Találatok a következő kifejezésre: HTML kódok hogyan kell megnézni a (1 db)

HTML kódok használatánál hogyan kell megnézni a végeredményt. Beírom a kódokat Word Pad-be, utána hogyan tudom megnézni, hogy is néz ki az egész?

Legjobb válasz: Nos, szerintem jobb lenne ha elõbb jegyzettömbbel próbálkoznál. Szerintem könnyebb... Rengeted segítséget találsz ezen a két oldalon: www.candy-shop.hu www.crazy-but-real.com

Nos, szerintem jobb lenne ha elõbb jegyzettömbbel próbálkoznál. Szerintem könnyebb... Rengeted segítséget találsz ezen a két oldalon: http://www.candy-shop.hu http://www.crazy-but-real.com
Le kell mentened a Mentés máskéntnél text formátumban. Ezután megkeresni a Sajátgép mappából indulva a helyet, ahova a file-t mentetted, átnevezni akarmi.htm-re, majd kettõt kattintani rá, és máris megnyitja neked a Windows az alapértelmezett böngészõben.
Talán annyival egészitteném ki az elöttem válaszolot, hogy mentés közben is direkt htmlbe lehet menteni beirod a nevét pl igy név.html és alatta "Save as Type"-nál All Files-t választasz.
A jegyzettömb (notepad.exe) valóban jobb ötlet. Bepötyögöd a kódot, elmented mittoménmi.html néven és ha jól dolgoztál, akkor a böngészõd meg fogja tudni jeleníteni a mûvedet. A WordPad és társai azért nem javallottak, mert ha nem közvetlenül text formátumba mentesz, teleszemetelik szövegformázási kódokkal a kreálmányod, és azonnal hasnyálhatatlanná válik. A notepad viszont bombabiztos. Fontos persze, hogy te szabd meg, melyik fájlnak mi legyen a kiterjesztése, különben az egész mit sem ér. Remélem, tudtam segíteni, sok szerencsét! ...és boldog újévet! (ez utóbbit mindenkinek)
Nos induljunk ki a Te problémádból alapbúól rossz programot használsz! Tudom ajánlani a Putra Writer programot nagyon egyszerû ám de annál okosabb Htm, Html oldal szerkesztõ: mielõtt még bárki is leszólja a fejemet h miért nem irom meg mi a különbség mondom: Htm kiterjesztést gyorsabban kezeli a szám géped és a rendeszere is az oldadnak Html lassabb nem tudom milyen elõnye van mert én htm et használok: adok pl két oldalt amit én szerkesztettem: http://www.eagle-eye-race.atw.hu <===Ezt én terveztem egyedül Illetve http://www.eagle-eye.atw.hu <=== ezt barátom csinálja s tervezi mind a 2-en Putra Writer-t használunk mert abban van egy olyan kis gyors ikon hogy internetes nézés(szal meglátod mit alkottál mintha a neten néznéd)Röviden ennyi és nem jegyzettömb meg ilyenek kellenek ez már 2009 nem 1999 hogy még jegyzettömb de ha nem vagy otthon a html kódokban adok neked olyan oldal linket ahol lehet leszedni kész oldal akat és amit akarsz átirsz/szerkesztesz/én képeket is szoktam cserélni ez is egyszerû. itt az oldal: http://www.freewebsitetemplates.com/ Ha nem érted vegyél fel msn-re és segítek: [email protected]


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy informatikai szakközépben mennyire tanítanak meg programozni? Mennyit gányolnak a majdani egyetemre nézve?

otthon tanulgatok jelenleg programozni, informatikai suliba megyek szept.-től, ha később megyek majd egyetemre(kopp kopp) akkor előnyt jelent ha előtte ilyen szakközépbe jártam?

(légyszi ne piszkálják a kérdést a szuperokos moderátorok)

18

Vajon miért kérnek ilyen ismeretet?

MSSQL adatbázis-programozási ismeretek mellé miért kérnek Oracle ismeretet?

2

Van az Androidba valami olyasmi mint a Java Swing?

5

A köverkezö c/c++ kifejezések közül melynek lesz az értéke 1 akkor és csakis akkor, ha az x és y változókban két egymást követö, páros természetes számot tárolunk?

A. (x-y==2) && (y-x==2) B. (x==2) && (y==4)
C. x-y==2 D. ((x-y==2) || (y-x==2)) && (x%2==0)
Énszerintem a b a megoldás, mert csak abban az esetben teljesül minden feltétel. Csak annyira nem vagyok biztos benne inkább megkérdezem.

11

Mit rontottam el [javascript]?

Egy navigációs fát akarok csinálni de valamiért nem akarja a linkeket megjeleníteni. A válaszokat előre is kösz !

5

Hogy mérik a programozok, hogy az adott játék mennyi ramot, cpu, vga-t igényel? Van erre valami jó módszer?

4

Ezt mennyire nehéz megvalósítani?

Egy olyan oldal létrehozása,ahol szavazással rangsorolunk valamilyen dolgot,tehát van egymás mellet 2 kép,és a nekünk tetszőre kattintunk,akkor feljebb kerül a rangsorba.Ezt nagyon nehéz megvalósítani?Miféle algoritmus kéne hozzá?

9

Hogy kell megcsinálni ezt a javat hogy működjön a javac?

észletesen lécci

13

C++ Sdl? Alapok Ez volna a kód ami ugye annyit csinálna hogy megnyílik a program fekete háttér aztán bezáródik. De nem történik semmi. Szerintem egy beállítást rontok el össze tetteb programok se futnak le

c++ sdl

10

Ismeri valaki ezt a céget?

http://www.fx.hu/index.html

A szoftverfejlesztés érdekelne elsősorban.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!