Találatok a következő kifejezésre: Ha óvszert a (557 db)

Tudom, hogy máshogy nem lehet, de nekem nagyon nemjön be ez az óvszeres védekezés. Ha óvszerrel a péniszemen szeretkezek a bnőmmel valahogy nemolyan jó érzés mint ahogy már kipróbáltuk nélküle. Ezzel ti is így vagytok?

Legjobb válasz: Hat igen, ez igy van. Nekem sem jon be ovszerrel. Ha belegondolsz olyan, mint zokniban labat mosni, szoval teljesen normalis, hogy nem jo.

Hat igen, ez igy van. Nekem sem jon be ovszerrel. Ha belegondolsz olyan, mint zokniban labat mosni, szoval teljesen normalis, hogy nem jo.
A kérdező hozzászólása: Máshogy sajna nem lehet szeretkezni.. kicsit így olyan érzésem van tõle, hogy már nem is kívánom a szexet. :S
nekem nem rossz óvszerben.. habár, én lány vok. sztem szedjen fogamzásgátlót a barátnõd, más megoldás nem marad. megszakitással eszetekbe se jusson!!!!
Akkor ne szexelj.
lehet tabit szedni vagy van hüvely gyürü az nem olyan káros. csak van akinek nem jön be.:D én gyürüt használok 18/L
LEHET máshogy is. Pesszárium pl.

Ti mit szólnátok ha óvszert találnátok a 14 éves lányotok zsebében?

Legjobb válasz: Hát, azért 14 évesen még annyira nem normális, ha szexuális életet él, de inkább éljen úgy, hogy használ óvszert. Minden esetre én azért, ha 14 évesen kezdi a lányom, szeretném megismerni, hogy kivel teszi. Vagy egyáltalán milyen viszonyban vannak. Tiltani nem lehet, le nem kell szidni érte, le kell ülni vele beszélgetni normális hangnemben. Amúgy meg az is lehet, hogy például vett egy újságot, amiben benne volt. Nekem is volt otthon óvszerem 12-13 éves koromban, mert tiniújságban volt benne, de nyilván akkor még nem volt rá szükségem.

Hát, azért 14 évesen még annyira nem normális, ha szexuális életet él, de inkább éljen úgy, hogy használ óvszert. Minden esetre én azért, ha 14 évesen kezdi a lányom, szeretném megismerni, hogy kivel teszi. Vagy egyáltalán milyen viszonyban vannak. Tiltani nem lehet, le nem kell szidni érte, le kell ülni vele beszélgetni normális hangnemben. Amúgy meg az is lehet, hogy például vett egy újságot, amiben benne volt. Nekem is volt otthon óvszerem 12-13 éves koromban, mert tiniújságban volt benne, de nyilván akkor még nem volt rá szükségem.
nem kell megijedni.. nekem is van otthon óvszerem, keresztanyámtól kaptam amikor megtudta h barátom van..persze még nincs rá szükségem, mert 14éves vagyok, de anya nem tud róla.. lehet h a te lányod is kapta valakitõl..vagy csak szórakozásból vették..emlékszem még anno pár évvel ezelõtt fogadásból beküldték az egyik barátnõmet a kisboltba óvszert venni, és még azóta is megvan neki otthon egy kisdobozba..
Hát elsõre meglepõdnék, de nagyon büszke is volnék rá, hogy legalább ésszel csinálja. Egyébként nem is biztos, hogy célnak megfelelõ alkalmazás miatt van nála, esetleg felvilágositó óra volt az iskolában és adtak nekik, hogy tudják milyen
Semmit. Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni. Ha szexel, akkor örülnék, hogy legalább védekezik, de ha nem él nemi életet, akkor is benne van a pakliban, hogy csak egy újságban volt termékminta. A tinimagazinok tele vannak ilyenekkel. Én is szórakoztam anno vele a barátnõimmel.
Nem örülnék neki, hogy ennyi idõsen már a szexhez köze van, de legalább gondol a védekezésre :-)
Örülnék, hogy legalább védekezik.
Minden rosszban van valami jó.
14 évesen NAGYON nem normális, hogy szexel...ha pedig megtörtént akkor legalább annak örülj, hogy védekeztek
14L vagyok.az egyik évfolyamtársnõm durexes fém dobozt hord magánál, ami tele van óvszerrel.. nagyon meglepõdtem!
Gondolom már elbeszélgettél vele a szexrõl. Ha igen, akkor nincs baj, mert védekeznek. Ha még nem volt téma köztetek a szex, akkor még a mai napon elbeszélgetnék vele arról, hogy milyen fontos a védekezés. Nem gond ha már szexel, ez az õ korában már természetes. Az a lényeg, hogy ésszel tegye. Ne szidd le miatta, mert akkor ugyanúgy szexelni fog, csak esetleg ezt elõtted letagadja majd. El kell fogadni, felnõ lassan a kislány.
Szerintetek illõ a lányom-bárki-zsebében kotorászni? Mit szólnál hozzá, ha az éjjeli szekrényedben/ retikülödben találna a lányod gumit? Deni
Csak úgy mellékesen mondanám, hogy nálunk most volt felvilágosítás a suliban, és a védõnõ mindenkinek adott párat, és azt mondta, egy tini zsebében/táskájában mindig legyen ott, mert sosem tudni. (és ezzel nem engedélyt kaptunk arra...)
Örülnék neki
A kérdező hozzászólása: Stop! Nem kotortam a zsebében, bedobta a nadrágját a mosásba, én meg ellenõriztem a zsebeket, nehogy kimossak egy zsepit, mert akkor szöszölhetünk egész délután. Így akadtam a gumira. Sosem turkálnék a cuccai között.
A lányok is barátkoznak. Az idõ elõtti nemi kapcsolatok nagyon sokszor APA HIÁNYT jelentenek. A fiúban keresik az apa-pótlékot. Helyette persze egészen mást kapnak. A kérdezõ által feltett mondat - jelzés értékû. Nagyobb figyelmet kell fordítani a szülõknek a gyermekeik iránti szeretetre. Az iskolai felvilágosítás csupán materiális közlés, sokszor sokkoló hatást vált ki, idõ elõtt. A családban kapott valódi szeretet - hiánya - idõ elõtti testi kapcsolatba kergetheti a lányokat. Az egészséges szülõi szeretetet semmi sem pótolhatja. Kedves Kérdezõ, férjeddel együtt gondos szeretettel figyeljetek gyermeketekre. Még néhány hónap, és év, és vége a gyermekkornak. Egészséges formában minél több idõt töltsetek együtt. Az el nem múló családi örökség nem az ingatlan, vagy a pénz, hanem az együtt töltött idõ. 63/F
a sok okos/kevésbé okos hsz után megjegyezném, - közeli haverságban lévén több 14-16 éves csajszival - hogy sajnos manapság elmondásuk és saját tapasztalatuk alapján nagyon nem ritka 14-15 éves kor körül elveszíteni a szüzességet. És nem szakmunkásképzõ, nem társadalom alja, nem részeges szülõk, semmi extra, normális család-normális gyerekek. Úgyhogy kedves lányos szülõk, erre tessék felkészülni, és felkészíteni õket, ez a való világ. Hátha a közeli jó szülõ-gyerek kapcsolattal és idõben való beszélgetéssel ki lehet tolni ezt 1-2-3 évvel.
A szex nem hipermodern felfogás, csak élvezet. Nem értem, mi rossz van abban, ha valaki ennyi idõsen veszíti el a szüzességét...Azzal senki sem lesz se jobb, se rosszabb ha késõbb vagy korábban veszíti el, túl nagy jelentõséget tulajdonítanak ennek...És igen, szerintem is inkább örülni kéne, hogy védekezik.
Én is 14 évesen veszítettem el a szüzességem..és nagyon nem kellett volna. Ha ne gondolkozzak el 16 évesen, hogy mi lesz így belõlem és ne találjon akkor rám az igazi szerelem, akkor most mindenki ujjal mutogatna rám. Szóval, ha a lányod már nemi életet él, akkor vagy lesz ereje és esze majd leállni, vagy nem...De nem éri meg kockáztatni. Én a helyedben kicsit utánanéznék, hogy hova jár, kikkel találkozik (ez nálunk segített) és egy kemény fejmosás után nyugodtan elbeszélgetnék vele. Most lehet a "divatos" szülõk azt mondják, hogy szegény kicsi lelki világát nem szabad megbántani, de én anno akkor ébredtem fel kisrib*ncos álmomból, amikor apukám félkézzel felrakott a falra és a képembe ordított.. 21/L
UI: lehet úgy gondolja mindenki, hogy a veszekedéskor a gyermeke nem ért vele egyet, de ha van egy kis esze, akkor szipogás közben magába száll egy kicsit, mert tudja, hogy a szülõ nem akar neki rosszat...
32# igen, de ja vuem van mikor olvasom a soraidat.. Valami hasonló volt velem is, bár én majdnem 15 voltam, mikor megtörtént, és én saját magamtól jöttem rá, hogy rossz az az út, amin haladok, változtattam, most 3 éve kapcsolatban vagyok, 2 éve menyasszony, és normális az értékrendem. A gyerekemnek biztosan el fogom mondani majd a botlásomat, hogy tanuljon belõle, és bízom benne, hogy én jobb anyja leszek az enyémnek, mint az enyém nekem.. Sok múlik a szülõ-gyerek kapcsolaton is!!
Jajj, és, hogy a kérdésre is válaszoljak, nem nagyon örülnék neki, de megkérdezném honnan- és miért van. (Nekünk is felvilágosító-órán adtak, és Bravo meg Bravo Girlben is volt sokszor) Annak viszont örülnék, hogy legalább ésszel csinálja, ha csinálja. U.i.: Bocsi az elõzõ OFFért.
Én nem vagyok apa, 17 éves vagyok de erre csak azt tudom mondani hogy abszolút nem meglepõ...ismerek nem 1 lányt aki még jóval idõsebb!
Nem tudom van-e a lányodnak barátja, de ha igen, ha nem, tudnod kell, hogy az iskolák többségében a 14 évesek kapnak egy csomagot, amiben a tisztasági cuccok mellett van egy óvszer is, talán ezt találtad meg a zsebében.viszont az is lehet, hogy csak ezzel akarja felhívni magára a figyelmet.
Én azt gondolom, hogy ha kellõen jó a kapcsolat Anya és lánya között akkor nincs mitõl félni.Nekem is van egy lányom aki bár már felnõtt gyermekes anyuka.De a mi kapcsolatunk az elejétõl fogva teljesen nyitott volt.Soha semmi problémánk nem volt e téren.Tudtam az elsõ intim kapcsolatról is(ami kb.17 évesen volt) és Én voltam az aki a fiúnak is el mondtam, hogy nem egy embernek a feladata védekezni.Ha szeretik egymást és a szexre gondolnak akkor Õ is vigyázzon rá.Elmondtam azt is a lányomnak , hogy érzelmek nélkül csak azért mert a többiek evvel dicsekednek , ne menjen bele ilyen dologba.Hála istennek egy okos értelmes csodálatos lányom lett , minden baklövés nélkül megúsztuk ezt az idõszakot.Most az õ feladata lesz az elõtte lévõ példa után felnevelni , felvilágosítani a kislányát.És még annyit :ha nem kellõen nyitott a kapcsolat az anya és lánya között akkor azután van miért aggódni.El kell fogadni , hogy ennyit változott a világ és a tiltás önmagában nem megoldás sem az erényöv.
A kérdező hozzászólása: Utolsó hozzászóló: a lányom nem ringyó. Kérdeztem õt az óvszerrõl, azt mondta egyenlõre nem gondolkozik ilyesmiben, viccbõl/menõségbõl volt nála a kotton.
Meg kell kérdezni finoman, hogy miért van rá szüksége. Egyébként senki sem mondta hogy ringyó. Szerintem mindenki normálisan válaszolt. A te válaszodból lehet sértõdöttséget kiolvasni. Én inkább a fele vezetném, hogy ráér a nemi élettel. Tudom, hogy mi a divat de engem nem érdekel. Az emberek a helyett hogy egyre bölcsebbek lennének egyre bugyutábbak. Nem irányítói saját életüknek. Mennek egy eléjük vázolt ideál után mint a birkák, vagy meghipnotizáltak. Én õszintén szólva megtartanám a tartós kapcsolatra a szexet. Így tettem és most is büszke vagyok rá. Ha ezt nem tudja, ne csodálkozz ha 30 éves koráig meghúzzák vagy 50-en. Arra büszke lennél? Én nagyon szomorú lennék a lányom érdekében. Ha valaki szereti az kitart mellette szex nélkül is sokáig, ez pedig sokkal nagyobb érték mint fûvel-fával...
Ne szólj semmit. Örülj, hogy legalább ha már szexelnek, akkor védekeznek is.
Nem repesnék az örömtõl, de megnyugodnék, hogy legalább védekezik! A legtöbb tiniterhesség pont a védekezés hiányában jön létre. Persze megkérdezném, miért tartotta magánál, elképzelhetõ ugyanis, hogy csak poénból volt nála. De nem torkolnám le, nem r*bancoznám le, hanem barátjaként próbálnék vele beszélni. De szerintem, ha valaki tényleg õszintén tud beszélni a gyerekével a szexrõl, akkor nem fogja titokban tartani a dolgot. 27/L
Elsõ válaszoló, mióta természetes ez? A te hipermodern felfogásoddal, mert nem akarsz kilógni a nyájból, ott természetes! Ha még emberi világban élnék, a fejére húznám és elverném. Csak ehhez olyan nevelés is kell elõtte, amibe ez beleillik, szóval nem az ultramodern mindent szabad, mindent jó nevelés, mert az senkinek se jó, csak lusták az emberek gondolkozni.
már közben válaszoltál, de én is azt javasolnám kérdezz rá, ha felvilágosítottad rendesen, beszéltél neki a korai szexuális élet veszélyeirõl, problémáiról akkor nem hinném, hogy szexel 17-18 éves kora elõtt, azok a gyerekek kezdik korán akikkel nem foglalkoznak, vagy mindent megengednek a szüleik
Egyrészt örülnék neki, hogy legalább van annyi esze, hogy védekezik, de mindenképpen elbeszélgetnék vele, hogy szerintem fölösleges dolog 14 évesen szexelni, de legalább ésszel teszi. Tiltani nem tiltanám azzal nem mennék semmire.
ha piros durex, akkor aloszinuleg az iskolai felvilagositason kapta, ott azt psztogatnak. chill out.
Ha ezt válaszolta, és én bízom benne, akkor megnyugodnék. Megpróbálnék úgy beszélni vele, hogy majd ne tagadja amikor valóban használni is fogja.
szerintem kicsit el kene vele beszelgetni, eloszor is, tudatni vele, hogy az nem zsebbe, penztarcaba valo, ugyanis konnyen elerhet, megserulhet, es akkor hiaba gondol kesobbiekben a vedekezesre, nem jol csinalta... Masodszor 14 evesen ez korai lenne... en 17 evesen csinaltam abbol divathobortot, hogy vittem magammal ovszert, de igazabol senkinek sem dicsekedtem vele... Ez magan ugy, es csak a ket erintettre tartozik... Beszelj vele a biztonsagos szexrol...
A kérdező hozzászólása: ELsõ utánam kommentelõ: volt itt egy olyan komment, hogy: "széjjel verném a kis ringyót" na, erre írtam a ringyós részt, az elõtte hozzászólók mind nagyon kedvesek és barátságosak voltak :)
Hogy legalább védekezik. Én csendben örülnék. ÉS nem hoznám fel elõtte mit találtam
"Jaj ne, a lányomnak farka van!" :D Komolyabbra véve: már elõttem elmondták.

Ha óvszerrel védekezünk akkkor elmehet bennem a párom mármint ha az óvszer rajta van?

Legjobb válasz: Szerinted mi a rákért van rajta az óvszer?

Szerinted mi a rákért van rajta az óvszer?
Ha rendesen rajta van, és elég kemény neki, akkor igen.
Ja.
Egyébként milyen célból venne föl óvszert???
Édes istenem ...ments meg az ilyen emberektõl..
ennyire tudatlan vagy de azért lefekszel vele? elõ tisztában kéne lenned egy-két alap dologgal kapcsolatban.
simán
Persze, különben miért van rajta?:D
persze, de lankadás elõtt húzza ki hogy nehogy bent maradjon az óvszer

Lehet abbol baj ha ovszerrel vedekeztunk miutan elment lehuztam az ovszert es kicsit olyan lett a kezem, de osszemorzsolgattam meg letoroltem es azzal a kezzel huztam fel a kovetkezo ovszert a 2. menethez?

Legjobb válasz: Máskor mindig moss kezet utána. Ha nagyon kis idõ telt el a 2 között,akkor még lehet életképesek voltak.Viszont szerintem ennyibõl nem lesz baj. Legyetek kicsit elõvigyázatosabbak.

Máskor mindig moss kezet utána. Ha nagyon kis idõ telt el a 2 között, akkor még lehet életképesek voltak.Viszont szerintem ennyibõl nem lesz baj. Legyetek kicsit elõvigyázatosabbak.

Előfordulhat-e, hogy egy nő szex közben nem tud eljutni az orgazmusig, ha a párjával óvszerrel szeretkeznek, és ha óvszer nélkül csinálják, akkor pedig sikerül neki?

Legjobb válasz: hat en szemely szerint tablettat szedek allergias vagyok az ovszerre, hihetetlenul viszketek tole belul, ami teljesen lelohaszt...nem tom a csajnal mi okozhatja, de izgatsd a csiklojat, az segit:)a nok mashogy vannak tervezve...en pl nagyon ritkan megyek el a parommal... csak ha laposan izgatja a csiklot....

hat en szemely szerint tablettat szedek allergias vagyok az ovszerre, hihetetlenul viszketek tole belul, ami teljesen lelohaszt...nem tom a csajnal mi okozhatja, de izgatsd a csiklojat, az segit:) a nok mashogy vannak tervezve...en pl nagyon ritkan megyek el a parommal... csak ha laposan izgatja a csiklot....
A nõknek is sokkal jobb ha nem gumin keresztül érzik a pasit. Úgyhogy sztem elõfordulhat.

Ha lefeküdtem a barátommal óvszerrel és bele élvezett miközben bennem volt nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Hát ez lenne az óvszer lényege többek közt

Hát ez lenne az óvszer lényege többek közt
Óvszernek hívják a barátod? xD elvileg az óvszer pont arra szolgál, hogy ne légy terhes! De ha lemaradt menet közben, és "ki kellett piszkálni", akkor az már növeli az esélyeit, hogy terhes vagy!
A kérdező hozzászólása: 16 haha :) amúgy tudok mindent csak szeretek itt szórakozni h kitalálok v.mi kérdést ti meg válaszoltok hülye liba vagy te te csicska felgyújtalak :)
Istenem imádom az ilyen buta libákat nem vagy semmi meg aztán mire jó az izésített :D ennél jobban nem tudod lejáratni magad már :D korod azért nem merted ki írni.. 15nél nem lehetsz több
A jópofa válasz az, h van aki nem szereti az ízét és nekik találták ki , mellesleg amire meg sokan nem gondolnak az az, hogy a herpesz, tripper, hepatitis B, HIV, szifilisz mind orális szex-szel is elkapható betegségek
"Nodel"?
ok latom nem tul jo a logikad...altalaban annak van ize amit megeszel (ebben az esetben nem eszed meg, csak a szadba kerul)...igen kepzeld az izesitett ovszert oralozashoz talaltak ki...inteligencia szinted alapjan nagy eselyes vagy egy Nodel-dijra.
Gondolkozz kicsilány. Szerinted mi lehet az ízesített óvszer célja? Szerinted mi értelme van valamit ízesíteni?
A kérdező hozzászólása: csak a biztonság kedvért megkérem köszönöm! :) egyébként az ízesített óvszernek mi a célja ?
Az óvszernek épp ez a lényege, hogy azon nem marja át magát a sperma ezért nem leszel terhes. Kivéve ha luka a gumi, de az szinte lehetetlen. Különben mi értelme az óveszernek, ha nem az hogy a terhességet megelõzze? hm? Hogy rontsa az élményt? Vagy mégis mi?! Jaj, basszus mielõtt szexelsz valakivel óvodás dolgokról legalább, de képben lehetnél.
De, lehetsz, bar kicsi az eselye.
hát ez elég gyerekes viselkedés...

Ha óvszert használunk, akkor mennyi az esélye, hogy terhes lesz a partnerünk?

Legjobb válasz: attól függ. úgy érted mennyi eséllyel szakad ki az óvszer ? szerintem max. 20%

attól függ. úgy érted mennyi eséllyel szakad ki az óvszer ? szerintem max. 20%
A kérdező hozzászólása: Hát úgy mindent egybevéve értettem, de végülis a kiszakadáson kívül max lecsúzhat gondolom, de azt észre lehet azért venni
20?! áá
Az óvszer Pearl-indexe: 3-4. Ami azt jelenti, hogy használata mellett 3-4 nõ esik évente teherbe 100-ból. Ez általában a kiszakadás, lecsúszás, azaz a rossz használat, lejárt vagy silány termék miatt van. Egész megbízható, de sajnos néha szükség lehet egy-egy 72-órás tablettára :(
A kérdező hozzászólása: Tehát ha normálisan használjuk, akkor nincs para!? Köszönöm a válaszokat! =]
ha mindketten fiúk vagytok akkor 0. ha a partnered kutya/ló/macska/tyúk akkor is...
ha helyesen használjátok, akkor 2-4% Ha helytelenül, akkor 18% Mondjuk függ attól mennyire helytelenül, de érted.
hát nekünk tegnap szakadt ki az óvszer rohanni kellett tabi után ugyhogy csak óvatosan

15 évesen nem fognak a tesco-ban vagy akármilyen boltban hülyének nézni ha óvszert szeretnék venni?

Legjobb válasz: Én is ettõl féltem, hogy hülyének néznek mikor tampont veszek, de sinkit nem érdekel. Az óvszer kicsit más, de szerintem nem igazán izgatna senkit. 15/L

Én is ettõl féltem, hogy hülyének néznek mikor tampont veszek, de sinkit nem érdekel. Az óvszer kicsit más, de szerintem nem igazán izgatna senkit. 15/L
Igen, és az eladó amint meglátja elveszi tõled és bejelenti a hangos bemondom hogy egy 15 éves srác óvszert vásárol nála. Ezután mindenki odatömörül és bámulni fognak ^^. De reálisabb lehet hogy nem.
Hát van pár érdekes nyomi eladó:) Barátommal síkosítót vettünk a tescoban és a szõke dagadt csaj elkérte a személyit :DDDD Visítottunk, megkérdeztem, hogy ez most komoly? :D:D 23/F 21/N :DDD
Le is akarsz feküdni valakivel vagy csak úgy kell?
Hülyének biztos nem, maximum kiakadnak de egy pillanat múlva rájönnek hogy elég érett lehetsz ha törõdsz a védekezéssel..
úgysem tudják hány éves vagy, + ha én eladó lennék, inkább örülnék, hogy védekezik végre egy szexszel élõ :)
1-2 hónapon belül szétmentek pajtás. Ne izgulj emiatt. Máskülönben, ha ennyire félsz tõle, akkor minek akarsz szexelni? Nem is vagy férfi.
Én úgy emlékszem 18 éven aluli nem vásárolhat ilyesmit Tescoban. Viszont egy drogériában (DM, Rossman) gond nélkül kiszolgálnak.
A kérdező hozzászólása: már nem vagyok szûz tudom milyen kell csak a mostani barátnõmmel lenne az elsõ õ még szûz
Remélem az elsõ alkalomkor is volt óvszered...
A kérdező hozzászólása: persze volt csak akkor nem én vettem
Nagyobb CBA-ban olcsóbbak a jobb márkák, mint Tesco és társaiban.
Érdekes, erre nem tudok konkrét választ adni.Sztem az eladó válogatja...barátom 21 éves...és elkérték már a személyiét amikor óvszert vettünk...sõt...energiaitalnál is....×Ð vannak érdekes dolgok
Jó a tesco is, ha van választék. Amúgy semmit nem fognak szólni nyugi :) Amúgy azt javaslom hogy vegyél több méretet is, és próbáld ki hogy melyik jó miután megvetted, nehogy akkor derüljön ki hogy túl nagy, vagy túl szûk. Sok sikert az elsõ alkalomhoz :)
A kérdező hozzászólása: hát jó de csak itt a város végén van 1 tescó meg még 1 patika máshol nincs óvszer ......
A helyedben nem hipermarketben próbálnék meg ilyesmit vásárolni, ott sanszos, hogy nem adják ki, ami szerintem is hülyeség, de ez senkit nem érdekel. Egy korábbi válaszoló is írta a drogériákat, én is azokat javaslom. És még ha nem is fog kelleni, szerintem nem baj, ha egy fiúnál van.
ma 15:36 persze 18 év alattiak dögöljenek meg mindenféle betegségben mi? rosszul emlékszel
A kérdező hozzászólása: majd hétvégén bemegyek megnézem majd szólok hogy kiadták-e
Hmm...drukkolok!
A kérdező hozzászólása: már nemsokára kelleni fog 1-2 hónapon belül megfog történni, szóval be kell szereznem
A kérdező hozzászólása: ja és még annyit hogy 15/F
Ha szívatnak az eladók, szólj vissza és kérdezd meg, hogy mi a jobb: ha kiadja az óvszert és védekeztek, vagy ha nem adja és akkor nem?

Mennyi az eselye hogy terhes legyek? Akkor ha ovszerrel szeretkeztunk, a baratom elment s ra 20 percre KB folytattuk ovszer nelkul?

a masodik korben nem elvezett el, es ugyelt hogy ne maradjon sperma a vesszojel, mennyi az eselye hogy terhes maradjak ?

Legjobb válasz: mi az hogy "terhes maradjak"? eddig az voltál?:D

mi az hogy "terhes maradjak"? eddig az voltál?:D
hogy terhes maradj?? elég sok :D
Szia! Nem értem a kérdést... mármint, miért érdekes, hogy mikor csináltátok elõtte? Két nappal , két órával... teljesen érdektelen dolog. Egy valami számít: védekezés nélkül a pénisze behatolt a hüvelyedbe - és ez tény. Nem mondom, hogy terhes leszel, de azt igen, hogy ez nem veszélytelen (ha nem akarsz kisbabát). Nem annyi az esélye, mint ha elment volna, de nem is nulla.
mivel az elsõnél elment így nagyobb az esélyed a terhességre ugyanis elõfordulhat h maradt a péniszében egy kis sperma amit a következõ aktusnál az elõváladék a hüvelyedbe juttat!tehát van esély!ciklusod melyik szakaszában történt a dolog?

Gáz lenne ha óvszert vennék a barátomnak valentin napra? Mert más nem jut eszembe, meg szinte mindent vettem már neki.

Legjobb válasz: hát nekem odanyomnák az óvszert valentin napra nem igazán lennék meghatva :D inkább add úgy oda neki, mondjuk egy durex love-ot, vagy akár valamilyen hármas csomagolásút, h ezt arra használod el, amire szeretnéd:P (már úgy értve h akkor ne rád kelljen figyelnie, és több mindent megengedsz.. új pózok, saját tempója.. stbstb) ez izgibb egy fiúnak, szerintem:D

hát nekem odanyomnák az óvszert valentin napra nem igazán lennék meghatva :D inkább add úgy oda neki, mondjuk egy durex love-ot, vagy akár valamilyen hármas csomagolásút, h ezt arra használod el, amire szeretnéd:P (már úgy értve h akkor ne rád kelljen figyelnie, és több mindent megengedsz.. új pózok, saját tempója.. stbstb) ez izgibb egy fiúnak, szerintem:D
Hát ez attol függ hogy miota vagytok együtt és hogy lefeküttél már-e vele. Ha igen akkor szerintem nem gáz! L/18
Szerintem nem...sõt...igazából szerintem egyáltalán nem rossz ötlet:DD Legalább nem érzelgõs meg mittomén... Kenvelo boltban régebben lehetett kapni ilyen kis dobozos óvszert...marha jól nézett ki, be is szereztem egyet:D Ilyen lángolós szivecske minta volt az elején:) Nemtudom lehet e még kapni:)
Õszintén szólva én is ezt terveztem, szerintem nem gáz :P Valentin napon úgyis ott alszom nála, elég sok fogyna belõle azt hiszem..:P
Én vibrációs gyûrût akarok neki venni!! mi 16hónapja vagyunk együtt. De sztem örülni fog neki, illetve szív alakú sütit sütünk együtt.
sztem meg csak jelzésértékkel add neki az óvszert, mondjuk tényleg egy csoki, vagy vmi más kis apróság mellé, és írj hozzá vmi jó kis szöveget. Szóval add meg a módját, a körítést. Nem tudom, én lány vagyok, és azt sem mondanám, h túlságosan elõrehaladott állapotban (ami a szexet illeti), de mégis: nem rajongok ezért az ünnepért. Pedig van párom. És ha én, lány létemre így állok hozzá, akkor nem tudom, h vajon a srácok hogyan viszonyulnak hozzá. Nem csak a mi kedvünkért "lelkesednek"? Már úgy értem, h a párjuknak szeretnének azzal is kedveskedni, h megünneplik ezt a napot. De ha ezt nézem, akkor sztem nem fog nagy ügyet csinálni belõle, a lényeg úgyis a "tálaláson" van. :)
Hát ez durva!Inkább vegyél neki vibrációs péniszgyûrût szexshop-ban, ha mindenképp szex-el kapcsolatosat akarsz!De egy doboz gumi...háát...
Irtó gáz. A Valentin nap a szerelem ünnepe. Az óvszer meg nem ajándék, hanem egy eszköz a védekezésre. Miért, ha adnál neki valami mást az óvszert nem használnád fel alapból? Magyarul: nesze semmi fogd meg jól! Inkább vegyél neki csokit. még az is jobb.
De akkor ne csak kizárólag óvszert hanem valami bon-bont mellé például!!
Szerintem gáz...
A kérdező hozzászólása: Miért értené félre?
Csak nehogy félreértse!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:D Amúgy már lefeküdtünk, és több mint fél éve járunk csak nem tudom mégis illik e az óvszer egy ilyen napra.
sztem ha már azt veszed akkor rakd bele egy kis dobozba, és mikor kinyitja, mondd hogy az igazi ajándék én vagyok =P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!