Találatok a következő kifejezésre: Ha írok kérdést erre (6 db)

Ha írok egy kérdést erre az oldalra, biztos, h senki nem fogja megtudni, h én írtam?

Legjobb válasz: Ha nem írsz bele személyes adatokat, és nem mondod el senkinek, hogy azt a kérdést te írtad :), akkor biztosan nem!

Ha nem írsz bele személyes adatokat, és nem mondod el senkinek, hogy azt a kérdést te írtad :) , akkor biztosan nem!
Szia! Nem, nemtudja meg senki. Én is tettem már fel pár olyan kérdést, amirõl ha monduj a cslád tudná akkor halott lennék. Anonim maradsz, ha nem nyilvánvaló adatot irsz.
Ezért szoktam mindig azt tanácsolni, hogy próbálja meg rendezni a kapcsolatot és ne szakítson :P
:) ) na az kemény lenne :D
valós e-mail címet sem kötelezõ megadni, de igazi mailcímbõl se jönnek rá, h ki vagy te. hacsak ki nem derül, h egy ismerõsöd a moderátor:D vagy esetleg lehet, h olyan egyedi szituról írsz, h hiába írod no-name, valamelyik ismerõsöd idetéved az oldalra és megsejti, h te írtad... furcsa ez az anonimitás (persze nagyon jó), mert lehet, h pont a saját barátnõdnek javaslod, h szakítson veled:D
pontosan ezért írtam, hogy ha erre a célra csinál egy emailt, tehát nem az eredetit adja meg akkor biztonságos :)
szerintem nem, mivel regisztrációnál semmi személyes adatot nem kellett megadni, csak az e-mail címet. Ha direkt erre a célra csinálsz egy e-mailt, akkor 100% hogy soha senki nem fogja megtudni :)
Szerintem az oldal szerkesztõi megtudhatják, mivel tudják az emilcímedet. Tehát azért nem 100% biztonságos.
Ha bûncselekményt követsz el (pl. kábítószert reklámozol) akkor elfoghatnak itt is. Ennél kisebb dologért a kutya nem fog itt nyomozni utánad.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!:)
megtaláltalak, most véged
ez egy anonim oldal, semmi nem fog kiderülni rólad..
A címed már látjuk, pár óra és a telefonszámod, facebook jelszavad is megjelenik. A neved már akkor tudtuk , amikor csak gondoltál a kérdés kiírására.
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm a help-et :)
Nem, nem lesz látható. Nyugi.:)
a 3-nak igaza van.

Az előző kérdésem kiegészítése. Láttam a pixmánián kb.15000 ft-ért egy kenwood hangfalegyüttest. Ha ezt összekapcsolom a dvd író/lejátszómmal, akkor működik? Vagy kell még egy erősítő szerű is?

Legjobb válasz: Na most ha neked egy szimpla asztalai dvd íród van és a hangfal amit kinéztél az passzív nem aktív azaz nincs benne beépített erõsítõ, akkor igen kell egy erõsítõt beiktatni a kenwood dobozok meghajtásához!

Na most ha neked egy szimpla asztalai dvd íród van és a hangfal amit kinéztél az passzív nem aktív azaz nincs benne beépített erõsítõ, akkor igen kell egy erõsítõt beiktatni a kenwood dobozok meghajtásához!

1. Ha van egy fehér pattanásom a herémen akkor attól lassúl a péniszem növekedése? 2. Le akarom vetetni hova kell mennem ez ügyben? 3. Ha leveszik az fájni fog? (olyan emberek írjanak erre a kérdésre akik már tapasztalták. )

Legjobb válasz: ez fake :) vagy egy ovis írta. elhiszem, hogy ilyen kisfiú korban az a legnagyobb aggályod, hogy mekkora a péniszméreted, de miért hiszed, hogy pont egy pattanástól nem fog továbbnõni? a fejed sem nõne tovább, annyi pattanásod lesz tinikorodban! Menj el bõrgyógyászhoz, de én úgy tudom, hogy ez normális dolog.. sokaknak van, és semmi bajuk tõle. Nem fogják levenni onnan

ez fake :) vagy egy ovis írta. elhiszem, hogy ilyen kisfiú korban az a legnagyobb aggályod, hogy mekkora a péniszméreted, de miért hiszed, hogy pont egy pattanástól nem fog továbbnõni? a fejed sem nõne tovább, annyi pattanásod lesz tinikorodban! Menj el bõrgyógyászhoz, de én úgy tudom, hogy ez normális dolog.. sokaknak van, és semmi bajuk tõle. Nem fogják levenni onnan
Nem, semmiben sem gátolja, egyáltalán nincs köze egymáshoz a kettõnek. Ezek miatt ne aggódj, egyes adatok szerint a férfiak 60 %-ának vannak ilyenek, de ezek csak szõrtüszõk, vagy fordyce-foltok, semmi orvosi következményük nincs, és nem zavar egy lányt sem. Igen, elég fájdalmas és rendkívül drága kezeléssel lehet csak leszedetni, ha minden igaz, lézerrel égetik le, mint valami szemölcsöt. Csak szemölcsbõl egy, ebbõl meg jópár, közel 20-30 darab van átlagban. Ne izgulj emiatt, senkit nem idegesít :) Rajtam is van, és mégsincs vele gondom, még lányoknak sincs.

Aki ért hozzá, annak biztosan nem komoly a kérdés, de engem megfogot: Szóval, az miért van, hogy másként nyílik meg az oldalam, ha nethatter.hu, vagy nethetter.hu/index. Html ként írom be a keresőbe?

Azért érdekes nekem,mert ugye beállítva, mint nyitó oldal az index file van, és mégis másként jelenik meg. Válszokat megköszönöm.

Legjobb válasz: Nekem ugyanaz jön be. Lehet, hogy a böngészõd tárolt el egy régi változatot. Próbálj meg mindkét oldal esetén egy Ctrl+R -t.

Nekem ugyanaz jön be. Lehet, hogy a böngészõd tárolt el egy régi változatot. Próbálj meg mindkét oldal esetén egy Ctrl+R -t.
Nálam ugyanúgy nyílik meg (mármint a második meg sem nyílik, de ha kijavítom a gépelési hibát, akkor igen, gondolom így gondoltad). Az egyetlen különbség a "Home" link színe, azt azért más, mert a nethatter.hu/index.html-re mutat, és ha épp azon az oldalon vagyok, akkor átszínezi. Amikor a nethatter.hu van csak beírva, akkor nem tudja, hogy ez most igazából ugyanaz, nem színezi át a linket.
Teljesen ugyanaz a két oldal jön be a két címre (azon a szerveren tárolt index.html, amire a nethatter.hu domain mutat).
Ez is egy módja a látogatás növelésének, és így ünnepek elõtt az új vásárlók szerzésének is, hátha valaki, ha már ott jár, megnézi a kínálatot... Mivel nincsen konkrét probléma leírva, ez leginkább egy bújtatott reklám...
Már akinek. Én meg sem néztem a tartalmat, azt se tudtam eddig, hogy árul valamit. :)
Nem ugyanaz a cím. Persze, hogy másként nyílik meg.
A kérdező hozzászólása: Vsak két megjegyzés: Az egyik, hogy nem vettem észre hogy a második címet elírtam, de aki vlaszolt, szerencsére jobban ismeri a billentyûket mint én:) A másik, hogy a kérdés valós volt, mert az én gépemen, tényleg másként jelent meg, akár hányszor töröltem a memóriából a régi oldalt. De már mindegy is, mert úgy látom, tényleg megoldódott az ügy. Aki segíteni próbált annak köszi.

Ha valaki rossz helxesírással ír meg egy kérdést, vagy zavar ahogy rövidít. Hogyan illik erre figylemeztetni?

Nem lehetne valahogy a magxartalan rövidítési formákat kiküszöbölni? Hogy pl. ott ahol az édes anyanyelvünk nem használ x-t ne használjunk rövíditésképp? hogyan óvjuk meg nyelvünket a csökevényt?l?

Legjobb válasz: bocsánat helyesírással Nekem is sikerült elütnöm már az elején.

A kérdező hozzászólása: bocsánat helyesírással Nekem is sikerült elütnöm már az elején.
én is nehezen állom meg h.ne írjak be ilyenkor, de hagyd rá, általában csak sértõdés lesz belõle, mégha a szándékaid jók, akkor is....sajnos tényleg csökevényesedik a nyelv, de mondhatni ez természetes folyamat.ha tényleg helyesírási hibáról van szó(a soxor esetén ugye nem ez a helyzet)akkor esetleg a válaszod mellé leírhatod a helyes alakot, de csak ha érdemben válaszolsz a feltett kérdésre, különben azt mondják miért piszkálódsz...
Véleményem szerint a nyelv azért van, hogy minket szolgáljon és nem fordítva. Ha annyira zavar, akkor szólj az illetõnek, de szerintem nem igazán kéne mondjuk egy baráti beszélgetésben pont ilyen apróságokon fennakadni, mégiscsak az embernek van a legnagyobb beszédközpontja az állatvilágban, hadd dolgozzanak azok az idegsejtek...
A kérdező hozzászólása: Nem baráti beszélgetés az ami itt folyik. Egyszerû eszmecsere írásban. S amit elbír a beszélt nyelv nem biztos, hogy elbírja az írott is. Engem ez zavar. Mert egyébként tökmindegy, hogy a leszt egy vagy két esszel mondja valaki.
Sehogy. Azonnal pattogni kezd az illetõ.
Õszintén, de kedvesen, bár még így is nagyon könnyen megsértõdnek.
Szerintem hiába figyelmeztetsz itt valakit, csak kötekedésnek veszik úgyis. De egyébként a Firefoxban van helyesírás ellenõrzõ, ajánlom neked is, mert kissé sok lett a hiba a kérdésedben. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!