Találatok a következő kifejezésre: HTML kódok hogyan kell megnézni (1 db)

HTML kódok használatánál hogyan kell megnézni a végeredményt. Beírom a kódokat Word Pad-be, utána hogyan tudom megnézni, hogy is néz ki az egész?

Legjobb válasz: Nos, szerintem jobb lenne ha elõbb jegyzettömbbel próbálkoznál. Szerintem könnyebb... Rengeted segítséget találsz ezen a két oldalon: www.candy-shop.hu www.crazy-but-real.com

Nos, szerintem jobb lenne ha elõbb jegyzettömbbel próbálkoznál. Szerintem könnyebb... Rengeted segítséget találsz ezen a két oldalon: http://www.candy-shop.hu http://www.crazy-but-real.com
Le kell mentened a Mentés máskéntnél text formátumban. Ezután megkeresni a Sajátgép mappából indulva a helyet, ahova a file-t mentetted, átnevezni akarmi.htm-re, majd kettõt kattintani rá, és máris megnyitja neked a Windows az alapértelmezett böngészõben.
Talán annyival egészitteném ki az elöttem válaszolot, hogy mentés közben is direkt htmlbe lehet menteni beirod a nevét pl igy név.html és alatta "Save as Type"-nál All Files-t választasz.
A jegyzettömb (notepad.exe) valóban jobb ötlet. Bepötyögöd a kódot, elmented mittoménmi.html néven és ha jól dolgoztál, akkor a böngészõd meg fogja tudni jeleníteni a mûvedet. A WordPad és társai azért nem javallottak, mert ha nem közvetlenül text formátumba mentesz, teleszemetelik szövegformázási kódokkal a kreálmányod, és azonnal hasnyálhatatlanná válik. A notepad viszont bombabiztos. Fontos persze, hogy te szabd meg, melyik fájlnak mi legyen a kiterjesztése, különben az egész mit sem ér. Remélem, tudtam segíteni, sok szerencsét! ...és boldog újévet! (ez utóbbit mindenkinek)
Nos induljunk ki a Te problémádból alapbúól rossz programot használsz! Tudom ajánlani a Putra Writer programot nagyon egyszerû ám de annál okosabb Htm, Html oldal szerkesztõ: mielõtt még bárki is leszólja a fejemet h miért nem irom meg mi a különbség mondom: Htm kiterjesztést gyorsabban kezeli a szám géped és a rendeszere is az oldadnak Html lassabb nem tudom milyen elõnye van mert én htm et használok: adok pl két oldalt amit én szerkesztettem: http://www.eagle-eye-race.atw.hu <===Ezt én terveztem egyedül Illetve http://www.eagle-eye.atw.hu <=== ezt barátom csinálja s tervezi mind a 2-en Putra Writer-t használunk mert abban van egy olyan kis gyors ikon hogy internetes nézés(szal meglátod mit alkottál mintha a neten néznéd)Röviden ennyi és nem jegyzettömb meg ilyenek kellenek ez már 2009 nem 1999 hogy még jegyzettömb de ha nem vagy otthon a html kódokban adok neked olyan oldal linket ahol lehet leszedni kész oldal akat és amit akarsz átirsz/szerkesztesz/én képeket is szoktam cserélni ez is egyszerû. itt az oldal: http://www.freewebsitetemplates.com/ Ha nem érted vegyél fel msn-re és segítek: [email protected]


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Robot készítése Windows pc ből?

Elsőre baromságnak tűnhet ez a dolog . De ha belegondolsz némely feladathoz talán célszerűbb ez a megoldás .
egy olyan robotot akarok írni ami ha meglát egy embert akkor oda megy hozzá
Van egy atom cpu-s mini számítógépem amire raktam egy arcfelismerő programot (és egy vebkamerát ). Én írtam egy programot ami az alcferismerő adatait beolvassa . Itt jön a probléma .

Hogy tudom usb vagy egyéb porton keresztül rákapcsolni egy elektomos motort a gépre úgy , hogy a programom tudja is kezelni ezt a motrot ? Szóval hogy a programom képes legyen irányítani a motor ki/be kapcsolását és ezáltal tudjon mozogni .

Kérem csak nagyon nyílt emberek válaszoljanak !

1

Hogyan tudok egy függvényben egy statikus és egy nem statikus változónak az értékét kiírni (c++)?

Ha statikus változóval foglalkozok akkor statikus függvényt kell létrehozzak, ha pedig nem statikussal akkor a függvény is ilyen kell legyen. Na de a kettőt nem lehet egy függvényben kiíratni?

pl:

private:
int a;
static int b;

public:
void print(){cout << a << b;}

Ebben az esetben ha a függvényt úgy deklarálnám, hogy static void print(), akkor baj lenne az a-val, ha meg úgy ahogy fent írtam akkor a b-vel van a gond.

A kettőt hogyan lehet "összehozni" anélkül, hogy az a változóból is ne csináljak statikusat?

10

Hogyan lehet NAS-on MineCraft szervert futtatni?

1

A programozó munka tényleg olyan húzós hogy a határidők tegnapra vannak, és annyi munkával jár hogy az ember egészsége is rámegy?

Tudom nem a legjobb kategória, de a programozók ide járnak.

Szóval programozók: tényleg rámegy az egészségetek? Munka mellett mennyi szabadidőtök van? Sportoltok valamit?

Megköszönném a válaszokat, üdv

7

C# video szerver-client stream hogyan?

Hogyan lehetne megoldani? Ezzel próbálkoztam, de nem működik:

0

AZ abs jelentése?

(x+y-abs(x-y))div 2

3

C#-ban vagy turbo pascalban tudok olyan változót használni ami tizedes tört is lehet és azzal valahogy számolni? (főleg osztás és szorzás kéne)

8

Hogyan lehet ellenőrizni php-val hogy egy feltöltendő képfájl érvényes e?

Most itt nem a kiterjesztések ellenőrzésére vagyok kíváncsi (*.jpg,*.gif ect.) hanem ha pl átnevezek egy *.exe fájlt *.jpg-re.
Gondolom valahogyan a fájl header-jét kéne ellenőrizni.
Mivel szokták ezt megoldani?

8

Hogyan oldjam meg C#-ban ezt a feladatot? Kérjen be egész számokat addig, amíg három egymás után beírt szám öosszege 8 nem lesz!

Kérlek írjátok le részletesen!

3

Mappák neveinek átalakítása változókká batch-ban hogyan?

Valami ilyesmire gondolok:
Adott egy könyvtár, amiben van A, B és C nevű mappa, és az itt található mappák neveivel megegyező változókat kellene létrehozni, külön-külön mindegyikre.
Tehát hogy utána ezt meglehessen csinálni:

echo %folder1%
echo %folder2%
echo %folder3%

Kimenet:

A
B
C

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!