Találatok a következő kifejezésre: Ha óvszert a barátomra, akkor fel (3 db)

Ha óvszert húzok a barátomra, akkor fel kell húzni a fitymáját?

A barátn?immel err?l beszéltünk és valamelyikt?l ezt hallottam.Igaz ez?

Legjobb válasz: Nem. Hátra kell húzni a fitymát,hogy szabadon legyen a makk és utána ráhúzni az óvszert.

Nem. Hátra kell húzni a fitymát, hogy szabadon legyen a makk és utána ráhúzni az óvszert.

Ha fel vagyok fázva és szeretkezem a barátommal (óvszer nélkül) akkor elkaphatja?

Legjobb válasz: Igen, sõt még ha használtok óvszert, akkor is elkaphatja.

Igen, sõt még ha használtok óvszert, akkor is elkaphatja.
Olyan fájdalmaid lesznek utána, h. lekaparod a falat! Inkább cickafark teába üljél, vagy menj orvoshoz, mert ha gyulladás is van, csak antibiotikummal fogsz meggyógyulni!
A barátodnak nem lehet baja, neked viszont rosszabbodhat az állapotod. Én nem ajánlom.
Felfázásnak a húgyúti fertõzéseket nevezik. Nem ajánlott, könnyen új baktériumokat juttathat be. Amíg nem rendezõdött a fertõzés, addig inkább ne.
Mi a különbség?
A kérdező hozzászólása: Én felfázásról beszélek, nem megfázásról :) Mindenesetre köszönöm a válaszokat.
Ha kívánod, nem értem miért kéne mellõzni. A megfázás azért nem ebola. Elkapja, mivel gondolom nem csak azok a részeitek érnének össze, amiknél az óvszer megtartja a kvázi biztonságos távolságot. Az pedig hogy elkapja-e, avagy sem, inkább annak a kérdése, hogy mennyire erõs az ellenálló képessége. Mármint a baktériumokkal, vírusokkal szemben. Neked nyilván nem tud ellenállni, ha tudna, az más jellegû probléma lenne.
Ilyenkor célszerû mellõzni a szexet.
A kérdező hozzászólása: Óvszerrel? hogy hogy?
Mit értesz felfázás alatt? Gennyes, kicsurgó folyadékot? Akkor inkább ne. Bár a náthát a barátod nem fogja elkapni. Hacsak a puncid nem tüsszög rá.

Terhes lehetek-e ha barátommal védekeztünk óvszerrel, de már 3 napja késik a menstruációm? Nagyon félek, mert 16 vok és nem akarok gyereket! Ésha nem is vok terhes akkor meg miért késik?

Legjobb válasz: Késhet a stressz miatt is, mert ennyire aggódsz. Ha nagyon izgulsz, vegyél egy tesztet, nem olyan drágák. Ha megnyugszol tuti megjön! :) Vagy betegség miatt is késhet, meg sok dolog miatt... ***

Késhet a stressz miatt is, mert ennyire aggódsz. Ha nagyon izgulsz, vegyél egy tesztet, nem olyan drágák. Ha megnyugszol tuti megjön! :) Vagy betegség miatt is késhet, meg sok dolog miatt... ***
Azért is késhet mert még fiatal vagy, és játszanak veled a hormonjaid. Barátnõmnek is volt hogy egy hetet késett. Miis megijedtünk:)
ha gumival védekeztetek, nem volt lyukas, akkor kb nulla az esélye, szóval, ráadásul ezer ilyen kérdés volt már, meg ha nem rendszeres a menstruációd, napra pontosan, akkor nem kéne aggódni. nekem mikor annyi voltam mint te volt h egy hónap kimaradt, volt h 8 napig tartott stb, összevissza volt meg, mert ez normális abban a korban, szóval felesleges parázni.sõt valószínû azért is késik, mert parázol rajta, és akkor még késõbb fog megjönni az idegesség miatz
A kérdező hozzászólása: Megfogadtam a tanácsaitokat hogy ne stresszeljek és ma meg is jött!:DKöszike nektek a válaszaitokat!
Egyik barátnõm gumi mellett lett terhes, uhogy nem mondjátok, hogy nulla az esély.Ha szexelsz, akkor esely van rá, hogy terhes leszel, csinálj tesztet és meglátod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!