Találatok a következő kifejezésre: Ha éjszaka magömlésem (22 db)

Ha eddig minden nap vertem most mennyi ideig nem szabad vernem, ha azt akarom, hogy éjszakai magömlésem legyen?

Legjobb válasz: Szerintem addig ne verd, amíg éjszakai magömlésed nem lesz.

Szerintem addig ne verd, amíg éjszakai magömlésed nem lesz.
hat ha megadod a cimed szivesen megvarom amig elalszol, es almodban szarra verlek. foltos lesz a takaro for sure
de miért akarsz éjszakai magömlést? szereted a foltos takarót?
Ne bántsd a nõket!
Hülyék vagytok! Õ cukrász! Habot ver.
hülye:D
Honnan tudjuk mi azt.
én biztos visszaütötten volna
A kérdező hozzászólása: ez tetszett:)

Ha magömlés elõtt verem akkor késõb lesz valami elváltozás, illetve lesz majd éjszakai magömlés?

Lehtõleg normális válaszokat!

Legjobb válasz: Nem! Ez nem okoz semmiféle elváltozást!

Nem! Ez nem okoz semmiféle elváltozást!
És éjszakai magömlésed is lehet majd! Persze ha valaki gyakrabban maszturbál erre kevesebb az esély, de ez nem baj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Mostmár megnyugotdtam! Csak olvastam valami hülyeséget... :D
Semmi, sõt, ha gyakrabban "használod" akkor nem pang a váladék, megelõzhetõ a prosztatagyulladás is.

Az éjszakai magömlés megtörténhet reggel, vagy napközben? Ha pedig nem, miért nem?

12/F

Legjobb válasz: ha sikerül annyira felizgulnod elvileg a nap minden szakában el mehetsz de az már nyilván nem éjszakai de nem kell félned nem lesz ilyen ha csak nem alszol azaz álmodsz

ha sikerül annyira felizgulnod elvileg a nap minden szakában el mehetsz de az már nyilván nem éjszakai de nem kell félned nem lesz ilyen ha csak nem alszol azaz álmodsz
igen de ha már azelõtt elkezded verni a répuszt mielõtt jönne belõle valami, nem igen lesz éjszakai magömlésed
az éjaszakai magömlés olyan amit alva élsz át ergo amikor alszol megtörténhet de ha neponta kivered 2x akkor nagy valószínûséggel nem lesz ilyened
én úgy tudom, hogy megröténhet.de nem tuti:D
a magömlés valojában egy elképzelt szeretkezés, amit az agyad folytat le magában... szóval, ha sokat gondolkozól ilyeneken akkor lehet, hogy egy gyenge pillanatodban merevedésed lesz és már csattansz is... De semmi sem biztos, hisz emberek vagyunk, mindenki más !
Nekem már sikerült úgy elmennem , hogy hozzá sem értem a farkamhoz, csak elképzeltem a szeretkezést. 16/F
Nekem elsõ smárolásom alkalmával történt meg:D

Ha nekem soha nem volt éjszakai magömlésem, és sok ideig nem verme ki akkor hogyan távozik a sperma?

Akármeddig nem verem ki, sosincs magömlésem, és olvastam, hogy valahogyan távoznia kell a spermának, hogy kiürüljön a here, de akkor velem mi van?

Legjobb válasz: Kezdjük az elejénél,a herék csak termelik a spermát,és nem raktározzák. Csak a népi mondásban van az,"tele van a tököm ". A tökeink soha nincsenek tele,a mellékherékbe nyomják a megtermelt spermákat .Mindkét herének van ilyen, ezek a raktárak .Itt tárolódnak ,és érlelõdnek is . 10-14 nap alatt aztán megtelnek,mert a kapacitásuk ezeknek is véges.Az agy aztán gondoskodik arról,hogy ez a készlet frissüljön is fel,ha közben nem történik ez meg . 2 megoldása van.1, élszaka nemi álom kiséretében távozik. 2, szintén ez van ,csak a prosztatánál a húgy csõbe jutva nem kifelé,ha nem a felfelé a húgyhólyagba jut.A reggeli elsõ vizelésnél meg távozik,ekkor látható nagyon zavarosnak a vizelet.Megjegyzem,hallottam olyanról is,hogy fel is szívódik.De hova,ez már nem volt oda irva .

Kezdjük az elejénél, a herék csak termelik a spermát, és nem raktározzák. Csak a népi mondásban van az, "tele van a tököm ". A tökeink soha nincsenek tele, a mellékherékbe nyomják a megtermelt spermákat .Mindkét herének van ilyen, ezek a raktárak .Itt tárolódnak , és érlelõdnek is . 10-14 nap alatt aztán megtelnek, mert a kapacitásuk ezeknek is véges.Az agy aztán gondoskodik arról, hogy ez a készlet frissüljön is fel, ha közben nem történik ez meg . 2 megoldása van.1, élszaka nemi álom kiséretében távozik. 2, szintén ez van , csak a prosztatánál a húgy csõbe jutva nem kifelé, ha nem a felfelé a húgyhólyagba jut.A reggeli elsõ vizelésnél meg távozik, ekkor látható nagyon zavarosnak a vizelet.Megjegyzem, hallottam olyanról is, hogy fel is szívódik.De hova, ez már nem volt oda irva .
A kérdező hozzászólása: Káros ez?
Nem, de inkább verd ki, az a jobb mindenkinek. 3-5 nap után már ha kettõt rántasz a fütyiden, szinte magától elsül. este zuhanyzás közben, vagy a wc-n ha otthon laksz. de ne szokj rá a gyors masztira, mert akkor meg korai magömlésed lesz. hetente egyszer legalább játsz fél egy órát a fütyiddel, és csak utána menj el, nyugodt körülmények között. Ha majd lesz csajod, naponta kétnaponta fogtok szexelni, akkor lesz igazán rendszeresen használva a szerszámod.

Ha soha nem volt éjszakai magömlésem és sok ideig nem verem akkor hova távozik a sperma?

Legjobb válasz: felszivódik az agyadba. Nem vezsed észre hogy lögyög ott valami ha megrázod a fejed?

felszivódik az agyadba. Nem vezsed észre hogy lögyög ott valami ha megrázod a fejed?
Na ne mond, "okos tojás"! A vizeletben lévõ spermiumok minden magömlést követõ vizelet mintában megtalálhatók.
"Ha nem így, ha nem úgy, akkor a pisivel fog távozni, akkor, amikor észre sem veszed." Ne hari, de ez nagy baromság, a vizeletben levõ sperma egy kóros dolog :D Egészséges ember nem pisili ki!
Képzeld el, ez olyan, mint amikor tele töltesz egy poharat. Ha tovább töltesz a pohárba, oldalt kifolyik. Ha nem így, ha nem úgy, akkor a pisivel fog távozni, akkor, amikor észre sem veszed. Az emberi testet, természetet nem lehet becsapni, gondoskodik a tested önmagáról, akár akarod, akár nem. Nagy butaság azt gondolni, hogy az önmegtartóztatással te fogsz uralkodni a tested természetes biológiai folyamatairól. Lehet, hogy rossz a levegõ ott, ahol éppen vagy, még sem tudsz úgy dönteni, hogy hosszú távon nem veszel levegõt. Az ember így mûködik.
Lebomlik a szervezetedben.
Ne hallgass rájuk. Szóval szexuális életedtõl függetlenül termelõdik az anyag, csak ha mondjuk sosem vered és nem is szexelsz akkor kevesebb termelõdik és az is lebomlik még a szervezetedben.
A farokverés közben termelõdik a spermád te, te!
Egyrészt még nincs spermád, másrészt pedig miért kellene eltávoznia? A gyomorsavad sem cserélõdik ki a véreddel csak úgy, "miért ne" alapon.
A kérdező hozzászólása: ha nem feszítek rá akkor nem annyira élvezetes és nem jön ki az összes sperma
A kérdező hozzászólása: lögyög? XDDDDDD normális válaszokat kösz És az gond, hogyha n csak úgy tudok elmenni, hogy ráfeszítek a péniszemre?
De itt arról volt szó hogy nem veri és nincs magömlés... akkor rohadtul nem szabad hogy sperma legyen a vizeletben, "okos tojás" :P Igazad van csak semmi köze ahhoz a szituhoz, amirõl a kérdés szól :D

15 éves srác vagyok, és még nem volt éjszakai magömlésem. Ez miért van? (ha számít gyakran hokizok)

Legjobb válasz: Ha annyira szeretnéd, hogy legyen akkor tarts, de elõre szólok nem nagy élmény telenyomott gatyával ébredni.

Ha annyira szeretnéd, hogy legyen akkor tarts, de elõre szólok nem nagy élmény telenyomott gatyával ébredni.
Ne tarts szünetet, hokizz nyugodtan...akkor van éjszakai, ha nem érsz rá napokig, és elhanyagolod a félszemû kígyó köptetését...persze nem árt egy jó álom is... nem szükséges erre várni, csináld magad...
igen számít, pontosan azért nincs !
Ha nem hokiznál se biztos h lenne
A kérdező hozzászólása: Akkor tartsak szünetet?
Istenem. Ha nem vered ki akkor van magömlésed. Miért kéne szünetelned ?? A lényeg hogy a hormonok távozzanak az mind1 hogy így vagy úgy. Nekem pls sosem volt mert annyira hamar elkezdtem de nem is érdekel.
Egyet értek az elõtem szólóval! Nagyon nem jó úgy ébredni, hogy teli élvezted az alsót. Nálam egyszer volt ilyen sötét színû alsóban voltam és sajnos a foltot hagyott... Apám le is ült velem beszélgetni (ciki volt).
igazábol nekem volt és azelött 1 szer sem [email protected] még ki. hanem akkor jöttem rá hogy már érett vagyok rá és ... azota néhányszor "meg könnyitem" magam

A fitymaszűkűletet meg lehet máskápp is szűntetni vagy csak műtéttel? Az normális ha még nem volt éjszaka magömlésem de ha maszturbálok már jön?

Legjobb válasz: Többen próbálták már otthon, de többnyire orvosi segítség kellett a befejezéshez (és pár hét gyógyulási idõ).

Többen próbálták már otthon, de többnyire orvosi segítség kellett a befejezéshez (és pár hét gyógyulási idõ).
Lehet szteroidos kenõccsel is próbálkozni, de általában a mûtét válik csak be.

éjszakai magömlés, ha nem verem ki akkor lesz?

szóval 15 vagyok és még nem volt de mindennap verem de nem az jön ki hanem szürkés átlátszó anyag szerintetek ha nem verem lesz?

Legjobb válasz: Ha egy ideig nem vered ki, akkor minden bizonnyal lesz.

Ha egy ideig nem vered ki, akkor minden bizonnyal lesz.
De mért akarod hogy legyen éjszakai magömlésed?
A kérdező hozzászólása: mert akkor azt remélem hogy sperma jön
Türelem. A sok maszturbálás mellett valóban hígabb az ondó, de ez a kortól is függ.

15 évesen nincs ondóm! Max 5 percig szoktam verni és még éjszakai magömlésem sem vlt de ha verem cask néha dagad fel a herém kemányre általábana lógós:S mi a baj?

15 évesen nincs ondóm! max 5 percig szoktam verni és még éjszakai magömlésem sem vlt de ha verem cask néha dagad fel a herém kemányre általábana lógós:S

Legjobb válasz: általában a kádban szoktam verni nem nézek a kádba pornót és csak 5 percig.... de tovább nem bírom :) ha pornóra csinálom hamarabb jön?

Hali ismét! EEEZ MIII??? :-S >>>>> "4.) áltaában hugy szokott jönni ha a makkomat dörzsölöm 5 mennetben meg ha vere akkor is érzem hogy termelõdik de akkor is csak hugy jön ki de nem sárga! de meleg :) " <<<<< Bár a 6.) alatt nem tudom, pontosan mi olyat csináltál, ami miatt feldagad a bõr, és mennyire dagadt fel, és a 4.) pont alatt írottakon is meglepõdtem, pláne, hogy úgy fogalmaztad meg, ahogyan az szinte alig ért7õ, eltekintve a helyesírási és fogalmazási hibáidtól a zömét a válaszodnak asszem értem. Tehát, ha minden igaz, az erekcióddal semmi gond... rendesen van éjszaka, önkielégítéskor vagy spontán. A heréidet nemtudom, hogyan vizsgálta meg az urológus, azonban azt el kell ismerned, hogyha a spermád a probléma, annak a forrása fõleg a heréid, csak aztán a dülmirigy (prosztata) ill. az ondóhólyag. A meleg alapból nem tesz jót a spermium-termelésnek. A herék ugye a teste kívül helyezkednek el, így a számukra kellemes hõmérséklet olyan 34-34, 5°C körül van. Ha ennél melegebb van, a hererázó izom lejjebb engedi a heréket, akkor van az, hogy puhák és lógnak. Ha azonban ennél hidegebb, ill. a szexuális feszültség elkezdõdik, ennek hatására ez a hererázó izom összehúzódik, felhúzván a heréket egészen az ágyékcsatornákig, a herék pedig megkeménykednek. Ha a heréidet, ondózsinórjaidat sérülés, fájdalmas külsõ hatás éri, netán lázas vagy esetleg vírusfertõzést kaptál el, a herékben a hõmérséklet ilyenkor (fõleg bizonyos vírusok ténykedései miatt) megnövekedik, gyulladás is fellép7 bennük. Ha a herékben megemelkedik a hõmérséklet, a spermiumok elkezdenek pusztulni, majd leáll a termelés, tartósabb lázas/gyulladásos állapot esetén végleg megszûnik és a here elhal6. Nyilván ettõl most még nem kell tartanod, azonban rendszeres önvizsgálatot érdemes hetente-kéthetente legalább 1x végezned, ill. amikor maszturbálsz, tisztáznod kell magadban, hogy mi az, ami orgazmuskor kijön a húgycsövedbõl!? Azonban, hogy még pontosabb képet kaphassunk itt, ahhoz fontos lenne az, hogy részletesebben és PONTOSABBAN, ÉRTELMESEBBEN fogalmazd át ill. részletezd ki az általad a 4.) pontban leírottakat, kiegészítve azzal, hogy ami távozik a húgycsövedbõl, az... _ Az orgazmus elõtt, alatt vagy után távozik el? _ Milyen színû? (azt mtad, nem sárga... akkor?) _ Milyen szagú? (húgy? édeskés? hipó? hal?... stb. Szagold meg!) _ Milyen állagú? (cseppfolyós? ragadósabb? összecsomósodott? nyúlik, mint a takony?... stb. Fogd ill. érintsd meg azt az anyagot!) > Részesültél a suliban valamikor szexuális felvilágosításban? Ha igen, mikor? > Tudod mit az az elõváladék? Hallottál már róla? Ha igen, mit tudsz errõl? A pornó tökmindegy, hogy amatõr-e vagy profi, a lényeg az, hogy egy valótlan világ kiválasztott színészekkel, irreális sztorikkal és cselekménnyel, és mégha most téged nem is visel meg annyira az, hogy nézed, de a tudatalattid szívja magába azokat az információkat, amire semmi szükséged nem lenne, csak azt veszed le belõlük, késõbb hogy TE NEM OLYAN VAGY, MINT ÕK, ... ill. félrért7õek az ottani cselekmények, nagyon könnyen azt hi7ed, hogy a majdani bnõd is ezt igényli, holott nem, ezáltal akarva-akaratlanul is belekényszerít7ed olyan szituba, amit õ nem akar, amiben õ nem érzi jól magát. Nagyon sokan az ott lát6ó színészek szinte tökéletes, vagy ahhoz közelinek mond6ó adottságai miatt SELEJTESnek érzik magukat, a cselekmény miatt pedig a kapcsolataikat, ez megmérgezi önbizalmukat, személyiségüket, aminek az lesz az eredménye, hogy kisebbségi komplexussal küzdenek. Örülök, hogy te nem tartozol közéjük, remél7õleg nem is fogsz. Ettõl függetlenül csak olyan személyeknek ajánlják (én is) a megtekintését, aki képes elhatárolódni a valóságtól, tud különbséget tenni színjáték és valódiság között. ettõl függetlenül nem ajánlom... nekem is sikerült már kiábrándulnom belõle, s feltételezem, ezzel nemcsak én vagyok így. Várom a pontosításodat! Üdv: EE
Hali! Nah, látom, itt aztán minden van... o.O Nem csodálkoznék azon, ha összezavarodva éreznéd magad, kedves Kérdezõ Pajtás! :-o _ Azonban arra kérlek elõszöris, hogy nyugodj meg. Normál esetben a 12-16 éves kor között zajlik le, van akinek a biológiai órája korán, van, akinél késõn csörren, és serdülés utóbbi esetben olykor elhúzódhat akár 17 éves korig is. Azonban én is úgy gondolom, hogy ez már azért vmennyire késõi idõpontnak számít ennél az esetnél... o.O Engem az érdekelne, hogy... _ Önkielégítéskor a merevedésed teljesen kemény, vagy sem? _ El tudsz menni? Érzel, átéled-e az orgazmust? (Függetlenül attól, hogy most elcsöppensz, elspriccelsz-e vagy sem...) _ Mégha nem is volt nedves álmod, azért volt már szexuális álmod, éjszakai merevedésed, ill. napközbeni spontán merevedésed? _ Elõváladékod sem volt soha? (Átlátszó, azonban enyhén fehéres, szürkés lilás színû vízszerû teljesen cseppfolyós cseppek, folyadék ami normál esetben a sperma elõtt távozik)...) _ A heréiddel, prosztatáddal minden rendben? Nincs bennük vmiféle kellemetlen érzés, gyulladás vagy bármi? Nem érzed melegnek õket tapintásra? _ Az urológusnál mikor jártál, és milyen problémával kapcsolatban? _ Gyerekkorodban érhette-e valamiféle sérülés a heréidet, vagy a fütyidet? _ Nem volt olyan gyermekbetegséged, amely komolyabb vírusfertõzéssel, esetleg magas lázzal jár6ott? (Pl. mumpsz...) _ Tégedet ez a dolog hogyan érint? Mennyire visel meg? ___ Emiatt te zárkózottabb, szégyellõsebb lettél mint mjuk a többiek? _ A szüleid tudnak a problémádról? El merted nekik már mondani? Ha igen, õk hogyan állnak hozzá ehhez a problémához? Két tanácsot mindenképp fogadj meg tõlem. Oks? :-) 1.) A PORNÓT FELEJTSD EL! Irreális, valótlan világ az, mesterkélt aktusokkal, válogatott szereplõkkel, nem a valóságot és a jó példát tükrözi, éppen emiatt nem tudsz onnan jó dolgokat ellesni, onnan leszûrni, max. a kíváncsiságodat tudod vele kielégíteni, azonban öli a fantáziádat, amit látsz. Arra meg a véleményem szerint semmi szükség nincs, hogy így is gondjaid vannak, de ezeket még pluszban tetézd is még újabbakkal, mert a pornóban azt látod, milyen "tökéletesek" a szereplõk, te meg mily "tökéletlen" vagy, és csak újabb lelki gátlásokat okozol ezzel saját magadnak, ami még jobban megnehezíti a problémád megoldását. 2.) MARADJ NYUGODT. Addig nem kellene felizgatnod a lelkedet semmivel, amíg be nem bizonyosodik, hogy van miért. Nagyon nem hiányzik, hogy nem elég, hogy ezt észrevetted magadon, emiatt meg még pluszban az idegeskedés miatt pszichés problémákat, szabályozási zavarokat alakíts ki magadban a rágódásoddal, pánikolásoddal. Nem kell. Csak maradj nyugodt, és FEL A FEJJEL, Pajtás! Okés? ;-) Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: általában a kádban szoktam verni nem nézek a kádba pornót és csak 5 percig.... de tovább nem bírom :) ha pornóra csinálom hamarabb jön?
Szia! Hát szerintem egyszerûen késõn érõ típus vagy, de ha nagyon aggaszt nyugodtan keress fel egy urológus szakorvost, ez az õ szakterületük. Egyébként még azért ne ijedj meg, lányokkal is elõfordul, hogy késõbb érnek meg, ettõl még ugyanolyan életük van és nem betegek.
A kérdező hozzászólása: 1. Merevedéskor teljesen kemény! 15-17 cm-s! 2. van hogy nagyon élvezem de nem mindíg mvan hogy csak azt érzem hogy fel le megy a bõr... 3. sokszor van szexuáls álmom! napközbe nagyon sokat átt a farkam! 4. áltaában hugy szokott jönni ha a makkomat dörzsölöm 5 mennetben meg ha vere akkor is érzem hogy termelõdik de akkor is csak hugy jön ki de nem sárga! de meleg :) 5. rendben vannak a heréim rológus is rendben találta! 6. 3-4 hete voltam urológusnál azért mert feldagadt a farkamon a bõr de kideült hogy azért mert túl agresszívan csináltam :S 7. nem emlékszem de volt hogy tökönrugtak :) 8. voltam tügõgyulladásos, sokszor voltam lázas volt hogy antibiotikumot szedtem de egy pár éve nemvagyok beteg! 9. egyáltalán nem visel meg! nincsenek pszihés gondjaim enm vagyok zárkózott :) nyugodt vagyok... de a pornóban avn amatõr is ami elég valószerû :)
Kérdezõ! Nyugodtan verheted a kádban, én is szoktam ott! Mit jelent, hogy 5 percig birod? akkor van orgazmusod? csak nem jön semmi? a heréid a vízben szeretnek lógni és ahogy jól észrevetted, a herék meg tudnak dagani, van, hogy 50%-kal nagyobb a térfogatukat, mert megtellnek vérrel, a heréd, a mellékheréd is kemmény lesz, bizonyos izgalmi szint felett elõváladékod sincs? tehát amikor verd, nem lesz nedves a makkod? (már nem a víztõl, hanem ez átlátszó váladék, fel lehet ismerni)
Szia ! Írj nekem privát e-mailt !!!! Én hasonló korú fiú vagyok és tudnék segíteni :) :) :) Msn-em : [email protected] Üdv: Dövöd
Na szóval midnig kádban vered az nem jó!!! OLvastam hogy a forró vízben való fekvés ülés.. ez esetben kádban öli a sperma sejteket mivel a heréid forró víben van... Tanácsolom hogg nézz olyan pornót amiben a csaj visit sokx és amikor elmész sikít :) szerintem fog az jönni xD
Hogy milyen vizsgálat azt pontosan nem tudom, én nem foglalkozom urológiával, de feltételezem sima hormonszintvizsgálat, de esetleg az orvostudakozo.hu-n is érdeklõdhetsz a dokiktól.
Mit csinál a heréd? Mit nem bírsz csak 5 percig? Azt ugye tudod, hogy nem kalapáccsal kell verni? OMG
A kérdező hozzászólása: és ez milyen vizsgálattal mutatható ki?
Ha nem emiatt vizsgálta, akkor valószínû nem erre mondta, hogy minden oké. Szóval ezzel a problémával fordulj hozzá és akkor ezt vizsgálja meg.
A kérdező hozzászólása: már voltam urológusnál megvizsgálta a farkam de nem emiatt.... akkor at mondta minden rendben.... akkor mi a baj?
Olvassatok már könyörgöm, még éjszakai magömlése sem volt. Nem te vagy a hibás kérdezõ, ha nagyon aggaszt nyugodtan szólj a szüleidnek és menjetek el orvoshoz, vagy elég idõs vagy már ahhoz, hogy egyedül menj, nem fognak kinevetni.
15 évesen nincs ondó?! Akkor nagy baj lehet. Nekem már 10 évesen bõven volt...
A kérdező hozzászólása: nem jön semmi de van merevedésem ... már szõrös a f..szom rég így már kéne jönnie nem? vagy nem ól verem?:S
A magömlést nem lehet idõtartamhoz kötni. Maszturbálj addig, még el nem élvezel. Ha ez nem sikerül sehogyan se, akkor keress fel egy urológiai szakrendelést! Az átlátszó "elõanyag" sem jön?
Mjuk, azt azért némiképp furcsállom, hogy nyitsz egy topikot, mert választ akarsz, aztán, ha több és pontosabb infót kérnek tõled, akkor meg csöndben kuksolsz... o.O ... ahelyett, hogy talán válaszolnál vagy pontosítanál, kérdezõ! }:-s Ha nem kell válasz, ne pontosíts, de akkor ne is nyiss új topikot ezzel a kérdéssel, ha majd fontos lesz 1x...

Ha egy férjnek hirtelen éjszakai magömlése lesz más nőről álmodik?

Öt éve vagyunk házasok,egy éve beteg vagyok,m?tét el?tt állok, ezért ritka a sex.Egy ideje összejárunk egy házaspárral és mostanában a férjemnek többször volt éjjel magömlése.Nem látom jelét,hogy tetszenének egymásnak és úgy t?nik imád engem,de lehetséges,hogy mégis azzal a lánnyal álmodik.

Legjobb válasz: Honnan veszed, hogy nem veled álmodik? Azért ha már 5 éve vagy házasságban, illene tudnod pár dolgot a férfi fiziológiájáról. Ami termelõdik, annak ki kell jönnie, vagy kidurrannának a golyói. :D Na jó, igazából a sperma nem a golyóban tárolódik, ott csak termelõdik, onnan továbbmegy egy kis zsákocskába a húgyhólyag közelébe.

Honnan veszed, hogy nem veled álmodik? Azért ha már 5 éve vagy házasságban, illene tudnod pár dolgot a férfi fiziológiájáról. Ami termelõdik, annak ki kell jönnie, vagy kidurrannának a golyói. :D Na jó, igazából a sperma nem a golyóban tárolódik, ott csak termelõdik, onnan továbbmegy egy kis zsákocskába a húgyhólyag közelébe.
Az éjszakai magömlés természetes folyamat, a herék folyamatosan termelik a spermiumokat és ezeknek valahol ki kell jönniük. Felnõtt korban ritka mivel általában aktív szexuális élet - vagy ennek hiányában maszturbálás - folyamán "megoldódik a probléma". Ha mégsem, akkor akarattól független folyamatok döntik el, hogy mikor csorog ki. A férfi nem tudja befolyásolni az éjszakai magömlés megtörténtét, sem azt hogy közben mirõl álmodik. Nem hiszem, hogy azon kellene gondolkodnod, mirõl álmodik. Ez csak úgy megtörténik, pont mint nálad a betegség ami miatt mûtenek. Te sem tehetsz róla. Nem vagyok tisztában az állapotoddal, de megjegyzem, hogy ha a fizikai képességeid engedik, akkor a férjedet egyéb módon is ki tudod elégíteni, mint a közösülés. A mellékelt ábra szerint annyira szeret téged, hogy nem keres máshol "megoldást", még csak nem is maszturbál. A szexuális élet teljes hiánya egy felnõtt férfi számára elég nagy streszt jelent. Természetesen, ha fizikai képességeid nem engedik, nagy fájdalmaid vannak, vagy egyéb okok miatt nem tudod se orálisan, se kézzel kielégíteni, akkor nem elvárható tõled hogy bármit is tegyél. Egy szó mint száz: Ne aggódj ezek miatt a dolgok miatt. Remélem tudtam segíteni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!