Találatok a következő kifejezésre: Ha évek nem (2468 db)

Szerintetek Alekosznak jót tenne, ha Éva nem lenne mellette, kiesne? Úgy értem népszerűbb lenne, többen kedvelnék?

Sokszor olvasom, hogy Éva "húzza le" "húzza negatív irányba" Alekoszt. Vélemények?

Legjobb válasz: Hülyeség. Õk tényleg baromi jó haverok. Erre meg szüksége van Alekosznak. Érzésem szerint ha Éva kiesne, akkor Alekosz közel sem tudná ennyire jólérezni magát ,és õ is rákényszerülne a komolyabb taktikázásra, megjátszásra, kavarásra. Gyakorlatilag minden szimpatikus vonása eltûnne, ha kiesne a kképbõl az egyetlen ember, akivel igazán jól tudja érezni magát. Egyébiránt szerintem jól ki is egészítik egymást Évával.

Hülyeség. Õk tényleg baromi jó haverok. Erre meg szüksége van Alekosznak. Érzésem szerint ha Éva kiesne, akkor Alekosz közel sem tudná ennyire jólérezni magát , és õ is rákényszerülne a komolyabb taktikázásra, megjátszásra, kavarásra. Gyakorlatilag minden szimpatikus vonása eltûnne, ha kiesne a kképbõl az egyetlen ember, akivel igazán jól tudja érezni magát. Egyébiránt szerintem jól ki is egészítik egymást Évával.
A kérdező hozzászólása: Én bírom Évát is nagyon, de Alek a kedvencem. Nem tudom egy igazi barát mondana-e olyat, hogy "meg se tudnál dugni". Éva nagyon szemét tud lenni néha Alekosszal.
Alekosztól Éva nélkül is rosszul lennék.
Utolso elõtti vagyok.JÓ voltál utolsó.Legalább egyet nevettem.Szuper vagy!:) :) :)
Még jó hogy:) kikészít ez a T.-on!mindenkit f.káz, mindenkinél intelligensebbnek érzi magát.Legalább ne mondana magának sokszor ellent:)
Milyen jol meg válaszoltál elõttem szóló.Nagyon jól megmondtad neki.:) Biztos hogy Éva alekosz nem jo barátok.IGEN Aleknek rosszat tesz Éva "barátsága".
Ó, te mindíg olyan okos vagy!Csak az jó midíg amit te kiagyalsz.A többit meg leminõsíted, vagy le h.lyézed.Ez megy neked!A pia szeretete összeköti õket.De ha te úgy látod, hát legyen neked igazad:) Úgyis te okítol itt mindíg, mindenkit ismersz, ezért minõsíted le azokat akik máshogy gondolják, mint te!!Nem veszed észre magad?Saját magadat is meghazuttolod!Egyszer így látod a dolgokat, 1óra mulva egy másik kérdésnél már máshogy!
"Írd már le elsõ, hogy mitõl olyan nagy haverok?" Tán attól, hogy jól érzik magukat együtt..? Biztos nagyon naív vagyok, de nekem a mûsor legelejétõl kezdve úgy jön le, hogy õk nagyon megtalálták a közös hangot. Mondjuk miután olyanokat írtok itt, hogy Éva érdekbõl van Alekosszal, azután nem tudok sok hitelt tulajdonítani az ilyen véleményezéseknek. Mert ennél röhejesebbet régen hallottam.
A kérdező hozzászólása: Alek olyan ember aki megbírkózik azzal ha egyedül maradna odabent. Anikót ne emlegessük 100x rosszabb Évánál, mert Évából alapba nem sok jót nézel ki Anikó meg egy kis szuka, igazából ugyanolyan mint Éva mindent csak érdekbõl csinál.
Én is úgy vagyok vele, hogy Alekoszt bírom, de Évát nagyon nem. Úgy hiszem, hogy Alek feltalálná magát Éva nélkül is. Ugyan megmondta, hogy neki kell egy ember bent, akire támaszkodhat (õ nem így fogalmazta meg), lehet az Éva után Anikó lenne, bár szerintem az se lenne sokkal jobb, én Anikót se bírom. Mindenesetre megnézném, hogy mit kezdene magával, ha mindkét lány kiesne. Új helyzeteket teremtene ez is, az biztos.
Marha nagy haverok! Az Alekosz nem bízik az Évában ezt többször is elmondta. Éva pedig érdekbõl van Alekosszal.
Írd már le elsõ, hogy mitõl olyan nagy haverok?amúgy lehet, h jobban bírnám!
Latok benne valamit.Alekosszal nincs bajom, Evat utalom. Szerintem sokan vannak igy.
ezt én még csak Szandikától halottam aki eddig nem kedvelte meg az ezután se fogja szerintem

Hogyan kezdjek el sportolni, ha évekig nem mozogtam?

A csontjaim "ropognak" majdnem minden mozdulatra. Évek óta nem sportoltam, régen kosaraztam, de az sem tartott.

Legjobb válasz: rövid és nem túl megterhelõ edzéssekkel,hogy megszokja a tested és a szellemed is a megváltozott napi rutint. pl a fegyencedzés az teljesen jó erre. csinálod a kezdõ lépéseket kétnaponta 20 percet,könnyen fog menni mégis átmozgat,és a hozzáállásodat is alakítja. a ropogásra veszel ízületvédõt és folyamatosan szeded 1 évig. idõvel amikor már megszoktad,fokozatosan lehet emelni az edzésidõt és az edzés számot,ki lehet egészíteni kardió edzéssel. a másik lehetõség,hogy nem tökölsz és lemész ökölvívó edzésre heti 3x. az elsõ pár hónapban megdöglesz majd az edzéseke alatt,de a tested idõvel alkalmazkodik az edzéshez,vagyis edzetté válik.

rövid és nem túl megterhelõ edzéssekkel, hogy megszokja a tested és a szellemed is a megváltozott napi rutint. pl a fegyencedzés az teljesen jó erre. csinálod a kezdõ lépéseket kétnaponta 20 percet, könnyen fog menni mégis átmozgat, és a hozzáállásodat is alakítja. a ropogásra veszel ízületvédõt és folyamatosan szeded 1 évig. idõvel amikor már megszoktad, fokozatosan lehet emelni az edzésidõt és az edzés számot, ki lehet egészíteni kardió edzéssel. a másik lehetõség, hogy nem tökölsz és lemész ökölvívó edzésre heti 3x. az elsõ pár hónapban megdöglesz majd az edzéseke alatt, de a tested idõvel alkalmazkodik az edzéshez, vagyis edzetté válik.
Ha a csont ropogás annyi hogy legugolsz és roppan egyet akkor nekem is és 3 éve bunyózok szal no para ha viszont tényleg minden mozdulat ropogással jár akkor elõszõr doki lehet nem szabad erõltetni a dolgot . a fegyenc edzés am. tényleg jó azoknak is akik lesérültek .
fokozott terheléssel. a csontjaid nem ropognak, a köztük lévõ porc szokott, egyrészt mozgatással lehet nagy részét, másrészt edzéssel eltüntetni. ha komolyan érdekel, keress meg privátban táplálkozási szokásaidat részletezve.

Ha évekig nem volt pénzmozgás az OTP bankszámlámon, miért nem szüntette meg a bank, ahelyett, hogy rengeteg kezelési költséget számított fel, amit most átadtak behajtásra?

Legjobb válasz: A bankszámlaszerzõdés kötelezi rá, meg egyébként nem tudhatja, hogy kell-e neked az a számla. Mi van, ha megszünteti, és másnap valaki utalni akar rá? Ha nem kellett a számla, neked kellett volna megszüntetni.

A bankszámlaszerzõdés kötelezi rá, meg egyébként nem tudhatja, hogy kell-e neked az a számla. Mi van, ha megszünteti, és másnap valaki utalni akar rá? Ha nem kellett a számla, neked kellett volna megszüntetni.
Mert csak te szüntetheted meg, a bank honnan tudja, hogy neked kell-e. És nincs rá joga sem, csak te szüntetheted meg. Amúgy nem értem, hogy ha abszolút nem használtad, miért nem szüntetted meg korábban. Nem tart sokáig.
Amit nem értek az, hogy ha rengeteg felgyüelemlett költség volt rajta, tehát mínusz, miért nem értesítettetek. Tértivevényes levélben meg egyéb módokon. Anélkül nem szokás behajtásra adni semmit sem és talán nem is szabályos.
A tartozás törvényes , elõbb-utóbb ki kell fizetned. Bankkivonatot ( ha kérted ) és értesítõt a tartozásról a banknak arra a címre kell küldenie , amit akkor adtál meg , amikor a számlát nyitottad. Ha elköltöztél és nem adtad meg az új címedet , akkor nem tudtak neked értesítést küldeni.
06-26 15:03 vagyok. Itt nem csak a számlakivonatról van szó. Egy idõ után a tartozás miatt elkezdenek felszólító leveleket küldeni. Illetve egyéb módon is megkeresni. Szóval a bank eljárása még ha jogszerû is volt (nem biztos), nem volt megszokott és etikus. Olyan tekintetben, hogy elõbb értesíteni kellett volna, meg kellett volna próbálniuk minden lehetséges módon elérni. Nem vagyok benne teljesen biztos, de úgy tudom ez törvényi kötelességük is.
Ha nem is szexelt, tuti könnyített magán.:)
Tuti hogy nem károsodott!!!Inkább életmód függõ pont ahogy irtad!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek:-)
3 naponta friss termelõdik. A minõsége az életmód, külsõ hatások és genetika függvénye.
Sziasztok! Azt nem tudom hogy gátolja-e vagy nem, de van egy állítólag nagyon jó szer, a Profertil. Ez egy spermiumszám növelõ szer, és így segíti a teherbeesést. A sógorom is ezt szedte, és nekik hamar össze is jött a baba. Keress rá az interneten!

Az uj szolariumcso ha evekig nem hasznaljak akkor eloregszik?

Vettem egy sosem hasznalt arcszolariumot ami legalabb 5 evig(de szerintem tobb mert regi modell) raktarban volt kibontatlanul. Azonban azt vettem eszre, hogy semmi barnito hatasa nincs a csoveknek. Ebben a temaban jaratlan vagyok, de gyanitom, hogy a csovek eloregedtek es ujakat kellene vennek.

Legjobb válasz: Valóban van szavatossága a csöveknek, egy fekvõ gépben, is ellenõrzik a szolárium csöveit, és ha rendellenesség van rögtön cserélik, másképp nem felelne meg a szabályzatnak és károsít Próbálj meg hozzá csövet szerezni, biztos kapni :)

Valóban van szavatossága a csöveknek, egy fekvõ gépben, is ellenõrzik a szolárium csöveit, és ha rendellenesség van rögtön cserélik, másképp nem felelne meg a szabályzatnak és károsít Próbálj meg hozzá csövet szerezni, biztos kapni :)

Milyen hatással van a nők testére, egészségére, hogy ha évekig nem sexelnek vagy ha igen, akkor nem közösüléssel, hanem orálisan, csak a csiklót ingerelve?

Lehet ennek hátránya vagy egészségileg valami baj?

Legjobb válasz: Testileg nincs belole gond, de lelkileg igen!

Testileg nincs belole gond, de lelkileg igen!
Kevesebb endorfin termelõdik, ha nincsen péló. :-) De amúgy komolyan, mégis szerinted milyen hatása lehetne? Mint a vágás amin megalvad a vér, a hüvelynyílás majd összenõ? Vagy beköltözik a puncikobold? Ne bolondozz. Természetesen semmilyen testi deficit vagy retorzió nem származik abból, ha nem élsz szexuális életet. A kérdésedre a válasz tehát, határozott NEM. >> Powelski
Ha lenne ettõl egészségileg baj akkor a szûz lányokkal mi lenne?:P De szerintem semmi hátránya nincs ennek...a hatása annyi szerintem, hogy jobban ki vannak éhezve, már aki.
A kérdező hozzászólása: Nem lélektanilag gondoltam, hanem csak testileg.

Miért kell apának kiakadnia anya nevelésén, ha õ évekig nem foglalkozott velem? Hogy állítsam le?

Anya olyan,mint a barátnõm.Mindent megbeszélünk,erõs a kapcsolatunk.A nevelõapámmal szintén,olyan,mint az igazi apám. Anya apától 3 éves koromban vált el,mert apa megcsalta.Utána apával még találkoztam néha,de 10 éves koromban megszületett náluk a féltestvérem,azóta szinte csak Karácsonykor látom mamáéknál,mert magukhoz egyszer sem hívtak és 3-4 havonta felhívom,akkor beszélünk 2 percet. Most volt a Halottak napja és én mamáéknál voltam,õk is ott voltak.Akkor elkezdett velem beszélgetni,kérdezte,hogy hétvégente mit csinálok.Mondtam,hogy általában a barátaimmal vagyok,másnap meg alszok,mert hajnalban megyek haza.Kiakadt és mamával is összeveszett,hogy õ ezt hogy hagyhatja és hogy anyáék nem nevelnek egyáltalán,meg hogy a nevelõapám mennyi pénzt ad bulizásra és hogy az nem normális,hogy külföldre visznek vásárolni,elengednek bármeddig,amit kérek,azt azonnal megkapom és õ ezek ellen tenni fog,mert ez nem nevelés. De könyörgöm,az nevelés,hogy évikig nem beszélünk?! Ne most próbáljon már beleszólni az életembe,mert semmi köze hozzám,õt nem tekintem az apámnak.

Legjobb válasz: A szemébe: Lett volna lehetõséged beleszólni a nevelésembe, de nem éltél vele, ne most kezdj el aggódni, hogy milyen ember lettem. (Hány éves vagy?)

A szemébe: Lett volna lehetõséged beleszólni a nevelésembe, de nem éltél vele, ne most kezdj el aggódni, hogy milyen ember lettem. (Hány éves vagy?)
Mondd csak, azt miért kellett mondanod neki hogy hajnalban mész haza és másnap alszol? Te szítottad a tüzet, te sehogy nem fogod tudni leállítani, majd az édesanyád fogja elcsitítani, ha tudja.
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok. Eddig senki nem akadt ki azon, hogy mikor járok haza, még mama is elenged, ha náluk alszom.Nem hinném, hogy ez akkora dolog lenne, hogy botrányt kéne csinálni.
Akkor a világ valahogy máshogy alakult volna ki.
Ugyanúgy, ahogy majd a végítélet után a mennyországban. ott is elég sokan leszünk, gondolom :)
Nem kell szó szerint venni a Bibliát, és akkor talán nem kerülsz feleslegesen végtelen ciklusba :D
Az örök élet most is elérhetõ, csak nem mindenki számára. Ez nem egyenlõ a földi élettel.
Ez igazából nem tényezõ. "Szaporodjatok és sokasodjatok", ugyebár... és legalábbis a katolikus egyház ezt annyira képes szó szerint venni, hogy ha rajtuk múlna, már régen húszmilliárdan vagy még többen nyomorognánk ezen a szerencsétlen bolygón még örök élet nélkül is. :P
A bûnbeesés elõtt az ember mentes volt a halál kényszerétõl... A halál kényszerétõl való mentesség nem teljesen azonos a halhatadansággal. Tehát az elsõ ember bûn nélkül is meghalhatott volna, ha az élettel összeegyeztetheteúen helyzetbe kerül (pl. vízbe fullad, túl magasról leesik, levágják a fejét). Az erõszakos halálra tehát lett volna lehetõsége. Ez következik testi mivoltából. A halál kényszerétõl való mentesség azt jelenti, hogy az ember (és valószínûleg az egész élõvilág) számára ismeretlen lett volna a természetes halál (elöregedés) és a betegség. Szt. Ágoston pontos megkülönböztetést tesz, amikor meghatározza, miben állt az emberi halhatadanság adománya: az ember eredeti állapotában „képes nem meghalni" (posse non mori). Ui. az igazi halhatadanság, vagyis, hogy valaki „nem képes meghalni" (non posse mori), csak Istenben van meg (August. Gen. üt. VI. 25, 36). Arra a kérdésre, hogy hol fért volna el a korládanul szaporodó emberiség, azt lehet felelni, hogy egyrészt az univerzum végtelen, és az Isten barátságában élõ embernek Isten bárhol élõteret készíthetett volna. Valószínûbb azonban, hogy Isten az embernek eleve természetfeletti szerepet szánt, és az ember megfelelõ idõ után úgy hagyta volna el a természetes világot, hogy - miként az áteredõ bûn nélkül fogantatott Szûz Mária — nem kellett volna keserves haláltusát vívnia, és testét nem látta volna romlás.
16:22 Az a pokol...a mennyben unatkozni fognak...
Valószínûleg jó magas toronyházakban kéne ma laknunk.
A kérdező hozzászólása: áhh nemtudom:S
Ha isten tudott egy földet teremteni az embereknek, akkor ki is tudná bõvíteni.Nincsenek határok istennek, akkor lehet több föld is , nem:) ) Persze ha látja, hogy a teremtményei szenvednek, segíti õket, hisz nem kerül neki semmibe!Aki elhiszi , hogy van Isten , elhiszi azt is, nem hagyja el az övéit, és mindent úgy tesz , hogy jó legyen.
Isten nem teremtett senkit sem örök életûvé.
En ahányszor megpróbálom a bibliát értelmezni megfájdul a fejem. Úgyhogy inkább hagyom a vallásos dolgokat és a saját szabályaim szerint élek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a sok választ, elgondolkodtatóak.....
Persze, érthetõ volt, csak azt hittem, hogyha 3-szor is így írtad le, akkor valamiért rosszul tudod, hogy hogyan kell leírni.
Szerintem Isten elég egyértelmûen fogalmazott, amikor azt mondta Ádáméknak, hogy HA esztek a fa gyümölcsérõl, AKKOR meghaltok. Nem úgy fogalmazott, hogy "Ha jó emberként fogtok élni, majd feljöttök ide hozzám, ha meg nem, akkor szenvedtek a pokolban". Tehát igen, még mindig élnének. Ha pedig a teremtését JÓ -nak látta, akkor tisztában volt azzal is, hogy a föld határai végesek. Innentõl fogva két lehetõség adódik: 1. További lakható bolygókat készít az embereknek. 2. Megállítja a szaporodást (hiszen ezt a képességet is tõle kaptuk) és a meglévõ emberek élnek rajta, teljesítve további más parancsokat.
Elnézést, elírás... de a lényeg, hogy így is érthetõ volt, ugye?
21:10-es az nem "halhatadanság", hanem halhatatlanság. Csak mert 3-szor is így írtad le.
De ez is egy kobrapártoló csaj hibája volt...
tegyük fel, hogy a bibilia nem egy vicces mese mint azt egy racionalista ember felfogja. De akik vallásosak, gondoljatok bele: istennek több millió, vagy milliárd élõlényet kellett kitalálnia, sok-sok anyagot úgy hoogy azok reakcióképesek legyenek a kémiának megfelelõen, akkor a gravitációt, stb... azért ez már kicsit baromság nem?? :D

2 év múlva ideálisabb lenne, de mi lesz, ha akkor nem sikerül?

Betegség miatt talán éveket kellene várnunk egy picire (de az sem kizárt, hogy szerencsénk lesz, és akár azonnal sikerül - a sors kiszámíthatatlan, a doki nem mer jósolni). Anyagilag azonban sokkal jobb lenne 2 év múlva, mire mindent megalapozunk. Ti mit tennétek ebben a helyzetben?

Legjobb válasz: Szerintem vágjatok bele kb. fél év múlva, nagy valószínûséggel nem egybõl fog összejönni (általában a jó idõben történt szeretkezések 30%-a sikeres), és mire megszületik, már lassan le is telik a két év. Ha nem jön össze annyi idõ alatt, akkor még mindig van egy csomó lehetõségetek, hogy utánajárjatok az okoknak, hiszen ha két év múlva kezdtek hozzá, akkor még kb. egy évig úgyis próbálkoztok, és utána nézetitek meg magatokat, vagyis sokkal késõbb lesz baba. Persze kívánom, hogy nektek ne így legyen, hanem hozzátok össze egybõl:) De ha fél, vagy egy év múlva nekiálltok, akkor is rendezõdtök anyagilag, mire megszületik.

Szerintem vágjatok bele kb. fél év múlva, nagy valószínûséggel nem egybõl fog összejönni (általában a jó idõben történt szeretkezések 30%-a sikeres), és mire megszületik, már lassan le is telik a két év. Ha nem jön össze annyi idõ alatt, akkor még mindig van egy csomó lehetõségetek, hogy utánajárjatok az okoknak, hiszen ha két év múlva kezdtek hozzá, akkor még kb. egy évig úgyis próbálkoztok, és utána nézetitek meg magatokat, vagyis sokkal késõbb lesz baba. Persze kívánom, hogy nektek ne így legyen, hanem hozzátok össze egybõl:) De ha fél, vagy egy év múlva nekiálltok, akkor is rendezõdtök anyagilag, mire megszületik.
Én mindig azt mondom, hogy soha nem tudhatod. Lehet, hogy amit ma átoknak tekintesz, az holnap nézve áldás. Én nem teketóriáznék, ha lenne, mit enni ha most születne, akkor egyszerûen nem tennék ellene semmit. Úgyis akkor jön, amikor akar.
A kérdező hozzászólása: Persze, lenne mit enni :) ) nem errõl van szó, csak a picinek a legjobbat szeretnénk, és mindig járnak a gondolataim... csk ezért tettem fel ezt a kérdést. Nincs garancia arra, mikor érkezik.. remélem mielõbb!

Ha valaki itthon csinálja a fősulit államilag támogatotton, akkor tudtommal kell egy itthon maradási szerződés ami 10 évet jelent, és ha netán nem végzi el, hanem 1. , 2. év után otthagyja akkor is érvényes a 10 év, vagy csak ha elvégzi?

Legjobb válasz: Kezdjük ott, hogy el lehet menni külföldre. A lényeg, hogy annyi évet kell itthon (nem is egészen évet, hanem munkanapot) ledolgoznod, ahányat te fõsulira/egyetemre jártál. Az elsõ félév után, ha otthagyod az iskolát, nincs semmilyen kötelezettséged az állam felé (osztatlan képzésen 2 félév).

Kezdjük ott, hogy el lehet menni külföldre. A lényeg, hogy annyi évet kell itthon (nem is egészen évet, hanem munkanapot) ledolgoznod, ahányat te fõsulira/egyetemre jártál. Az elsõ félév után, ha otthagyod az iskolát, nincs semmilyen kötelezettséged az állam felé (osztatlan képzésen 2 félév).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!