Találatok a következő kifejezésre: Ha úgy be a (694 db)

Fiúk! Ha úgy éreznétek a lány odavan értetek mégis be akarná fejezni a dolgot, mit gondolnátok? Hogy reagálnátok?

Szóval harmonikus kapcsolat, mégis hirtelen szakítani akarna.

Legjobb válasz: Én átéltem ezt,bár "csak" tiniszerelem volt,és 7 hónapig minden rendben ment.Majd spontán szakított,mikor elõzõnap még bújt hozzám. Nagyon váratlan volt.Azóta õ alone,én feldolgoztam,és már mással ismerkedek.Õ meg így járt,ha utólag megbánta is. F

Én átéltem ezt, bár "csak" tiniszerelem volt, és 7 hónapig minden rendben ment.Majd spontán szakított, mikor elõzõnap még bújt hozzám. Nagyon váratlan volt.Azóta õ alone, én feldolgoztam, és már mással ismerkedek.Õ meg így járt, ha utólag megbánta is. F
Akkor hazudik a lány. Ha valaki tényleg szereti a másikat, akkor nem akarja elhagyni semmiképp. Úgy tûnik, õ mégsem érezte annyira harmonikusnak.
Valószínûleg nagyon átcseszted a fejét.
Kivalo szineszno lehet.

Az baj ha úgy pörgetem a motort hogy be van húzva a kuplung?

A kuplung lamelláknak tényleg nagyon árt? Sajnos dombon néha csak úgy tudok felmenni hogy megpörgetem a motort, mert akkora a domb, vagy ha valahol megsüllyedek akkor is ez a helyzet, gyorsan kiengedni elvileg nem szabad mert megszakadt a kuplung..

Legjobb válasz: Köszönöm, ment a plusz!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ment a plusz!
Azért ha sokáig van behúzva a kuplung is csúsznak egymáson. Szóval én úgy tudom hogy az is árthat neki ha sokáig ácsorogsz behúzott kuplunggal.
Igen, azt sem szereti, mert a kiemelõszerkezetet nem arra tervezték, hogy napi három mûszakban szét kelljen kapcsolnia a kuplungot, illetve a lamellák nem engednek el teljesen, van köztük némi kapcsolat. De annyit ki kell bírnia, hogy néha behúzott kuplunggal pörgeti meg a motort (mondjuk visszakapcsolásnál könnyebb úgy az élet). A hosszú csúsztatás és a lökésszerû terhelés hamarabb kivégzi.

Lányok, ha úgy hozná a sors, kipróbálnátok a 3-as szex-et? Ha igen melyik felállás jönne be 2ffi-1nő, vagy 2nő-1ffi?

Legjobb válasz: ma 13:08 Akkor idegesítsed nyugodtan magadtat, én válaszoltam a kérdésre. Nem jókislányoskodásból tettem, sok mindent ki szeretek próbálni a szexben-csak hogy megnyugodjon pici lelked. Komolyan, ha már ilyeneken felcseszed magad, jó lesz vigyázni, nem tesz jót a szívednek.:)

ma 13:08 Akkor idegesítsed nyugodtan magadtat, én válaszoltam a kérdésre. Nem jókislányoskodásból tettem, sok mindent ki szeretek próbálni a szexben-csak hogy megnyugodjon pici lelked. Komolyan, ha már ilyeneken felcseszed magad, jó lesz vigyázni, nem tesz jót a szívednek.:)
Volt szerencsém mind a kettõ felállást kipróbálni de a 2srác 1 lány felállás volt a legjobb :) . A kényeztetés inkább engem ért :) .
42% Miért, te a kérdésre válaszoltál? Szánalmas hülye. Ha meg azt írta volna, hogy igen, kipróbálná, itt ribancoznál... Én már részt vettem 3-as szexben, két férfi és én, nagyon jó volt. De azt is elfogadom, ha valaki soha nem akarná ezt kipróbálni, attól még nem ugatom le a fejét gyûlölködve.
bármelyiket 21L
én a 2 ffi 1 nõ felállást kipróbálnám, csak a srácoknak ehhez nagyon nincs vér a pucájukba avagy csak elviekben "nyitottabbak" szexuálisan.
ki 2 férfi 1 nõ
en inkabb a 2 ferfi egy no felallast probalnam ki mert ha egyedul kene kielegitsek 2 not az szerintem tobb lenne mint amit tudok nyujtani. en a minoseget szeretem nem a mennyiseget.
Kipróbálnám ha lenne elég merszem.
én kipróbáltam mikor úgy hozta a sors mindekettõt, az egyiket kapcsolatban, a másikat a buli hevében, vagyis mindkettõ a buli hevében volt, de az egyiknél ismertem jól a feleket, a másiknál nem. szerintem, ha valaki nyitott rá, miért ne? oltári volt, de inkább kapcsolat nélkül. egy kapcsolatot tönkre is tehet akár, ha nem elég nyitottak a felek és nem tudják rendesen megbeszélni.
Nem próbálnám ki.Alkalom lett volna rá, de engem nem izgat az ilyesmi.
na, már megint te :D a nagyokos :D na, meg a napietus egyik rokona :D sztem..
én piáltam már sokat, és mégse volt még részem hármas szexben :D miért olyan elképzelhetetlen, h nekem csak a pasimmal jó? meg nem tudnán nézni ahogy õ egy másik lánnyal..
ahhoz nagyon rossz kapcsolatban kell lennem, h ezt kiprobaljam..
A kérdező hozzászólása: kedves 13:01-kor kommentezõ. Azért írtam, hogy ha úgy hozná a sors. Feltételezve egy olyan szitut, hogy nincs senkije se és egy buli alkalmával így alakulna...
Két barátnõm is van, akik kipróbálták a két férfi-egy nõ felállást, mindkettõ élvezte. Én nem próbálnám ki, nem tudom miért nem, nem vonz.
elõzõ beíró! ha csajszi vagy én akkor tépnék egy sorszámot +1 pasiként. ìrj, hog hogyan hozzuk össze!
Dunát lehet rekeszteni az ilyen kérdésekkel, perzse ez engem NEM ZAVAR csak az hogy mindenki csak itt meri megkérdezni.Tõlem még senki nem kérdezett meg ilyet az életben.Hogy ennek oka e a külsõm?Mondjuk úgy hogy ha nincs is mire beképzeltnek lennem, simán vállalható vagyok.Direkt a gyk végett kérdeztem rá ismerõseimtõl hogy õket invitálták e már hármashoz vagy ilyemi.Nem vagyunk zárdába valók de mégis csak egyetlen ismerõsömnek az egyik ismerõse hármasozott csak. Errõl úgy látszik az emberek zöme csak dumál és elenyészõ része érintett.mint pl a "ki mire költené az ötöslottó nyereményt?" féle téma
Igen kipróbálnám. Néha álmodozok is róla. Nem érdekel, ha elitéltek, de akkor is leírom: a férjem és a szeretõm lennének a partereim. Hú, egy életre szóló élmény lenne. Ez sajnos soha nem valósul meg, így be kell érnem minketõvel külön-külön.

A theHunter 2012 játékban miért nem állitja be a beálitásokat, Pl:a grafikát felhuzom és a játék mégsem huzza fel, ugy mutatja hogy fel van huzva de ha belelépek mégis kicsi grafikán marad a játék?

Legjobb válasz:
Próbáld meg így: 1. Beállítod 2. Kilépsz a fõmenübe, majd vissza a beállításokhoz. Úgy maradt? Nem: Szerintem nem okéztad le (vagy apply) Igen: 3. Indítsd el a játékot, ha jó, akkor ennyi volt. 4. Ha nem jó, akkor lépj ki a játékból, zárd be az egészet. Indítsd el újra és nézd meg a beállításokat. 5. Ha a beállítások visszaálltak a "kicsi grafikára", akkor lépj ki, és Rendszergazdaként indítsd el (jobb klikk -> futtatás rendszergazdaként). 6. Utána állítsd be, és késõbb is Rendszergazdaként futtasd. Ha úgy sem jó, akkor nem tudok segíteni, bocsi.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Próbáld meg így: 1. Beállítod 2. Kilépsz a fõmenübe, majd vissza a beállításokhoz. Úgy maradt? Nem: Szerintem nem okéztad le (vagy apply) Igen: 3. Indítsd el a játékot, ha jó, akkor ennyi volt. 4. Ha nem jó, akkor lépj ki a játékból, zárd be az egészet. Indítsd el újra és nézd meg a beállításokat. 5. Ha a beállítások visszaálltak a "kicsi grafikára", akkor lépj ki, és Rendszergazdaként indítsd el (jobb klikk -> futtatás rendszergazdaként). 6. Utána állítsd be, és késõbb is Rendszergazdaként futtasd. Ha úgy sem jó, akkor nem tudok segíteni, bocsi.
A kérdező hozzászólása: Nem aval van a baj hogy nem maradnak ugy a beálittások, ugy maradnak, csak ha belelépek a játékba, akkor mégsem azonn a beálittáson fut!
A kérdező hozzászólása: Vagy esetleg honnan lehet letolteni egy SinglePlayeres jol mukodo verziot?

Ha idegenre ráírok a facen és hogy ne kerüljön az üzim az egyéb üzenetekbe neki, akkor elõször jelöljem õt be és úgy írjak neki?

Ha úgy vesszük egyik sem jó megoldás, mert ha bejelölöm akkor elutasít mert nem ismer, vagy ha szerencsém van akkor visszaír a másik dolog pedig, ha ráírok, akkor az életben nem ír vissza, mert egyéb xarba kerül az üzim.:P A rohadt életbe, így akkor hogyan ismerkedjek lányokkal, ha szimpi??:P Azzal ne kezdje senki nekem ecsetelni, hogy a face nem társkeresõ, mert lehúzom a budin! Mindig ilyen xarság nehezíti a helyzetemet!:P

Legjobb válasz: mert szerinted mit fog gondolni rólad egy vadidegen, ha csak úgy a semmibõl ráírsz, még ha be sem jelölöd. azt, hogy ezt még eljátszottad 20 másik lánnyal is...kit érdekelne? bejelölöd, és kész...ha elutasít, így jártál...én amúgy se kezdenék olyanokkal, akinek könyörögnöm kell, hogy megismerkedjünk...

mert szerinted mit fog gondolni rólad egy vadidegen, ha csak úgy a semmibõl ráírsz, még ha be sem jelölöd. azt, hogy ezt még eljátszottad 20 másik lánnyal is...kit érdekelne? bejelölöd, és kész...ha elutasít, így jártál...én amúgy se kezdenék olyanokkal, akinek könyörögnöm kell, hogy megismerkedjünk...
A kérdező hozzászólása: Ok rendben van amit mondasz és értem, csak az van benne, ha bejelölöm az illetõt, akkor elutasít és a rendszer zaklatónak fog vélni és letilt 10 vagy 30 napra is mert volt már ilyen!

Tényleg a rendőrség úgy is lehallgathatja a telefonodat, hogy ha nem telefonálsz, hanem csak simán be van kapcsolva? És ha igen akkor a sok bűnözőt miért nem bírják így akkor befogni?

Legjobb válasz: Igen van ilyen beépítve a telókba, Nokia telefonokkal dõltek be 2000 körül a New Yorkban tevénykedõ maffiózók. Egy kóddal mikorofonná lehet õket változtatni. Ha kikapcsolod az se számít, ki kell venni az aksit, mert úgy is tudják aktíválni, ha benne van az aksi. Ezért nem lehet az okos telókból csak úgy kivenni az aksit, legalábbis a legtöbbõl. Sajnos nem sci-fi ez, hanem valóság.

Igen van ilyen beépítve a telókba, Nokia telefonokkal dõltek be 2000 körül a New Yorkban tevénykedõ maffiózók. Egy kóddal mikorofonná lehet õket változtatni. Ha kikapcsolod az se számít, ki kell venni az aksit, mert úgy is tudják aktíválni, ha benne van az aksi. Ezért nem lehet az okos telókból csak úgy kivenni az aksit, legalábbis a legtöbbõl. Sajnos nem sci-fi ez, hanem valóság.
Igen, a telefonok képesek erre és igen használják is ezt, de nem mindenkit hallgatnak le.
"ha nem telefonálsz akkor nem tudja lehallgatni" Ne hazudj! Akkor miért kell kivenni az akkut az érdekes beszélgetéseknél?
ha nem telefonálsz akkor nem tudja lehallgatni
@15:36: Ohh a régi szép idõk... Azért megnézném, hogy egy nyílt forráskódú rendszerbe hogy csempésznek ilyen megoldást... :)
És ki a jó fene akarja a azt lehallgatni kedves elõzõ, hogy te hány deka parizert veszel? Ébredj már fel, a kutya nem kíváncsi rád, senki sem esküdött össze ellened. Amúgy meg rengeteg jogi herce-hurca van a szimpla beszélgetés lehallgatásokkal is, hogy csak na. Ráadásul ha valaki olyan komoly bûnözõ, akkor nem eszik nehezére egy olyan SIM-kártyát és/vagy telefont beszerezni, amit nem tudnak hozzá kötni és onnantól veszett ügy az egész, 10 millió embert nem fognak lehallgatni.
Persze...azt a pár millió telefon tulajdonost folyamatosan lehallgatják. Amúgy, ha nem telefonál valaki, akkor mégis, mit hallgathatnának le?
Például: http://source.android.com/ A gyártók/megrendelõk már más kérdés. De aki paranoiás vagy ad a biztonságra, az úgyis custom romot tesz a telefonra. Akinek meg ios vagy Windows mobile van, az magára vessen. Szóval nem, manapság csak úgy nem hallgatnak le bárkit. Telefonálás közben igen, illetve egy kémprogrammal ellátott telefonnal igen, de ez már más kérdés. Nem kell annyira paranoiásnak lenni...
Szolj a haverjaidnak, hogy miután felvették a telefont, vegyék el a fülüktõl 5-10 másodpercre, és csináld azt hogy minden hívás elején egy síppal belefujsz a mikrofonba. és amikor nem használod, kösd rá a géped kimenetére, és nyomass fehérzajt 24/7.
Nemcsak a rendõrség, hanem magánnyomozók is képesek erre. Ehhez nem kell kábszerkereskedõnek vagy terroristának lenni, elég ha a piti helyi polgármester akarja lejáratni az ellenfelét a következõ választások elõtt azzal, h az ellenfél ismerõse vagy az családtagja mennyire volt beb*szva egy bulin, ehhez képest meg a polgármester milyen erkölcsös életet él. A megfigyelés mértéke csak pénzkérdés, egy féltékeny férj is fogadhat magánnyomozót ha van rá kerete.
Mióta a világ felgyorsult a technikai fejlõdést tekintve, nem nagy cucc lehallgatni valaki mobilját. A legbiztosabb megoldás, ha az akkumulátort is kiveszed. Ha más segítség kell: a policesecurity fórumon reggelj be, és ott válaszolnak más kérdésedre is.
Egyébként pont ilyen okkból nem csípik az USA-ban a Samsungot, mert az nem az USA kezében, és nem tudni mit hallgatnak le... Szép új világ.
"ha igen akkor a sok bûnözõt miért nem bírják így akkor befogni?" Hát nyilván nem lehet felhasználni a bíróságon az illegális módszereket. Egyébként, mindig valamely eset kapcsán felmerül (csak idõ kérdése) egy sokkal nagyobb horderejû ügy, vagy sokkal nagyobb Kutya! Ezért nem szabad a piramis alján lévõket lebuktatni, hisz kiderülne a megfigyelés. Azonban ennek a piramisnak a csúcsa elérhet a politikai pártokhoz is, ahol már nagyon óvatosan járnak el, ha egyáltalán eljárnak! Talán ezért nem "fogják be a kiskutyákat" (egyenlõre)

Akkor mi van ha haratba fekszik a baba es nem fordul be? Ugye hagynak azert vajudni par orat? Nem akarom, hogy csak ugy kivegyek, hogy nem legyen szules elemnyem egy kicsi sem.

Legjobb válasz: Ezt az orvosoddal kell megbeszélned. Õ látta a képeket a baborol õ tudja, h te milyen állapotba vagy. De úgy tudom, h ha felnyulnak be tudják igazítani a babát csakhát kérdés vállalja e a doki a kockázatot.

Ezt az orvosoddal kell megbeszélned. Õ látta a képeket a baborol õ tudja, h te milyen állapotba vagy. De úgy tudom, h ha felnyulnak be tudják igazítani a babát csakhát kérdés vállalja e a doki a kockázatot.
Császármetszésre csak akkor kerül sor, ha indokolt. A baba fekvésébõl a doki dönti el. Elsõsorban a természetes szülés az elsõ a dokiknak is. Ha viszont császározni akarnak, az a baba érdekében fontos.
Vajúdás után meg majd azt fogod gondolni de hü[email protected] voltam hogy miért nem mentem bele egybõl a császárba!!!
Hát pedig ha harántba fekszik akkor valószínûleg császár lesz. nekem 40 hetesen még forgolódott a leányzóm, volt hogy harántnak tapintották, és már rá írták a papíromra hogy másnap császár, de a picurkám megijedt, és gyorsan vissza fordult :) vagy a doki tapintotta rosszul, én ezt nem tudhatom...
A kérdező hozzászólása: Harantba fekszik hetfon kell bemennem es kedden csaszaroznak.... szultem mar igy tudoom milyen a vajudas :) mindenhol azt lehet olvasni/hallani ha nem vajudhat az anyuka, nem keszul fel a baba a szuletesre es egy sokknak eli meg...en inkabb vajudnek 2-3 orat rasegitessel, hogy a babamnak ne legyen akkora trauma a szuletese.
A harántfekvés a legveszélyesebb, azért nem hagynak vajúdni! Azért, mert nincs semmi a méhszájnál (se fej, se popsi), így ha elfolyik a magzatvíz, kisodorhatja a köldökzsinórt. A baba utána mozdul, és beszorítja a köldökzsinórt, saját magának okozva a bajt. Egy orvos. (akinek a babája szintén harántban feküdt és szintén császároztak) sajna, mert én 2 gyerekkel egyáltalán nem tudom milyen vajúdni, vagy szülni :(
Szia! Sajna nem fordult be a babam csucsul a hasamban! 39+5 vagyok holnap csaszaroznak! En is szivesen vajudtam volna hisz elso baba...iszonyuan felek!!! sok sikert a csaszarhoz!
Eddig azt hittem, be jön, de kiderült, hogy nem...
én még senkinek sem jösztem be.
hát volt egy fiú, akibe belezúgtam és voltak jelek, hogy én is tetszem neki. de tényleg. az összes rokonom, minden barátom ezt mondta. na a helyzet, hogy pár hete kiderült, hogy meleg... a kapcsolatunk nem romlott, azóta is õ a legjobb barátom, de alaposan mellé nyúltam szerelem terén...
igen.
Sajnos tegnap jöttem rá, hogy az a fiu akirõl azt hittem, hogy tetszem neki...(merthogy eleg sok egyertelmü jeleket mutattunk egymásnak)...kiderült, hogy [email protected] rám..vagyis Én igy gondolom, hisz hiába probáltam egy kicsit közeledni felé, ismerkedni...Õ nem csinált semmit...:-(

Be lehet úgy állítani a telefont, ha én telefonálok rajta és engem hívnak, akkor ne írjon várakozó hívást és ne is legyen foglalt?

légyszi, mondjátok, hogy nem! :D.

Legjobb válasz: Be lehet állítani, úgy, (ha van egy hangpostafiókod), hogy foglaltság esetén a hangpostafiókodba irányítod a telefonon a bejövõ hívást.

Be lehet állítani, úgy, (ha van egy hangpostafiókod), hogy foglaltság esetén a hangpostafiókodba irányítod a telefonon a bejövõ hívást.

Van e értelme ügyvédet perelni? Ha egy Biztosítóval szembeni kártérítéses ügyben, élő meghatalmazással az elévülési időn belül az ügyvéd nem adta be a keresetet, csak utána de végig azzal hitegetett, hogy be adta időben.

Nem tudtam ellenőrizni az állítását,mert akadályoztatva voltam (igazoltan).Ezért elvesztettem a pert elévülés miatt... Érdemes perelni?

Legjobb válasz: Ha tényleg így van, ahogy leírtad, akkor igen. Keress egy normális ügyvédet hozzá.

Ha tényleg így van, ahogy leírtad, akkor igen. Keress egy normális ügyvédet hozzá.
Igen ! Sõt kell is. Ne higyje azt a többi ügyvéd, hogy a biztosító zsebreteheti õket
A kérdező hozzászólása: Akkor ez mégsem olyan egyszerû mint ahogy azt éreztem is. Mert ugye õk nem nagyon akarják kifizetni majd, a biztosítóhoz meg biztos nem jelentik be saját akaratukból, tehát nekem kell bejelentenem a kárigényemet az ítélet alapján amit a biztosító vagy elfogad vagy nem, (és nagytöbségben nem!)és akkor kezdõdik az ujabb per
Ez olyan, mint amikor meghúzzák a kocsidat. Ha beismerik/bíróság kimondja h az õ hibájuk volt, akkor meg kell térníteniük a kárt. Neked onnantól mind1, hogy van-e biztosításuk vagy nincs, azt õk intézik. Ugyanígy van itt is. a bíróság majd szépen megállapítja, hogy õk szúrták el, õk majd szépen bejelentik ezt a biztosítójuknak, az meg perkál neked
A kérdező hozzászólása: Bocs! Mégsem értem!:(( Azért nem lesz dolgom a biztosítójukkal mert, nekik kell fizetni saját zsebbõl?(azt sose tudom behajtani) Vagy mert a bíróság kimondhatja az ítéletében hogy a felelõsség biztosítójuk kártalanítson engem?
A kérdező hozzászólása: Értem! Köszönöm a választ
Hát elvileg ha elmarasztalják õket, akkor neked már nem lesz ügyed a biztosítóval
A kérdező hozzászólása: Az a legszebb ebben a dologban, hogy két ügyvéd is volt ebben az ügyben, és mind a kettõ elkövette ezt a hibát! Már mondtam nekik, hogy beperelem õket azt mondták igazam van... A keresetet be is adtam ellenük tegnap. Csak azt nem tudom, hogy fog ebbe be csatlakozni a felelõsség biztosítójuk, vagy ha elmarasztalják õket akkor még utána jön egy külön per a biztosítóval?
A kamaránál is érdemes feljelenteni - de legjobban akkor jársz, ha bemész hozzá és "megfenyegeted" a feljelentéssel, és akkor legalább kiderült hányadán áll a dolog.
A kérdező hozzászólása: Szóról szóra igaz! Nem álltatnám magam hülyeséggel.. Kit kell perelni az ügyvédet, vagy rajta keresztül a felelõsség biztosítóját? Köszönöm a választ!!
A kérdező hozzászólása: Itt nem errõl van szó, hanem pont az ügyvédi trehányságról, amivel az ügyfelének, konkrétan nekem kárt okozott!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!