Találatok a következő kifejezésre: Ha írok kérdést (160 db)

Miért van az, hogy ha normális kérdést írok ki, senki nem válaszol, ha meg valami hülye szexkérdést, akkor sorra jönnek a válaszok?

Ez annyira idegesít már, amikor valami értelmes dologra kíváncsi vagyok, és 0 választ kapok! De ha azt kérdezném, ki hányszor dug egy héten, arra rögtön jönne 1000 válasz!

Legjobb válasz: Lehet, hogy pont akkor írod ki a "normális" kérdést, amikor a normálisan válaszolók tábora átmenetileg másfelé jár. Ritka az a kérdés, amelyikre 0 a válaszok száma. Példát azért írhatnál.

Lehet, hogy pont akkor írod ki a "normális" kérdést, amikor a normálisan válaszolók tábora átmenetileg másfelé jár. Ritka az a kérdés, amelyikre 0 a válaszok száma. Példát azért írhatnál.
attól függ, hogy melyik kategóriában teszed fel. Itt fõleg a szex témakör, az ezotéria, a baba-mama, családi kapcsolatok és a politika kategória pörög nagyon. egyébként nyilván való, hogy a szex több embert érdekel, mint a komoly dolgok, de ez összefügg a felhasználók átlagéletkorával is.

Neten azt jelzi másokank ha én magamnak irok kérdést?

persze név nélkül irom de akkor is jelzi nekik?

Legjobb válasz: Hogy érted, hogy magadnak írsz ki kérdést? A szándékot nem jelzi ki. Ha viszont választ írsz a saját kérdésedhez, akkor mindig jelzi, hogy a kérdezõ válaszolt.

Hogy érted, hogy magadnak írsz ki kérdést? A szándékot nem jelzi ki. Ha viszont választ írsz a saját kérdésedhez, akkor mindig jelzi, hogy a kérdezõ válaszolt.
A kérdező hozzászólása: ugy értem azt jelzi h ha én irok saját magamnak kérdést és válaszolok de azt másnak jelzi hogy azt a kérdést én irtam akkor is ha név nélkül irtam?

Miért van az, ha normális kérdést írok arra alig válaszolnak, ha meg hülyeséget arra tök sok válasz jön?

amikor a sulival kapcsolatos kérdést írtam arra összesen 2 válasz jött pedig ki is emeltem...bezzeg ha vmi nagy baromságot írok akkor arra percenként válaszolnak...

Legjobb válasz: talán azért mert sokan nem tudnak normális kérdésre normális választ adni és hülye kérdésre csak hülyét lehet válaszolni is....

talán azért mert sokan nem tudnak normális kérdésre normális választ adni és hülye kérdésre csak hülyét lehet válaszolni is....
Azért, mert ezen az oldalon a többség nem tud választ adni csak okoskodni egy h.ülye kérdésnél könnyû okoskodni, viszont egy értelmes kérdésnél már nem tud válaszolni így nem tud okoskodni és oltogatni senkit.
Szia! A válasz nagyon egyszerû! Lévén kevés a normális ember azért nem adnak sokan az értelmes kérdéseidre választ! A hülye kérdéseidre meg azért adnak sokan mert sok a hülye:)
sok hülye van, ez van :D
fuckyeah. Tuti, hogy sokan oda szeretnének kikerülni a "terhes vagy", "pinakobold" válaszaikkal.
akkor ezek szerint ez is hülye kérdés xD

Ha egy kérdésemre, egy válaszadót jelentek a moderátornak, mert nem a kérdésre válaszol, megalázó stílusban ír, azt a választ kitörlik?

Legjobb válasz: A moderátor személyes mérlegelésétõl függ. Garancia nincs rá, hogy bármit is kitöröljenek, hacsak bírósági végzés nem indokolja. Általában azonban igen, törlik, ha valami sértõ, és jelented.

A moderátor személyes mérlegelésétõl függ. Garancia nincs rá, hogy bármit is kitöröljenek, hacsak bírósági végzés nem indokolja. Általában azonban igen, törlik, ha valami sértõ, és jelented.
Nekem egyik kérdésemre számomra sértö piszkálódó válasz érkezett ( de nem volt benne káromkodás ) és rámentem erre a piros körre jobb oldalt ott kiválasztottam hogy ez a válasz provokatív" és a moderátor kb. 3 órán belül törölte

Vétene a szabályok ellen, ha minden kérdést és választ visszafelé írnék?

.tságofik kenleme nelle sárí s?tebygan atzsit a kasC .men nálat ygoh ,ik zén ygú avsavlotá takoylábazs A

Legjobb válasz: Ez a tipikus esete az „egyéb okból törölt” kérdésnek. Ha valóban kérdezni akarsz, akkor kérdezz úgy, ahogy minden normális ember kérdezne. Ha visszafelé írsz, akkor nem kérdezni, hanem poénkodni akarsz, ebben az esetben viszont nem jó oldalon jársz.

Ez a tipikus esete az „egyéb okból törölt” kérdésnek. Ha valóban kérdezni akarsz, akkor kérdezz úgy, ahogy minden normális ember kérdezne. Ha visszafelé írsz, akkor nem kérdezni, hanem poénkodni akarsz, ebben az esetben viszont nem jó oldalon jársz.
A kérdező hozzászólása: Az oldal célja az, hogy az üzemeltetõk pénzt keressenek vele. Semmi egyéb, a többi csak humbug.
Az nem az oldal, hanem a készítõk célja. (Bár szerintem a kezdeti idõben nem feltétlenül volt az.) Az autót is azt a célt szolgálja, hogy eljuss vele A pontból B pontba. Ilyen alapon persze azt mondanád, hogy az autó célja, hogy a készítõk pénzt keressenek. Csakhogy ezért nem veszel autót. Az autónak _a_vásárlók_számára_ nem az a célja, hogy gazdaggá tegyék a gyártót. Ahhoz nem kellene autó. Az oldalnak a *felhasználók* irányában deklarált célja az amit fent írtam.
De azt hiszem elmondtam, amit el akartam. Ha érted, érted, ha nem, akkor úgyis mindegy.
A kérdező hozzászólása: Ez igazából fordítva is igaz, lévén, hogy te sem választ írtál, hanem utasítást, tehát akkor nem jó oldalon jársz.
Ezt én is szeretném tudni :/
Lehet, hogy valaki megpróbálta feltörni az oldalad, vagy kártevõ, esetleg spamrobot garázdálkodik a gépeden. Törölj ki minden elõzményt, sütit, majd indítsd ujra a géped. Próbáld meg esetleg másik böngészõve
Közbe a másik böngészõt kipróbáltam , de jó már az elõzõvel is , köszi!:)

Ha írok egy kérdést erre az oldalra, biztos, h senki nem fogja megtudni, h én írtam?

Legjobb válasz: Ha nem írsz bele személyes adatokat, és nem mondod el senkinek, hogy azt a kérdést te írtad :), akkor biztosan nem!

Ha nem írsz bele személyes adatokat, és nem mondod el senkinek, hogy azt a kérdést te írtad :) , akkor biztosan nem!
Szia! Nem, nemtudja meg senki. Én is tettem már fel pár olyan kérdést, amirõl ha monduj a cslád tudná akkor halott lennék. Anonim maradsz, ha nem nyilvánvaló adatot irsz.
Ezért szoktam mindig azt tanácsolni, hogy próbálja meg rendezni a kapcsolatot és ne szakítson :P
:) ) na az kemény lenne :D
valós e-mail címet sem kötelezõ megadni, de igazi mailcímbõl se jönnek rá, h ki vagy te. hacsak ki nem derül, h egy ismerõsöd a moderátor:D vagy esetleg lehet, h olyan egyedi szituról írsz, h hiába írod no-name, valamelyik ismerõsöd idetéved az oldalra és megsejti, h te írtad... furcsa ez az anonimitás (persze nagyon jó), mert lehet, h pont a saját barátnõdnek javaslod, h szakítson veled:D
pontosan ezért írtam, hogy ha erre a célra csinál egy emailt, tehát nem az eredetit adja meg akkor biztonságos :)
szerintem nem, mivel regisztrációnál semmi személyes adatot nem kellett megadni, csak az e-mail címet. Ha direkt erre a célra csinálsz egy e-mailt, akkor 100% hogy soha senki nem fogja megtudni :)
Szerintem az oldal szerkesztõi megtudhatják, mivel tudják az emilcímedet. Tehát azért nem 100% biztonságos.
Ha bûncselekményt követsz el (pl. kábítószert reklámozol) akkor elfoghatnak itt is. Ennél kisebb dologért a kutya nem fog itt nyomozni utánad.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!:)
megtaláltalak, most véged
ez egy anonim oldal, semmi nem fog kiderülni rólad..
A címed már látjuk, pár óra és a telefonszámod, facebook jelszavad is megjelenik. A neved már akkor tudtuk , amikor csak gondoltál a kérdés kiírására.
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm a help-et :)
Nem, nem lesz látható. Nyugi.:)
a 3-nak igaza van.
Miért húznák át ? Ez olyan minthogy egy kérdésre neked nem az jön ki, mint a valós eredmény. Ennyi erõvel azt is kihúzhatnák..
A jó választ elfogadják, a rossz választ nem fogadják el. Nem találgatásra megy a dolog. Szerintem sokkal egyszerûbb megtanulni a matekot, mint totózni.
Nem hinném én sem, hogy 3i vagy 3h lenne a megoldás, tényleg ésszerûtlen egyébként. Az esetek többségében az ilyen mindig vegyes (szerintem), így 2i 1h, vagy 2h 1i. Már csak azt kell kitalálnod, melyikbõl lesz 2, az igazból, vagy a hamisból. :D De ezek általában nem nehezek, tanuld csak meg. : )
de ha nem tud semmit az adott témakörbõl, akkor minimum 1, maximum 2 pontot tuti visz, ellenkezõleg hogy elkezd tippelgetni aminek nagyobb valószínûséggel lehet 0 pont ( persze 3 is ) az eredménye, ha csak nem olyan balszerecsés hogy a 3 válasz az állításánák ellentmondó pl.: 3i helyett 3h ezt mind arra alapoztam hogy nem lesz azonos a 3 kérdésre a 3 válasz, mert ezt én is kétlem
3 kérdésnél úgy pontoztak az idei matekérettségin (3 igaz hamis), hogy 1 jó válasz 0 pont, két jó válasz 1 pont és 3 jó válasz két pont.
Ahogy mondod :) nem tudom bõvebben kifejteni :)
Én sem tudok mást hozzáfûzni megválaszoltad magadnak...
a kérdés az volt kedves utolsó hogy más látja-e nem az h õ hol látja.....
De azért óvatosan, az oldal adminjai sztem láthatják az adatokat... :)
Illetve, ha illegális dolgot írsz ki, akkor kiadhatják az adataidat a rendõrségnek.
Na, egy pillanat! A következõk látnak MINDENT: - te, - mindenki, aki odaül a gépedhez, ahol be vagy jelentkezve ide, - mindenki, aki ismeri a neved, jelszavad - az itteni adminisztrátorok, - a hatóság (Apeh, rendõrség, nemzetbiztonság, stb). - aki hozzáfér és lopja valahol az Internetet (azon a vonalon, ahol te is írsz). A többiek tényleg csak találgatni tudnak.
Az hogy milyen kérdéseket tettél fel eddig a Menü alatt a Kérdéseid-re kattintva tudod megnézni, hogy miket válaszoltál meg azt ugyamott alatta a Megválaszoltjaid menüpontvan láthatod.
A kérdező hozzászólása: :-) köszönöm a válaszokat. nem, nem hinném, hogy olyasmit írnék, ami kimondottan érdekelné a rendõrséget vagy az apehot. Csak kíváncsi voltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!