Találatok a következő kifejezésre: Ha én kártyás (6 db)

Ha nem írod le a díjcsomagokat, senki nem fog tudni segíteni.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudom, anyit tok h 50ft sms/hivás nekem és páromnak kártyásánál 9ft elõfizusnál meg van havi 200perc/smse.
A kérdező hozzászólása: utána néztem nekem Klub tarifám van de páromé még mindig passz. :(
olyan kábé hámhúszat

Ha én feltöltő kártyás vodafonos vagyok de a családtagjaim pedig előfizetősek akkor a vodafone üzletben meglehet oldani hogy velük ingyen beszéljek valamennyi havidíj ellenében amit nekik számláznak?

ehhez szükségesek az ? papírjai is meg az aláírásai is?

Legjobb válasz: szerintem nem..., csak ha valamilyen elõfizetéses csomagba átmész..

szerintem nem..., csak ha valamilyen elõfizetéses csomagba átmész..


Én mint domino kártyás mit érek azzal ha elértem az aranykártyás szintet?

Érdemes e megigényelnem az aranykártyát és milyen kedvezményekhez juthatok vele? Csak mert 1-2 hete kaptam sms-t h elértem az aranykártyás szintet, de hallottam olyanról is h domino kártyásoknak igazából nem sok kedvezmény jár, így nem érdemes vele foglalkozni. Aki jártas a témában leírhatná hogy is megy ez.

Legjobb válasz: Ja és ha megigénylem van e ennek bármilyen költsége?

A kérdező hozzászólása: Ja és ha megigénylem van e ennek bármilyen költsége?
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/husegprogram a kártya igénylése ingyenes bõvebb információ: 1430
ha veszel új telefont olcsóbban juthatsz hozzá. Meg vannak olyan kedvezmények, amik kizárólag arany és platinakártyásoknak van.
Ha wifis a telefon nem kell hozzá netes csomag, ha találsz kódolatlan wifi hálózatot.
Okos telefonok mellé érdemes akkor is, mert ha nem találsz wifit, és a telefonod éppen lefrissít valamit, akkor azt az egyenlegedbõl fogja levenni...!Nem kell nagy csomag, általában minden szolgáltatónál van egy kisebb csomag csomag is, ami erre pont jó.
A kérdező hozzászólása: tehát akkor simán kipipálom a Wifit a 'vezeték nélküli és hálózati beállításoknál' és elvileg ingyen mûködik a facebook és társai? És ha kötnék hozzá díjcsomagot, mennyi a telenornál a legolcsóbb havidíj??
díjcsomagot nézd meg a telenor oldalán .... ha találsz kódolatlan wifit akkor ingyen netezel, ergo nem kötelezõ kötni hozzá netcsomagot. ha kötsz, akkor ha nem wifivel netezelsz, fizetsz.
A kérdező hozzászólása: És mégegy kérdés: Azt, hogy van-e hálózat, azt a wifi beállításoknál tudom megnézni? OLG Optimus One telefonnál. (bocsánat, hogy ilyen hülye kérdések, de nem vágom mége zt a témát...)
A kérdező hozzászólása: mármint nem hálózat, hanem kódolatlan wifi.

Van egy TP-linkem, amit beállítottam egy sim-kártyás internethez (osztrák). Működik az én XP-s laptomommal, de ha már két laptoppal akarunk internetezni, akkor nem működik. Mit állítottam be rosszul?

(A Windows 7-es laptopokkal egyedül is nehezen működik) Mi lehet az ok? Mit kell átállítani, hogy több gép is tudja használni?

Legjobb válasz: Milyen TP-Link -ed van? És hogy állítottad be?

Milyen TP-Link -ed van? És hogy állítottad be?
milyen netrõl van szó
A kérdező hozzászólása: Este megnézem pontosan. köszi.
Szerintem rosszul van beállítva és a router csak közvetíti a kapcsolatot és nem õ maga csatlakozik rá.
A kérdező hozzászólása: Szóval a 3G/4G routerrõl van szó, Model száma: TL-MR3220. Az internet osztrák szolgáltató, és mobil internet. A pint kilõttük már, mert mindig frissített.
A kérdező hozzászólása: Hogy hogyan állítottam be? Mit kellene megnéznem a beállításnál? Elég sok menüpont van. És minden kódolva van, halandó nem érti a rövidítéseket. :)
Nincs beállítva véletlenül valamelyik gépen fix IP? Ha mindkét gép rá van kötve, látod õket a DHCP --> DHCP client list menübe?
A kérdező hozzászólása: Nem látom, csak egy PC-t és egy tm-f55... akármit. a HTCP beállítás:DHCP server: Enable, Start IP Adress: 192.168.0.100, End IP: 192.168.0.199, Address lease time: 120, default gateway: 192.168.0.1, Primary dns: 0.0.0.0, Secondary dns: 0.0.0.0.
A kérdező hozzászólása: A wireless settingsnél: Channel: auto, Mode: 11bgn mixed, channel width:auto, és az enable wireless radio és a SSID Broadcast van csak beixelve, az enable WDS bridging nincs.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!