Találatok a következő kifejezésre: Ha érzékeny mellbimbóm, (24 db)

Ha erzekeny a mellbimbom utalhat terhessegre?

egy het mulva lenne a nem vartam,olyan erzes mintha kidorzsoltem volna, faj ha barmilyen ruha hozzaer

Legjobb válasz: Igen utalhat terhességre, de menzesz tünetre is! Nekem volt, hogy nagyon kellemtlenül fájt a mellbimbóm, ha hozzáért valami megõrültem! De mikor kismama lettem, nekem ez a tünet elmaradt, s a mai napig nincs ilyen, inkább enyhén fájt a mellem. De minden terhesség más:-) szurkolok! 28+4hkm

Igen utalhat terhességre, de menzesz tünetre is! Nekem volt, hogy nagyon kellemtlenül fájt a mellbimbóm, ha hozzáért valami megõrültem! De mikor kismama lettem, nekem ez a tünet elmaradt, s a mai napig nincs ilyen, inkább enyhén fájt a mellem. De minden terhesség más:-) szurkolok! 28+4hkm
Amikor én terhes lettem, nekem ez az elsõ tünetek közt volt, pár nappal a tüszõrepedésem után! :-) Persze ettõl még bármi lehet, igaza van az elõzõnek, minden terhesség más! De nagyon szorítok neked, hogy babát jelezzen!!!!!! :-)
A kérdező hozzászólása: eddig en meg soha nem ereztem ilyet

Ha érzékeny a mellbimbóm, az lehet a terhesség jele, vagy csak a menszeszé?

Ha érzékeny a bimbóm, ami eddig nem volt, de csak a bimbóm, illetve néha olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni. Az orvoshoz csak jöv? héten kell mennem, egy hete nem mutatott semmit az ultrahang csak a méhem volt gyanús. Viszont júli.15-e óta nem jött meg a teszt negatív. Lehet ez a terhesség tünete is? Kicsit furcsán fogalmaztam de ti biztos értitek.

Legjobb válasz: Lehet. Nekem is ez volt a tünet, hogy feszült a mellem, és olyan érzésem volt, mintha meg akarna jönni. Az, hogy a teszt negatív még semmit se jelent, attól lehetsz terehs. Ha jövõhéten mész orvoshoz, akkor valószínûleg ki fog derülni, hogy mi a helyzet. Addig meg ne aggódj.

Lehet. Nekem is ez volt a tünet, hogy feszült a mellem, és olyan érzésem volt, mintha meg akarna jönni. Az, hogy a teszt negatív még semmit se jelent, attól lehetsz terehs. Ha jövõhéten mész orvoshoz, akkor valószínûleg ki fog derülni, hogy mi a helyzet. Addig meg ne aggódj.
Lehet a terhesség tünete is, de csak erre nem lehet alapozni. Amennyiben pár napon belül sem jön meg és a panaszaid fennállnak, úgy keress meg egy nõgyógyászt. Az esetleges biztos rossz is jobb a bizonytalannál.

Ha érzékeny a mellbimbó azt lehet venni menstruációs előjelnek?

Általában csak fájni szokott menstruáció el?tt a mellem. Nem szokott érzékeny lenni de ezt lehet annak venni?

Legjobb válasz: igen

igen
Szokott ilyen lenni.

Ha a mellbimbóm érzékennyé válik az csak a terhesség miatt lehet vagy azért is mert megfog jönni? És a menstruáció előtti tünetek változhatnak? Pl nem fáj a mellem hanem érzékeny lesz vagy viszket?

Legjobb válasz: Nem, sajnos ezek a tünetek úgymond nem jelzik a terhességet, illetve semmivel sem másabbak, mint egyébként mensi elõtt és alatt. A menstruáció elmaradása az elsõ komoly tünet.

Nem, sajnos ezek a tünetek úgymond nem jelzik a terhességet, illetve semmivel sem másabbak, mint egyébként mensi elõtt és alatt. A menstruáció elmaradása az elsõ komoly tünet.
Szia! Én 15 hó koráig szoptattam!Ha harapott, meghúztam a haját:) Soha nem volt bajom!
Nekem is fájt amikor a lányomnak ennyi idõsen kijöttek a fogai.Õ még mókából rá is harapott!Pár napig ha ráharapott, rögtön elvettem tõle, és nem adtam vissza, ezután én is meglepõdtem, mert nem csinálta többet.

Ha csak a mellbimbom érzékeny és fáj ha hozzáérek akkor ez csak menstruácios tünet? Mert itt az olvastam hogy terhesség alatt az egész mell megduzzad és fájhat? ! Amugy ma-holnap kellene nem megjönnie csak e miatt aggodom kicsit, reggel tesztelek

Legjobb válasz: örlnék ha irnátook tapasztalatokat mert eléggé el vagyok kenõdve hogy most sem sikerül pedig mindent megtettünk hogy összejöjjön egy baba,tudom hogy ti nem tudjátok megmondani hogy terhes vagyok e vagy sem de olyan állapotos nõket kérdezek akiknek van ezzel kapcsolatos tapaasztalatuk,elõre is köszi

A kérdező hozzászólása: örlnék ha irnátook tapasztalatokat mert eléggé el vagyok kenõdve hogy most sem sikerül pedig mindent megtettünk hogy összejöjjön egy baba, tudom hogy ti nem tudjátok megmondani hogy terhes vagyok e vagy sem de olyan állapotos nõket kérdezek akiknek van ezzel kapcsolatos tapaasztalatuk, elõre is köszi
szia. erre tényleg ne alapozz. én az elsõ babámmal enyhe mellbimbóérzékenységet tapasztaltam, sose fájt a mellem terhesség alatt, ettõl függetlenül szuperül ment a szoptatás. Ma viszont detto hasonló tünetek és megjött a mensim :-(, reménykedtem hogy baba van újra. egy tezst többet mond.
nekem egyáltalán nem volt érzékeny a mellem és nem is duzzadt meg terhesség alatt szal alkati dolog de biztos van olyan akinek még fáj is
Ugyan úgy fájt az egész mellem mint mielõtt meg kellett jönnie, csak nem jött meg. Semmilyen tünet nem utalt arra hogy terhes vagyok. De sztem itt ahány válasz annyi féle lesz, mivel ez nagyon alkati dolog. Ebbõl nem lehet terhességre következtetni, de kizárni sem lehet azt persze. Drukkolok Neked, tünetekre pedig nem szabad alapozni...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat tesztelni reggel fogok elsõ pisibõl, nem akartam ma megcsinálni mert akkor bennem lett volna hogy mi van ha azért negativ mert nem reggeli elsõ vizeletbõl csináltam, szoval majd holnap kiderül!
A kérdező hozzászólása: teszteltem, babás vagyok :) és iszonyatosan boldog!!!!
Jajjjjj nagy GRATUUUULLLAAAA!!!!! Boldog babavárást és könnyû szülést :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Ha fáj az egyik mellbimbóm, az lehet attól is, hogy valami kidörzsölte? Semmi más baja nincs, csak ha hozzáér vmi érzékeny.2napja kb.

Legjobb válasz: Télen mikor futok, nekem úgy kiszokta dörzsõlni, hogy vérzik is 1 kicsit, de utána elmúlik. Nem tudom miért, de ez van. Keres fel valami orvost ha 5napon belül nem múlik el.

Télen mikor futok, nekem úgy kiszokta dörzsõlni, hogy vérzik is 1 kicsit, de utána elmúlik. Nem tudom miért, de ez van. Keres fel valami orvost ha 5napon belül nem múlik el.
Anno lejártunk mindig tóra fürödni és a b.nõm nek kidörzsölte a buszbelsõ gumi(nem szeressük az úszógumit mert mindig leereszt meg kilyukad, ezen meg akár 2 en is elvagyunk és elnyûhetetlen!)

Lehet érzékeny a mellbimbóm ha abbahagytam a fogamzásgátló szedését?

Négy évig szedtem, és most hagytam abba, mivel már nem vagyok együtt a partneremmel. A mellbimbóm olyannyira érzékeny, hogy melltartóba kell még aludom is. Ez a gyógyszer abbahagyás miatt van vagy más?

Legjobb válasz: Szia! Persze elõfordulhat,fõleg ha ilyen sokáig szedted. Más eshetõség nagyon nincs, mivel azt írtad nincs partnered, a menstruációdról sem említettél elváltozást, így terhes nem vagy. Ha nem múlik akkor menj el nõgyógyászhoz és õ majd segít :)

Szia! Persze elõfordulhat, fõleg ha ilyen sokáig szedted. Más eshetõség nagyon nincs, mivel azt írtad nincs partnered, a menstruációdról sem említettél elváltozást, így terhes nem vagy. Ha nem múlik akkor menj el nõgyógyászhoz és õ majd segít :)

Ha nincs mellfeszülés, hányinger, csak a mellbimbóm érzékeny, lehetek még terhes?

December 14-én jött meg a mensim,28a körül volt ovuláciom,átlátszó,nyálkás folyásom volt.Akcioztunk is többször is.Ha esetleg teherbe estem,akkor még csak 6napja,kb most kell beágyazodnom.Mik a tünetei?Nem érzek görcsölést sem.Kérlek irjatok.Nagyon izgulok.Mikor csnáljak tesztet?

Legjobb válasz: Szia..szerintem korai meg barmit is erezned....a beagyazasi folyamat nem 6 nap hanem kb 3 het......es ha elmarad a menszid akkor kb 4 hetes leszel.Szerintem a menszid napjan erdemes eloszor tesztelni...ha elmarad persze...es akkor sem kell panikolni ha negativ...van akinek csak napok, hetek utan van akkora mennyisegu hormon a vizeleteben, hogy "megcsikositja" a terhessegi tesztet. Amugy a menszi elott a leggyakoribb tunetek a mellerzekenyseg, mellviszketes , ingerlekenyseg...de ez is embere vallogatja. Szoritok de folosleges korai tesztekre koltened a penzt....ugyse mutatna ki hamarabb.

Szia..szerintem korai meg barmit is erezned....a beagyazasi folyamat nem 6 nap hanem kb 3 het......es ha elmarad a menszid akkor kb 4 hetes leszel.Szerintem a menszid napjan erdemes eloszor tesztelni...ha elmarad persze...es akkor sem kell panikolni ha negativ...van akinek csak napok, hetek utan van akkora mennyisegu hormon a vizeleteben, hogy "megcsikositja" a terhessegi tesztet. Amugy a menszi elott a leggyakoribb tunetek a mellerzekenyseg, mellviszketes , ingerlekenyseg...de ez is embere vallogatja. Szoritok de folosleges korai tesztekre koltened a penzt....ugyse mutatna ki hamarabb.
Egyetértek az elõttem íróval.A beágyazódás a 3. héten fejezõdik be.Várd meg a mensid, és ha nem jön meg utána egy 3 nappal tesztelj.Sok sikert! 10 hetes kismami
Én pont ugyanebben a cipõben járok, de nálam már jelentkezett mellfeszülés, alhasi tájon pedig nem fájdalom, hanem olyan érzés, mintha valami történne. Hasonló a premenstruációs tünetekhez, de az nekem csak késõbb szokott jelentkezni. Drukkolok neked!
Nekem az elõzõ hónapban extra mellfájásom volt, majd extra erõs vérzésem lett... Nem jött össze. Nekem is a jövõ héten kell megjönnie, és most semmit nem érzek.

Van egy fehér folt a mellbimbómon, olyan pattanás szerű. Mi lehet? 19 hónapja szoptatok. Ha megnyomom érzékeny, és kemény, száraz.

Legjobb válasz: Nem akarom rád hozni a frászt, de még régebben olvastam ezt: http://www.lll.hu/node/190 Most beugrott, ahogy olvastam a kérdésed.Remélhetõleg nem errõl van szó.

Nem akarom rád hozni a frászt, de még régebben olvastam ezt: http://www.lll.hu/node/190 Most beugrott, ahogy olvastam a kérdésed.Remélhetõleg nem errõl van szó.
Szia! Nekem is volt. Én mindenféle pozícióban szoptattam a kisfiamat, hogy úgymond kipukkanjon ez a dudor. De szoptatás elõtt mindíg bekentem a cicimet borvízzel (patikában lehet kapni és a védõnõm ajánlotta), lefertõtlenítettem, mert ha mégis kipukkanna, ne kapjon el semmiféle bacit a kisbaba. Ez igazából tejcsatorna elzáródás, ami igen kellemetlen. Masszírozni, fejni és borogatni is érdemes.
A kérdező hozzászólása: Lemaradt a kérdõjel mikorra múlt el után:)
Nekem is volt ilyen két hónap után, mintha eldugította volna a tejcsatornát és nagyon fájt szoptatáskor. Többször tettem arra a mellre meg meleg vizes, kamillás borogatást tettem rá, zuhany alatt masszíroztam, pár nap alatt elmúlt.
A bimbóudvaron, leginkább a szélén Montgomery mirigyek vannak, ezek óvják meg a bimbót és bimbóudvart a kiszáradástól. Viszonylag gyakran enyhén begyulladnak, és olyanok lesznek, mint egy pici pattanás. Nincs túl nagy jelentõsége, ha errõl van szó. A google-ban sokat talász infót errõl.
A kérdező hozzászólása: Mikorra múlt el, akinek volt. Nem is bírom kiszedni, hol eltûnik, hol visszajön. Hétfõn úgy is megyek dokihoz, majd megmutatom neki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!