Találatok a következő kifejezésre: Ha értékelek választ, (10 db)

Ha egy válaszomat csak egy valaki értékeli (pl. ez a válasz hasznos) és nem jelzi ki, akkor is beleszámít hogy mennyire adok hasznos válaszokat?

Legjobb válasz: Ki a francot érdekel, hogy ez az ostoba rendszer mit gondol hasznosnak, vagy X.Y. idióta, és nem bírja az igazságot, és lemínuszoz? Szerintem szokj le a megfelelési kényszerrõl, sokkal-sokkal õszintébb ember leszel tõle, és ez (hidd el) jót tesz az ember népszerûségének. Egyre vigyázz- a hatalmasok NEM bírják a kritikát, tehát mondjuk a büdös fõnöködnek ne vágd a szemébe nyilvánosan, hogy ki kéne békülni a szappannal...

Ki a francot érdekel, hogy ez az ostoba rendszer mit gondol hasznosnak, vagy X.Y. idióta, és nem bírja az igazságot, és lemínuszoz? Szerintem szokj le a megfelelési kényszerrõl, sokkal-sokkal õszintébb ember leszel tõle, és ez (hidd el) jót tesz az ember népszerûségének. Egyre vigyázz- a hatalmasok NEM bírják a kritikát, tehát mondjuk a büdös fõnöködnek ne vágd a szemébe nyilvánosan, hogy ki kéne békülni a szappannal...

Ha értékelek egy választ, mely a kérdésemre érkezik miért nem jelenik meg a %?

Rákattintok, hogy hasznos a válasz, de nem írja ki, hogy 100% ill. ha belépés nélkül vagyok bent, akkor olyan, mintha nem értékeltem volna. Eddig tök jó volt, hogy tudtam jelezni a válaszadónak ezzel, hogy köszi, jót írtál, de most így úgy néz ki, mintha leszarnám, amit írt, pedig nem...

Legjobb válasz: Legalább 2 értékelésnek kell lennie ahhoz, hogy kiírjuk, hány százalékban hasznos a válasz.

Legalább 2 értékelésnek kell lennie ahhoz, hogy kiírjuk, hány százalékban hasznos a válasz.

Hogyan értékelnek itt, ha szavazok mások válaszait is értékelhetem? És hol tudom megnézni a pontjaimat? Egy moderátor megnézi a válaszom és úgy értékel vagy a kérdés írója?

Legjobb válasz: Te is értékelheted mások válaszait, ahogy az oldal regisztrált felhasználói közül bárki, nem csak a kérdés kiírója és nem a moderátor értékel. A válaszok jobb alsó sarkában a 3 kéz erre szolgál. A pontjaidat a Fõoldal -> Toplista menüpontjában tudod megnézni.

Te is értékelheted mások válaszait, ahogy az oldal regisztrált felhasználói közül bárki, nem csak a kérdés kiírója és nem a moderátor értékel. A válaszok jobb alsó sarkában a 3 kéz erre szolgál. A pontjaidat a Fõoldal -> Toplista menüpontjában tudod megnézni.
nem


Értékeled a válaszokat amit kapsz? Miért nem látom, h pozitívan is értékelnénk? Ha értékelés van az általában negatív. A + értékeléssel miért nem köszönik meg a választ?

Legjobb válasz: Általában szoktam, de van hogy elmarad (iruló-piruló szmájli) Viszont mások által feltett kérdéseknél is szoktam értékelni, fõleg ha tényleg hasznos a válasz, vagy ha nagyon bunkó, bugyuta.

Általában szoktam, de van hogy elmarad (iruló-piruló szmájli) Viszont mások által feltett kérdéseknél is szoktam értékelni, fõleg ha tényleg hasznos a válasz, vagy ha nagyon bunkó, bugyuta.
Én mindig értékelek, és mivel a babámmal kapcsolatban kérek segítséget, ez az értékelés pozitív szokott lenni!!
Én is mindig pozitívan értékelem a válaszokat. Kivétel ez alól, ha valaki büdös bunkó módjára válaszol.
én is értékelem a pozitív válaszokat, nem csak azoknál amiket én teszek fel :) nem elég egy értékelés ahhoz, hogy megjelenjen a %, õszintén azt hittem én vagyok az egyetlen aki nyomogatja a kis kezet :D
A saját kérdésemre rendszerint mindenki pozitív jelet kap, aki válaszol, ha már vette a fáradságot a válaszra. Kivéve, ha nem a hangnemmel van baj. De akkor is zöldet nyomok, ha nem tetszik a vélemény, hiszen válaszolt. Majd eldöntöm, hogy a válaszok alapján hogyan cselekszem. Nekem mondjuk nem voltak provokáló kérdéseim.
Nekem sem voltak provokáló kérdéseim, mégis egy némelyik unatkozó ember úgy fogta fel, hogy az, és úgy is válaszolt.
hát igen, csak lefelé megy a százalékom, pedig sokszor megköszönik amiket írok, csak nem adnak zöld jelet :(
Nem szoktam értékelni a válaszokat. Ha bunkó, sértõ, akkor egyszerûen csak jelzem a modinak. Ha az én kérdésemrõl van szó, akkor ha van olyan, aki tuskó módjára beleugat, úgy, hogy vagy nem olvasta el, vagy nem jutott el a tudatáig, annak rendszerint vissza írok. Kaptam már olyan választ, aminek a felén felhúztam magam, de a másik felében már volt egy link, ami hasznomra is válhatott volna, ha nem lettem volna teljesen tanácstalan- az elsõ felére finoman reagáltam, hogy észre vegye magát, de mégse legyek sértõ, és a végén a linket megköszöntem.
Én a normális hangnemben írt válaszokat a saját kérdésemre, megköszönöm egy pozitívval és írásban is. Ha valaki bunkó, akkor negatívat kap természetesen, vagy ha teljesen hülyeséget ír.

Észrevettétek, hogy ha a kérdezőnek azt a választ adod, amit szeretne akkor jól értékel, ha meg az ellentettjét akkor lepontoz?

Ha pl az a kérdés h :"A volt barátom szerelmes-e még belém?...én még szeretem ?t"

Legjobb válasz: igen! sajnos én is tapasztaltam. az volt a kérdés hogy miért írják ki azt hogy le lehet pontozni a válaszok végére és a kérdezõ úgy fogalmazta meg hogy ez nagy szemétség és volt is benne ilyesmi szó. akik azt mondták hogy igen ezek tényleg szemetek és nem értik miért írják ki mind 80% fölött voltak én pedig becsületesen bevalltam hogy én is kiszoktam írni elmagyaráztám miért és el lehet képzelni hogy hány százalékos lett a válaszom na az ilyen szemetek miatt írom ki!

igen! sajnos én is tapasztaltam. az volt a kérdés hogy miért írják ki azt hogy le lehet pontozni a válaszok végére és a kérdezõ úgy fogalmazta meg hogy ez nagy szemétség és volt is benne ilyesmi szó. akik azt mondták hogy igen ezek tényleg szemetek és nem értik miért írják ki mind 80% fölött voltak én pedig becsületesen bevalltam hogy én is kiszoktam írni elmagyaráztám miért és el lehet képzelni hogy hány százalékos lett a válaszom na az ilyen szemetek miatt írom ki!
A kérdésed "Észrevettétek" a 3. válasz erre "igen" Ezt annyian lepontozták, hogy 25%-on áll most. Ez talán normális?
Nézd meg az átlagom! Azért annyi amennyi, mert mindig azt mondom amit gondolok, nem azt, amit a deviáns hallani akar.
Nem tudsz mit tenni.Írd amit gondolsz, az a lényeg.
Igazad van.
igen
Nem :D
Én már jóideje éppen ezért nem is nézem a pontozást.... Úgyis minden dolog csupán nézõpont kérdése. Nem igaz?
Ja, bár aki tényleg parasztságokat mondd, az meg is érdemli, de az emberek már csak ilyenek.
Nem tudhatod, hogy a kérdezõ hogyan értékelt, hiszen nem csak õ értékelhet, hanem mások is, illetve a hasznosság % egy-egy válasz mellett csak akkor jelenik meg, ha már többen is értékeltek. Szóval nyilván vannak kérdezõk, akik ilyen egoistán pontoznak, de ugyanakkor ebbõl általánosítani... nem kéne.

Hogyha a toplista mellett azt adja meg, hogy egy válaszra -5 és +5 között kapsz pontot attól függően, hogy mások hogyan értékelik a választ, akkor mennyi pontot kapsz, ha nem kapsz semmiféle értékelést rá?

Legjobb válasz: Akkor semennyit, mivel az pont 50% lenne, vagyis pont 0 pontot kapsz érte. Viszont ha megtennéd, felpontoznál? Köszönöm! Ja és ugye százalékosan adják a pontokat, gondolom valahogy így: -5 pont: 0%-10% -4 pont: 10%-20% -3 pont: 20%-30% -2 pont: 30%-40% -1 pont: 40%-50% 0 pont: 50%-60% 1 pont: 60%-70% 2 pont: 70%-80% 3 pont: 80%-90% 4 pont: 90%-99% 5 pont: 100%

Akkor semennyit, mivel az pont 50% lenne, vagyis pont 0 pontot kapsz érte. Viszont ha megtennéd, felpontoznál? Köszönöm! Ja és ugye százalékosan adják a pontokat, gondolom valahogy így: -5 pont: 0%-10% -4 pont: 10%-20% -3 pont: 20%-30% -2 pont: 30%-40% -1 pont: 40%-50% 0 pont: 50%-60% 1 pont: 60%-70% 2 pont: 70%-80% 3 pont: 80%-90% 4 pont: 90%-99% 5 pont: 100%
A kérdező hozzászólása: Erre eddig miért nem válaszolt senki mert húsvét van és én kiváncsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Ezért kaptál egy zöld kezet :)

Ha valaki itt fel tesz egy (ilyen témába vágó kérdést) - Miért nem "értékeli" a rá adott válaszokat? - Ha tanácsokat kap, miért nem reagál rá? (Csak feltesz egy kérdést, aztán annyi? )

Ezenfelül találkozom olyannal is, hogy választól függetlenül mindenki ugyanarra van "lepontozva", vagy az egyiket pontozza, a másikat nem.Szerintem akkor nem lenne érdemes pontozni , ha valaki nagyon rossz választ ír , de arra is megvan a megfelel? ikon.A "félig -meddig" hasznos is egy megfelel? pontozási lehet?sség...Természetesen , aki nem ismer magára , annak nem szól ez a kérdés. Csak kicsit furi a dolog...

Legjobb válasz: Nagyon szomoru,hogy ilyen dolgokon agyaltok s hulye pi..zatok az embereket szerintem nem a pontozas a forum lenyege s ha ti pontversenyezni akartok kell nyitni egy masik forumot.Ez a kerdesek kozpontu nem a pontozase.

Nagyon szomoru, hogy ilyen dolgokon agyaltok s hulye pi..zatok az embereket szerintem nem a pontozas a forum lenyege s ha ti pontversenyezni akartok kell nyitni egy masik forumot.Ez a kerdesek kozpontu nem a pontozase.
Utolsó válaszadóval teljesen egyetértek. Én sem igazán foglalkozom a %-kal, de épp pár percel ezelõtt olvastam egy kérdést, hogy : Milyen nevet adtok a kislányotoknak? Nagyon sok válasz érkezett, de 55-79% között volt az összes pontozása. Nem értem, hogy mi alapján!
Szia! Engem se erdekelne a pontozgatas, de amikor valaszolok arra a kerdesre pl:Hogy hivjak a gyerekeiteket? vagy Milyen lany es fiu nev tetszik nektek? Akarhanyszor valaszolok mindig le vagyok pontozva, de nem csak en, mindenki, 100%-os valaszt meg nem lattam. Na azert ezt bunkosagnak, butasagnak es taplo viselkedesnek tartom. Amugy ha kerddest irok ki akkor mindenkit ertekelek, hiszen tenyleg vettek a faratsagot es foglalkoztak a kerdesemmel, problemammal.
Elsõ vagyok. Hidd el, nem a pontozás miatt vagyok itt! Én pont hogy nem azok közé tartozom, akik pontozgatnak. És képzeld, téged én nem pontoztalak le és senki mást sem pontoztam itt. Nagyon ritkán pontozok, de a saját kérdéseimben mindig! Nem pontozlak le csak azért, mert más a véleményed! Sokan vannak itt, akik csak a pontozás miatt vannak, õk nekik nem számít, hogy lefele vagy felfele. És sokan vannak úgy, hogy bár a válasz jó, rendben van, de nem egyezik vele a véleménye, lepontozza! (pl neki nem tetszik az a név, ami a másiknak) Nekem viszont igenis jelent valamit az, hogy szívesen segítek másoknak! Szívesen nézek a neten utána dolgoknak (nem a pontok miatt!!!), és ezek után lefele pontoznak. Szerintem semmi értelme a pontozósdinak! Én enélkül is szívesen válaszolgatok!
Most húztam fel magam azon, hogy abszolút normális választ adtam és a kérdésre válaszoltam és mégis lepontoztak. Hülye idióta pi..ák, akik olyanokat pontoznak le, amikkel semmi baj nincs. Ez van. Olcsó játék hülye gyerekeknek!
Hmmm... Ezt már sokszor olvastam, de õszintén megmondva, én nem is értem, hogy minek kell pontozgatni. Mióta én regisztráltam, azóta összesen 4 kérdést írtam ki és jópárra írtam meg a tapasztalatomat. De én nem figyelem, hogy ki mit pontoz. A kérdésekre érkezõ válaszokat, amiket én írok ki, azt mindig hasznosnak értékelem, mert mindenképp hasznosak, akár negatív, akár pozitív értelemben. Hát ez van. Én nem foglalkoznék a helyedben sem a pontozásokkal. Itt (szerintem) a tapasztalatcsere a lényeg, de ezt nem mindenki veszi komolyan.
Szia!Szed én miért vagyok 80%ra értékelve? Nem azért, mert trágár vagyok, vagy gyülöletet keltek, hanem mert próbálok objektíven válaszolni, és nem azt írni, amit a kérdezõ látni/hallani szeretne.. Én már nem foglalkozok ezzel..
Utolsó válaszom a 15.35-ösnek szólt leginkább!
Igen, nem a pontozáõs a lényeg, és köszi jól vagyok, hülye p.csa sem vagyok, DE!Én is próbálpk pozitív, értékelhetõ válaszokat adni, és látod... Élõ példa erre ez a link, amit a kedves hozzászóló közzé tett.Nem értem, h ezt miért kellett lepontozni! Ilyenkor ez az ember igazságérzetét bántja, hogy jót írt, csak valakinek nem tettszett, se lepontozta. A pontokról/százalékokról még annyit, hogy ha valaki ír ki egy kérdést, amire én szeretnék válaszolni a 80%-ommal, akkor vagy egybõl le vagyok pontozva, mivel "csak" 80%os vagyok, vagy fenntartásokkal fogadják, mivel nem vagyok 100%-os. Õszintén!Te is inkább egy 100%választ adó válaszán gondolkozol el, hogy: hm...jót írt, köszi a tanácsot...és nem egy kissebb %-út..
A kérdező hozzászólása: Aki azt írja, hogy 80%-on van és kevésbé "hihetõek" az õ válaszai (még akkor is ha tegyük fel pont a közepébe talál), mint egy 100%-osé;teljesen igaza van. És gyerekes leszek bibi , de akit nem érdekel hogy pontozzák-e vagy sem , 95%-on van. Ettõl függetlenül mindenkinek építem egy kicsit az önbizalmát :) Hacsak nem "átértelmezi" a kérdést. A link nadon jó akkor is:) )
Én a %-ot sosem figyelem, mivel tudom, h vannak olyan "kedves" emberek, akik azon élik ki magukat, h a teljesen hasznos válaszokat poénból lehúzzák. (Az enyémet is.) Aztán vannak olyanok, akik kiírnak egy kérdést, amire eldöntendõ a válasz. Ha nem azt írod, ami az õ véleménye is, lepontoz.(pl Tetszik-e a ... fiú/lánynév?) És nem utsó sorban vannak azok, akik tanácsot kérnek, leírod a veled történteket, erre lepontoznak! Ja, el ne felejtsem a kedvencemet: "Hogy hívják a gyerekeiteket?" Könyörgöm, mi a nem hasznos a gyerekem nevében?! Én ha kérdést írok ki, minden választ hasznosnak ítélek, bmi legyen is az (kiv. ha sértõ, bunkó megjegyzés), és ha más ember kérdésénél számomra hasznos választ találok, azt is értékelem. Ha nem hasznos, inkább nem jelölök semmit. Kivétel, ha telefonról vagyok, mert a telefon vmiért nem regisztrálja az ujjacskára kattintást.
Szia! Én néha szoktam értékelni a válaszokat, de nem mindig. Hogy miért? Mert felteszek egy választ, visszaírnak rá és ha elolvasom néhány mondattal megköszönöm, értékelem, visszakérdezek, stb. A válasz érdekel és nem pontozgatok, mert pl. nekem is tök mindegy, ki hány pontot ad a válaszomért, itt inkább a tapasztalatcsere a lényeg. Viszont mindig írok vissza valamit a válaszadóknak, mert fontos, hogy vették a fáradtságot és foglalkoztak a kérdésemmel.
A kérdező hozzászólása: Meg egyébként nem is csak a százalék. Feltesz egy kérdést , válaszolok, és jól esne ha visszapötyögne valamit, vagy értékelne is...Természetesen ez az egész csak elvi kérdés nálam. Aki érti, érti ; aki nem nem.
A kérdező hozzászólása: Jó dolgokat írtok:) Ez a link hatalmas! :) ) Ez azért elárul valamit... Igen , a pontozással én se foglalkoznék annyit csak itt ez a százalék. Pozitív válaszokat próbálok adni, és napról napra megy le a százalékom. Oké , jó ez itt nem a való élet , nem fogok emiatt szívinfarktusban elhalálozni , csak azért hogy itt írogatok úgy egy kicsit örülnék, ha legalább ez stagnálna.... :) ))
Sziasztok! Engem sem érdekel a pontozás, nem is nézem nagyon. De ha felteszek egy kérdést, mindig reagálok a válaszokra, ha mást nem , annyit biztosan, hogy köszönöm. És szinte mindig max. pontot adok a nekem válaszolóknak, már csak köszönetképpen is :-) Én örülök az õszinte, többféle válasznak, hiszen ha mindenki ugyanazt írja, attól nem feltétlenül leszek okosabb.
Sziasztok, Nem régen regisztráltam az oldalra és nagyon jó ötletnek találtam, mert hasznos válaszokkal és kérdésekkel lehet találkozni.Szerintem mindenkinek ez kellene legyen az érdeke.Nagyon rosszul esett, hogy ebben a témakörben terhesség, teherbeesés)lepontoztak, pedig õszintén próbáltam segíteni...Nem riogattam senkit, vagy nem ámítottam senkit.... Én ezért vagyok 89%-os.....mit lehet lepontozni azon, hogy mozog-e a babám, vagy sem?Vagy, hogy algopyrint veszek be ha fáj a fejem???(22 hetes km.)Érthetetlen hü.....e játéka ez valakinek.Már azon is gondolkodtam, hogy lehet én vagyok túl érzékeny...:-( Na mond1.Ne aggódjatok!!!Szerintem Ti MIND NAGYON JÓK VAGYTOK!!!!!! Üdv.
ez vicces, törölték a kérdést... annyi volt a lényeg, hogy van egy olyan képszerkesztõ program, ahol fellinkelsz magadról, és a párodról egy képet, és kikalkulálja, hogy hogyan "nézhet ki" majd a születendõ gyermeketek. A link jó volt, csak nem magyar volt, ezést sok hozzászoló nem értette, hogy kell belépni, képet feltölteni, stb, és mind le voltak pontozva 40-50%ra...

Értékeld a választ plusz pontokért! Ha értékelsz, milyen plusz pontokat kapsz?

Ezt ezen az oldalon olvastam. De mi van akkor ha le-vagy felpontozol egy-egy választ? Mik ezek a plusz pontok?

Legjobb válasz: A fõoldalon van egy olyan,hogy "toplista" ott fel van sorolva miért mennyi pontot kaptál,és,hogy hányadik helyen állsz.

A fõoldalon van egy olyan, hogy "toplista" ott fel van sorolva miért mennyi pontot kaptál, és, hogy hányadik helyen állsz.
A kérdező hozzászólása: ja tényleg :D köszi
Nem
Akkor ezekszerint mindenegyes értékelésért jár pont? Mert nekem nemigazán van arányosan. Szerintem jár valami!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!