Találatok a következő kifejezésre: Ha nem mensi (373 db)

Napok óta folyamatos rózsaszín vagy piros pecsételés csak wc papíron akár babát is jelenthet, ha nem jön meg a mensi?

Valakinél esetleg jelezte a terhesség meglétét ez?

Legjobb válasz: Ha már meg kellett volna jönnie a mensidnek,vagy pár nap van odáig,akkor inkább menj el orvoshoz.Nem akarlak ijesztgetni(szívbõl kívánom,hogy terhes légy!!!!),de a sógornõmnél így zajlott le a korai vetélés.Nem foglalkozott vele,azt hitte mensi lesz,és majdnem nagy baj lett...

Ha már meg kellett volna jönnie a mensidnek, vagy pár nap van odáig, akkor inkább menj el orvoshoz.Nem akarlak ijesztgetni(szívbõl kívánom, hogy terhes légy!!!!), de a sógornõmnél így zajlott le a korai vetélés.Nem foglalkozott vele, azt hitte mensi lesz, és majdnem nagy baj lett...
A kérdező hozzászólása: Még van idõm a mensimig (kb. 5 nap) de napok óta ez megy és nem értem miért. Ez az egész úgy kezdõdött el, hogy volt egy kb. 15 perces rettentõ erõs görcsölésem egyik reggel az alhasamban középen hogy nem bírtam állni, csak a földön ültem és erõs hányinger is rámtört és nagy szédülés, na és ezután kimentem wc-re és a papír rózsaszín lett, ilyen húzó érzésem volt közben az alhasamban, soha nem éreztem még ilyet. Mensis görcsnél 1000-szer erõsebb volt. Este még visszatért aznap ez a görcs, de már nem volt annyira elviselhetetlen és nem tartott sokáig. Na azóta nincs görcs, de már 5. napja pecsételek csak a wc papíron... A baj az, hogy nem tudom mitõl van és amíg nincs bizonyítva egy dokinak a terhesség megléte, addig nem ad rá semmit, mert ez bármi mástól is lehet, nem feltétlen egy korai vetélés...úgyhogy csak bizakodhatok hogy semmi bajom nincs. Legfõképp ebben bízok! Az meg csak hab lenne a tortán ha ez babát jelentene és nem végzõdne vetéléssel...:((
A legbiztosabb tényleg az lesz amikor az orvos meg néz de nekem amikor teherbe estem akkor menszi elõtt kb 5-10 nappal egyik éjszaka arra keltem, hogy borzasztóan fáj a hasam se vérzés viszont nem volt aztán persze menszi sem és jött a babuci aki ma már 15 hónapos. De például a barátnõm 3 hónapig folyamatosan vérzett a terhesség alatt és szerencsére nem lett semmi baj csodás kisfia van.
Igen. Nekem 3 napig tartott, a 3. nap után 5 nappal kellett volna megjönnie. Nem jött meg, de már megszületett :) Kb ugyanilyen tünetekre emlékszem. Polkoli erõs görcsök, majd leszakadt a derekam, pisi után meg kis rózsaszín folt a papíron. Ha kiderül valami, írj! Drukkolok, hogy baba legyen az oka ;)
Szia! Akár valamilyen fertõzés is lehet szerintem. Én elmennék dokihoz. Ha korai vetélés, akkor nem tehet semmit, de ha más, akkor talán igen.
A kérdező hozzászólása: Képzeljétek! Mára teljesen megszûnt ez a kis pecsételés is és még jobban megemelkedett a hõm, 2 tizedet megugrott, így ma már 36, 9! Remélem, nincs semmi baj. Nagyon reménykedem, hogy ebbõl ne legyen mensi. Köszönöm szépen, hogy válaszoltatok!

Ha a mensim 33-40 napos szokott lenni akkor van peteéréem? És ha van mikor? A mensi félidejében, vagy 14 nappal a nem várt mensi előtt?

Legjobb válasz: szia van egy oldal a www.ciklus.hu itt nézd meg nagyon jó ez az oldal regisztrálni kell

szia van egy oldal a http://www.ciklus.hu itt nézd meg nagyon jó ez az oldal regisztrálni kell
Nekem is 33-36 naposak voltak a ciklusaim es a 14-ik napon mensi elso napjatol szamolva voltam eggyutt a parommal mikor teherbe estem.Lejegyeztem az idopontot tehat ez biztos.
Szia! A ciklus két részre osztható, az elsõ része a peteérés elõtti idõszak amelyik lehet rövidebb v. hosszabb, illetve a második része a peteérés utáni szakasz ami általában 14 nap. Ha 40 napos a ciklusod akkor kb 26.napon lehet a peteérésed. Érdemes lenne hõmérõznöd.
ha 35 napnál tovább huzodik a menzid akkor abban a honapban nemvolt peteérésem. ezt régen énsem hittem, el hiába mondták de nekem is ilyen volt a ciklusom nem is volt peteérésem

Ha (nem várt) mensi előtt 3 nappal a 36. 9-es (magasnak számít) hő leugrik másnapra 36.5-re, aztán újra fel 37.5-re, az természetes, vagy nagy eséllyel terhesség?

Természetes reggeli h?m 36.0, peteéréskor 36.5 volt, és ma reggel hirtelen nagyon felugrott, pedig úgy tudom, mensi el?tt hirtelen leugrania kéne.

Legjobb válasz: így van mensi elõtt leugrania kellene. Lehet babás vagy. Drukkolok, tesztelj, ha kimarad a mensid!

így van mensi elõtt leugrania kellene. Lehet babás vagy. Drukkolok, tesztelj, ha kimarad a mensid!
a mensi napján ha nem sikerül teherbe esni akkor leesik a hö
Túl nagy a szórás a hõdben, szerintem valamit nem csinálsz jól. Mindig reggel méred? Mindig ugyanott? Ha digitálissal méred, legalább 5 percig mérd. 36, 0 nagyon kevés. Viszont simán lehetsz babás az általad említett hõddel. Viszont 15 tized fok differencia nagyon sok.
A kérdező hozzászólása: Igen, mindig reggel és mindig ugyanott (hüvelyben), és kb ugyanakkor, nem percre pontosan, de 1 órán belül. A normális hõm mindig alacsonyabb volt, mint a többieknek, olyan 35.8-35.9, meg is lepõdtem, hogy annál magasabb. Nem tudom mit rontok el, lehet, hogy akkor nálam nem mûködik... Viszont a babásság mellett szól, hogy vannak egyéb tüneteim, legbiztosabb pár csepp elõtej, bár nem tudom, akkor a teszt miért negatív, és még a mensim se marad el, így most teljes idegbaj az egész:S
A kérdező hozzászólása: Ja, és régi higanyossal mérem, legalább negyed órán át.
Szia.Bocsika, de nem nagyon értelek egyszer azt írod, hogy van még 3 nap a mensidig aztán azt, hogy nem marad el... Ha valóban van elõtejed, akkor szerintem egyértelmû, de ne szaladgálj nõdokihoz még várj legalább egy hetet mert látni semmit sem fog.A lázmérõdet foggd meg és tedd el a fiók mélyére hagyj magadnak egy kicsi idõt.
A kérdező hozzászólása: Igen, kissé érthetetlen lett a kérdés, nem tudtam jobban megfogalmazni. Ma, vagy még talán holnap kéne megjönnie. 3-án 36, 9 volt (3 nappal mensi elõtt) 4-én lement 36, 5-re 5-én 37, 5 és ma meg 36, 6, de 2 órával hamarabb mértem, hamarabb kellett kelni sajna:S idõben (de már felkelve) újból 37.. Mensinek se híre, se hamva:)

Ha nem tudok szoptatni, szülés után mennyi idővel kell megjönnie a mensinek?

6 hónapja szültem, 2 hónapja egyáltalán nem szoptatok, és még semmi. Normális ez?

Legjobb válasz: Szia! Normális. Legalábbis nálam is így volt. A méh nyálkahártyájának újra fel kell épülnie, ez egy hosszabb-rövidebb ideig tartó folyamat. Aztán, ha nem is szoptatsz már, a prolaktin szintnek(ez volt felelös a tejtermelésért)is lejebb kell mennie, különben nincs peteérés. Én 6 hónapig szoptattam,Cerazette-t szedtem (ennél gyakran elöfordul, hogy egyáltalán nincs vagy csak össze-vissza mensi),s egyáltalán nem jött meg, csak 2 hónappal késöbb (ekkor tablettát váltottunk). Csak azt tudom neked is javasolni, beszélj a dokiddal, esetleg írjon fogamzásgátlót (vagy ha már szedsz, akkor másikat), ezzel hamarabb beáll a ciklus.

Szia! Normális. Legalábbis nálam is így volt. A méh nyálkahártyájának újra fel kell épülnie, ez egy hosszabb-rövidebb ideig tartó folyamat. Aztán, ha nem is szoptatsz már, a prolaktin szintnek(ez volt felelös a tejtermelésért)is lejebb kell mennie, különben nincs peteérés. Én 6 hónapig szoptattam, Cerazette-t szedtem (ennél gyakran elöfordul, hogy egyáltalán nincs vagy csak össze-vissza mensi), s egyáltalán nem jött meg, csak 2 hónappal késöbb (ekkor tablettát váltottunk). Csak azt tudom neked is javasolni, beszélj a dokiddal, esetleg írjon fogamzásgátlót (vagy ha már szedsz, akkor másikat), ezzel hamarabb beáll a ciklus.

A barátommal akkor is le szoktunk feküdni ha a mensim megvan, tampont rakok fel! Tamponnal el tudok élvezni viszont ha nem menstruálok és nincs fent tampon akkor nincs orgazmusom! Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Ne haragudj, de ez nagyon nem egészséges, hogy tampon bent van szex közben! És ha úgy felcsúszik, hogy nem tudod kivenni egy jó darabig? Meg is sérthet szex közben! Akkor úgy szexeljetek mensi közben, hogy koton van rajta és még plusz hozzá ez a törölközõs megoldás! Én nem értem hogy jönnek elõ ilyen abszurd ötletek, hogy tamponnal szex közben... Áh...

Ne haragudj, de ez nagyon nem egészséges, hogy tampon bent van szex közben! És ha úgy felcsúszik, hogy nem tudod kivenni egy jó darabig? Meg is sérthet szex közben! Akkor úgy szexeljetek mensi közben, hogy koton van rajta és még plusz hozzá ez a törölközõs megoldás! Én nem értem hogy jönnek elõ ilyen abszurd ötletek, hogy tamponnal szex közben... Áh...
a tampont huzd ki!! feltétlen!! ne csinálj bajt!!!
A tampont elõtte szokták használni, hogy ne légy olyan véres, de azzal szeretkezni már morbid.. párodnak nem volt kellemetlen ?:-( A tampon valószínü jobban ingerel ott bent, azér van így orgazmusod, de inkább vedd ki és ingereld szex közben a csiklódat, jobb lesz sokkal, hidd el:)
A tampont ilyenkor ki kell venni! Nem szabad! Nagy baj lehet belõle és akkor irány a kórház!
Már bocsi de ez az eddigi legnagyobb (nem mondom ki)amit eddig hallottam!Olyan bajod lehet belõle basszus hogy áááá....tiszta morbid!
Ekkora hülyeséget te sem csinálhatsz!!!!A tampont vedd ki!Terítsetek magatok alá egy törülközõt, és akkor nem lesz véres semmi. Elélvezni meg nem a tampontól tudsz, mert az erzõidegek nagyja a hüvely bemenetnél és a G pontnál vannak, hanem attól hogy vérbõvebb vagy.Sokkal jobban kívánod a szexet, és sokkal jobban élvezed is.Ugyanez a helyzet kismamáknál.Próbálj meg máskor jobban ellazulni, új pózok stb.
HA a barátod gyengéd, a tampon semmi gondot nem okoz. A tampontól viszont nem tud mélyre hatolni. Hülyeség hogy kicsi a farka és a tampon növeli! Az igazság az lehet, hogy mivel épp csak a makkal tud behatolni, így a hüvelyed elejét ingerli, épp ahol a G-pont van. ha meg nincs tampon benned, akkor ugye az egészet beteszi, de valamiért akkor a G-pontod kevesebb ingerlést kap. Szerintem egyszerûen ilyenkor egyikõtök simizze a csiklódat, és akkor tuti lesz tampon nélkül is orgazmusod.
ez érdekes...mármint ugy érted hogy a tampon fennt van mikor a barátod dug? nem igazán értem én még ilyen megoldásrol nem is hallottam. de hát ha igy van akkor egyszerü a válaszodra a kérdés. valoszinü h abarátod nemiszerve nem elég nagy így ha még a tampon benned van akkor a tampon által sokkal jobban vagy izgatva mint anélkül és ezért van ugy orgazmusod.
Kicsi a barátod farka! Ez lehet a titok!:)

Ha nem sikerült a baba, akkor a mensi előtt kb hány nappal lesz vizes a folyás?

Legjobb válasz: Szia! Ha nem sikerült a baba akkor egy pàr nappal elötte vizes folyàs van. Ez jelzi a köv. mensit. Az elözö vàlaszolo rosszul tudja,a babatervezök otthona internet cimen utána olvashat. Ott minden szèpen le van irva.Super oldal sok infoval!

Szia! Ha nem sikerült a baba akkor egy pàr nappal elötte vizes folyàs van. Ez jelzi a köv. mensit. Az elözö vàlaszolo rosszul tudja, a babatervezök otthona internet cimen utána olvashat. Ott minden szèpen le van irva.Super oldal sok infoval!
a peteérés elött közvetlen van olyan vizes, olaj szerü folyás, nekem meg is van, elöször a gyógyszer után azt hittem öregszem és nem tudom a vizeletem tartani, de nem ez nem teljesen nedves, olyan mint az olaj. ez közvetlen a peteérés elött van. így ha esetleg ilyened van és már napo óta erösebb fehérfolyásod is van akkor holnap várható a peteérés. (lehet hogy elhúzodott a gyógyszer miatt) mérj höt minden reggel és amikor magasabbra ugrik akkor van a peteérésed az nap kell csinálni, másnap már késö.
Nekem 1 nappal elõtte vizes, azt megelõzõen meg enyhén tojásfehérjés mint peteérésnél. Az elsõ két válaszoló másképp mûködhet mint én, mert nekem így van. Amikor indul a vizes, akkor egy diónyi víz van a bugyimon.
Igaza van az elõttem szólónak hogy a mensi elõtt száraz napok vannak, de egy két nappal mensi elõtt érezhetsz nedves érzést mivel a nyálkahártya mielõtt leválna vizet veszít. Ez nálam néha olyan érzés mintha megjönne és ki kell menjek megnézni, mert úgy érzem folyok, de nem. Innen már legtöbbször tuti a menzesz... Sajna
Szerintem az az oldal nem túl jó, már több orvos is bírálta.
Miért lenne vizes folyás?Ezt ki mondta vagy hol olvastad? Ha nem sikerül a baba, akkor minden ugyanúgy zajlik, mint máskor.Menstruáció elõtt pedig száraz napok vannak!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A második válaszolónak: Köszi a példát, én most kb ugyanezt érzem... Olyan mintha folynék, pedig nem... Azt sem tudom mikor kéne megjönnie, mert rendszertelen volt a ciklusom (3-4 havonta), ez volt az elsõ clostys hónapom és most tartok a 28-ik napnál. Ezért próbálom meg figyelni a jeleket. Szóval köszi a válaszokat! :)
A kérdező hozzászólása: Amúgy én is a babatervezõk otthona oldalon olvastam! :) )

6. ciklusnapon ha már nem vérzek csak barnázok akkor az már nem mensi igaz?

Legjobb válasz: Hogy érted, hogy nem az? Milyen szempontból? Ez a mensi utolsó, esetleg utolsó elõtti napja.

Hogy érted, hogy nem az? Milyen szempontból? Ez a mensi utolsó, esetleg utolsó elõtti napja.
A kérdező hozzászólása: úgy értem hogy már csak barnázás van az még bele kell számítani?valahol olvastam hogy az már nem mensi csak barnázás és azt nem kell

Ha minden mensi előtt fáj a mellem, de most nem fáj (mára nem vártam), ez jelezhet terhességet?

Viszont már napok óta er?s megjön érzésem van, eléggé elbizonytalanodtam, hogy tényleg sikerült -e.

Legjobb válasz: Nekem általában szokott mensi elõtt fájni a mellem. Most viszont nem fáj, holnapra nem várom és már van 1 pozitiv tesztem :) Sok sikert neked!

Nekem általában szokott mensi elõtt fájni a mellem. Most viszont nem fáj, holnapra nem várom és már van 1 pozitiv tesztem :) Sok sikert neked!
A kérdező hozzászólása: Nekem azóta megjött, de neked nagyon szurkolok:) Majd most rágyúrunk erõteljesen:D
18:38-as vagyok. Nekem még mindig semmi, viszont csitultak a görcsök, most inkább szúrkálást érzek a mindkét petefészkemben...remélem nem jelent rosszat. Szurkolok neked:-)
A kérdező hozzászólása: Egyelõre nekem se jött meg:) És most nincsenek is annyira erõs mensis görcseim mint tegnap, nem tudom ez jelent e vmit...
17:37-es vagyok: Nálam még semmi jele a mensinek, de terhesnek se érzem magam egyáltalán...
A kérdező hozzászólása: Drukkolok mindannyiunknak:) Ha nem jön meg továbbra se, péntek reggel tesztelek:)
Ugyanígy vagyok én is. Nekem is minden menzesz elõtt fáj a mellem viszont most nem jött meg és nem fáj a mellem. Viszont menstruációs görcseim vannak és leszakad a derekam. Remélem összejön mindkettõnknek:-)
Elõfordulhat, hogy babás vagy, de a mellfájdalom is mindenkinél más. Nekem szokott fájni a mellem mensi elõtt, viszont mikor babás lettem kb 100x annyira fájt, mint egyébként.
Lányok! Nekem se fáj most, pedig mindig szokott fájni már ilyenkor jócskán! Holnap vagy holnapután lenne esedékes a mensi! Lehet hogy nekem is sikerült? :)
Nekem csak akkor nem fájt, amikor terhes lettem. Kb. a 6. héten viszont betópolta. Szóval akár az is lehet. :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok és köszi:)
Sajnálom, de tényleg:-(. Minden hónap egy új remény, én is tudom. Köszönöm, hogy szurkolsz, remélem 1 év után végre örülhetek:-) További sok szerencsét Neked!

Ha a mensi utolsonak tuno napjaban voltam a baratommal es masik nap meg tartott a mensim egy olyan minimalis szinten akkor biztos lehetek benne hogy nem lettem terhes?

Legjobb válasz: Soha nem lehetsz biztos benne. Vannak olyan nõk, akik kizárólag a menzesz alatt tudnak teherbe esni. Pete bármikor érhet. Kicsi az esély, az tény, de nem zárható ki a terhesség.

Soha nem lehetsz biztos benne. Vannak olyan nõk, akik kizárólag a menzesz alatt tudnak teherbe esni. Pete bármikor érhet. Kicsi az esély, az tény, de nem zárható ki a terhesség.
Meg van az esély arra, hogy terhes vagy. Sokat gondolkodom azon, hogy én 17 éves koromra elég sok felvilágosító órát megjártam, és ezt mindig elmondták: védekezni, védekezni, védekezni. Elõtte kell gondolkodni, nem utána. Szerintem vegyél egy tesztet.
Dehogy lehetsz biztos. Nem egy olyan nõ van, aki menzesz alatt esett teherbe. Nem kellene védekezés nélkül szexelni. Most izgulhatsz. Két hét múlva csinálj tesztet,
Azt nem értem, hogy miért fogy a magyar, ha ilyen a szexkultúránk? Ilyen alapon minden második nõnek gyereket kellene szülnie 17 évesen. Aztán utána a többit, mert van még néhány tévhit. Vagy mindenki megy abortuszra?
És ha nem lenne világos: azért lehet menzesz alatt teherbe esni, mert az új ciklus a menzesz elsõ napján kezdõdik és nem akkor, amikor már nem vérzel.

Milyen tünetekkel jár a nagyon korai vetélés? Milyen tünete van mensi körül, ha nem ágyazódik be a baba?

Legjobb válasz: Szia!Nekem múlt hónapban volt egy sajnos.Eljött a nem várt napja és nem is jött meg lett is egy pozitív tesztem, ám másnap mégis csak megjött, 3 nap késéssel ugyan.Erõsebben görcsöltem, élénk piros vérzésem volt és több, de nem sokkal mint rendes mensikor.A doki nekem azt mondta ilyen korai terhesség még teljesen kiürül magától és hogy ilyenkor egybõl lehet próbálkozni újra.

Szia!Nekem múlt hónapban volt egy sajnos.Eljött a nem várt napja és nem is jött meg lett is egy pozitív tesztem, ám másnap mégis csak megjött, 3 nap késéssel ugyan.Erõsebben görcsöltem, élénk piros vérzésem volt és több, de nem sokkal mint rendes mensikor.A doki nekem azt mondta ilyen korai terhesség még teljesen kiürül magától és hogy ilyenkor egybõl lehet próbálkozni újra.
Sziasztok, nekem is múlt hónapban ment el:-((( Nekem egy napot késett, és utána jött meg.A fura az volt, hogy mensi elõtt két nappal magas volt a hõm, vérzés nélkül görcsöltem, a derekam nagyon fájt, haza iskellett mennem a munkából.Amikor megjött akkor meg már nem fájt semmi.Ja és pozitív volt a tesztem mielõtt elkezdtem vérezni:-((( Mi most ebben a hónapban is próbálkozunk, remélem sikerül. Drukkolok nektek is!!!!!
ha nem tud beágyazódni, lehet, hogy észre se veszed. a teszt is esetleg még -, a vérzésben meg max annyit tapasztalsz, hogy erõsebb. de egy erõs vérzés bármi mástól is lehet. ha megjött, inkább jobb ha bele se gondolsz ilyenekbe, mert csak emészteni fogod magad
Nekem 6 hetesen volt vetélésem. Elõtte pár nappal már vérezgettem, de az orvos nem foglalkozott velem. Fájt a hasam, az utolsó napon már a vérzés erõsödött, akkor már cataflant vettem be, de a második szem sem csökkentette a fájdalmat. Aztán mikor elment, megszûnt minden fájdalom, nem görcsölt a hasam sem, és a vérzés is csökkent. (Ilyen fájdalmat, itt értem a fizikait, még soha nem tapasztaltam, és nem kívánom még az ellenségemnek sem.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!