Találatok a következő kifejezésre: Ha én le a (398 db)

Megbeszélni a sógorral, hogy hogy veheted át anyukád ápolását.
Borotváld le neki!
Ha így követte a pornós p!nadivatot, akkor nézze már meg ugyanott a fickókat is...
sztem nem buszis. a dzsungel meg igazán UNDORÍTÓ! az én párom mindig leborotválja, õ inkább azt szégyelli, ha km-es szõr nõ rajta :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem a szõrös p.nci nem undorítóbb, mint a szõrös f.sz.
Általában ha egyiket látod sokáig, akkor a másik hiányzik jobban (mármint full szõr vs tükörsima)
beszéld meg vele. de a barátod sem komplett, ha szerinte ez ciki... a 15 és 40 közti férfiak kb háromnegyede borotválja, vagy minimum rövidre nyírja.. ha szeret, ennyit igazán megtehetne. nálunk szerencsére nincs ilyen gond, én is borotválok, és a párom is már évek óta csupasz, így ismertem meg, kérni se kellett. (szerencsére)
szerintem érvelj avval ha simára nyírja akkor kevesebb nyál kell és jobban fogja élvezni ha szájjal kényezteted...ott.:P ha meg ígysem hajlandó akkor játszatok kikötözõsdit és akkor gyantázd le neki ;)XD
Most igazából mi a baj? Az, hogy te nem szeretnéd leborotválni, vagy az, hogy neked nem tetszik õ szõrösen? Amúgy mondd meg neki, hogy lányoknál meg a szõrtelen punci kislányos. Neked meg az nem tetszik. Meg amúgy sem fair. Ha te szenvedsz, akkor ennyit õ is megtehet. És igaz, amit az egyik válaszoló írt. Ha már pornóból tanulja a divatot, akkor nézze meg azt is, hogy ott a pasik is szõrtelenek. Idióta barátod van.
És mi a szart csinált hónapokig 1 piszoárban? Barchobázott magával?? OWNED!! XD
Ha õ nem teszi, hagyd meg te is dzsungelnek. Különben se borotváld, van pár elõnyösebb módszer.
egy lánynál tényleg undorító, ha csupa szõr...egy férfinál meg tényleg b.uzis ha szõrtelenít.... miért ne maradhatna férfi? te meg miért nem akarsz nõies lenni?
kötözd le, és fenyegesd meg hogy legyantázod, ha nem vágja le... :D Amúgy nem vágom miért kell a rövidítés miatt bújkálnia. Azt én is szoktam, borotválni nem, nem bírja a bõröm... 20/f
Mondd meg neki h akkor legalább vágja vissza ollóval. Úgy nem lesz b.zis. Én is csak annyit szoktam 20/F
mond neki, hogyha õ is, te is. ez így fair!
Mondd neki hogy egyszer próbálja ki õ is. Ha azt szeretné hogy levágd és le is szoktad akkor ha te is hasonlót szeretnél tõle, õ is teljesítse.
A kérdező hozzászólása: Egyszer rávettem, h levágja, 2-3 mm-es lett, azt mondta, utána hónapokig rejtõzködnie kellett a piszoárban :S
ne vágd le!
.
Hogy tudott elbújni egy rohadt piszoárban? Én még belülni sem tudnék.
Nem értem miért kellett ezért hónapokig rejtõzködnie.Én is borotválom és járok uszodába ahol ugye közös öltözõ, mosdó és senki nem szólított meg ezért, ellenben sokan mások is borotválják.
A kérdező hozzászólása: Jaj, ne a piszoáron lovagoljatok már!

Ha én módosítom a telomon /Samsung Galaxy Ace 2/ a vold. Fstab-ot akkor lehet valami problémám belõle?

vold.fstab ez végül is egy memória felcserélõ kis "szöveges"

Legjobb válasz: Azt akarod, hogy a memóriakártyát vegye belsõ tárhelynek? Olyat én is csináltam egyszer az Xperia J-men, nem volt baja :) csak tanácsolom, hogy próbáld meg nem kiszedni a kártyát, mert fura dolgok történhetnek.. Ne kérdezd mi, nem tudom :P sose szedtem ki akkor.

Azt akarod, hogy a memóriakártyát vegye belsõ tárhelynek? Olyat én is csináltam egyszer az Xperia J-men, nem volt baja :) csak tanácsolom, hogy próbáld meg nem kiszedni a kártyát, mert fura dolgok történhetnek.. Ne kérdezd mi, nem tudom :P sose szedtem ki akkor.
A kérdező hozzászólása: Igen azt tervezném :D még is csak jó lenne egy kis plusz tárhely játékoknak :D ja és a telom nincs rootolva az gond? a memóriakártya meg folyton bent van a telóba :D
Root nélkül nem lehet ezt megtenni, mindenféleképp rootolnod kell.

Korai ha en elvesttettem a szüzesegemegt jobpar evvel ezelott? ! 23 eves vagyok de meg nem votam 18 nem irom le menyi voltam de 18 eves korom elott 4évvel baratnom is azt szerette volna es enis ;)?

Kerem valaszoljatok ;P aki csak be akar szolno ne commenteljen akassza fel magat;)

Legjobb válasz: ó te jó ég... na megyek, felakasztom magam. a világ nem érdemli meg, hogy tovább éljek...

ó te jó ég... na megyek, felakasztom magam. a világ nem érdemli meg, hogy tovább éljek...
te vagy ojan huje nem tudol fogalamzni de te elevvarod hoyg a emberk adjanak okos valaszokt hat sazep vagy egyem a husod
Hát a fogalmazásod alapján lehet, itt tömeges öngyilkosság lesz :D
szerintem az elsõ hozzászóló nem a korod miatt írta amit írt xD én is megyek és felakasztom magam inkább, mert csak beszólnék...:D
He?
Ha ez 23 éves, akkor én vagyok isten!!
Nagyobb kínszenvedés ezt elolvasni, mint Jézusnak a fölakasztását.. -.-" de most hogy eszembe jutott, megyek leugrom a 10.rõl....Amúgy tudsz róla, hogy feltalálták már a helyesírási szótárt? *--
Hozom a kötelet...
mi az hogy okezek? xDDDDDD
Én a kurárét választom, mert maradandó agykárosodást szenvedtem és nem akarok hülyén meghalni! x)
A kérdező hozzászólása: koran volt mi;) batyam akkor volt 28 eves xD de o mondta hogy hajra meg ezek :P
A kérdező hozzászólása: hajrá ;P minek kommentelnek gaz okezek de hat ez van:D
?
fogalmazás 5*
Jézus kereszten halt meg elvileg, nem kötélen, de mind1! ;)

Ha én vagy a szerető, akkor milyen módszerrel buktathatnám le magunkat a feleség előtt, úgy hogy véletlennek tűnjön, tehát de derüljön ki, hogy az én kezem van a dologban?

4 hónapja vagyunk együtt a "párommal", aki ugye nős én viszont egyedülálló vagyok. Nagyon szeretjük egymást, minden nap találkozunk, ha végez a munkában egyből hozzám jön, többször együtt mentünk a fiamért stb., tehát valóban olyan mintha csak mi ketten lennénk a kapcsolatban. A munkahelyén is ismernek, bár előttük nem csókoljuk meg egymást, de pl. utcán is sok helyen megfogja a kezem, és felvállal. Soha nem ígérte, hogy elválik, viszont szenved ő is, és örlődik ebben a helyzetben, akárcsak én. Azt mondta, hogy a mai világban egyszerűen nem tudja feladni azt a hátteret (részben hiteles lakás, ami igaz az ő tulajdona, de ugye ketten fizetik, egyedül nem tudná el kellene adni) amiben van. Mellettem jól érzi magát, szeret, ha tehetné velünk élne, azaz mi ott nála. Ezért gondoltam arra, hogy mivel szeretné, de fél meglépni ezt a lépést, hogy valahogy úgy alakítanám a dolgokat, hogy kiderüljön a viszonyunk. Gondoltam pl. arra, hogy beleteszek a bérletembe egy közös fotót, és mivel a felesége egy pékségbe eladó (több boltja is van a tulajnak), így egy másik boltjába (ahol ismerik a feleséget is és a férjet/páromat is) bemegyek vásárolni, és elhagyom "véletlenül". Ha megtalálják, akkor úgyis megnézik, mi van benne, kié... és akkor ugye meglátnák a közös fotónkat, és lehet szólna az eladó a kollegájának azaz a feleségnek, hogy a férjed egy másik nővel van... Valami hasonló ötletekre gondoltam, ami véletlennek tűnik. U.i.: Tudom a feleség telefonszámát is. Tudom, hogy nem szép dolog, de azt is tudom, hogy fél lépni..és nem azért nem lép mert nem akar.

Legjobb válasz: Ne akarj helyette dönteni! Ha ebbe a szituba hozod, vagy a rövidebbet huzod, vagy csak azert valaszt teged, mert a parja mar nem opcio!

Ne akarj helyette dönteni! Ha ebbe a szituba hozod, vagy a rövidebbet huzod, vagy csak azert valaszt teged, mert a parja mar nem opcio!
épp ezaz...veled is meg fogja majd tenni ugyanezt, csak akkor neked fog szarul esni
5/5-nél az igazság, ráadásul, ha kiderül, hogy direkt buktattad le, akkor már azt sem kell megvárnod, hogy téged is megcsaljon, páros lábbal fog kirúgni kapásból. Egy szeretõi státusz nem jó, ha rizikós... Ha annyira szeretne, akkor meg tudná oldani a lakáskérdést. Neked meg nem kéne mindent elhinned, mert baromi nagy lehet a pofára esés.
Erkölcstelen kérdésre, erkölcstelen embernek nincs válasz:)
undorítóak vagytok mind a ketten!!! remélem majd téged is megcsal egy másik nõvel titokban! mert ugye nem gondolod, hogy csakis érted csalta meg a feleségét és téged nem csalna meg másért?
Amit nem ertek, hogy miert akarja itt mindenki jatszani az erkölcsös birot? A lelki resze az ö dolga. Nem egy ide bigyesztett komment fogja megvaltoztatni a szemelyiseget! Az, hogy kepes e ö ezek utan megbizni a pasiba, az is! Miert nem vagytok kepesek a kerdesre valaszolni? En akkor is azt javaslom, hogy ha nem tetszik neked a helyzet, akkor allitsd vegletes döntes ele, amit x idön belül meg kell hoznia. Es utana szigoruan tartsd magad hozza, akkor is, ha nem teged valaszt.
rossz kúrva... kiváncsi lennék ha te lennél a feleség helyébe mit szólnál.. ha az én férjemre vetettél volna szemet tuti addig éltél volna. legalább gyerekei is vannak? hogy nem sül le a pofádról a bõr....
Nem ítéllek el, de nagyon az az érzésem, hogy álomvilágban élsz. :/ Méghogy nem "mer" lépni, ha-ha... ilyen nincs. Miért, mi történik, a feleség agyonüti a sodrófával? :) Ha akarna lépni, lépne, ez ilyen egyszerû dolog. Ha nem lép, akkor az azért van, mert nem akar. Szeretõnek jó vagy neki, de többre nem. Ha már ilyenek járnak az agyadban, hogy lebuktatod saját magadat, akkor többet akarsz tõle, mint amennyit õ adni tud/szeretne, és ez gázos helyzet. Ráadásul elhiszel neki olyan bõdületes hülyeségeket, hogy fél lépni. A valóság talaján kéne állni, és akkor nem lenne nagy pofáraesés, de így sajna borítékolhatóan lesz!
nem szégyelled magad??undoritó vagy és a pasas is, összeilletek
Amúgy azt ugye te se gondolod komolyan, hogy a feleségébe sose volt szerelmes? Mivel kizártnak tartom, hogy lenne valaki olyan hülye, hogy elvesz egy olyan embert akit nem szeret és élete végéig összeköti anyagilag IS vele az életét... Véleményem szerint a pasi jól befûzött téged, neki ez marha kényelmes. Ha szeretne tényleg, és annyira fontos lennél neki, akkor lépne. Akkor kockáztatna. De nem teszi. Amíg izgalmas vagy neki, addig jár hozzád, aztán majd amikor megun akkor megy a következõ csajhoz. Simán el tudom képzelni, hogy az elõzõ két szeretõjének is azt mondta, hogy õk mások. Hidd el, ha valaki ilyen akkor az nem változik meg. Én téged nem ítéllek el, de a pasit elég erõsen. Hogy a kérdésre válaszoljak: ezzel olyan válaszút elé állítod, amit nem õ akart, és ahelyett, hogy hozzád futna szerintem nagy eséllyel a feleségnél kezdd el kapálozni, hogy mennyire szereti. Ha nem mer magától lépni, akkor nem fogja merni kényszerbõl sem, te fogod a rövidebbet húzni. 28/n
Az elõzõk leírták, neki így kényelmes, tiszta otthon, fõtt étel, mosnak rá, közben a szeretetet más nõnél kapja meg, aki nem Domestosszagúan, kócosan várja este otthon. Miért akarná ezt eldobni? Fõleg 4 hónap után, sok hasonló kérdés volt itt, más évekig húzta ilyen helyzetben a szeretõjével. 4 hónap nem sok. Ez a bérletes dolog egyébként szerintem elég átlátszó, meg lehet nem is tudod elhagyni, szólnak, hogy valami leesett. Ha kézen fogja jártok, elõbb-utóbb valaki úgyis meglátja.
Én nem mondom, hogy undorító vagy, vagy valami, de azt vállaltad, hogy a szeretõje leszel. Akkor az legyél, és ne pont ellene tervezgess, ha már szereted. Ha ott akarja hagyni a feleségét, ott fogja, ha nem, nem. Így mentél bele. Viszont amit írtál, az tök átlátszó. Ha meg lebuksz, és téged is dob a pasi, akkor fogsz igazán kiborulni.
Ha mégis téged választana? Ha elválna? Te hogy tudnál benne bízni hogy téged nem csalna meg mint a feleségét már oly sokszor. Én nem bíznék meg benne.
Eléggé furcsa vagy. A lelki ismereted elbírja, hogy szeretõ vagy, ez ok. Valami nincs meg otthon neki, s erre kellesz Te. Nem csak a szex merülhet fel ... ott lehet a kellemes beszélgetõ partner, stb. A gond az, hogy Te rohadtul szerelmes lettél és így önzõ. Hiszen az mindig ész nélküli, irigy és önzõ... Szerintem ne avatkozz bele. Harmadrészt, ha az élete munkája van a jelenlegi tényleges párkapcsolatában, akkor mibõl gondolod, hogy egy kis botlás miatt a felesége ott hagyná? Eláruljak valamit? Pont azért, amiért a pasi nemlépi meg a válást, na éppen ez az, amiért a felesége akkor sem hagná el ténylegesen, véglegesen, ha kiderülne, hogy viszonyotok van. Egyébként azt gondolom, hogy a szeretõ maradjon meg szeretõnek. Neki az a dolga. S egyébként is, addig örülj, míg neked csak a "jó" jut belõle és más mossa a ruháit, más fõz neki, más takarít utána és nem neked kell ... Sorry, de ébredj fel!!
Mások erkölcstelensége nem ment fel a sajátod alól! Ha nem térsz észhez, 1000xesen kapod vissza az élettõl, és meg is érdemled.
Mellesleg ti szeretõk vagytok, egymás szeretõi- nem PÁRja. Vicces mikor a szeretõk hisztiznek, hogy nem veszik õket komolyan. Kérdem én, hogy vegyen valaki komolyan egy szeretõt aki csak arra van, hogy szexeljenek és néha napján escort-lányént/pasiként funkcionáljon? Na meg ugye a sarkalatos kérdés mindkét fél részérõl: ha velem csal, engem is meg fog?..
buta luvnya vagy
Én is voltam szeretõ, most õ a férjem. Szerintem adj neki még idõt. Tûzz ki egy dátumot, várj türelmesen, de csak addig és ne tovább. Nálam ez egy év volt. Nem tudom, hogy mi a helyzet náluk otthon, ha nagyon rossz neki, akkor elõbb-utóbb úgyis lépni fog, de négy hónap nem biztos, hogy elég. A mi esetünkben egyedül a gyerekei voltak a visszatartó erõ, de rádöbbent, hogy egy házasságot nem a gyereknek kell összetartania.
Igen, itt mindenki a tisztesség mintapéldánya. Legyen benned annyi tartás, hogy elszereted más férjét és NEM jössz ide nyekeregni a népnek, hogy jaj neked milyen rossz.. Nem tudlak sajnálni.
Most komolyan!! A pasi nem nem meri, hanem nem akarja elmondani a nejének mert így kényelmesebb a közös lakás, osztozkodás végett. Te is írtad, sosem mondta, hogy elhagyja érted a feleségét, nem is követelted. Ne avatkozz bele a házasságuk(romjai)ba. Szeretõ vagy, te vagy a harmadik-nincs jogod helyettük dönteni, akármennyire is szeretnél.
A kérdező hozzászólása: Nem sajnáltatom magam, azért mert leírom nekem se jó ez így. Megkérdezem tõle mit akar, és ha nemet mond, vége lesz, ha engem választ, akkor meg lépjen. Köszi az "érdemleges" hozzászólásokat! Gondolom itt mindenki a tisztességesség mintapéldánya.
A kérdező hozzászólása: Tisztában vagyok vele, hogy ez nem tisztességes sem az én, sem a férj részérõl, de soha életemben nem szerettem senkit így, illetve õ sem érzett így soha. A feleségébe soha nem volt szerelmes, most viszont az. A másik része, hogy nem én vagyok az elsõ, volt elõttem két több évig tartó szeretõi kapcsolata is.
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, mert rengeteg olyan dolgot velem élt át elõször illetve próbált ki, amit mással soha nem tudott. Illetve már belefáradt a sok hazudozásba, teljesen kimeríti agyilag, engem meg érzelmileg... :(
A kérdező hozzászólása: 15:32-esnek. Nem vagyok kúrva, jó ideig nem is akartam bele menni, csak mire észre vettem beleszerettem.
hol az erkörcs?
az nem mentség , hogy beleszerettél.eleve ha tudja az ember , hogy a másiknak felesége van akkor szóba se jöhet!
Még a végén sajnálni fogunk téged meg azt a hûtlen farkat... Nem gondolod, hogy kicsit undorító vagy?
Én voltam férjnél, sõt lakáshitelem is volt-van, de nem aláztam meg annyira, hogy megcsaljam, hanem közöltem, hogy már nem szeretem és jobb lenne külön, attól még, hogy õ szeretett nem maradtam vele sajnálatból, tehát elváltunk. Aki el akar válni annál nincs olyan, hogy nem mer lépni.....
A kérdező hozzászólása: Én is elleneztem az ilyet, és nem vagyok magamra büszke. Csak ahogy megismertem egyre jobban, akkor jöttem rá, hogy igen õ mindenben olyan mint akit egyszer megálmodtam, és a fiammal is jól kijön. És tényleg csak ötlet szintjén kérdeztem, hogy milyen lehetõségek vannak, úgyse csinálom meg, én is tudom, hogy nem lehet senkire ráerõltetni a döntést, csak annyira nehéz ez. Nem hiszem, hogy másnak soha nem fordult meg elkeseredésében gonosz gondolat, aztán mégse tette le, mert átgondolta.
max a feleséget tudom sajnálni.. SENKI se érdemli meg , hogy megcsalják. milyen érzés 2.-nak lenni?? én biztos nem lennék soha! kicsit megalázó nem???pff..
az nem volt elég "gonosz" gondolat , hogy más férje kell???
Mondom én, még sajnáltatja is magát...
ne tegyél ilyent:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :) AZ lenne még a kérdésem, hogy ha egy játék (forza 4) 3.0-ra van kiírva de mivel 2011 novemberi a játék és az még megy 2.0-án is akkor ha 3.0-ra van kiírva akkor nekem az fog mûködni 2, 0-án?
Jatekaim.hu-n nézelõdj.
Nincs olyan ember aki ezzel foglalkozik. A gyárban nyomják a lemezeket, nem írják. Ja és szétcseszi az olvasófejet a másolt lemez.
Colin Konzol, Play Mania, Console Corner, itt megunt játékaidat is beszámítják, állapot szerint és hogy mennyire régi akár 3-4 ezret is érhet egy használt játék de általában a vásárolt játék árából leszámítják.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Akkor én nem is tudok játékot írni magamnak ugye? Mert nem hinném, hogy olyan írom van ami kell hozzá! Valaki nem tud olcsón játékokat?
DL 8.5 GB-os DVD lemez ! http://www.gold-media.hu/maxell-dvdr-dl-25-os-foliaban-85gb-8x Tessék, ilyen. ! De ezenkívül lehet Verbatim is , de a Maxell szerintem sokkal jobb .
A kérdező hozzászólása: Milyen az a 2 rétegû Dvd? Olyat hol lehet kapni?
Duplarétegû +-os lemez kell hozzá, ha lehetséges akkor Verbatim és fontos, hogy a géped flashelt legyen! Kedves utolsó, egyáltalán nem cseszi szét az olvasót..... 5 éve van Xboxom érdekes módon az olvasómnak még semmi baja....
Ja és csak akkor ha flash-elt a géped!
Nem fog menni mert dupla rétegû +os DVD-re kell írni az íród is dual layaer-es legyen!

Ha én le szeretnék szerelni a Rendőrségről, mennyi az az időtartomány amíg vissza lehet szerelni a Rendőrséghez?

Az ok az, hogy kimennék külföldre dolgozni és jó lenne tudni, hogy mennyi ideig tudok kint tartózkodni, majd vissza jönnék Magyarországra és visszaszerelnék.

Legjobb válasz: Gondolom a fõnökeidtõl nem mered megkérdezni de mondjuk nincs valami munkaügyis vagy céges jogász?

Gondolom a fõnökeidtõl nem mered megkérdezni de mondjuk nincs valami munkaügyis vagy céges jogász?
A kérdező hozzászólása: Én sajnos ilyenrõl nem nagyon tudok. Majd bemegyek a munkaügyi központba és érdeklõdök ez iránt. Hát, igen, a fõnököktõl nem nagyon akarom megkérdezni :) ))
kerj egy ev fizetes nelkuli szabadsagot.
A kérdező hozzászólása: Ahhoz sajnos vmilyen indok kell, és az nem lesz neki kellemes, hogy dolgozni mennék ki. Másik meg az, hogy én legalább 5 évre mennék ki Angliába, nem 1-2 évre. Legalábbis ez a terv.
Szép, hogy ennyire aggódsz értük, de meg fogják oldani, nyugi.
Megtiltja hogy kinyisson az üzlet. Ennyi. Nyilván nem lakatot tesz rá, és nem is biztonsági õröket állít elé.
ugye így látatlanban nem lehet ezt megmondani, de mivel nem hü..ék dolgoznak ott sem, ezért biztos vagyok abban, hogy ezt a NAV, nálad is simán megfogja oldani,
12 napra akkor zárják be, ha egy tárgyévben 2-szer elkapták valamiért (pl nem adott blokkot). A bezárás alatt azt kell érteni, hogy kijönnek és raknak egy plombát a zárra (tehát ha akarod leszedheted, de 2 hét múlva amikor jönnek leszedni csak komolyabb büntire számíthatsz miatta). Hülye megoldás, de van pl egy ablak amin bemászhatsz? Ha nincs akkor havernál/szállóban aludni 2 hétig.
12 napra nem kevésért zárnak be egy üzletet!
szabad kérdeznem miért kell bezárnod? privibe is jöhet
Maradhatsz de nem nyithatsz ki a vendégek elõtt.
Bejárni bejárhatsz de nem árulhatsz.
A kérdező hozzászólása: Fizikailag ott lakom a kocsmám hátsó helyiségében. Van egy folyosó amin átjárok a kocsmarészbe. Nincs ajtó ami elválasztaná a szobától a kocsmarészt. Hátsó bejáraton járok ki- be a szobámba de hátsóbejáraton a kocsmába is betudok menni. ez a szitu.
Gondolom fizikailag elkülönül az üzlethelyiség és a lakórész. (magyarán nem az üzlethelyiségben laksz)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Lényeg az, hogy a lakásrészt nem fogják lezárni, tehát nyugodtan fogok emiatt aludni és persze tovább árusítani a lakásrészben. :) )

Új pasi, első alkalom, Ti megmondanátok, hogy bocs, én akarok alul lenni? Vagy mi van, ha nem veszem le a melltartómat/toppomat? 20/L

Általánosságban kérdezem, mert most nincs, de ezel?tt volt bajom ezzel. Nem egy éjszakás kalandokról beszélek.

Legjobb válasz: Hát én nem fekszem le senkivel, aki nem veszi le a topját...

Hát én nem fekszem le senkivel, aki nem veszi le a topját...
De olyat már hogy nem veszed le jó szagú ... Necsináld már, amíg ennyire szégyenlõs vagy kuki közelébe ne is menj. Szegény srác alig várja hogy pucéron láthasson:) Te meg elrontanád?!
Szia. A toppos/melltartós téma elég gáz, de vannak ilyenek. elsõsorban gondold át, hogy miért is akarod azokat magadon tartani. Másodszor ha már valaki eljutott odáig, hogy szexuálisan együtt akar veled lenni, akkor nem érdekli a tested apró hibái. Az a kérdés, hogy hogyan mondod meg, hogy hol szeretné lenni. Én megfogom a pasim vállát és gyengéden de határozottan fordítom oda ahol szeretném, hogy legyen:) Általában érti a célzást hogy mit szeretnék. Ha nem értené meg ebbõl, akkor simán mond meg neki, hogy te jobban szeretnéd ha alul/felül lehetnél.
Ha nem szeretnéd mutogatni magad, akkor elsõnek szeretkezz sötétben. Aztán pedig gondolkozz el: a fiúk NAGYON vizuálisak. LÁTNI SZERETNE! És biztos, hogy szépnek látna... Képes lennél megtagadni tõle?
Nem kell mondani, elég, ha úgy irányítod a dolgokat... Amúgy annyira gáznak tartod a melleidet? Lógnak?
szerintem sem fog kényszeríteni, hogy csakazértis, most te legyél felül :D
Szerintem csak akkor szeretkezz, ha mar megbizol annyira a parodban, hogy mersz levetkozni elotte. Az, hogy milyen pozicioba akarod meglehet mondani de en altalaba inkabb jelzem..:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!