Találatok a következő kifejezésre: Ha én vagyok, (4407 db)

Ha én vagyok az üzembentartó és a haverom a tulaj és a szociális támogatást megvonják, ha autó lesz a háznál akkor elvehetik most tőlem ezt? Szóval ha én vagyok az üzembentartó akkor olyan mintha azzal járnék nem? !

Legjobb válasz: Szerintem nem vonhatják meg a támogatást egyrészt mert nálunk ahol élek soknak van autoja és mégis kapják a járadékot a másik érvem pedig az,hogy ha azért akarják megvonni a támogatást mert autod van akkor megkell nekik mondani,hogy az auto nem a tied te csak az üzembentarto vagy Mert ha kikell tölteni egy adatlapot a járadék megállapitásához akkor ha van ilyen rovat,hogy rendelkezik-e autoval akkor mivel nem te vagy a tulajdonos az igazat írod be ha azt nyilatkozod,hogy nincs mert nrm te vagy a tulajdonos csak ha veszel egy autot és azt átíratod a nevedre!

Szerintem nem vonhatják meg a támogatást egyrészt mert nálunk ahol élek soknak van autoja és mégis kapják a járadékot a másik érvem pedig az, hogy ha azért akarják megvonni a támogatást mert autod van akkor megkell nekik mondani, hogy az auto nem a tied te csak az üzembentarto vagy Mert ha kikell tölteni egy adatlapot a járadék megállapitásához akkor ha van ilyen rovat, hogy rendelkezik-e autoval akkor mivel nem te vagy a tulajdonos az igazat írod be ha azt nyilatkozod, hogy nincs mert nrm te vagy a tulajdonos csak ha veszel egy autot és azt átíratod a nevedre!

Miért nem jó, ha én vagyok felül?

Nem érzek úgy semmit, és így olyan jól se tudom csinálni. Hogy lehet rajta segíteni??

Legjobb válasz: Hat en is szeretek felu lenni, de nem mindegy hogy hogyan vagyok. Valahogy a felules es a fekves kozott vagyok nyujtott labbal es korkorosen mozgok. O ezt imadja akarcsak en. Na meg mikkor mar majdnem ott vagyunk elore hatra mmozgok es hat nekem/ nekunk ez bejutt. Kuloben ha en vagyok felul es rajta ulok ugy nekem se semmi. Nem tudom remelem segitetem valamenyit.

Hat en is szeretek felu lenni, de nem mindegy hogy hogyan vagyok. Valahogy a felules es a fekves kozott vagyok nyujtott labbal es korkorosen mozgok. O ezt imadja akarcsak en. Na meg mikkor mar majdnem ott vagyunk elore hatra mmozgok es hat nekem/ nekunk ez bejutt. Kuloben ha en vagyok felul es rajta ulok ugy nekem se semmi. Nem tudom remelem segitetem valamenyit.
nekem sem jó, nem érzek kb semmit amikor felül vagyok. pedig mozgás stb minden mindenhogy kipróbálva, akkorsem, sehogysem. úgyh ez van, sztem normális hogy van akinek ez nem jön be. de közben eszembe jutott, hogy ha pl felül vagy, de jobban beterpesztesz (ha lovaglásról beszélünk), vagy guggolsz, vagy megfordulva (hátrafelé nézve) ülsz rá, azmár nekem pl kicsit jobban érezhetõ-így élvezhetõ. 18/l
na igen, az útólsóval értek egyet. nekünk is ez jött be :)
Én rajta ülök, közben õ mozog fel-le bennem, én a vibrátorommal rezgetem a csiklómat. Közben õ a melleimet markolássza. Nekem így tuti, amikor felül vagyok:-)
ez érdekes. a legtöbb lány szeret felül lenni, mert akkor õ irányíthatja a mozgás irányát, tempóját, stb.
nekem meg pont az a jó ha felül vagyok. úgy tudok elmenni a legjobban...
Én se nagyon tudok mozogni, lehet béna vagyok. :D ha felül vagyok csak elõre-hátra mozgok és végülis attól megyek el hogy a csiklóm odadörzsölõdik. De péniszmozgás bennem olyankor nulla.
hát akkor sorstársak vagyunk, én se élvezem úgy a szexet, pedig nagyon sok mindent kipróbáltam. :(

Ha szexelünk a barátommal csak akkor tudok elmenni, ha én vagyok felül, a többi pózt is nagyon élvezem, de orgazmusom csak így van. Ez hüvely orgazmus vagy nem? Lehet hogy nem mert így izgatja a csiklómat a legjobban és ezért megyek el csak így?

Legjobb válasz: Nekem volt már más pózban is orgazmusom,de legtöbbször én is így megyek el. Az hogy hüvelyi vagy csiklói az orgazmusod te tudod inkább eldönteni. Én nem mindig dörzsölöm oda a csiklóm, általában hüvelyi orgazmusom van. Csiklói amúgy is ritka nálam. Próbálgatni lehet más pózban is. Mi is mindig máshogy kezdünk és ha érzem,úgy nem jön össze akkor váltunk,hogy fentre kerüljek.

Nekem volt már más pózban is orgazmusom, de legtöbbször én is így megyek el. Az hogy hüvelyi vagy csiklói az orgazmusod te tudod inkább eldönteni. Én nem mindig dörzsölöm oda a csiklóm, általában hüvelyi orgazmusom van. Csiklói amúgy is ritka nálam. Próbálgatni lehet más pózban is. Mi is mindig máshogy kezdünk és ha érzem, úgy nem jön össze akkor váltunk, hogy fentre kerüljek.
En ugyan igy vagyok vele...
Végülis nem mindegy, hogy csiklói vagy hüvelyi??? A lényeg hogy jó volt.
nekem is csak felül van bár egyszer mintha lett volna (ebben nem vagyok biztos mert lehet h csak majdnem elélveztem :) ) az akkor volt mikor felálltunk mind a ketten, és én az ölében voltam, magyarul rácsimpaszkodtam köré kulcsoltam a lábam. Ezte amúgy csak viccbõl kezdtük el de kb 3 mp alatt volt vmi orgazmusszerûm :) 1 évig csak simán felül volt és kicsit dúrva volt így... amúgy végülis ez is lovaglás volt csak álló lovaglás XD

Hogy éri meg jobban üzletet nyitni ha én vagyok a vállalkozó és alkalmazott is egy személyben. Vagy én vagyok az alkalmazott és xy a vállalkozó?

Legjobb válasz: Több munkád lesz ha te vagy mind kettõ, de jóval többet is keresel. Nem kell osztozkodnod a vállalkozóval és akkor az õ részét is megkapod.

Több munkád lesz ha te vagy mind kettõ, de jóval többet is keresel. Nem kell osztozkodnod a vállalkozóval és akkor az õ részét is megkapod.
Vérrokonod? Ha nem akkor senkid.
Lehetsz a testvére is! A nagybátyád testvére is a nagybátyád! Neki az unokahúga vagy. Az õ unokaöccse a testvéred! De ha egy másik irányba halad a vonal akkor pl lehet az unokatestvéred is, sõt! a kettõ kózül valamelyik! De ezt te jobban tudod!
És fõleg: hány éves a kapitány?
Unoktestver...
a nagybátyád az szülõ testvére, vagy csak azért hívod így, mert nagynénéd férje? elõbbi esetben unokatesód a Bence (de akár tesód is lehet, mert nagybátyád testvére az a szülõd is...) utóbbi esetben nem hiszem, hogy van rá külön szó, nekem is van ilyen rokonom, de én a nevén hívom simán.

Ha én vagy a szerető, akkor milyen módszerrel buktathatnám le magunkat a feleség előtt, úgy hogy véletlennek tűnjön, tehát de derüljön ki, hogy az én kezem van a dologban?

4 hónapja vagyunk együtt a "párommal", aki ugye nős én viszont egyedülálló vagyok. Nagyon szeretjük egymást, minden nap találkozunk, ha végez a munkában egyből hozzám jön, többször együtt mentünk a fiamért stb., tehát valóban olyan mintha csak mi ketten lennénk a kapcsolatban. A munkahelyén is ismernek, bár előttük nem csókoljuk meg egymást, de pl. utcán is sok helyen megfogja a kezem, és felvállal. Soha nem ígérte, hogy elválik, viszont szenved ő is, és örlődik ebben a helyzetben, akárcsak én. Azt mondta, hogy a mai világban egyszerűen nem tudja feladni azt a hátteret (részben hiteles lakás, ami igaz az ő tulajdona, de ugye ketten fizetik, egyedül nem tudná el kellene adni) amiben van. Mellettem jól érzi magát, szeret, ha tehetné velünk élne, azaz mi ott nála. Ezért gondoltam arra, hogy mivel szeretné, de fél meglépni ezt a lépést, hogy valahogy úgy alakítanám a dolgokat, hogy kiderüljön a viszonyunk. Gondoltam pl. arra, hogy beleteszek a bérletembe egy közös fotót, és mivel a felesége egy pékségbe eladó (több boltja is van a tulajnak), így egy másik boltjába (ahol ismerik a feleséget is és a férjet/páromat is) bemegyek vásárolni, és elhagyom "véletlenül". Ha megtalálják, akkor úgyis megnézik, mi van benne, kié... és akkor ugye meglátnák a közös fotónkat, és lehet szólna az eladó a kollegájának azaz a feleségnek, hogy a férjed egy másik nővel van... Valami hasonló ötletekre gondoltam, ami véletlennek tűnik. U.i.: Tudom a feleség telefonszámát is. Tudom, hogy nem szép dolog, de azt is tudom, hogy fél lépni..és nem azért nem lép mert nem akar.

Legjobb válasz: Ne akarj helyette dönteni! Ha ebbe a szituba hozod, vagy a rövidebbet huzod, vagy csak azert valaszt teged, mert a parja mar nem opcio!

Ne akarj helyette dönteni! Ha ebbe a szituba hozod, vagy a rövidebbet huzod, vagy csak azert valaszt teged, mert a parja mar nem opcio!
épp ezaz...veled is meg fogja majd tenni ugyanezt, csak akkor neked fog szarul esni
5/5-nél az igazság, ráadásul, ha kiderül, hogy direkt buktattad le, akkor már azt sem kell megvárnod, hogy téged is megcsaljon, páros lábbal fog kirúgni kapásból. Egy szeretõi státusz nem jó, ha rizikós... Ha annyira szeretne, akkor meg tudná oldani a lakáskérdést. Neked meg nem kéne mindent elhinned, mert baromi nagy lehet a pofára esés.
Erkölcstelen kérdésre, erkölcstelen embernek nincs válasz:)
undorítóak vagytok mind a ketten!!! remélem majd téged is megcsal egy másik nõvel titokban! mert ugye nem gondolod, hogy csakis érted csalta meg a feleségét és téged nem csalna meg másért?
Amit nem ertek, hogy miert akarja itt mindenki jatszani az erkölcsös birot? A lelki resze az ö dolga. Nem egy ide bigyesztett komment fogja megvaltoztatni a szemelyiseget! Az, hogy kepes e ö ezek utan megbizni a pasiba, az is! Miert nem vagytok kepesek a kerdesre valaszolni? En akkor is azt javaslom, hogy ha nem tetszik neked a helyzet, akkor allitsd vegletes döntes ele, amit x idön belül meg kell hoznia. Es utana szigoruan tartsd magad hozza, akkor is, ha nem teged valaszt.
rossz kúrva... kiváncsi lennék ha te lennél a feleség helyébe mit szólnál.. ha az én férjemre vetettél volna szemet tuti addig éltél volna. legalább gyerekei is vannak? hogy nem sül le a pofádról a bõr....
Nem ítéllek el, de nagyon az az érzésem, hogy álomvilágban élsz. :/ Méghogy nem "mer" lépni, ha-ha... ilyen nincs. Miért, mi történik, a feleség agyonüti a sodrófával? :) Ha akarna lépni, lépne, ez ilyen egyszerû dolog. Ha nem lép, akkor az azért van, mert nem akar. Szeretõnek jó vagy neki, de többre nem. Ha már ilyenek járnak az agyadban, hogy lebuktatod saját magadat, akkor többet akarsz tõle, mint amennyit õ adni tud/szeretne, és ez gázos helyzet. Ráadásul elhiszel neki olyan bõdületes hülyeségeket, hogy fél lépni. A valóság talaján kéne állni, és akkor nem lenne nagy pofáraesés, de így sajna borítékolhatóan lesz!
nem szégyelled magad??undoritó vagy és a pasas is, összeilletek
Amúgy azt ugye te se gondolod komolyan, hogy a feleségébe sose volt szerelmes? Mivel kizártnak tartom, hogy lenne valaki olyan hülye, hogy elvesz egy olyan embert akit nem szeret és élete végéig összeköti anyagilag IS vele az életét... Véleményem szerint a pasi jól befûzött téged, neki ez marha kényelmes. Ha szeretne tényleg, és annyira fontos lennél neki, akkor lépne. Akkor kockáztatna. De nem teszi. Amíg izgalmas vagy neki, addig jár hozzád, aztán majd amikor megun akkor megy a következõ csajhoz. Simán el tudom képzelni, hogy az elõzõ két szeretõjének is azt mondta, hogy õk mások. Hidd el, ha valaki ilyen akkor az nem változik meg. Én téged nem ítéllek el, de a pasit elég erõsen. Hogy a kérdésre válaszoljak: ezzel olyan válaszút elé állítod, amit nem õ akart, és ahelyett, hogy hozzád futna szerintem nagy eséllyel a feleségnél kezdd el kapálozni, hogy mennyire szereti. Ha nem mer magától lépni, akkor nem fogja merni kényszerbõl sem, te fogod a rövidebbet húzni. 28/n
Az elõzõk leírták, neki így kényelmes, tiszta otthon, fõtt étel, mosnak rá, közben a szeretetet más nõnél kapja meg, aki nem Domestosszagúan, kócosan várja este otthon. Miért akarná ezt eldobni? Fõleg 4 hónap után, sok hasonló kérdés volt itt, más évekig húzta ilyen helyzetben a szeretõjével. 4 hónap nem sok. Ez a bérletes dolog egyébként szerintem elég átlátszó, meg lehet nem is tudod elhagyni, szólnak, hogy valami leesett. Ha kézen fogja jártok, elõbb-utóbb valaki úgyis meglátja.
Én nem mondom, hogy undorító vagy, vagy valami, de azt vállaltad, hogy a szeretõje leszel. Akkor az legyél, és ne pont ellene tervezgess, ha már szereted. Ha ott akarja hagyni a feleségét, ott fogja, ha nem, nem. Így mentél bele. Viszont amit írtál, az tök átlátszó. Ha meg lebuksz, és téged is dob a pasi, akkor fogsz igazán kiborulni.
Ha mégis téged választana? Ha elválna? Te hogy tudnál benne bízni hogy téged nem csalna meg mint a feleségét már oly sokszor. Én nem bíznék meg benne.
Eléggé furcsa vagy. A lelki ismereted elbírja, hogy szeretõ vagy, ez ok. Valami nincs meg otthon neki, s erre kellesz Te. Nem csak a szex merülhet fel ... ott lehet a kellemes beszélgetõ partner, stb. A gond az, hogy Te rohadtul szerelmes lettél és így önzõ. Hiszen az mindig ész nélküli, irigy és önzõ... Szerintem ne avatkozz bele. Harmadrészt, ha az élete munkája van a jelenlegi tényleges párkapcsolatában, akkor mibõl gondolod, hogy egy kis botlás miatt a felesége ott hagyná? Eláruljak valamit? Pont azért, amiért a pasi nemlépi meg a válást, na éppen ez az, amiért a felesége akkor sem hagná el ténylegesen, véglegesen, ha kiderülne, hogy viszonyotok van. Egyébként azt gondolom, hogy a szeretõ maradjon meg szeretõnek. Neki az a dolga. S egyébként is, addig örülj, míg neked csak a "jó" jut belõle és más mossa a ruháit, más fõz neki, más takarít utána és nem neked kell ... Sorry, de ébredj fel!!
Mások erkölcstelensége nem ment fel a sajátod alól! Ha nem térsz észhez, 1000xesen kapod vissza az élettõl, és meg is érdemled.
Mellesleg ti szeretõk vagytok, egymás szeretõi- nem PÁRja. Vicces mikor a szeretõk hisztiznek, hogy nem veszik õket komolyan. Kérdem én, hogy vegyen valaki komolyan egy szeretõt aki csak arra van, hogy szexeljenek és néha napján escort-lányént/pasiként funkcionáljon? Na meg ugye a sarkalatos kérdés mindkét fél részérõl: ha velem csal, engem is meg fog?..
buta luvnya vagy
Én is voltam szeretõ, most õ a férjem. Szerintem adj neki még idõt. Tûzz ki egy dátumot, várj türelmesen, de csak addig és ne tovább. Nálam ez egy év volt. Nem tudom, hogy mi a helyzet náluk otthon, ha nagyon rossz neki, akkor elõbb-utóbb úgyis lépni fog, de négy hónap nem biztos, hogy elég. A mi esetünkben egyedül a gyerekei voltak a visszatartó erõ, de rádöbbent, hogy egy házasságot nem a gyereknek kell összetartania.
Igen, itt mindenki a tisztesség mintapéldánya. Legyen benned annyi tartás, hogy elszereted más férjét és NEM jössz ide nyekeregni a népnek, hogy jaj neked milyen rossz.. Nem tudlak sajnálni.
Most komolyan!! A pasi nem nem meri, hanem nem akarja elmondani a nejének mert így kényelmesebb a közös lakás, osztozkodás végett. Te is írtad, sosem mondta, hogy elhagyja érted a feleségét, nem is követelted. Ne avatkozz bele a házasságuk(romjai)ba. Szeretõ vagy, te vagy a harmadik-nincs jogod helyettük dönteni, akármennyire is szeretnél.
A kérdező hozzászólása: Nem sajnáltatom magam, azért mert leírom nekem se jó ez így. Megkérdezem tõle mit akar, és ha nemet mond, vége lesz, ha engem választ, akkor meg lépjen. Köszi az "érdemleges" hozzászólásokat! Gondolom itt mindenki a tisztességesség mintapéldánya.
A kérdező hozzászólása: Tisztában vagyok vele, hogy ez nem tisztességes sem az én, sem a férj részérõl, de soha életemben nem szerettem senkit így, illetve õ sem érzett így soha. A feleségébe soha nem volt szerelmes, most viszont az. A másik része, hogy nem én vagyok az elsõ, volt elõttem két több évig tartó szeretõi kapcsolata is.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, mert rengeteg olyan dolgot velem élt át elõször illetve próbált ki, amit mással soha nem tudott. Illetve már belefáradt a sok hazudozásba, teljesen kimeríti agyilag, engem meg érzelmileg... :(
A kérdező hozzászólása: 15:32-esnek. Nem vagyok kúrva, jó ideig nem is akartam bele menni, csak mire észre vettem beleszerettem.
hol az erkörcs?
az nem mentség , hogy beleszerettél.eleve ha tudja az ember , hogy a másiknak felesége van akkor szóba se jöhet!
Még a végén sajnálni fogunk téged meg azt a hûtlen farkat... Nem gondolod, hogy kicsit undorító vagy?
Én voltam férjnél, sõt lakáshitelem is volt-van, de nem aláztam meg annyira, hogy megcsaljam, hanem közöltem, hogy már nem szeretem és jobb lenne külön, attól még, hogy õ szeretett nem maradtam vele sajnálatból, tehát elváltunk. Aki el akar válni annál nincs olyan, hogy nem mer lépni.....
A kérdező hozzászólása: Én is elleneztem az ilyet, és nem vagyok magamra büszke. Csak ahogy megismertem egyre jobban, akkor jöttem rá, hogy igen õ mindenben olyan mint akit egyszer megálmodtam, és a fiammal is jól kijön. És tényleg csak ötlet szintjén kérdeztem, hogy milyen lehetõségek vannak, úgyse csinálom meg, én is tudom, hogy nem lehet senkire ráerõltetni a döntést, csak annyira nehéz ez. Nem hiszem, hogy másnak soha nem fordult meg elkeseredésében gonosz gondolat, aztán mégse tette le, mert átgondolta.
max a feleséget tudom sajnálni.. SENKI se érdemli meg , hogy megcsalják. milyen érzés 2.-nak lenni?? én biztos nem lennék soha! kicsit megalázó nem???pff..
az nem volt elég "gonosz" gondolat , hogy más férje kell???
Mondom én, még sajnáltatja is magát...
ne tegyél ilyent:)

Ha én vagyok én, te vagy te. Ki a hülye én vagy te?

Legjobb válasz: Mindig aki kérdez.

Mindig aki kérdez.
TE mert hülye a kérdés :)
Tod mit megfogtál én vagyok a hülye vagyis te szóval gõzöm nincs
Mi? Mi.
õ
hát ha te vagy én én meg te akkor én vagyok a hülye:D ki merem mondani:D
Aki a kérdést feltetTE ! :D

Ha én vagyok felül mindig kijön a puncimból a fütyije amind gyorsabban kezdenek mozogni. Lehet attól hogy nemtudok anyira benedvesedni? Vagy még mitől? Hogy csináljam hogy jó legyen? 18/L

Legjobb válasz: Hát azt én sem értem miért kezditek el az aktust úgy, hogy nem vagy elég nedves mert egy egyik félnek sem jó. A másik meg, hogy még nem vagytok ebben a pózban elég gyakorlottak, a szeretkezés hevében túl nagy távot teszel meg így persze, hogy kicsúszik a barátod phallosza. Nézz meg pár pornófilmet és nem csak te mozogj hanem a barátod is erõltesse meg magát :D Mikor anno a párommal próbáltuk ezt a pózt én mindig rásegítettem egy kis csípõmozgással.

Hát azt én sem értem miért kezditek el az aktust úgy, hogy nem vagy elég nedves mert egy egyik félnek sem jó. A másik meg, hogy még nem vagytok ebben a pózban elég gyakorlottak, a szeretkezés hevében túl nagy távot teszel meg így persze, hogy kicsúszik a barátod phallosza. Nézz meg pár pornófilmet és nem csak te mozogj hanem a barátod is erõltesse meg magát :D Mikor anno a párommal próbáltuk ezt a pózt én mindig rásegítettem egy kis csípõmozgással.
Elõre-hátra is mozogj, ne csak föl-le. Az olyan jó, amikor dörzsölõdik. :) 27f
Csak benned van a hiba!!! Figyelj oda hogyan mozog-hisz te érzed a legjobban mikor mennyire van benned teljessen-mikor jobb neked!! Ne csak fel le mozogj. jobbra-balra. -vagy probáld ki hogy te nem mozogsz hagyd hogy õ mozogjon -lehet jobb lessz igy neked is!!! Összekéne hangolodnotók!!!
keress egy hosszabb szerszámmal megáldott fiút... meg persze egy talpraesettebbet, aki rájön, hogy téged még szex elõtt kellene benedvesiteni... -.-
keress olyan pasit, akinek nagyobb a szerszáma...
rosszul mozogsz...
de ezt nem lehet elmondani hogy hogy csináld rá kell jönnöd magadtól :)
Felgyorsulsz, aztán ne figyelsz annyira arra, hogy ne emelkedj el tõle annyira, hogy ne csússzon ki. Ennek a nedvesedésedhez nem sok köze van. Mondjuk hogy mért kzdtek neki a dolognak úgy, hogy nem nedvesedtél be kellõen, azt nemtudom...
A kérdező hozzászólása: szerszam miatt nemcseréllek pasit, szeretem ot.
A kérdező hozzászólása: Elég nagy a szerszáma és az énhibam hogy nemtudom magam teljesen elengedni.

Telefonálásnál hány csörgést kell várnom, ha én vagyok a hívó, és ha engem hívnak?

Legjobb válasz: Ha én vagyok a hívó, attól függ. Ha nagyon sürgõsen akarok az illetõvel beszélni, addig csörgetem, ameddig lehet. Ha nem sürgõs 6-8 csörgést várok. Ha engem hívnak kb 3 csörgést várok, nem akarom a hívót megvárakoztatni.

Ha én vagyok a hívó, attól függ. Ha nagyon sürgõsen akarok az illetõvel beszélni, addig csörgetem, ameddig lehet. Ha nem sürgõs 6-8 csörgést várok. Ha engem hívnak kb 3 csörgést várok, nem akarom a hívót megvárakoztatni.
Ha én vagyok í hívó, akkor általában addig csörgetem, míg fel nem veszik, vagy ha nem veszik fel, akkor megszakítja a teló. Ha engem hívnak, akkor felveszem, amint odaérek a telómhoz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Én is úgy vagyok vele, mint az utolsó: ha én hívok, akkor addig, amíg megszakad a vonal, ha engem hívnak, akkor akkor veszem fel, amikor odaérek.
ha engem hívnak, akkor amint megtalálom a telómat (ami elég gyakran sok idõt vesz igénybe) ha én hívok akkor olyan 20 másodpercnél nem többet, mert szerintem olyan zavaró amikor valaki vonalmegszakadásig csörget és nem tudok épp odamenni a telóhoz mert fürdök vagy épp fõzök és koszos a kezem vagy aludnék és azt várom hogy tegye már le:D úgyis visszahívok mindenkit tudhatnák...
Utolsó, én ezzel pont nem így vagyok :) Engem az bosszant, ha máshol vagyok és csöng, csöng, én meg futok, futok, de mire odaérek eláll, az olyan kudarc :D
Hát elvileg ha te vagy a hívó, úgy illik, hogy 3 csörgést vársz.

Mi van akkor ha én vagyok Te és Te vagy Én?

Legjobb válasz: vagy ikerek vagyunk és egy a lelkünk vagy nem érdekel az egész! am csak azért írtam mert senki nem írt!! legyen jó napod!

vagy ikerek vagyunk és egy a lelkünk vagy nem érdekel az egész! am csak azért írtam mert senki nem írt!! legyen jó napod!
EZ egy be ugratós kérdés mert ha te vagy én és én vagyok te ez nem lehetséges mivel ninc sien izéd hogy te legyél én és én te szal ez fizikailag lehetetlen vagy egyszerûen az öcsém vagy xD
Akkor éppen a tükörképedhez beszélsz :)
Akkor én fingottam.
sztem. csak "ceppet" tudathasadásos vagy és épp tárgyalást folytatsz önmagaddal
A kérdező hozzászólása: és ha te vvagy tudathasadásos és azt hiszed hogy Te én vagy? :D
A kérdező hozzászólása: pontosabban Te az hiszed Te vagy, közbe pedig mégse? :D
tudathasadásosnak lenni jó dolog legalábbis unatkozni sose fogsz van vki magadon kívül aki megért

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!