Találatok a következő kifejezésre: Ha érzékeny mellbimbóm, az lehet (5 db)

Ha érzékeny a mellbimbóm, az lehet a terhesség jele, vagy csak a menszeszé?

Ha érzékeny a bimbóm, ami eddig nem volt, de csak a bimbóm, illetve néha olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni. Az orvoshoz csak jöv? héten kell mennem, egy hete nem mutatott semmit az ultrahang csak a méhem volt gyanús. Viszont júli.15-e óta nem jött meg a teszt negatív. Lehet ez a terhesség tünete is? Kicsit furcsán fogalmaztam de ti biztos értitek.

Legjobb válasz: Lehet. Nekem is ez volt a tünet, hogy feszült a mellem, és olyan érzésem volt, mintha meg akarna jönni. Az, hogy a teszt negatív még semmit se jelent, attól lehetsz terehs. Ha jövõhéten mész orvoshoz, akkor valószínûleg ki fog derülni, hogy mi a helyzet. Addig meg ne aggódj.

Lehet. Nekem is ez volt a tünet, hogy feszült a mellem, és olyan érzésem volt, mintha meg akarna jönni. Az, hogy a teszt negatív még semmit se jelent, attól lehetsz terehs. Ha jövõhéten mész orvoshoz, akkor valószínûleg ki fog derülni, hogy mi a helyzet. Addig meg ne aggódj.
Lehet a terhesség tünete is, de csak erre nem lehet alapozni. Amennyiben pár napon belül sem jön meg és a panaszaid fennállnak, úgy keress meg egy nõgyógyászt. Az esetleges biztos rossz is jobb a bizonytalannál.

Ha fáj az egyik mellbimbóm, az lehet attól is, hogy valami kidörzsölte? Semmi más baja nincs, csak ha hozzáér vmi érzékeny.2napja kb.

Legjobb válasz: Télen mikor futok, nekem úgy kiszokta dörzsõlni, hogy vérzik is 1 kicsit, de utána elmúlik. Nem tudom miért, de ez van. Keres fel valami orvost ha 5napon belül nem múlik el.

Télen mikor futok, nekem úgy kiszokta dörzsõlni, hogy vérzik is 1 kicsit, de utána elmúlik. Nem tudom miért, de ez van. Keres fel valami orvost ha 5napon belül nem múlik el.
Anno lejártunk mindig tóra fürödni és a b.nõm nek kidörzsölte a buszbelsõ gumi(nem szeressük az úszógumit mert mindig leereszt meg kilyukad, ezen meg akár 2 en is elvagyunk és elnyûhetetlen!)

Ha érzékeny a mellbimbó azt lehet venni menstruációs előjelnek?

Általában csak fájni szokott menstruáció el?tt a mellem. Nem szokott érzékeny lenni de ezt lehet annak venni?

Legjobb válasz: igen

igen
Szokott ilyen lenni.

Ha a mellbimbóm érzékennyé válik az csak a terhesség miatt lehet vagy azért is mert megfog jönni? És a menstruáció előtti tünetek változhatnak? Pl nem fáj a mellem hanem érzékeny lesz vagy viszket?

Legjobb válasz: Nem, sajnos ezek a tünetek úgymond nem jelzik a terhességet, illetve semmivel sem másabbak, mint egyébként mensi elõtt és alatt. A menstruáció elmaradása az elsõ komoly tünet.

Nem, sajnos ezek a tünetek úgymond nem jelzik a terhességet, illetve semmivel sem másabbak, mint egyébként mensi elõtt és alatt. A menstruáció elmaradása az elsõ komoly tünet.

23. cn-tõl nagyon fáj a mellem és fõleg a mellbimbóm nagyon érzékeny. Lehet az utrogestantól? Ha nem akkor ez utalhat babára?

A hõm 37 fok két napja, de ez is lehet az utrogestantól is..ill. ha valakinek nem a gyógyszertõl volt és babás lett, kérem írjon. Az elõzõ hónapban is szedtem de akkor a 27 cn-on megjött az utro mellett is. A ciklusaim 25 naposak általában. Még annyit nem vagyon inszemes.

Legjobb válasz: 23.cn-tól elnézést az elírásért

A kérdező hozzászólása: 23.cn-tól elnézést az elírásért

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!