Találatok a következő kifejezésre: Ha éhezek a (85 db)

"Éhezők országában", miért döntenek látogató csúcsokat a fesztiválok? Miért nem kajára költik a pénzt a fiatalok, ha éheznek?

Kisebb fesztiválokon nem nagyon lehet külföldit látni még is egyre többen vannak.

Legjobb válasz: Életembe nem éheztem, ugyan úgy mint rezsi tartozásom sem volt soha. Különben meg ha látod õket, akkor valamibõl te is elmentél oda.

Az hogy nincs külföldi a fesztiválokon szerintem egyáltalán nem igaz, jóval több külföldi fordul meg ezeken a rendezvényeken mint pár éve. (szóval ez is megbonyolítja a dolgot) Másrészt a fesztiválok szerintem nem a legszegényebb rétegeket célozták meg, ahogy az sem mérvadó az ország helyzetére hogy pld az audi több A8 as adott el mint 3 éve. Ez kicsit bonyolultabb ennél.
Életembe nem éheztem, ugyan úgy mint rezsi tartozásom sem volt soha. Különben meg ha látod õket, akkor valamibõl te is elmentél oda.
Butaság a kérdésed, bár nem egyszer elhangzik. Az én apám is mondja, hogy hogy válság van, mikor tele vannak a plázák meg az utak. Ennél azért ez picit bonyolultabb. Én éltem éveken át Nyugat-Európában, és igenis össze tudom hasonlítani, hogy itt sokkal nagyobb a szegénység, illetve hiányzik a jólét. Mit jelent pár ezer ember pár fesztiválon? Mit mond ez el a társadalom állapotáról? Az már valamivel többet mond, hogy az itteni hipermarketekben valahogy többnyire sokkal kevesebbet kell várni, nincs tolongás, szinte teljesen hiányoznak belõlük az öregek, és a legtöbb ember kocsija sincs úgy telepakolva. De ez még mindig inkább csak egy felszín. Az már nem annyira felszín, hogy a KSH adatai szerint is több mint 4 millió ember él a szegénységi küszöb alatt, és az Orbán-kormány alatt százezrekkel nõtt a számuk. Soha ennyi szegény ember nem volt még ebben az országban. Ehhez képest a plázákban összejövõk, meg pláne a fesztiválozók kisebbséget alkotnak, de egyszerre, egy helyen soknak látszanak. És bár te gondolatilag valahol a 19. századnál járhatsz, azért azt is figyelembe kell venni, hogy változik a világ, és a mai fogalmak szerint mást jelent a szegénység, a deprimáltság ma és 50 vagy éppen 150 éve. Ha te a 100-200 évvel ezelõtti állapotok és fogalmak alapján (pl. éhezés) akarod a szegénységet definiálni, az olyan mintha egy libából kitépett tollal írnád a kérdésedet, és kifüggesztenéd egy kapufélfára. Más ma a világ, más a szegénység is, mert máshol tart, fejlettebb a világ maga, és csak ehhez viszonyítva, a világ és a társadalom szintjéhez viszonyítva lehet ma valakit szegénynek nyilvánítani. És annyiban lehet egy kis igazad, hogy sokan erejükön felül költenek hülyeségekre, nem tudnak a jövedelmeknek megfelelõen gazdálkodni, és akár plázában vagy fesztiválon szórják el a másra való kis pénzüket. De mindettõl függetlenül ez egy szegény, és egyre inkább lecsúszó, hanyatló ország. Ahol, ha így haladunk, elõbb-utóbb se plázák, se fesztiválok nem lesznek.
Én is megyek szigetre , pedig nem vagyok milliomos. Ennyi egyszerûen jár nekem. Voltam Balaton Soundon is meg Volton is. Fiatal vagyok , ki kell használni. Ha gyerekeim lesznek már nem járhatok ilyenekre , illetve igen, de nem olyan felszabadultan, mint most 21 évesen.
Honnan veszed, hogy éheznek?
Kedves kérdezõ ... 1. A fesztivál látogatok nagyobb része KÜLFÖLDI. 2. A maradék látogatók nagy része meg nem ahhoz a 4.2 millió emberhez tartozik, akik létminimum alatt vergõdnek, hanem a másik felébe. 3. marginálisan van pár ember, többnyire fiatalok, akik jó esetében saját maguk által diákmelóban vagy nyári munkával megkeresett pénzüket erre költik, mert ennyire szeretik a zenét és/vagy jó társasággal kimenni. De ezeket leszámítva a legtöbb fesztivál már 4-5-6 éve sem volt megfizethetõ a többségnek. Egyébként meg fiatal bulizós korszakban igen sokan TÉNYLEG képesek éhezni inkább, hogy legyen pénz bulira.
ÁÁÁÁÁÁ! Ez a kérdés! A Sziget fesztivál bérleteseinek 80% -a külföldi. A napijegyeseknek meg kb. 50-60%-a! -Valószínûleg nem a szegények, kisnyugdíjasok, gyesen lévõk, hajléktalanok, fillérekbõl vegetálok stb. stb fognak menni a fesztiválokra, úgyhogy nem tudom honnan veszed ezeket! Egyébként meg demagóg és provokatív a kérdés!
Ki mondta, hogy éhezünk? Ez csak baloldali propaganda.
Mondom kérdezõ , ez csak baloldali propaganda.
Persze, a bérletes látogatók 80%-a külföldi. A végén kiderül magyarok nem is voltak. Gondolom a rengeteg eladott Iphone meg más okostelefont, LCD Tv-t is külföldiek vásárolják nálunk össze. A wellness szállodák is csak külföldiekkel van kirakva. Az úton nem is látok magyar rendszámot, 430-as benzinnél, áhh hol. Plázákban is csak külföldiek vannak. 100%-ig igaza van a kérdezõnek, ez a 10 millió koldus meg éhezõk országa egy nagy baromság. Itt max arra panaszkodhatnak az emberek, h nem tud Iphone venni max egy Sonyt vagy nem fér bele a Maldív út, csak a Balaton. Szal nem kell túlozni.
A kérdező hozzászólása: Az a tény, hogy növekszik a fesztiválok látogatottsága, azt sejteti, hogy több ember teheti meg, hogy fesztiválokon költi el a pénzét, vagy legalább azt, hogy nem rosszabb mint pár éve. Tv-ben hallottam, hogy éheznek a gyerekek, valamint rosszabbul élünk ksh szerint is. Mondom nekem is úgy tûnik, hogy ez a helyzet sem nem rosszabb sem nem jobb ..
Egyik válaszoló már leírta, hogy manapság a világ már nem ott tart, mint 100 éve, ma már a szegénység elsõsorban nem azt jelenti, mint akkor. Most persze irogathatunk dolgokat, hogy BMW-vel járnak az emberek meg LCD TV-ket vesznek, de ez csak látszat. A tény attól még tény, hogy több millió ember él ma az országban mélyszegénységben. Igen õket nem látod az utakon, se a plázákban, mert egyszerûen nem tud oda elmenni. Vagy szerintetek egy borsodi eldugott falucskában ( ahol a lakosság nagy része nem dolgozik és nincs is hol)van pláza meg Audit vesznek? És igen valóban Kongóval vagy Nigériával összehasonlítva Magyarország egy rendkívül gazdag hely és baromi nagy a jólét, de pl. Svájchoz vagy akár Finnországhoz képest hol vagyunk??

Tényleg akkor maradunk soványak, ha éhezünk és mozgunk? (A többi lent)

Az orvosi biokémia tanárn?m azt mondta tegnap,hogy az ember akkor marad sovány,ha éhezik,és közben mozog,mert ha sokat eszik,és csak keveset mozog,egy id? után az adenozintrifoszfát(atp) zsír alakjában fog lerakódni a szervezetben,s azt majd nem lehet leadni semmilyen sporttal...Ez tényleg igaz lehet?Mert nekem kicsit fantasztikusnak t?nik...

Legjobb válasz: Hülyeség! Az összes zsírt le lehet adni a megfelelõ sportal és diétával. Éhezni sem kell,persze egy 50kilós nõ napi étkezése , drasztikus koplalásnak tûnhet egy 130kilós nõvel szemben. Talán sokan ezt nem értik meg hogy egy sovány ember nem is tud annyit enni mint kövérebb társaik és ezért mondják minden soványra hogy éheznek,pedig csak az energiaszüksglet más.

Hülyeség! Az összes zsírt le lehet adni a megfelelõ sportal és diétával. Éhezni sem kell, persze egy 50kilós nõ napi étkezése , drasztikus koplalásnak tûnhet egy 130kilós nõvel szemben. Talán sokan ezt nem értik meg hogy egy sovány ember nem is tud annyit enni mint kövérebb társaik és ezért mondják minden soványra hogy éheznek, pedig csak az energiaszüksglet más.
Az orvosi biokémia tanárnõd vagy végtelenül ostoba vagy soha nem tanulta meg rendesen a szakmáját. Ha éhezel, és mellett a szervezetedet ki is teszed mindenféle megpróbáltatásnak, nem csak sovány leszel hanem súlyos beteg is. Nem éhezni kell, hanem megfelelõen táplálkozni, és megfelelõen mozogni..Akkor is lehet fogyni, és lehet jó alakja bárkinek..
A kulcs az arány: ne egyél többet, mint amivel a napi energiaszükségletedet fedezed.
:) )) én lefogytam évekkel ezelõtt 20 kilót. azóta tartom, és vékony vagyok de úgy hogy mellette eszek rendesen. most vágtam pl be egy cornetto jégkrémet. igaz azért figyelek hogy ne egyek 1500-1600 kalóriánál többet, de az nem éhezés. na meg azért hetente aerobikozom (bár az elmúlt 3 hétben semmit nem csináltam mégsem jött fel rám egy deka sem)

Hogyan kell ill. hogyan lehet használni csaló lódot (ha van) ehez a jékhoz? Maffia 2

Legjobb válasz: Google-> Maffia 2 Cheats ign->(ha van) ign.com/(valami)

Google-> Maffia 2 Cheats ign->(ha van) ign.com/(valami)
ha nem értesz hozzá akkor ne akarj olyat szedni
A kérdező hozzászólása: értem köszi
A szteroidok a testben 5-18 hónapos idõszakban is kimutathatók. Tehát naiv feltételezés, hogy valakinek fél éve nincs baja. Egy testi szervi negatív folyamat nem fél év alatt zajlik le. Például jelenleg, ha valakin rákos daganatokat mutatnak ki, az kb. azt jelenti hogy 5-6 éve elindult ez a negatív szervi folyamat a testében. Meg lehet a 20 éves srác 40 évesen fog szembesülni komoly szervi elváltozásokkal.
A kérdező hozzászólása: sok ismerõsöm kokszol szintén egy 16 éves gyereket ismerek aki lenyomott 200metabolt meg nem tudom még miket mellé és nem lett semmi baja gondolom már nem is fog rajta kijönni mert ez már több mint fél éve volt
A kérdező hozzászólása: valjuk be 16 éves vagyok igen ... rendszeressen edzek lasan 2 éve a saját növekedési hormonjaimat amik még termelõdnek kihasználva elég jól is lehet fejlõdni de nyugi nem akartam használni ezt a szert ha szteroidot akartam kipróbálni 100szemet anynitol azért cska nem lesz bajom
A szteroidok mellékhatásai heresorvadás, nõies mellképzõdés, magas vérnyomás, megnövekedett rizikó szív-, (agyvérzés rizikója), és érrendszeri betegségekre (artériák elmeszedése), pattanásodás, személyiségváltozás és májkárosodás. Agyalapi, ivar, hasnyál, és pajzsmirigy-eknél visszaállíthatatlan fejlõdési rendellenességek. Fitalakorban akár véglegesen felborult hormonháztartás. Fiatalon akár nyomorék és béna is lehetsz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat nem akartam szedni csak érdekelt a szer hatása
Szárazizom növekedést érsz el vele.Ami meg is marad.De ez egy elég hard anyag.Mellékhatása pl tovább nõnek a csontok-arc áll.És segíti a rákos sejtek burjánzását.Én nem ajánlom csak akkor ha hivatásos nagy célokkal rendelkezõ testépítõ vagy.De az nem vagy ez lejött egybõl :D E mellé a szer mellé kell a folyamatos orvosi felügyelet.Hobbi testépítõnek nem ajánlatos.
Ennyi.
Túl van misztifikálva a szteroidok mellékhatása.Vannak de komolyabban csak annál jön elõ aki nem rendesen szedi, hanem mint az õrült és egy évben több kúrát lenyom több mint kettõt.És igen a srácnál már nem fog kijönni mellékhatás.Az hogy még meddig kimutatható nem egyenlõ a mellékhatások elõjövetelének az idejével.A srác ha már fél éve nem használja és nem jött ellõ semmi akkor már nem is fog.Egyébként szteroidot a testépítõk-hivatásos-szednek mert nekik nagy biznisz van benne.Bár ha valaki hobbi szinten elnyom egy kúrát egy évben egyszer és okosan teszik akkor nem megy a falnak tõle és maradandót is alkothat.De növekedésit semmiképpen ne próbáljon ki hobbi szinten edzõ.És mega dózist sem.És a tablettás sem ajánlatos mert a májra mérgezõ.A gyomornak sem tesz jót.A szuri hatásosabb.De csak eredetit és mértékkel.Szent szöveg meg senkinek nem kell aki ki akarja próbálni.Mert az ki is fogja próbálni lehet neki akármit mondani.Ha már kipróbálja akkor inkább segítsen neki az ember mintsem lehordja.Én ezt vallom.

Ha éhezek ártok a babámnak?

Próbálom magam rászoktatni, hogy 19 után ne egyek, véd?n? utasítására, mert egy hónap alatt híztam 4 kg-ot, most vagyok 17 hetes.

Legjobb válasz: Szerintem nagyon nem jó, hogy éhezel. Mennyi idõs vagy, és mennyit szedtél fel? mert önmagában az atény, hogy havi 4 kilo most, nem gond szerintem. Egyél többször keveset, ha ilyenkor éhes vagy egyél gyümit, joghurtot, vagy levest, az is elveszi az étvágyat, vagy mûzlit. De szerintem ne éhezz, ehhez fokozatosan kell hozzászokni, lassan alakítsd át az étkezési szokásaidat.

Szerintem nagyon nem jó, hogy éhezel. Mennyi idõs vagy, és mennyit szedtél fel? mert önmagában az atény, hogy havi 4 kilo most, nem gond szerintem. Egyél többször keveset, ha ilyenkor éhes vagy egyél gyümit, joghurtot, vagy levest, az is elveszi az étvágyat, vagy mûzlit. De szerintem ne éhezz, ehhez fokozatosan kell hozzászokni, lassan alakítsd át az étkezési szokásaidat.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, igazán hasznosak, nektek is jó babavárást:)
A kérdező hozzászólása: 22:00-ig dolgozom, éjfélre kerülök ágyba, úgy hogy nem olyan egyszerû.
nekem volt olzyan, hogy 6 kilo felugrott egy honapban, bar en rengeteget ettem, amit csak megkivantam, barmikor.. aztan visszafogtam magam, de mar igy is eleg sokat felszedtem.. vedono nagyon leszidott, hizni foleg csak az utolso par honapban szabad, addig max havi 1-2 kilo.. ha hizol, az a babara veszelyes. azt csinalom, hogy delutan 16h utan, csak felvagottat zoldseggel, fott tojast, natur joghurtot, nem zsiros sajtot eszem.. edesseget, lisztes dolgokat, cukros uditot teljesen elhagytam, s gyumolcsot is max delelott eszem orvos tanacsara a gyumolcscukor miatt. de megsem ehezem, s mar fogytam is 3 kilot, a baba ennek ellenere szepen no, egeszseges. na meg en is energikusabb lettem..
De este 7 ora utan mar minek enni? Megvacsorazol, es meg egyszer vacsorazol, vagy mi? :) Alapban, amit este 6 utan megeszel, lerakodik. Egyel napont 5x keveset, utoljara 6 korul, es utana gyumi, ha nasizni akarsz.
Szia! Éhezni biztos nem szabad! Csak annyit írnék, hogy én most 39 hetes vagyok, 10 kílót híztam összesen, és ebbõl volt egy hónap mikor 4-et egyszerre, tehát nem biztos, hogy nálad megmarad ez a "havi 4 kiló", sõt.
Szia, én az elsõ babával diétáztam, és mégis felszedtem 29 kg.Most ne a kg törödj, hanem hogy minden értékes vitamin meglegyen a babának.Este ha nagyon éhes vagy akkor próbálj meg sok gyümölcsöt enni.Én most 32 hetes vagyok, és csak 6kg szedtem fel, pedig éjjel nappal eszek mindent.Ha napközben eszel mindent akkor, azzal nem ártasz a babának ha nem eszel este.Boldog babavárást!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat, ahogy hazaértem biztos összedobok valami diétás vacsit:)
ne éhezz.Amit te érzel, azt érzi a babád is.egyél nyugodtan, de pl párolt zöldséget.Az nem hízlal, vagy sovány húst, pl pulyka sonkát.Ezek igen finomak tudnak lenni és nem kell félni a kilóktól.Rengetes zöldségféle létezik és finomabbnál-finomabb módon lehet elkészíteni.
Semmiképp se éhezz terhesen, mert azt bizony a baba is megérezheti! Inkább az étkezési szokásaidon változtass! Egyél gyakran, de keveset, fõleg gyümölcsöt és zöldséget, joghurtot stb. Sok kismama még éjjel is felébred az éhségre, és be kell kapnia pár falatot, hogy kibírja reggelig. Ez a babavárás ideje alatt teljesen normális. A fogyókúra és az éhezés is tilos terhesség idején! Naponta 2-3 l vizet is igyál, az is segíthet a problémádon.
ne törõdj a védõnõ okos tanácsaival, szemétség ilyet írni? engem a védõnõim az õrületbe kergettek! a baba úgyis elvesz minden fontos tápanyagot, amire szüksége van, tehát, ha koplalsz, akkor a babával annyira nem tolsz ki, hanme csakis saját magaddal. legyengülsz és hosszú távon árthatsz a babának. namármost, ha kiindulunk abból, h a baba alapból beszerez minden szükségeset, tehát neki jó dolga van, te meg kinyírod magadat, az éhezéssel tönkre teszed saját közérzetedet, akkor elrontod a terhességedet - lelkileg! a világon a legcsodálatosabb dolgon mész keresztül! amíg az orvosod nem int odafigyelésre, addig egyél annyit amennyit jól esik a kilókkal meg ráérsz majd a szoptatás után foglalkozni, sõt fogyókúrázhatsz egész életedben. ha az orvos elküld vérvételre, mert szerinte gyanús a hízás, akkor gondolkozz, de elsõsorban a szakorvosodra hagyatkozz, mégiscsak õ vizsgál meg, õ küld vérvételekre, ilyen olyan vizsgálatokra. a védõnõk pedig hajlamoska túlkalibrálni saját maguk jelentõségét! szóval élvezd a babádat, egyél egészségesen, a kilók meg úgyis össze-vissza különbözõ ütemben szaporodnak. lehet, h most egy hónapig meg egy dekát sem hízol!

Ehez a xbox360 játékhoz kell internet kapcsolat ha nem akarok interneten játszani?

http://www.bluechip.hu/termek/aliens-vs--predator-xbox360#sp..

Legjobb válasz: Nem kell.

Nem kell.

Ehez a konfig hoz mien proci hűtőt ajánlotok, hogyha max ra akarom huzni? Meg mekkora táp kellene ha mindent amit lehet maxra húznék?

www.pcx.hu-ról-> Gigabyte F2A85X-D3H alaplap AMD Athlon II X4 750K 3.40GHz FM2 BOX MSI 7850 1GB DDR5 R7850-1GD5/OC videókártya Corsair 4GB DDR31333MHz CMV4GX3M1A1333C9 memória Hitachi 500GB SATA3 16MB HDS721050CLA662 merevlemez Samsung SH-224BB/BEBE fekete OEM DVD író Modecom A10 fekete számítógép ház FSP HEXA 400W tápegység

Legjobb válasz: Amennyibõl most hûtõt vennél,azt a pénzt szánd inkább HD7870-re. Ha meg majd tuningolnál,akkor tápnak CTG 500W

Amennyibõl most hûtõt vennél, azt a pénzt szánd inkább HD7870-re. Ha meg majd tuningolnál, akkor tápnak CTG 500W
A kérdező hozzászólása: Ez jó lesz ? http://www.pcx.hu/termek/chieftec-smart-500w-ctgps500a8-tape..
A kérdező hozzászólása: Ez nem jobb ? http://www.pcx.hu/termek/fsp-hexa-500w-tapegyseg-91155
Alsó tápos házba nem, oda rövidek a kábelei.

Ha kiveszem az SSD-t a listából az árából (18. 000 FT) mit kellene fejleszteni? és ehez a procihoz van hűtő mert ha igen nem vennék külön?

alaplap:ASRock 970 Extreme4, 970 (dual PC3-14900U DDR3) Proci:AMD FX-8320 3.50GHz AM3+ BOX memoria:CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600Mhz CL10 CMZ8GX3M1A1600C10 videókártya:GIGABYTE GV-R797OC-3GD HD7970 3GB GDDR5 PCIE Merevlemez:Western Digital Caviar Blue 1000GB, 64MB cache, SATA 6Gb/s (WD10EZEX) optikai egység:SAMSUNG SH-224BB/BEBE Fekete OEM ház:THERMALTAKE VN40001W2N Commander MS-I táp:FSP Raider 550 SSD:KINGSTON 60GB SATA3 2,5" SSDNow V300 SV300S37A/60G Hűtő:EKL Alpenföhn Brocken

Legjobb válasz: Miért vennéd ki az ssd-t? :/

Miért vennéd ki az ssd-t? :/
Mivel a maga nemében minden a topon van íy nem értem mit venél ha nem tuningolsz akkor ne vegyél hütöt mert van gyári hozá de szerintem érdemes hütöt veni rá még akor is Hütö és ssd árából még nem jöne ki egy samsung 840 pro 120gb anak lene tán "értelme" habár szimpla átlagfelhasználásra (játék is annak számít) nem igen kell... 120gb ra se férne rá oly sok játék meg játék miat pazarlásnak is tartanám... intelre meg lénygében felesleges ssd feláldozásával beruházni gépház mániás ha lenél akor ara lehetne na meg tápra pluszt száni de mivel mindketö elég jó igy az is felesleges szerintem...
Pedig az SSD többet dob a sebességen mint az ennyivel drágább proci, de te tudod.
A kérdező hozzászólása: gondoltam hogy annak az árából költenék valami más alkatrészre és ssdt késõbb vennék.Vagy elég erõs így is?
Idõtálló nem lesz attól hogy többe kerül. Mire használnád? A pi következõ számjegyét számolod?
A kérdező hozzászólása: és ami alapból van procihoz hûtõ az menyire jó?
Hát ha nagyon sporolni akarsz ne vedd meg de tuninghoz semilyenhez ne használd a gyárit! egy fx8 on
A kérdező hozzászólása: Szerintem azt fogom csinálni , hogy nem tuningolom és használom a gyárit amedíg birja(kb ez mennyi idõ?) és majd utána veszek egy jobb hûtõt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat

Hány W-os táp kell ehez a confoghoz ha a CPU-t még húzni akarom?

Processzor h?t?: Cooler Master Hyper TX3 Evo Alaplap ASUS M5A78L-M/USB3 Processzor AMD FX-8250 3.60GHz AM3+ BOX Memória CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ8GX3M2A1866C9B Videókártya SAPPHIRE 11199-16-20G HD7870 2GB GDDR5 GHZ EDITION PCIE Merevlemez WD 1500GB Caviar Green 5400rpm 64MB SATA3 WD15EARX Optikai egység SAMSUNG SH-224BB/BEBE Fekete OEM Hangkártya GENIUS Sound Maker Live 5.1

Legjobb válasz: Bár ha egy kicsit belédköthetek,akkor inkább FX-6300 és HD7950. SSD-d van?csak mert az a vinyó lassú lesz rendszernek. RAM-ból feleslges magas órajelû,ez nem APU,nem igazán veszed hasznát. Hangkártya minek?

Bár ha egy kicsit belédköthetek, akkor inkább FX-6300 és HD7950. SSD-d van?csak mert az a vinyó lassú lesz rendszernek. RAM-ból feleslges magas órajelû, ez nem APU, nem igazán veszed hasznát. Hangkártya minek?
1 ágasból elég egy Corsair VX430. Egy raider 550 meg bõven megfelel.
Mért szeretnéd anyira azt a tápot tuninos gépbe? valami jobb kéne és hát kb. 10ezerért nincs jobb a legjobbak a Chieftec CTG 500 és netán a Corsair CX430 Bronze, netán FSP Hexa 500W vagy ha van rá kereted leginkább Cooler Master GX 450 -t ajánlanám ez 15 ezer kb. ha táp érdekeség kell akkor Sharkoon WPM 500W, 600W de azok 15 feletiek nJoy Rogue nem fogja elbirni a CrossFireX rendszert ugysem föleg tuninggal, illetve amugy sem biznák rá olyan drága gépet már
Jaa, elírtam, CX :D Kérdezõ: [email protected] az a táp! 32gb-os ssd-nek nem sok értelmét látom.
A kérdező hozzászólása: 3. Alaplap ASROCK 970 Extreme3 Processzor AMD FX-8320 3.50GHz AM3+ BOX Memória CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1600Mhz CL9 CMZ8GX3M1A1600C9 Videókártya SAPPHIRE 11199-19-20G HD7870 2GB GDDR5 GHZ EDITION PCIE Merevlemez SEAGATE 1TB Barracuda 7200.14 7200rpm 64MB SATA3 ST1000DM003 SSD ADATA 32GB mSATA Premier Pro SP300 ASP300S3-32GM-C Optikai egység SAMSUNG SH-224BB/BEBE Fekete OEM Ház XDL Happy-31 plexi oldalas Fekete Táp NJOY 450RGE Processzor hûtõ CORSAIR Hydro Series H60 CW-9060007-WW használt
#8 amugy ha nemtudod mi a jó neked akkor mért erölteted? összeirnak egyet vagy cseréled azokat amiket irtak és kész ha meg nem fogadod meg akkor felesleges másokal is megosztanod szerintem...
#1 VX430 az CX430 :)
Erre is ugyanazok érvényesek, mint az elsõre. :D Egyébként a 7870-bõl kár engedned és az új generációs FX-eket érdemes inkább venni.
A kérdező hozzászólása: 2. felállás Alaplap ASROCK 970 Extreme4 Processzor AMD FX-8120 3.10GHz AM3+ BOX Memória CORSAIR 8GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 CML8GX3M2A1866C9B Videókártya ASUS HD7850-DC2T-2GD5-V2 HD7850 2GB GDDR5 PCIE Merevlemez SEAGATE 1TB Barracuda 7200.14 7200rpm 64MB SATA3 ST1000DM003 Optikai egység SAMSUNG SH-224BB/BEBE Fekete OEM Ház M-TECH VS04A RED Táp NJOY 500RGE Processzor hûtõ Freezer XTREME Rev. 2
Tápot Chieftec CTG 500W -t veném tuninghoz is elég lene... csakhogy mint irgam ezzel nem hogy tuningolni nem fogsz hanem örülhetsz ha TX3 lebirja hüteni alapon, és elbirod viselni zaját... gépházról nem is beszélve ami tuningos kérdésnél tán legfontosabb alaplap meg szintén nem egy tuningos darab amugy se értem minek a tuningja 50 es fx nek...
TX3 örülhetsz ha alapon elbirja az FX8x50 es procikat Gépház? . hangkártya? inkább ha drága akor vegyél árán jobb alaplapot és még sporoltál is ha olcsó szintén:D mivel ha olcsó hangkártya akor tök fölösleges külön vened... fx8 alá amugy is illene 970/990 chipsetes alaplap
A kérdező hozzászólása: rendben, köszi mindenkinek
Ja-ja minimum egy 7200 Rpm es vinyó kéne a rendszernek
AMD FX8350-et akartál írni, ugye? :)
Vagyis atól még hogy 1 ágas nem érdemes megvenni mivel nem csak ez számít... (nem csak CFx et de 1 7870 t se biznák rá tuningos FX 8 melet föleg) amugy nem vízhütésre van szükséged hogy lehütsd szóval az is értelmetlen csak nem a legalapabb föként kisfogyasztású procikra való CM TX3 EVO -ra hanem pl. Schyte Mugen 3 félére vagy hasonlóra (árban tehát 13ezer körül kb.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!