Találatok a következő kifejezésre: HTML kódok hogyan kell megnézni (1 db)

HTML kódok használatánál hogyan kell megnézni a végeredményt. Beírom a kódokat Word Pad-be, utána hogyan tudom megnézni, hogy is néz ki az egész?

Legjobb válasz: Nos, szerintem jobb lenne ha elõbb jegyzettömbbel próbálkoznál. Szerintem könnyebb... Rengeted segítséget találsz ezen a két oldalon: www.candy-shop.hu www.crazy-but-real.com

Nos, szerintem jobb lenne ha elõbb jegyzettömbbel próbálkoznál. Szerintem könnyebb... Rengeted segítséget találsz ezen a két oldalon: http://www.candy-shop.hu http://www.crazy-but-real.com
Le kell mentened a Mentés máskéntnél text formátumban. Ezután megkeresni a Sajátgép mappából indulva a helyet, ahova a file-t mentetted, átnevezni akarmi.htm-re, majd kettõt kattintani rá, és máris megnyitja neked a Windows az alapértelmezett böngészõben.
Talán annyival egészitteném ki az elöttem válaszolot, hogy mentés közben is direkt htmlbe lehet menteni beirod a nevét pl igy név.html és alatta "Save as Type"-nál All Files-t választasz.
A jegyzettömb (notepad.exe) valóban jobb ötlet. Bepötyögöd a kódot, elmented mittoménmi.html néven és ha jól dolgoztál, akkor a böngészõd meg fogja tudni jeleníteni a mûvedet. A WordPad és társai azért nem javallottak, mert ha nem közvetlenül text formátumba mentesz, teleszemetelik szövegformázási kódokkal a kreálmányod, és azonnal hasnyálhatatlanná válik. A notepad viszont bombabiztos. Fontos persze, hogy te szabd meg, melyik fájlnak mi legyen a kiterjesztése, különben az egész mit sem ér. Remélem, tudtam segíteni, sok szerencsét! ...és boldog újévet! (ez utóbbit mindenkinek)
Nos induljunk ki a Te problémádból alapbúól rossz programot használsz! Tudom ajánlani a Putra Writer programot nagyon egyszerû ám de annál okosabb Htm, Html oldal szerkesztõ: mielõtt még bárki is leszólja a fejemet h miért nem irom meg mi a különbség mondom: Htm kiterjesztést gyorsabban kezeli a szám géped és a rendeszere is az oldadnak Html lassabb nem tudom milyen elõnye van mert én htm et használok: adok pl két oldalt amit én szerkesztettem: http://www.eagle-eye-race.atw.hu <===Ezt én terveztem egyedül Illetve http://www.eagle-eye.atw.hu <=== ezt barátom csinálja s tervezi mind a 2-en Putra Writer-t használunk mert abban van egy olyan kis gyors ikon hogy internetes nézés(szal meglátod mit alkottál mintha a neten néznéd)Röviden ennyi és nem jegyzettömb meg ilyenek kellenek ez már 2009 nem 1999 hogy még jegyzettömb de ha nem vagy otthon a html kódokban adok neked olyan oldal linket ahol lehet leszedni kész oldal akat és amit akarsz átirsz/szerkesztesz/én képeket is szoktam cserélni ez is egyszerû. itt az oldal: http://www.freewebsitetemplates.com/ Ha nem érted vegyél fel msn-re és segítek: [email protected]


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Fitneszterem tulajdonosaként szeretnék mobil applikációt készítettetni. Mennyibe fog kerülni?

Azt szeretném, ha a híreket, árlistát, nyitvatartást stb. meg tudnák nézni a vendégek mobilról is.

Milyen céget keressek ezügyben?

13

C#, email küldés probléma, megoldás?

Rákerestem az email küldésre, de mindegyik vagy hibás volt, vagy nem küldte el vagy nem is tudom, pedig egy csomót találtam.
Ide valaki leírná hogyan kell, melyik mit jelent?

4

C# Mit jelent a kérdőjel a típus után?

public static double? GetParameterDoubleValue( this Element element, BuiltInParameter parameter, DisplayUnitType displayUnitType )
{ ... }

Mit jelent a double után a kérdőjel?

4

Az androidos operációs rendszernél mi a különbség a jailbreak és a rootolás között?

2

C#-ban hogy lehet megírni? (windows indítás után elindul)

Tehát hogy lehet megírni azt hogy az adott programom amit megírtam a Windows indítása után automatikusan elinduljon.
Próbáltam rákeresni, de tulajdonképpen nem is annyira tudom hogy keressek rá. Ha azt meg mondja valaki hogy hogyan keressek rá az is jó.

3

Mekkora programozói tudás kell ahhoz, hogy valaki minimális szintű programozói munkát tudjon vállalni? Mennyi idő kell elsajátítani ezt a tudást? Milyen mélyen kell ismerni az adott programozási nyelv (ek) et a munka vállalásához?

7

C/C++ Biteltolás jobbra: téves az a megfogalmazás hogy ekkor mindig előjelbit lép be az értékbe?

A könyv amiből tanulok szépen leírja hogy hogy van balra meg jobbra aztán meg eléggé bezavar hogy a "jobboldalra történő biteltolás előjeltartó, a legmagasabb helyiértékű előjelbit visszaíródik"

Csináltam egy csomó próbát, és tapasztalataim alapján elmondható mind negatív mind nemnegatív esetekben:

- az értékbe bal oldalról mindig előjelbit lép be
- az értékbe jobb oldalról mindig 0 lép be

Ez elfogadható definíciónak?

9

C/C++: Tömb elhelyezkedése a memóriaterületen, nem értem?

Win32, int típus 4 bájt hosszúságú.

int a[5];

És a tömb elhelyezkedése a memóriában:

a[4] - 16
a[3] - 9
a[2] - 4
a[1] - 1
a[0] - 0

Namost az világos hogy nem biztos hogy a memóriacímek nem feltétlenül 0-tól kezdődnek, de az már nem hogy a köztük lévő távolság miért nem sizeof(int) azaz 4? Többdimenziós tömbök esetén mi a helyzet?

Üdv

3

C/C++: Kérdés a pointeraritmetikával kapcsolatban?

Tehát:

char *sp = "Lafenita";

(1) Ez létrehozza a program statikus memóriaterületén a Lafenita sztringet, pontosabban karaktertömböt, és az sp mutató az első karakterére mutat, ugye?

cout << ++*sp << endl;

(2) Az elsőbbségi szabályoknak megfelelően először az indirektségi hivatkozás kerül végrehajtásra, vagyis a kifejezésben szerepel az "L" karakterre mutató pointer. Ezután növeljük az értékét. A tankönyvemből tudom, hogy ez nem 1 bájttal való elmozdulást jelent, hanem a szomszédos elemre való mozgatást. De a szomszédos elem az nem a memóriaterületen szomszédos elem? Mert az elvileg az "a" betű lenne, ehelyett az ASCII táblán mozgunk mert az eredmény "M". És nem értem hogy miért?

cout << sp << endl;

(3) Kiírjuk az sp mutatót, de se indirektség semmi, és az egész sztring kiírásra kerül. Ez a cout kiírás sajátossága hogy a sztringre mutató pointer kiírásánál a teljes sztringet kiírja automatikusan, vagy én nem értem hogy az "sp" miért adja vissza a teljes sztringet.

Ebben a három kérdésre ha válaszolnátok az sokat segítene nekem. Köszönöm, üdv

12

Hogyan Készítsek Minecraft Kliens-t?

Pl:Mint colos,de őt utálom,ezért akarok saját kliens-t.Programok szükségesek?Esetleg Pénzbe kerül?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!