Találatok a következő kifejezésre: Ha érzékeny mellbimbóm, az (8 db)

Ha fáj az egyik mellbimbóm, az lehet attól is, hogy valami kidörzsölte? Semmi más baja nincs, csak ha hozzáér vmi érzékeny.2napja kb.

Legjobb válasz: Télen mikor futok, nekem úgy kiszokta dörzsõlni, hogy vérzik is 1 kicsit, de utána elmúlik. Nem tudom miért, de ez van. Keres fel valami orvost ha 5napon belül nem múlik el.

Télen mikor futok, nekem úgy kiszokta dörzsõlni, hogy vérzik is 1 kicsit, de utána elmúlik. Nem tudom miért, de ez van. Keres fel valami orvost ha 5napon belül nem múlik el.
Anno lejártunk mindig tóra fürödni és a b.nõm nek kidörzsölte a buszbelsõ gumi(nem szeressük az úszógumit mert mindig leereszt meg kilyukad, ezen meg akár 2 en is elvagyunk és elnyûhetetlen!)

Ha érzékeny a mellbimbóm, az lehet a terhesség jele, vagy csak a menszeszé?

Ha érzékeny a bimbóm, ami eddig nem volt, de csak a bimbóm, illetve néha olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni. Az orvoshoz csak jöv? héten kell mennem, egy hete nem mutatott semmit az ultrahang csak a méhem volt gyanús. Viszont júli.15-e óta nem jött meg a teszt negatív. Lehet ez a terhesség tünete is? Kicsit furcsán fogalmaztam de ti biztos értitek.

Legjobb válasz: Lehet. Nekem is ez volt a tünet, hogy feszült a mellem, és olyan érzésem volt, mintha meg akarna jönni. Az, hogy a teszt negatív még semmit se jelent, attól lehetsz terehs. Ha jövõhéten mész orvoshoz, akkor valószínûleg ki fog derülni, hogy mi a helyzet. Addig meg ne aggódj.

Lehet. Nekem is ez volt a tünet, hogy feszült a mellem, és olyan érzésem volt, mintha meg akarna jönni. Az, hogy a teszt negatív még semmit se jelent, attól lehetsz terehs. Ha jövõhéten mész orvoshoz, akkor valószínûleg ki fog derülni, hogy mi a helyzet. Addig meg ne aggódj.
Lehet a terhesség tünete is, de csak erre nem lehet alapozni. Amennyiben pár napon belül sem jön meg és a panaszaid fennállnak, úgy keress meg egy nõgyógyászt. Az esetleges biztos rossz is jobb a bizonytalannál.

23. cn-tõl nagyon fáj a mellem és fõleg a mellbimbóm nagyon érzékeny. Lehet az utrogestantól? Ha nem akkor ez utalhat babára?

A hõm 37 fok két napja, de ez is lehet az utrogestantól is..ill. ha valakinek nem a gyógyszertõl volt és babás lett, kérem írjon. Az elõzõ hónapban is szedtem de akkor a 27 cn-on megjött az utro mellett is. A ciklusaim 25 naposak általában. Még annyit nem vagyon inszemes.

Legjobb válasz: 23.cn-tól elnézést az elírásért

A kérdező hozzászólása: 23.cn-tól elnézést az elírásért

Ha érzékeny a mellbimbó azt lehet venni menstruációs előjelnek?

Általában csak fájni szokott menstruáció el?tt a mellem. Nem szokott érzékeny lenni de ezt lehet annak venni?

Legjobb válasz: igen

igen
Szokott ilyen lenni.

Ha a mellbimbóm érzékennyé válik az csak a terhesség miatt lehet vagy azért is mert megfog jönni? És a menstruáció előtti tünetek változhatnak? Pl nem fáj a mellem hanem érzékeny lesz vagy viszket?

Legjobb válasz: Nem, sajnos ezek a tünetek úgymond nem jelzik a terhességet, illetve semmivel sem másabbak, mint egyébként mensi elõtt és alatt. A menstruáció elmaradása az elsõ komoly tünet.

Nem, sajnos ezek a tünetek úgymond nem jelzik a terhességet, illetve semmivel sem másabbak, mint egyébként mensi elõtt és alatt. A menstruáció elmaradása az elsõ komoly tünet.

Ha csak a mellbimbom érzékeny és fáj ha hozzáérek akkor ez csak menstruácios tünet? Mert itt az olvastam hogy terhesség alatt az egész mell megduzzad és fájhat? ! Amugy ma-holnap kellene nem megjönnie csak e miatt aggodom kicsit, reggel tesztelek

Legjobb válasz: örlnék ha irnátook tapasztalatokat mert eléggé el vagyok kenõdve hogy most sem sikerül pedig mindent megtettünk hogy összejöjjön egy baba,tudom hogy ti nem tudjátok megmondani hogy terhes vagyok e vagy sem de olyan állapotos nõket kérdezek akiknek van ezzel kapcsolatos tapaasztalatuk,elõre is köszi

A kérdező hozzászólása: örlnék ha irnátook tapasztalatokat mert eléggé el vagyok kenõdve hogy most sem sikerül pedig mindent megtettünk hogy összejöjjön egy baba, tudom hogy ti nem tudjátok megmondani hogy terhes vagyok e vagy sem de olyan állapotos nõket kérdezek akiknek van ezzel kapcsolatos tapaasztalatuk, elõre is köszi
szia. erre tényleg ne alapozz. én az elsõ babámmal enyhe mellbimbóérzékenységet tapasztaltam, sose fájt a mellem terhesség alatt, ettõl függetlenül szuperül ment a szoptatás. Ma viszont detto hasonló tünetek és megjött a mensim :-(, reménykedtem hogy baba van újra. egy tezst többet mond.
nekem egyáltalán nem volt érzékeny a mellem és nem is duzzadt meg terhesség alatt szal alkati dolog de biztos van olyan akinek még fáj is
Ugyan úgy fájt az egész mellem mint mielõtt meg kellett jönnie, csak nem jött meg. Semmilyen tünet nem utalt arra hogy terhes vagyok. De sztem itt ahány válasz annyi féle lesz, mivel ez nagyon alkati dolog. Ebbõl nem lehet terhességre következtetni, de kizárni sem lehet azt persze. Drukkolok Neked, tünetekre pedig nem szabad alapozni...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat tesztelni reggel fogok elsõ pisibõl, nem akartam ma megcsinálni mert akkor bennem lett volna hogy mi van ha azért negativ mert nem reggeli elsõ vizeletbõl csináltam, szoval majd holnap kiderül!
A kérdező hozzászólása: teszteltem, babás vagyok :) és iszonyatosan boldog!!!!
Jajjjjj nagy GRATUUUULLLAAAA!!!!! Boldog babavárást és könnyû szülést :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Normális ha az egyik mellbimbóm nagyobb mint a másik? Majdnem 2x akkora, de nem fáj, nem érzékeny, semmi

Legjobb válasz: Nem normális abban az értelemben, hogy a megszokottól eltérõ, nem átlagos. De szerintem ezzel te is tisztában vagy. Emiatt nem kell szégyenkezned, a párod/leendõ párod pedig biztos elfogad majd ezzel, ha egyeltelán számít vagy különösebben feltûnik neki. A válasz tehát, átlagostól elüt, nem "normális", de nem is rossz vagy baj. :-)

Nem normális abban az értelemben, hogy a megszokottól eltérõ, nem átlagos. De szerintem ezzel te is tisztában vagy. Emiatt nem kell szégyenkezned, a párod/leendõ párod pedig biztos elfogad majd ezzel, ha egyeltelán számít vagy különösebben feltûnik neki. A válasz tehát, átlagostól elüt, nem "normális", de nem is rossz vagy baj. :-)
A jobb és bal oldal ritkán egyforma, lehet, hogy az egyik feled jobban fejlõdik. (hány éves vagy?) Neked ez lehet a szexepiled.Érdekessé tesz.
A kérdező hozzászólása: oh, már 24 múltam.csak megijdetem hogy esetleg valami gyulladás lehet, de azért biztos ami biztos megnézetem a dokimmal, úgyis esedékes a rákszûrésem.
ez érdekes ha megnézetted a dokinál megkérhetnélak hogy megird a véleményét? NAGYON SZÉPEN KÉRLEK!!! mert épp mi is a barátnömmel felfigyeltünk erre neki is az egyik nagyobb a ball melle de neki érzékeny is volt!! lehet hogy egy buta kérdés , nem lehet ez terhességi tünet?
sztem nincs baba, a tesztek nagyon megbízhatóak, tuti kimutatná, késni akármitõl késhet kicsit több stressz stb
Szia! Hasonló helyzetben vagyok nekem 28.-án kellett volna hogy megjöjjön azóta semmi. 2 tesztem is negatív lett egyik tegnap elõtt a másik elõtte 3 nappal. Már tuti ki mutatná ha terhes lennék. Én ezen a héten szeretnék elmenni orvoshoz mert már idegesít... több mint fél éve nem szoptatok, nincs tejem, eddig normálisan megjött. Én most a stresszre meg a hirtelen idõváltozásra fogom...
Hány tesztet csináltál?Esetleg várj még 1-2napot és menj el dokihoz hogy mi a helyzet.Nem mindenkinél mutatja ki a teszt ha baba van a dologban.De nem is szabad annyira beleélni magad!Ja és valakinél tünetmentes.Szerintem marad a doki.Tudom hogy ilyenkor ez a legrosszabb...várni.Majd írd meg mi a helyzet!Szorítok neked!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!