Találatok a következő kifejezésre: Ha úgy a baba elhalása, hogy (2 db)

Ha úgy történik a baba elhalása, hogy nincs vetélés, akkor is megszűnnek a terhességi tűnetek vagy az folytatódhat tovább a művi megszakításig?

Legjobb válasz: A nõvéremnek a 9. hétben halt el a baba. neki minden tünete megszûnt, utána görcsölt, barna folyása volt, de nem vérzett. a 12. héten vették észre az elhalást, és jött a mûtét. De miért? Gond van? Ha nincs, ne is gondolj ilyenekre, attól, hogy elmúlnak a tünetek, még nem biztos, hogy elhalt a baba, sõt, van akinek soha nincs is tünete.

A nõvéremnek a 9. hétben halt el a baba. neki minden tünete megszûnt, utána görcsölt, barna folyása volt, de nem vérzett. a 12. héten vették észre az elhalást, és jött a mûtét. De miért? Gond van? Ha nincs, ne is gondolj ilyenekre, attól, hogy elmúlnak a tünetek, még nem biztos, hogy elhalt a baba, sõt, van akinek soha nincs is tünete.
A kérdező hozzászólása: Nincs baj, legalábbis remélem. Csak volt már egy terhességem, ahol a baba a 6. hétben úgy halt el, hogy semmi tünet nem volt erre, továbbra is húzódott a mellem, meg minden. Most is vannak tüneteim, hányinger minden nap stb. De azért az elsõ miatt félek.
semmi baj, nekem is ilyen volt aztán elmúlik...tágul a méhed...
Szia!Feleslegesen ne stresszeld magad!Biztos minden rendben van.Pihenj és igyál sokat. A tüneteid normálisak! Boldog babavárást!!
Ezek az érzések a terhesség kezdetének velejárói. Még néhány hétig érezhetsz majd ilyet, ne ijedj meg tõle. A méh növekedése okozza. És nyugi, késõbb sem lesz feltétlenül tünetmentes a terhességed, lehetnek kellemetlen érzéseid. Amire figyelni kell, hogy vérzés ne legyen egy csepp se, illetve ha nagyon erõsen görcsölsz, akkor mindkét esetben azonnal doki. Ha nagyon szorongsz a baba hogyléte miatt, az is természetes velejárója lehet a terhességnek, esetleg menj el egy UH-ra, ha már nem bírod tovább, és ott a képernyõn látva a picit és hallva a szívhangját, meg fogsz nyugodni! :)
Szia! Elõször is gratulálok a kisbabátokhoz! Én 6h3nos vagyok, nekem is folyton van ez az érzésem. Nekünk is elsõ baba. Sokat aggódtam, de ma voltunk orvosnál, megnéztük, láttuk a kis szivecskéje milyen szaporán verdes. Ez tényleg megnyugtatott! Javaslom neked is január elején az uh-t. Boldog Új Évet!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!