Találatok a következő kifejezésre: Ha én felűl és utána rakok (2 db)

Ha én vagyok felűl és utána rakok párnát a fenekem alá ugy is őssze jőn a baba?

ugy értem nem gond ha kifolyik ?miden másnap elég szeszeln?nk és mindegy milyen pozba?

Legjobb válasz: igy is öszejöhet de kevesebb az esély.

igy is öszejöhet de kevesebb az esély.
Mikor mi együtt voltunk (lehet hogy hülyeség) de amikor a férjem elélvezett, és én is, arra gondoltam nagyon erõsen hogy mennyire szeretem és ebbõl most tuti baba lesz. És így is lett!!! Persze én voltam alul, de nyugodtan váltogathatjátok a pózokat, a lényeg hogy amikor elélvez Te legyél alul. Sok sikert!
figyelni kell a peteérést és ha az van kb. mensi elsõ napjától számított 12-13. nap( érdemes vizelettesztes ovuteszttel nézni) na ha van peteérés akkor lehet a párod is felül. Arra kell vigyázni, ha lehet utána ne kelj fel. Akkor nehezebb a megtermékenyülés, ha hátrahajló méhszájad van, de akkor is lehet, ez nem pózfüggõ.
A kérdező hozzászólása: jo csak már anyira akarjuk hogy nem tudom mi lenne már jo
Misszionárius póz tanácsos végig:) Vagy csak amíg beléd élvez, addig lesz õ felül:)
A kérdező hozzászólása: kõszike de lehet váltani is ugye mármint pozt?
" ez zárójel akart lenni:)
Ha a férjed is kisbabát szeretne, akkor párszor kibirja felül:) Szurkolok:) Utolsó válaszoló vagyok!
A kérdező hozzászólása: utolso válaszolonak kõszõnõm csak a férjem alul szeret lenni mit tegyek?
Menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva ( pl. ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén". Misszionárius pózban és aktus alatt tegyél kb. a derekad alá egy párnát, hogy megemeljen. Aktus után kb. 20perc gyertyaállás, utána nyugodt fekvés. Sok sikert!
Ennel konkretabb mar nehezen lehet lenni :) Kutyapoz: te negykezlab, o hatulrol. Miszionarius: te alul. o rajtad.
nemelég konkrét neked ? te alul vagy kutyapozban. mit kell ezt még ragozni
A kérdező hozzászólása: valami konkrétabb választ vártam volna.
vagy te alul . vagy kutyapozban.
A kérdező hozzászólása: akkor hogy csináljuk hogy sikerûljõn?
Én például úgy lettem terhes, hogy én voltam felül. Csak mi úgy csináltuk, hogy addig "bent volt", míg a hátamra kerültem. Meg lehet oldani! :) Sok sikert!

Én rontottam el? 6és fél hónapos babám nem akar egyedül játszani. Ha le rakom és adok neki játékot azonnal eldobja és kapaszkodik utánam. Nehéz tőle a házimunkát elvégezni. És egyre kevesebbet is alszik.

Legjobb válasz: Minden szakirodalom szerint nem szabad magad megvonni tõle, mert elveszti benned a bizalmát. Szeparciós -anyás-idõszak, ez ilyen ezzel jár. Mi is most éljük át:-( Vannak jobb és rosszabb napok, és még eltarhat legalább fél évig...

Minden szakirodalom szerint nem szabad magad megvonni tõle, mert elveszti benned a bizalmát. Szeparciós -anyás-idõszak, ez ilyen ezzel jár. Mi is most éljük át:-( Vannak jobb és rosszabb napok, és még eltarhat legalább fél évig...
Sehol sem rontottad el, ez egy ilyen idõszak.Majd kinövi.Én azt úgy vészeltem át, h mindenhova vittem magammal egy szivacson.A másik nagy segítség pedig a hordozókendõ volt.Magamra kötöttem, és akkor tudtam takarítani, pakolni.
Az én gyerekem is probálta volna csinálni, 4 hónapos az elöszobában van a jároka beleteszem picit sirdogált de most már eljátszik kb.30-45 percet egyedül.
A lányom 11 hónapos. Nagyon jól eljátszik kb. 20 perceket egyedül is, de van hogy azt veszem észre, hogy kufircol felém és kapaszkodik, odabújik a lábamközé és kéretszkedik, hogy vegyem fel, akkor odahajtja a vállamra a fejét, és szinte átszorit a karjával. NAgyon édes ilyenkor, mert közben énekel is. Szerintem anyahiánya van. Nem érzi már a körülvevõ burok, ami a pociban volt, de mégis hiányzik neki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!