Találatok a következő kifejezésre: Ha óvszert aktus közben, (4 db)

A spermicides óvszer megöli az előnedvben található spermákat, és ha aktus közben kilyukad az óvszer anélkül hogy a pasi elmenne akkor nem lehet gáz, mert kiirtotta?

valaki halott már a Pharmatex nev? hüvely gélr?l? és mi a véleménye róla, fogamzásgátlás terén? :D

Legjobb válasz: Elméletigel ezért van az óvszeron a spermicid anyag. A hüvelygél fogmzásgátlóként funkcionál, úgyhogy nyugdotan használhatod. Barátnõm évtizedekik ezen élt, -biztonságosan, mert nem szedhetett gyógyszert a hormonháztartása miatt. Azért én a fogamzásgátlót javaslom,h a tartós kapcsolatban élsz.

Elméletigel ezért van az óvszeron a spermicid anyag. A hüvelygél fogmzásgátlóként funkcionál, úgyhogy nyugdotan használhatod. Barátnõm évtizedekik ezen élt, -biztonságosan, mert nem szedhetett gyógyszert a hormonháztartása miatt. Azért én a fogamzásgátlót javaslom, h a tartós kapcsolatban élsz.

Ha óvszert használunk aktus közben, és ha levettük az óvszert és anélkül is próbáltuk, de nem ment el, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Kicsi az esélye, de igen! "Elõváladék" bármikor lehet pár csepp, és az már elég lehet!

Kicsi az esélye, de igen! "Elõváladék" bármikor lehet pár csepp, és az már elég lehet!
Bizony hogy lehetsz, mert az elõváladék bõven elég!

Ha lyukas az óvszer el is szakad aktus közben? Vagy nem feltétlen?

Legjobb válasz: Nem értem a kérdést... -.-"

Nem értem a kérdést... -.-"
egy "lyuk" alapbol van rajtam:P
te jooo eg. ennyi valaszbol csak 1 ertelmes. gondolom azert kerded, mert a lyukat nem biztos eszreveszitek, de a hasadast mar igen. gyakran tovabbhasad, de nem mindig. eppen ezert minden aktus utan ajanlott ellenorizni hogy ep-e az ovszer (megnyomogatni s nezni hogy ereszt vagy egy kis vizet beletolteni.) igy biztos lehetsze hogy hatekony volt a vedekezes.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)
lyukas óvszerrel ne dugjál. ilyen hülye kérdést... Tökmind1, ha már van rajt egy pici lyuk is akkor szar.
teljesen mindegy h lyukas vagy kiszakad ha átjut rajta a sperma akk terhes leszel...azzal már sokat nemérsz h tudod h hát mert kiszakadt..:S
h már lyukas akk azzal már neszexelj..-.-" nincs törvénybeírva h csak szkaadt óvszerrel lehet teherbeesni..butakérés volt..:)
A kérdező hozzászólása: attól hogy megkérdezem még nem biztos hogy úgy használtam... :D CSAK EGY EGYSZERÛ KÉRDÉS VOLT
Szerintem továbbszakad. Hiszen a terhelés már nem egyenletesen oszlik el, hanem a feszültséggyûjtõ pontban (esetünkben a lyuk). Amúgy ezért kell kombinált védekezéssel szexelni. ( használj közben fogamzásgátlót ... stb.) Remélem segítettem.:)
A kérdező hozzászólása: én úgy hallottam, hogy olyan anyagból van, ami csak simán nem marad lyukas, hanem el is szakad/hasad.. csak így erre voltam kíváncsi...
Szerintem úgy értette h a barátjával láttak valamit az óvszeren de nem voltak benne biztosak h lyuk.Ezért kérdezte h ha lukas tovább szakad e mert neki nem volt szakadt.És ha tovább szakad akkor õ megnyukszik.Kb ennyi.És sztem se szakad tovább!
kicsi csillag ha lyukas az óvszer akkor ugyan úgy bele fog folyni a sperma a puncidba mint szakadtan
Szerintem elég nagy rá az esély, hogy elszakad.
A kérdező hozzászólása: tehát, ha lyuk van az óvszeren, mindenképpen tovább szakad?
Terhesseg megelozes szempontjabol teljesen lenyegtelen, hogy szakadt vagy csak "lyukas"
Ha lyukas akkor szerintem már k....rva mindegy hogy elszakad vagy nem......kezdj el spórolni a gyerektartásra!!!
A kérdező hozzászólása: jó lenne ha a kérdésre válaszolnátok...
sztem továbbszakad...mivel már lyukas nem nehéz teljesen felhasadnia....
elég vszínû h továbbszakad, szimuláld le az esetet és kiderül:)
Nem fog tovább szakadni!! Ez 100%
Az se biztos hogy lyukas óvszerrel teherbe esik nem??Mer amikor gyereket akarsz akkor se sikerül mindig1.re pedig akkor nem védekezel.Lehet hogy igen lehet hogy nem.Am sztemnem szakad tovább!!

Ha szeretkezés közben kiszakadt az óvszer amit egyből észrevettünk és nem folytattuk az aktust akkor mennyi az esélye a terhességnek?

Legjobb válasz: Rengeteg. Remélem nem telt le még a 72 óra és betudtok minél hamarabb szerezni esemény utáni tablettát. Ha csak nem akartok babát.

Rengeteg. Remélem nem telt le még a 72 óra és betudtok minél hamarabb szerezni esemény utáni tablettát. Ha csak nem akartok babát.
Az esély megvan rá. De ha egybõl észrevettétek (gondolom érezte a pasi), akkor nem hiszem, hogy terhes lehetnél.Kicsi a valószínûsége. A 72 órás tabi csak nagyon vészhelyzetekre ajánlják, hiszen nagy adag hormont tartalmaz. Én csak akkor venném be ha tudnám, hogy belém is élvezett.
Na, azért nem olyan rengeteg. Gondolom nem élvezett beléd... esély van, de ne izgulj, nemhiszem, hogy terhes vagy.
elõváladék is veszélyes.. ha nem voltál termékeny napjaidban, akkor lehet, h nem kell az a 72 órás, de ha biztosra akarsz menni, akkor..
NEM lesz baj. De hogy sikerült kiszakiatni?szétrepedt?
lehet gond.. elõváladék, uccsó.. :S
az elõváladékot nem a herék termelik hanem a cooper mirigy amiben ugyebár sperma meg nincs...." ennyi...akkor van az elöváladékban sperma ha elötte volt ejakulációja és az onnan visszamaradt spermiumok távoznak a húgycsõböl az elöváladékkal
Nagyon kevés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!