Találatok a következő kifejezésre: Ha éjszaka hogyan egyek, úgy, (9 db)

Ha éjszaka dolgozom, hogyan egyek, úgy, mint nappal?

Legjobb válasz: Mivel nem cserélheted fel a napszakokat sem,így az evést sem fogod tudni megoldani ugyan ugy.

Mivel nem cserélheted fel a napszakokat sem, így az evést sem fogod tudni megoldani ugyan ugy.
Én is éjjel-nappal dolgozom, hát kicsit nehéz! Én ugyanis éjszakás után nem igazán tudok enni, bár a reggelit se nekem találták ki. De hát szorgalmasan eszem ami elõ van írva! Ha van lehetõséged éjjel enni, akkor tedd azt!

Ha egy babara azt mondja valaki hogy atalussza az ejszakat akkor azt ugy kell erteni hogy este lefektetik es megszakitas nelkul alszik reggelig? Mert akkor en nagyon irigykedek.

Het es fel honapos babam elalszik este fel kilenc korul ha nyolckor furdetjuk,alszik megszakitas nelkul ugy kettoig,majd felorankent felsir,akkor tea,vagy egy kis szopi,ritkan visszaalszik ha a cumit a szajaba teszem,vajon ehes?Most,hogy kap tapszert egy honapja korul,ejjel nem nagyon akar szopni,dejak egy kis tapit neki?

Legjobb válasz: Kisfiam most 5 hós, elsõ itthon töltött éjszakától kezdve egyszer kelt éjszaka enni, változó idõben. Aztán a 6. héten elkezdte végigaludni az éjszakát (szó szerint kell érteni, reggel fél 6-kor arra riadtam, hogy egész éjszaka aludtunk, és rohantam a gyerek szobájába, hogy mi van vele). Most pár hete fejlõdési ugrás és fogzás miatt elkezdett fél óránként, óránként sírdogálni. Adtam neki fogzásra és alvászavarra is homeopátiás bogyót, és most ismét este 8-tól reggel 6-ig egyfolytában alszik (bár ma éjjel kétszer is felsírt, foga és a szél miatt). Pár korty tea, cumi vagy hüvelykujj a szájba, fejsimi, és már aludt is tovább. B.

Kisfiam most 5 hós, elsõ itthon töltött éjszakától kezdve egyszer kelt éjszaka enni, változó idõben. Aztán a 6. héten elkezdte végigaludni az éjszakát (szó szerint kell érteni, reggel fél 6-kor arra riadtam, hogy egész éjszaka aludtunk, és rohantam a gyerek szobájába, hogy mi van vele). Most pár hete fejlõdési ugrás és fogzás miatt elkezdett fél óránként, óránként sírdogálni. Adtam neki fogzásra és alvászavarra is homeopátiás bogyót, és most ismét este 8-tól reggel 6-ig egyfolytában alszik (bár ma éjjel kétszer is felsírt, foga és a szél miatt). Pár korty tea, cumi vagy hüvelykujj a szájba, fejsimi, és már aludt is tovább. B.
Lányom 6 hetesen aludta végig az éjszakát, ami akkor azt jelentette, hogy este 11-tõl reggel f6-6-ig. Utána 8, 5 hónapos koráig 12 órákat aludt általában (volt, hogy 11-et, olyan is, hogy 13-at), majd jött egy másfél hónapos idõszak, amikor 2-3 óránként ébredt enni. Most kb 1 hónapja megint végig alussza, kb este 9-tõl reggel f7-ig (ma n6-kor pattant ki a szeme, és nem is akart visszaaludni).
Ja, azt kihagytam, hogy kezdettõl fogva tápszert is kapott (kevés tejem volt csak), ami így sokkal jobban ellakatta a pociját, mint az anyatej. B.
Szia! Az én kislányom 3 hetes korától alszik éjszaka. Eleinte este 7kor fürdetés, szopizás, elaludt, 10kor felébredt szopizni, aztán aludt reggel fél hétig. Késõbb megmaradt a 7 órai fürdetés, szopizás, fél 8 - 8kor elaludt, reggel 6kor ébredt. 12, 5 hós koráig szopizott. Amikor megkezdtük a hozzátáplálást (6 - 7 hósan), estére már tejpépet és anyatejet kapott. Sosem ébredt fel inni vagy szopizni. A fogzáskor volt pár álmatlan éjszakánk, de ki lehetett bírni. Kb. 1 - 1, 5 hónapja viszont nagyon sokszor ébred éjjel, szintén a fogai kínozzák és ez a mostani szeles idõ egyszerûen megõrjíti. Egész nap csak sírdogál, nyûgösködik, semmi nem jó neki, éjjel is hajnali 2 - tõl fél óránként felébred. :( Nem hiszem, hogy éhes, mert csak a cumit kell visszatenni a szájába és már alszik is. Lehet a Te babád azért ébred, mert éhes. Próbálj valami laktatóbbat adni vacsira, hátha ez a gond. 17 hós baba anyukája
Szia! A fiam hat hónapos.Egy hónapos koráig kétszer kelt éjszaka, két hónaposig egyszer, azóta egyszer sem.Ez azt jelenti, hogy este nyolckor leteszem a kiságyába a szobájába, magától elalszik, majd 5-6 között ébred enni.Eszik aztán még visszaalszik.Volt már olyan, hogy fél hétkor, vagy hétkor kelt, akkor már nem aludt vissza. /Z/
az én kislányom 3 hós korától este 8-tól reggel 8-ig aludt. nappal 4 alkalommal aludt kb 1 órát. a kisfiam kibabrált velünk. most 2 éves, de éjjelente 2-4 alkalommal kelt minket, nappal 1 alkalommal alszik 1 órát. 1 éves koráig éjjel 10-12 alkalommal felsírt minket, nappal 1 alkalommal aludt negyed órát. gyilkos korszak volt, de már talán túlesünk az éjszakai nem alvásokon. tehát én az érem két oldalát tapasztaltam meg. sajnos mindkettõ tápszert kapott cici helyett.

Egy nagyon nagy fájlt töltök le! Akkor is fogja tölteni, ha éjszakára zárolom a gépet, úgy hogy az internet kapcsolatot nem bontom?

Ha nem fogja tölteni, melyik lehet?ségek közül lehet választani?

Legjobb válasz: Vagy ne csináljak semmit haggyam úgy az egészet éjszakára?

A kérdező hozzászólása: Vagy ne csináljak semmit haggyam úgy az egészet éjszakára?
A második akkor nem történik semmi ha nincs beállítva az automatikus kikapcsolás!
mindhárom esetben alapértelmezett beállítások esetén a processzort kikapcsolja.
A kérdező hozzászólása: Kössz a választ!
A kérdező hozzászólása: DE ha "Nincs mûvelet"-re van beállítva a képernyõ lehajtása, akkor nem történik semmi, úgyan úgy tölti, nem?
úgyis kikapcsolja a monitort, ha nem nyúlsz hozzá
Attól, hogy a monitor kikapcsol, a gép még megy!
A kérdező hozzászólása: Mind egy, mielött le töltöttem volna, elötte megnéztem , hogy mit csinál a gép, ha lehejtom! Nos mivel a képernyõ lehajtása "nincs mûvelet"-re van beállítva nem történik semmi a gép megy úgyis! Úgyhogy le töltöttem azt a hatalmas fájlt! ( vki akarja tudni, 9 óra volt a letöltési idõ)


Olvastam, hogy akinek a haja nagyon hozzálapul a fejéhez és nem szereti, egyik megoldásnak jó az is, ha a fejetetejére coffolja és úgy hagyja pár órára/éjszakára. Ez igaz?

Csak mert hogy én hajmosás után 5-6 tincsbe beszoktam fonni és reggelre szép hullámos,de levan nyalva az egész :( Tupirozni igy nem birom mert akkor annyi a hullamoknak a hajhabtól meg csak össze áll.

Legjobb válasz: Igazából én mindigis csúnyának tartottam a fonott hullámokat, de te tudod, ez nem az én dolgom. Copfba fogva nagyon csúnya éesz a hajad reggelre, mert ahol a gumi van ott meg fog törni, és lesz egy nagyobb hullám. Inkább fogd fel a fejed tetejére balerinakontyba, akkor szép hullámos lesz (természetes hatású, mintha eleve olyan lenne a hajad, nem olyan, mint amikor befonod) és dúsabbnak is fog hatni. Plusz a tövénél lehet tupírozni amúgyis, nem az egészet kell, hanem csak azt a 3-4 centit, ami közvetlenül a fejbõrödnél van...

Igazából én mindigis csúnyának tartottam a fonott hullámokat, de te tudod, ez nem az én dolgom. Copfba fogva nagyon csúnya éesz a hajad reggelre, mert ahol a gumi van ott meg fog törni, és lesz egy nagyobb hullám. Inkább fogd fel a fejed tetejére balerinakontyba, akkor szép hullámos lesz (természetes hatású, mintha eleve olyan lenne a hajad, nem olyan, mint amikor befonod) és dúsabbnak is fog hatni. Plusz a tövénél lehet tupírozni amúgyis, nem az egészet kell, hanem csak azt a 3-4 centit, ami közvetlenül a fejbõrödnél van...
A kérdező hozzászólása: Értelek :) Hát nekem ez a tipikus ”sehogyse jó” hajam van. Alapból összevissza áll. Ha kivasalom visszagöndörödik. Ha becsavarom kidobja a hullámokat. Felkötni nem szeretem mert az nem áll jól. Szoval eddig csak a fonás vált be ami ”tartós”is. Nekem nincs vele bajom :) Amúgy köszi a választ :)
Próbáld ki azért, amit leírtam. Ha könnyen kirúgja magát a hajad, akkor tegyél rá egy kis hajhabot és úgy tekerd fel. Kényelmesebb aludni is vele, mint a befont hajjal, és reggelre nagyon szép lesz, teljesen természetes hatású hullámokat csinál. ;)
Még csak egy hetes, természetes, hogy felcseréli. Kb. 1 hós korukra helyreállnak.
Úgy segíthetsz neki, ha nappal nem hagyod 3-4 óránál többet aludni (tudom, ezzel sokan nem értenek egyet, de nekünk bejött), éjjel viszont nem ébreszted szopizni. Ha megébred éjszaka, a szoptatást minél kevesebb hûhóval végezd, nem kell mérni, még tisztába tenni sem, ha nem kakis/nem túl nedves. Ha nehezen alszik vissza, nyugtatgasd, ha szeretnéd, vedd magatok közé, de ne kezdj vele sétálgatni, és ne kapcsolj nagy lámpát. Persze így sem fog egyik pillanatról a másikra menni, de a cél az, hogy lássa, nappal történnek az események, az éjjel meg unalmas. Jó babázást!
A kérdező hozzászólása: Mit tegyek, ha nappal felébresztem, de vissza akar aludni? Köszönöm a válaszokat!
Én felébresztettem, megszoptattam, aztán hadd aludjon vissza. Egy ennyi idõsnek ez a dolga. :)

Tegnap voltam a dokimnál, mert úgy éreztem szivárog a magzatvíz, megvizsgált közölte hogy minden rendben. Ma éjszaka megint csak 3 bugyit cseréltem mert folyamatosan jött belőlem egy vízszerű valami. Ha nem magzatvíz akkor mi lehet?

39 hetes kismama

Legjobb válasz: Hasonló helyzetben voltam, igaz pár héttel ezelõtt nem ennyire szülés elõtti idõben. Pár napig tartott és nekem is azt mondta az orvos, hogy minden rendben van, teljesen zárt a méhszájam.Folyást emlitett ami ilyenkor teljesen természetes, és lehet ennyire bõséges...Azért ha nem múlik el feltétlen nézesd meg magad mégegyszer! 37 hetes pocakos

Hasonló helyzetben voltam, igaz pár héttel ezelõtt nem ennyire szülés elõtti idõben. Pár napig tartott és nekem is azt mondta az orvos, hogy minden rendben van, teljesen zárt a méhszájam.Folyást emlitett ami ilyenkor teljesen természetes, és lehet ennyire bõséges...Azért ha nem múlik el feltétlen nézesd meg magad mégegyszer! 37 hetes pocakos
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat én is így gondolom, mert azért 32 évesen pontosan el tudom dönteni hogy folyásom van, vagy a magzatvíz szívárog. Amúgy elég alaposan megvizsgáltak, de úgy gondolom hogy ez nem normális és azóta is folyik valami vízszerû belõlem!
Állítólag a gyógyszertárban, vagy DM-ben lehet olyan tesztcsíkot kapni, ami jelzi a magzatvizet. Elszinezõdik.
Ez a bizonyos betét már sokszor volt itt téma és sokan írták, hogy ált. a patikákban nem lehet kapni.Én a neten olvastam, hogy a sima lakmusz papír is elszínezõdik a mvíztõl.
Szia Én feltétlenül addig járnék a doki nyakára amig normálisan meg nem néz ....azért sztem az ember meg tud különböztetni folyást magzatvizet és pisit egymástól... Amig bent voltam én a picivel a korházba 2 eset is történt ott...1ik: 40.hétben lávõ kismama 2 napig panaszkodott h folyik szintén a doki lekezelte azzal h nem folyik semmi bizti folyás vagy pisi...és meg is szülte mert teljesen elfolyt neki.... a másik 24.hétben lévõ 1 gyerekes anyuka 2 hétig panaszkodott h folyik a magzatvize lekezelték mindig ugyanazzal a 2 okkal mint a másikat....és szereztek vmi tesztet aztán kiderült h tényleg magzat viz....24 hetesen....és sajna azonnal ki kellett venni a picit mert alig volt már viz....sajnos nem tom h túl élte e a csöpség de mondták h igy van esélye....de ha hamarabb észre vették volna tudtak volna neki tüdõ érlelõt adni és ugy 80% lett volna az esélye.... egyszóval a dokik leszarják h te mit mondasz azt hiszik h õk okosabbak... és menj vissza h még mindig ez van és kész!!!!!
Jó csajok napra készek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!