Találatok a következő kifejezésre: Ha Õ megtette, (40 db)

Hogy van az, hogy a pasim ha le sz*ptam utánna még képes megcsókolni? De a volt pasim ha ugyanezt megtettem még szájrapuszit se volt képes adni?

furcsának találom. bár azt mondja ha ? is megteszi és én úgy megtudom csókolni, akkor ?, hogy ne tudná. ti meik kategóriába tartoztok? 8kort is) 18/L

Legjobb válasz: egyet értek a fenti kollégával ... egy tahó volt:) én ugyanugy smárolok a barátnõmmel és ha énis kinyalom ö se ellenkezik...

"Tényleg ez a legfontosabb kérdés a kapcsolatodban?" Miért? Egy szóval sem írt semmi ilyesmit. Vagy ide csak olyan kérdéseket szabad feltenni, amik életbevágóan fontosak? Érdekes gondolat.
egyet értek a fenti kollégával ... egy tahó volt:) én ugyanugy smárolok a barátnõmmel és ha énis kinyalom ö se ellenkezik...
még szép hogy megcsókol utána:D
Helyesírás 1-es. Tényleg ez a legfontosabb kérdés a kapcsolatodban? Egyéb iránt egyetértek az elõttem szólókkal.
Van akinek nem téma az orális sex után smárolni.Van, akinek viszont tabu.Nem vagyunk egyformák, ennyi.
AZ elõzõ barátod egy idióta volt. Remélem ez kielégítõ magyarázat volt...
A kérdező hozzászólása: *18 vagyok. csak elírtam igen , kielégítõ válasz volt:D csak tényleg furcsa volt, hogy ez meg simán megcsókolt utánna:D
Engem nem zavar a saját ízem, ha esetleg a barátnõm ajkain érzem, de fura módon, õ nem szereti, ha kinyalom, ha esetleg engedi vagy csak nedvesítés miatt csinálom, akkor meg nem szereti, ha megcsókolom. Neki a saját ízével van baja, vagyis nem is az ízzel, inkább csak hogy tudja, hogy az az íz honnan van, kicsit konzervatív és oldschool gondolkodású sajnos.
A kérdező hozzászólása: amúgy ha utánna kapok egy csókot az megnyugtat. valahogy jó érzés, meg mintha így köszönné meg.
az én barátom is simán megcsókol, és én is õt ha engem kinyal.... szerintem ez így van jól:)
Szerintem is természetes, sõt "hálából" a csók a minimum......, de ne feledkezzünk meg azokról a különben normális csajokról, akik soha nem kapják be!!! Velük mi van?
19:09 Egyetértek! Az én barátom se szereti, ha csókolom, elfordítja az arcát, én meg simán megcsókolom ha kinyal. Szerintem is valami komplexus: fél, hogy ez nem "férfias". Még a mellbimbóját se szereti ha puszilgatom...
Az ilyen férfiaknak szeritnem komoly problémáik vannak a saját fejükben. Mármint ez azért nem kis komplexusokra utal. És nem, ez nem az a kategória, hogy mások vagyunk... Nem normális egyszerûen, ha valaki undorodik a saját spermájától/hüvelyváladékától.
én se szeretek csókolózni utána
elõzõvele eygetértek. :)
A kérdező hozzászólása: jaj nem fontos. csak kíváncsi voltam, mert nem értettem. az elõzõ kapcsolatom után, kicsit furcsa volt:)
engem nem zavar ha oral utána megcsokol és õt se ha én :d 21/f

Ha Õ már megtette, de én még nem vagyok kész az orális szexre, de szeretnék én is örömet szerezni Neki, akkor mit tegyek?

Szeretnék én is megadni Neki mindent, m Õ aztán tényleg nem önz?, s?t!!...de valahogy nem megy...ez adódhat abból is, h hatalmas csalódáson vagyok túl??bár másban is csak kés?bb engedtem Neki....

Legjobb válasz: 2 kérdés: Hány éves vagy? És mióta vagytok együtt? Különben ha nem erõlteti,és még te nem akarod annyira,sztem át lehet napolni,ilyenkor a legjobb várni,és ha éppen úgy jön ki és érzed h na most..:)akkor:)

2 kérdés: Hány éves vagy? És mióta vagytok együtt? Különben ha nem erõlteti, és még te nem akarod annyira, sztem át lehet napolni, ilyenkor a legjobb várni, és ha éppen úgy jön ki és érzed h na most..:) akkor:)
vegyél egy üveg masszázsolajat és maszírod meg, aztán kézzel "végezd ki". be fog neki jönni nagyon. ;)
Elõször is nyugodj meg, ez még egy nagyon fiatal kapcsolat, nem kell azonnal fejest ugrani a szexbe! Én is 20 éves vagyok, több mint egy éve vagyok a párommal, aki elsõ nekem - tehát te sem vagy lemaradva, nálam jobban biztos nem. :) Amúgy nálunk is ugyanez volt a szitu: õ hamarabb megtette, és én is úgy éreztem, hogy tartozom neki ennyivel, de bátortalan voltam hozzá. Féltem, hogy rosszul csinálnám, stb. De tudnod kell, hogy a pasik imádják ezt csinálni, és ha hosszú távon számol veled, tudja jól, hogy "megtérül" majd ez a "befektetése". Örülj neki, hogy nem erõlteti a viszonzást, ebbõl látszik, hogy szeret. Ne tedd meg csak azért, hogy "kiegyenlíts"! Nincs rosszabb, mint ha kényszerbõl kedveskednek. Néhány hét (hónap) múlva örömest megteszed majd! Addig is ismerjétek meg egymás testét, ne legyen semmi, amit szégyelltek egymás elõtt. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Hát a mai világban már öregnek számítok:20...de egy betegségem miatt sok idõ elment:(...:) Úgy mindennel együtt kb. 1 hónapja vagyunk együtt... Csak azért fontos ez nekem, m nem akarom, h úgy érezze, h nem kap meg tõlem mindent, sõt, h õ többet adott nekem....
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) most picikét sikerült megnyugtatnod:)
Ne aggódj emiatt, mert az biztos, hogy szeret. És egy idõ után már Te is kedvet kapsz ehhez. A páromat fél év után kényeztettem orálisan elõször és akkor sem Õ erõltette, szóval ha szeret, akkor elfogadja, hogy Neked még kell egy kis idõ. Amúgy én is 20 éves voltam.

Ha ezt megtette egy ember, akkor mi lesz később? Olvassátok el, adjatok tanácsot, könyörgöm! Nagyon komoly téma.

Van egy 6 éves kapcsolatom, 5 éve együtt élünk.

Legjobb válasz: Lépj le. Sajnos nem fog megváltozni, és jól irod, ha ennyit bírt hazudozni, ezután se lesz probléma. Ráadásul te elfogadtad ezt a viselkedést tõle. DE, mivel nõ vagy, ezért nem fogsz lelépni. Ilyen esetben további megcsalások várhatóak mindaddig, amig a lakással és a gyerekkel le nem tudsz lépni.

Lépj le. Sajnos nem fog megváltozni, és jól irod, ha ennyit bírt hazudozni, ezután se lesz probléma. Ráadásul te elfogadtad ezt a viselkedést tõle. DE, mivel nõ vagy, ezért nem fogsz lelépni. Ilyen esetben további megcsalások várhatóak mindaddig, amig a lakással és a gyerekkel le nem tudsz lépni.
A kérdező hozzászólása: Addig nem nyugszok, amíg rá nem veszem egy pszichólugra, de nem most, túl friss most a seb, hogy nekem vallott. Segíteni fogok. Azt mondta ezen rég túllépett. Egy oka volt még a szenvedésnek, hogy valahogy elmondja nekem, de képtelen volt rá. Azt is mondta, hogy ezzel a traumával egy fokú perverzitás élt benne. Nem tudom mi lesz...
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem tõle, hogy életed során voltál valaha férfiba szerelmes? Azt mondta soha.
Nekem kicsit úgy tûnik, hogy azért mondta most el, hogy hátha mégis visszamész hozzá. 5 éve éltek együtt, az nagyon hosszú idõ, láthatta, hogy téged érdekel, hogy mi van vele. A megcsalásra ez nem mentség. Érthetõ, hogy össze volt zavarodva meg minden, de legalább mondta volna el akkor amikor történt a dolog. Segíts neki, maradj mellette, de szerintem egyelõre ne vágjatok bele az újrakezdésbe, költözésbe meg ilyesmi. Hagyj idõt magadnak is, gondold át a dolgokat.
Keress egészséges társat magad mellé.
Szerintem egyszerû a képlet, kevés voltál szexuálisan... és nem feltétlen a mennyiségre kell gondolni, hanem arra, ami neked már perverz neki pedig kiéletlen, megéletlen vágy, ami hajtja a többi nõ felé vagy ha ló nincs jó a szamár is jelleggel a pasikhoz. Ha nem egy nyámnyila, húzentrógeres, zoknis-szandálos, bojtos sapkás anyámasszony katonája akkor a fiatalkori trauma csak egy jó védekezés, ne hidd el, hogy az fáj neki. Mindezektõl függetlenül teljesen belefér a képbe, hogy nagyon szeret, és szeretne veled élni. Nem pszihomókus kell ide újabb alibinek, hanem megbeszélni õszintén, hogy te ki tudod-e elégíteni a tényleges vágyait, vagy marad benne olyan, ami miatt továbbra is ösztönösen csapongani fog.
Állj. Pszichologust ne kerd, meg mondd neki, hanem mondd meg, h parteràpiàra jàràs a közös jövö feltétele. Segitsegre szorul, magatol nem tud kimaszni, ha ezt hiszi akkor igazából meg se bánta.
A kérdező hozzászólása: Nem csapott be azóta, ezt nagyon jól tudom! A férfi dolog 20 évvel ezelõtt volt, azóta csak a képek nyomasztják azt mondja. Most akkor mihez kezdjek? :( :( Hazudna nekem, nem is szeret? De mással is háríthatott volna, akkor miért mondta volna el, ha nem akarna tullépni ezen?
"Mondani bármit lehet", nem hallottad még? Mondd meg neki h csak terapeuta jelenleteben talalkozol vele amig tisztan nem latsz
A kérdező hozzászólása: Figyelj! Azért hagytam el, mert egyszer megcsalt. Azt mondta olyan elõlete van, ami miatt tette, nem akar a múltjáról beszélni. Én mindig feszegettem a témát, de csak óriási viták lettek belõle. Azt mondta szeret, a mindene vagyok, ezt értsem meg és ha szeretem, ne fagassam. Nem számít mi volt. Engem ez csak bántott.... azt mondtam elegem van, nem akarok titkokat, hazugságot, vége. Azt is mondtam soha többé ne is lássam. Na ekkor ütött ki a krakk. Kiborult, hogy nem bírja elviselni, hogy elveszítsen, inkább bevall mindent bármennyire is szégyelli. Hogy miért nem korábban arra a magyarázat az volt, hogy túl erkölcsös vagyok, félt, hogy emiatt veszít el. Mivel a megcsalást sem hevertem ki, ami 5 éve volt, gondolta ez túl sok lenne, inkább hallgatott, várta a tökéletes idõt. Hát így sikerült. Meg a régi 7 éves kapcsolatában a nõ hagyta, nem is érdekelte.
Új életet kezdeni nem olyan egyszerû. Ha ekkora nyomot hagyott benne ez a gyerekkori trauma lehet, hogy elõbb egy pszichológussal kéne beszélnie. Attól, hogy elköltöztök az emlékek megmaradnak. Ha homoszexuális lenne, akkor az ennyi év után már kijött volna belõle, nem tudott volna együtt lenni veled. Ez egy olyan dolog, amit biztos nagyon nehezére esett megosztani veled, de jobb lett volna hamarabb, de azt is gondold végig, hogy nem csak azért mondta el esetleg, hogy emiatt elnézd neki a dolgokat és visszamenyj hozzá?
lelkileg sérült ember. nagyon szeret téged, ne hagyd magára, ha tudsz segíts neki. menjetek el mindenképpen pszichológushoz, ez egy nagyon komoly probléma. de ha semmi sem segít, akkor el kell hagynod, mert különben te is rámész erre az egészre.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyunk házasok. Nincs gyerek, csak együtt éltünk sokáig. Én most külön költöztem, szakítottam, ekkor mondta el nekem. Láttam, ismerem õt, hogy komoly terhet jelentett ezt elmondania. Itt az a kérdés, hogy ilyen szexuális megrontás esetében ez normális? Lehet, hogy valóban igazat mond, és szeretni tud engem? Vagy fél beismerni, hogy homoszexuális? Én azt éreztem, hogy szeret, nagyon sok dolgot megtett értem, kérés nélkül is. Most is vállalta azt, hogy menjünk innen messze, hagyjunk távol mindent. Mostmár tudok mindent, kezdjnk új életet. És látom, hogy komolyan gondolja, mert álláshirdetésekre ment el, próbálja erõsen, hogy elmehessünk onnan, ahova a gyermekkor köti. Isenem....mit tegyek? Én szeretem. :(
Szerintem is szakemberhez kellene fordulnia, hogy rendezze magában a múltbéli dolgokat, mellette állnék segítenék, és ha "kigyógyult" , helyére kerül minden kezdjetek mindent tiszta lappal. Akkor eldõl, hogy mi a helyzet köztetek. De persze ez csak az én véleményem
Az érzéseirõl nem hazudott neked, arról sem amit átélt. Igen, ilyen elõfordul, hogy pont bizonyításból kezd nõzni, prostizni, bizonyítani akarja a férfiasságát. A traumaismétlés is szokványos eset. Nem vonzódik õ igazából a férfiakhoz. De ehhez szakember kell, egy pszichológus, és hosszú évek a gyógyulás. Sajnos tényleg kifuthat a gyermekkori szexuális abúzus férfiaknál homoszexualitásban, nõknél prostitúcióban, de ez sok tényezõtõl függ, életkortól is persze, hogy mikor történt vele, minél kisebb korban és minél közelebbi személy tette vele, annál nagyobb a lelki sérülés. Nála szerintem nincs szó homoszexualitásról. Azt te döntsd el, hogy tudnál-e vele maradni, ez egy nagyon nehéz döntés. De most semmiképpen ne hagyd magára, mert abból nagyon komoly baj lehet. Ha más nem barátként támogasd. ne most szakíts vele, ha ezt akarod, várj amíg kialakul a pszichológussal egy biztos kapcsolata, egy bizalmi. Legfeljebb nem kell vele lefeküdj, ha nem akarsz, biztos megérti ezt is. Minél elõbb pszichológushoz fordulni, egy nagyon jó szakemberhez!
A kérdező hozzászólása: Nem hagytam magára így sem. Csak azt kértem adjon nekem idõt, fel kell dolgoznom. Nagyon alaposan átbeszéltünk mindent, megbeszéltük, hogy innentõl bármi baj van, bármi kínozza, megosztja velem. Nincs mit szégyelnie, hiszen a nehezén túl vagyunk, elmondta. Én csak atól félek, hogy mi van ha benne van az a dolog, de csak elakarja nyomni velem? Egyébként volt nõvel komoly kapcsolata. Azt mondta azért is nõzött, mert az elõttem lévõ barátnõnek is elmondta, de az semmibe vette, még csak meg sem beszélte vele. Ekkor megfogadta, hogy soha többé senkinek, úgysem érti senki. Szeretem tiszta szívembõl, és tudom úgy ölelni, ahogy régen, túlléptem a témán, de nagyon félek, hogy mi van ha becsapja magát. Azt mondta esküszik nekem, hogy csak a képekkel harcol, nem bír tõlük szabadulni, és szeret. Azt mondta az, hogy elmondta és én megértettem mindent megváltoztatott, mert nincs több titka, végre tiszta a lelke. Ti elhinnétek? Azt láttam, hogy komolyan kiborul és úgy szorított magához, mint még soha. :(
A kérdező hozzászólása: Javasoltam a pszichológust, de elutasította. Azt mondta neki nem kellett mást, csak az, hogy végre megossza velem a sötét titkát. Azt mondta ez okozta a szenvedést. Bennem megatlálta, aki kell neki, de érezte hogy el kell mondani, de nem ment sehogy, félt a reakciómtól. Azt mondta soha többé nem akar errõl beszélni, mert keservesen szenved, ha erre gondol. Kérte, hogy miután ezt megbeszéltük, soha többé ne hozzuk szóba, lépjünk túl. Annyit mondott, hogy a mai nappal a múltat végre letudta zárni végleg, most már csak a jövõ kell velem. Én mondtam, hogy mellette vagyok, támogatom, bárhova elmegyek vele. Ha bármi baj van, szóljon, megpróbálom programokkal lekötni, feldobni, megoldjuk valahogy. Azon leszek, hogy elfeledjen mindent!
A kérdező hozzászólása: Szerintetek nincs szó az õ esetben homoszexualitásról? De komolyan? Létezhet, hogy azért tette meg felnõttként egyszer és gondolt rá, mert a trauma váltotta ki? Van ilyen?? Én úgy tudtam, ha valakit megerõszakolnak, az nem hogy újra megtenni akarja, hanem fél szexuálisan közeledni.
Ebben az esetben két út van, ha nem tudja feldolgozni, vagy gátlásos lesz, vagy gátolatlan. Ebben te nem tudsz neki segíteni sajnos, és egyáltalán nem zárta le, nagy bajban van, pszichológus tudja helyrehozni, beszéld rá.
Ha szeretsz valakit, úgy igazán és megbízol benne és tényleg úgy gondolod, hogy vele akarod leélni az életed, akkor elmondod neki magadtól az ilyen dolgokat és nem pedig utolsó utáni pillanatban. Ez egy elég bonyolult szituáció. Mindenképp maradj még külön tõle egy ideig, vedd rá, hogy járjon pszichológushoz, másképp csak úgy magától nem fog tudni továbblépni. Az elköltözés sem megoldás, mert szerintem neki nem feltétlenül a hely miatt maradtak meg az emlékek. Ha ekkora nyomot hagyott benne a trauma, akkor mindenképpen kérjétek szakember segítségét. Ha erre nem hajlandó akkor a dolgok nem fognak változni, továbbra is megmaradnak ezek az emlékek.

Ha mindent megtettünk és egyformán akarjuk miért nem jön össze az anális sex?

Nagyon szeretnék igy örömet szerezni a páromnak.Én is szeretném.Az elökészületekkel és a kellö izgatással nincsen baj.Tisztálkodás elötte,izgatás,ellazulás,egy uj,két uj....stb Viszont maga az a fajta közösülés még igy elsöre nem jött össze akármilyen türelmesek és óvatosak is voltunk,mivel fájt.Tanácsokat kérnék hogyan lehetne ezt összehozni,hogy mindkettönknek jó legyen.Lesz jobb és nem baj ha elsöre csak ennyi sikerült?

Legjobb válasz: Nem baj ha nem sikerült... azt kell csinálni ami jól esik.. És igen lesz jobb is:)nem kell aggódni!

Nem baj ha nem sikerült... azt kell csinálni ami jól esik.. És igen lesz jobb is:) nem kell aggódni!
Ne erõltesd, mert az ügyeleten találod magad berepedt végbéllel, mint az ismerõsöm. Kapott ott hideget-meleget...spórolj meg magadnak pár öltést, és egy megalázó procedúrát.
Gyakorlás kérdése, csak vigyázz, ne fingd le a péniszét.
A kérdező hozzászólása: Nincs ügyetlen párrom, nagyon is ügyes....mindent megtett.Nyalogatás, simogatás és elöl is izgatott, minden rendben volt.Csak lehet elsöre nem jött össze.
Elég gáz, hogy te teszed fel itt a kérdést, és nem a pasid. Pedig nyilvánvalóan õ az ügyetlen. Én még mindenkinek elõ tudtam készíteni a popsiját úgy hogy nem fájt neki a behatolás. Sõt!
1-2 ujj nem elég a tágításhoz. folyamatosan egyre nagyobb "tárgyakkal" kell. a legegyszerûbb ha beszereztek pár erre szakosodott eszközt sex shop-ból. és nem pár perc alatt megy ez, szánjatok rá kicsit több idõt.
Szia! Aranyos, odaadó Nõ lehetsz! Azt gondolom, hogy a félelmeid miatt nem tudsz ellazulni eléggé, ezért érzel fájdalmat. Ösztönösen összeszorítod az izmaid behatolás elõtt. Próbáld tudatosan ellazítani olyankor. Ha már behatolt a párod, akkor is nagyon lassan tegye és sok síkosítóval. (persze késõbb sem kell vadulni mint a filmeken!) Hidd el, menni fog és jó is lesz! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Remélem nekünk összejön :) de pl multkor is már fájt pedig alig tolta be és abba is hagytuk.Elég volt csak az ujj azon a területen, de én tovább szeretnék menni ezen a ponton....
Neki sem volt "állat" párja, csak próbálkoztak...és így sikerült :)
A kérdező hozzászólása: Nincs ilyen állat párom és ha nem megy be akkor nem megy be, megérti, nem nyomja tövig magára gondolva.Én szeretnék neki ennyire evvel is örömet okozni, mert izgat csak eddig még nem jött össze és ebben kértem a segitseget, aki lebeszélni akar ne is írjon.
azért nem jön össze mert fáj... énis ilyen helyzetbe vagyok.. de ha fáj akkor inkább hagyátok..:) vagy gyakoroljátok:D
Pozitív.
A kérdező hozzászólása: Használtunk síkosítót és iszogattunk is elötte :) Akkor valószínû össze fog ez jönni, max nem elsõre.Ugye?
Használjatok síkosítót.
Azért, mert ez a szerv nem erre való, hiába vagy felizgulva. Oda kell dugni, ahol nedves :) ott a helye :)
Egy üveg vörösbor csodákra képes.
A kérdező hozzászólása: Én nagyon szeretném és örömet is szeretnék neki okozni.Már 5éve vagyunk együtt és ö a völegényem.Nagyon szeretjük egymást és igy is át akarom neki adni magam.Calódott voltam, hogy nem sikerült.Pedig ugy be voltunk indulva és akkor miért.....?Más is van akinek pl 4. 5. alkalomra jött össze?
Na, de legalább elmondhatod, hogy a s*gged is ki van nyalva! :) ))

Becsaphat meg egyszer a baratom, ha mar megtette?

az ex pasimmal ujra osszejottunk,es o mar ezelott sokszor mondta nekem,hogy jarjunk ,igent mondtam es o megmondta,hogy csak viccelt......lehet ,hogy most is?bar most az igen utan nem mondta....amugy hogy lehet vegre elfelejteni ot?nem birom pedig sok rosszat csinalt nekem

Legjobb válasz: Persze hogy becsaphat.Szerintem jobb lenne ha más fiú után néznél.

Persze hogy becsaphat.Szerintem jobb lenne ha más fiú után néznél.
Nézd, aki ilyennel szórakozik, azt nem kell komolyan venni, csak rajtad röhög, vedd már észre!Tusom ez most szarul esik, de hidd el nem kell neked sem, keress mást, és mutasd meg neki nem vagy ráutalva, had egye a penész.Gondold el mit lát, hû ha ez a csaj ennyire oda van értem megszivatjuk újra meg újra.Nézz magadba ennél többet érsz, ne hagy d magad kihasználni!!
Csak ugy tudod elfelejteni, ha megszakitassz vele minden kapcsolatot. En a helyedben siman visszavennem most es aztan par nap mulva mikor jon, szepen kirugnam. Szemet dolog tudom, de hatasos. Soha tobbet telefont felvenni neki semmit. Kopjon le te pedig nezz korul mert mas fiuk is vannak talan meg olyat is talasz aki megbecsul teged azert, ami vagy.
Igen, lehetsz terhes! Nekem is uh-val követtük a peteérést és össze is jött a baba. 5+6 khm
az olyan, mintha meg sem tetted volna

Miért nem olvassa be a Dvd-t ha egyszer megtette?

Egy kiírt DVD-n van két filmem. Tegnap elkeztem nézni az egyiket, de félbehagytam és kikapcsoltam a laptopot.amikor este újra nézni akartam már nem olvasta be a gép.Azt jelzi hogy üres a DVD. Valaki tudna nekem segíteni hogy tudnék e vmit csinálni vele? FONTOS LENNE:)

Legjobb válasz: Vedd ki és rakd be újra a lemezt.

Vedd ki és rakd be újra a lemezt.
A kérdező hozzászólása: Ennyi eszem nekem is volt de azért kösz:)

Miért írja ki az msn hogy nincs megerősítva az e-mail címem ha már megtettem?

Most rakták fel az internetet a gépemre,meg a Windows Live Messenger-t, és az MSN címem freemailes, így azt írta ki hogy e-mail cím nincs meger?sítve, beléptem az e-mailbe meger?sítettem de még mindig azt írja ki hogy nincs meger?sítve!Miért?Mit csináljak?így engem idegesít hogy nem tudom megváltoztatni a nevemet, mindig csak az e-mail címem van kint!SEGÍTSETEK!

Legjobb válasz: csinálj windowslive.com-os email címet mert általában a citromailes és a freemailes nem erõsíti meg nekem kiis írta h nem tuggya megerõsíteni énmár windowslive-os vagyok!:) remélem segítettem.

csinálj windowslive.com-os email címet mert általában a citromailes és a freemailes nem erõsíti meg nekem kiis írta h nem tuggya megerõsíteni énmár windowslive-os vagyok!:) remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!=D Valójában már tárgytalan, mert másnapra már nem írta ki!:) biztos csak idõ kellett......de köszi:)
nincmsit(:

Mit gondoltok az orrszivó porszivóról? Ha régebben megtette a kézi pumpás is, akkor most miért mondja mindenki hogy nem jó?

Legjobb válasz: Mert egy óráig pumpálhatod, miközben üvölt a gyerek. A porszivóssal meg kint van 2 mp alatt .

Mert egy óráig pumpálhatod, miközben üvölt a gyerek. A porszivóssal meg kint van 2 mp alatt .
mert manualisan nem tudsz annyi "cuccot" leszivni az orrbol, mint a porszivossal. Nekünk nagyon bejött, a gyereknek sincs sok baja vele, nem is sir közben, bar egyertelmü, hogy nem a legkellemesebb dolog a vilagon. Amugy, en mar kiprobaltam (eleinte persze siras volt nalunk is), ugy gondoltam, ha nagyon faj, akkor hagyom. De nem faj, nincs olyan erzesed, hogy az agyadat is kiszivja :) Ez a regebben megtette dolog... hat nezd, regebben megtette a gyertya is vilagitaskent, most meg villanyt hasznalunk. Minden fejlödik, es mindenböl lesz "jobb" es meg "annal is jobb". Csak gondolj bele, hogy hany "leges legjobb mososzer" van, ami utan kijött ugyanabbol a markabol egy meg "sokkal jobb". A szived joga, hogy hasznalod-e, de szerintem hasznos. Ha taknyos, akkor csak kiszivom az orrat, naponta kb 4-szer, alvas elött orrcsepp is. De nalunk nem is tud ugy aludni, ha nem kap levegöt az orran, mert szopja az ujjat, es olyankor csak a vergödes megy.
Nekem a fiammal kézi volt, kis pumpás, nem volt sûrûn megfázva, nekünk jó volt. De a kislányommal, mikor nemrég beteg lett, annyira tele volt az orra, hogy elszaladtam venni egy porszívósat, és ég és föld a különbség, annyira jó, nagyon hamar kiszedi az orrából a váladékot, igy nem lehet gyulladás. Szerintem megéri beszerezni egyet, 1450 Ft gyógyszertárban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!