Találatok a következő kifejezésre: Ha éjszaka és érzem, hogy nagyon (3 db)

Be, nyugodtan!
Igen be.nekem napi 8 szemet kellett szednem, ártani nem fog és ha gondolod esetleg kalcium pezsgõtablettát is lehet ilyenkor.
Ha cálcium pezsgõtablettát iszol akkor a magneb6 után 3 órával és a következõ magneb6 elõtt 3 órával vedd be. szedhetsz folyamatosan , minden nap 3x1 magneb6 extrát vagy a síma magneb6 ból napi 3x2 szemet!
A kérdező hozzászólása: Szedek egyébként napközbe 2x1 magne B6-ot, de akkor ez lehet kevés. Ezen a héten tapasztaltam éjszaka mikor felkeltem, hogy nagyon kemény. Így akkor növelni fogom az adagot!:) Ártani nem árt! Köszönöm a tanácsokat!
Igen, bevehetsz. Én 3*2-t szedek a terhesség eleje óta. És volt amikor még éjszaka dolgoztam, akkor vettem be. :)
Ajanlom inkabb a Beres-fele MgB6-ot. Egy tablettaban benne van az rgesz napi adag, nem kell pepecselni 3x2-vel azaz 6 tablettaval naponta. Eleg reggel bekapni egy szemet.

23 hetes kismama vagyok. Az utóbbi 2 napban éjszaka arra keltem, hogy nagyon fáj a bal oldalamon a hasam a gyomrom tájékán. Mitől lehet? És normális, ha néha úgy érzem, hogy eléggé ingadozik a vérnyomásom?

Legjobb válasz: szia én 17 hetes vagyok és nekem is szokot fájni a bal oldalam ha azon az oldalon fekszem,szerintem ugy nem igazán kényelmes a babának és azért lehet,de meg kell kérdezni az orvost is.

szia én 17 hetes vagyok és nekem is szokot fájni a bal oldalam ha azon az oldalon fekszem, szerintem ugy nem igazán kényelmes a babának és azért lehet, de meg kell kérdezni az orvost is.
Szia! Most olvastam ( én is 23 hetes vagyok), hogy mostantól kell számítani a gyomor fájdalmatlan, de azért kellemetlen megkeményedésére, ami kb. 20 percenként jön elõ és végigkíséri az egész terhességet. Én is éreztem ma reggel, de azért a hasam nem fájt. Nem tudom hogy ez lehet e nálad is, de figyelgesd hogy mennyire rendszeres. A vérnyomásod pedig ingadozhat, sokan el is ájulnak hirtelen. Ha terhesség elõtt kávéztál, most sem fog megártani egy fél naponta, nem teszel vele rosszabbat, mintha összeesnél... Remélem tudtam segíteni! Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Boldog babavárást!
Beszélj vele, beszéljetek az érzéseitekrõl.
A barátságotoknak ígyis, úgyis annyi. Beszélj vele, hátha õ is érez valamit, és akkor próbáljátok meg kapcsolatban.
Sosem értettem az ilyet. Az ember nem fekszik le normális esetben a legjobb barátjával, legalábbis én egy határozott, erkölcsös irányvonalat képviselek e témában. Szexre alapozni olyan, mint mocsárra kastélyt húzni. Idõvel ráunsz a másikra, ahogy a kastély is eltûnik a mocsárban idõvel. Érted? Nem hiszem.
A kérdező hozzászólása: Hááát... az elõzménye annyi volt, hogy szombaton buli elõtt beszéltük mindketten mennyire ki vagyunk már éhezve... Mondta, hogy benne lenne velem a szexben is, majd elmentünk bulizni. Jól berúgtunk, az éjszakát nálam töltötte és nagyon tetszett, hogy nem nyomult, én kezdeményeztem. Reggel sokat csókolóztunk, alig bírtam hazazavarni. Ha beszélek vele errõl lehet egy barátságot rontok el, nem tudom mennyire jobb ha felfogom szimpla barátság kiegészítésnek a dolgot.
Az utolsó pár szavad mindent elárult. Köszönöm.
szerintem érdemes folytatni 22l
Férfi és nõ között NINCSEN barátság, az egyik mindig többet akar mint a másik (Karinthy). Pár éve én is lefeküdtem az akkori barátkozós nõmmel, elõtte órákon keresztül csókolóztunk, de nem szexeltünk végül, õ szerette volna én nem engedtem. utána egy évekig tartó huzavona következett. Olyan szerelmes lettem bele mint az ágyú. Nagyon rossz volt nélküle. Tanulság? Soha nem barátkozom nõvel szex elõtt. talán így túl lehet élni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!