Találatok a következő kifejezésre: Ha én felűl (978 db)

Lányok az gáz ha én félek a bogaraktól meg rovaroktól? Mit gondoltok egy ilyen pasiról?

pl pókoktól elégé félek undorodom tölük de mindenféle más rovartól illetve bogártól is. ez nagyon gáz csajok? 21f

Legjobb válasz: Gáznak nem gáz, maximum ketten sikítotok, ha megláttok egyet :DD Én pasim is fél tõlük, de ha megkérem lecsapja nekem. A fóbiákat is le lehet küzdeni :) 20L

Gáznak nem gáz, maximum ketten sikítotok, ha megláttok egyet :DD Én pasim is fél tõlük, de ha megkérem lecsapja nekem. A fóbiákat is le lehet küzdeni :) 20L
A pókokat én se szeretem kifejezetten, de más állattal nincs bajom. Max a patkányokkal. Bár inkább undor, mint félelem.
A kérdező hozzászólása: sikló béka ezektõl is félek, tuti hogy semmi pénzért nem látogatnálak meg!
Szerintem nem gáz, bár mi nem igazán tudnánk együtt élni ezek szerint. Én imádom a pókokat, van is egy itthon, aranyos jószág, csak kicsit agresszív. ;-) (Amúgy siklóm is van, meg a békákat is szeretem, van egy csomó a kertben.) A bogaraktól, rovaroktól én egyébként nem félek, néha szoktam is másokat piszkálni vele (de csak akkor, ha nem sértõdés lesz a vége). Mindenesetre szerintem nem az a fura, hogy te ennyire félsz a rovaroktól, hanem az emberek szerint én nem vagyok normális, hogy siklót és pókot tartok itthon... 28/N
Nem gáz, de csesztetnélek vele, az biztos. Persze csak poénból. Amúgy tényleg nem lenne gáz, megvédeném tõlük, ha õ cserébe megvéd a szellemektõl és a sötéttõl. xD
Az én barátom(21) is fél minden sok lábú kis állattól, amit persze igyekszik nem kimutatni nekem, de ha mégis lebukik én mindig nevetek, mert szerintem nagyon aranyos, õ meg pirul de aztán mosolyog :D Én amúgy nem félek tõlük, többnyire csak megfogom (üveg+papír) és kiviszem a szabadba. Akár pók akár darázs. :) 18/L
entomológiát tanulok és különféle rovarokat, bogarakat tartok itthon, úgyhogy nálam válóok lenne :) de szerencsédre nem a magamfajta van többségben.
Nem gáz, de 1X tuti megviccelnélek ilyennel :D :P 18/L
Szerintem Ari :) az én párom nem fél tõlük kivéve a tenyérnyi darazsaktól. Attól is csak ha hirtelen repül oda :)
Nem gáz, elõfordul. Pókot mi sem szeretjük. Párom meg a gyíkot, siklót.. ilyesmit nem bírja, csak szegénykémmel szemét vagyok, mert én meg megfogok mindent és volt rá példa, hogy majdnem a kezébe nyomtam egy gyíkot :D
Nem gáz, én csak a pókokat utálom, de nagyon
Nem jönnék össze veled, mert akkor nem lenne aki megöli õket.
Ne aggódj, van még pár ismerõsöm, aki emiatt nem jön szívesen hozzánk. :-) Pedig amúgy terráriumba zárva tartjuk õket, csak akkor vesszük ki a siklót, ha takarítani kell alatta, a póknak még ennyi sem kell, azt úgy takarítom, etetem, hogy a helyén van.

Mit kellene tennem ahhoz, hogy egy fiú bátrabban közeledjen felém, még ha én félek is? Mit sugározzak felé?

Tudom, hogy erre az lenne a válasz, hogy nyissak felé, csak az a gond, hogy én nem egy olyan lány vagyok, aki ki meri mutatni az érzelmeit mások elõtt! Ott van mindenki az osztályban, és látom, hogy tetszhetek neki, és nekem is tetszik õ, csak teljesen más társadalmi közegbe tartozunk (õ menõ fiú, én meg egy stréber lány).Nem szeretnék pletyka tárgya lenni, viszont nekem õ már fontos annyira, hogy tegyek valamit. Úgy érzem, mintha én lennék a hibás az egész kialakulatlanság miatt! Kérlek segítsetek valahogy!!!

Legjobb válasz: ha tetszetek egymásnak akkor le szarhatod mindenki más véleményét. vagy ha nem vagy biztos magadban sztem akkor sem kell aggódnod. :)

ha tetszetek egymásnak akkor le szarhatod mindenki más véleményét. vagy ha nem vagy biztos magadban sztem akkor sem kell aggódnod. :)
szerintem add a csövesnek..
Csinálj belõle nyúlpaprikást! Nagyon finom! :) Nyami!
és természetesen edd meg te , ne add oda semmiféle csövesnek:)
A kérdező hozzászólása: Köszi
A kérdező hozzászólása: Akkor a csöves kapja a lábát és megeszem a többit :D
Biciklivel??? Hehehe.


Ha én félek a cigányoktól és ezért utálom őket akkor rasszista vagyok?

Legjobb válasz: Ha látok egy csapat cigányt szembejönni az utcán, lehetõleg elmegyek másfele. Ha látok egy csapat bármilyen más embert, akkor gond nélkül a közelükbe megyek. Ez általánosítás, és pont megoldja az testi épség megtartásának problémáját.

Ha látok egy csapat cigányt szembejönni az utcán, lehetõleg elmegyek másfele. Ha látok egy csapat bármilyen más embert, akkor gond nélkül a közelükbe megyek. Ez általánosítás, és pont megoldja az testi épség megtartásának problémáját.
Utolsó kettõnek: Többször volt már közterületen konfliktusom, hol szóbeli, hol tettelges. Hogy Lakatos Attila cigányvajdát idézzem (akivel spec semmi bajom nincs): , , Tíz elkövetõbõl tíz cigány, húsz elkövetõbõl húsz cigány" volt. Rendkívül debilisnek, butának, korlátoltnak érzem magam, amiért PONT tõlük óvakodok. Nem is értem, hogy lehetek ennyire elõítéletes.
Én például nem félek a méhektõl, mert nagyon ritkán csíptek meg, és csak akkor, amikor rájuk léptem véletlenül. Ellenben a darazsaktól félek, mert azok sokszor indokolatlanul támadnak, és jobb elkerülni mindet, mint kockáztatni. A darazsaknak ilyen a természetük, és ezen nem nagyon lehet változtatni. Nem fogok közeledni egy darázshoz azért, mert egy másik esetleg nem támadott meg, mert félek attól, hogy ez viszont megszúr. Szerintem ez a példa alkalmas arra hogy bizonyítsa, a megalapozott, és hosszú évszázadok tapasztalatai alapján kialakult vélemények nem az elõítéletek miatt alakultak ki, hanem fájdalmas esetek hosszú sora után. Az a darázs nem amiatt szúr, mert az emberek azt mondják róla, hanem azért, mert ilyen az ösztönös viselkedése, és a megszokott élõhelyén ez a megszokott. Amint viszont a megszokott élõhelyét elhagyja, a szúrás többé nem tolerálható. Vagy megváltozik és alkalmazkodik az élõhelyéhez, vagy szembesül azzal, hogy az adott hely lakói el akarják majd pusztítani. De mióta változik meg egy darázs? Ha viszont a darázs olyan helyre települ be, ahol védettnek minõsítik, akkor bátran el fog szaporodni és következmények nélkül szúrja meg az embereket, mert nincsen félnivalója... addig, amíg meg nem szúr valakit, aki védelmébe vette.. márpedig megteszi, mert ilyen a természete.
Elsõ: támadtak már meg valaha is? Feltételezem nem, de ez esetben sincs jogod megmondani, hogy ki miért és mitõl félhet. Tudod, ha én a kést beléd állítom 2-3szor, kirabollak, megloplak, te sem azt fogod mondani, hogy , , szegény hátrányos helyzetû magyar", hanem hogy agresszív barom, és te is félni fogsz tõlem. Ilyen egyszerû, emögött semmiféle eszmeiség nincs, mint ahogy azt a liberálisok szeretik megmagyarázni...
Szerintem ezt ennyibõl nem lehet megmondani. Ha például úgy gondolod, hogy az életmódjuk miatt olyanok amilyenek és azon lehet változtatni akkor csak elõítéletes vagy ami viszont lehet megalapozott és bizonyos mértékig jogos. Ha úgy gondolod, hogy genetikailag férgek ami megváltozhatatlan, ráadásul még csak atrocitás sem ért tõlük akkor vagy rasszista.
Na tessék! Még a végén ezért is a magyar lesz a debil. Félni mer a cigányoktól. Pedig csak öreg néniket rabolnak ki, ölnek meg, csapatosan járkálva beszólogatnak, fenyegetõznek, elveszik mások dolgait. Tényleg, nem is értem, miért kell tõlük félni... Hülye egy rasszista nép vagyunk mi. Megmondják ezt bármikor onnan a naaagy amerikából is.
Ha meglátsz néhány cigányt az utcán, akik állnak és beszélgetnek, és csak az arcvonásaik és a bõrszínük alapján az jut eszedbe, hogy "már megint itt egy csomó ilyen köcsög állat", akkor igen, rasszista vagy. Ha meglátsz egy csapat idiótát, akik úgy mennek végig az utcán, hogy dobálják szét maguk után a szemetet, és ez alapján, nem pedig a kinézetükrõl jut eszedbe a fenti idézet, akkor teljesen normális vagy. Összefoglalva: ha már rögtön az alapján elítélsz és utálsz egy cigányt, mert cigánynak született, akkor rasszista vagy, ha viszont megnézed, hogy milyen ember, miket tesz és hogyan, és ez alapján vonod le a következtetést, hogy utálni kell az illetõt, akkor nem vagy rasszista.
Olyan nincs hogy a "cigányok bûnei". Bûnt elkövetni, az egyén képes, és az egyének bûneinek kivetítése egy egész etnikumra buta általánosítás. A cigányellenesség(utálat) egy mesterségesen generált társadalmi feszültség, és nem old meg semmilyen problémát.
"Elsõ: támadtak már meg valaha is? Feltételezem nem, de ez esetben sincs jogod megmondani, hogy ki miért és mitõl félhet. Tudod, ha én a kést beléd állítom 2-3szor, kirabollak, megloplak, te sem azt fogod mondani, hogy , , szegény hátrányos helyzetû magyar", hanem hogy agresszív barom, és te is félni fogsz tõlem. Ilyen egyszerû, emögött semmiféle eszmeiség nincs, mint ahogy azt a liberálisok szeretik megmagyarázni... " Azt hiszem nem értettél meg. Most te megfenyegettél, hogy kést állítanál belém, én félek tõled és ezért utállak, de nem csak téged, hanem az egész családodat faludat nemzetedet. Ugye, hogy butaság?!
A cigányok genetikaiag fejlettebbek a magyaroknál. A cigány 10et szül , a magyar egyet vagy egyet se. A c.ok túlszaporodnak a magyarokon.. és tádám .. .
Igen, el kéne nekik tûrni, hogy lopjanak más normális országban hagynák. Én antirasszista vagyok.
kérdezõ elolvastam amit felraktál és az durva nem értem a cigány gyerekek vernek az iskolában mindenkit akkor mért kapnak ingyen kaját ? pusztuljon éhen mindeggyik a másik a cigányok mongyák hogy a játszótér az övéké és a többi parasztnak fizetnie kell érte na azé má asszem õk indiából jöttek ha otlennék fizetnék érte de itt inkább nekik kéne megmég kõvel dobálják a gyerekeket ? én szó nélkûl mindnek olyan pofont vagy öklöst adnák mindnek hogy az orra az agyában landól ez egy jó videó megvert cigányókról : szolgálunk és verünk: tomi a rendõr (||rész)
a cigányok szerintem olyanok mint a velociraptor nevû dinoszaurusz egyedül nem ér sokat mert kicsi de ha csapatba van halálos fegyver
Utolsó kettõ, a hozzátok hasonló barmok miatt nem lehet értelmesen foglalkozni a témával, mert a liberálisok részérõl egybõl jön a lehurrogás, hogy nácik vagyunk. Meg amúgy sem értem, hogy jön ide a Sieg Heil, szó nem volt ilyesmirõl, ennyi erõvel irkálhatnátok Ave Caesart is, azzal legalább senkinek nem ártotok...
:D
Cigányok látszik hogy alul mûveltebbek mint a magyarok. Sõt sok ember hiszi azt hogy a genetikájukban van a hiba. Én is így gondolom.
Jobban a németek, meg a törökök vannak mûvelve
Am csak ironizáltam a genetikai marhasággal, De utolsó ezt nem igen értem..
úgy, értem kulturáltabbak
A törökök kultúráltabbak?Viccelsz?? nagyon nem..
pedig igen szép kulturájok van
Németországban érdekes dolgokat mûvelnek a törökök..Láttam. :D
ja
úgy értem h kb mint itt a cigányok ..utcán, stb néha még rosszabb
SIEG HIEL! SIEG HIEL!
Rájöttem az élet egy nagy igazságára: Ha megver egy csapat cigány, ha kirabol egy csapat cigány, ha betör hozzád egy csapat cigány, stb. (A "csapat" szó nem véletlen, mert ezek a r*hadékok olyan gyávák, hogy egyedül soha nem mernek jönni.) Nos, aki a fent említett esetek valamelyikét elszenvedte, és emiatt rühelli a cigányokat mindenképpen rasszistának fog számítani. Mert hiába mondja egy ember hogy "nem vagyok rasszista", a közvélemény szemében úgyis egy m*cskos r*hadt tetû náci lesz. És ezt le kell sz*rni. Nekem is van néhány becsületes(!!!) cigány ismerõsöm, õket mindennél jobban tisztelem. De azokat a gyökereket akik az élõ fába is belekötnek, embereket ölnek, nõket erõszakolnak, rabolnak, õket lelkiismeret furdalás nélkül vagonokra pakolnám és kiirtanám. És most lehet rasszistázni engem.
Nem kell azzal törõdni, ki mit gondol. A rasszizmus életet menthet.
Bocs, az elõzõ a 7-esnek és a 8-asnak szólt.
Csakhogy vannak állati ösztönök és emberi viselkedés. Ha az emberiséget két fajra bontod még metaforák szintjén is, az akkor is rasszizmus.
Most pedig benyögöm az elõzõnek az unásig ismételt mondókámat: Leszel a vendégem egy sörre Miskolcon, az Újgyõri Fõtéren valamelyik este, lehetõleg segélyosztás napja után?
Nem ismerem Miskolcot, de gondolom ugyan olyan balhés környezet, mint a 8. kerületben a Magdolna negyed. Elég nagy propaganda amit próbálsz érzékeltetni. olyan, mintha a feketék értelmi szintjét a busmanokkal akarnád megmutatni.
A kérdező hozzászólása: nekünk kell félnünk és még mi vagyunk a gonoszak
Az értelmes feketékkel nincs semmi bajom, ahogy az értelmes cigányokkal se - talán azért, mert többségükrõl meg sem mondanád, hogy cigány. De ha valaki a korábbi sérelmei miatt fél tõlük, akkor ne az a szerencsésebb ember szabja már meg, hogy félhet-e, akinek nem volt velük problémája... És ha tetszik, ha nem, nagyságrendekkel több újgyõris típusú cigány van, mint értelmes.
A kérdező hozzászólása: http://barikad.hu/janoshazai_hetkoeznapok_gyermekeink_szinte.. õk is biztos nácik
Ilyet taktikai okokból ne linkelj, mert le leszel osztva, hogy mekkora szélsõséges oldal a Barikád, és nem szabad neki hinni :)
Egyébként a cigányoknak nem csak a rasszista magyarokkal, hanem a rasszista fantomokkal is meg kell küzdeniük: http://www.youtube.com/watch?v=48FsjcQNQqM Lehet, azért hívják a Magyar Gárdát paramilitáris szervezetnek, mert parajelenségeket, ufókat, szellemeket is be tudnak vetni??
9: a darázs és a méh két külön állatfaj. A cigány és a magyar ugyanaz az állatfaj: homo sapiens (vagy darazsak vagyunk mindannyian vagy méhek) nem a genetika okozza az eltéréseket, hanem a kultúra és a nevelés. Félni pedig jó ötlet, mert a neveléssel tényleg gond van egyes csoportoknál.
Én hosszú hosszú évekig a vendéglátóiparban dolgoztam, mint csapos.Õszintén megmondom amikor cigány társaság érkezett szórakozni, akkor a gyomrom összerándult, ami nem véletlen volt.Elég volt csak egy félrenézés, vagy egy szó, hogy kitörjön a verekedés a cigányok és a magyarok közt.Itt megjegyzem, soha nem a magyarok kezdeményeztek, soha.Ezek mindig találtak valami okot indokot ami verekedésbe torkollott.Szóval én sem szeretem õket, és [email protected], hogy minek neveznek.Ha rasszista vagyok, hát legyek.
Nem vagy rasszista, mert amit itt megengednek magukkal a hatóságok hallgatólagos közremûködésével az már tényleg sok. Normálisabb országokban a rendõrség tesz is valamit, de itt még téged büntetnek meg ha megvéded magad, vagy ha teszel valamit. És nem elég, hogy a mi adóinkból vannak fenntartva (milyen jogon?!) még õk terrorizálnak minket, és a törvény is mellettük áll. Akkor csodálkoznak, ha sokan utálják õket?
Persze aztán ha van pofád megvédeni magad, amellett hogy Téged hurcolnak meg, a "Der Spiegel" és egyéb nívós lapok azonnal teleharsogják európát, hogy mekkora rasszista nép vagyunk, akiket végre rendre kellene tanítani! A Der Spiegel viszont azt véletlenül elfelejti megírni, hogy hány idõs egyedülálló ember él rettegésben, mert gátlástalanul kifosztják, és ha szerencséje van, nem késelik meg!
Nem, nem vagy rasszista csak félsz tõlük ennyi. Másképp reagálnak a körülöttük lévõ eseményekre. A csoporton belüli folyamatos " megmutatomkiafaszagyerek " szellem erõsen befolyásolja a jellemük fejlõdését vagy inkább fejletlenségét... De ebbõl az emberek többsége kinövi magát mások nem. Ökörköri
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló te nem félsz tõlük?

Ha én félek akkor elvesztem a falkavezér szerepét?

Annyira nem de azért néha félek esténként kimenni sétálni vele... lány vagyok, oké hogy egy pitbullt viszek sétálni de néha félek a furcsa alakoktól... ilyenkor elvesztem a falkavezér szerepet? Mert érezni biztos érzi, hogy valami nem stimmel..

Legjobb válasz: Ha ezeket mind betartod, nem lesz gond : http://cerberoskutyaiskola.hu/index.php?option=com_content&t..

Ha ezeket mind betartod, nem lesz gond : http://cerberoskutyaiskola.hu/index.php?option=com_content&t..
határait*
Sajnos rengeteg ember azt hiszi, hogy falkavezér, mert engedelmeskedik neki a kutyája. Van ilyen ismerõsõm is, CAO-ja volt. Mondtam neki, hogy ha falkavezér, akkor gondolom nem okoz gondot hátrakötött kézzel, szájjal elvenni egy szelet húst a kutyától. Nem merte. A kedvencem, mikor azt mondja valaki, hogy a kutya elfogadja falkavezérnek, csak néha próbálgatja a határat :)
Bìzz a kutyàdban. Menjetek el ÖV-zni, én is ezt fogom tenni. Nekem bullmacim van, alapbòl is rosszul làtok sötétben, tudom min mész àt! A kutyàd megérzi, hogy feszült vagy, ez nagyon könnyen àtragad rà, de ettõl nem veszíted el a falkavezéri pozíciòd.
Ez marhaság. A jó vezetõ nem attól jó vezetõ, hogy sosem fél, mert ha nem fél, akkor vakmerõ lesz és hamar csúnya véget fog érni. A félelem természetes reakció a veszélyes helyzetekre, szükséges egy bizonyos szinten, és ezt az állatok is tudják. Ha a falkavezér fél, akkor tudja a falka, hogy gond van, oda kell figyelni. Ha "félés" közben elveszíti a vezér az irányító szerepét, az megint más, de most nem errõl beszélünk szerintem.
Abból, hogy itt kérdezget. A falkavezér minden percben 100%-ig konzisztens, magabiztos. Akkor sem mutat félelmet, ha palotapincsit sétáltat a gettóban. Ha már felmerül benne a gondolat, hogy talán nem tekintik falkavezérnek, ott vége. A kutya megérzi a bizonytalanságot.
Magyarázzák már meg nekem, akik azt írják, hogy a kérdezõ sosem volt falkavezért, hogy ezt 3 sor alapján mibõl döntötték el???
Az attól függ. Ha rettegsz és dekoncentrálttá válsz, azt megérzi a kutya, és gyengének ítélhet. Ha csak óvatos vagy és nagyon figylsz mindenre, akkor felelõsségteljes falkavezér maradsz. A kettõ között meg a kutya ítélõképességére van bízva a dolog.
Igen.
Kérdezted mivan, ha félsz. Leírtuk, hogy ez van.
A kérdező hozzászólása: Én bízom a kutyámban, kérdeztem ha félek akkor mivan. Ebbõl hogy jön az hogy nem vagyok falkavezér?
Ez nem így megy, hogy ha félsz, akkor hirtelen elveszted, aztán ha már nem félsz, akkor megint falkavezér leszel. #2-nek igaza van, valószínûleg sosem voltál falkavezér. Vagy 100%-osan falkavezér vagy, minden helyzetben, vagy nem vagy az. Bizonytalan falkavezér nincs.
Egy kérdésem van:bízol a kutyádban?Ilyen helyzetekben nagyon fontos a kölcsönös bizalom.
A kérdező hozzászólása: Akkor megy sétálni amikor nekem van kedvem, de le szoktam vinni este 9 felé mert van mikor késõbb érek haza melóból. Akkor eszik amikor azt mondom neki hogy az övé, nem nyúlhat az ételhez hiába van a táljában, sétánál én megyek elõl, mellettem jön, ha én azt mondom nem akkor nem, tehát ezzel nincs gond, csak érdekel, ha félek akkor tudja-e hogy gyengébb vagyok, nem stresszelem magam azon, hogy félek, csak ha meglátok egy 5 fõ feletti korcs bandát, akkor sem stresszelek csak 1 pillanatra meghûl bennem a vér..
A kérdező hozzászólása: Egyébként meg gyere el erre a rohadt korcstelepre ahol ezek a tetvek késsel járkálnak esténként kutya nélkül le se mennék, múltkor egy doboz cigiért akartak leszúrni ja a szerencsém, hogy részeg volt egy kicsit és haza tudtam futni.. kutyámtól azért félnek..
A kérdező hozzászólása: Honnan tudod te, hogy nincs? Nem azt kérdeztem, hogy mi nincs...
A kérdező hozzászólása: Én el merném venni a húst simán tõle mert nem fog megharapni... de még csak csúnyán nézni sem. Igen, gondolkoztam az ÖV-n de ahhoz elõtte kell az alap engedelmességi, nem lenne gond azzal sem, pénz kérdése az is sajna...

Szexnél ha én felül vagyok tényleg nem sok sperma jut be?

Elvileg tegnap volt peteérésem. Szexeltünk a párommal de én voltam felül. Mikor végeztünk már nem keltem fel hanem aludtam. Van így esélyem a teherbeesésre?

Legjobb válasz: Van!!! Mi így gyártottuk a 3 gyerkõcöt, ebben a pózban. Volt olyan, hogy ki is vette, és mégis baba lett, pedig át is mostam magam utána.

Van!!! Mi így gyártottuk a 3 gyerkõcöt, ebben a pózban. Volt olyan, hogy ki is vette, és mégis baba lett, pedig át is mostam magam utána.
Ha te vagy felül, akkor is ugyanolyan esély van teherbeesésre, megfelelõ sperma jut be így is.
Én is így lettem terhes, ráadásul még csak a 10. napban voltam. 38 hetes kismama

Ha msn-en valaki fel akart venni ismerősnek, de elutasítottam a felvételt, akkor csak úgy tudom felvenni, ha én veszem fel ismerősnek?

Nincs valami opció, valami beállítás, ahonnan előhozhatom és elfogadhatom a felkérést?

Legjobb válasz: MSN-en kurv.ára körülményesen sikerült ezt megoldani. Esetleg itt próbáld meg: http://login.live.com/ Jelentkezz be az MSN azonosítóddal, majd válaszd a Messenger > Contact menüt. Azon belül bal oldalt a Your friends > View invitations lehetõséget. Ha nincs itt a meghívása, akkor fel is veheted. Aztán õ is itt nézheti meg a felkérésedet. Elvileg...

MSN-en kurv.ára körülményesen sikerült ezt megoldani. Esetleg itt próbáld meg: http://login.live.com/ Jelentkezz be az MSN azonosítóddal, majd válaszd a Messenger > Contact menüt. Azon belül bal oldalt a Your friends > View invitations lehetõséget. Ha nincs itt a meghívása, akkor fel is veheted. Aztán õ is itt nézheti meg a felkérésedet. Elvileg...
A kérdező hozzászólása: 20:03 Kösz. Amúgy azonnali üzenetváltás partnernek akarom csak felvenni az illetõt. Felvettem címrõl, azt jelezni fogja neki, ugye?
Elvileg igen, kap róla értesítést.

Tényleg 3 példányban kell beadni a kereseti kérelmet? Mi van akkor, ha én csak egy példányt adtam fel postán?

Legjobb válasz: Ez így nem teljesen pontos. Attól függ, hány fél van a perben. Ha egy alperes, egy felperes, akkor 3 példány: 1-1 a feleké, egy a bíróságé. A keresti kérelmet eggyel több példányban kell benyújtani, mint ahány fél a perben érdekelve van. Ha csak kettõt nyújtottál be, és nincs jogi képviselõd, a bíróság visszaadja hiánypótlásra a keresetet, azaz felhív, hogy nyújtsd be a megfelelõ példányszámban. Ennek max annyi jelentõsége van, hogy a hiánypótlás idejével meghosszabbodik az az idõ, mire a bíró a tárgyalást kitûzi. Egy bírójelölt szakvizsgázott jogász

Ez így nem teljesen pontos. Attól függ, hány fél van a perben. Ha egy alperes, egy felperes, akkor 3 példány: 1-1 a feleké, egy a bíróságé. A keresti kérelmet eggyel több példányban kell benyújtani, mint ahány fél a perben érdekelve van. Ha csak kettõt nyújtottál be, és nincs jogi képviselõd, a bíróság visszaadja hiánypótlásra a keresetet, azaz felhív, hogy nyújtsd be a megfelelõ példányszámban. Ennek max annyi jelentõsége van, hogy a hiánypótlás idejével meghosszabbodik az az idõ, mire a bíró a tárgyalást kitûzi. Egy bírójelölt szakvizsgázott jogász
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ.

Most egy boltban dolgozok és van egy eladólány a boltban aki mindig nézni szokott engem ha a bolt előtt megyek is el mindig néz miért? De ha én rá nézek kb 1 percig nézünk egymást után vagy ö vagy én nézek félre ez mit jelent?

Legjobb válasz: ha õ néz elõbb félre azt jelenti hogy te bírtad tovább. ha te nézel elõbb félre akkor õ nyert. legközelebb szívasd meg és rá se nézz!

ha õ néz elõbb félre azt jelenti hogy te bírtad tovább. ha te nézel elõbb félre akkor õ nyert. legközelebb szívasd meg és rá se nézz!
azt, hogy hülye vagy, nem tudsz írni és kb. 10 éves lehetsz tehát menj aludni
mert...SPOILER...õ az...most figyelj...õ az apád
semmi mást csak annyit hogy egy kretén vagy...na ezen agyalj vajon mit is jelenthet?

Ha a szüleim félre tehetik amit én kérek, akkor miért akadnak ki ha én teszem félre amit õk akarnak?

Elszakadt a gatyám, megkértem édesanyám, hogy varrja meg, TVt nézett. semmi dolga nem volt, erre leküldött, hogy majd késõbb!

Legjobb válasz: Igazad van De ne felejtsd el, hogy te gyerek vagy, õk pedig felnõttek Te függsz tõlük, õk nem tõled. Aztán jól jegyezd meg, hogy a gyerekedeel te ne legyél ilyen...

Igazad van De ne felejtsd el, hogy te gyerek vagy, õk pedig felnõttek Te függsz tõlük, õk nem tõled. Aztán jól jegyezd meg, hogy a gyerekedeel te ne legyél ilyen...
Mert õk tartanak el. Alapvetõen a te pártodat fogom, viszont átérzem amit õk élnek meg. Az hogy éppen tv-t néz, még jelentheti hogy a 60 órás munkahétbõl zuhan be a fotelbe.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Igen sajnos a felnõttek MIND 1 SZÁLIG a gyereket valami állatfélének tekintik, mert anno õket is annak tekintették. Én nem szoktam ilyen lenni, igaz nem is foglalkozom gyerekekkel, pont ezért véletlen se váljak ilyenné. És sajna ezt tapasztalatból írom, de a felnõttek, mind a mai napig csak ígérgetnek és sajna ígéret is marad! Amúgy: Én is így voltam, ha Apukám kérte meg Anyát, h ezt vagy azt fel kéne venni, mert Õ bealszik addigra vagy épp dolgozik akármi, akkor Anya felvette. Mikor én kértem, hogy (félévente 1x talán, ha volt valami amit tényleg szerettem volna megnézni) Apának meg hetente voltak filmjei) fel kéne venni valamit bacott rá. Aztán úgy ahogy volt mikor már elegem lett ebbõl, jól megmondtam a véleményem, hogy egy xaros gombot nem vagy képes megnyomni értem, meg ilyenek. Vagy kérjem-e meg Apát, h mondja azt Neki kell a film, h felvedd stb? (Akkor még nem volt programozható a videó). Esetleg a szomszédra jobban számíthatok? Be volt sértõdve, de látta ebbõl már nem adok, tényleg átmegyek a szomszéddal vetetem fel akkor végre nekem is felvette a filmeket. 25/N
2-es. Gyerek nem lehet fáradt? Nem akadhat sürgõs tanulnivalója? Házdolgozat akármi? Egy 17 éves is épp nem érhet néha-néha rá, mint egy felnõtt. Csak a felnõtt sose ér rá akkor se ha 2 hétig szabin van és panelba él még csak nem is kertesbe.
Elolvastad a második mondatomat is, négyes?
Hatalomvágy, irányításmánia. Ha nem ugrassz azonnal, az egójuk elleni támadásként érzékelik.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Azért, mert sajnos még nagyon sok magyar család, magyar szülõ fejében vannak rögzülve olyan 40-50 évvel ezelõtti formulák, hogy ha gyerek vagy, akkkor - nem lehet véleményed - nem lehet problémád - ami neki fontos, az mindig elõbbrevaló, mint ami neked - nem lehetsz fáradt - bizonyos kérdésben nem lehetsz jobban tájékozott, mint õ - semmit nem tudhatsz jobban - semmihez nem érthetsz jobban - és egyáltalán: kuss a neved. Rengeteg ilyennel találkoztam már, ez a dolog leginkább egy szõlõfürtre hasonlít. A közvetlenül a tetején elhelyezkedõ szemek = '60-as '70-es évek. Ahogy haladsz lefele, egyre kevesebb szem van = egyre kevesebben nevelik úgy a gyerekeiket, mint akkor. Ahogy mész lefele, fogynak a szemek, de még mindig lesz néhány.
Ez relatív, attól függ, hogy mennyire fontos xy dolog amit te vagy õ kér...
A szulo es a gyerek sosincs egy szinten. A szulo van fent, a gyerek pedig lent. Ennyi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!