Találatok a következő kifejezésre: Ha önbarnító szeretnék használni hogyan (2 db)

Ha önbarnító testápolót szeretnék használni hogy kicsit tovább tartson a barnaságom. Igaz az hogy foltokba fogok lebarnulni?

Legjobb válasz: Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, de az önbarnítóval nekem mindig foltos lesz a bõröm. Ezért nagyon ritkán használom, csak akkor, ha miniszoknyát akarok felhúzni, és csak a lábamra. Meg büdi is...

Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok, de az önbarnítóval nekem mindig foltos lesz a bõröm. Ezért nagyon ritkán használom, csak akkor, ha miniszoknyát akarok felhúzni, és csak a lábamra. Meg büdi is...
Szia! én Dove önbarnítót használom , nekem bejött. Fürdés után alaposan megszárítom a bõröm és aztán kenem be az egész testem , arcomat is, az a lényeg, hogy alaposan kend szét, és csak annyit használj amennyit éppen beszív a bõröd. egyébként van benne lágy csillámló por is.Én nagyon szeretem , nekem az illata is bejött. A bõr megszívja magát , nekem olyan 4 nap mire lejön. jó tanács : egész tested kend be , és jó alaposan dörzsöld át a bõrödbe , nehogy foltos maradjon . További szép napot !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és mások tapasztalataira is kíváncsi lennék az önbarnitokkal

Ha önbarnító krémet szeretnék használni hogyan kenjem el egyenletesen?

Egypár éve használtam önbarnítót és mindig foltos maradtam..Egyszer nagyon cikisen néztem ki..azóta nem merek önbarnítót használni.Most újból szeretnék de nem tudom hogyan kenjem el egyenletesen.Tudok segíteni ?

Legjobb válasz: SZia. En Garnier onbarnitot hasznaltam....szep egyenletes szint adott, de amikor tusolasra kerult a sor, a krem amit magamra kentem a tusolas utan a torolkozon maradt :((....eddig nekem talan a JOhnson&JOhnson holliday skin jott be. En mindig ugyanugy kenem be magam, mint egy normal testapoloval, a hatamat meg megkerema a baratomat, hogy kenje be. SZerintem fugg attol is, hogy milyen kremet hasznalsz.

SZia. En Garnier onbarnitot hasznaltam....szep egyenletes szint adott, de amikor tusolasra kerult a sor, a krem amit magamra kentem a tusolas utan a torolkozon maradt :((....eddig nekem talan a JOhnson&JOhnson holliday skin jott be. En mindig ugyanugy kenem be magam, mint egy normal testapoloval, a hatamat meg megkerema a baratomat, hogy kenje be. SZerintem fugg attol is, hogy milyen kremet hasznalsz.
Én a Johnson$Johnsontól lettem foltos. Nekem az Avonos vált be, mert az könnyû, és nem leszek utána olyan "szagos":D Az ilyeneknél az a lényeg h vékonyan kell felkenni, így nem lesz foltos.
Ami nagyon fontos, hogy elõtte radírozd a bõröd! Nem kell méregdrága radírt venned, elég, ha átdörzsölöd magad azzal a vacak mûanyag labdával, amit fürdõrózsának hívnak. Aztán véknyan kend fel a barnítókrémet, a kezed alaposan mosd meg, mert csúnya lesz! A kézfejedre vigyél rá egy pici krémet a bõrödrõl, így egyáltalán nem leszel foltos. Én hullafehér vagyok és szeplõs, emiatt mindig barnítom magam, hogy nézzek ki valahogy. Egy héten egyszer használom és ez nekem 15 év tapasztalat után így vált be. 3 éve a DM-es krémmel szépülök.
A kérdező hozzászólása: Valaki használ dave-osat? Mert most lehet kapni olyan barnítókrémet ami UV szûrõs is . Szerintetek ez jó fajta , hatásos?
Én dove-ot használtam tavaly, de lemondtam róla. Hullafehér vagyok, egyátalán nem barnulok, és nehezen is égek le. Nagyon száraz a bõröm, mellette van egy kis alergiám is, és sokszor viszketek:) A barnító krémet meg szépen elvakartam magamon mindig, és nagyon foltos lettem. A másik rossz, hogy az arcomat nem kentem be vele, nehogy azzal is így járjak, ezért a fejem világított, teljesen elütött a testem szinétõl. (egyszer egy ismerõsöm bekente az a arcát, neki a szemkörnyéke és a füle fehérlett, elég szarul nézett ki szegény, nem is lépett ki az utcára míg le nem kopott) A harmadik negatív tapasztalatom, hogy nem volt túl természetes a szinem, elég narancssárgás lettem tõle. Tudom milyen az, amikor nem tudsz barnulni, de inkább vagy maradj fehér, vagy legyél foltos, vagy válaszd a szolit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!