Találatok a következő kifejezésre: Ha én a részletet még (3 db)

Ha én fizetem a részletet még 23 évig mennyi pénz jár a férjemnek, ha elhagyja a lakást?

2 éve vásároltunk egy lakást 7,5 millió forintért 4 millió hitelt vettünk fel jelzálogra,

Legjobb válasz: A 7,5-4 milliónak a fele mindenképp, azaz 1.750.000 Ft az "önerõ" miatt. A hitel maradványértékét pedig ki kell számolni, és annak megfelelõen a már megfizetett TÕKE fele illeti meg õt.

A 7, 5-4 milliónak a fele mindenképp, azaz 1.750.000 Ft az "önerõ" miatt. A hitel maradványértékét pedig ki kell számolni, és annak megfelelõen a már megfizetett TÕKE fele illeti meg õt.

Van egy Ford Focus tipusú autónk. Még 3 évig hiteles. Hogy ha elcserélem egy 7 személyes autóra és én fizetem a Ford részleteit elég-e a közjegyzői okirat, vagy ügyvéd előtt kell a szerződést megkötni? Az autó törzskönyve még a banknál van!

Legjobb válasz: Nem tudod elcserélni, mert a FORD jelzálog, nem a tulajdonod (nem rendelkezhetsz vele) addig, amíg nincs kifizetve. Ezért van a banknál a törzskönyv. Bank nélkül semmit nem tudsz csinálni. Nem jó se közjegyzõ, se ügyvéd..

Nem tudod elcserélni, mert a FORD jelzálog, nem a tulajdonod (nem rendelkezhetsz vele) addig, amíg nincs kifizetve. Ezért van a banknál a törzskönyv. Bank nélkül semmit nem tudsz csinálni. Nem jó se közjegyzõ, se ügyvéd..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod, sokat segítettél!!

Hétvégére tervezzük az első alkalmat. Én és a barátom is szűzek vagyunk. Nektek milyen volt az első? Léccíí meséljétek el. Már nagyon várom meg minden de rettenetesen izgulok. Nektek mien volt? Ha van kedvetek leírhatjátok az utolsó részletig=)

köszi szépen

Legjobb válasz: Szerintem fontos hogy a házban ahol lesztek ne legyen senki így elkerülhetõek a kínos helyzetek...:) nekem elõszõr fájt, de ez nagyon változó néha sok petting és elõ játék is kevés ahoz, hogy ne fájjon...ha szeretitek egymást akkor a barátod erre és rád is oda fog figyelni...:) ne izgulj minden rendben lesz és ne felejtsetek el védekezni(!!!) a többihez sok sikert és sok boldogságot..:)

Szerintem fontos hogy a házban ahol lesztek ne legyen senki így elkerülhetõek a kínos helyzetek...:) nekem elõszõr fájt, de ez nagyon változó néha sok petting és elõ játék is kevés ahoz, hogy ne fájjon...ha szeretitek egymást akkor a barátod erre és rád is oda fog figyelni...:) ne izgulj minden rendben lesz és ne felejtsetek el védekezni(!!!) a többihez sok sikert és sok boldogságot..:)
én tök váratlanul vesztettem el.. :DxD... egyszerüen elhagytam:D.. nem ám:DxD.. barátommal itt voltunk nálunk... lekerültek a ruhák volt petting és megtörtént... fájt egy kicsit de ki lehet bírni...a vicc az egészben, hogy a szüleim itthon voltak:D.. szerencsére nem észleltek semmit:DxD és jól gondold meg h kivel lesz az elsõ mert lehet h csak kihasznál... velem ez történt:S.. bántam is rendessen... de most már boldog párkapcsolatban élek 4 éve:) ...22/L
én kb. 3 hónapja feküdtem le a barátommal elõször. mindketten szüzek voltunk és rettenetesen izgultam én is elõtte:D nem fájt és nem is véreztem, de utána kicsit csalódott voltam, sokkal jobbra számítottam... ugye kicsit bénáztunk még:D de a lényeg, hogy olyan valakivel történt akit szeretek és tudom, hogy nem csak arra kellettem neki:) meg persze az, hogy most már nagyon jó vele a szex:D L/16
Az én elsõ alkalmam nemrég volt..Kb 2hónapja..Nagyon jó volt! Nem túl régóta voltunk együtt, kicsit több, mint egy hónapja, de Nagyon szeretjük egymást.Kettõnk közül csak én voltam szûz, õ meg nagyon is tapasztalt.. :) Végülis egy autó hátsóülésén került sor a dologra.. Pedig elõtte úgy indultam neki, hogy ma még biztosan nem, de aztán mégis, és nem bántam meg!! Nem izgultam..:) Picit fájt az eleje, de utána nagyon jó volt! Minél több az elõjáték annál kevésbé fog fájni és annál inkább ráhangolódsz, elengeded magad és nem stresszelsz annyira..:) Mióta vagytok együtt? És biztos vagyok benne, hogy maradandó és szép emlék lesz :)
akkor usgyi vissza még a játszótérre!!! :D
A kérdező hozzászólása: Igen :) Érdekes vt... de van aggaszt... nem igazán élveztem. mmint miután elmúlt a fájdalom meg minden. és ha újjazom magam sem érzek semmi oant amit ítt írnak mások.:S:S:S Ez baj?? Am köszí kérdésed:]
na hogy sikerült? megtörtént?:) (egyik válaszolód vagyok:D)
Köszi:) Elõzõ író voltam:)
A kérdező hozzászólása: Az igen...:) Sok boldogságot! :]
Én 19/F vagyok és az 1.munkahelyemen ismertem meg a bnõmet aki 25 és fél éves de 22-23-nek néz ki max:) 170-1, 2magas/56-58 kg/szõkésbarna hosszú haj barna szemek szal 1 igazi baba külsõre:) olyan szép:$ imádom:) imádnivalóan kedves, aranyos, figyelmes...stb:) na a lényeg hogy elsõre szimpik voltunk egymásnak aztán összehaverkodtunk majd miután elmertem hívni randira azután pár randival késõbb megvolt a csók is:) azután pár hétig szinte mindig smárolgattunk meg simogattuk egymást csak féltem ha oda jutunk hogy kiderül hogy én még szûz vagyok õ meg azért annyi idõsen nem az...de az 1.pettingnél megbeszéltünk mindent és nem volt gáz:) nem zavarta mert szeretett akkor is:) szal kicsit örült is neki hogy õ vezethet be mindenbe:$ azt kb másfél hóra rá megbeszéltük hogy akkor megtörténik:$ én féltem hogy szarul fogok teljesíteni 1 ilyen lánynak mint õ...ahol melózunk az ilyen raktárépület és vannak különbözõ helységek szerencsére neki van kulcsa az ilyen pihenõszobába meg bejárati kulcs stb azt abban a nem olyan kicsi iroda/pihenõszobában ahol van kanapé, tv, fûtés...stb szinte minden azt bezárkóztunk oda mintha hazamentünk volna azt megvártuk amig mindenki hazamegy hogy nyugisan lehessünk együtt:) aznap vittem 2 doboz durexet hogy ne legyen gáz, inkább több legyen:) azt kb este 10-tõl közel hajnal 1-ig végigszexeltük/szeretkeztük az estét:$persze elég sok pihivel:) szal ott megtörtént az 1.nekem:) Részletesebben inkább most nem:) Mit hogyan xD de nagyon figyelmes volt meg minden:$:) És azóta is több mint fél éve együtt vagyunk és minden okés:)
A kérdező hozzászólása: köcc mindenkinek:] valamivel több mint 2 hónapja
A kérdező hozzászólása: köszönöm=) 15L 18F várom még a válaszokat.:]
hány évesek vagytok?
nem baj, majd belejöttök, idöben jobb lessz hidd el!(=

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!