Találatok a következő kifejezésre: HTML kódok hogyan kell megnézni (1 db)

HTML kódok használatánál hogyan kell megnézni a végeredményt. Beírom a kódokat Word Pad-be, utána hogyan tudom megnézni, hogy is néz ki az egész?

Legjobb válasz: Nos, szerintem jobb lenne ha elõbb jegyzettömbbel próbálkoznál. Szerintem könnyebb... Rengeted segítséget találsz ezen a két oldalon: www.candy-shop.hu www.crazy-but-real.com

Nos, szerintem jobb lenne ha elõbb jegyzettömbbel próbálkoznál. Szerintem könnyebb... Rengeted segítséget találsz ezen a két oldalon: http://www.candy-shop.hu http://www.crazy-but-real.com
Le kell mentened a Mentés máskéntnél text formátumban. Ezután megkeresni a Sajátgép mappából indulva a helyet, ahova a file-t mentetted, átnevezni akarmi.htm-re, majd kettõt kattintani rá, és máris megnyitja neked a Windows az alapértelmezett böngészõben.
Talán annyival egészitteném ki az elöttem válaszolot, hogy mentés közben is direkt htmlbe lehet menteni beirod a nevét pl igy név.html és alatta "Save as Type"-nál All Files-t választasz.
A jegyzettömb (notepad.exe) valóban jobb ötlet. Bepötyögöd a kódot, elmented mittoménmi.html néven és ha jól dolgoztál, akkor a böngészõd meg fogja tudni jeleníteni a mûvedet. A WordPad és társai azért nem javallottak, mert ha nem közvetlenül text formátumba mentesz, teleszemetelik szövegformázási kódokkal a kreálmányod, és azonnal hasnyálhatatlanná válik. A notepad viszont bombabiztos. Fontos persze, hogy te szabd meg, melyik fájlnak mi legyen a kiterjesztése, különben az egész mit sem ér. Remélem, tudtam segíteni, sok szerencsét! ...és boldog újévet! (ez utóbbit mindenkinek)
Nos induljunk ki a Te problémádból alapbúól rossz programot használsz! Tudom ajánlani a Putra Writer programot nagyon egyszerû ám de annál okosabb Htm, Html oldal szerkesztõ: mielõtt még bárki is leszólja a fejemet h miért nem irom meg mi a különbség mondom: Htm kiterjesztést gyorsabban kezeli a szám géped és a rendeszere is az oldadnak Html lassabb nem tudom milyen elõnye van mert én htm et használok: adok pl két oldalt amit én szerkesztettem: http://www.eagle-eye-race.atw.hu <===Ezt én terveztem egyedül Illetve http://www.eagle-eye.atw.hu <=== ezt barátom csinálja s tervezi mind a 2-en Putra Writer-t használunk mert abban van egy olyan kis gyors ikon hogy internetes nézés(szal meglátod mit alkottál mintha a neten néznéd)Röviden ennyi és nem jegyzettömb meg ilyenek kellenek ez már 2009 nem 1999 hogy még jegyzettömb de ha nem vagy otthon a html kódokban adok neked olyan oldal linket ahol lehet leszedni kész oldal akat és amit akarsz átirsz/szerkesztesz/én képeket is szoktam cserélni ez is egyszerû. itt az oldal: http://www.freewebsitetemplates.com/ Ha nem érted vegyél fel msn-re és segítek: [email protected]


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Jol csináltam meg a láncolt listás info házim? (c++)

6.2Adott egy egyszeresen láncolt dinamikus lista, amelynek legalább két eleme van. A lista minden elemének urm mezőjében a következő listaelem címét tároljuk, vagy NULL-t, ha nincs következő elem.

while (...)

p=p->urm;

delete p->urm; | free (p->urm);

p->urm=NULL;

Tudva azt, hogy a lista első elemének címét a p változóban tároljuk, a következő kifejezések közül, melyiket kell beírnunk a kipontozott részre ahhoz, hogy a programrész törölje a lista utolsó elemét?

a. p->urm->urm!=NULL b. p->urm!=NULL c. p!=NULL d. p->urm->urm==NULL

MEGOLDÁS: d

7.2 Egy legalább kételemű egyszeresen láncolt dinamikus lista elemeinek info mezőjében egy legtöbb 4 számjegyű természetes számot tárolunk, az urm mezőjében pedig, a lista következő elemének címét, vagy NULL-t ha nincs következő elem.

while (p->urm!=NULL)

{

if (p->urm->info<p->info)

p->urm->info=p->info;

p=p->urm;

}

cout<<p->info;| printf(‘‘%d‘‘,p->info);

Ha a p változó a lista első elemének címét tartalmazza, akkor a mellékelt programrész

végrehajtása után kiírt érték:

a. a lista legkisebb elemének értéke.

b. a lista legnagyobb elemének értéke.

c. a lista utolsó előtti elemének értéke.

d. a lista első elemének értéke

MEGOLDÁS: b

8.4 Egy legkevesebb 4 elemet tartalmazó egyszeresen láncolt listában, minden elem urm mezőjében a következő listaelem címét tároljuk, vagy NULL-t, ha nincs következő elem, az info mezőjében pedig egy egész értéket. Tudva azt, hogy a p változóban a lista első elemének címét tároljuk, írjátok be a kipontozott részekre a megfelelő kifejezéseket úgy, hogy a programrész végrehajtása után, az s változóban a lista elemeinek összege legyen.

s= ……;

while ( …… )

{

p=p->urm;

s=s+p->info;

}

cout<<s; | printf(‘‘%d’’,s)

MEGOLDÁS: s=0; és while(p->urm!=NULL)

9.2 Egy egyszeresen láncolt listában az elemek info mezőjében egy egész számot tárolunk, az urm mezőjében a következő listaelem címét, vagy NULL-t, ha nincs következő elem. A p változó a lista első elemének címét tartalmazza. A lista a következő elemeket tartalmazza, ebben a sorrendben: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. Mi jelenik meg a képernyőn a programrész végrehajtása után?

while(p!=NULL && p->urm!=NULL)

{

cout<<p->info; | printf(‘‘%d’’,p->info);

p->urm=p->urm->urm;

p=p->urm;

}

a. 2 4 6 b. 2 4 6 8 c. 2 4 8 d. 2 5 8 megoldás: d

4

Hogyan csináljak Terraint/Mapot egy játékhoz?

Igazából egy játékba kezdek bele,csak azt fogalmam sincs,hogy mivel csináljak mapot hozzá,egy kis szigetet akarok amit víz vesz körül,mivel lehetne??(programozni tudok..)

4

Milyen programozási nyelveket érdemes megtanulni?

Most kezdtél el sulimban oktatni a programozást, jelenleg pascallal foglalkozunk... Szeretném otthon is folytatni a tanulást, de nem tudom milyen sorrendben és milyen nyelveket érdemes e mellé még tanulnom.

5

Java konstruktorában if feltétel helyes, vagy helytelen?

Van egy osztályom, amelynek 4 adattagja van, és ezek közül az egyik nem lehet negatív értékű. Azon gondolkoztam, hogy ezt a negatív dolgot hol ellenőrizzem le, a konstruktorban, vagy a setter metódusban. A program részlet:

public Point4D(double x, double y, double z, double t) {
super(x, y, z);
if(t >= 0){
this.t = t;
}
}

VAGY

public Point4D(double x, double y, double z, double t) {
super(x, y, z);
this.t = t;

és ehhez a setter metódusban van a feltétel:

public void setT(double t) {
if(t <= 0){
this.t = t;
}
}

A gond ott van, hogy ha a setterrel állítom be az értéket, tehát a második megoldás, akkor példányosításnál elfogadja a negatív értéket is.

Point4D point4d = new Point4D(1.1, 2.2, -3.3, -1);

Viszont nem tudom, hogy az első megoldás helyes-e és szabályos-e?

6

Fontos kérdés! [java vagy pascal]?

Az lenne a dolog, hogy a program egy txt-ben lévő szövegben szavanként a vágólapra tesz, és egy gomb megnyomásával bemásolja, és automatikusan vágólapra teszi a következő szót. Kérlek segítsetek!

17

Egy 10-12 éves gyerek, hogy tud programot írni?

egy oldalon azt olvastam hogy egy 12 éves írt egy operációs rendszert, meg egy másik samp-hez ír csalást

24

C-ben hogy tudok saját függvényt létrehozni?

Olyat szeretnék, ami bekér két integer típusú változót, elvégzi velük a műveletet, és az értéket egy harmadiknak átadja.

10

Ilyeneket hogy kell csinálni?

Sziasztok. Láttam ilyesmi képeket, amik nagyon tetszenek.
Hol lehetne ilyeneket csinálni? Programozással? Vagy csak sima rajz a gépen?

8

Valaki megírná nekem phpban?

5 tizedes pontosan számolja ki hány éves vagy

3

Rendezési algoritmusok használata, de hogyan?

fura a kérdés tudom, az érdekelne hogy hol találhatnék olyan leírást, ami összehasonlítja a rendezési algoritmusokat, hogy melyik milyen esetben teljesít jobban, rosszabbul, vagy ha valaki le tudná írni azt is megköszönném

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!