Találatok a következő kifejezésre: Ha én le (499 db)

Megbeszélni a sógorral, hogy hogy veheted át anyukád ápolását.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :) AZ lenne még a kérdésem, hogy ha egy játék (forza 4) 3.0-ra van kiírva de mivel 2011 novemberi a játék és az még megy 2.0-án is akkor ha 3.0-ra van kiírva akkor nekem az fog mûködni 2, 0-án?
Jatekaim.hu-n nézelõdj.
Nincs olyan ember aki ezzel foglalkozik. A gyárban nyomják a lemezeket, nem írják. Ja és szétcseszi az olvasófejet a másolt lemez.
Colin Konzol, Play Mania, Console Corner, itt megunt játékaidat is beszámítják, állapot szerint és hogy mennyire régi akár 3-4 ezret is érhet egy használt játék de általában a vásárolt játék árából leszámítják.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Akkor én nem is tudok játékot írni magamnak ugye? Mert nem hinném, hogy olyan írom van ami kell hozzá! Valaki nem tud olcsón játékokat?
DL 8.5 GB-os DVD lemez ! http://www.gold-media.hu/maxell-dvdr-dl-25-os-foliaban-85gb-8x Tessék, ilyen. ! De ezenkívül lehet Verbatim is , de a Maxell szerintem sokkal jobb .
A kérdező hozzászólása: Milyen az a 2 rétegû Dvd? Olyat hol lehet kapni?
Duplarétegû +-os lemez kell hozzá, ha lehetséges akkor Verbatim és fontos, hogy a géped flashelt legyen! Kedves utolsó, egyáltalán nem cseszi szét az olvasót..... 5 éve van Xboxom érdekes módon az olvasómnak még semmi baja....
Ja és csak akkor ha flash-elt a géped!
Nem fog menni mert dupla rétegû +os DVD-re kell írni az íród is dual layaer-es legyen!

Ha én le szeretnék szerelni a Rendőrségről, mennyi az az időtartomány amíg vissza lehet szerelni a Rendőrséghez?

Az ok az, hogy kimennék külföldre dolgozni és jó lenne tudni, hogy mennyi ideig tudok kint tartózkodni, majd vissza jönnék Magyarországra és visszaszerelnék.

Legjobb válasz: Gondolom a fõnökeidtõl nem mered megkérdezni de mondjuk nincs valami munkaügyis vagy céges jogász?

Gondolom a fõnökeidtõl nem mered megkérdezni de mondjuk nincs valami munkaügyis vagy céges jogász?
A kérdező hozzászólása: Én sajnos ilyenrõl nem nagyon tudok. Majd bemegyek a munkaügyi központba és érdeklõdök ez iránt. Hát, igen, a fõnököktõl nem nagyon akarom megkérdezni :) ))
kerj egy ev fizetes nelkuli szabadsagot.
A kérdező hozzászólása: Ahhoz sajnos vmilyen indok kell, és az nem lesz neki kellemes, hogy dolgozni mennék ki. Másik meg az, hogy én legalább 5 évre mennék ki Angliába, nem 1-2 évre. Legalábbis ez a terv.

Segitségeteket szeretném kérni hogyan tanitsam szoba tisztaságra a kutyámat? Havanesse kutyám 3 hónapos most tanitom a szoba tisztaságra. Kiviszem az udvarra ha én is sétálok ő is és néha- néha el is végzi a dolgát. Ha leülök ő is leül a lábamhoz.

Szinte egész nap kint van játszik és a németjuhász kutya is elfogadta. Mégis naponta itt ott találok a szobába kutya piszkot. Kintr?l be jön elvégeznia dolgát és én nem veszem észre. Mit tegyek szerintetek pár napra csak az els? helyiségig engedjem a szobákból tiltsam ki mig nem tanulja meg a szoba tisztaságot?

Legjobb válasz: Én úgy tanítottam meg a kutyámat a szobatisztaságra ,hogy megfogtam odavittem a "dolgához" és kérdezgettem tõle: Mi ez itt? Hm? Mi ez , hm? Az én kutyám ebbõl értette,hogy rosszat csinál.Próbáld meg egy kis orrlyuk és szemtágítással mutatni,hogy dühös vagy.Sok szerencsét!

Én úgy tanítottam meg a kutyámat a szobatisztaságra , hogy megfogtam odavittem a "dolgához" és kérdezgettem tõle: Mi ez itt? Hm? Mi ez , hm? Az én kutyám ebbõl értette, hogy rosszat csinál.Próbáld meg egy kis orrlyuk és szemtágítással mutatni, hogy dühös vagy.Sok szerencsét!

Ha két hétig nem érdeklődöm a párom szülei iránt (nem írok nekik, nem hívom őket) akkor a hátam mögött rögtön mondják, hogy én le se [email protected] őket. Normális ez?

Legjobb válasz: Nekem exemnek az volt a baja, hogy mikor szakítottunk, miért töröltem a szüleit is facebookról. :D De most õszintén, ki nem [email protected] le egy kapcsolatban a szülõket, ha épp nincsenek ott? Én személy szerint csak a lányt akarom nem az egész családot. Az más dolog hogyha a szülõ jófej, és eldumálunk meg satöbbi, de nem eszembe nem jutna csak úgy felhívni õket, saját szüleim is csak ritkábban hívom.

Nekem exemnek az volt a baja, hogy mikor szakítottunk, miért töröltem a szüleit is facebookról. :D De most õszintén, ki nem [email protected] le egy kapcsolatban a szülõket, ha épp nincsenek ott? Én személy szerint csak a lányt akarom nem az egész családot. Az más dolog hogyha a szülõ jófej, és eldumálunk meg satöbbi, de nem eszembe nem jutna csak úgy felhívni õket, saját szüleim is csak ritkábban hívom.
A kérdező hozzászólása: nem élünk együtt csak szimplán járunk.
Nem normális. Mi együtt élünk évek óta, de én sosem hivom anyósékat, se nem írok nekik, minek? Találkozunk 2-3 hetente, az elég is. Párom hivja õket hwetente, az is elég.
Ha csak jártok, és nem éltek együtt, akkor ez nagyon nem normális! Még ha a felesége lennél, és úgy mondanák...de így?!
Kedves kérdezõ! Kik mondják azt a hátad mögött, hogy le se [email protected] õket? És ez hogyan jut a tudomásodra?
A kérdező hozzászólása: a párom szülei mondják, és a párom mondja.
És a párod mit szól? Mert ez a lényeg szerintem. Ha õ is marhának gondolja a szüleit, akkor semmi gond. De ha a barátod szerint is gonosz vagy, akkor elgondolkoznék a kapcsolaton is.
A kérdező hozzászólása: a páromat nem érdekli a dolog különösebben. mindig azt mondja, hogy "tudod milyen az apu.."

Segítsetek. Ti mit tennétek a helyemben? A barátom azt kéri tegyem le a cigit érte, de ha én cserébe kérek valamit, ö azt bezzeg nem teszi meg értem, és emiatt veszekszünk.

Legjobb válasz: Ha van ested leteszed.. Már csak magad miatt is... Anyukám (35) volt 2011 ben és meghalt tüdõrákban... Én most leszek 16 éves és nagyom hiánZik.. Szóval ha nem szeretnéd h a majdani gyerekeid esetleg anya nélkül nõjjenek fel akkor tedd le.. Hozzá teszem van 2 hugom az egyik 8 éves

Ha van ested leteszed.. Már csak magad miatt is... Anyukám (35) volt 2011 ben és meghalt tüdõrákban... Én most leszek 16 éves és nagyom hiánZik.. Szóval ha nem szeretnéd h a majdani gyerekeid esetleg anya nélkül nõjjenek fel akkor tedd le.. Hozzá teszem van 2 hugom az egyik 8 éves
Inkább az írás-olvasást kéne gyakorolnod a bagózás helyett! Azért szokj le, hogy NEKED jobb legyen cserében. Ha nem teszed, legfeljebb beleun, hogy egy büdös ruhájú, hamutál szájú nõszemélyt kell csókolgatnia, és lecserél egy olyanra, akit jobb érzés ölelgetni-csókolgatni. Gondolom, neked ez sem érdeked...
hidd el o csak jot akar neked, nem rosszat. sajat eletedrol van szo, mert sajat magadnak artasz a cigivel csak, ja meg persze a koltsegekrol mar nem is beszelek.. megéri nektek ezen veszekedni? mert ha szeretitek egymast, szerintem ijen aprosagokon nem eri meg veszekednetek, kockaztatni a kapcsolatotokat. .mert o nem masnak, csakis neked akar jot.. ugyhogy ezt inkabb becsulhetnéd benne. ugyhogy probald megtenni a kedvéért, es aztan meglatod minden rednben lesz:) de ezert nem eri meg veszekedni.. mert csak jot akar. ugyhogy hajráááá mindent bele nagyon drukkolok hogy sikeruljon!:) ) gondolkozzal el rajta amit irtam.. es remelem sikerult segitenem:)
szerintem kérd meg, hogy tanítson meg helyesen írni! :)
fejbelõném magam
Segicsetek!! Nem értem miért nem teszed le, majd felveszed késõbb! Ö meg majd megteszi, csak hagyd már magad! A barátod nagyon cseles bezzeg Te, miért nem vagy az? Na meg a cigitõl klozetszagu a leheleted nem?
"negativ kommenteket nem kérek.. nemtudom hogy mi lenne helyes" Ez nem kívánságmûsor! Tanulj meg helyesen írni, vegyél egy helyesírási tankönyvet a bagó helyett!
szerintem a kérdésben nem az áll h milyen a helyesírásom vagy hasonló.!! nem tudom mi a jó nektek ebbe hogy kritizáltok mindenbe. am kérdezõ én annyit mondok hogy ha ezt kéri akkor annak biztos nyomós oka van. lehet h ennyire félt téged hogy valami bajod lesz tõle. pl. tüdõrák vagy akármi hisz tudhatod h nagy az esélye fõleg fiatalon... és nem szeretne elveszíteni téged. én szerintem üljetek le beszéljétek meg higgadtan hogy leteszed a cigit. ha a barátod is cigizik akkor úgy hogy egyszerre tegyétek le!!! akár mennyire is nem szeretnéd letenni próbáld/próbáljátok meg minél hamarabb amíg nem lesz ez miatt egy nagyon komoly összeveszésetek..!
A kérdező hozzászólása: ha eddig nem esett volna le neked Van barátom -.-...
Hát ti ketten nyugodtan össze is jöhettek. :D
Azért érdekes ez a mai világ, hogy az emberek állandóan a bajt keresik egymasban es piszkalkodnak ahol csak lehet.. mire jo ez? most kijavitottad ot mostmár nyugodtabban fogsz tudni aludni?-.-... senki sem tokéletes en csak annyit mondok. en is sokszor hibázom, de kit erdekel???? mindenkivel megesik.. emberek vagyunk mindnyajan.. ja es amugy is ez az oldal nem arrol szol hogy ki mijen hibatlanul tud irni, hanem tanacsokat adunk egymasnak, ugyhogy ennyi. tovabbi szep estet. :-)
Elírtál valamit? Oké, akkor lássuk: Segicsetek - Segítsetek helyembe - helyemben ö - õ negativ - negatív megprobálom - megpróbálom éretségi - érettségi elirhatsz - elírhatsz teis - te is Mondatot nagybetûvel kezdünk, vesszõket kitesszük a megfelelõ helyre. Csókoltatlak az érettségiddel együtt. :)
Én azon csodálkozom hogy a 8 általánost letudtad tenni, és az is látszik hogy a helyesírási szótárat is sikerült.
Utolsó elötti sajnálom :/
A kérdező hozzászólása: hát köszönöm megprobálom:)
mit kéne megtenni a barátodnak fiú vagy lány vagy?
barátodnak mit kéne megtenni?
elõzõ válaszolóval egyet értek!!! mi a párommal nagyon szerettük egymást! cigiztünk mind a ketten de õ leszerette volna tenni. én nemakartam. veszekedtünk sokat ez miadt. hiába mondott vmit vagy megeggyeztünk valamibe megszegtem. és nagyon érzékenyen fogadott mindent. aztán felhozta azt hogy eggyüt tegyük le. nem mentem bele. megint veszekedés volt. én mindent elrontottam ezel ugyanis a kapcsolatunk az idõ múlásával ez miadt egyre csak rosszab lett. szakitottunk. szerintem tedd le ha tényleg szereted és képes vagy ilyen áldozatot hozni érte!

Anyukák! Ti hogyan öltöztök fel, ha leviszitek a gyereket a játszótérre? Miért néznek furcsán rám, ha én nem tréningben, és bő pólóban, elhanyagoltan megyek le?

Néha úgy érzem, kilógok a sorból, ezért nem is szeretek a játszón lenni, csak a gyerek miatt "áldozom fel magam". A ottlév? anyukák többsége zsíros hajjal, ápolatlanul, elhanyagoltan jelennek meg. Így nem is igen barátkoznak velem, max az apukák, mert ?ket nem érdeklik a küls?ségek. Persze nem a barátkozás, hanem a gyerk?c tartalmas id?töltése a motiváció, csak jó néha csevegni.

Legjobb válasz: Aki kirittyenti magát, azt ki szokták nézni. A mentalitás: játszani megyek le a gyerekkel, tehát lehet, hogy beleülök a homokozóba, lehet, hogy összesároz a lábával, na ehhez nem kell magassarkú, szép nadrág, smink. Én farmert veszek fel és szûk pólót, és sminkelek is, de diszkréten.

Aki kirittyenti magát, azt ki szokták nézni. A mentalitás: játszani megyek le a gyerekkel, tehát lehet, hogy beleülök a homokozóba, lehet, hogy összesároz a lábával, na ehhez nem kell magassarkú, szép nadrág, smink. Én farmert veszek fel és szûk pólót, és sminkelek is, de diszkréten.
én azért megyek le tréning nadrágba és poloba játszotére mert egy nekem igy kényelmes meg nem sajnálom ha összekoszolodik miközbe homokozok a lányomal, vagy más hasonlo koszos dolgot csinálok.
Farmerban, pólóban/ingben, sportcipõben szoktam lemenni, azért, amiért már írták. Nem hiszem, hogy elhanyagoltak az anyukák a játszón csak azért, mert tréningbe mennek le. Olyan ruhába megyek, amit nem sajnálok, ha összekoszol a kislányom. Te miben szoktál menni?
Húha, arra nem is gondoltam, hogy elhanyagoltnak tartanak, ha nem nagy estélyiben megyek a gyerekekkel a játszóra. Bevallom - és közben nagyon szégyenkezem! - én tréningben v. farmerban és pólóban szoktam vinni a fiaimat a játszótérre. Sajnálnám is a csini ruháimat, ha a homokos cipõjükkel összerugdosnák. Apukák valószínûleg azért "barátkoznak" inkább veled, mint az "elhanyagoltakkal", mert nem az anyukát látják benned. :-) Még hogy õket nem érdeklik a külsõségek... :-))))))
olyan fura, én elég gyakran megfordulok a játszótéren, de soha nem nézem, ki hogy van felöltözve és hány napos a haja, legtöbbször a gyerekemet kergetem. Egyébként pulcsi, farmer, kényelmesen, így nem kapok agyvérzést ha 10dkg homokkal többel jövünk haza. Túlélem ha apukák nem velem beszélgetnek:-)
A nagyestélyi és a tréninggatya között sok létezik még. Kedves kérdezõ, ti mit szoktál felvenni?
Már a kérdésedbõl az jön le hogy le hogy mindenki igénytelen csak te vagy a bombázó és ezért utálnak..valószínû nem ezért. Amúgy azért mennek le pólóban és melegítõben mert nekik az a kényelmes.mondjuk a mi környékünkön nagyon csinos igényes anyukák vannak, lehet köztük te lennél az igénytelen..minden nézõpont kérdése :) )
Most már én is kíváncsi vagyok, hogy a kedves kérdezõ milyen ruhában megy a játszóra.
UTolsó elõtti már, elnézést.
UTolsó, te aztán egy roppant intelligens anyuka lehetsz. :D Ismeretlenek lemajmozni...gratulálok!!
Torna cipõ, farmer, szûk atléta! Hajam lófarokban (ha frissen mosott is) Sminkelve mindig vagyok, mivel én a reggeli kv-t a reggeli sminkkel helyetesítem :D Mûkörmöm van. És nem nem zavar ha a homok alá megy (van köröm kefe) Velem sem barátkoznak beszélgetnek. De nem is ezért járok le. Úgyis a gyerekkel ülök a homokózóban és nyakig földesek vagyunk. Mi felénk meg pont az elhanyagolt anyucik ülnek és szotyiznak a padon míg a gyereknek a taknya nyála csorog és a homokos kezecskéjével keni szét az arcán. Hm..... mindenhol más a szokás. Meg tudjátok én azt mondom hogy én tudtam miért szültem gyereket. Tudtam hogy a sminkre a , megjelenésre mindig szakítok majd! idõt...
Nálunk meg pont divatbemutató és babakocsimutogatás megy a játszón...én ezért utálok is lemenni, mert mi csak átlagosan öltözünk.Kisfiam oda melegítõ, én meg farmer.
A kérdésedre a válasz: én tréningben, pólóban, smink nélkül megyek le. Sokszor csak összefogom a hajam. Ha elhanyagolt vagyok, akkor elnézést kérek, a férjem még így is megkíván mondjuk... Amúgy 3 gyerekem mellett nincs se idõm se energiám állandó puccban lenni. Alkalmakkor vagy mikor a férjemmel lehetek szívesen kikenem- fenem magam. Olyan anyukákkal beszélgetek akik közvetlenek velem. A gyerekeim általában szívesen barátkoznak. Soha nem néztük még, hogy hogyan vannak öltözködve. Bocsi hazudok. Nyáron volt egy idegen anyuka hosszú, bõ alsószoknyás ruhában, aminek az alját folyamatosan a homokban húzta. Na azt azért megnéztem magamnak.
A kérdező hozzászólása: Nem hittem, hogy ennyi rosszat kapok... de sebaj. Kedves válaszolók! Többségetek úgy írt nekem kritikus megjegyzést, hogy nem is ismer. Egyikõtök valóban beletalált az önbizalomhiány kérdésével. :-( Erre most döbbentem rá. Arra keresem a választ, hogy mindenki talált magának játszótársat, csak én és a kisfiam nem. Az öltözékemet illetõen: kiskosztüm, vagy kizárólag szoknya, tûsarkú, harisnya, smink.... hát persze, ki gondolta volna? Naná hogy nem! Természetesen farmer, balerina, vagy egy kényelmes, de nõcis cipõ, szûk felsõ. És nem szoktam sminkelni magam. A gyerkõc elõtt se tettem. Ahová pedig járunk, és lakunk ott elõfordul az ápolatlanság (sûrûn lakott lakótelep, 14 emeletes panelek :-() az a fajta, amikor az anyuka csak és kizárólag a gyerkõcre koncentrál, gondolom. Ezért kerestem a magyarázatot, és kezdtem el nézni, hogy mi a különbség az oda lejáró gyerek+anyuka és köztünk. De abbahagyom, soha többet nem szólók meg senkit (ez sem az volt, csak észrevétel, életemben nem beszéltem ki még senkit). Biztos velem van a baj. Most aztán a föld alá tudnék süllyedni újra. Sebaj, ettõl függetlenül vannak játszótársai a gyerekemnek, csak nem a játszótéren. Csak felnõ így is....
Képet kérünk kedves kérdezõ :) )) mutasd meg nekünk tréning nacis anyukáknak a tutit :D
16-os válaszoló tényleg nagyon jól megfogalmazta!!!
Utolsó válaszoló.Ez ütõs volt, de tetszett...;)
Szerintem mindenki túlreagálja ezt a dolgot. Mindenki úgy megy le, ahogy akar. Én sem megyek mackóban, mert nem szeretem, de ettõl még minden játékban benne vagyok, nem féltem a farmeromat meg a csinibb pólómat. Nem estélyiben megyek, úgyhogy nem aggódom. Kérdezõ, rólad pedig süt, hogy önbizalomhiányod van. Nagyon jól tudod, hogy nem ezért néznek ki az anyukák, senkit nem érdekel, hogy ki miben van. Legalábbis engem nagyon nem. Kérdezõ te megerõsítésre vártál, hogy igen te vagy a bombázó, mások ápolatlan hajléktalanok hozzád képest...Talán szállj le a magas lóról és akkor beszélgetnek majd veled, ha nem 2 méterrõl tekintesz le a mackós pórnépre.
Itt már mindenki kiváncsi az anyuka játszótéri öltözetére...:) .Szerintem már le sem meri írni, hogy miben szokott lemenni..:D
Szerintem azért nem barátkoznak veled, mert látszik rajtad, milyen rossz véleménnyel vagy róluk. Ne haragudj, de én sem szívesen beszélgetek olyannal, aki az alapján alkot rólam véleményt, hogy szerinte nem eléggé csinin járok játszótérre. A mi játszónkon is van egy-két nagyon csinos anyuka, akik divatosan, sminkelve jönnek le, soha senki nem nézett még rájuk furcsán, mer õk sem ápolatlanozzák le azt, aki nem keni ki magát a játszótérre.
Nálunk is van egy anyuka, aki magassarkúban és csini ruhában, hosszú lógós fülbevalóval tipeg a gyerek után. Persze a gyerek kénytelen egyedül játszani, mert anyuka nem megy bele a homokba és a mászókáról sem szedi le a gyereket. Labdába rúgni meg pláne nem. Attól, hogy farmerben meg szabadidõ ruhában megyek le van fésûm és zsíros sem szokott lenni a hajam.
De még mindig nem kaptuk meg a választ, hogy miben is parádézik anyuka a játszón...
Már elnézést, de a kedves kérdezõ meg "leápolatlanozza" azokat, akik nem divatbemutatót tartanak a játszótéren. Igaza van az egyik válaszolónak, minden nézõpont kérdése és ha õ ápolatlannak és elhanyagoltnak tart a tréninggatyám miatt, akkor õ meg egy divatmajom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsónak! :-) Nagyjából velünk is így van ez.

Tetszik egy fiú de ő 16 éves én pedig 13. Barátnőm megkérdezte hogy tetszek-e neki és azt mondta hogy nem. Barátnőm azt mondta hogy lehet hogy igent mondana ha én kérdezném meg. Szerintetek lenne esélyem nála? Igent mondana? Vagy mondjak le róla?

Azért mondta hogy nem mert kicsivagyok nem tetszek neki és keveset találkozunk

Legjobb válasz: Szerintem tegyél le róla, ha azt mondta nem, akkor ne erõltesd. Lesz majd más:)

Szerintem tegyél le róla, ha azt mondta nem, akkor ne erõltesd. Lesz majd más:)
hát szerintem errõl akkor tegyél le:(
Semmiképpen se próbálkozz be nála, ha tetszel neki akkor majd õ kezdeményez.13 évesen meg pláne nem kéne fiúkra nyomulnod.
bukott az ügy
ne élõben mert úgy megadja az ideg, elsõnek csak mellékesen ráírsz mondjuk facebookon hogy szia, akarsz e beszélgetni stb, és ha beadja akkor folytathatjátok élõben.. tudom hogy élõben jobb lenne kezdeni de mi már egy ilyen világban élünk sajna:S
derítsd ki valahogy .... csak dumáljatok facen és ha majd rád ír stb.. és ha úgy érzed majd, hogy sima ügy dumálj vele élõben és mond el neki h mit érzel de csak h biztos leszel abban, hogy tetszel neki addig ne add a jeleket!

Az nem gáz ha én vágom le a yorki kiskutyámnak a szőrét?

Legjobb válasz: Gáznak nem gáz, csak megfelelõen nyírd le. Én mondjuk nem kisérletezek ezzel inkább elviszem kozmetikushoz, mégis csak jobban ért hozzá. Nekem is yorkiem van.

Gáznak nem gáz, csak megfelelõen nyírd le. Én mondjuk nem kisérletezek ezzel inkább elviszem kozmetikushoz, mégis csak jobban ért hozzá. Nekem is yorkiem van.
Szia! Kínai kopasz kutyujaim vannak. Vidéken lakom, itt nem sok kozmetikus van, ha igen, az se ért ehhez a fajtához. Így keresgéltem a neten, olyan oldalakat, ahol képekkel van illusztrálva, hogyan is nyírjuk ezt a fajtát. Nekiálltam, és gyönyörûen meg tudtam csinálni itthon is. Úgyhogy keresgélj Te is, nem mindenkinek van pénze az állandó kozmira, és van, amelyik kutya nem is szeret járni. Üdv.
nyugodtan levághatod te is...kiállításra nem jártok, gondolom.
dehogy:) csak akkor szépen vágd le:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat!
vágd le nyugodtan ahogy neki kényelmes:d nerc sprayt is hazsnálhatsz.könyebben kezelhetõ fényesebb lesz a kutyusod szõre.bármelyik boltban fellelhetõ.
Szia! Én 1x vittem az enyémet kozmetikába. Mindent ellestem és ugyan azokat a cuccokat be tudtam szerezni patikában/állatorvosnál mint amit a kozmetikus használt. Azóta itthon nyírom, mindent itthon csinálok, egyedül a bûzmirigyet nem vállaltam be, ha gond volt vele inkább rábíztam a dokira. Volt már olyan ismerõsöm 2 is akiknek nagyon tetszett a kutyám szõre és elhozták az õ kutyájukat hozzám (egy Yorkit és egy Shi-tzut) és megkértek, hogy nyírjam meg õket is, nagyon tetszett nekik a végeredmény. Lassan szépség szalont nyitok kutyáknak :)
A kérdező hozzászólása: az jó:) Köszönöm
Az én Yorkiem egyszerûen nem bírja.. szóval mindig magam veszem kezembe az óllót. azóta már vettünk neki outletben egy sime hajvágógépet is. 2-3ezer forint és azzal koönnyen végig lehet vele szaladni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!