Találatok a következő kifejezésre: Ha óvszerrel szeretkezés után (4 db)

#idontwannalivethisplanetanymore
Napok óta nem láttam ezt a kérdést! Már azt hittem beteg!
Attól nem. De ha utána smároltatok és a saját vetõmagjaid (akár 1 darab is) a lány szájából átjutottak a tiédbe, akkor a gyomorfaladban megtapadhat néhány hímivarsejt, és az elõtte elfogyasztott paprikás krumplival kölcsönhatásba lépve, embrionális fejlõdést indíthat el, így egy mutáns bébi fog kifejlõdni a hasadban.
Igen, a gyomrodban pedig megfogan az utódod, a félig megemésztett rántott hús cafatok és krumplimaradék között szépen kinõ, ha sok vizet iszol (azaz öntözöd), akkor meggyorsítod a folyamatot. De erre is van alternatív segítség, mégpedig az, hogy 72 órán belül meghánytatod magad.
Nyugi, volt a srácon gumi, nem lesz baj :dd
#yolo
Van egy rossz hírem..a gyereked a szádon fog kijönni :/ Lehetséges, de sajnos kockázatos :s Kitartást és remélem egészséges gyereked születik. ;))
Fetrengek. Felváltva a röhögéstõl és a sírástól.
Belegondoltal mar abba, hogy mikor csokolozol, akkor a segglyukaitok ossze vannak kotve egy hosszu folyoson keresztul?
természetesen ne lehetsz. Csak akkor tud egy nö terhebeesni ha ahüvelyébe leginkább a méhszájához jut a spermium. Ha nem hatolbe ahüvelybe akkor semmi más modon nem lehet teherbe esni. Sem orális, sem anális szex során. Csakis ha a hüvelybe jut a spermium.
Ezt hányszor kérdezitek még meg? Már nem vicces...
igen, lehet
Sajnos terhes vagy
Megemészted a potenciális lurkókat... :)
Az igen! Fake-szagú :D
Persze, hogy lehet gond, menjen a baràtod kezeltetni magàt.
csináLYuk???
mindenkinek ilyen.semmi gond ezzel.
Akkor te is menjél kezeltetni magad!:)

Mennyi az esélye annak hogy ha szeretkezés után az óvszerben lévő ondót vissza öntöm a hüvelyembe össze jöjjön a terhesség? Mennyi ideig él a gumiban?

Nem kérek negatív hozzá szólást tudom, hogy morbid és gusztustalan.

Legjobb válasz: Nem túl sok, annak kell az a "löket" is. Akkor már inkább lyukaszd ki a gumit.. Véleményt a kérésedre nem írok, de megvan..

Nem túl sok, annak kell az a "löket" is. Akkor már inkább lyukaszd ki a gumit.. Véleményt a kérésedre nem írok, de megvan..
Szerintem kicsi az esélyed. De akkor minek a gumi?? Vagy át akarod vágni a párod? Ez nem morbid és gusztustalan, hanem tisztességtelen. Akarata ellen apává tenni....
(tényleg az. és az inkorrekt kimaradt.) ha applikátort használ az illetõ, akkor talán.
Ha így akarsz teherbe esni, akkor ajánlom, hogy fecskendõvel szívd ki a spermát a gumiból, és jó mélyen tedd fel a hüvelyedbe, és egy jó erõset nyomj rajta! Patikában kapsz ingyen fecskendõt! :D Amúgy elég érdekes kérdés......
:O hát...nem is tudom..de aki védekezik vagyis gumit húz, az azért teszi, mert nem akar apa lenni. Számomra ez egyértelmû. Nem szívesen írom, de ez nem fer a részedrõl...mondhatni hazugságra fogod építeni a jövõtöket. Ha lesz egyáltalán, és nem hagy faképnél amiért teherbe esel...
14:02-es vagyok. Kedves 14:45! Tisztelem a véleményedet. A kérdezõnek írtam hogy ne tegye. Ebbõl következtetni lehet hogy nekem mi a véleményem errõl. Persze nem ordenáré stílusban írtam, lehet ezért nem értetted. Mellesleg idézem a kérdezõt : " Nem kérek negatív hozzá szólást tudom, hogy morbid és gusztustalan. De fontos! " Minden jót neked!
Én úgy tudom az óvszerben spermaölõ anyag van. A legtöbben legalábbis. Persze nem 100% hogy el is pusztul mind, de nem sok esélyt látok rá hogy így életben marad valami is. "Ne ítélj hogy ne ítéltess" ... én nem ítélkezem, de ne tedd! :)
Ti meg még adjatok tippeket neki... Én nem segitenék tönkretenni egy életet.
a ne ítélj, hogy ne ítéltess..k.va szépen hangzik... eddig csak hülyéktõl hallottam, akiknek nincs értékrendjük és markolatig be vannak sz.rva a másik véleményétõl. normális ember nyugodtan ítélje vagy utasítsa el a hülyeséget és az aljasságot. azzal ugyanis, azt kell tenni.
Te vagy akinek gombája van?
Figyu! Ha kérdezel, akkor igazán lehetnél ennél egyenesebb is. Miért nem mondod el, hogy miért kérdezed? Ha titok, akkor meg tartsd meg magadnak és ne hozd hátrányos helyzetbe azokat, akik tényleg fontos és lényeges kérdéseket tesznek föl!! Te kérdeztél, õk (mi) csak válaszoltak!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes válaszokat! Mindenkinek igaza van aki elítél de aki nem tudja hogy miért kérdezem ne ítélkezzen!
Itt sokan azt hiszik, hogy a csaj át akarja verni a pasit. De mi van, ha nem? Volt nemrég egy olyan kérdés, hogy teherbe eshetek-e ha gombám van. Akár az a kérdezõ is lehet és az sem kizárt, hogy a párja (is) mindennél jobban szeretne babát és még ezt a hónapot sem akarják kihagyni. Ezért "erõlködnek" mindennel. Nyilván egyszerûbb lenne ha leírná, hogy mi a helyzet. (ja, és kösz, hogy lepontoztatok amikor megkérdeztem, hogy õ-e az aki beteg)
Nem tudom, nem is érdekel a pszichológiája, majd a terapeutájával egyeztetnek. Viszont az jutott eszembe, hogy mindig mennyire szánalmasak voltak férfiak, akik nõket erõszakoltak meg. Elcseszett típus, akinek így lesz szex. Itt, a felvetett kérdés is a megerõszakolás egy formája, csak nem erõfölény kell hozzá, hanem taktika. Azt nem tudom, hogy a spermadonor mennyire eszes férfi de egy közepesen rátermett ügyvéd már fájintos kis pert tudna csinálni a dologból. (ha van gyerek és ha napvilágra kerülnek a részletek, természetesen)
Engem azért érdekelne, hogy miért tennél ilyet...Nem akarok itélkezni feletted, inkább vmi olyasmire gondolok.hogy nem találtad meg az igazi párod az életben és talán nem az "apukával akarsz kiszúrni, hanem csak babát szeretnél, ha már nics társad...De ha így van, még megtalálhatod azt, akivel egy teljes igaz családot alapíthattok!
mindegy sztem hogyan fogalmazunk, hogy a kérdezõ nem kér negatív válaszokat...de végülis mindenkinek joga van elmondania a véleményét...és végülis miért is ne mondaná el az ember, háta jobb belátásra bírjuk az olyanokat akiknek fogalmuk sincsen hogy mit vállalnak ezzel magukra. Elõttem is leírták...az ilyen nem akarásnak csak nyögés lesz a vége...és nem feltétlen a fiataloknak lesz rossz, hanem a "nagyszülõknek", és persze a gyereknek. De leginkább a születendõ gyermek fogja a kárát látni. Véleményem szerint...és persze a tapasztalatok is ezt mutatják, de az olyan apa vagy anya nem szereti annyira a nem kívánt gyerekét, mint az olyan aki eleve akarta. Legalább 70%-uk teherként tekinti..mint egy véletlen "botlást". Lehet h te akarod meg szeretni is fogod, de az apja nem biztos. És egy gyereknek 2 szülõ szeretetére van szüksége.
15.01, neked is minden jót. dehogynem, értem én az ordenárét is meg a Kazinczy verseny díjasainak írásait is. egészen jól kódolom. (még egy másik érdekes a formán kívül: tartalom)
csak megtörtént eset...:( Barátnõmnek egy éves kapcsija volt. Gumival védekeztek, a srác nem akart még gyereket, ezér tvédekezett. De a csaj viszont a babával akarta meg fogni a barátját. Igy az óvszert ( fogalmam sincs hogy maradt nála) haza vitte. Ahogy elõttem irták, egy fecskendõ segitségével, magába "lövelte" az ondót. Babás lett. A csaj akkor 16 a srác 19 éves volt. Amikor kiderült hogy terhes, hatalmas botrány tört ki. Megszületett a pici, de még a terhesség elején szét mentek. Mivel nem szoptathatta a babát ( valami oknál fogva nem volt teje) igy az apa, már akkor meg fogadta ellfgoja venni a babát és õ fogja felnevelni. Igy is lett, mivel megvolt az oka hogy el vegyék a csajtól. Azóta az apuka neveli, látástól vakulásig dolgozik, robotol, és az anyukája testvérei segitségével együtt nevelik a picit. Erre inkább nem is irok semmit, milyen viselkedés z. Ezzel nem magatoknak, hanem a kis ártatlan babának teszitek tönkre az életét....
De nem mindegy, hogy fellöveli valami vagy felöntöd
A kérdező hozzászólása: de ha kilyukad a gumi attól lehet terhes az ember így akkor a benne lévõ cucctól is ...
Kis pici tévedésben vagy te is...és azok is, akik az ítélkezéstõl tartanak. Miért kéne nekem tudnom, hogy miért kérdezed? A felvetésben elég információ van, hogy ezt valaki elutasítsa és nem szükséges az önéletrajzod hozzá. Alapvetõen nagyon aggályos morális kérdést vetettél fel, amit ráadásul ostobán moderáltál végig. Kicsit hiteltelen, hogy viselkedés órát tartasz a többieknek.

Ha óvszerrel való szeretkezés után lenyalom a péniszt (elég alaposan), majd ráülök, eshetek teherbe?

Legjobb válasz: Szerintem maximálisan nem tudod megtisztítani, de minimális esély lehet arra, hogy babás leszel.

Szerintem maximálisan nem tudod megtisztítani, de minimális esély lehet arra, hogy babás leszel.
Szerintem majdnem nulla, más egy csomó ideig próbálkozik élesben, és nem sikerül. Persze lehet, hogy éppen ezért eshetnél teherbe, nem görcsölsz a témára... Szóval nem biztos, hogy tökéletesen nyalsz, még gumival sem 100%
Ugye csak viccnek szantad ezt a kerdest?
Ha nem vagy biztos benne hogy nem leszel ettõl terhes mért akarsz ráülni? Ülj rá úgy hogy egy másik gumit húztok fel és annyi mehet tovább

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!