Találatok a következő kifejezésre: Ha óvszert aktus (26 db)

Ha óvszerrel történik az aktus, és kétszer egymás után történik, ugye nem gond, hogy a szenvedély hevében nem történik törlés/mosás a péniszen?

Legjobb válasz: Ha a 2.-nál is húztok gumit, akkor nem. De remélem nem egy óvszert akarsz 2 aktusra felhúzni :D

Ha a 2.-nál is húztok gumit, akkor nem. De remélem nem egy óvszert akarsz 2 aktusra felhúzni :D
nem , ha a gumi külseje nem lett spermás
A kérdező hozzászólása: Dehogy akarok... Még csak az kellene, hogy ilyen hülyeséget csináljak :D De köszönöm a válaszokat. :)

Ha óvszert használunk aktus közben, és ha levettük az óvszert és anélkül is próbáltuk, de nem ment el, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Kicsi az esélye, de igen! "Elõváladék" bármikor lehet pár csepp, és az már elég lehet!

Kicsi az esélye, de igen! "Elõváladék" bármikor lehet pár csepp, és az már elég lehet!
Bizony hogy lehetsz, mert az elõváladék bõven elég!

Mennyire esélyes a teherbeesés, ha az aktus után a fiúról lecsúszott az óvszer, és annak tartalma kifolyt, és nem a lányba?

Szóval nagy a teherbeesés valószín?sége, ha az aktus után a fiú rövid id?re a lányban marad, és a pénisze kihúzásakor (mivel az már ernyedt az el?bbi orgazmus miatt)az óvszer lecsúszik róla, és a lányban marad? A gumiban lév? ondó viszont kívülre távozik. Lehetséges az ondósejtek visszajutása a hüvelybe (és így a megtermékenyülés), ha a váladék tulajondképp' a lány szeméremkörnyékén van?

Legjobb válasz: Szerintem igen is visszajuthat,mert szex közben nedves a lány,és az ondósejt meg imád úszni.Meg ugye az óvszerek dobozán is rajta van,h orgazmus után nem szabad a lányban maradni,pont ezért... Tényleg nemjó a hetvenkétórás,de szerintem még indig jobb,mint a mensiig idegeskedni.Irass fel fogamzásgátlót!

Szerintem igen is visszajuthat, mert szex közben nedves a lány, és az ondósejt meg imád úszni.Meg ugye az óvszerek dobozán is rajta van, h orgazmus után nem szabad a lányban maradni, pont ezért... Tényleg nemjó a hetvenkétórás, de szerintem még indig jobb, mint a mensiig idegeskedni.Irass fel fogamzásgátlót!
Szerintem is visszajuthatott. Nem szabad lebecsülni az ondósejtek képességeit, miattuk marad fenn az emberiség. A leírt eseményt csak úgy tudom elképzelni, hogy jutott a lányba is a spermából. Nem kell pánikolni, az esemény utáni még mindig jobb egy nem kívánt terhességnél.
A teherbeeséshez szükséges az ondósejt, tehát nem jutott a lányba, akkor nem lehet a lány terhes.
Vissza tud jutni, de igazán csak akkor, ha hüvelynyíláshoz is került. Szabad levegõn elhalnak a spermiumok. Elenyészõ az esély a teherbeesésre, de azért legközelebb jobban vigyázzatok. Ja, és ha ilyen elõfordulna akkor irány a mosdó. Én a fogamzásgátlót (amit rendszeresen kell szedni) nem ajánlom. Inkább irass fel a dokival Esemény utáni tablettát, hogyha legközelebb ilyen elõfordul legyen mihez nyúlni. Csak mondd el a dokinak hogy óvszerrel védekeztek, és ha bármi gond van, akkor nyúlnál hozzá. Akkor szívesen felír neked ilyet.
Ha nem beléd folyt, vagy ha nem nyúlt beléd úgy, hogy olyan volt a keze, akkor szinte semmi esély rá.
igen igen igen
Nem mindig. Igen. Igen.
Igen Igen Igen :D
Igen. Igen igen. Attól szól szépen a pina fing. Minél hangosabb, annál jobb!
Ha óvszerrel szexeltek, hogy lesz nedves a farkatok a csajtól?

A spermicides óvszer megöli az előnedvben található spermákat, és ha aktus közben kilyukad az óvszer anélkül hogy a pasi elmenne akkor nem lehet gáz, mert kiirtotta?

valaki halott már a Pharmatex nev? hüvely gélr?l? és mi a véleménye róla, fogamzásgátlás terén? :D

Legjobb válasz: Elméletigel ezért van az óvszeron a spermicid anyag. A hüvelygél fogmzásgátlóként funkcionál, úgyhogy nyugdotan használhatod. Barátnõm évtizedekik ezen élt, -biztonságosan, mert nem szedhetett gyógyszert a hormonháztartása miatt. Azért én a fogamzásgátlót javaslom,h a tartós kapcsolatban élsz.

Elméletigel ezért van az óvszeron a spermicid anyag. A hüvelygél fogmzásgátlóként funkcionál, úgyhogy nyugdotan használhatod. Barátnõm évtizedekik ezen élt, -biztonságosan, mert nem szedhetett gyógyszert a hormonháztartása miatt. Azért én a fogamzásgátlót javaslom, h a tartós kapcsolatban élsz.

Üdvözlöm doktor úr! Olvastam a Vitagyn C hüvelykrémről, sokféle kérdésre választ kaptam, mégis az érdekelne, hogy lehet-e nemi aktus a készítmény használata alatt /előírt 6 nap/. Ha igen, akkor mennyire befolyásolja az óvszer használatát, ha nem, akkor mi

Üdvözlöm doktor úr! Olvastam a Vitagyn C hüvelykrémről, sokféle kérdésre választ kaptam, mégis az érdekelne, hogy lehet-e nemi aktus a készítmény használata alatt /előírt 6 nap/. Ha igen, akkor mennyire befolyásolja az óvszer használatát, ha nem, akkor miért. Válaszát megtisztelve várom. Köszönettel: Kamilla

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Nemi élet a Vitagyn C krémmel való kezelés alatt is folytatható, azonban a krémet inkább az aktus utáni időben alkalmazza. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Nemi élet a Vitagyn C krémmel való kezelés alatt is folytatható, azonban a krémet inkább az aktus utáni időben alkalmazza. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Üdvözlöm doktor úr! Olvastam a Vitagyn C hüvelykrémről, sokféle kérdésre választ kaptam, mégis az érdekelne, hogy lehet-e nemi aktus a készítmény használata alatt /előírt 6 nap/. Ha igen, akkor mennyire befolyásolja az óvszer használatát, ha nem, akkor mi

Üdvözlöm doktor úr! Olvastam a Vitagyn C hüvelykrémről, sokféle kérdésre választ kaptam, mégis az érdekelne, hogy lehet-e nemi aktus a készítmény használata alatt /előírt 6 nap/. Ha igen, akkor mennyire befolyásolja az óvszer használatát, ha nem, akkor miért. Válaszát megtisztelve várom. Köszönettel: Kamilla

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Nemi élet a Vitagyn C krémmel való kezelés alatt is folytatható, azonban a krémet inkább az aktus utáni időben alkalmazza. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Nemi élet a Vitagyn C krémmel való kezelés alatt is folytatható, azonban a krémet inkább az aktus utáni időben alkalmazza. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Igaz, hogy ha valami nagy baj van az óvszeren (pl. kilyukad, vagy megreped), akkor az legtöbb esetben észrevehetõ az aktus után?

Persze hibátlan, gyakorlott használat mellett. Durexet használunk, nektek mi a tapasztalatotok róla?

Legjobb válasz: Az aktus után kilenc hónappal.

Az aktus után kilenc hónappal.
számtalanszor használtam, eddig 1x szakadt szét, de még idõben észrevettem
A kérdező hozzászólása: úgy gondoltam hogy azonnal észrevehetõ-e.. :)

Hogy biztonságos? Szeretkezés előtt ha izgatjátok egymást már megjelennek testnedvek, viszont az óvszer közvetlen az aktus előtt kerül fel! Előtte elmész kezetmosni?

(lehet hülye kérdés, de ha nem-akkor mi értelme védekezni ha kezed spermás majd uazzal a kézzel fogdosod a lányt és a gumit? Megoldás?

Legjobb válasz: Szia! Na végre egy értelmes kérdés! Szóval igen, ajánlott kezet mosni elõtte, de spermás nem lesz a kezed. Mivel az ejakulátum csak az aktus végén távozik. Másrészrõl pedig benne van a mondatodban, hogy "egymást", tehát a te kezedre nem kerül a testnedvbõl.

Szia! Na végre egy értelmes kérdés! Szóval igen, ajánlott kezet mosni elõtte, de spermás nem lesz a kezed. Mivel az ejakulátum csak az aktus végén távozik. Másrészrõl pedig benne van a mondatodban, hogy "egymást", tehát a te kezedre nem kerül a testnedvbõl.
hát mi nem szoktunk kezet mosni az óvszer felhelyezés elõtt de óvatosak vagyunk ott van a párna alatt pár darab zsebkendõ és ha kell használjuk...amire egyébként szerintem az aktus végén úgyis szükség van...akkora nagy gondot nem hiszem h kell ebbõl csinálni..:) ;)
Mi úgy szoktuk, hogy nem tapicskolunk midketten a spermában. -hozzányúl a lány, de akkor utána felteszed a gumit magadnak. -Vagy csinálja a lány szájjal a gumit megfoghatja kézzel. -Esetleg amikor felállt rárakja a gumit és abban izgat. -Használtok spermicidet is és annak el kell tudni bánni azzal a fél csepp cuccal. -Kézmosás Több nem jut most eszembe, de számtalan felállás lehetséges. Bár mindegy, ahogy jó nektek csak tényleg ne kenjétek össze vissza.

Ki szeretném próbálni a patentex hüvelykúpot (persze óvszerrel együtt). Ha 2 órán belül megismételjük az aktust (óvszerhasználattal) akkor is kell új kúpot felhelyezni? Vagy ez csak azokra vonatkozik, akik szimplán kúppal védekeznek?

Legjobb válasz: Szerintem nem feltétlenül muszáj, hisz az óvszer önmagában is jó védekezési forma :) De ha úgy érzitek magatokat biztonságban, akkor helyezd fel másodszorra is :)

Szerintem nem feltétlenül muszáj, hisz az óvszer önmagában is jó védekezési forma :) De ha úgy érzitek magatokat biztonságban, akkor helyezd fel másodszorra is :)
szia! A betegtájékoztatóban ez áll: Hogyan és mikor kell a Patentex oval hüvelykúp -ot használni? 1.A hüvelykúpot a nemi érintkezés elõtt legalább tíz perccel helyezze a hüvelybe ujjnyi mélyre, akár egy tampont. 2. Ha a behelyezéstõl számított 1 órán belül nem történik magömlés, javasolt egy új hüvelykúp behelyezése, noha a készítmény hatása 2 óráig megmarad. 3. Az aktus megismétlése elõtt - az eltelt idõtõl függetlenül - mindig egy új hüvelykúpot kell behelyezni, majd várjon újra 10 percet. azért kell még egyet felhelyezni, mert ha esetleg kilyukadna az óvszer, akkor az elõzõ adag nem nyújt akkor védelmet.
de szerintem a pharmatex jobb (:
A kérdező hozzászólása: Miért jobb a pharmatex?? Bár mindegyikrõl sok rosszat és sok joot is olvastam...
szia, én patentexet használok, óvszer nélkül, de nem engedem hogy belém menjen el.Ez a kúp habbá alakulés így mechanikailag jobban befedi a területet, a hüvelyben suzerintem, mint a szimpla krém pl.Pharmatex.Tehát nagyobb területen eloszlik, viszont az tény hogy jobban folyik mint a pharmatex.Engem a pharmatex csípett, a patentex nem csíp. Na de a válasz: szerintem helyezz fel új kúpot mert mi van tényleg ha vmi gixer van a gumival, eleélvez de esetleg kilyukad, akkor legyen ott a kúp is!Bár megjegyzem, én 7 évig védekeztem ilyen dupla módon és sosem volt semmi baj eddig!Lekopogom...
szerintem próbáld ki mindkettõt. én pharamtex hüvelytablettát használok, de engem szerencsére nem csíp, úgyhogy én maradtam ennél, aztán majd ha elfogy, lehet hogy kipróbálom a patantexet. pharmatexben van ugye tabletta, kúp, krém, tampon, és ismertebb is , mint a patentex.
A kérdező hozzászólása: Hát kipróbáltuk. De soha többet, az tuti...Folyt, túl csúszós lettem tõle, és ami a legrosszabb, h rosszullettem... :s

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!