Találatok a következő kifejezésre: HTML kódok hogyan kell megnézni a (1 db)

HTML kódok használatánál hogyan kell megnézni a végeredményt. Beírom a kódokat Word Pad-be, utána hogyan tudom megnézni, hogy is néz ki az egész?

Legjobb válasz: Nos, szerintem jobb lenne ha elõbb jegyzettömbbel próbálkoznál. Szerintem könnyebb... Rengeted segítséget találsz ezen a két oldalon: www.candy-shop.hu www.crazy-but-real.com

Nos, szerintem jobb lenne ha elõbb jegyzettömbbel próbálkoznál. Szerintem könnyebb... Rengeted segítséget találsz ezen a két oldalon: http://www.candy-shop.hu http://www.crazy-but-real.com
Le kell mentened a Mentés máskéntnél text formátumban. Ezután megkeresni a Sajátgép mappából indulva a helyet, ahova a file-t mentetted, átnevezni akarmi.htm-re, majd kettõt kattintani rá, és máris megnyitja neked a Windows az alapértelmezett böngészõben.
Talán annyival egészitteném ki az elöttem válaszolot, hogy mentés közben is direkt htmlbe lehet menteni beirod a nevét pl igy név.html és alatta "Save as Type"-nál All Files-t választasz.
A jegyzettömb (notepad.exe) valóban jobb ötlet. Bepötyögöd a kódot, elmented mittoménmi.html néven és ha jól dolgoztál, akkor a böngészõd meg fogja tudni jeleníteni a mûvedet. A WordPad és társai azért nem javallottak, mert ha nem közvetlenül text formátumba mentesz, teleszemetelik szövegformázási kódokkal a kreálmányod, és azonnal hasnyálhatatlanná válik. A notepad viszont bombabiztos. Fontos persze, hogy te szabd meg, melyik fájlnak mi legyen a kiterjesztése, különben az egész mit sem ér. Remélem, tudtam segíteni, sok szerencsét! ...és boldog újévet! (ez utóbbit mindenkinek)
Nos induljunk ki a Te problémádból alapbúól rossz programot használsz! Tudom ajánlani a Putra Writer programot nagyon egyszerû ám de annál okosabb Htm, Html oldal szerkesztõ: mielõtt még bárki is leszólja a fejemet h miért nem irom meg mi a különbség mondom: Htm kiterjesztést gyorsabban kezeli a szám géped és a rendeszere is az oldadnak Html lassabb nem tudom milyen elõnye van mert én htm et használok: adok pl két oldalt amit én szerkesztettem: http://www.eagle-eye-race.atw.hu <===Ezt én terveztem egyedül Illetve http://www.eagle-eye.atw.hu <=== ezt barátom csinálja s tervezi mind a 2-en Putra Writer-t használunk mert abban van egy olyan kis gyors ikon hogy internetes nézés(szal meglátod mit alkottál mintha a neten néznéd)Röviden ennyi és nem jegyzettömb meg ilyenek kellenek ez már 2009 nem 1999 hogy még jegyzettömb de ha nem vagy otthon a html kódokban adok neked olyan oldal linket ahol lehet leszedni kész oldal akat és amit akarsz átirsz/szerkesztesz/én képeket is szoktam cserélni ez is egyszerû. itt az oldal: http://www.freewebsitetemplates.com/ Ha nem érted vegyél fel msn-re és segítek: [email protected]


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol találhatnék jó alapokat, könyveket esetleg személyeket a programozás, hackelés tanulásához?

4

Tényleg léteznek Pythonban, vagy bármilyen más nyelvben íródott jelszótörő programok, vagy csak a filmekben van olyan?

6

C/C++ kérdés az operátorokról?

Brian Kernighan és Dennis Ritchie: A C programozási nyelv c. könyve:

"A
() [] . ->
elsődleges kifejezés operátorok prioritása a legmagasabb, és az ilyen operátorok balról jobbra kötnek."

"Prioritás" alatt precedenciát ért? Vagyis ez elsődleges kif. precedenciája a legmagasabb C-ben.

C++ban viszont nem, ezt Stack Overflow-ról tudom:


"And "primary expression" doesn't neccesarily mean it gets evaluated first."

Akkor ez most azt jelenti hogy ez C-ben így van, de C++ban nem? Vagy mást értek félre?

Megköszönném ha segítenétek, üdv

7

Hogy oldjam meg ezt c++ ban?

A terv az lenne, hogy egy beolvasom az X stringet, és switch alapján a lehetőségek közül betölti a megfelelőt.
pl:
cin >> X;
switch(x){
case "keksz":
cout << "ASD";
break;
default:
cout << "Asd";
break;
}

és így tovább sok más lehetőséggel...
de hibát ír ki...
valami ötlet?

11

A dll-ek nyelvfüggetlenek?

Az érdekelne, hogy egy eredetileg c# nyelvben írt keretrendszert tartalmazó dll-t be tudok-e építeni pl. egy c++ -os projektbe? Nem foglalkoztam még korábban ezzel, így nem sokat tudok róluk.

6

Az 1960-as, az 1970-es és talán még az 1980-as években hogyan tanultak meg azok programozni, akik nem tudtak egy számítógépet beszerezni?

Olvastam, hogy egyes korosabb programozók ezekben a korszakokban tanultak meg programozni, amikor a számítógépek túl drágák voltak egy átlag magánembernek és sok helyet foglaltak. Ezekben az időkben hogyan tanultak meg az olyan emberek programozni, akik évekig nem tudtak hozzáférni számítógépekhez? Azokban az években, amikor nem tudtak géphez kerülni, hogyan tanultak meg 1-1 programozási nyelvet? Halottam olyan kamaszokról, akik ilyen körülmények között tanultak meg programozni. De hogyan?

6

Melyik a legjobb magyar nyelvű programozó fórum?

Jelenleg C#-ot és Java-t tanulok, és keresnék hozzá egy igazán jó fórumot.

7

Hogyan kell Visual Studio2012 for dekstop-ban megcsinálni hogy a szöveg szerkesztőm dokumentumát a *. wld-t ha megnyitom megnyitja az alkalmazásomat és benne megnyitja azt a fájl, és nem csak üresen megnyitja azt az alkalmazást? Többi lent.

Még arra is kíváncsi vagyok hogy ha ráhúzom a .wld fájlt a megnyitott alkalmazásra akkor azt megnyitja. És még arra hogy ha telepítem az alkalmazást rögtön hozzá társul automatikusan a .wld fájlokhoz. Hogyan kell ezeket megcsinálni?

1

Mennyire nyúltak bele a wp 3.6-ba, milyen fájlok lettek módosítva? Mert belenyúltam picit a core filokba és nem akarom hogy elvesszen az amit csináltam.

8

CSS position gyilkolása divekkel?

Annyi lenen a gondom, hogy margin pading 0 mindenhol (* használatával), és van egy menüm az oldal tetején, amit fix-re szeretnék állítani, hogy görgetéskor fent maradjon, DE! a jó isten se tudja miért, de ha CSS-ben, ha jQueryben beállítom a fix pozíciót akár div-re, akár class-ra lejjebb tolja a menüt. Miért?
Képek:
001: 002: 003: 004:

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!