Találatok a következő kifejezésre: Ha óvszert a barátomra, (84 db)

Ha lefeküdtem a barátommal óvszerrel és bele élvezett miközben bennem volt nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Hát ez lenne az óvszer lényege többek közt

Hát ez lenne az óvszer lényege többek közt
Óvszernek hívják a barátod? xD elvileg az óvszer pont arra szolgál, hogy ne légy terhes! De ha lemaradt menet közben, és "ki kellett piszkálni", akkor az már növeli az esélyeit, hogy terhes vagy!
A kérdező hozzászólása: 16 haha :) amúgy tudok mindent csak szeretek itt szórakozni h kitalálok v.mi kérdést ti meg válaszoltok hülye liba vagy te te csicska felgyújtalak :)
Istenem imádom az ilyen buta libákat nem vagy semmi meg aztán mire jó az izésített :D ennél jobban nem tudod lejáratni magad már :D korod azért nem merted ki írni.. 15nél nem lehetsz több
A jópofa válasz az, h van aki nem szereti az ízét és nekik találták ki , mellesleg amire meg sokan nem gondolnak az az, hogy a herpesz, tripper, hepatitis B, HIV, szifilisz mind orális szex-szel is elkapható betegségek
"Nodel"?
ok latom nem tul jo a logikad...altalaban annak van ize amit megeszel (ebben az esetben nem eszed meg, csak a szadba kerul)...igen kepzeld az izesitett ovszert oralozashoz talaltak ki...inteligencia szinted alapjan nagy eselyes vagy egy Nodel-dijra.
Gondolkozz kicsilány. Szerinted mi lehet az ízesített óvszer célja? Szerinted mi értelme van valamit ízesíteni?
A kérdező hozzászólása: csak a biztonság kedvért megkérem köszönöm! :) egyébként az ízesített óvszernek mi a célja ?
Az óvszernek épp ez a lényege, hogy azon nem marja át magát a sperma ezért nem leszel terhes. Kivéve ha luka a gumi, de az szinte lehetetlen. Különben mi értelme az óveszernek, ha nem az hogy a terhességet megelõzze? hm? Hogy rontsa az élményt? Vagy mégis mi?! Jaj, basszus mielõtt szexelsz valakivel óvodás dolgokról legalább, de képben lehetnél.
De, lehetsz, bar kicsi az eselye.
hát ez elég gyerekes viselkedés...

Az nagyon ciki ha mindig a barátom intézi az óvszert?

Legjobb válasz: neki kell intézni. Õ húzza fel, nem te

neki kell intézni. Õ húzza fel, nem te
azt úgy illik hogy a pasi veszi
aki használja az veszi.
Néha szoktam én is venni. Szerintem úgy fair, ha a védekezés költsége közös. Egy doboz nem nagy pénz, de ha összeszámolod egy hónapra... Ugyanígy én is elvárnám ha piruláznék, hogy állja a felét. 21/l
szerintem úgy igazságos ha nagyjából felesbe megy a dolog akár tabi akár gumi esetén, ha a lány nem szed tabit és végig csak gumit használnak akkor a srác szívta meg, ha meg a csaj szed tabit már az elején akkor meg õ, ez így nem a legjobb szerintem
utolsónak üzenem, hogy ha ilyen sóherek vagyunk, én tudok egy nagyon jó, és olcsó módszert a fogamzásgátlásra: ne szexelj.amúgy azt hiszem az, hogy az ilyenek ne szaporodjanak, az a világ érdeke, úgyhogy kérj az óvszerhez támogatást a Vöröskereszttõl, vagy az Uniceftõl, esetleg a kormánytól. tipikus egoista, hímsoviniszta paraszt....hihetetlen...
szerintem nem az, az óvszert õ veszi. Te tleg odadugod a patikaszámlát a pasid orra alá, hogy ossza el kettõvel és fizessen? sztem pofátlanság. ahogy azt a pasit is elhajtanám, aki velem akarja fizettetni az óvszer felét.
nem tudom ez a kérdés nekem szólt-e, de ha igen a kérdésedre a válaszom:természetesen nem.nem azért akadtam ki a kommentelõre, mert megveszi az óveszert egyedül, hanem mert elkezdett általánosítani, nyilván kevésbé értelmes lányokkal volt csak eddig dolga. nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én pl. nem szoktam "hisztizni", meg "szexmegvonással fenyegetõzni", és nem akadnék ki azon sem, ha netán nekem kellene megvennem az óvszert.én is úgy gondolom, hogy ez a pasi dolga, de biztosan nem kapnék idegrohamot, ha egyszer-kétszer rám kerülne a sor. és soha nem dugnám a számlát az orra alá a gyógyszerrõl sem. én annak a híve vagyok, hogy ha valakiben felmerül a gyanú, hogy a párjának esetleg kellemetlen a szitu(fõleg mivel ezen általában a tinik szoktak gondolkodni, akinek nincs saját keresetük, így nekik még a gumi is leget drága-erre még itt nem gondolt senki?), akkor igen is le kell ülni és megkérdezni errõl a másikat, és nem kell kiakadni, ha esetleg azt mondja, hogy néha besegíthetnél.mindkettõnk érdeke, ez van, ez nem bunkóság.nem számlákat kell dobálni a másik elé, hanem értelmes emberek módjára megbeszélni.a kérdezõnek pusztán a kérdésébõl arra követeztetek, hogy ha a srácnak nem is, neki kissé kényelmetlen ez a szituáció, hiszen aggódik, hogy ezzel esetleg bunkónak minõsül.éppen ezért tanácsolnaám, hogy ebben a helyzetben is a kommunikáció(amirõl mindenki megfeledkezik manapság, még akkor is, ha már olyan intim a kapcsolat, hogy szexrõl is szó van)lenne a megoldás. szóval kedves kérdezõ, szerintem ülj le a sráccal és kedvesen kérdezd meg, hogy õ errõl mit gondol.ezzel megoldódnak az õ problémái is, ha neki esetleg szüksége lenne egy kis hozzájárulásra, illetve te sem fogsz többet ezen aggódni, ha megtudod, õ hogy áll a témához.lehet õ egyáltalán nem is gondolkozik ezen, mert, mint ahogy a legtöbben, természetesnek veszi, hogy azért õ a felelõs.ami egyébként általában véve igaz is(fiú-gumi, lány-tabi), de tanulóként, kereset nélkül szerintem egyáltalán nem baj, ha felmerül, hogy segítsünk egymásnak egy kicsit.tudjátok, mindig ezt mondja mindneki:a gyógyszer/gumi olcsóbb, mint egy gyerek :) 24/l
hát a hisztis pasi az meg még rosszabb. volt olyanom, kb. 2 hetet bírtam ki vele :D az anyja meg egyiknek se vagyok, hogy neveljem.
„utolsónak üzenem, hogy ha ilyen sóherek vagyunk, én tudok egy nagyon jó, és olcsó módszert a fogamzásgátlásra: ne szexelj.amúgy azt hiszem az, hogy az ilyenek ne szaporodjanak, az a világ érdeke, úgyhogy kérj az óvszerhez támogatást a Vöröskereszttõl, vagy az Uniceftõl, esetleg a kormánytól. tipikus egoista, hímsoviniszta paraszt....hihetetlen...” A hozzád hasonlóba nem is fogom betenni a farkam az biztos. Akkor miért nem kérsz te a vörös kereszttõl támogatást, ha már felvetetted? Te meg egy tipikus, nagy arcú, nekem csak igazam lehet vagy ha nem elkezdek itt rinyálni mentalitású hülye p.csa vagy. Szerintem a világnak az ilyenekre nincs szüksége. Én kérek elnézést, hogy nem hagyom magam hülyének nézni. „nyilván kevésbé értelmes lányokkal volt csak eddig dolga.” Csak a szokásos kevésbé értelmes lányok meg a rossz helyen kerestél duma. Unalmas már. De ha ilyen a többség….
ja, ebben igazad van. hisztigép p*csákat dobni kéne a pasiknak és kész, már csak tenyésztési szempontok miatt is. ne örökítsék már tovább ezt a rossz tulajdonságot hordozó gént :)
hát, én nem járnák hisztis pasival sem, az biztos.aki meg igen, annak szíve rajta. és örökítésrõl szó sem volt, maximum csak nevelésrõl :)
*járnék
"utolsó, nem is kell. milyen nõ az már, aki odaáll a pasija elé a gyógyszertári számlával, hogy kérem a felét? az ilyet el kell küldeni (vagy jómodorra nevelni, ha vannak pedagógiai hajlamaid és türelmed hozzá hogy az anyja mulasztását pótold)." Nyilván nem fogja elém b.szni a számlát, bár én már azon sem lepõdnék meg. Helyette elkezd hisztizni, meg szexmegvonással fenyegetõzni. Szerintem a csajok soha az életben nem fizetik ki a csomag kotont, mert azzal jönnek, hogy a férfi használja. Azonban, ha áttérnek a tablettára, egybõl az jön, hogy ez milyen drága, meg hogy közös érdek, hogy ne essen teherbe. Az talán nem az, hogy nem szakadjon el a gumi? Sajnos se pedagógiai hajlamom, se türelmem nincs. Az viszont 100%, hogy én egy fillért sem fogok fogamzásgátlóért fizetni.
én meg úgy gondolom, hogy ha elég érettek vagyunk a szexhez, akkor talán a kommunikációhoz is, és meg lehetne beszélni.kérdezd meg inkább õt, mint a neten böngészõ jónépet...és dötsetek közösen. 24/l
A kérdező hozzászólása: Úgy értem õ veszi.
A kérdező hozzászólása: És nem kéne nekem is?
nem, ha gyógyszert szednél azt Te vennéd.
Nem tök mindegy kiveszi?! :D
A kérdező hozzászólása: Csak nem illene? :S
nekem nem lett volna pofám egy pasimtól sem elkérni a gyógyszer ktg. felét mondjuk, de nekik sem tõlem a gumi árának a felét. ehhez azért vastag bõr kell. a krvák szokták egyébként megvenni a gumit a kuncsaftnak, náluk benne van az árban.
„aki használja az veszi.” „azt úgy illik hogy a pasi veszi” Ezek után nem akarom meghallani, hogy a pasi fizesse ki a fogamzásgátló felét!
utolsó, nem is kell. milyen nõ az már, aki odaáll a pasija elé a gyógyszertári számlával, hogy kérem a felét? az ilyet el kell küldeni (vagy jómodorra nevelni, ha vannak pedagógiai hajlamaid és türelmed hozzá hogy az anyja mulasztását pótold).
édesem, akkor megyegyeztünk. :) legalább egy dologban már biztos egyetértünk.kéne a fenének a farkad :D

Miért wan az, ha lefekszem a barátommal és utánaa csííp ott lent nekem. óvszer végett? Lehet allergiás vagyok rá? !

íírjon valaki valami okosságot. :)

Legjobb válasz: Azt nem tudjuk miért wan, de hogy miért van, azt igen. Gondolom feleslegesen írnám le, mert nem ezt kérdezted. Szia.

Azt nem tudjuk miért wan, de hogy miért van, azt igen. Gondolom feleslegesen írnám le, mert nem ezt kérdezted. Szia.
tetvek, rüh?
Dokira még nem gondoltál?
Próbálj másféle óvszert.
A rühhet én is el tudom képzelni. A vagina dentataval egy helyen élnek a rühhök. Már ha van olyanod.
A kérdező hozzászólása: :D:D:D:D kobold :D
ad1 Remélem tudod, hogy az emberek a hajukat tépik attól, ahogy írsz. Egy darab magánhangzó bõven elég mindenhova, úgy is meg fogjuk érteni. ad2 Lehet, hogy valamilyen fertõzésed van, menj el nõdokihoz. Ha semmit nem talál, akkor lehet, hogy latexallergiád van. Van 100% latexmentes óvszer: Lifestyles SKYN fekete-arany dobozos, DM-ben kb 800 ft.
Ilyenkor megsértõdik a pinakobold, mert zavarjátok a bariközt nézése közben.Azért csipkod , hogy ilyet ne csiálj addig ameddg be nem töltöd a 18-at.
Vagy tisztálkodj alaposabban.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem viszket..csak uug kidorzsolodik..vagy én nemtudoom...piros leesz.. hallottam maar ilyentool h valakinek is ugyanez voolt...de meg mindig nmtom h miert :D aszem marad a máás oovszer
szex közbe a pasid kidörzsöli a p**ádat.... ha orgazmusod van és elcsurransz a pisi csípi a dörzsölt részt... kb ennyi...
A kérdező hozzászólása: Nemtom méér írtam dupla w-t :D Akkor kérdezzem meg uujbol? vagy nagy faaradsaag lenne leirni? -.-* istenem.. De azéé koszi az éértelmes váálaszokat :D gondoltam tobbet tudtok mind één..
Lehet h csak gondolkodni kéne... :D
Menj el nõgyógyászhoz, aztán õ majd megnézi milyen baktérium van ott ami megfertõz téged. Ha allergiás vagy az óvszerre, akkor kis piros kiütések lesznek rajtad, amik viszkednek.
Megoldódott?

Ha hüvelygombám van és gyógyszert szedek rá, szexelhetek óvszerrel a barátommal?

Erre nem kérdeztem rá a n?gyógyásznál és csak kés?bb megyek kontrollra.:S 16/l

Legjobb válasz: Azt a pár napot illene kibírni....

Azt a pár napot illene kibírni....
Petting miért nem jó? Nem csak puncid van, amibe a fiú kukijának be kell hatolni. Nincs kezetek? Simogatni is lehet egymást.
Ilyenkor az orvos a partnernek is szokott gyógyszert felírni és nem javasolja a szexet, mert a baktériumok felhúzódhatnak a méhbe nagyobb gondot okozva.
A kérdező hozzászólása: mostanában jön meg a menszeszem és csak utána kezdhetem el szedni a gyógyszereket..:S tudom, hogy hülyeség, de nem akarok egyszerre ennyi rosszat rázúdítani, mert a gyógyszert neki is szednie kell és akkor nem ihat alkoholt..(19 éves) tudom, hogy megértené, de mégis... :s a petting okés..de a gomba miatt nem szeretném, hogy hozzám nyúljon :S:S
A kérdező hozzászólása: 3. ez érthetõ.:/ köszönöm!
Hát régen rossz, ha egy 19 éves nem bír ki egy hetet szesz és szex nélkül...
A kérdező hozzászólása: most rossz fényben tüntettem fel..:D nyilván kibír egy hetet, de mégis nyár van menne bulizni :)
ha ennyit nem bír ki a pasid, a helyedben én már rég elmentem vna más srácokkal moziba, erdõbe vagy szülinapi buliba!

Ha lefekszem a barátommal, muszáj nekem fogamzásgátlót szednem? Nem elég csak az óvszer?

Lassan tervezzük a barátommal a szexet. Több mint fél éve vagyunk együtt, és úgy érzem elérkezett az id?. Nah de nem elég csak óvszert használni? Muszáj nekem fogamzásgátlót szednem? N?dokihoz kell mennem? Vagy mit csináljak? Kit?l, honnan kérjek? Segítsetek. 15 éves lány.

Legjobb válasz: Nem ,fogamzásgátlót azért szoktak szedni a lányok mert úgy kellemesebb a sex mivel belédélvezhet a srác és nem kell gumi.Fölösleges gumit is és fogamzásgátlót egyszerre csinálni. De persze vannak olyan emberek akik nagyon félnek mert a gumi se a fogamzásgátló sem 100% nyújt védelmet (pl elszakad vagy rosszul veszed be) Ha fogamzásgátló mellettt döntesz akkor el kell menned nõdokihoz megvizsgál és kész semmi fájdalmas nincs benne (tudom most voltam ) semmi estre se szedj be olyan gyógyszert amit nem doki ír fel!!! ha gumi mellett döntesz akkor meg vigyázztok el ne szakadjon és biztonságban vagy! Sok sikert de h bizonytalan vagy akkor kérdezz meg egy nõgyógyászt vele nagyon meg lehet beszélni az ilyen problémákat!(h elmész dokihoz és még szûz vagy azt mondd neki)

Nem , fogamzásgátlót azért szoktak szedni a lányok mert úgy kellemesebb a sex mivel belédélvezhet a srác és nem kell gumi.Fölösleges gumit is és fogamzásgátlót egyszerre csinálni. De persze vannak olyan emberek akik nagyon félnek mert a gumi se a fogamzásgátló sem 100% nyújt védelmet (pl elszakad vagy rosszul veszed be) Ha fogamzásgátló mellettt döntesz akkor el kell menned nõdokihoz megvizsgál és kész semmi fájdalmas nincs benne (tudom most voltam ) semmi estre se szedj be olyan gyógyszert amit nem doki ír fel!!! ha gumi mellett döntesz akkor meg vigyázztok el ne szakadjon és biztonságban vagy! Sok sikert de h bizonytalan vagy akkor kérdezz meg egy nõgyógyászt vele nagyon meg lehet beszélni az ilyen problémákat!(h elmész dokihoz és még szûz vagy azt mondd neki)
lesz aki azt fogja mondani, hogy ne szedjél, mert veszélyes, meg fiatal vagy hozzá stb. Én azt mondom, hogy ha tapasztalatlanok vagytok, akkor az óvszer azért nem igazán jó megoldás, mert könnyû elszúrni az egész dolgot némi szerencsétlekedéssel a felhúzásnál, nameg ha rosszul csináljátok, akkor még ki is szakadhat. Aztán meg jöhet a pánik, meg a 72 órás tabletta, ami meg igazi nagy lórugás a szervezetednek. Szerintem biztosabb, ha tablettát szedsz. Orvos megvizsgál, felírja, megmondja mikortól véd. Utána már csak egymással kell foglalkoznotok, semmi mással.
Mivel fiatal vagy, nem érdemes ilyen korán gyszert szedned, jó a gumi , ha odafigyeltek a használatára nem lesz gond.És ha nem válik be még vannak fogamzásgátló krémek, kúpok, gyszertárban érdeklõdj.Viszont ha elkezdtek szexelni, tudod nõdokihoz legalább évente egyszer el kell menni, rákszûrésre, ez nem fáj, de minden nõnek fontos odafigyelnie magára.Sok sikert!
Szerintem menj el nõgyógyászhoz, és beszéld meg vele. És ha elkezded a nemi életet, akkor tényleg rendszeresen kell járni hozzá. Évente kell pl rákszûrés. (Én holnap megyek. )
Nem muszáj gyógyszert szedned az elsõ alkalomnál, meg még nagyon fiatal is vagy hozzá! De figyeljetek oda nagyon az óvszer használatára, esetleg mellette védekezhettek még krémmel vagy hüvelytablettával is! Jobb 2x mint egyszer sem, és ha netán kilyukad a gumi, még mindig ott van a másik! Késõbb 2-3 év múlva pedig felírathatsz fog.gátlót! Az mégis csak biztonságosabb.
Szia! fogigátlót ne szedj, csak felboritja ilyen fiatalon a hormonháztartásod.Van jobb megoldás: én sok éve igy védekezek: gumi + Pharmatex krém, gyógyszertárban lehet kapni.nekem szuperül bevált! :)

Nem bízok a gumi-óvszerekben, mert annyi mindent hallottam már. Viszont nem akarok terhes lenni. Ha a fogamzásgátló tablettát belehelyezem a gumi-óvszerbe mielőtt azt a barátom farkára húzom, akkor tuti, hogy nem leszek terhes?

Legjobb válasz: Én a helyedben bevenném a fogamzásgátló tablettát, a barátom farkán lévõ pici lyukat pillanatragasztóval betömném, a felfújt óvszert meg a fejemre húznám,hogy ne kéküljön be az arcom,mikor pofán vág... így nem leszel terhes:)

Én a helyedben bevenném a fogamzásgátló tablettát, a barátom farkán lévõ pici lyukat pillanatragasztóval betömném, a felfújt óvszert meg a fejemre húznám, hogy ne kéküljön be az arcom, mikor pofán vág... így nem leszel terhes:)
Helyezd a tabit a gumiba, aztán rakd a polcra, és szájjal csináld a párodnak, akkor tuti nem leszel terhes! Csak nehogy béka nõjön a hasadba!
szerintem ha gumiban szopot akkor batman lesz :\
mekkora ötlet...... :D
vannak még beteg emberek, beteg kérdésekkel.
tuti :D
mivaaaaan?ezt hogy képzelted?de komolyan?nem is értelek.
A kérdező hozzászólása: ez az utolsó tipp hasznosnak tûnik. ha gumival szopom le, akkor gumibéka lesz? mert igazit most nem szeretnék.

Ha óvszerrel szeretkezünk és utána orálisan elégít ki a barátom azt mondja nagyon rossz íze van. Tudtok olyan óvszert ami után nincs ilyen probléma?

Legjobb válasz: Gondolom azért elégít ki a barátod utánna hogy legyen neked is orgazmusod... Mi is próbálkoztunk így hogy Gumi után kielégít :s Én is azt tudom javasolni hogy elötte és akkor addig amíg lesz orgazmusod utánna meg jöhet az aktus. Így tuti volt orgazmusod még az elején és háát mi utánna ha tehetjük közösen tussolunk és ott még picit folyt. köv. és végülis ott is néha összejön... sajnos nekem eddig még hüvelyi nem sikerült gondolom neked is ez a problémád :S Más ötletem nincs én is csak saját tapasztalatomat tudom mondani. 20/L

Gondolom azért elégít ki a barátod utánna hogy legyen neked is orgazmusod... Mi is próbálkoztunk így hogy Gumi után kielégít :s Én is azt tudom javasolni hogy elötte és akkor addig amíg lesz orgazmusod utánna meg jöhet az aktus. Így tuti volt orgazmusod még az elején és háát mi utánna ha tehetjük közösen tussolunk és ott még picit folyt. köv. és végülis ott is néha összejön... sajnos nekem eddig még hüvelyi nem sikerült gondolom neked is ez a problémád :S Más ötletem nincs én is csak saját tapasztalatomat tudom mondani. 20/L
Még az is eszembe jutott hogy nem kötelezõ rögtön A-ról a B-re térni, szex után pettingeljetek, simogassátok egymást, így a rossz íz egy idõ után elmúlik. Mi is próbáltuk szex után az orális részt és közvetlenül utána nagyon rossz, de ha várunk 10-30 percet akkor sokkal jobb lesz, mert a természetes nedvei elnyomják a gumi ízét. Ha nem zavar a megszakítás, akkor mosd meg a puncid szex után, nálunk ez is bevált.
Elõbb az orális, utána a vaginális. Nekünk bejött, a latex guminak szar íze van mindenképp.
az én barátom a durex-re nem panaszkodott (eddig)...
Pont hogy a Durexnek van nagyon "latexíze".
Igen. Tudok.
jajne! akkor majd megkérdezem szegényt... jaaaaj! és nem is mondta!!! brühühü...
0:36-osnál van az igazság. Mert tulajdonképpen az ízesített gumi sem jó, mert ugyan jópofa meg minden, de attól még kb semmit nem érze benne se a lány, se a fiú.
08:36. Bocsánat, kimaradt a 8-as ^^

A barátomnak kb 17-18 cm de nem tudom mekkora a területe vagy mi és vastag. Milyen óvszer kell a barátomnak a durex közül? Melyik a jobb ha ő veszi meg vagy én? Azt mondja ciki férfiaknak

17-18 cm és vastag

Legjobb válasz: Terület? Mi ez, focipálya? Különben vegye meg õ, nem ciki férfinak óvszert vásárolni, ha meg cikinek érzi, akkor nem lesz szex. Ennyi :)

Terület? Mi ez, focipálya? Különben vegye meg õ, nem ciki férfinak óvszert vásárolni, ha meg cikinek érzi, akkor nem lesz szex. Ennyi :)
én sem vagyok fiú, de tudom, hogy nem a pénisz területe a releváns óvszervásárláskor :D tudod ez elemi mértan, amit lányoknak ugyanúgy tanítanak :)
A pasi vegye meg, ez nem a lány dolga.
sztem is a pasinak kell megvenni hiszen ö tudja mekkora van neki..... és ha meg szar méretet venne ne te érezd magad szarba
A kérdező hozzászólása: de mondta mivel már láttam az övét arra hivatkozott.és neki ciki megvenni azt mondta.régen õ vette amikor barátnõi voltak.a volt pasimnál is én vettem az óvszereket az elsõt kivéve azt õ szerezte
A kérdező hozzászólása: hát van a pénisz vastagsága meg kerülete vagy területe nem tudom én nem vagyok fiú és azért kérdeztem
nem ciki ovszert venni.. az a ciki ha váratlanul jön a baba.. mondd meg neki hogy ha nem vesz ovszert nem lesz szex...:)

Fiúk szeretitek, ha a lány húzza fel az óvszert? És ha szájjal csinálja? Hogy kell úgy igazán izgatóan csinálni? Szeretném meglepni a barátomat legközelebb.

Legjobb válasz: Ez azért veszélyes, mert a lány ha lesz.pja a pasiját, akkor a kezére kerülhet elõváladék, ami tartalmazhat spermiumot, majd felhelyezi a barátja péniszére az óvszert, összefogdosva a külsõ és belsõ felszínét. Ezzel kockáztattok, miért nem étitek már meg? Korábban is kifejtettem, ezért van a sok nem kívánt terhesség! A legjobb, ha a srác maga helyezi fel! A szájjal való felhelyezésrõl: elszakadhat, megsérülhet a fogaktól.... de ti tudjátok: csináljátok, és sírjatok, ha baj van!

Ez azért veszélyes, mert a lány ha lesz.pja a pasiját, akkor a kezére kerülhet elõváladék, ami tartalmazhat spermiumot, majd felhelyezi a barátja péniszére az óvszert, összefogdosva a külsõ és belsõ felszínét. Ezzel kockáztattok, miért nem étitek már meg? Korábban is kifejtettem, ezért van a sok nem kívánt terhesség! A legjobb, ha a srác maga helyezi fel! A szájjal való felhelyezésrõl: elszakadhat, megsérülhet a fogaktól.... de ti tudjátok: csináljátok, és sírjatok, ha baj van!
Akkor talán 14 éves vagy? xD
Húha Ez nem is rossz ötltet Erre én is kíváncsilennék 22/L
A kérdező hozzászólása: Mármint ha az óvszert szájjal húzza fel. Bocsánat, kicsit félreérthetõ lett:)
Nekem már húzta fel úgy a barátnõm. Elõször mindenképpen kézzel kell hogy kitudd nyomni a levegõt belõle . Tehát a makkra vagy a makk feléig, aztán szájjal legörgetheted:) Sok sikert!
Szerintem élvezik. Viszont azt is gondolom (talán olvastam is valahol meg logikus is) hogy egyik alapvetõ biztonsági szabály hogy nem szájjal húzzuk fel.
A kérdező hozzászólása: A biztonsággal tisztában vagyok, kioktatást nem kértem. Elmúltam 13 éves:)
kor?
A kérdező hozzászólása: A kérdésnek semmi köze a koromhoz, amúgy elmúltam 18, ha ettõl megnyugodtok.

A barátommal 2 éve vagyunk együtt és mindig óvszerral védekeztünk de már nagyon kíváncsiak vagyunk vajon milyen érzés lehet gumi nélkül.Ha a barátom 1-2-szer betolná nekem a péniszét teherbe eshetek?

A barátommal 2 éve vagyunk együtt és mindig óvszerral védekeztünk de már nagyon kíváncsiak vagyunk vajon milyen érzés lehet gumi nélkül. Fogamzásgátló tablettát még nem szeretnék felírni mert még korainak érzem. De 1-2 tolástól teherbe eshetek?

Legjobb válasz: Lehetséges. Mindig fen áll a veszélye. De sok mindennek közre kell játszania a-hoz hogy teherbe ess. De vannak más módszerek óvszer és tabin kívül amit sok nõ is alkalmaz. Jobb védekezni valami mással is ha így akarjátok csinálni. Fõ a biztonság.

én 15éves korom óta szedem a fog.gátlót.inkább szedem, mint abortuszra menjek.
hát attól függ hova tolja ha pl hátsó feledbe akkor tuti nem esel teherbe bár nem ugyanaz az érzés de baj nem igazán lehet belõle vagy van nõi "óvszer" is nem tudom pontosan mi a neve majd valaki csak meg írja
Igen, teherbe eshetsz. Mi is játszottunk ilyet annak idején a barátnõmmel, aztán utána eszméltünk fel, hogy mekkora hülyék voltunk.. Nem kívánom azokat a perceket, amikor a teszt eredményét vártuk... Nem lett semmi gond, de volt rá esély... Azóta soha többet ilyet. Ne játssz ilyennel! Ha a tablettától félsz, akkor kipróbálhatjátok a pharmatex hüvelykúpot, állítólag ha nem élvez beléd akkor megóv a terhességtõl. Csak aztán vigyázz, nehogy rákapjon! ;) Mert azért jobb gumi nélkül...
Lehetséges. Mindig fen áll a veszélye. De sok mindennek közre kell játszania a-hoz hogy teherbe ess. De vannak más módszerek óvszer és tabin kívül amit sok nõ is alkalmaz. Jobb védekezni valami mással is ha így akarjátok csinálni. Fõ a biztonság.
Attól is teherbe eshetsz, ha spermás kézzel nyúl hozzád. Inkább írass fel bogyót, ha ennyire akarod, vagy ne szexelj, ha ennyire tudatlan vagy.
Ne legyél már buta!!! Istenem, ha babát akarsz egész nyugodtan!Nem véletlenül találták ki a fogamzásgátló szereket!
Ha akarsz parázni a következõ menzeszedig, hogy teherbe estél-e, akkor hajrá! És még ha meg is jön, nem biztos, hogy nem vagy terhes... Jobban jársz ha kb. 2 hét múlva teszttel bizonyosodsz meg róla, anyuci leszel-e, a párocskád meg apuka. Ér neked annyit a fene nagy kíváncsiságotok, hogy ilyennel szórakozzatok? Hány éves vagy, hogy még nem akarsz bogyót szedni? Tartós kapcsolatban sokkal praktikusabb fogamzásgátlóval védekezni.
Ha nem élve beléd a barátod 1-2 "tolástól" nem lehet bajod! Hány éves vagy , hogy még korainak érzed a tablettát?
Figyelj, en mar min.20x szeretkeztem a baratommal ovszer nelkul, nem szedek tabit sem. Es nem csak 1-2szer tolja be a peniszet, hanem joval tobbszor. Es amikor erzi, hogy mar majdnem a csucson van, akkor veszi is ki, es a hasamra elvez legtobbszor. Eddig meg nem volt gond nalunk.
Igen a 2:19-esnél biztos hogy nem normális, hogy ennyi idõ alatt nem esett teherbe ilyen módon. és ne osztogasson hülye tanácsokat egy így is tudatlan tininek!
Én 21 éves korom óta szedtem a fogigátlót. Már nem szedem, babát szeretnénk a férjemmel, de amíg arra vártunk, hogy kitisztuljon a tabletta maradéka a szervezetembõl, mindig megszakított aktussal védekeztünk, és soha nem volt belõle semmi baj. Csak az a gond, hogy az én férjem iszonyú nyugodt és kimért pasi, szóval teljesen megbízom abban, hogy idõben kiveszi. És azért már egyikõnk sem tini, nagyobb önkontrollal rendelkezünk. Ha mégis nagyon és ellenállhatatlanul és iszonyúan erõs vágyat érzel aziránt, hogy kipróbáld, menzi elõtt 1-2 nappal sokkal kisebb az esélyed a teherbeesésre
Persze, ha már volt olyan értelmes, hogy megkérdezze akkor mondjátok csak neki hogy nyugodtan _._ Csak nehogy pont nála üssön be az a mikroszkopikus esély...
Semmi gondod nem lesz a fogamzásgátlótól, persze elõtte menj el dokihoz, mert "személyre szabottan" írja fel a gyógyszert. Gumival szexelni olyan, mint a mézesköcsögöt kívülrõl nyalogatni, össze sem lehet hasonlítani.
Hát jóhogy elõtte elmegy dokihoz, honnan szerezne máshonnan gyógyszert...a gumi pedig pocsék, én tabit szedek, nagyobb biztonság és nagyobb élvezet :D
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy az elõnedveiben is találhatók spermát tisztában vagyok vele, de nagyon kíváncsiak vagyunk rá... tudom tudom... a kíváncsiságból született már nem egy gyerek. De 1, 2 lökéstõl mekkora lenne az esélye ha elõtte mondjuk meg is törölnénk a péniszét?
Hát, tudod, olyan férfi nincs, aki egy-két tolás után abba tudná hagyni...
Utolsó neharagudj, de ha 1 éve nem jön össze, akkor ott probléma van, méghozzá nem is kicsi, és nem szerencse/szerencsétlenség...:s
Mindig mindenre van egy kis esély, de azért minek ennyire beparáztatni szegényt? Ennyire azért nem könnyû teherbe esni, különben lenne már egy tucat gyerekem. De sajnos még egy sincs, pedig már egy teljes éve szeretkezünk minden egyes alkalommal védekezés nélkül, peteérés ideje alatt is, úgy, hogy bennem fejezi be a párom.... Az, hogy egy-két lökést gumi nélkül csinálnak, szerinem nagyjából olyan mikroszkópikus méretû esélyt eredményez a terhességre. És nem akarok a megszakításos mellett korteskedni, de nekem egy korábbi párommal 4 évig bejött. Persze lehet, hogy bennem (bennünk) van a baj.
Simán teherbe eshetsz úgy is, hogy csak a közelben csorog a lé, és te is nedves vagy közben. Hogy gondoltad az akciót? Nem tudod, hogy abban a pillanatban, ahogy tologatja befelé - az elõváladék azonnal jön, kifelé? És, ha 1-2-szer betolta, az elsõ alkalommal olyan érzés is lehet, hogy a második lökésre akár jöhet az egész anyag is? Ha ilyet csináltok, az a legvalószínûbb, hogy a 3. lökésre már úgy spriccel, hogy a másik végeden jön ki a fölösleg! Megpróbálhatsz pesszáriumot használni: ügyesség és fegyelem kell hozzá, de szerintem (és majd szerinted is) megéri - ha már nem akarsz bogyókkal küzdeni.
A barátnõm is kipróbálta a gumi nélküli szexet, és március közepén meg is érkezik a trónörökös!!!!
Szerinted az abortuszok nagy része nem azért van, mert a tinédzserek , , kíváncsiak" voltak?
Had gratuláljak annak a válaszolónak, aki gumi nélkül csinálja. Ha 20 esetben nem volt gond, akkor a megszakított közösülés jó módsze, mi? Ne is érdekeljen, hogy mások 20-nál már többször próbálták, pl. már a rómaiak is tudták, h nem megbízható... Hát kisszívem, remélem felkészültél az anyai vagy abortuszi örömökre, mert ha így folytatod neked is lesz benne részed.
Figyelmedbe ajánlanám a hüvelybe helyezhetõ fogamzásgátlókat, úgy mint tabletta, krém, kúp...Ja és nem árt elolvasni a használati útmutatót sem...
1-2 lökéstõl nem leszel terhes, hacsak ez nem a második menetben próbáljátok ki. Én 10-12 éve védekezek így. 2 gyermekem van, de mindkettõ meg volt tervezve, és 1 hónap alatt össze is jött mindkettõ. Mielõtt elélvezne, vegye ki, és akkor nem lesz baj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!