Találatok a következő kifejezésre: Ha én vagyok, és (1886 db)

Ha én vagyok az üzembentartó és a haverom a tulaj és a szociális támogatást megvonják, ha autó lesz a háznál akkor elvehetik most tőlem ezt? Szóval ha én vagyok az üzembentartó akkor olyan mintha azzal járnék nem? !

Legjobb válasz: Szerintem nem vonhatják meg a támogatást egyrészt mert nálunk ahol élek soknak van autoja és mégis kapják a járadékot a másik érvem pedig az,hogy ha azért akarják megvonni a támogatást mert autod van akkor megkell nekik mondani,hogy az auto nem a tied te csak az üzembentarto vagy Mert ha kikell tölteni egy adatlapot a járadék megállapitásához akkor ha van ilyen rovat,hogy rendelkezik-e autoval akkor mivel nem te vagy a tulajdonos az igazat írod be ha azt nyilatkozod,hogy nincs mert nrm te vagy a tulajdonos csak ha veszel egy autot és azt átíratod a nevedre!

Szerintem nem vonhatják meg a támogatást egyrészt mert nálunk ahol élek soknak van autoja és mégis kapják a járadékot a másik érvem pedig az, hogy ha azért akarják megvonni a támogatást mert autod van akkor megkell nekik mondani, hogy az auto nem a tied te csak az üzembentarto vagy Mert ha kikell tölteni egy adatlapot a járadék megállapitásához akkor ha van ilyen rovat, hogy rendelkezik-e autoval akkor mivel nem te vagy a tulajdonos az igazat írod be ha azt nyilatkozod, hogy nincs mert nrm te vagy a tulajdonos csak ha veszel egy autot és azt átíratod a nevedre!

Ha skizofrén vagyok és terhes lesz a másik én, akkor én is terhes leszek? Akkor ikrek lesznek vagy csak testvérek? Illetve ha a másik én nem védekezett én ehetek e műzlit?

Egyenlőre ennyi.

Legjobb válasz: Szerintem komolyan gondolta. Lehet ezt nem komolyan gondolni? Szerintem a kérdezõ nem fogja fel a kérdés komolyságát. Ha már a gyerek a saját testvére, akkor honnan tudja, hogy melyik éned kicsodája? Mikor megszületik és fel akarja fogni a saját létének minõségét fel fog robbanni az agya! Ez nem játék!

Szerintem komolyan gondolta. Lehet ezt nem komolyan gondolni? Szerintem a kérdezõ nem fogja fel a kérdés komolyságát. Ha már a gyerek a saját testvére, akkor honnan tudja, hogy melyik éned kicsodája? Mikor megszületik és fel akarja fogni a saját létének minõségét fel fog robbanni az agya! Ez nem játék!
Kérdezõ ezt jól megvariáltad, köszi jót röhögtem!
Hát ha jól tudom, (de nem vagyok orvos) ez a betegség csak a személyiséged változtatja, de abból lehet több is, nem csak kettõ. Szerintem ennek megfelelõen az agyban hat ki, tehát nem hiszem, hogy a terhesség bármiféle gondot jelentene. Attól függetlenül, hogy több személyisége van, még egy teste.
A kérdező hozzászólása: Ezt a választ most te komolyan gondoltad?Mert poénnak elég xar.
Na akkor hülye választ adtam.:D (1.) Ennek tényleg az az egy oka, h 13 vagyok, és ismétlem NEM orvos. De ha már a kérdést úgy is a humor témába írtad, akk ne szólj már le! (na mint az oviban):-D
A kérdező hozzászólása: Ülj le 1-es! :-D ;-)

A családi adókedvezmény papírt hogyan kell kitölteni ha én gyed-en vagyok és a páom veszi igénybe?

Amit nekem küldött az oep azon nekem melyik rész hogyan kellene kitöltenem ha már a munkaviszonyom megsz?nt még amikor terhes voltam, tehár jár minden tgyás, gyed(jelenleg ezen vagyok), gyes. Viszont munkáltatóm az ugye már nincs és a párom veszi igénybe a kedvezményt.

Legjobb válasz: Mivel a thgy. és a GYED is adóköteles, ezért küldte ki az OEP részedre a nyilatkozatot, hátha élni akarsz vele. Ez független attól, hogy van-e munkahelyed vagy nincs. Adóköteles jövedelem kell hozzá, nem pedig munkahely. Ha a párod veszi igénybe ezt a kedvezményt az év közbeni adóelõlegek levonásánál, akkor Neked nincs semmi tennivalód, egyszerûen nem töltöd ki a magad részérõl ezt a nyilatkozatot, így nem is tudnak mit figyelembe venni a thgy. vagy GYED adóelõlegének kiszámításánál az egészségbiztosítási pénztárnál. Mivel nem küldöd vissza, ezért úgy veszik, hogy nem kéred ezt a kedvezményt. Az õket már nem érdekli, hogy miért.

Mivel a thgy. és a GYED is adóköteles, ezért küldte ki az OEP részedre a nyilatkozatot, hátha élni akarsz vele. Ez független attól, hogy van-e munkahelyed vagy nincs. Adóköteles jövedelem kell hozzá, nem pedig munkahely. Ha a párod veszi igénybe ezt a kedvezményt az év közbeni adóelõlegek levonásánál, akkor Neked nincs semmi tennivalód, egyszerûen nem töltöd ki a magad részérõl ezt a nyilatkozatot, így nem is tudnak mit figyelembe venni a thgy. vagy GYED adóelõlegének kiszámításánál az egészségbiztosítási pénztárnál. Mivel nem küldöd vissza, ezért úgy veszik, hogy nem kéred ezt a kedvezményt. Az õket már nem érdekli, hogy miért.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszod!


Van egy nagy problemam gimis vok es nem merek megszolalni ha tudok valamit mert mar annyira bennem van ez h en ugyis hulye vagyok es h ugy meglepodnenek ha en megszolalnek es annyira nyomaszto ez az erzes, mit teegyek?

Legjobb válasz: Fogadd el, hogy hülye vagy, és hülyeséget beszélsz, és a hülyének is joga van beszélni. És ha hülyének néznek, lépj túl rajta. Ha meg kiderül, hogy nem is vagy olyan hülye, az csak jó.

Fogadd el, hogy hülye vagy, és hülyeséget beszélsz, és a hülyének is joga van beszélni. És ha hülyének néznek, lépj túl rajta. Ha meg kiderül, hogy nem is vagy olyan hülye, az csak jó.

Vállalkozó vagyok, de most gyed-en vagyok és nem dolgozom. Jár nekem adójóváírás? Ha igen, mennyi?

A gyed igénylésnél az "adójóváírást akarja e igénybevenni?" kérdésre a nem lett bejelölve. Adóel?leget vontak a gyed-b?l minden hónapban.

Legjobb válasz: Ha a jövedelemkorlátnak megfelelsz, akkor jár adójóváírás a gyed hónapjainak megfelelõen (pl ha 8 hónapja vagy gyeden, akkor 8 hónap adójóváírás jár) Hogy mennyi jár, az a jövedelmedtõl függ. Az APEH honlapjáról letöltheted a nyomtatványt, ha beírod a jövedelmeidet és az adójóváírásra jogosító hónapok számát, akkor kiszámolja mennyi adójóváírásra vagy jogosult.

Ha a jövedelemkorlátnak megfelelsz, akkor jár adójóváírás a gyed hónapjainak megfelelõen (pl ha 8 hónapja vagy gyeden, akkor 8 hónap adójóváírás jár) Hogy mennyi jár, az a jövedelmedtõl függ. Az APEH honlapjáról letöltheted a nyomtatványt, ha beírod a jövedelmeidet és az adójóváírásra jogosító hónapok számát, akkor kiszámolja mennyi adójóváírásra vagy jogosult.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítséget!

Ha szexelünk a barátommal csak akkor tudok elmenni, ha én vagyok felül, a többi pózt is nagyon élvezem, de orgazmusom csak így van. Ez hüvely orgazmus vagy nem? Lehet hogy nem mert így izgatja a csiklómat a legjobban és ezért megyek el csak így?

Legjobb válasz: Nekem volt már más pózban is orgazmusom,de legtöbbször én is így megyek el. Az hogy hüvelyi vagy csiklói az orgazmusod te tudod inkább eldönteni. Én nem mindig dörzsölöm oda a csiklóm, általában hüvelyi orgazmusom van. Csiklói amúgy is ritka nálam. Próbálgatni lehet más pózban is. Mi is mindig máshogy kezdünk és ha érzem,úgy nem jön össze akkor váltunk,hogy fentre kerüljek.

Nekem volt már más pózban is orgazmusom, de legtöbbször én is így megyek el. Az hogy hüvelyi vagy csiklói az orgazmusod te tudod inkább eldönteni. Én nem mindig dörzsölöm oda a csiklóm, általában hüvelyi orgazmusom van. Csiklói amúgy is ritka nálam. Próbálgatni lehet más pózban is. Mi is mindig máshogy kezdünk és ha érzem, úgy nem jön össze akkor váltunk, hogy fentre kerüljek.
En ugyan igy vagyok vele...
Végülis nem mindegy, hogy csiklói vagy hüvelyi??? A lényeg hogy jó volt.
nekem is csak felül van bár egyszer mintha lett volna (ebben nem vagyok biztos mert lehet h csak majdnem elélveztem :) ) az akkor volt mikor felálltunk mind a ketten, és én az ölében voltam, magyarul rácsimpaszkodtam köré kulcsoltam a lábam. Ezte amúgy csak viccbõl kezdtük el de kb 3 mp alatt volt vmi orgazmusszerûm :) 1 évig csak simán felül volt és kicsit dúrva volt így... amúgy végülis ez is lovaglás volt csak álló lovaglás XD

Hogy éri meg jobban üzletet nyitni ha én vagyok a vállalkozó és alkalmazott is egy személyben. Vagy én vagyok az alkalmazott és xy a vállalkozó?

Legjobb válasz: Több munkád lesz ha te vagy mind kettõ, de jóval többet is keresel. Nem kell osztozkodnod a vállalkozóval és akkor az õ részét is megkapod.

Több munkád lesz ha te vagy mind kettõ, de jóval többet is keresel. Nem kell osztozkodnod a vállalkozóval és akkor az õ részét is megkapod.

Hogy jobb mozgólépcsőn lefelé menni? Úgy ha én vagyok elől és mögöttem a babakocsi, vagy fordítva?

Legjobb válasz: Én mindíg magam mögött húztam a kocsit. Féltem, hogy mi ven akkor, ha elõl megakad és engen is rávisz a mozgólépcsõ. Ha már felléptem, vagy leléptem, akkor a húzás nekem biztonságosabbnak tûnt.

Én mindíg magam mögött húztam a kocsit. Féltem, hogy mi ven akkor, ha elõl megakad és engen is rávisz a mozgólépcsõ. Ha már felléptem, vagy leléptem, akkor a húzás nekem biztonságosabbnak tûnt.
Ahogy neked jobban kijön. Igazán mindegy..én úgy szoktam, hogy elõttem van a kocsi..próbáld ki így is, úgy is, aztán, ahogy neked jobb, úgy csináld.
szerintem ha a kocsi van elöl.
Vérrokonod? Ha nem akkor senkid.
Lehetsz a testvére is! A nagybátyád testvére is a nagybátyád! Neki az unokahúga vagy. Az õ unokaöccse a testvéred! De ha egy másik irányba halad a vonal akkor pl lehet az unokatestvéred is, sõt! a kettõ kózül valamelyik! De ezt te jobban tudod!
És fõleg: hány éves a kapitány?
Unoktestver...
a nagybátyád az szülõ testvére, vagy csak azért hívod így, mert nagynénéd férje? elõbbi esetben unokatesód a Bence (de akár tesód is lehet, mert nagybátyád testvére az a szülõd is...) utóbbi esetben nem hiszem, hogy van rá külön szó, nekem is van ilyen rokonom, de én a nevén hívom simán.

Csak én izzadok állandóan, ha ideges vagyok, és közösségbe kell lennem?

Másnak is van ilyen problémája, vagy csak én küzdök ezzel???? :""(((

Legjobb válasz: Pont én is akartam ma egy ilyen kérdést kiirni! Nekem is az a bajom,hogy izzadok.De nincs szaga,csak látszik a pólómon.Ha otthon vagyok nem,de ha elindulok suliba,buszhoz,vagy akár a barátaimmal találkozok,már megjelenik.Nem tudom,hogy lehet változtatni rajta:S

Pont én is akartam ma egy ilyen kérdést kiirni! Nekem is az a bajom, hogy izzadok.De nincs szaga, csak látszik a pólómon.Ha otthon vagyok nem, de ha elindulok suliba, buszhoz, vagy akár a barátaimmal találkozok, már megjelenik.Nem tudom, hogy lehet változtatni rajta:S
Rengeteg ember küzd evvel a problémával. Tanuljatok meg pozitívan gondolkozni. Ismeritek önmagotokat? Irjátok össze a pozitív és negatív tulajdonságaitokat. A negatív tulajdonságokat próbáljátok kijavítani. Amikor kisebbrendûnek érzitek magatokat, gondoljatok a pozitív tulajdonságaitokra, és értékeljétek önmagatokat. Attól hogy a másik ember magasabb rangban van, jobb tanuló, több a pénze, vagy jobban néz ki, még ugyanolyan ember mint ti. Isten mindenkit egyen rangúnak teremtett. Csak a lelketek nemessége számít. Mások csak akkor fognak szeretni és elfogadni, ha Ti is szeretitek, és elfogadjátok Önmagatokat.
Köszönöm!! Ez most pont jókor jött, hisz azt vettem észre, hogy úgymond félek emberek közé menni.Nem nézek rá az emberekre, örülök, ha senkivel nem találkozok.Tartok attól, hogy mit gondolnak rólam, pedig vadidegen emberekrõl van szó.Nem voltam ilyen, bár most is közvetlen vagyok, könnyen szóba elegyedek másokkal, csak elõjött az izzadás...Mégegyszer köszönöm!
Elsõként én írtam, de most megint gondoltam, hogy írok. Anyu a gyógyszertárba dolgozik és vett nekem solutio antisudorica-t.kb.400forint volt.Nemrég értem haza görkorizásból, versenyeztünk is, és a hátam csupa víz volt, de a hónaljamon a póló száraz:D Neked bevált, remélem segítettem;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!