Találatok a következő kifejezésre: Ha átmenetileg a (24 db)

Fogadnál el pénzt "majdnem-rokontól" ha átmenetileg napi szinten a segítségedre szorulna?

Az exem nagymamájáról van szó. Én főzök rá, takarítok nála heti 1x, bevásárolok, felveszem a nyugdíját, befizetem a csekkeit. Lassan 2 hónapja volt balesete, legurult a lépcsőn. Még valószínűleg 6-8 hétig lesz szüksége rám. Közel lakik, nekem ez nem megerőltető. Nagyon szeretem őt, kamaszkorom legszebb nyarait töltöttem(töltöttük) nála, ő tanított meg sütni-főzni, megszerettette velem az olvasást és a történelmet. Felajánlotta, hogy fizetne nekem a segítségemért. Mit tegyek? Lenne hova tenni a pénzt, de mégsincs szívem elfogadni.

Legjobb válasz: én sem fogadnám el, mondanám neki, hogy ne adjon pénzt, majd egyszer-kétszer ott ebédeltek nála együtt. Így a kajádat "fizeti", õ is örül, te is örülsz :)

én sem fogadnám el, mondanám neki, hogy ne adjon pénzt, majd egyszer-kétszer ott ebédeltek nála együtt. Így a kajádat "fizeti", õ is örül, te is örülsz :)
Személyszerint én nem fogadnék el pénzért, mert nincs rá szükségem, de te fogadd el, ráadásul nem is rokon és amint írtad lenne hová tenni. :)
Nem fogadnám el, nem vérrokonod de foglalkozott veled. Akkor a bajban illik segíteni.
Ha szereted és szívbõl segíted, akkor ne fogadj el pénzt. Elhiszem, hogy lenne hová tenni, de hidd el, neked is jobb lesz a lelked, hogy szeretetbõl, önzetlenül segítettél. Sajnos ma már tényleg mindent áthat a valami-valamiért szelleme, próbálj nem belesodródni. Nagyon szép dolog amit teszel, ne rontsd el az ízét :) Ha idegennek, vagy nemszeretem személynek dolgozol, az más, az munka, pénz jár érte, de most valaki olyannak segítesz, aki már elõre "viszonozta" a segítségedet...:) ))
Nálunk ugyanez a helyzet, csak az én nagyim, és a szüleim elváltak. Anyukám, én és a húgom járunk hozzá, anyámnak õ az ex anyósa. A mama kicsit se hálás, kiállhatatlan személyiség, eszébe se jut, hogy adjon pénzt (azt hiszi, hogy egy halandó ott maradna vele egész nap 500 Ft-ért), stb. Én se mennék, ha anyám nem menne, de azt meg csak nem hagyhatom, hogy egyedül bénázzon vele. Apám alkoholista, rá nem lehet számítani. Én amondó vagyok, hogy fogadd el, mert szívesen adja, az õ lelke is könnyebb így, nálad meg jó helye lesz a pénznek. Ráadásul meg is érdemled. 28N
nem fogadnék el pénzt.

Ha átmenetileg felfüggesztem a Facebook fiókomat, akkor arra az időszakra eltűnik minden csoportbeli, like-olt oldalon tett hozzászólásom, stb?

Tehát ma felfüggesztem a fiókomat, majd arra az id?szakra minden ténykedés szintén elt?nik, és csak akkor aktiválódnak azok is, amikor újra belépek a fiókba?

Legjobb válasz: Akkor ha van 10 hozzászólásom egy csoportban, aminek a tagja voltam, akkor az továbbra is olvasható, hiába függesztem fel a fiókomat?

history(-6)
A kérdező hozzászólása: Akkor ha van 10 hozzászólásom egy csoportban, aminek a tagja voltam, akkor az továbbra is olvasható, hiába függesztem fel a fiókomat?
A kérdező hozzászólása: Igen, hihetetlen, hogy egy eldöntendõ kérdésre nem tudnak egyesek egyértelmû választ adni, csak odavakkantanak valamit, tudva, hogy a kérdés kiírója gondolatolvasó...
A kérdező hozzászólása: Mivel olyan segítõkészek voltak, és egyértelmû választ adtak egy egyszerû kérdésre, így inkább gondoltam, ezek után jobb, ha magam járok utána. Eredmény: Ha felfüggesztem a fiókot, akkor arra az idõre átmenetileg eltûnik minden aktivitásom nyoma a Facebook-on. Lehet, hogy némelyiket kidobja a Google, de hiába követem a linket, a Facebookban már nincs nyoma. Amikor újraaktiválom a fiókomat, akkor egy kis idõ múlva minden ugyanúgy helyreáll, mint azelõtt volt. Remélem, másoknak ez segít, ha ugyanez a kérdés felvetõdik. Ugyanakkor levontam néhány következtetést a GYK némely felhasználóit illetõen, ami eléggé szomorú.
Nem tûnik el.
ez hihetetlen komolyan...
A kérdező hozzászólása: "history(-6)" - Ez mit jelent most? Imádom, amikor van egy eldöntendõ kérdés, és mellébeszélés van csak. Fiók felfüggesztése esetén átmenetileg eltûnnek a hozzászólásaim is az egyéb csoportban? Igen vagy Nem? Mi az igaz?
Tudtommal megmarad, csak amikor a profilodat meg akarják nyitni, akkor egy üzenet jelenik meg, hogy a nem elérhetõ.
A kérdező hozzászólása: Akkor vissza az eredeti kérdésemhez: Facebookon, ha a fiókomat átmenetileg felfüggesztem, akkor arra az idõszakra eltûnnek az egyéb csoportokban általam írt kommentek?
nincs
A kérdező hozzászólása: Hogyan tudom kitörölni az összeset? Azért egyenként megkeresni, és törölni napokba telne. Van erre valami módszer esetleg?
töröld ki a kommenteket és akkor nem lesz olvasható
így van


Ha lejárt (ki van kapcsolva átmenetileg a forgalomból) a sim-kártyám akkor már el is dobhatom, vagy feltöltés után újra aktív lesz?

Legjobb válasz: Attól függ mióta van kivonva de ha csak pár napja, hete van akkor szerintem egy feltöltéssel megmenthetõ. Nekem is volt ilyen.Csak bementem a telenorhoz, rátettek 3000-et és azóta jó megint.

Attól függ mióta van kivonva de ha csak pár napja, hete van akkor szerintem egy feltöltéssel megmenthetõ. Nekem is volt ilyen.Csak bementem a telenorhoz, rátettek 3000-et és azóta jó megint.
A kérdező hozzászólása: Már késõ, 3 órája törtem össze a telefont véletlenül ^_^
A kérdező hozzászólása: Vennem kell telót
Ha be irtad volna h *102# ott mutata volna mikro jár le végleg.

Ha kihűlt a párkapcsolat (átmenetileg akár), akkor mit lehet tenni?

Párom sokat dolgozik, elhanyagol, és semmi szórakozási lehet?ségünk nincsen.... pénz, és apósék miatt.Alig szexelünk, és ? állandóan csak filmeket nézne, vagy internetezik. Nem tudom, mit tegyek, de én szeretnék úgy élni, hogy dolgozzunk is, és éljünk is.... De ? állandóan fáradt, és alig lehet rávenni akármilyen kikapcsolódásra a filmnézésen kívül.....

Legjobb válasz: Hát nem akarlak elkeseríteni, de a párkapcsolatok, ha kihülnek, már nagyon ritkán állnak helyre, mert ahhoz mindkét félnek akarnia kell a változást. Az esetedben is te tettre kész vagy, míg a párod nem az. Szervezz meg valami kinti programot úgy, hogy õ ne tudjon róla elõre. Mondjuk bográcsozzatok (ha olyan helyen laktok). Te ha elõbb hazaérsz mondjuk egy pénteki napon a munkából, készítsd elõ a dolgokat és várd a késszel. Ha már minden elõ van készítve, nem fog nemet mondani. Aztán haladj apránként nagyobb dolgok felé. Egyébként elmondtad neki õszintén, hogy hogy érzel? Ugyanis fontos, hogy tudja konkrétan.

Hát nem akarlak elkeseríteni, de a párkapcsolatok, ha kihülnek, már nagyon ritkán állnak helyre, mert ahhoz mindkét félnek akarnia kell a változást. Az esetedben is te tettre kész vagy, míg a párod nem az. Szervezz meg valami kinti programot úgy, hogy õ ne tudjon róla elõre. Mondjuk bográcsozzatok (ha olyan helyen laktok). Te ha elõbb hazaérsz mondjuk egy pénteki napon a munkából, készítsd elõ a dolgokat és várd a késszel. Ha már minden elõ van készítve, nem fog nemet mondani. Aztán haladj apránként nagyobb dolgok felé. Egyébként elmondtad neki õszintén, hogy hogy érzel? Ugyanis fontos, hogy tudja konkrétan.
Szia! Ugyanebben vagyok én is, kivéve a sok muka, és após nélkül!! Én is tanácstalan vagyok! A játék a gépen elõbbre való, sex ritka! A fimek meg engem nem érdekelnek!
Velem is ez a helyzet, és ugyanolyan tanácstalan vagyok... Az én párommal az baj, hogy nagyon szeret inni.Nem azt mondom, hogy alkoholista, de hétvégén mindig leissza magát a sárga földig :( Tegnap együtt mentünk haza és azt énekelgette, hogy k** vagyok :'( Utána persze egybõl kapcsolt, és könyörgött, hogy ne hagyjam ott, mert nem komolyan gondolta, csak azért mondta, mert részeg:( De én mááár nem bírom :((((((
Én alapvetõleg olyan típus vagyok, aki idõnként ad egy csókot a párjának, megölelgeti, és õt ez teljesen kielégíti. A páromnak viszont nem elég ennyi, neki szüksége van arra, hogy idõnként legyen egy-két óra, amíg csak egymással foglalkozunk, egy-két havonta egy nap, amikor sétálunk kirándulunk és közben beszélgetünk. Õ ezt nekem elmondta, és bevált, sõt nekem is jól esik, hogy többet foglalkozunk egymással. Szerintem te is mondd el, hogy mit szeretnél tõle. Több dolog miatt is "elhanyagolhat". Erre is kérdezz rá. Lehet, hogy te sem adod meg neki, azt amire szüksége van, és õ nem is tudja, hogy te elégedetlen, vagy mert ami szerinte fontos, azt megadja neked, és egyszerûen csak máshogy fejezitek ki az érzelmeiteket. (Van egy könyv, ami errõl szól, én is mostanában akarom elolvasni, ha lesz idõm rá. Gary Chapman: Egymásra hangolva) Vagy pedig olyan dolgok nyomják a szívét, amikkel nem akar téged terhelni, de annyira nyomasztják, hogy nem képes felülemelkedni rajtuk.
Én is csatlakozom az elõttem szólókhoz.:( Hasonló cipõben járok, egyszerûen tanácstalan vagyok. Fontosabb neki a számítógépes játék, esténkent a meccs, meg a max 2 napi edzés, én meg reggel 7-tõl, este 9-ig dolgozom általában, de még szakítanék rá idõt, ha õ nem lenne rá túl "fáradt".Én is magam hibáztatom, egy picit molett vagyok, de õ sem vékonyka alkat, és állandóan gyötör a féltékenység hogy biztosan amikor adódik rá alkalma, nem szalasztja el.A volt barátnõje vékonyka és még mindig szerelmes belé, felkínálkozik neki(sms.bõl tudom)Pedig tényleg igyekszem minden igényét kielégíteni.És még a nyáron lesz az esküvõnk.Kétségek közt vagyok mit tegyek, nem gondoltam másnak is van hasonló problémája. Ti mit tennétek?Velem lehet a baj, vagy csak tényleg ennyire fntos neki a sz.gép is?
Szia elõttem szóló!:) Én irtam még errõl a dologról!!Én ne tudok tanácsot adni, mert ebben vok én is:(Csak nálam nincs ex...
Irtam priviben!!Utolsó vagyok:)
utolsó vagyok.Nekem is írhatnátok privátban!Örülnék neki:)
Elõzõ vagyok megint. (Miközben írtam sokan válaszoltak.) Elsõre reagálva. Tény, hogy nagyon nehéz egy kihûlt kapcsolatot regenerálni, de lehetséges, csak sok türelem és kitartás kell hozzá. Mi sokszor jutottunk el addig, hogy majdnem szétmentünk, mégis együtt maradtunk, és megérte. Még valamit: a Gary Chapman-könyv szerint öt szeretet-nyelv van: elismerõ szavak, minõségi idõ, ajándékozás, szívességek, testi érintés. Figyeljétek meg, hogy a párotok ezek közül mit nyújt nektek, valószínûleg arra van neki is szüksége. És tényleg ajánlom a könyvet, majd ha végre elolvastam, bõvebben is írok róla. Ha valaki kéri. :-)
Sziasztok! A párom és én elolvastuk Gary.Chapman:Egymásra hangolva címû könyvét, és most alapjaiban véve kezd megváltozni a kapcsolatunk jó irányba. Ír olyan sikeres példát is, amikor a férj nem volt együttmûködõ, de mégis javult a házasságuk, kapcsolatuk minõsége. Gary Chapman Egymásra hangolva könyve leírja a kulcsot a sikeres, és mindkét fél számára boldog házassághoz. Szeretettel ajánlom minden házaspárnak! Valóságos kincs, gyémánt ez a könyv! Üdvözlettel, Márti
sziasztok, Új vagyok de a problémám ugyanez.nem vagyok csúnya, veszekedõs, bika vagyok de nincs gyerekem, talán ez is a baj, ma a karácsonyon vesztünk össze.Elmegy dolgozni, alszik, eszik, veszekszik.vagy hétvégén(ma is) alszik, tv.-zik.Ezt szokta meg, elkényeztették, lusta túliskolázott, de a "régi anyuka dolgai végett" gátlásos, félõs.szinte sose van nálunk párkapcsolat.Most meg a szomszéd dolog, nem ütött vissza.semmi.ez már komoly.De miért én költözzek, minden
Sajnálom, én egy önimádó, elkényeztettet okoskodással tele, önsajnáló pasival élek, nem könnyû.Szex nincs, a mami korlátozta régen, mindentõl fél, álarcot visel mások elõtt, de én alul iskolázott vagyok.szerinte.nem vagyunk 4 éve együtt.Csak kritizál, veszekszik, persze rák, ahogy az anyám is.lusta egész nap döglik.Nem tudom mit tehetnék. Idõközönként úgy érzem szeretem, de ez a hülye rendszer mindenkit kikészít.vita vita, nem vagyok csúf, és Bika vagyok. nem értem.
Én az a fajta vagyok, örülök ha megjön, puszilom, ha látom van baja megkérdem mi az.Finomakat fõzök, de lehanyagol.Ami történik vele azt elmondja, ennyi.De mindent túl stresszel, a baj házhoz jön.Azt elsikálja, rám keni, nem véd meg.Ha tudtok egy terrier kiskutyát szívesen befogadom.
Én ráhangoltam magunkat a secret c. könyvre, megszereztem DVD.-n semmi felõle, nincs pozitív gondolat, persze máshol van.Én tanácstalan vagyok.
A kérdező hozzászólása: Nekem ha írtok priviben, akkor tudunk beszélgetni errõl, mert eddig azt hittem, hogy csak velem van ez....
Talán nem kell minden igényét kielégíteni... És talán fogadd el magad olyannak, amilyen vagy: magad légy, és ne hozzá igazodj. Valamint sosem leszel olyan, mint a volt barátnõ, mert két különbözõ ember vagytok (õ se lehetne olyan, mint Te).
Az én párom 3 hónapja elvesztette a melóját, és azóta csak a sz.gépen ül, max wc-re jár ki, és egész nap kávét iszik, hogy tudja bámulni a monitort. Kifogytunk a közös témákból, ha szólok hozzá ált. meg se hallja, vagy ha válaszol, akkor is a gép mögül. A szex is ritkább lett, egy filmet se tudunk megnézni, nem akar kimozdulni, csak nõ a haja meg borostásodik :) Nekem ebbõl elegem lett, pedig sokat sírtam és próbálkoztam, de most szombaton el fog költözni. Nem tudom, hogy ez új jelenség-e, de egy jó nõvel is megesik sztem, nem a külsõhöz van köze, és nem hinném, hogy mi nõk vagyunk a hibásak. Tovább kell lépni
na kkor én is csatlakozom .nálunk is ez a téma , de nálunk nem gép van.meg film , hanme alvás.elegem van már pont ma veszekedtünk, ez miatt. kinek kell irnom priviben , ha cstlakozni akarok.
Nagyon sajnálom a fiatalabb generációt, azokat, akiket ennyire beszippantott a számítógép. Szerintem nálatok nem arról van szó, hogy megunt benneteket a párotok, hogy ellaposodott a kapcsolat, hanem az a baj, hogy kialakult egyfajta erõs függõség a játékok, az internet iránt. Sok férfit, de egyre több nõt is ismerek, aki szívesebben él az internetes álomvilágban, minthogy a valós kapcsolatait ápolgatná. Az ilyen embereknek szabályos megvonási tünetei vannak, ha elrángatják õket a számítógéptõl. XXI századi csapás:(.
én csak annyit tennék hozzá, hogy a jó nõket is unja otthon valaki. Ne hibáztasd magad, legalább is a külsõd miatt ne! Beszélgessetek, ilyenkor csak az segít szerintem. Nálunk legalább is mindig így szokott lenni, csak sajnos mi nem tudjuk véglegesen megbeszélni soha, mert mindig elõjönnek a problémák. Én már azon gondolkodtam, hogy már nem töröm magam és befejezem, de akkor a párom kezd el kedveskedni. Fura egy helyzet, én nem látok belõle kiutat.:(
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak! Írhatsz privátba is nekem, mert érdekelne, hogy hogy van nálatok, hogyan éled meg... stb... én nem tudom már mit tegyek... Néha már azt hiszem, hogyha sokkal jobb nõ lennék, akkor biztosan nem hanyagolna el....
Én is írtam ide elkeseredésemben, beszéltem a párommal, azóta egészen kellemesen megvagyunk, sajnos sokat dolgozik, nagyon fáradt.én nem találok melót, õ kettõn dolgozik.Türelmes. Kitartást mindenkinek, próbáljatok beszélgetni, hátha nem is olyan borzasztó.

Rendőr hőbörög érte, ha a átmenetileg a szélvédőre teszem ki a rendszámomat?

"nekemparkolt" egy figyelmes autóstársam,melynek következtében megrepedt az els? rendszámtáblakeret.

Legjobb válasz: igen

igen
Igen, sõt büntethet is.
A kérdező hozzászólása: Ok.Akkor ha az ülésre teszem, amíg beszerzek egy másikat, az jó?
ha kötekedni akar akkor mindenképp megcsesz. A szabály szerint a rendszám tartóban kell lennie. az sem elfogadható ha a szélvédõhöz szorítod.
A kérdező hozzászólása: Értem, és köszi mindenkinek! Tehát:lefittyen a rendszámom, autó bezár, +buszjegy megvesz, és irány a legközelebbi teszkó. [email protected]
Erre viszont nem kötelezhetnek, hogy addig nem mehetsz, amíg nincs fent. Ha összetöröm az elejét, vagy lelopják, akkor is vezethetsz, csak 2* ne találkozz ugyanazzal a rendõrrel. Nekem volt ismerõsöm, õ 3 évig járt elsõ rendszámmal az ablakba.

Ha átmenetileg nincs pénzem tömegnövelőre, akkor edzés utánra nem jó a kakaó?

Végülis azt írja hogy 100 g-ban van 88 g szénhidrát ami azért hasonlít a tömegnövelőjéhez, a fehérje gyenge benne de emelett még rengeteg értékes dolgok,vitaminok vannak benne.Meg persze a tejbe is van némi kis cuccos.

Legjobb válasz: Nem... Csak az a nem mind1, h ez milyen szénhidrát...ez az úgy nevezett "gagyi" minõségtelen szénhidrát szinte csak cukor (telített zsírsavakkal) És a felszívódásról még nem is esett szó.... De a body.builder.hu-n olvashatsz bõvebben ezekrõl...

Nem... Csak az a nem mind1, h ez milyen szénhidrát...ez az úgy nevezett "gagyi" minõségtelen szénhidrát szinte csak cukor (telített zsírsavakkal) És a felszívódásról még nem is esett szó.... De a body.builder.hu-n olvashatsz bõvebben ezekrõl...
Poénos kérdés!
Egyébként, ha nincs pénzed tömegnövelõre, akkor edzés után szimplán rizs-csirkézz! Mért olyan bonyolult eZ?
mert szerinted, ha tömegnövelõre nincs pénze, akkor csirkére lesz?! edzés utáni szénhidrátforrás, ami olcsó: szõlõcukor (dextróz).

Ha átmenetileg megáll a fogyás, hogyan lehet "rásegíteni" hogy újra beinduljon?

Legjobb válasz: Ki kell tartani, a stagnálásoknak mindig vége szakad elõbb, vagy utóbb. A legrosszabb, amit az ember tehet, hogy ilyenkor abbahagyja. A legjobb, amit tehet, hogy rásegít egy kis sétával, sporttal.

Ki kell tartani, a stagnálásoknak mindig vége szakad elõbb, vagy utóbb. A legrosszabb, amit az ember tehet, hogy ilyenkor abbahagyja. A legjobb, amit tehet, hogy rásegít egy kis sétával, sporttal.
Semmi esetre nehagyd abba a diétát, mert a fogyás újra elfogindulni.Tapasztalatból beszélek és bizz magadban.Sok sikert.

ASP. NET-ben miért van az, hogy beírom egy site címét a webclient. Downloadstring () metódusba, és nem azt adja vissza amit akkor, ha böngészõvel rámegyek, hanem egy olyan html meg css kódot, ami arról szól, hogy az oldal átmenetileg nem elérhetõ?

Ha nem érthetõ a kérdés, annyi van, hogy egy közismert site címét beírtuk tesztképpen, hogy megkapjuk a DOM-ját, és valamiért nem azt kaptuk meg, hanem annak egy hibaüzenet oldalát. Valahogy ki lehet küszöbölni ezt a metódust?

Ha egy házasság súlyos válságba kerül, nem sikerül megoldani a problémákat, döntésképtelen vagyok, akkor házasságterápia, különköltözés átmenetileg segíthet elmozdulni erre, vagy arra?

Többször próbáltam megbeszélni .dolgokat,de hamarosan ugyanott tartottunk ,nem tudom mikor van az a pont amikor már nem érdemes tovább erőlködni

Legjobb válasz: Nem. Ebben az esetben semmit nem ér már.

Nem. Ebben az esetben semmit nem ér már.
Mi a tényleges ok, amiért ide jutottatok?
Miért ne segíthetne? Én is így voltam. Úgy elváltam volna, mint a huzat, mert annyira megoldhatatlannak tûntek a problémák, de voltak okok, ami miatt nem volt azért olyan egyszerû elválni. És szakember segítségével pedig sikerült a gondokat megoldani és nem váltunk el.:) És ugyan nem tökéletes a dolog, mert van mit csiszolni még rajta, de határozottan sokkal jobb a helyzet, mint eddig volt és a problémákat meg tudjuk beszélni és próbáljuk õket megoldani.
A kérdező hozzászólása: Olyan nagyon nehéz :'( , azt hittem segít majd a kitartásom, türelmem. Egy rémálom , hogy nincs más hátra el kell valnom , mert nem mûködik
A kérdező hozzászólása: Az ok elhidegülés , felelõtlen döntései miatt, melyekért késõbb sem mutat megbanast , nem tanul belõlük.
A kérdező hozzászólása: Kiölte belõlem a saját magam szerethetosegeben bizodalmat , megtanított arra , hogy nem bizhatok egy szavaban sem.
Sokszor egy kívülálló segít dönteni - úgy ahogy írtad, erre vagy arra. Egy próbát mindenképpen megér.
Nálunk is volt komoly krízis, a párterápia sem segített, a rengeteg beszélgetés sem. Külön költöztünk. Válni akartunk, de a külön töltött pár hónap alatt átértékeltük a dolgokat, megváltozott a gondolkodásunk sok mindennel kapcsolatban, és újra összejöttünk. Rájöttünk, hogy szeretjük egymást sokkal jobban, mint hogy lemondjunk egymásról. Beláttuk, hogy a következõ kapcsolatainkban is lesznek problémák, amiket majd meg kell oldani, és nem lehet mindig tovább állni. És hát a vonzalom megmaradt, az sosem múlt el. Azóta minden sokkal jobb, változtattunk az életvitelünkön, végre igazán boldogok vagyunk egymás mellett. Ha a különélésünk megerõsített volna abban, hogy külön jobb, akkor viszont nyugodt szívvel váltunk volna el. Tehát igen, én úgy gondolom, hogy az elmozdít valamerre.
A kérdező hozzászólása: Aki esetleg olvassa, nem sikerült megmenteni , én mindent elkövettem, mégsem voltam képes egy felelõtlen gondolkodású felnõtt embert kontrollálni , megváltoztatni , sokat tûrtem amíg végre beismertem magamnak, hogy felesleges az áldozathozatalom .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!