Találatok a következő kifejezésre: Ha úgy a (11277 db)

Mi a véleményetek az Alice névrõl, ha úgy adjuk lánynak, hogy úgy kell kiejteni, ahogy leírjuk magyarul?

Legjobb válasz: Tehát úgy mondod ki, hogy Alice? Vagy úgy akarjátok leírni, hogy Elisz?

Tehát úgy mondod ki, hogy Alice? Vagy úgy akarjátok leírni, hogy Elisz?
Az, hogy mindenki Aliznak fogja ettõl függetlenül hívni. Egész életébe magyarázkodhat majd, bár elõbb megunja és hallgatni fog az Alizra is.
Nagyon gáz. Biztos nem adnám. Olyan, mint Jessica, na azt is úgy kell leírni, ahogy mondjuk, azaz kiejtés szerint Dzsesszika- Gyönyörû
Az Elisz nem anyakönyvezhetõ, de hülyén is néz ki. Az Eliz anyakönyvezhetõ, de még mindig fura. Az Alice nem anyakönyvezhetõ. Az Aliz és az Alíz is anyakönyvezhetõ, és szerintem nem rossz nevek.
Ezen mi is gondolkoztunk, mindkettõnknek nagyon-nagyon tetszik az Alice :) De így nem lehet anyakönyveztetni, magyar megfelelõje meg az Alíz, de az valamiért nem tetszik. Úgyhogy mi lemondtunk róla. De ha találtok vmi megoldást, szerintem adjátok nyugodtan, gyönyörû név!

Ha úgy tartom a bettáimat, hogy egy hím és két nőstény akkor ugye nem lesznek kicsik?

Legjobb válasz: Nem valószínû. De ugye tudod, hogy csak kellõen nagy akváriumban, sok búvóhellyel szabad tartani hím és nõstény bettát együtt?

Nem valószínû. De ugye tudod, hogy csak kellõen nagy akváriumban, sok búvóhellyel szabad tartani hím és nõstény bettát együtt?
A kellõen nagy relatív, mondjuk úgy, hogy 100 liter felett érdemes társításban gondolkozni. Amúgy csak a felesleges stressz és agresszió az eredmény.
Mekkora az akvárium? Idõvel lehet hogy lesznek. Ha fiatal a hímed akkor még nem valószínû. Ha megépíti elsõ habfészkét akkor lesz ivarérett. A lányoknál ha azt vennéd észre majd hogy FÜGGÕLEGESEN csíkosak akkor ívásra készek. Ha VÍZSZINTES csíkok vannak akkor STRESSZESEK, ami azt jelenti hogy valami nem jó. Kicsi a hely, nincs elég bújóhely, vízprobléma, másik nõstény folyamatosan zavarja. Milyen színûek a bettáid?

Ha úgy gondolom, hogy nem nézek ki rosszul, akkor már nyert ügyem van a nőknél?

Legjobb válasz: az, hogy te úgy gondolod nem jelenti azt, hogy jól is nézel ki. Kép és segítek.:):D

az, hogy te úgy gondolod nem jelenti azt, hogy jól is nézel ki. Kép és segítek.:) :D
Az önbizalom sokat számít...de nem mindig elég. Lehet hogy ez kell hozzá hogy nyert ügyed legyen, lehet hogy nem. De a személyiség, a kisugárzás is sokat számít, nem mindegy mit aggatott rád a társadalom sajnos.

Melyik áll közelebb a transznemûség fogalmához: ha úgy érzed, hogy az ellenkezõ nemhez tartozol, vagy ha szeretnél az ellenkezõ nemhez tartozni? Esetleg mindkettõ, de nem egyforma mértékben?

Legjobb válasz: Ez a kettõ kb. ugyanaz. Inkább úgy kéne feltenni ezt a kérdést hogy: Ha csak szeretnél az ellenkezõ nemhez tartozni, vagy ha úgy is viselkedsz? Nem vagyok transzfesztita, szóval nem mondok biztosat, de szerintem inkább ha úgy is viselkedsz, bár az egyik következik a másikból.

Ez a kettõ kb. ugyanaz. Inkább úgy kéne feltenni ezt a kérdést hogy: Ha csak szeretnél az ellenkezõ nemhez tartozni, vagy ha úgy is viselkedsz? Nem vagyok transzfesztita, szóval nem mondok biztosat, de szerintem inkább ha úgy is viselkedsz, bár az egyik következik a másikból.
Az elsõ következménye a második, szóval mindkettõ. Amikor agyban valami mást érzel helyénvalónak mint amit a tükörben látsz, és ezért változni akarsz. Azért annyira senki nem hülye hogy véletlenül benézze saját magát az ellenkezõ nemnek.
A transznemûben benne vannak a transzvesztiták is, azok meg egyáltalán nem biztos, hogy az ellenkezõ nemhez akarnak tartozni. Esetleg csak a transzszexuálisokra gondoltál?
...jól mondja az utolsó, meg még az egyszerre kétnemûek, válatakozó nemûek, be nem sorolhatóak. A társadalmi nem az, ami szerint élsz, ahogy viselkedsz, öltözöl, smikelés, frizura, beszélsz, mozogsz, nyelvi megjelölések, mosdó, szerepek stb A testi nem pedig az hogy kinek milye van a lába közt, van mell nincs mell, széles csípõ, testszõrzet, izmok, stb. Van aki csak a társadalmi nemével elégedetlen, a testével nincsen baja.
Transznemûnek nevezünk bárkit, aki nem feltétlenül a társadalmi neme (gender) szerint él. Azaz a crossdresserek, transzvesztiták, drag queenek, stb. A metroszexuálisok, bár férfi létükre femininek, nem tartoznak ide, mert sem a fizikai, sem a társadalmi nemükkel nincs problémájuk. A transzszexuálisok (akikre gondoltál), viszont ide tartoznak. Egy transzszexuális teste és agya (lelke) ellenkezõ nemû, tehát "úgy érzi, hogy" (a nemi szervéhez képest) az ellenkezõ nemhez tartozik. Ez az ellentmondás neki súlyos problémákat okoz (nemi diszfória), és ennek feloldása miatt általában hormont szed, és az ellenkezõ nem szerepében él. Ez különbözteti meg a transzszexuálisokat a transznemûektõl. Egy transznemû, de nem transzszexuális ember nem érez (súlyos) diszfóriát, tehát a fizikai nemével nincs (akkora) gondja, hogy gyógyszerekhez, mûtétekhez nyúljon.

Mit tegyek ha úgy érzem . H a férjem nem mond igazat nekem?

Nagyon szeretem férjem és mindent meg tesz értünk csak néha azt èrzem h nem mond igazat!most nem meg csalàsról van szó màs dolgokban és most úgy èrzem egy elég komoly ügyben pedig tök nyilvân valo h nem úgy van.mègis h vezesem rà h elmondja az igazat?ennyit jelentek neki?nem értem mi baja van veszekedni nem akararok és meg gyanusitani sem!mit tegyek ez igy nem mehet tovàbb!

Legjobb válasz: "tök nyilvân valo h nem úgy van" Ha annyira nyilvánvaló, akkor nem kell hosszasan rávezetni, és gyanúsítgatni. Mondd meg neki, hogy ez nyilvánvaló, és tiszteljen meg azzal, hogy nem hülyének.

"tök nyilvân valo h nem úgy van" Ha annyira nyilvánvaló, akkor nem kell hosszasan rávezetni, és gyanúsítgatni. Mondd meg neki, hogy ez nyilvánvaló, és tiszteljen meg azzal, hogy nem hülyének.
Lehethogy tart toled. Próbáld rávezetni, hogy elmondhatja neked az igazat és nem lesz belole cirkusz.
Köszi utolsö! Épp ezt gondolom, ugyan írd már meg. Sose igazolódott be, hogy hazudott, csak te gondolod? Az még nem jelenti, hogy nem mond igazat!
VAGY írd le, hogy MIRÖL van szó konkrétan, miben nem mond igazat, VAGY ne kérdezz, mert ilyen semmitmondó fogalmazás alapján nem lehet választ adni a kérdésedre.
Nem lehet, hogy azért nem mond igazat, mert olyan téma, ami fáj neki?
13-14 évesektõl még elfogadható ez a rengeteg infantilis h. és társai. De egy gyereket nevelõ férjes asszonytól tragikus.
Istenkém....
ez nem magyar beszéd
Nagy házasság lehet az amihez a gyikon kell neki elmagyarázni hogyan beszéljen a férjével...
Az utolsó sem állt 2szer sorba, mikor az észt osztották... 1. Elárulhatná mi az a qrva nagy ügy, amiben a férje hazudik, mert lehet nem is olyan nagy ügy. 2. Ha meg nincs bizonyítéka a férje hazugságai!ra, akkor honnan tudja, hogy hazudik? Mert az " úgy érzem hazudik" nem túl meggyõzõ! 3. Konkrétumok nélkül, nagyvonalakban lehet válaszolni, általánosságban!
Bocs, a18-as nem állt sorba kétszer észosztásnál...
Szerintem inkább õ osztogatta...
Mi a baj dragaim faj az igazsag? Ritka nagy bena eletetek lehet h a maseba akartok matatni. Hiaba hoborogtok attol meg szanalmasak maradtok. :-). Engem is sertegethettek pontozhattok akar minuszba is attol meg igaz amit irok. :-) Valaszaitoibol is latszik h az iq szint annyi mint nalam a pont amit adtatok. :-) Ha akarnatok tudnatok valaszolni, es nem ilyen nevetseges kifogasokkal jonnetek. De sebaj en megertem h idegbetegek vagytok hisz biztos nalatok sincs otthon minden rendben es idegenejen le tudjatok nev nelkul " oltani" a masikat de otthon kuss van. Nyugi nem gaz annyira. :-)
Ó, jaj, egy látó...:-D
névtelen látó mi viszont halók vagyunk
Pffff mekkora szerencsetlenek jarnak ide... mi a baj nem tudjatok mi az a dolog h hazudik neki? Ettol teljesen ki vagytok borulva, mert nincs min csamcsogni??? Jajj de szanalmasak vagytok. Inkabb szidjatok mert nem arul el semmit. Pedig marha egyszeru a kerdes, de itt agyhianyosok vannak amint latom. :-). Hihetetlenul nevetsegesek vagytok!! :-) A kerdesre valaszolva: ne bunkon de mond meg neki h miert kell hantazni? Mire jo? Nem hazasok vagytok? Neki ennyit jelent az h oszinte legyen veled? Ha igen akkor minek vagytok egyutt ha meg neked a tarsanak sem mondja el az igazat. Normalisan beszeld meg vele ezt nem csak errol a temarol, hanem azt is amikor mar parszor rajottel arra h nem mond igazat. Meg kell beszelni. Ha tovabbra sem valtoztat ezen te nem vagy hajlando elturni.
ugyanolyan sunyi mint a férje. összeillenek
"pedig tök nyilvân valo h nem úgy van" ugyan írd már meg, hogy miben nyilvánul meg, hogy tök nyilvánvalóan nem úgy van, ahogy a férjed mondja. Konkrétumokat írhatnál! Ha meg tudod, hogy nem mond igazat, akkor meg minek itt pampogni, eléállsz és megmondod, hogy apukám fejezd be a hazudozást, mert tényeim vannak, amik az állításod ellenkezõjét igazolják! Ebbõl a sok sületlenségbõl, mait leírtál nekem az jön le, hogy nincsenek tényeid a férjed hazugságára és a saját igazad igazolására, te csak úgy gondolod ezt az egészet! azzal messzire nem mész, ha bizonyíték helyett te csak úgy gondolod, hogy nem mond igazat...
Pedig a válasz egyszerü: imitt amott, jobbra balra, alant.
Zagyvalék ami írsz...vagy írd le mi a problémád, vagy old meg magad.
11: És hogy tudsz így vele együtt élni? Hogy tudsz morálisan megbékélni a helyzettel, hogy átvágnak?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok egy hâzi sârkâny néha ugyérzem h mèg egy nagy gyerek pedig mint irtam felelòsèg teljes . Nem tudom köszönöm vâlaszokat jó éjt mindenkinek
Tipikus gyáva ember, aki fél tõled, és a konfliktusoktól.Az én párom is beteges konfliktuskerülõ, meghunyászkodó személyiség, amivel sokszor felbosszantott.Én egyenes ember vagyok, mindig megmondom az igazat, még ha fáj is, így szíven ütött sok helyzetben ez a sunyi viselkedés, de kiugrosztottam a nyulat a bokorból mindig.Mondjuk közöltem vele, hogy beszéltem xy nevû ismerõsünkkel, és õ elmondta, valójában mi hogyan történt.Ekkor már kénytelen volt színt vallani.Mindig van közös pont, közös ismerõs, vagy olyan helyzet, amiben le lehet buktatni az illetõt. Egyébként nem feltétlenül téged akar ezzel becsapni, inkább fél a reakciódtól vagy mások véleményétõl.
A kérdező hozzászólása: Ez nem semmit mondo. bocs de nem irom le a törtènetet ez nem ide tartozik csak tanâcstalan vagyok.de igazâbol ha nem irtok mâr az sem baj csak èrdekelt volna mêgis h kezeljem ezt a helyzetet ès gondoltam talân volt mâs is ilyen be
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem meri bevallani!mâskor rà kèrdeztem màr h szerintem nem ugy van de olyankor vissza tâmad "nem szo szerint" és lelki ismeret furdalàsom van utna h nem bizok benne! Igazâbol sosem derül ki h most nem mond igazat csak én sejtem!lehet h csak èn kèpzelem be
behalók

Mernél nekivágni a világnak, csak úgy, pénz nélkül? Ha úgy tetszik, akkor mondjuk azt: világgá mennél?

Volt már egy ilyen kérdés régebben, de kíváncsi vagyok, változott-e a helyzet. Mennél-e? Merre? Pénzzel? Nyelvtudás? Egyedül? Csupán érdekel, ki lát az ilyesmiben fantáziát, lehetőséget.:) Én például szívesen nekivágnék. Kelet szimpatikusabb, de nyugatra nem kell vízumot, meg mindeféle papírt intézni. A pénz nem érdekel, sokat túráztam annó, minden nap volt mit ennem és innom, a kisebb falukban mindig nagyon kedvesek voltak velem az emberek. Szállást úgy gondolom meg lehet oldani, főleg a meleg hónapokban, a téllel félek, hogy bajban lennék. Hogy működik ez? Működhet egyáltalán?:)

Legjobb válasz: Én is akarok egyszer egy ilyen világjárást csinálni, de egyedül egyelõre nem merek belevágni. Ha lenne hasonló kalandvágyó ember, akivel kölcsönösen szimpatikusak lennénk egymásnak, akkor esetleg.

Én is akarok egyszer egy ilyen világjárást csinálni, de egyedül egyelõre nem merek belevágni. Ha lenne hasonló kalandvágyó ember, akivel kölcsönösen szimpatikusak lennénk egymásnak, akkor esetleg.
Szûrd le nyugodtan, majd az üvegekben forr tovább.Ne dugaszold le teljesen.
A kérdező hozzászólása: Oké köszönöm a segítséget.
Letisztulni sokára fog, pontosan nem tudom megmondani idôben, de nyugodtan fogyasztható így is.Egyszer kell leszûrni csak, nem kell többször.Igen, olyan a színe mint a citromlének, de semmi baj, ihatod nyugodtan.Kb 20fokos a bodzabor.
A kérdező hozzászólása: Ja és mennyi idõ alatt tisztul le?
A kérdező hozzászólása: és ha le tisztult akkor le kell szûrni újra
A kérdező hozzászólása: Most még a színe nagyon zavaros olyan mint a citrom üdítõé ez majd le fog tisztulni?
Ja és addig fog forrni, míg teljesen lenem tisztul.
A kérdező hozzászólása: :D köszönöm
Persze hogy meglehet kóstolni!Az igazság az, hogy én több tíz litert csináltam, de kb a felét tudtam leszûrni, mert a nagyapám nem várta meg a 4 hetet, elôbb neki állt fogyasztani.Jól sikerült különben, finom.
A kérdező hozzászólása: de azért majd meg lehet kóstolni ha le szûröm és az üvegben még meddig fog forrni?
A kérdező hozzászólása: Le szûrtem a bort és nagyon finom lett csak annyit akarok kérdezni hogy 12 litert csináltam és beleraktam egy 25 literes üveg ballonba a bornak attól nem lesz baja hogy nincs tele az üveg?

Szerintetek mérges lenne a barátnőm, hogy ha úgy kelteném fel, hogy az arcába élvezek? Megcsinálhatom?

Legjobb válasz: Én férfi létemre azt mondom,hogy ne lepõdj meg ha,fölkel és úgy szájba vág,hogy kihullik az összes fogad!! :D :D Próbáld ki...!! :D :D

Én férfi létemre azt mondom, hogy ne lepõdj meg ha, fölkel és úgy szájba vág, hogy kihullik az összes fogad!! :D :D Próbáld ki...!! :D :D
Ha van esze a kislánynak és megcsinálod vele, akkor remélem elküld a jó k...szott k..a anyukádba!
ha javasolhatom, inkább azzal keltsd, hogy nyalod. utána számíthatsz arra, hogy õ is bekapja. jobb lesz, mint ráverni...
Te meg alszol reggel, és rád sz*rik. Ugye mekkora poén lenne? Mekkora idióta vagy? El sem tudom képzelni, hogy egy ilyen hülye embernek barátnõje legyen.
Persze XD
Höhö azért mekkora poén lenne már :D Jó reggeeeelt - platty! - aaah ez jó volt. Hé te most má meg az arcod tiszta g*ci!
4-es: "El sem tudom képzelni, hogy egy ilyen hülye embernek barátnõje legyen." Pedig hidd el, biztos hogy egy ilyen primitív, bunkó mellett van nõ! Aki ne ilyen, azt meg folyton kikosarazzák... 29 F
kérdezõ, Te tényleg ennyire hülye vagy? amikor õ kelt fel úgy, hogy lent foglalatoskodik veled, az mitõl ugyanaz, mintha Te kelted fel ugyanezzel? az lenne ugyanaz, ha azzal keltene fel, hogy beterít spriccelõs élvezésével. de ha még ezt a különbséget sem érted, az szomorú...
...ha van gusztusod majd a késõbbiekbe ahhoz az archoz hozzáérni, szerintem rá is sz*rhatsz.:)
lol ... Megnézném azt a fejet!!:)
Én a melleire élvezve keltetem fel egyszer, de gyomron vágott keményen, és hazament... vége is volt mindenek, most képzeld el ha az arcába... ui. akkora ütést ritkán kap az ember amit Én akkor kaptam
A kérdező hozzászólása: És amikor õ kelt fel úgy, hogy épp lent foglalatoskodik velem? Én sem vagyok tudatában!
nekem nem esne jól.
Ha van egy csöpp tartása, akkor igen. Senkivel nem teszünk semmi olyat szexuálisan, aminek nincs tudatában!
Addig volt barátnõd vágod.
megcsinálhatod, persze! és tuti örülni fog neki!
sokat nézel pornót? az én pasim soha nem élvezne az arcomra szerinte gusztustalan és a számba se én is és õ is hányna tõle de ha a barátnõd szereti nyugodtan.
szerintem se egy kategória a bélsár meg a sperma, de nem örülne neki, valószínû. bár ha hasonló felfogású és perverz mint te, akkor lehet.
Azért a g*ci meg a sz*r nem egy kategória, de tutira nem örülne, hacsak nem ez a fétise. :D
"És amikor õ kelt fel úgy, hogy épp lent foglalatoskodik velem? Én sem vagyok tudatában!" hülyegyerek!!!

Igaz, hogy ha lenyelem a párom ondóját, akkor azt nembirom megemészteni, és ki pisilem ugyan úgy, ahogy megettem?

Legjobb válasz: Jobb esetben. De ha hanyattfekvõs, fejlógatós mélytorok volt, akkor visszafolyhatott az arcüregbe és az orrodon fog kijönni, de akár g.cit is könnyezhetsz.

Jobb esetben. De ha hanyattfekvõs, fejlógatós mélytorok volt, akkor visszafolyhatott az arcüregbe és az orrodon fog kijönni, de akár g.cit is könnyezhetsz.
Olyan nincs, hogy nem tudod megemészteni. Az ondó is szerves anyagokból áll, szóval simán megemészted.
Bõdületes hülyeség. Azért aki leérettségizik nappali iskolában (tehát szükségszerûen biológiát és kémiát is tanul), az ilyent tuti nem kérdez... Az ondónak jelentõs része víz. Van benne szénhidát (fruktóz, és a gyengébbek kedvéért úgy írom: cukor), fehérje! (értékes tápanyag), meg valamennyi hormon (azok is fehérjevegyületek). Na és persze ásványi anyagok, és itt most a szelént emelném ki! Úgyhogy majdnem 100%-ig megemészthetõ, és csupa tápláló dolgok vannak benne. F23
Hogyne. És amikor megint dugtok, amikor elélvezel, akkor visszaküldöd a farkába.
Köszike :) de azèrt jò lenne ha ketten csinàlnànk neked ;) de sajna be gyepesedett maszturbàlos tulsulyos kocka lehetsz :(.
Én pedig gratulálok hozzá.
Én is szoptam tavaly már, most vagyok 8.-os.
Akkor neked még törvényesen nem nagyon szabadna lenyelni semmit az õszibaracklén kívül. :-)
A kérdező hozzászólása: nincs még érettségim, 7.es vagyok
Igen, de pisilés közben teherbe eshetsz.Szerintem elõször menj el gyomormosásra és csak utána menj vc-re:)
Hát nem. Ha lenyeled a kisfickókat, akkor azok ott lelik szõrnyû halálukat a gyomrocskádban. Szépen megemésztõdnek.
Ez butaság....ha beléd élvezz akkor folyik ki belõled...ha le nyeled semmi nem lesz ne katogj :)
A kérdező hozzászólása: Ennyi :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!