Találatok a következő kifejezésre: Ha úgy a mellem (174 db)

Nem tudom, hogy terhes vagyok vagy sem. Ha fájnak a melleim és minden nap úgy érzem, hogy rögtön megjön, és 6 napja nem jött meg, valamint a 6. késési napi teszt negatív lett, akkor van esélyem, hogy terhes legyek?

Tehát 13. kellett volna megjöjjön, de nem jött és fájnak a melleim. 17. csináltam egy tesztet és az egyik csík teljesen bevörösödött, de a másik csak halvány, látható egész jól, de nem annyira intenzív, mint a másik, a 19. teszt pedig negatív. Na ebb?l most mi derül ki???

Legjobb válasz: Nekem pontosan ugyanezek voltak a kezdeti tüneteim. A melleimet legszívesebben alátámasztottam volna, mert annyira fájtak, és minden órában úgy éreztem, most megjön. Rendszeres a menstruációd? Mert ha igen, akkor bizony nagy esélyed van. Egyazon márkájú teszteket csináltál? Állítólag némelyik érzékenyebb, másikak meg a korai terhesség kimutatásában megbízhatatlanabbak. Szerintem csinálj még egy harmadikat, az talán döntõ lesz. Szívbõl kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd!

Nekem pontosan ugyanezek voltak a kezdeti tüneteim. A melleimet legszívesebben alátámasztottam volna, mert annyira fájtak, és minden órában úgy éreztem, most megjön. Rendszeres a menstruációd? Mert ha igen, akkor bizony nagy esélyed van. Egyazon márkájú teszteket csináltál? Állítólag némelyik érzékenyebb, másikak meg a korai terhesség kimutatásában megbízhatatlanabbak. Szerintem csinálj még egy harmadikat, az talán döntõ lesz. Szívbõl kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd!
hát, a halvány csík is csík, viszont a másik negatív??? Elég fura. Szerintem várj 4-5 napot, és akkor tesztelj újra (ha addig nem jön meg, én sajnos a múlt hónapban úgy jártam, hiába reménykedtem hasonló szituációban). Ha pedig negatív, akkor irány a doki. Persze ha pozitív, akkor is (remélem, az lesz, az esély megvan!)
Szívbõl gratulálunk.Várjuk a fejleményeket.
A kérdező hozzászólása: Amint megígértem írok ha van valami......csináltam egy tesztet és pozitív lett. Holnap megyek dokihoz és többet tudok majd. Remélem nincs, nem lesz semmi baj. Köszönöm mindenkinek a hozzászólást és a kedves szavakat. puszi mindenkinek, jó éjszakát majd még írok :) )
drukkolunk..
A kérdező hozzászólása: Ja és ma olyan fejfájással ébredtem, hogy mindjárt kiugrik az agyam.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!!!! A két teszt nem volt egyforma, és az elsõt délután csináltam meg, a másodikat (negatív) pedig a reggeli vizeletbõl. A havim ezelõtt két hónappal 4 nappal hamarabb jött meg, és a múlt hónapban pedig 1 nappal. de ebbõl azt veszem, hogy akkor 26-27 nap az átlagom. De most már egy hete késik. A tesztek márkáját nem tudom, mivel már eldobtam. Úgy gondoltam, hogy pénteken reggel megint csinálok egyet és akármi jön ki, megyek dokihoz. Köszönöm a válaszokat, véleményeket. Amint tudok valamit írok nektek :) ) puszi mindenkinek és szép napot
Mi újság teszteltél?
van olyan, hogy egy poz teszt után a másik nem mutat semmit, mert nem egyforma érzékenységû, vagy a pisi koncentrációja más... amit írsz abból még semmi nem derül ki, kérj egy érzékeny tesztet a patikában és csináld meg reggeli vizeletból, úgy hogy nem iszol elõtte sokat.
hát nagyon esélyes h babás vagy, mivel volt egy pozi teszted.milyen márkájú teszt volt a pozi?és milyen a nega?mert lehet h másmilyen érzékenységûek voltak.de én csinálnék még egy msáikat is.nekem a gravi hcg 3 nap késés után délutáni pisibõl erõs pozi lett.sztem az nagyon jó teszt, csak ajánlani tudom.majd ha teszteltél írd meg mi lett.szorítok h baba legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Voltam dokihoz és 3 hetes terhes vagyok. :) ) Sajnos még sok mindenünk nincs meg a gyerekvállaláshoz, de ha Õ akart jönni, akkor Isten hozta. Sokat kell küzdenünk ebben a 8 hónapban, mert még nincs ház, anyósékkal lakunk, ami nem nagyon jön be nekem, de csak lesz valahogy. Még egyszer köszönök minden hozzászólást, és mindenkinek kívánom, hogy érje el azt, amit akar. Jó éjt puszika

Ha puha a mellem úgy értem nem kemény. Általában délután mindig ilyen. úgy félek, hogy nem elég a tej a babámnak. Ez jelenthet kevés tejet?

csak mert babám nem úgy szívja.de ha megnyomom a cicim akkor priccel a tej.feltétlenül kemény a cici ha sok van?úgy félek,hogy nem lesz tejem.

Legjobb válasz: Mennyi idõs a baba? 1.5-2 hós korában áll át a mell a hormonális termelésrõl a kereslet-kínálatra. Onnantól már csak akkor kemény a cici ha nagyon tele van, és ekkortól már fejni sem érdemes.

Mennyi idõs a baba? 1.5-2 hós korában áll át a mell a hormonális termelésrõl a kereslet-kínálatra. Onnantól már csak akkor kemény a cici ha nagyon tele van, és ekkortól már fejni sem érdemes.
Nekem max reggel kemény a mellem, amelyik épp akkor következik a reggeli etetésben, a másik akkor sem. Eddig elég a tej, szerintem ez normális, ne aggódj! Egy 2.5 hós bébi anyukája
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat.megnyugodtam
Én így szoptatok 7 hónapja... :) Ne idegeskedj!!!
A kérdező hozzászólása: 10 hetes a lányom.csak mert megnyomom a mellem és jön a tej.csak akkor nem értem lányom nem úgy szívja.
beállt a kereslet- kínálat. Én is így vagyok, reggel kemény csak a mellem, ha véletlenül a babóm többet aludt mint szokott. (Cici felkészül az esetleges ébredésre). Ne aggódj! üdv:3 hós anyukája
nekem menstruáció elõtt is fájdogál
nekem is akkor amikor az elsõ válaszolónak de ha nõ a melled akk. viszketni szokott. Fogalmam sincs hogy mitõl lehet. Amúgy menstrúálsz már? Mert ha nem talán annak is lehet az elõjele!
A kérdező hozzászólása: Már menstruállok és nem az miatt van ez nálam. 16 éves vagyok.
Nem tom akkor daganatod van de nem biztos menj el nõgyógyászhoz vagy a háziorvoshoz.
A kérdező hozzászólása: már nem fáj de köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: de ha daganat lenne vagy ilyesmi azt hogyan venném észre?

Vannak itt olyan fiúk akik szeretik a barátnőjüket úgy is ha lógnak a mellei?

Legjobb válasz: igen :) bár most nem tudom ezt pontosan hogy érted :D szval a 16 éves barátnõmnek nem lógnak a mellei :D

igen :) bár most nem tudom ezt pontosan hogy érted :D szval a 16 éves barátnõmnek nem lógnak a mellei :D
Részletkérdés szerintem... F/19
Miért? Vannak olyanok akik nem? A barátnõje!!!!!!
A páromnak megereszkedtek, engem nem zavart, õt nagyon, u.h.felvarratta õket. Nem vagyok mell fetisiszta, én nem éltem meg ezt akkora happeningnek, õ most jobban érzi magát a bõrében.
Nekem lógtak. Ettõl még szerette õket, de azért amikor elkezdtem bogyót szedni, és megnõttek, és ettõl feszesebbek és szebben állnak, ennek nagyon örült. Hetekig folyton csak bámulta õket :D
Nem a melle miatt szeretünk valakit...

Olvastam, hogy a szezámmagolaj zsírbontó. Ha testápolóként kenek az egész testemre akkor ugye a mellem nem lesz kisebb? Kenhetem oda is ugye?

Legjobb válasz: Jajj... Maga a szezámolaj nem bont zsírt. Egy picit sem. Ugyan szokták alkalmazni cellulitisz ellen, de nem azért mert zsírt bont, hanem, mert lecitint tartalmaz ami segít megõrizni a bõr rugalmasságát és rendkívül gazdag vitaminokban,és ásványi anyagokban fõként E-vitaminban. Maga a masszás az ami "feloldja" a zsírt és nem az olaj. Azért ezt az olajat használják fõként, mert magas az antioxidáns tartalma és gyorsan felszívódik. Nyugodtan kenegesd magad, nem fogsz vele fogyni.

Jajj... Maga a szezámolaj nem bont zsírt. Egy picit sem. Ugyan szokták alkalmazni cellulitisz ellen, de nem azért mert zsírt bont, hanem, mert lecitint tartalmaz ami segít megõrizni a bõr rugalmasságát és rendkívül gazdag vitaminokban, és ásványi anyagokban fõként E-vitaminban. Maga a masszás az ami "feloldja" a zsírt és nem az olaj. Azért ezt az olajat használják fõként, mert magas az antioxidáns tartalma és gyorsan felszívódik. Nyugodtan kenegesd magad, nem fogsz vele fogyni.

Nagyobb lesz-e úgy a mellem, ha hízok, és közben tornászok? /L

Szóval folyamatosan hízok, de letornászom a karomról a hasamról, a fenekemrõl, combomról stb, és közben akkor nem hízok mellre?

Legjobb válasz: Legfontosabb kérdés: hány éves vagy?

Legfontosabb kérdés: hány éves vagy?
Ne aggódj! Inkább legyen kis melled, mint nagyon nagy. Szerintem az sokkal visszataszítóbb. Attól, hogy kis melleid vannak, még lehetsz csinos. Szerintem ne foglalkozz ezzel, mert mindenkinek vannak hibái, és ha neked csak ez, akkor hálát adhatsz! Aki pedig szeret, úgysem ez fogja érdekelni. Az oltogatókról meg annyit, hogy nem lehetsz biztos benne, hogy õ milyen. Lehet, hogy neki jók a mellei, de amúgy meg ronda.
hormonosan lehet növeszteni rajta, de ez veszélyes lehet. szóval bár nekem is szükségem lenne rá, hagyom a fenébe. de ha érdekel, ezeknek nézz utána: pueraria mirifica, görögszéna, van, aki használja. másik, ami még ésszerûnek tûnik: mellmasszázs. és nem a csodakrém a lényeg, hanem bármilyen olaj jó. van, akinek a fogamzásgátló a király (nekem nem csinált semmit). de b kosár a semmiból garantálom, hogy nem lesz. én inkább igyekszem NEM elhízni és feszesnek maradni, így az a kicsi kisem, ami van, csinosabban veszik ki magát. gondolj bele, milyen a kis mell kövér nõn, és milyen sovány nõn.
Kétlem, hogy 17 éves vagy, mert akkor nem írtad volna a szerelmet a kulcsszavak közé és helyesen írtad volna a "tornázok" szót. Szóval még van idõd fejlõdni. 17 évesen is van még idõd. Sokan vagyunk késõn érõk.
Sajnos nincs helyi zsírégetés, tehát ha sportolsz, akkor nem tudod szabályozni, honnan fogyjál. De hidd el nekem, hogy kis mellel és A-s kosárral is lehet valaki gyönyörû. :3
Ha elkezdesz fogyni valószínû, hogy mellbõl is fogyni fogsz bár ebben nem vagyok biztos vannak kivételek és nincs nõi mellem ezért sem vagyok biztos benne.
Küldj egy képet róla azt megmondjuk, hogy jó e :) Egyet szembõl, egyet oldalról! :-)
"nálam nagyobb mellûeket is oltogatják itt a gyik-en" NA NE MÁR! Ezt SZARD le.
1; ne törõdj az oltogatásokkal. ha a testalkatodhoz jól áll a poci A-s mell, akkor semmi gond nincsen vele. pláne, ha tornász vagy, akkor még akadályozna is a mozgásban egy nagyobb. meg a súlygyarapodás se javít a tornász-eredményeiden (egyébként milyen magas vagy?) 2; kicsit kifordított lesz amit mondok, de: én világéletemben a pici, filigrán akár semmi kis mellû lányokat nézegettem pornón, volt olyan barátnõm is, de most meg egy kimondottan nagyobb keblûvel vagyok, szeretem, és boldog vagyok vele. tehát a szerelemhez igazán semmi köze a mellméretnek, annál inkább a személyiségnek. tehát akár fordítva is lehet, ha egy fiú korábban a nagy csöcsûekre bukott, de megismerkedik veled, akkor is szerelmes lehet beléd!
Komolyan abból indulsz ki hogy itt ki kit oltogat név nélkül???? tudod ki oltogatja a kis mellüeket az akinek mégkisebb van.
ha hizol mellre mindnehova hizol ha sporttól fogysz a melledböl is fogy. Nincs oylan hogy ide hizol oda fogysz csak mert tornázol, a fogyás is hizás is egész testre vonatkozik. Ráadásul sajnos a nök pont arcból és mellböl fogynak elöször ás utána indul be a többi. Ha edzel hogy ne hizz akkor mell méreted sem fog nöni.
A 3. vagyok. Ne törõdj azokkal akik oltogatnak. Kis mellel is lehetsz nagyon szép. :)
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok. Én nem szeretnék nagy melleket, a B kosár az messze nem nagy. Csak konkrétan akkora a mellem mint egy fiúnak, szóval semmi, és akármennyire is tornászok nem sikerül összehoznom egy nõies alakot magamnak. Nagyon rossz, pláne hogy a nálam nagyobb mellûeket is oltogatják itt a gyik-en, hogy igazából az ami nekik van az nem két mell hanem két pattanás. Akkor az én mellem mi? Semmi.
Nincs olyan, hogy "letornázod valahonnan". Sem a zsírleadás, sem a zsírfelszedés helyére nem tudsz hatással lenni, a genetikád dönti el. Ha szerencséd van, akkor rendes edzéssel és rendes étrenddel (tehát nem valami agyament nõi fogyókúrás marhaság, hanem meg kell adnod a testednek a megfelelõ tápanyagmennyiséget, hogy építkezni tudjon) némi zsírosodás közben a melledre is kerülhet zsír.
Ha a karodról, hasadról, combodról, seggedrõl letornászod, akkor a melleidrõl is...
Ha aszt hiszed, hogy attól vagy értékes, mert nagy a melled, akkor óriásit tévedsz!
És akkor mi van?Ha valaki csak a cicid miatt akar veled lenni, régen rossz.
Jobban jársz a szilikonnal.
Igen az!
Normális, szerencsére nekem még csak egyszer fordult elõ, de akkor nagyon fájt :S
Nemtom én nem tapasztaltam. Barátnõmnek menszesze volt, így lentebb nem mentem csak a melltartóját vettem le, és simogattam meg nyalogattam a mellét, és nem volt semmi gond...duzzadt sem volt...
Elõfordul. Normális.
Normális.
Velem is sokszor elõ fordul nyugi!

Lányok szeretitek ha valaki a melleiteket dugja és úgy élvez el?

Legjobb válasz: Hát persze :) De azért jobban szeretem ha a számat, a puncimat és a popsimat dugja :)

Hát persze :) De azért jobban szeretem ha a számat, a puncimat és a popsimat dugja :)
túl sok pornót néztek...
Nyilvánvalóan, jobban szeretik, mintha punciba menne...
Elsõnél a pont, úgy jó:)
Imadom! ;)
Igen.

Ha hason fekszem akkor néha fáj a mellem, olyankor úgy érzem csak útban van, más is van így vele? Mitől lehet?

Legjobb válasz: Én is így érzem, pedig nekem nem túl nagy. Lehet azért, mert nagyobbacska a melled. És úgy nem kényelmes hason feküdni... Én fel szoktam magam párnázni pár helyen, hogy ne a mellemre nehezedjen a súly, ne az nyomódjon. a mellkasomhoz rakok párnát és akkor a mellem nem nyomódik az ágyba :)) Különben lehet, hogy valami baj van, de ha mindkettõ kényelmetlen akkor ennek kicsi az esélye. Nekem pl. az egyikben találtak csomót, azóta már lehet csomókat :( A másik rendben. Mégis mindkettõt ugyanannyira érzem kellemetlennek hason fekvéskor... szerintem nincs baj, esetleg tegyél oda párnát vagy valami puha plédet, pulcsit, és "párnázd ki magad". esetleg helyezkedj másképp, vagy tedd a melled fölé, a mellkasodhoz a kezed és akkor nem nyomódik úgy, és máris kellemesebb.

Én is így érzem, pedig nekem nem túl nagy. Lehet azért, mert nagyobbacska a melled. És úgy nem kényelmes hason feküdni... Én fel szoktam magam párnázni pár helyen, hogy ne a mellemre nehezedjen a súly, ne az nyomódjon. a mellkasomhoz rakok párnát és akkor a mellem nem nyomódik az ágyba :) ) Különben lehet, hogy valami baj van, de ha mindkettõ kényelmetlen akkor ennek kicsi az esélye. Nekem pl. az egyikben találtak csomót, azóta már lehet csomókat :( A másik rendben. Mégis mindkettõt ugyanannyira érzem kellemetlennek hason fekvéskor... szerintem nincs baj, esetleg tegyél oda párnát vagy valami puha plédet, pulcsit, és "párnázd ki magad". esetleg helyezkedj másképp, vagy tedd a melled fölé, a mellkasodhoz a kezed és akkor nem nyomódik úgy, és máris kellemesebb.
Engem is nagyon zavar, nekem is fáj egy kicsit, útban van, ezért nem is fekszem hason. Pedig nem nagyok. Szerintem attól van, hogy a mellek nagyon érzékenyek.

18kg súlyfelesleg van rajtam, ha lefogyok, akkor a mellem ugye kisebb lesz? (most 80/D-s) Fogyott már valaki hasonló méretekkel?

a nyáron lefogytam 5-6 kg-t ,de nemment össze,s?t most már a D-s melltartóból is kezd "kibuggyanni" ,ha lefogyok ugye legalább C-sre összemegy ezis?

Legjobb válasz: Az attól függ, hogy fogysz le. A tudatos étkezés és a folyamatos testmozgás nem fogyasztja le a melled. Arra figyelj, h ne kezdj drasztikus fogyókúrába, mert az elõször a melledet "zabálja fel", és sportolásnál NE gyúrj mellizomra iletve ne sokat, mert ugye akkor a mellizmod elégeti a mellben található zsírszövetet (az egész zsírszövet!). Egyébként sztem ha erre odafigyelsz max annyit fogyhatsz le belõle ami a 18 kiló túlsúlyodból oda is lerakódott.

Az attól függ, hogy fogysz le. A tudatos étkezés és a folyamatos testmozgás nem fogyasztja le a melled. Arra figyelj, h ne kezdj drasztikus fogyókúrába, mert az elõször a melledet "zabálja fel", és sportolásnál NE gyúrj mellizomra iletve ne sokat, mert ugye akkor a mellizmod elégeti a mellben található zsírszövetet (az egész zsírszövet!). Egyébként sztem ha erre odafigyelsz max annyit fogyhatsz le belõle ami a 18 kiló túlsúlyodból oda is lerakódott.
A kérdező hozzászólása: köszi :) hát remélem, hogy kisebb lesz és feszesebb és nem fog lógni :/
ha mind a 18 kg-ot lefogyod valamennyi a melledbõl is le fog menni. mivel ha fogysz akkor mindenhonnan fogysz. viszont ha szépen lassan fogysz és mellette kondizol is akkor a melled szép formás maradhat. persze egyénfüggõ. mert ha mondjuk te vékonyan is egy nagymellû lány vagy alapból akkor valószínû nem sokat fog változni a melled, ha csak a duciság miatt van nagyobb , akkor az le fog menni. én mikor duci voltam elég nagy mellem volt aztán mikor lefogytam vékonyra akkor azért jóval kisebb lett.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!