Találatok a következő kifejezésre: Ha éveken remekül (3 db)

Ha éveken át remekül megvagyunk, akkor miért töltöget le a párom pornófilmeket?

Lassan 7 éve vagyunk együtt és REMEKÜL megvagyunk!Dúl a szerelem!De egy pici gondom van!A párom lebukott hogy szex oldalakat nézett az interneten!Õ azt mondta azt akarja megtudni mivel újíthatunk, és tehetjük izgalmassá a szexet!Én akkor is aggódok!Haragudjak rá vagy ez a férfiaknál természetes?Van okom az aggódásra?Kérlek segítsetek!

Legjobb válasz: szia! szerintem semmi okod az aggodalomra. lehet,hogy nem igaz, az, hogy csak ujítani szeretett volna,de akkor sincs ok aggodalomra. a foérfiaknál szerintem természetes ez a fajta kíváncsiság.

szia! szerintem semmi okod az aggodalomra. lehet, hogy nem igaz, az, hogy csak ujítani szeretett volna, de akkor sincs ok aggodalomra. a foérfiaknál szerintem természetes ez a fajta kíváncsiság.
Ez általában nem esik jól a nõknek, de a férfiak már csak kíváncsiságból is szoktak ilyeneket nézegetni... :(
Szia! Lehet furcsán fog hangzani a válaszom, azért elmondom.Mi a párommal, sokkal több ideje vagyunk együtt.Nálunk már nincs szerelem, viszont mi esténként, ha úgy tartja kedvünk, együtt nézünk pornófilmet, és utána csinálunk kellemes dolgokat.Én nõ vagyok, és én is szívesen megnézem ezeket a filmeket, volt olyan is, h együtt választottuk ki a DVD-t.És a férfiaknál, ez teljesen természetes dolog, úgyhogy ne ijedj meg.Remélem nem tanácsoltam rosszat neked.Nézzetek esténként ilyen fajta filmet, meglátod a párod ennek kifejezetten fog örülni. Üdv:egy 30 éves anyuka.
Szia.Minf a férjemel 10e´ve vagyunk eggyütt. Szerintem is ez normális dolog, hogy a férfiak nézegetik a porno´képeket, e´s a filmeket.Szerintem nincs is olyan ferfi aki nem nézi.Van mikor mi is eggyütt nézzük, és közben e´lvezzük egymást.Próbáljátok ki. Eleinte nekem is rosszul esett, hogy nezte az ilyen filmeket, de inkább azt nézze, mint "élöben". Söt mióta terhes lettem, erröl le is állt.Legalábbis nekem nem tünik fel. Ùgy hogy ne aggódj ilyesmin.
én is mint férfi meg szoktam nézni az ien filmeket szerintem semmi gond nicns azzal ha csak nézi nekem is van barátnõm nagyon szeretem és nem is csalnám meg de azér 1-2 filmet én is megszoktam nézni .. ez szerintem nem gond ..
Szia. Sztem nem biztos hogy hazudott a párod hiszen tényleg van egy két "jó" pornó amibõl hasznos tippeket lehet szerezni. Ha meg ennyire zavar akkor kezd el te is nézni vagy egyedül vagy együtt. Bár sztem is jobb együtt hiszen lehet pont attól fogtok beindulni aztán meg sem álltok egészen a csúcsig:) ...Kívánom hogy így legyen:)
Ha valóban remekül megvagytok, nincs okod az aggodalomra. Gondolom te is szoktál ruhákat nézegetni és fehérnemûket úgy, hogy melyik lesz a legcsábítóbb. :) Olyankor a párodra gondolsz vagy csak úgy általában a férfiakra? ;) Mi szoktunk együtt olvasni szexrõl szóló könyveket és keresgélünk szexuális játékszereket a neten. Aztán elküldjük egymásnak, hogy miket találtunk.- Nagyon izgi a melóhelyen titokban nézegetni, hogy õ miket választott a kínálatból. És ha pornót néz, nekem nem az ugik be, hogy most másra izgul rá. Igazán fel se izgul tõle, ikább csak hangulatba jön. De ha együtt nézzük... :) )))
Férfinál teljesen természetes - akkor, ha csak keresgél, rácsodálkozik, ötleteket merít - és utána HOZZÁD szalad, felajzva. :-) Te is nyugodtan meríthetnél onnan ötletet (nézhetitek együtt is - úgy biztos nem sértõdik meg).

A RÉM rendes családban, ha az 1. évad 1. részét leadták, mennnyi idő telik el mire újra leadják?

Legjobb válasz: A Prizma minden hétköznap 2 részt ad le, tehát heti 10 rész megy le. A sorozat az IMDB szerint 262 részes, tehát körülbelül fél év múlva kezdhetik el ismételni az elejétõl, ha folytatja a csatorna a korábbi gyakorlatot. Persze simán feltûnhet valamely másik ismétlõcsatornán is. Én a magam részérõl azt mondom, hogy el kéne már rakni pár évre a raktárba. Valaha az egyik kedvenc sorozatom volt, de már szánalmasnak tartom, hogy 2001 óta egyfolytában mûsoron van valamelyik csatornán.

A Prizma minden hétköznap 2 részt ad le, tehát heti 10 rész megy le. A sorozat az IMDB szerint 262 részes, tehát körülbelül fél év múlva kezdhetik el ismételni az elejétõl, ha folytatja a csatorna a korábbi gyakorlatot. Persze simán feltûnhet valamely másik ismétlõcsatornán is. Én a magam részérõl azt mondom, hogy el kéne már rakni pár évre a raktárba. Valaha az egyik kedvenc sorozatom volt, de már szánalmasnak tartom, hogy 2001 óta egyfolytában mûsoron van valamelyik csatornán.
A kérdező hozzászólása: tehát ez átlagosan 131 nap

Ha egy baba már babakorában is remek étvágyú (nagyon sokat, jól szopizik) az már előrevetíti, hogy kisgyerekként is jó evő lesz?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül sajnos.A kisfiamnak baba ként nagyon jó étvágyú volt, sokat szopizott, amikor a hozzátáplálást elkezdtük akkor is rendesen evett, sokan megirigyeltek. Most 3 éves és úgy kell belekönyörögni az ételt.

Nem feltétlenül sajnos.A kisfiamnak baba ként nagyon jó étvágyú volt, sokat szopizott, amikor a hozzátáplálást elkezdtük akkor is rendesen evett, sokan megirigyeltek. Most 3 éves és úgy kell belekönyörögni az ételt.
Az én aprócska ám pufók gyermekem mindig imádott szopizni, 6 hós koráig csak anyatejes volt, most 15 hós, még mindig szopik kicsit és mellette nagyon jó étvágya van, nem válogatós, sõt inkább le kell néha beszélni :) , pedig édességet sosem kap és igyekszem fõleg zöldeket tolni elé. Remélem, ilyen marad :)
Ha anyatejrõl van szó - fiam bármennyit megeszik belõle(m). Iszonyatos mértékben gyarapodik. Viszont a hozzátáplálás kész gyötrelem... 7, 5 hónapos
az én fiam is nagyon jól szopizott aztán a hozzátáplálás kínszenvedés volt mindent kiköpött, boltit, házit, ha anyatejet tettem hozzá azt is. Kb 1, 5 éves koráig max gyümölcsös dolgokat evett meg. Most 5 éves már az igazi mumus kajákat is megeszi mint p. a spenót meg a tökfõzelék.
Az 5ös hsz vagyok, ezzel is egyetértek hogy nem kergetjük a gyereket az asztal körül meg nem tuszkolunk bele még egy falatot mert megutálja az egészet. Na én ezt most maximálisan betartom a második gyereknél: eredménye hogy hetek óta nem eszik rendes ételt. Vitamint kap, betegnek nem beteg, úgyhogy most várom hátha "észre tér".
Mondjuk az a része nem feltétlen rossz egy nagyobb gyerkõcnél(nem a 6 hónaposnál nyilván) hogy ha nem eszi akkor nem kínálunk fel neki 25 félét hogy valamit belekönyörögjünk. Amúgy én se látok összefüggést sajnos. Nekem a fiam rossz evõ volt mindig is, a hozzátápláláskor is (6hósan kezdtük) utána is, bölcsis korában és most óvodásan is. A lányom gyönyörûen szopizott, nagyon szépen evett hozzátápláláskor is 1 évesen is zöldségeket gyümölcsöket, tejterméket, kenyeret, húsfélét mindent evett jó étvággyal. Most 2 éves és borzasztóan válogat.Múltkor csak savanyú uborkát vagy céklát evett napokig meg reggel egy kis üres kenyeret.
A második válaszoló már megint jó nagy butaságot írt. (Szokásához híven). Nem hiszem, hogy van arra recept, hogy jó evõvé tegyünk egy gyereket, de ha van is, az nem a korai hozzátáplálás. Mi 6 hónaposan kezdtük a gyümölcsöket, azóta pont egy év telt el, és nagyon jó evõ szerencsére. Ezt nem a saját érdememnek tartom, szerencsém van és kész. Persze vannak bizonyos alapszabályok, amik inkább hosszú távon hozzák meg a gyümölcsüket, ilyen, hogy pl. soha egy falattal sem tuszkolunk többet a gyerekbe, mint amnennyit jó étvággyal megeszik, így megalapozzuk az ételhez való egészséges viszonyt, és talán elkerüljük a késõbbi táplálkozási zavarokat. Persze tudom, könnyen beszélek. Az viszont biztos, hogy keménykedéssel pont ellenkezõ hatást érhetünk el. Jó példa erre az anyukám, akit gyerekkorában folyamatosan tömtek, mert rossz evõ volt, órákat kellett a kihûlt fõzelék fölött ülnie, és még most, ötvenen túl sem képes egy jót enni.
Nálunk a tápszert nagyon utálja. Nem szívesen eszi meg. Remélem azért majd jobban megeszi azt, amit mi szoktunk.
Nem feltétlenül. Az a baba lesz jó evõ, akinél korán megkezdik a rendes ételek adását, és nem engedik válogatni. Természetesen nem arra gondolok, hogy 3-4 hónaposan csülökpörköltet kapjon. De 4 hónaposan már kaphat levesben fõtt zöldséget, késõbb a fõzelékekbõl, tésztákból stb. is ehet. Ha nem eszik, akkor el kell vinni az asztaltól, és csak a következõ étkezésnél kaphat újra. Így megtanulja, hogy az asztalnál enni kell.
A kérdező hozzászólása: Nos, akkor nekem is szerencsém volt az elsõ lányommal. hihetetlenül sokat és jól szopizott. 6 hósan kezdtem a hozzátáplálást. Most 21 hónapos és jóformán dugni kell elõle az ételt mert folyton csak enne és enne és enne. Most az 5 hetes lányom még többet és jobban eszik mint a testvére.ezért érdekelt, h van -e összefüggés. Köszönöm hogy irtatok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!