Találatok a következő kifejezésre: Ha írok kérdést erre az oldalra, (3 db)

Ha írok egy kérdést erre az oldalra, biztos, h senki nem fogja megtudni, h én írtam?

Legjobb válasz: Ha nem írsz bele személyes adatokat, és nem mondod el senkinek, hogy azt a kérdést te írtad :), akkor biztosan nem!

Ha nem írsz bele személyes adatokat, és nem mondod el senkinek, hogy azt a kérdést te írtad :) , akkor biztosan nem!
Szia! Nem, nemtudja meg senki. Én is tettem már fel pár olyan kérdést, amirõl ha monduj a cslád tudná akkor halott lennék. Anonim maradsz, ha nem nyilvánvaló adatot irsz.
Ezért szoktam mindig azt tanácsolni, hogy próbálja meg rendezni a kapcsolatot és ne szakítson :P
:) ) na az kemény lenne :D
valós e-mail címet sem kötelezõ megadni, de igazi mailcímbõl se jönnek rá, h ki vagy te. hacsak ki nem derül, h egy ismerõsöd a moderátor:D vagy esetleg lehet, h olyan egyedi szituról írsz, h hiába írod no-name, valamelyik ismerõsöd idetéved az oldalra és megsejti, h te írtad... furcsa ez az anonimitás (persze nagyon jó), mert lehet, h pont a saját barátnõdnek javaslod, h szakítson veled:D
pontosan ezért írtam, hogy ha erre a célra csinál egy emailt, tehát nem az eredetit adja meg akkor biztonságos :)
szerintem nem, mivel regisztrációnál semmi személyes adatot nem kellett megadni, csak az e-mail címet. Ha direkt erre a célra csinálsz egy e-mailt, akkor 100% hogy soha senki nem fogja megtudni :)
Szerintem az oldal szerkesztõi megtudhatják, mivel tudják az emilcímedet. Tehát azért nem 100% biztonságos.
Ha bûncselekményt követsz el (pl. kábítószert reklámozol) akkor elfoghatnak itt is. Ennél kisebb dologért a kutya nem fog itt nyomozni utánad.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!:)
megtaláltalak, most véged
ez egy anonim oldal, semmi nem fog kiderülni rólad..
A címed már látjuk, pár óra és a telefonszámod, facebook jelszavad is megjelenik. A neved már akkor tudtuk , amikor csak gondoltál a kérdés kiírására.
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm a help-et :)
Nem, nem lesz látható. Nyugi.:)
a 3-nak igaza van.

Aki ért hozzá, annak biztosan nem komoly a kérdés, de engem megfogot: Szóval, az miért van, hogy másként nyílik meg az oldalam, ha nethatter.hu, vagy nethetter.hu/index. Html ként írom be a keresőbe?

Azért érdekes nekem,mert ugye beállítva, mint nyitó oldal az index file van, és mégis másként jelenik meg. Válszokat megköszönöm.

Legjobb válasz: Nekem ugyanaz jön be. Lehet, hogy a böngészõd tárolt el egy régi változatot. Próbálj meg mindkét oldal esetén egy Ctrl+R -t.

Nekem ugyanaz jön be. Lehet, hogy a böngészõd tárolt el egy régi változatot. Próbálj meg mindkét oldal esetén egy Ctrl+R -t.
Nálam ugyanúgy nyílik meg (mármint a második meg sem nyílik, de ha kijavítom a gépelési hibát, akkor igen, gondolom így gondoltad). Az egyetlen különbség a "Home" link színe, azt azért más, mert a nethatter.hu/index.html-re mutat, és ha épp azon az oldalon vagyok, akkor átszínezi. Amikor a nethatter.hu van csak beírva, akkor nem tudja, hogy ez most igazából ugyanaz, nem színezi át a linket.
Teljesen ugyanaz a két oldal jön be a két címre (azon a szerveren tárolt index.html, amire a nethatter.hu domain mutat).
Ez is egy módja a látogatás növelésének, és így ünnepek elõtt az új vásárlók szerzésének is, hátha valaki, ha már ott jár, megnézi a kínálatot... Mivel nincsen konkrét probléma leírva, ez leginkább egy bújtatott reklám...
Már akinek. Én meg sem néztem a tartalmat, azt se tudtam eddig, hogy árul valamit. :)
Nem ugyanaz a cím. Persze, hogy másként nyílik meg.
A kérdező hozzászólása: Vsak két megjegyzés: Az egyik, hogy nem vettem észre hogy a második címet elírtam, de aki vlaszolt, szerencsére jobban ismeri a billentyûket mint én:) A másik, hogy a kérdés valós volt, mert az én gépemen, tényleg másként jelent meg, akár hányszor töröltem a memóriából a régi oldalt. De már mindegy is, mert úgy látom, tényleg megoldódott az ügy. Aki segíteni próbált annak köszi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!