Találatok a következő kifejezésre: Ha óvszerrel szeretkezés (11 db)

Ha elmegyek szeretkezés közbe utána ha óvszert cserélek akkor mehet tovább biztonságosan a sex?

Legjobb válasz: Google tudom, hogy ez egy fizetõs keresõ és sokan nem tudják használni, de azért próbáld meg :D

Google tudom, hogy ez egy fizetõs keresõ és sokan nem tudják használni, de azért próbáld meg :D
ja és egyébként igen
Aki ide ir kérdezz mivel kérdezõ oldal nem arra kivancsi h hány ember küldi google-hoz egyébként ingen ugyan ugy mehet tovább
Az igen! Fake-szagú :D
Persze, hogy lehet gond, menjen a baràtod kezeltetni magàt.
csináLYuk???
mindenkinek ilyen.semmi gond ezzel.
Akkor te is menjél kezeltetni magad!:)

Mennyire biztonságos a spermicid hatású hüvelykúpok (pl. Patentex oval, Pharmatex) használata, ha óvszer nélkül történik a szeretkezés?

Mivel spermicid hatásúak (spermaöl?) a hüvelykúpok eleve óvszer használata sem szükséges állandó pároknál, és nem jöhet létre terhesség. Mi a véleményetek? Õszinte és normális válaszokat kérek.

Legjobb válasz: de, nagyon is, h létrejöhet terhesség. esetleg megszakitással, meg naptarmodszerrel egyszerre tekinthetõ vmennyire biztonsagosnak. de az orvosok se ajanljak.

de, nagyon is, h létrejöhet terhesség. esetleg megszakitással, meg naptarmodszerrel egyszerre tekinthetõ vmennyire biztonsagosnak. de az orvosok se ajanljak.
Nekem sem tûnik biztonságosnak, olvass utána, a használatáról, ott írja hogy nem lehet utána normálisan mosakodni stb, szerintem macerás és nem biztonságos
Nem véletlenül terjedt el a nõgyógyászok között a "pharmatex-baba" kifejezés...nem túl biztonságos módszer magában, megszakítással és naptármódszerrel együtt alkalmazva már jobb.
aki még csak meg sem szakitja, és belemegy a pasi, és csak spermicidet hasznal, annal vmi gond van.. elmesélek neked vmit. anyukám megszakitással " védekezett " ( amikor nálam erre került sor, nekem már a tabit ajanlotta :) biztos belátta, h mekkora hibát követett el, és h ha normalisan mennek a dolgok, akkor akár baba is lehetett volna a dologból.. :S ) és nem lett terhes, azt hitte, h ez egy megbizható módszer, mert õ is bedõlt 1 pasi hülye dumájának, h majd a pasi vigyáz.. ha ha ha.. aztan amikor összekerültek apukammal, hiába próbálkoztak, nem jött a baba.. kiderült, h az egyik petevezetéke nem ugy mûködik, ahogy kellene, igy jóval nehezebb volt teherbeesnie. aztan mûtétek után, stb. 5 év munka után jöttem én. na most.. valószinûleg, h annál is vmi gond van, akiknek igy nem jön össze a baba, mármint spermiciddel, és megszakitás nélkül, mert gondolj bele.. orvosok se ajánlják, " pharmatex - baba ", meg stb. és az a kicsi kúp képtelen elbánni 1 egész adag spermával, az elõváladékkal még esetleg, de 1 egész adaggal már nem.. azt tanácsolom, h orvosra hallgass, ne egyetlen 1 válaszolóra, akinek nem jött össze igy a baba.. ettõl ez még nem megbizható módszer. de ha a pearl - indexnek se hiszel, akkor sajnallak.. :S
Nem az elsõ ilyen kérdés amire válaszolok.De neked is csak annyit tudok mondani, hogy mindennapi szexuális életem van.És több mint 1 éve használom.Soha nem húzunk gumit hozzá vagy nem szakítjuk meg.És felsem merült az hogy terhes lehetek.Én csak jót tudok róla mondani és ajánlom mindenkinek.
Én a Pharmatex hüvelytablettát használom már lassan fél éve sikeresen. Eddig nem volt vele baj. Nekem a nõgyógyász ajánlotta, mivel nem akartam fogamzásgátló tablettával "mérgezni" magam. Ha betartod mindazt ami a tájékoztatóban szerepel gyakorlatilag nem lenne szabad hogy baj történjen. (gondolok itt a tíz percre, a három órán belüli szexre és az utána való "tiltott" mosakodásra.) Ha nem bízol benne teljesen használd megszakítással kombinálva, igy már több mint 90%os a védelem, ugyanis azzal a kis mennyiséggel ami az elõváladékkal távozik el kell hogy bánjon. Nekem volt már olyan hogy nem sikerült idõben megszakítani és még nem estem teherbe. Sokan mondják hogy ezt a gyógyszert csak azok alkalmazzák akiknél nem lenne túl nagy baj ha becsúszna a baba. Most azt gondolhatnád hogy én is ezen a véleményen vagyok de nekem igenis baj lenne egy gyerek hisz még "csak" 19 éves vagyok. Nem utolsó sorban pedig ez egy gyógyszerhatású készítmény mint pl. az algopyrin vagy bármi más, elvileg erre lett kitalálva. Hibaszázalék minden fogamzásgátló módszernél van, hisz semmi nem véd 100%osan a teherbeeséstõl, minden azon múlik hogy megfelelõen használod e vagy sem. 19/L
Az a teljesen õszinte válasz, hogy a barátnõim közül többen is teherbeestek mellette. Nos, kedves elõttem szóló, ezért elterjedt a pharmatex - baba kidejezés. Inkább óvszer + pharmatex, vagy tabletta. Esetleg pesszárium, vagy spirál, vagy hüvelygyûrû. De ez utóbbiak eléggé macerásak. Az orvos is megmondta, hogy a pharmatex és társai " megbízhatóak ", rábizhatja az ember a titkait.. de védekezésnek nagyon ócska.
akkor te mégis h védekezel? a pharmatex nem biztonságos. ezt az orvos is megmondta. te meg gondolom, nem vagy szakmabeli, ugyh bocsi.. a pharmatex csak KIEGÉSZITÕ védekezésképpen használható. és ne hasonlitgassuk már hozzá a tabit, meg az óvszert, amikor azok sokkal biztonságosabbak, mint ezek a szar készitmények.
Hát ha így futsz neki akkor a legjobb példa az, hogy naponta több ezer ember hal meg alutóbalesetben.mégis szinte minden nap autóba merünk ülni, és megse fordul a fejünkbe, hogy ma meghalunk.Jöhettek nekem statisztikákkal és hasonló dolgokkal.azt meg, hogy ezt a Pharmatex-bébi kifejezést honnan szedtétek azt végkép nem tudom.Az én véleményem az, hogy addig nem halsz meg autóbalesetben amíg az autódat megfelelõen kezeled, ésszel vezetsz, és a 30-as táblára nem hiszed, hogy csak a gördeszkásokra vonatkozik.(És természetesen nem avatkozik közbe egy részeg kamionos sem)Ha a gyógyszert elõírásszerüen használod (gondolok itt a szappan, 10 perc stb.-re)akkor nem lehet gond.Ha felmerülne az, hogy valamilyen más védekezési formát is folytatnod kelle e közben akkor valószinûleg az fel lenne tüntetve.Azt meg hogy én eddig nem estem teherbe azzal magyarázod, hogy lehet nekem nem is lehet gyerekem kicsit durva nem?Hidd el nekem, hogy lényegtelen tabletát, óvszert vagy bármi mást használsz az nem véd 100%-ra!estek már teherbe tablettával is. Azt meg hogy azt mondjam a páromnak, hogy ne élvezzen belém kb olyan vicces mintha kijelentem hogy holnaptól nem szexelünk.Ha mindenki fel tudná húzni a gumit rendesen és a méretének megfelelõt választana, akkor nem esnének teherbe a gumi használata közben.ha a hyelyi fogamzásgátlóknál megtartod a várakozási idõt, a víz és szappan kerülését abban az idõben és természetesen a gyógyszert is megfelelõ hõmérségleten tárolod nem leszel tõle terhes.
http://szexologia.blog.hu/2007/09/03/pearl_index_fogamzasgat.. Láthatod, ezzel a módszerrel egy év alatt 100 nõbõl 5-20 esik teherbe. Szóval annyira nem megbízható módszer. Megszakítással és naptármódszerrel együtt használjátok, ha nem szeretnétek babát.
A kérdező hozzászólása: Csak annyit tudok mondani, hogy KÖSZÖNÖM:)
A kérdező hozzászólása: Külön megköszönném a 19 éves lánynak és az utolsó válaszadónak a tanácsát. Nagyon jól esik hogy válaszoltok rá ilyen igazán elõremutató, hosszú mondatokkal. Csak tudok mondani, hogy KÖSZÖNÖM!:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a jó és hosszadalmas válaszokat. Egyik személyes barátom azt ajánlotta hogy nyugodtan használjunk ilyen hüvelykúpot meg fogamzásgátlót, mert nagyon jó véd a teherbeesés ellen. Szóval a helyeselõkkel 100%-ban egyetértek, viszont figyelembe veszem a többiek válaszát is. Nyugodtan írjatok még errõl. Várom a tanácsaitokat. Minden jót nektek:)
mi egyszer próbáltuk ki, csípte a pasimat. (az mellett vigyázott) többet nem használjuk.

Ha óvszerrel való szeretkezés után lenyalom a péniszt (elég alaposan), majd ráülök, eshetek teherbe?

Legjobb válasz: Szerintem maximálisan nem tudod megtisztítani, de minimális esély lehet arra, hogy babás leszel.

Szerintem maximálisan nem tudod megtisztítani, de minimális esély lehet arra, hogy babás leszel.
Szerintem majdnem nulla, más egy csomó ideig próbálkozik élesben, és nem sikerül. Persze lehet, hogy éppen ezért eshetnél teherbe, nem görcsölsz a témára... Szóval nem biztos, hogy tökéletesen nyalsz, még gumival sem 100%
Ugye csak viccnek szantad ezt a kerdest?
Ha nem vagy biztos benne hogy nem leszel ettõl terhes mért akarsz ráülni? Ülj rá úgy hogy egy másik gumit húztok fel és annyi mehet tovább

Szeretkezés árthat a babának, ha nekem jólesik, de nem jutok el az orgazmusig? 34 hétben már ajánlatos óvszert használni?

Legjobb válasz: Igen az óvszer használata most már ajánlatos a baba védelme érdekében, mivel a magzatburok ilyenkor már sérülékenyebb és a fertõzések elkerülése végett javasolják az orvosok az utolsó 4-8 hétben.

Igen az óvszer használata most már ajánlatos a baba védelme érdekében, mivel a magzatburok ilyenkor már sérülékenyebb és a fertõzések elkerülése végett javasolják az orvosok az utolsó 4-8 hétben.

Ha szeretkezés közben kiszakadt az óvszer amit egyből észrevettünk és nem folytattuk az aktust akkor mennyi az esélye a terhességnek?

Legjobb válasz: Rengeteg. Remélem nem telt le még a 72 óra és betudtok minél hamarabb szerezni esemény utáni tablettát. Ha csak nem akartok babát.

Rengeteg. Remélem nem telt le még a 72 óra és betudtok minél hamarabb szerezni esemény utáni tablettát. Ha csak nem akartok babát.
Az esély megvan rá. De ha egybõl észrevettétek (gondolom érezte a pasi), akkor nem hiszem, hogy terhes lehetnél.Kicsi a valószínûsége. A 72 órás tabi csak nagyon vészhelyzetekre ajánlják, hiszen nagy adag hormont tartalmaz. Én csak akkor venném be ha tudnám, hogy belém is élvezett.
Na, azért nem olyan rengeteg. Gondolom nem élvezett beléd... esély van, de ne izgulj, nemhiszem, hogy terhes vagy.
elõváladék is veszélyes.. ha nem voltál termékeny napjaidban, akkor lehet, h nem kell az a 72 órás, de ha biztosra akarsz menni, akkor..
NEM lesz baj. De hogy sikerült kiszakiatni?szétrepedt?
lehet gond.. elõváladék, uccsó.. :S
az elõváladékot nem a herék termelik hanem a cooper mirigy amiben ugyebár sperma meg nincs...." ennyi...akkor van az elöváladékban sperma ha elötte volt ejakulációja és az onnan visszamaradt spermiumok távoznak a húgycsõböl az elöváladékkal
Nagyon kevés.
#idontwannalivethisplanetanymore
Napok óta nem láttam ezt a kérdést! Már azt hittem beteg!
Attól nem. De ha utána smároltatok és a saját vetõmagjaid (akár 1 darab is) a lány szájából átjutottak a tiédbe, akkor a gyomorfaladban megtapadhat néhány hímivarsejt, és az elõtte elfogyasztott paprikás krumplival kölcsönhatásba lépve, embrionális fejlõdést indíthat el, így egy mutáns bébi fog kifejlõdni a hasadban.
Igen, a gyomrodban pedig megfogan az utódod, a félig megemésztett rántott hús cafatok és krumplimaradék között szépen kinõ, ha sok vizet iszol (azaz öntözöd), akkor meggyorsítod a folyamatot. De erre is van alternatív segítség, mégpedig az, hogy 72 órán belül meghánytatod magad.
Nyugi, volt a srácon gumi, nem lesz baj :dd
#yolo
Van egy rossz hírem..a gyereked a szádon fog kijönni :/ Lehetséges, de sajnos kockázatos :s Kitartást és remélem egészséges gyereked születik. ;))
Fetrengek. Felváltva a röhögéstõl és a sírástól.
Belegondoltal mar abba, hogy mikor csokolozol, akkor a segglyukaitok ossze vannak kotve egy hosszu folyoson keresztul?
természetesen ne lehetsz. Csak akkor tud egy nö terhebeesni ha ahüvelyébe leginkább a méhszájához jut a spermium. Ha nem hatolbe ahüvelybe akkor semmi más modon nem lehet teherbe esni. Sem orális, sem anális szex során. Csakis ha a hüvelybe jut a spermium.
Ezt hányszor kérdezitek még meg? Már nem vicces...
igen, lehet
Sajnos terhes vagy
Megemészted a potenciális lurkókat... :)
van esélye.. szal.. :S
Nem mondom, hogy mindig így van, de a jó érett, mozgékony spermium peteéréskor csodákra képes. Azt pl tudtátok, hogy a nõk méhe orgazmuskor szinte vákuumos szívóhatást fejt ki, ezzel is megkönnyítve a spermák útját?
akkor jó lenne, ha ezt több helyen leirnád.. sokan azt hiszik, h attól se lehet teherbeesni, ha vkibe 3 x beleélveznek.. :(
Kedves sasna! Bizony, ennyitõl! Anno a gimiben a legjobb barátnõm járt így. Nem akarta még elveszíteni a szüzességét, így csak "játszottak". A srác kívülrõl összekente, Õ meg teherbe esett. Abortusz lett a vége.
utolsó, tényleg? ennyitõl?
Nekem így született a 3. lányom. Nem feltétlenül kell a spermának a hüvelybe jutnia, néha elég, ha a hüvelybemenetet összekened. A biztonság kedvéért érdemes esemény utánit bevenni. Mármint a lánynak:)
nem mindegyik..
a gumik spermaölõvel vannak spékelve általában(spermicid)
pharmatex + gumi, vagy amikor elmész, és még állsz, gyorsan cserélj gumit..
A kérdező hozzászólása: Nem találtam rajta külön, csak ugye hüvelyváladék volt rajta. Mást nem észleltem. Mindig nagyon szoktam figyelni, de ezentúl aztán még jobban fogok! Meghát ugye azért nem olyan egyszerû a spermának végigfolyni a péniszen, majd így kibújni az óvszer mögül, hisz még merev volt a péniszem mikor befejeztük, nem is volt könnyû lehúzni a gumit...
Ha megnézted, és a gumin kívül találtál ondót, akkor kapufa, és 72 órás ajánlatos. HA pedig nem találtál akkor kevés az esély. Nem tudom hány éves vagy, de én 18, a barátnõm 17, de mi gumival védekezünk, úgy, hogy kint megyek el.. Lehet nem ártana nálatok sem ezt alkalmazni, és nem lenne baj:)
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy kifolyt volna és bekerült volna a hüvelybe, csak tudod gondoltam a biztonság kedvéért megkérdem itt... :)
ja, én tudtam..

Hogy biztonságos? Szeretkezés előtt ha izgatjátok egymást már megjelennek testnedvek, viszont az óvszer közvetlen az aktus előtt kerül fel! Előtte elmész kezetmosni?

(lehet hülye kérdés, de ha nem-akkor mi értelme védekezni ha kezed spermás majd uazzal a kézzel fogdosod a lányt és a gumit? Megoldás?

Legjobb válasz: Szia! Na végre egy értelmes kérdés! Szóval igen, ajánlott kezet mosni elõtte, de spermás nem lesz a kezed. Mivel az ejakulátum csak az aktus végén távozik. Másrészrõl pedig benne van a mondatodban, hogy "egymást", tehát a te kezedre nem kerül a testnedvbõl.

Szia! Na végre egy értelmes kérdés! Szóval igen, ajánlott kezet mosni elõtte, de spermás nem lesz a kezed. Mivel az ejakulátum csak az aktus végén távozik. Másrészrõl pedig benne van a mondatodban, hogy "egymást", tehát a te kezedre nem kerül a testnedvbõl.
hát mi nem szoktunk kezet mosni az óvszer felhelyezés elõtt de óvatosak vagyunk ott van a párna alatt pár darab zsebkendõ és ha kell használjuk...amire egyébként szerintem az aktus végén úgyis szükség van...akkora nagy gondot nem hiszem h kell ebbõl csinálni..:) ;)
Mi úgy szoktuk, hogy nem tapicskolunk midketten a spermában. -hozzányúl a lány, de akkor utána felteszed a gumit magadnak. -Vagy csinálja a lány szájjal a gumit megfoghatja kézzel. -Esetleg amikor felállt rárakja a gumit és abban izgat. -Használtok spermicidet is és annak el kell tudni bánni azzal a fél csepp cuccal. -Kézmosás Több nem jut most eszembe, de számtalan felállás lehetséges. Bár mindegy, ahogy jó nektek csak tényleg ne kenjétek össze vissza.

Mennyi az esélye annak hogy ha szeretkezés után az óvszerben lévő ondót vissza öntöm a hüvelyembe össze jöjjön a terhesség? Mennyi ideig él a gumiban?

Nem kérek negatív hozzá szólást tudom, hogy morbid és gusztustalan.

Legjobb válasz: Nem túl sok, annak kell az a "löket" is. Akkor már inkább lyukaszd ki a gumit.. Véleményt a kérésedre nem írok, de megvan..

Nem túl sok, annak kell az a "löket" is. Akkor már inkább lyukaszd ki a gumit.. Véleményt a kérésedre nem írok, de megvan..
Szerintem kicsi az esélyed. De akkor minek a gumi?? Vagy át akarod vágni a párod? Ez nem morbid és gusztustalan, hanem tisztességtelen. Akarata ellen apává tenni....
(tényleg az. és az inkorrekt kimaradt.) ha applikátort használ az illetõ, akkor talán.
Ha így akarsz teherbe esni, akkor ajánlom, hogy fecskendõvel szívd ki a spermát a gumiból, és jó mélyen tedd fel a hüvelyedbe, és egy jó erõset nyomj rajta! Patikában kapsz ingyen fecskendõt! :D Amúgy elég érdekes kérdés......
:O hát...nem is tudom..de aki védekezik vagyis gumit húz, az azért teszi, mert nem akar apa lenni. Számomra ez egyértelmû. Nem szívesen írom, de ez nem fer a részedrõl...mondhatni hazugságra fogod építeni a jövõtöket. Ha lesz egyáltalán, és nem hagy faképnél amiért teherbe esel...
14:02-es vagyok. Kedves 14:45! Tisztelem a véleményedet. A kérdezõnek írtam hogy ne tegye. Ebbõl következtetni lehet hogy nekem mi a véleményem errõl. Persze nem ordenáré stílusban írtam, lehet ezért nem értetted. Mellesleg idézem a kérdezõt : " Nem kérek negatív hozzá szólást tudom, hogy morbid és gusztustalan. De fontos! " Minden jót neked!
Én úgy tudom az óvszerben spermaölõ anyag van. A legtöbben legalábbis. Persze nem 100% hogy el is pusztul mind, de nem sok esélyt látok rá hogy így életben marad valami is. "Ne ítélj hogy ne ítéltess" ... én nem ítélkezem, de ne tedd! :)
Ti meg még adjatok tippeket neki... Én nem segitenék tönkretenni egy életet.
a ne ítélj, hogy ne ítéltess..k.va szépen hangzik... eddig csak hülyéktõl hallottam, akiknek nincs értékrendjük és markolatig be vannak sz.rva a másik véleményétõl. normális ember nyugodtan ítélje vagy utasítsa el a hülyeséget és az aljasságot. azzal ugyanis, azt kell tenni.
Te vagy akinek gombája van?
Figyu! Ha kérdezel, akkor igazán lehetnél ennél egyenesebb is. Miért nem mondod el, hogy miért kérdezed? Ha titok, akkor meg tartsd meg magadnak és ne hozd hátrányos helyzetbe azokat, akik tényleg fontos és lényeges kérdéseket tesznek föl!! Te kérdeztél, õk (mi) csak válaszoltak!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes válaszokat! Mindenkinek igaza van aki elítél de aki nem tudja hogy miért kérdezem ne ítélkezzen!
Itt sokan azt hiszik, hogy a csaj át akarja verni a pasit. De mi van, ha nem? Volt nemrég egy olyan kérdés, hogy teherbe eshetek-e ha gombám van. Akár az a kérdezõ is lehet és az sem kizárt, hogy a párja (is) mindennél jobban szeretne babát és még ezt a hónapot sem akarják kihagyni. Ezért "erõlködnek" mindennel. Nyilván egyszerûbb lenne ha leírná, hogy mi a helyzet. (ja, és kösz, hogy lepontoztatok amikor megkérdeztem, hogy õ-e az aki beteg)
Nem tudom, nem is érdekel a pszichológiája, majd a terapeutájával egyeztetnek. Viszont az jutott eszembe, hogy mindig mennyire szánalmasak voltak férfiak, akik nõket erõszakoltak meg. Elcseszett típus, akinek így lesz szex. Itt, a felvetett kérdés is a megerõszakolás egy formája, csak nem erõfölény kell hozzá, hanem taktika. Azt nem tudom, hogy a spermadonor mennyire eszes férfi de egy közepesen rátermett ügyvéd már fájintos kis pert tudna csinálni a dologból. (ha van gyerek és ha napvilágra kerülnek a részletek, természetesen)
Engem azért érdekelne, hogy miért tennél ilyet...Nem akarok itélkezni feletted, inkább vmi olyasmire gondolok.hogy nem találtad meg az igazi párod az életben és talán nem az "apukával akarsz kiszúrni, hanem csak babát szeretnél, ha már nics társad...De ha így van, még megtalálhatod azt, akivel egy teljes igaz családot alapíthattok!
mindegy sztem hogyan fogalmazunk, hogy a kérdezõ nem kér negatív válaszokat...de végülis mindenkinek joga van elmondania a véleményét...és végülis miért is ne mondaná el az ember, háta jobb belátásra bírjuk az olyanokat akiknek fogalmuk sincsen hogy mit vállalnak ezzel magukra. Elõttem is leírták...az ilyen nem akarásnak csak nyögés lesz a vége...és nem feltétlen a fiataloknak lesz rossz, hanem a "nagyszülõknek", és persze a gyereknek. De leginkább a születendõ gyermek fogja a kárát látni. Véleményem szerint...és persze a tapasztalatok is ezt mutatják, de az olyan apa vagy anya nem szereti annyira a nem kívánt gyerekét, mint az olyan aki eleve akarta. Legalább 70%-uk teherként tekinti..mint egy véletlen "botlást". Lehet h te akarod meg szeretni is fogod, de az apja nem biztos. És egy gyereknek 2 szülõ szeretetére van szüksége.
15.01, neked is minden jót. dehogynem, értem én az ordenárét is meg a Kazinczy verseny díjasainak írásait is. egészen jól kódolom. (még egy másik érdekes a formán kívül: tartalom)
csak megtörtént eset...:( Barátnõmnek egy éves kapcsija volt. Gumival védekeztek, a srác nem akart még gyereket, ezér tvédekezett. De a csaj viszont a babával akarta meg fogni a barátját. Igy az óvszert ( fogalmam sincs hogy maradt nála) haza vitte. Ahogy elõttem irták, egy fecskendõ segitségével, magába "lövelte" az ondót. Babás lett. A csaj akkor 16 a srác 19 éves volt. Amikor kiderült hogy terhes, hatalmas botrány tört ki. Megszületett a pici, de még a terhesség elején szét mentek. Mivel nem szoptathatta a babát ( valami oknál fogva nem volt teje) igy az apa, már akkor meg fogadta ellfgoja venni a babát és õ fogja felnevelni. Igy is lett, mivel megvolt az oka hogy el vegyék a csajtól. Azóta az apuka neveli, látástól vakulásig dolgozik, robotol, és az anyukája testvérei segitségével együtt nevelik a picit. Erre inkább nem is irok semmit, milyen viselkedés z. Ezzel nem magatoknak, hanem a kis ártatlan babának teszitek tönkre az életét....
De nem mindegy, hogy fellöveli valami vagy felöntöd
A kérdező hozzászólása: de ha kilyukad a gumi attól lehet terhes az ember így akkor a benne lévõ cucctól is ...
Kis pici tévedésben vagy te is...és azok is, akik az ítélkezéstõl tartanak. Miért kéne nekem tudnom, hogy miért kérdezed? A felvetésben elég információ van, hogy ezt valaki elutasítsa és nem szükséges az önéletrajzod hozzá. Alapvetõen nagyon aggályos morális kérdést vetettél fel, amit ráadásul ostobán moderáltál végig. Kicsit hiteltelen, hogy viselkedés órát tartasz a többieknek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!