Találatok a következő kifejezésre: Ha én felűl és (439 db)

szerintem add a csövesnek..
Csinálj belõle nyúlpaprikást! Nagyon finom! :) Nyami!
és természetesen edd meg te , ne add oda semmiféle csövesnek:)
A kérdező hozzászólása: Köszi
A kérdező hozzászólása: Akkor a csöves kapja a lábát és megeszem a többit :D
Biciklivel??? Hehehe.

Ha én félek a cigányoktól és ezért utálom őket akkor rasszista vagyok?

Legjobb válasz: Ha látok egy csapat cigányt szembejönni az utcán, lehetõleg elmegyek másfele. Ha látok egy csapat bármilyen más embert, akkor gond nélkül a közelükbe megyek. Ez általánosítás, és pont megoldja az testi épség megtartásának problémáját.

Ha látok egy csapat cigányt szembejönni az utcán, lehetõleg elmegyek másfele. Ha látok egy csapat bármilyen más embert, akkor gond nélkül a közelükbe megyek. Ez általánosítás, és pont megoldja az testi épség megtartásának problémáját.
Utolsó kettõnek: Többször volt már közterületen konfliktusom, hol szóbeli, hol tettelges. Hogy Lakatos Attila cigányvajdát idézzem (akivel spec semmi bajom nincs): , , Tíz elkövetõbõl tíz cigány, húsz elkövetõbõl húsz cigány" volt. Rendkívül debilisnek, butának, korlátoltnak érzem magam, amiért PONT tõlük óvakodok. Nem is értem, hogy lehetek ennyire elõítéletes.
Én például nem félek a méhektõl, mert nagyon ritkán csíptek meg, és csak akkor, amikor rájuk léptem véletlenül. Ellenben a darazsaktól félek, mert azok sokszor indokolatlanul támadnak, és jobb elkerülni mindet, mint kockáztatni. A darazsaknak ilyen a természetük, és ezen nem nagyon lehet változtatni. Nem fogok közeledni egy darázshoz azért, mert egy másik esetleg nem támadott meg, mert félek attól, hogy ez viszont megszúr. Szerintem ez a példa alkalmas arra hogy bizonyítsa, a megalapozott, és hosszú évszázadok tapasztalatai alapján kialakult vélemények nem az elõítéletek miatt alakultak ki, hanem fájdalmas esetek hosszú sora után. Az a darázs nem amiatt szúr, mert az emberek azt mondják róla, hanem azért, mert ilyen az ösztönös viselkedése, és a megszokott élõhelyén ez a megszokott. Amint viszont a megszokott élõhelyét elhagyja, a szúrás többé nem tolerálható. Vagy megváltozik és alkalmazkodik az élõhelyéhez, vagy szembesül azzal, hogy az adott hely lakói el akarják majd pusztítani. De mióta változik meg egy darázs? Ha viszont a darázs olyan helyre települ be, ahol védettnek minõsítik, akkor bátran el fog szaporodni és következmények nélkül szúrja meg az embereket, mert nincsen félnivalója... addig, amíg meg nem szúr valakit, aki védelmébe vette.. márpedig megteszi, mert ilyen a természete.
Elsõ: támadtak már meg valaha is? Feltételezem nem, de ez esetben sincs jogod megmondani, hogy ki miért és mitõl félhet. Tudod, ha én a kést beléd állítom 2-3szor, kirabollak, megloplak, te sem azt fogod mondani, hogy , , szegény hátrányos helyzetû magyar", hanem hogy agresszív barom, és te is félni fogsz tõlem. Ilyen egyszerû, emögött semmiféle eszmeiség nincs, mint ahogy azt a liberálisok szeretik megmagyarázni...
Szerintem ezt ennyibõl nem lehet megmondani. Ha például úgy gondolod, hogy az életmódjuk miatt olyanok amilyenek és azon lehet változtatni akkor csak elõítéletes vagy ami viszont lehet megalapozott és bizonyos mértékig jogos. Ha úgy gondolod, hogy genetikailag férgek ami megváltozhatatlan, ráadásul még csak atrocitás sem ért tõlük akkor vagy rasszista.
Na tessék! Még a végén ezért is a magyar lesz a debil. Félni mer a cigányoktól. Pedig csak öreg néniket rabolnak ki, ölnek meg, csapatosan járkálva beszólogatnak, fenyegetõznek, elveszik mások dolgait. Tényleg, nem is értem, miért kell tõlük félni... Hülye egy rasszista nép vagyunk mi. Megmondják ezt bármikor onnan a naaagy amerikából is.
Ha meglátsz néhány cigányt az utcán, akik állnak és beszélgetnek, és csak az arcvonásaik és a bõrszínük alapján az jut eszedbe, hogy "már megint itt egy csomó ilyen köcsög állat", akkor igen, rasszista vagy. Ha meglátsz egy csapat idiótát, akik úgy mennek végig az utcán, hogy dobálják szét maguk után a szemetet, és ez alapján, nem pedig a kinézetükrõl jut eszedbe a fenti idézet, akkor teljesen normális vagy. Összefoglalva: ha már rögtön az alapján elítélsz és utálsz egy cigányt, mert cigánynak született, akkor rasszista vagy, ha viszont megnézed, hogy milyen ember, miket tesz és hogyan, és ez alapján vonod le a következtetést, hogy utálni kell az illetõt, akkor nem vagy rasszista.
Olyan nincs hogy a "cigányok bûnei". Bûnt elkövetni, az egyén képes, és az egyének bûneinek kivetítése egy egész etnikumra buta általánosítás. A cigányellenesség(utálat) egy mesterségesen generált társadalmi feszültség, és nem old meg semmilyen problémát.
"Elsõ: támadtak már meg valaha is? Feltételezem nem, de ez esetben sincs jogod megmondani, hogy ki miért és mitõl félhet. Tudod, ha én a kést beléd állítom 2-3szor, kirabollak, megloplak, te sem azt fogod mondani, hogy , , szegény hátrányos helyzetû magyar", hanem hogy agresszív barom, és te is félni fogsz tõlem. Ilyen egyszerû, emögött semmiféle eszmeiség nincs, mint ahogy azt a liberálisok szeretik megmagyarázni... " Azt hiszem nem értettél meg. Most te megfenyegettél, hogy kést állítanál belém, én félek tõled és ezért utállak, de nem csak téged, hanem az egész családodat faludat nemzetedet. Ugye, hogy butaság?!
A cigányok genetikaiag fejlettebbek a magyaroknál. A cigány 10et szül , a magyar egyet vagy egyet se. A c.ok túlszaporodnak a magyarokon.. és tádám .. .
Igen, el kéne nekik tûrni, hogy lopjanak más normális országban hagynák. Én antirasszista vagyok.
kérdezõ elolvastam amit felraktál és az durva nem értem a cigány gyerekek vernek az iskolában mindenkit akkor mért kapnak ingyen kaját ? pusztuljon éhen mindeggyik a másik a cigányok mongyák hogy a játszótér az övéké és a többi parasztnak fizetnie kell érte na azé má asszem õk indiából jöttek ha otlennék fizetnék érte de itt inkább nekik kéne megmég kõvel dobálják a gyerekeket ? én szó nélkûl mindnek olyan pofont vagy öklöst adnák mindnek hogy az orra az agyában landól ez egy jó videó megvert cigányókról : szolgálunk és verünk: tomi a rendõr (||rész)
a cigányok szerintem olyanok mint a velociraptor nevû dinoszaurusz egyedül nem ér sokat mert kicsi de ha csapatba van halálos fegyver
Utolsó kettõ, a hozzátok hasonló barmok miatt nem lehet értelmesen foglalkozni a témával, mert a liberálisok részérõl egybõl jön a lehurrogás, hogy nácik vagyunk. Meg amúgy sem értem, hogy jön ide a Sieg Heil, szó nem volt ilyesmirõl, ennyi erõvel irkálhatnátok Ave Caesart is, azzal legalább senkinek nem ártotok...
:D
Cigányok látszik hogy alul mûveltebbek mint a magyarok. Sõt sok ember hiszi azt hogy a genetikájukban van a hiba. Én is így gondolom.
Jobban a németek, meg a törökök vannak mûvelve
Am csak ironizáltam a genetikai marhasággal, De utolsó ezt nem igen értem..
úgy, értem kulturáltabbak
A törökök kultúráltabbak?Viccelsz?? nagyon nem..
pedig igen szép kulturájok van
Németországban érdekes dolgokat mûvelnek a törökök..Láttam. :D
ja
úgy értem h kb mint itt a cigányok ..utcán, stb néha még rosszabb
SIEG HIEL! SIEG HIEL!
Rájöttem az élet egy nagy igazságára: Ha megver egy csapat cigány, ha kirabol egy csapat cigány, ha betör hozzád egy csapat cigány, stb. (A "csapat" szó nem véletlen, mert ezek a r*hadékok olyan gyávák, hogy egyedül soha nem mernek jönni.) Nos, aki a fent említett esetek valamelyikét elszenvedte, és emiatt rühelli a cigányokat mindenképpen rasszistának fog számítani. Mert hiába mondja egy ember hogy "nem vagyok rasszista", a közvélemény szemében úgyis egy m*cskos r*hadt tetû náci lesz. És ezt le kell sz*rni. Nekem is van néhány becsületes(!!!) cigány ismerõsöm, õket mindennél jobban tisztelem. De azokat a gyökereket akik az élõ fába is belekötnek, embereket ölnek, nõket erõszakolnak, rabolnak, õket lelkiismeret furdalás nélkül vagonokra pakolnám és kiirtanám. És most lehet rasszistázni engem.
Nem kell azzal törõdni, ki mit gondol. A rasszizmus életet menthet.
Bocs, az elõzõ a 7-esnek és a 8-asnak szólt.
Csakhogy vannak állati ösztönök és emberi viselkedés. Ha az emberiséget két fajra bontod még metaforák szintjén is, az akkor is rasszizmus.
Most pedig benyögöm az elõzõnek az unásig ismételt mondókámat: Leszel a vendégem egy sörre Miskolcon, az Újgyõri Fõtéren valamelyik este, lehetõleg segélyosztás napja után?
Nem ismerem Miskolcot, de gondolom ugyan olyan balhés környezet, mint a 8. kerületben a Magdolna negyed. Elég nagy propaganda amit próbálsz érzékeltetni. olyan, mintha a feketék értelmi szintjét a busmanokkal akarnád megmutatni.
A kérdező hozzászólása: nekünk kell félnünk és még mi vagyunk a gonoszak
Az értelmes feketékkel nincs semmi bajom, ahogy az értelmes cigányokkal se - talán azért, mert többségükrõl meg sem mondanád, hogy cigány. De ha valaki a korábbi sérelmei miatt fél tõlük, akkor ne az a szerencsésebb ember szabja már meg, hogy félhet-e, akinek nem volt velük problémája... És ha tetszik, ha nem, nagyságrendekkel több újgyõris típusú cigány van, mint értelmes.
A kérdező hozzászólása: http://barikad.hu/janoshazai_hetkoeznapok_gyermekeink_szinte.. õk is biztos nácik
Ilyet taktikai okokból ne linkelj, mert le leszel osztva, hogy mekkora szélsõséges oldal a Barikád, és nem szabad neki hinni :)
Egyébként a cigányoknak nem csak a rasszista magyarokkal, hanem a rasszista fantomokkal is meg kell küzdeniük: http://www.youtube.com/watch?v=48FsjcQNQqM Lehet, azért hívják a Magyar Gárdát paramilitáris szervezetnek, mert parajelenségeket, ufókat, szellemeket is be tudnak vetni??
9: a darázs és a méh két külön állatfaj. A cigány és a magyar ugyanaz az állatfaj: homo sapiens (vagy darazsak vagyunk mindannyian vagy méhek) nem a genetika okozza az eltéréseket, hanem a kultúra és a nevelés. Félni pedig jó ötlet, mert a neveléssel tényleg gond van egyes csoportoknál.
Én hosszú hosszú évekig a vendéglátóiparban dolgoztam, mint csapos.Õszintén megmondom amikor cigány társaság érkezett szórakozni, akkor a gyomrom összerándult, ami nem véletlen volt.Elég volt csak egy félrenézés, vagy egy szó, hogy kitörjön a verekedés a cigányok és a magyarok közt.Itt megjegyzem, soha nem a magyarok kezdeményeztek, soha.Ezek mindig találtak valami okot indokot ami verekedésbe torkollott.Szóval én sem szeretem õket, és [email protected], hogy minek neveznek.Ha rasszista vagyok, hát legyek.
Nem vagy rasszista, mert amit itt megengednek magukkal a hatóságok hallgatólagos közremûködésével az már tényleg sok. Normálisabb országokban a rendõrség tesz is valamit, de itt még téged büntetnek meg ha megvéded magad, vagy ha teszel valamit. És nem elég, hogy a mi adóinkból vannak fenntartva (milyen jogon?!) még õk terrorizálnak minket, és a törvény is mellettük áll. Akkor csodálkoznak, ha sokan utálják õket?
Persze aztán ha van pofád megvédeni magad, amellett hogy Téged hurcolnak meg, a "Der Spiegel" és egyéb nívós lapok azonnal teleharsogják európát, hogy mekkora rasszista nép vagyunk, akiket végre rendre kellene tanítani! A Der Spiegel viszont azt véletlenül elfelejti megírni, hogy hány idõs egyedülálló ember él rettegésben, mert gátlástalanul kifosztják, és ha szerencséje van, nem késelik meg!
Nem, nem vagy rasszista csak félsz tõlük ennyi. Másképp reagálnak a körülöttük lévõ eseményekre. A csoporton belüli folyamatos " megmutatomkiafaszagyerek " szellem erõsen befolyásolja a jellemük fejlõdését vagy inkább fejletlenségét... De ebbõl az emberek többsége kinövi magát mások nem. Ökörköri
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló te nem félsz tõlük?
És akkor tologatjátok a csattogóslepkét vagy mi?
A kérdező hozzászólása: Kedves elnök úr! Nincs szükségem a haszontalan válaszaidra...szeretjük egymást, és nekünk nem ez a "csattogóslepke" cucc a lényeg!
Miért lenne gáz?! Ha szeretitek egymást akkor nem gáz, habár jobb lenne ha közelebb laknátok egymáshoz. Szép napot!

Ha én fogyókúrázom, és vacsira ettem egy fél adag, kínai étterembõl beszerzett tojásos rizst, az nagyon ciki?

Elrontottam a mai napot? Nem jutott más eszembe...

Legjobb válasz: Ma már ettem 3 szem abonettet, 1 almát, egy barnakenyeres, nem túl nagy szendvicset(soványsoka, paradicsom), 1 paprikát.

A kérdező hozzászólása: Ma már ettem 3 szem abonettet, 1 almát, egy barnakenyeres, nem túl nagy szendvicset(soványsoka, paradicsom), 1 paprikát.
Egyrészt: nincs elrontott nap. Másrészt: nem nagyon ciki, amíg nem válik rendszeressé. Harmadrészt: nem tudom a diétád részleteit (hogy 1 napra mennyit eszel összesen) de NAGYON kevésnek tûnik a bevitt kalória. Ennyire radikálisan nem szabad diétázni, mert ezzel azt éred el, hogy az anyagcseréd túlságosan lelassul, a fogyásod leáll, és késõbb, amikor visszatérsz nagyobb adag kajádra, akkor duplán szeded vissza. A hiánybetegségekrõl még nem is beszéltünk. A szervezet számára egy adott napra szükséges kalóriamennyiséget a fogyókúra során biztosítani KELL! Ez egy nõ számára minimum 1300 kalória körül van, de ki tudod számolni, hogy a tiéd pontosan mennyi, alapanyagcsere-kalkulátor kell hozzá (keress rá).
Ha ilyen keveset ettél egész nap, akkor akárminek is nehéz lett volna ellenállni, nem hogy egy kínai kajának. Ami egyébként alapból tele van ízfokozóval (natrium glutamát), hogy nehogy keveset együnk belõle és nehogy akármi másnak még a gondolata is felmerüljön... Egyébként, ha magadnak csináltad volna meg... nem is lenne rossz kaja. :)
A kérdező hozzászólása: 15 éves lány vagyok. 1200 kalória sztem megvan naponta. :) köszönöm a válaszokat. durván kell fogyóznom, mert ha csak tinglitangli a diétám, akkor nem tudom betartani a magamnak állított szabályokat. 171 cm, 70 kg. ma még szerintem fogok enni egy-két falatot. mozgok is.
Neked bõven nem elég az 1200 kalória naponta. Amit leírtál, az pedig töredéke sem volt az 1200-nak sem (kb 400). 1500 kilokalória körül van az alapanyagcseréd (itt nézd meg: http://body.builder.hu/prg_bmr.htm4). Tehát ahhoz, hogy egyáltalán a tested mûködését fenn lehessen tartani, legalább ennyit kell enned. Minden más diéta csak rosszul sülhet el. Elhiszem, hogy nagyon vonzó ez, hogy madárfalatokat eszem és gyorsan fogyok, de ezt nem fogod örökké így tartani, és akkor duplán hízod vissza, amit most leadtál. Mivel a szervezet ilyenor ráadásul fehérjét bont, azaz izmokat, a fogyás ellenére a testzsírszázalékod is rossz irányba fog eltolódni. A jó diéta fenntartható. Ezzel csak ártasz magadnak, és az önbizalmadnak is rettenetesen csúnyán rosszat fog tenni a visszahízás a radikális diéta vége után.
A kérdező hozzászólása: Annyit tudok mondani, hogy elegem van abból, hogy mindenki mást mond. Hogy mindenki mást szid, mindenki mást ajánl. Egy dagadt 15 éves csaj vagyok és a kajálásomra ügyelek, pár héten át, banyek! :) Miért riogattok??
A kérdező hozzászólása: De azért köszönöm a válaszokat. Akkor ennek jegyében merek egy kicsit többet enni.
Én vagyok az alapanyagcserés válaszoló. Tapasztalatból beszéltem (sikeres 15 kg-os, azóta is teljes egészében fenntartott fogyás szintén kamaszkorban), de ha biztosat akarsz tudni, kérdezz meg orvost vagy dietetikust. Semmilyen álomdiétában nem kell hinni, pontosan azt kell csinálni, amit te csinálsz: kalóriát számolni. Csak nem ennyire radikálisan. Ha egy kicsit többet eszel, az már elég. Hajrá!
Ja, 1500 alatt elvbõl nem szabad enni. Megfelel, hogy ennyien egyetértünk? :) Hajrá, ne add fel.

Ha szeretkezünk a párommal és én vagyok felül, nem tudok rendesen mozogni, mert fáj. Viszont ha ő van felül és úgy bennem van teljesen, akkor egyáltalán nem fáj. Ez miért lehet?

Két hónapja vesztettem el a szüzességem bár ez nem tudom befolyásol-e vmit. Ha szeretkezünk a párommal és én vagyok felül nem tudok rendesen mozogni mert fáj. Viszont ha ? van felül és úgy bennem van teljesen, tövig akkor egyáltalán nem fáj. Ez miért lehet? Mindkét alkalommal úgyanúgy bennem van a pénisze, mégis ha felül vagyok fáj. Egy 20éves lány!

Legjobb válasz: Én is így vagyok ezzel, még csak 5 X voltam együtt a párommal,és fáj egy kicsit,ha én vagyok felül. Szerintem ez kezdõknél normális, bizonyos pózok az elején még nem a leg kellemesebbek, ilyen még például a kutyapóz, úgy a párom belém sem tud hatolni,annyira fáj. Ez idõvel biztos el fog múlni,én idõnként már a lovaglót is élvezem,pedig az elején nagyon rossz volt.

Én is így vagyok ezzel, még csak 5 X voltam együtt a párommal, és fáj egy kicsit, ha én vagyok felül. Szerintem ez kezdõknél normális, bizonyos pózok az elején még nem a leg kellemesebbek, ilyen még például a kutyapóz, úgy a párom belém sem tud hatolni, annyira fáj. Ez idõvel biztos el fog múlni, én idõnként már a lovaglót is élvezem, pedig az elején nagyon rossz volt.
Lehet azért van, mert bizonyos pózokban még beljebb tud hatolni a párod! Ilyen a lovagló póz is. Olyankor teljesen benned van! Lehet ezért fáj. Ha párod van felül, akkor is benned lehet, de ha lejjebb van a csípõd, akkor nincs benned tövig. Csak úgy érzitek! :D Ha a pasi felül van és te felemeled a lábaid, akkor még mélyebbre tud hatolni, és az már lehet, hogy fájna. Én pl, imádok lovagolni, viszont ha barátom van felül, és felemeli a lábaimat, akkor azt nem szeretem, mert van, amikor fáj!
20 éves és 2 hónapja vesztette el a szüzességét???xD az mi ronda löhetxD én 6 évvel fiatalabb vagyok a párom nálam 1el és én össze vissza dugom(persze gumival)xD

SOTE gólyatáborban mennyire lesznek szívatások? Mi van ha mondjuk mit tudom én vetkőzni kell, mert ez a feladat és nem akarok? Ha nem csinálom meg mi van? 21/L

Kíváncsi vagyok milyen lesz és várom már nagyon! De félek is egy kicsit...Aki volt már, írjatok légy szi'! :)

Legjobb válasz: Nem akarok bele szólni, de szerintem a felnõttes gondolkodást inkább pl erre értette: " Mi van ha mondjuk mit tudom én vetkõzni kell, mert ez a feladat és nem akarok? Ha nem csinálom meg mi van?" Szóval: Igazán nem gondolhatja, azt hogy bárki is kényszeríteni fogja rá...

Szerintem ha olyan feladat van, ami neked nem tetszik, csak siman mondd meg a tobbieknek kedvesen lazan, hogy Najo skacok en ezt inkabb kihagyom! Melyik karra vettek fel egyebkent?
00:36 Látom, azért egyesek még szerencsére tudnak szöveget értelmezni :)
Nem akarok bele szólni, de szerintem a felnõttes gondolkodást inkább pl erre értette: " Mi van ha mondjuk mit tudom én vetkõzni kell, mert ez a feladat és nem akarok? Ha nem csinálom meg mi van?" Szóval: Igazán nem gondolhatja, azt hogy bárki is kényszeríteni fogja rá...
Nálunk inkább csapat építés volt. Mondjuk azért is van. De ha ennyire parázol ne menny el.
Mint mindenhol, biztos itt is vannak kicsit kellemetlenebb feladatok. De nem erõltethetnek rád-rátok semmit, ha szeretnéd megcsinálod, ha nem hát nem. Senki nem fog megkövezni érte. :)
21 vagy, de nem igazán gondolkodsz felnõtt módjára :D Semmi sem kötelezõ, nem tartanak a fejedhez fegyvert egy feladatnál sem. Ha nem csinálsz meg valamit, amire amúgy önként kell jelentkezni, akkor tudomásul veszi mindenki, felnõtt emberek lesznek ott. Ha valami foggyos meg beszólna valamit, akkor le kell [email protected], de még ha cikinek is éreznéd, ne aggódj, úgyse fog emlékezni már senki rá 10 perc múlva, annyit isztok :D Nyugi!
23:13 Azért nem gondolkozik szerinted felnõtt módjára, mert nem szeretne vetkõzni? Ha szeretne, akkor már mindjárt felnõtt, érett embernek gondolmád mi? Ez az aztán a logika
Nálunk relative kis csoportok voltak, így szinte "belekényszerítettük" egymást a feladatokba. :) VISZONT! Ismeretlenül is összebeszéltünk, hogy én ezt nem akarom, csinálja más, stb. Persze volt olyan is, ahol nem mondták el elõre, hogy mi a feladat. Így esett, hogy srác bizony szõrös férfi hasról nyalogatott pálinkát, míg nekem szerencsém volt és ennél a feladatnál pont a párommal kerültünk egymás mellé. Egyébként többnyire nagyobb egyetemi karokon 30-40 fõ van egy csapatban. Annyit mondasz, hogy te ezt nem és kész. Senki nem fog ezért csúnyán nézni rád, vagy utálni!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Én sem úgy gondoltam, h kényszerítenek, csak kellemetlen, ha 10 fõs csapatból kilencen szidnak... De akkor oké ..:) :) Nálatok milyen szívatások voltak? Írnátok párat? :)
7-es vagyok, nem szid senki, max próbál rábeszélni, hogy naa ne legyél már ilyen stb stb. Volt hogy ilyenkor lecsúszott még egy feles és hát istenem egyszer élünk. Azt tudni kell, hogy rengeteg fotó készült, amit meg is kaptunk, de cenzúrázva. Nem kerül a nagy nyilvánosság elé olyan felvétel, ami kínos lehet. :) Gólyavideónk is készült anno, abban sem voltak senkire nézve kínos jelenetek. Hogy mik voltak? Pia váltó, az rengeteg. X távolságra egymástól váltva egy boros kóla, egy pálinka. Mi általában beosztottuk úgy, hogy a pálinka a fiúkra jusson, mert a lányoknak kicsit jobban ütött. Volt talicskázós szívószállal sörivós verseny (talicska pózban). Volt olyan, hogy ruhaláncot kellett csinálni. A levetett ruhákat összekötni és melyik csapaté lesz hosszabb. Mi 4-en voltunk lányok és az egész csapat alsógytára/bugyira vetkõzött. Mi lányok kaptunk egy plédet, 4-en "összebújtunk" és körbetekert a csapatvezetõnk vele, aztán segítettünk egymásnak öltözni a pléd alatt, szóval rajtunk kívül senki nem látott semmit. Volt olyan, hogy a csapatból két ember mutasson be minél több szex pózt, olyan, hogy az egész csapat álljon be egy nagy élõ orgia képbe, olyan hogy szintén a csapatból ketten valamilyen pózban durrantsanak lufit... Olyan, hogy a csapatból hárman voltak, egyik szájába vett egy korty sört, átadta a másik szájába, az a harmadikba, az pedig pohárba köpte. Mázli volt ha csaj volt a középsõ ember! XD Én ebben nem voltam benne szerencsére, de mi egyenesen öklendeztünk! :D A végén ha megitta valaki a végterméket, az plusz 5 pont... :D Igazából poénnak kell megélni mindent, nem gigantikus szivatásnak. Inkább csapat kovácsoló szerepe van a tábornak, mint szét alázó. Amit nem akarsz, azt nem csinálod meg és ilyen egyszerû.
Én is SOTE-re megyek, kicsit én is tartok tõle :) Te milyen karra mész?

Most egy boltban dolgozok és van egy eladólány a boltban aki mindig nézni szokott engem ha a bolt előtt megyek is el mindig néz miért? De ha én rá nézek kb 1 percig nézünk egymást után vagy ö vagy én nézek félre ez mit jelent?

Legjobb válasz: ha õ néz elõbb félre azt jelenti hogy te bírtad tovább. ha te nézel elõbb félre akkor õ nyert. legközelebb szívasd meg és rá se nézz!

ha õ néz elõbb félre azt jelenti hogy te bírtad tovább. ha te nézel elõbb félre akkor õ nyert. legközelebb szívasd meg és rá se nézz!
azt, hogy hülye vagy, nem tudsz írni és kb. 10 éves lehetsz tehát menj aludni
mert...SPOILER...õ az...most figyelj...õ az apád
semmi mást csak annyit hogy egy kretén vagy...na ezen agyalj vajon mit is jelenthet?

Ha exférjem és én egykor (lakáshitel) vettünk fel és a exférjem nem fizeti Így az bárlistára került. De ha nem én vettem fel a hitelt, és csak adótárs vagyok, akkor mi a helyzet? Akkor én is bárlistára kerülök? Ha igen, mennyi időre?

Legjobb válasz: Ha adóstárs voltál a hitel felvételekor, és a válás során nem született valamilyen hivatalos egyezség ezzel kapcsolatban, akkor te ugyanúgy felelsz a hitel visszafizetéséért, mint a volt férjed. De azért próbálkozz választ kapni erre egy jogi fórum oldalon, vagy ügyvédtõl.

Ha adóstárs voltál a hitel felvételekor, és a válás során nem született valamilyen hivatalos egyezség ezzel kapcsolatban, akkor te ugyanúgy felelsz a hitel visszafizetéséért, mint a volt férjed. De azért próbálkozz választ kapni erre egy jogi fórum oldalon, vagy ügyvédtõl.
Az adóstárs azt jelenti, hogy Te ugyanúgy egyetemlegesen felelsz a hitelért, mint az exférjed. Ennek semmi köze a házasság meglétének, felbontásának, a bank veletek kettõtökkel kötött hitelszerzõdést és ha ezt a szerzõdést nem változtattátok meg a bankban a válás során, akkor természetesen a bank felé a Te kötelezettséged nem változott, tehát Te is felkerültél a BÁR listára, mint adóstárs. Egy hitelszerzõdést nem lehet azzal megváltoztatni, hogy elválsz az adóstól, azt csak a banknál lehet megváltoztatni, már ha egyáltalán meglehet. Ti együtt vettétek fel a hitelt, a hitelezõ kettõtök hitelképessége alapján döntött úgy, hogy hitelt kaptok, így a felelõsség nem szûnik meg azzal, hogy már nem vagytok házasok.
Igen, ha a válásnál errõl nem született döntés, akkor Te is felelsz érte. Ha BAR listára kerülsz, akkor a hitel teljes viszafizetásáig vagy altív báros, utána 5 éven keresztül passzív állományban. Még erre sem szeretnek hitelt adni a bankok, fõleg nem mostanság.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat!

Ha ebay-en rendelek, és 0.99 fontba kerül a cucc, amit rendelni akarok, és 1 vki 1. 04 fontot ajánlott fel, akkor nekem mennyit érdemes? (holnap este jár le az aukció) Mikor tudom meg, hogy az enyém lett a cipő?

Legjobb válasz: Annyit adj meg, amennyit Neked megér az a cipö maximum. Ha beteszel 10 fontot, akkor is csak az adott egységgel, vagyis ha jól értelmezem jelen esetben 0,5 fonttal emelkedik. Én is így vásárolok. Kinézem, átgondolom mennyit ér Nekem és annyit ráteszek. Úgyis csak annyit kell fizetnem, amennyinél lezárul az aukció. Viszont túl korán ne tedd fel rá, mert magad ellen dolgozol, csak felhúzod ifö elött az árat. Vannak akik vérszemet kapnak, mert ilyenkor ha Ö bead 6 fontot, akkor rögtön Te leszel az elsö 6,05-el.

Annyit adj meg, amennyit Neked megér az a cipö maximum. Ha beteszel 10 fontot, akkor is csak az adott egységgel, vagyis ha jól értelmezem jelen esetben 0, 5 fonttal emelkedik. Én is így vásárolok. Kinézem, átgondolom mennyit ér Nekem és annyit ráteszek. Úgyis csak annyit kell fizetnem, amennyinél lezárul az aukció. Viszont túl korán ne tedd fel rá, mert magad ellen dolgozol, csak felhúzod ifö elött az árat. Vannak akik vérszemet kapnak, mert ilyenkor ha Ö bead 6 fontot, akkor rögtön Te leszel az elsö 6, 05-el.
nem tudom milyen cipõ az de nem hiszem hogy ilyen olcsón megúszod :)
Meg olvasd el a szállítási költséget is..ne felejtsd el a fizetési költségeket is, ha nincs Paypalod, nagyon drága lehet..
A kérdező hozzászólása: nem csak ennyibe kerül összesen a cipõ.. 10font a szállítási költség.. akk az úgy nem jó, hogy 1, 5 fontot licitálok?
Sztem allits be 1 max-bid-et, annyit amennyiert neked megerne, aztan ha nem ad annyit a tied lesz, ha meg tobbet, akkor...hat akkor annyiert mar nem kellett neked (:
A kérdező hozzászólása: az az 1 max-bid 1 fontot jelent? mert én 1, 5-öt ajánlottam.. azt hittem az a font.. és más már ajánlott 1, 7et.. 2-t akarok majd az aukció lezárása elõtt ajánlani..akk most ez fontban értendõ, vagy hogy?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!