Találatok a következő kifejezésre: HTML kódok hogyan kell megnézni a (1 db)

HTML kódok használatánál hogyan kell megnézni a végeredményt. Beírom a kódokat Word Pad-be, utána hogyan tudom megnézni, hogy is néz ki az egész?

Legjobb válasz: Nos, szerintem jobb lenne ha elõbb jegyzettömbbel próbálkoznál. Szerintem könnyebb... Rengeted segítséget találsz ezen a két oldalon: www.candy-shop.hu www.crazy-but-real.com

Nos, szerintem jobb lenne ha elõbb jegyzettömbbel próbálkoznál. Szerintem könnyebb... Rengeted segítséget találsz ezen a két oldalon: http://www.candy-shop.hu http://www.crazy-but-real.com
Le kell mentened a Mentés máskéntnél text formátumban. Ezután megkeresni a Sajátgép mappából indulva a helyet, ahova a file-t mentetted, átnevezni akarmi.htm-re, majd kettõt kattintani rá, és máris megnyitja neked a Windows az alapértelmezett böngészõben.
Talán annyival egészitteném ki az elöttem válaszolot, hogy mentés közben is direkt htmlbe lehet menteni beirod a nevét pl igy név.html és alatta "Save as Type"-nál All Files-t választasz.
A jegyzettömb (notepad.exe) valóban jobb ötlet. Bepötyögöd a kódot, elmented mittoménmi.html néven és ha jól dolgoztál, akkor a böngészõd meg fogja tudni jeleníteni a mûvedet. A WordPad és társai azért nem javallottak, mert ha nem közvetlenül text formátumba mentesz, teleszemetelik szövegformázási kódokkal a kreálmányod, és azonnal hasnyálhatatlanná válik. A notepad viszont bombabiztos. Fontos persze, hogy te szabd meg, melyik fájlnak mi legyen a kiterjesztése, különben az egész mit sem ér. Remélem, tudtam segíteni, sok szerencsét! ...és boldog újévet! (ez utóbbit mindenkinek)
Nos induljunk ki a Te problémádból alapbúól rossz programot használsz! Tudom ajánlani a Putra Writer programot nagyon egyszerû ám de annál okosabb Htm, Html oldal szerkesztõ: mielõtt még bárki is leszólja a fejemet h miért nem irom meg mi a különbség mondom: Htm kiterjesztést gyorsabban kezeli a szám géped és a rendeszere is az oldadnak Html lassabb nem tudom milyen elõnye van mert én htm et használok: adok pl két oldalt amit én szerkesztettem: http://www.eagle-eye-race.atw.hu <===Ezt én terveztem egyedül Illetve http://www.eagle-eye.atw.hu <=== ezt barátom csinálja s tervezi mind a 2-en Putra Writer-t használunk mert abban van egy olyan kis gyors ikon hogy internetes nézés(szal meglátod mit alkottál mintha a neten néznéd)Röviden ennyi és nem jegyzettömb meg ilyenek kellenek ez már 2009 nem 1999 hogy még jegyzettömb de ha nem vagy otthon a html kódokban adok neked olyan oldal linket ahol lehet leszedni kész oldal akat és amit akarsz átirsz/szerkesztesz/én képeket is szoktam cserélni ez is egyszerû. itt az oldal: http://www.freewebsitetemplates.com/ Ha nem érted vegyél fel msn-re és segítek: [email protected]


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Karakterkódolási problémám van. Hogyan tudom megoldani?

5

Minecraft saját szerveren hogy kell beállítani a CLAG-ot?

Készítettem egy minecraft bukkit szervert de nem megy benne a CLAG(Ami összeszedi az eldobott cuccokat). Valaki tudna nekem segíteni hogy hogy oldjam meg?. Szükségem lenne rá nagyon!!
Előre is köszönöm a válaszokat

2

C++, getch () funkció megoldható betűvel? (integer helyett)

Van egy programom, nagyon banális, a lényege, hogy egy O betű lentebb/fentebb/jobbra/balra megy WASD irányítással. Egy problémám van csak vele, hogy mindig le kell ütni az entert miután beírom a betűt. (tehát fölfele úgy megy, hogy W + Enter)
Szerettem volna kicserélni a "cin >> s;" funkciót arra, hogy "s=getche();", hogy az entert ne kelljen hozzá lenyomni. Így viszont nekem csak integer S-sel sikerül működésre bírnom, ami nem jó, mert WASD kellene, nem pedig 1-2-3-4.. De ha String-ként veszem fel az S-t, akkor a compiler hibát jelez.

Hogy lehetne ezt megoldani?

2

Mi az értelme ezeknek a tantárgyakna?

A Pannon Egyetemen vagyok programtervező inós hallgató és lesz olyan tárgyunk, hogy matematikai analízis, meg lináris algebra. Ezeknek mi értelme? Nagyon sokan otthon tanulnak meg programozni és el is tudnak helyezkedni a referenciáikkal, de ezeket nem sajátítják el otthon.

28

Milyen karaktereket tartalmazhat a számok és a betűkön kívül egy url link?

Nem találtam a googlebe

2

ASP. NET MVC 4, a SimpleMembership providert csak az internet application template-tel lehet használni?

0

Létezik arra képfelismerő algoritmus, ami egy táj- vagy városképből autómatikusan el tudja különíteni az ég területét. Akár napsütéses, akár beborult?

A kérdés kapcsán bármit meghallgatok, az értemes válaszokat pontozással és köszönettel értékelem! ;)

Olyan tájképet illetően érkelene, ami emeletes épületből, az ablakból lenne fényképezve - értve ez alatt a képfelvétel szögét, ablaktükröződés nem játszik szerepet, jó minőségű képekről lenne szó.
Az algoritmusnak lehetőleg azt is fel kéne ismernie, ha kiugró emeletes épületek vannak a tájban/városban, vagy ha egy nagyobb repülőgép menne el az égen, de az eget annak természeti "elemeivel", értve ez alatt felhőket, napot, fénysugarat, égárnyalatot (napsütésben és borulásban is, ahogy említettem), szivárvánnyal, esővel, sőt, ha erre létezik megoldás, a hópejhekkel együtt matematikai módszerekkel el kéne tudnia különítenie.

Létezik erre szoftveres megoldás, matematikai algoritmus?

1

Szoveg alapu bongeszos mmorpg jatek keszites?

Milyen nyelven kell tudni programozni egy ilyen jatek elkeszitesehez? gondolom a php az alap, de azon kivul? es mik szukseges meg a jatek uzemeltetesehez? mysql adatbazis?

4

Honnan tudom letölteni a java programozó programot és hol tudom elkezdeni az ingyenes online kurzusokat angolul vagy magyarul?

6

Újabb ötlet? (Bővebben lent)

Hali!

A laptopomra telepítettem fel Windows7-et...Particionálás megvolt,majd amikor újra indult a gép elment az áram(Aksi nem volt benne),így kikapcsolt a gép,majd indításnál BOOTMGR hiányzik.
Beletettem WIN7 dvd-t,de nem olvassa be(Bios átállítva CD/DVD ROM-ra),beletettem egy XP cd-t,de azt sem olvassa.
Viszont,ha belépek Biosba--->Advanced--->Start Easy Flash--->Kiválasztom a C: meghajtót(A,B,C közül),akkor ott van benne a BOOTMGR nyomok egy entert és kiírja,hogy "unable to recover the Bios Rom contents.
Egyéb ötletet tudnátok adni?
Válaszokat előre is köszönöm! ;)

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!