Találatok a következő kifejezésre: Ha, csak napig volt meg (75 db)

hasonlo cipõben járok, csak én még nem csináltam tesztet.Fogalmam sincs mi tévö legyek.
Szia!Nekem is pontosan ez volt, de teszteltem rá 1 hétre és negativ lett:(((Remélem neked nem igy lesz!!!!!!Szoritok!
A kérdező hozzászólása: Há igen nem tudom mi tévõ legyek, mert semmi tünetem nincs.Bár tegnap volt has szúrka és társai.

Teherbe eshettem-e ha menstruációm csak három napig volt meg, a ciklus 10. napján voltunk együtt peteérésem valószínű 13-14 napon volt, és a ciklusaim hossza 28-29 nap szokott lenni?

Legjobb válasz: ha volt menzeszed, s 3 napig, akkor nem valószínû. van, mikor nekem is rövidebb vagy gyengébb, máskor meg ömlik a vérem.

ha volt menzeszed, s 3 napig, akkor nem valószínû. van, mikor nekem is rövidebb vagy gyengébb, máskor meg ömlik a vérem.
A kérdező hozzászólása: rosszul fogalmaztam! a menstruációm 3 napig volt csak meg , utána a 10. napon voltunk együtt, és majd jövöhét közepén kellene hogy újra meg jöjjön!
Szerintem van rá esély, de kicsi!
Ha nem védekeztetek akkor van rá esély. Máskor gondolkodj ha nem akartok még babát. Ha pedig szeretnétek egy picit akkor drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Babát szeretnénk!A harmadikat!:)

Márciusban 2 napig volt meg, most 1 napig és csak 2 tampont használtam el. Másnap már egy csöpp sem volt. A hőm viszont csak 36, 5. Ha nem baba, akkor mi lehet ez?

Ha nem terhesség, akkor mit?l lehet, hogy csak 1 napig van meg? Babát szeretnénk, de nagyon félek, hogy valami más bajom van.

Legjobb válasz: Szerintem tesztelj, ha eddig még nem teszteltél!

Szerintem tesztelj, ha eddig még nem teszteltél!
Szerintem is tesztelj! Jelenthet valamit! Aztán írj, hogy mi van!? Én nagyon szorítok neked! :)
Teszt!

Ha a cisztám felszívódott múlt hónapban, akkor ebben a hónapban már van peteérésem? És most mikor kell megjönnie? Múlt hónapban késett 2 hetet a ciszta miatt, és csak 2 napig volt meg.

Legjobb válasz: Nekem decemberben volt cisztám,szintén felszívodott!A következõ honapban elküldtek hormon vizsgálatra és minden tökéletes volt!Szóval volt pé-m is meg tüszõrepedésem is!Nekem a következõ 27 napra jött!

Nekem decemberben volt cisztám, szintén felszívodott!A következõ honapban elküldtek hormon vizsgálatra és minden tökéletes volt!Szóval volt pé-m is meg tüszõrepedésem is!Nekem a következõ 27 napra jött!
Nekem novemberben volt cysztám! kaptam norculutot, amitõl kifakadt! és azóta nem volt peteérésem, lehet ugyan hogy elõtte sem! de azóta tuti nem! most clostyt kaptam . . .
A kérdező hozzászólása: 1-válaszoló!neked hány naposak a ciklusaid?

Ha csak 1-2 napig volt meg és nem vagyok terhes akkor mitől lehet? Mert tesztet csináltam és negatív lett.

Legjobb válasz: Nekem is 1 napos görcs nélküli mensim volt, viszont volt 3 halvány pozi tesztem is és mégsincs baba, mert megnéztek aztán UH-n is. :( Szerintem biztos valami hormonproblémától rövidült meg a mensi, én másra nem tudok ezek alapján gondolni.

Nekem is 1 napos görcs nélküli mensim volt, viszont volt 3 halvány pozi tesztem is és mégsincs baba, mert megnéztek aztán UH-n is. :( Szerintem biztos valami hormonproblémától rövidült meg a mensi, én másra nem tudok ezek alapján gondolni.
A kérdező hozzászólása: Hát most megint elkezdtem vérezni. :( Vagyis valami barna jön belõlem. Mitõl?????? :(
Akkor gratulálok! De tüneteid voltak? Vagy semmi? Én holnapra terveztem még egy tesztet, már csak azért mert szeretném elkezdeni a barátcserjét és ha terhes vagyok, akkor az árthat a babának...szeretném kizárni. És mensi után is negatív lett a teszt??
Sziasztok! Nekem is volt ilyen, hogy csak két napig jött meg nagyon gyengén és rá egy napra a teszt negatív lett. Aztán a következõ alkalommal már nem jött meg és akkor már kilenc hetes terhes voltam :D
A kérdező hozzászólása: Nekem is volt két éve eü-i kaparásom, de szerintem az már elég régen volt, hogy most legyen heg. :/ De lehet hogy rosszul gondolom.
Egy kicsit utánaolvastam: a gyenge és rövid ideig tartó menzeszt Hypomenorrhoea-nak hívják, ami nem betegség, hanem vmilyen betegségnek a tünete lehet. "A szabályos idõközökben fellépõ vérzés mennyisége és idõtartama a szokásosnál és az átlagosnál kevesebb. Nem betegség, kezelést csak sterilitás esetén kíván, azonban tünetnek számít. A kiváltó ok többféle lehet: Tartós fogamzásgátlás, fõként monofázisos tabletta szedés, A méhnyálkahártyán heg kialakulása (esetleg méhkaparás után), A méhnyálkahártya csökkent vérbõsége, Asherman-szindróma, Endometrium tuberkolózisa (ez a bazális méhnyálkahártya réteg károsodását, vagy méhen belüli összenövéseket okozhat, a világ sok részén még ma is létezõ betegség)." Ettõl okosabbak mondjuk nem igen lettünk, de nálam fennállhat a hegesedés veszélye, mert 5 éve volt egy egészségügyi kaparásom...
Az hogy késik vagy nem jön meg , sok oka lehet! Nekem pl.márc.-ban kimaradt elmentem dokihoz mert sok negatív tesztet csináltam és kiderült hogy gyógyszer okozta(febr.-ban volt tüdõgyuszim)Tegnapra vártam, de hétfõ óta hol van barna folyásom , hol nincs...szoval én sem tudom hova tenni ezt! Ilyen még nem volt! Aztán lehet hogy még mindig a gyógyszer mellékhatása. Bár ne az lenne!!!
A kérdező hozzászólása: Nekem szombaton kellet volna megjönnie és hétfõn reggel jött, kedden meg semmi. a tegnapi tesztem is negatív lett.
A kérdező hozzászólása: Én sem tudom hogy mitõl lehet, de csak jövõhét csütörtökön tudok menni orvoshoz, mert csak akkor rendel. Majd akkor okosabb leszek.
Szia! Én is így jártam és én sem tudom hova tenni...Vasárnapra nem vártam, ehelyett szerdán este jött és mára már el is múlt...és kevés volt...az én tesztem is negatív lett szerda reggel.
A teszt a két napos menzeszem után lett negatív, kevés mennyiségben jött meg és nekem is még "barnázott" egy kicsit utána. Úgy egy-két nappal csináltam meg a tesztet, mert nálam bõven volt esélye, hogy terhes lehetek, de negatív lett. A következõ alkalommal már egyáltalán nem jött még és akkor azonnal pozitív lett a teszt. Semmi elõjele nem volt nálam, csak annyi, hogy a mellem eléggé feszült, de én amúgy sem voltam rosszul és hányingerem sem volt.

Miy jelen az ha sarga folyasom volt, meg mostis van de mar csak kicsit latni, ez utalhat terhessegre? Meg 7-8-napom van a menzeszig amit nemvarok! Most lehet hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ez olyan kérdés, amire orvos tudna válaszolni, miután megvizsgált. Azt, hogy terhes vagy e, ebbõl nem lehet megtippelni sem. Egyébként bõ hüvelyváladék jellemzõ a terhességre, de nálam pl egyáltalán nem volt sárga.

Ez olyan kérdés, amire orvos tudna válaszolni, miután megvizsgált. Azt, hogy terhes vagy e, ebbõl nem lehet megtippelni sem. Egyébként bõ hüvelyváladék jellemzõ a terhességre, de nálam pl egyáltalán nem volt sárga.
szerintem nem
Nem hiszem, hogy gondot jelent, ha rendesen szedted a tablettát. Nekem is volt ilyen, amikor egyszer szedtem gyógyszert, alig volt meg, elég lett volna egy tisztasági betét is, és a minõsége sem olyan ennek a megvonásos vérzésnek, mint a menstruációs vérzésnek.
sztem se baj
dehogy baj, ha rendesen szeded tuti nem vagy terhes, inkább örülj neki!
A kérdező hozzászólása: örülök:) köszi a válaszokat:)

Attól még terhes lehetek ha csak két napig volt meg?

Nem volt olyan er?s mint szokott lenni.

Legjobb válasz: Ne indítsunk már naponta 100 alkalommal ilyen kérdéseket! Nem vagyunk látnokok! Lehet, hogy terhes vagy, lehet hogy nem, teszt nélkül mi sem tudunk mondani semmit. Mért kell mindenkinek a szájába rágni, hogy teszteljen, és akkor esetleg többet tud? Nehari az offért, de ez így van, választ tõlünk ne várj, és felesleges reménykeltést se.

Ne indítsunk már naponta 100 alkalommal ilyen kérdéseket! Nem vagyunk látnokok! Lehet, hogy terhes vagy, lehet hogy nem, teszt nélkül mi sem tudunk mondani semmit. Mért kell mindenkinek a szájába rágni, hogy teszteljen, és akkor esetleg többet tud? Nehari az offért, de ez így van, választ tõlünk ne várj, és felesleges reménykeltést se.
Tesztelj.
Teszteltél-e már?

Ha, csak 2 napig volt meg a menszeszem lehetek -e terhes?

Legjobb válasz: Hát ha nem védekeztetek akkor lehetsz!

Hát ha nem védekeztetek akkor lehetsz!
én tesztelnék helyedben. a hõd mennyi? akarjátok a babát?
Hát igen. Tesztelned kellene és meglátod lett-e következménye annak, hogy együtt voltatok avagy sem.

A 4 mm vastag endometrium normális, ha a menszesz csak 2 napig volt meg, és másnap csináltak uh-ot?

El?tte 8-9 naposak voltak. A méhem pedig 78 mm. A neten nem igen találok ilyen adatokat, hogy utána nézzek. Az orvos meg nem is mondott rá semmit.

Legjobb válasz: igen.ez normális,én is ugy olvasgattam utánna 2-4 a jellemzõ mensi után

igen.ez normális, én is ugy olvasgattam utánna 2-4 a jellemzõ mensi után

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!