Találatok a következő kifejezésre: Ha éjszaka ébredek, hogy meg van (1 db)

Ha éjszaka arra ébredek, hogy meg van keményedve a hasam, nem fáj, csak kemény, akkor méhösszehúzódásom van? Mitől van? Ez nem jelent bajt?

14 hetes kismama

Legjobb válasz: A keményedés méhösszehúzódást jelent. Mindenképp beszélj az orvosoddal!

A keményedés méhösszehúzódást jelent. Mindenképp beszélj az orvosoddal!
Nem minden esetben jelent méhösszehúzódást!!!! A méh dolgozik és növekszik és ezért megkeménykedik a hasfal, pláne ha elõl van a méhlepény. Teljessen normális, ne aggódj! Nekem is minden éjjel és nappal is sokszor bekeménykedik és az orvosom is azt mondta, hogy ez így van rendjén. Gratulálok a babához!
Pihenj sokat.A 14-16.hét környékén nekem is volt, sok pihi, de tényleg, és napi 2*1 magne B6.El fognak tõle múlni.Nekem a túlhajszolt életmódtól jött elõ.Azóta kicsit visszavettem a tempóból, és teljesen jól van így, a pocim sem keményedik.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit jelent ez? Endometrium vastagsága: 16mm benne 4mm-es echodenz terület.

1

Van itt jászberényi kismama?

Hanyadik hètben jàrsz? Dolgozol mèg? Hanyadik gyerköc? Lenne kedvetek megosztani a mindennapi dolgokat, beszèlgetni babavàràsról stb.?

4

Ti mit ettetek cukorterhelés után?

Nekem pénteken lesz a cukorterhelésem és a dokim azt mondta, hogyha meglesznek az eredmények és minden rendben, akkor aznap próbáljak meg szénhidrátban szegény ételeket enni. Nálatok volt ilyen?

11

Hogyan tereljük el a gondolatainkat?

Ma délután programozott császárom lesz.Nagyon izgulunk én is,férjem is,de már semmi nem köt le...2. baba pedig

6

Mekkora volt a babátok 36 hetes terhesen?

5

Aki 32-34. héten volt 4D-n mesélne?

Mennyit sikerült látni a babából?Nem bántátok meg,hogy később mentetek és nem mondjuk 20-25.hét környékén?Minden tapasztalat érdekelne:)
Köszönöm:)

4

Mi van azzal a kismamával, akinek tnap szivárgott a vize?

Nem találom azt a kérdést :( Irta, h volt dokinál is, és azt mondta, h még az éjjel vagy a mai nap folyamàn találkoznak a szülőszobán.

1

Ilyenkor a baba sem kap levegőt?

Felfújtam egy matracot és utána gondolkoztam hogy lehet ez most nem volt jó ötlet. Ugye ilyentől nem lehet oxigénhiányos a babám?
27hkm

10

Gyereket szeretnénk a Párommal de kicsit be vagyok parázva. Olyanok járnak a fejembe, hogy jó anya lennék-e, egészséges lesz-e, megtudunk e birkózni a feladattal? Normális hogy ilyenek járnak a fejembe?

3

Méhen kívüli terhes vagyok?

Tegnap voltam uh-n és ez van a papíromra írva:
j.o.ov.-ban 30x29mm egyrekeszű, echoszegény bennékű cystikus rezistencia, kóros áramlás nem detectlátható.

dg:
korai grav?
grav.extraut?

18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!