Találatok a következő kifejezésre: Ha óvszert aktus közben, és ha (3 db)

A spermicides óvszer megöli az előnedvben található spermákat, és ha aktus közben kilyukad az óvszer anélkül hogy a pasi elmenne akkor nem lehet gáz, mert kiirtotta?

valaki halott már a Pharmatex nev? hüvely gélr?l? és mi a véleménye róla, fogamzásgátlás terén? :D

Legjobb válasz: Elméletigel ezért van az óvszeron a spermicid anyag. A hüvelygél fogmzásgátlóként funkcionál, úgyhogy nyugdotan használhatod. Barátnõm évtizedekik ezen élt, -biztonságosan, mert nem szedhetett gyógyszert a hormonháztartása miatt. Azért én a fogamzásgátlót javaslom,h a tartós kapcsolatban élsz.

Elméletigel ezért van az óvszeron a spermicid anyag. A hüvelygél fogmzásgátlóként funkcionál, úgyhogy nyugdotan használhatod. Barátnõm évtizedekik ezen élt, -biztonságosan, mert nem szedhetett gyógyszert a hormonháztartása miatt. Azért én a fogamzásgátlót javaslom, h a tartós kapcsolatban élsz.

Ha óvszert használunk aktus közben, és ha levettük az óvszert és anélkül is próbáltuk, de nem ment el, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Kicsi az esélye, de igen! "Elõváladék" bármikor lehet pár csepp, és az már elég lehet!

Kicsi az esélye, de igen! "Elõváladék" bármikor lehet pár csepp, és az már elég lehet!
Bizony hogy lehetsz, mert az elõváladék bõven elég!

Ha szeretkezés közben kiszakadt az óvszer amit egyből észrevettünk és nem folytattuk az aktust akkor mennyi az esélye a terhességnek?

Legjobb válasz: Rengeteg. Remélem nem telt le még a 72 óra és betudtok minél hamarabb szerezni esemény utáni tablettát. Ha csak nem akartok babát.

Rengeteg. Remélem nem telt le még a 72 óra és betudtok minél hamarabb szerezni esemény utáni tablettát. Ha csak nem akartok babát.
Az esély megvan rá. De ha egybõl észrevettétek (gondolom érezte a pasi), akkor nem hiszem, hogy terhes lehetnél.Kicsi a valószínûsége. A 72 órás tabi csak nagyon vészhelyzetekre ajánlják, hiszen nagy adag hormont tartalmaz. Én csak akkor venném be ha tudnám, hogy belém is élvezett.
Na, azért nem olyan rengeteg. Gondolom nem élvezett beléd... esély van, de ne izgulj, nemhiszem, hogy terhes vagy.
elõváladék is veszélyes.. ha nem voltál termékeny napjaidban, akkor lehet, h nem kell az a 72 órás, de ha biztosra akarsz menni, akkor..
NEM lesz baj. De hogy sikerült kiszakiatni?szétrepedt?
lehet gond.. elõváladék, uccsó.. :S
az elõváladékot nem a herék termelik hanem a cooper mirigy amiben ugyebár sperma meg nincs...." ennyi...akkor van az elöváladékban sperma ha elötte volt ejakulációja és az onnan visszamaradt spermiumok távoznak a húgycsõböl az elöváladékkal
Nagyon kevés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!