 variáció van hogy mért raktok fel ilyen hülyeségeket: a) Fiatalok vagytok (<14) b) Hülyéskedsz c) Nem voltál iskolában, vagy a szüleid [email protected] rád és nem világosítanak fel...
Neked még beszélned kéne róla nem csinálni
erre való XD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!