Találatok a következő kifejezésre: HCG-line teszt ma (3 db)

HCG-line teszt +, ma Pregimax Plusz halványan lett szintén +, mennyire bizti igy a 2tesz?

Sziasztok!ez a 2tesz már naon kellett,mert pénteken kellettvolna +jönnie,de nem,s a melleim rettenetesen érzékenyek,a bal mellem f?leg,olyan mintha lenne benne 1nagy csomo szerü,de ezt olvastam hofgy a tejmirigy is lehet,a hasam is rettenetesen hasogat,mintha +akarna jönni,de neeem!!!!igy már nagyobb az esély a terhességemre????Kedden tok menni n?gyogyihoz.....

Legjobb válasz: Szerintem baba van a dologban! Gratulálok!!!!

Szerintem baba van a dologban! Gratulálok!!!!
A kérdező hozzászólása: Gondolod télleg?????ez nagy pozitivum.....Köszyke!!!!!!pusssssszzzzzz
Tutira baba van a dologban! Gratulálok!
Ez halál biztos! Gratrulálok, sok sikert és jó egészséget.
A kérdező hozzászólása: Köszike Nektek!!!!majd Kedden megyek dokihoz, s elmesélem Nektek mit is mondott.... s mostmár énis érzem, a hasam fáj--még mindig olyan mintha megakarna jönni, a melleim feszülnek, nagyon érzékenyek, émelygéseim vannak, de hányingerem nincs :-)))) puszi Nektek!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!!!voltam dokinál, azt mondta, uh alapján nemlátott még semmit, de kb 4hetes lehetek, teszt szerint 6hetes.A papíromra azt írta petezsák a méhüregben nemtalálható, az Endometrium 12mm!!!!ez mit jelent, ahogy olvastam itt az írásokat mindenkinél látszódott már a petezsák.....nálam mért nem???? s csak 2hét mulva megyek vissza.....köcci

A teszt ma pozi lett (HCG-line) időn belül, de nem értem, hogy miért? Ma van a nemvárt napja.

mert máj 16-án(ekkor voltam a 16.napon) voltam dokinál és akkor azt mondta, hogy most kés?i peteérésem lesz vagyis esélytelen a hónap, mert kb 18.a körül reped meg és, ha még számolok is akkor sem lehet még pozi a teszt, mert nincs meg az a bizonyos beágyazódási id?, ja és akkor csak 7mm volt a méhnyálkahártyám.

Legjobb válasz: Szerintem ez baba! :)

Szerintem ez baba! :)
Várjuk, hogy írj!:) )
Ez baba!Gratulálok!Azért írj majd.2gyerekes+22hkm
Gratula :) A prolaktinra a gyógyszert abba ne hagyd!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nagyon kedvesek vagytok! Nem nem hagyom, állítólag az 5. hónapig kell szednem, fõleg az adenoma miatt.
Gratulálok kismama :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Reggel megyünk az egyik nõgyógyász barátunkhoz és kapok sárgatesthormont, mert már több, mint egy éve próbálkozunk és annyit mondott, hogy ilyenkor jó lenne, ha elkezdeném ezzel is csökkentenénk a vetélés esélyét. És tanácsára a saját nõdokimhoz jövõhéten megyünk, hogy mit lát, ezt a méhen kívüli terhesség elkerülése végett.
Sok szerencsét és minden jót!
Sok szerencsét!:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Kedvesek vagytok:)
A kérdező hozzászólása: Hamarabb elmentem nõdokihoz:) Eredmény: 17mm méhnyálkahártya és felpuhult méh vagyis még nem látható a zsákocska, de a a doki szerint ez arra utaló jel, így valószínû, hogy késõi peteérés lehetett emiatt nem 5 hetes vagyok, hanem csak 4. 2hét múlva kell mennem megint, addig tûkön fogok ülni és aggódhatok, hogy baba lesz vagy nem.
A felpuhult méh az baba! Ne izgulj! :)
Szia!!Halkan gratula, a méhnyálkahártyád vastagsága alapján is ott van valami!!!:-)Nekem ugyan így volt mindkét lánykámnál, késõi peteérésbõl fogantak, az elsõ UH-n még egyikõjüket sem látták, 14 mm-es volt a nyálkahártyám, 10 nap múlva pedig 2 mm-es volt a drágám!!!Vigyázz magadra, és írd meg, hogy mi volt az UH-on!!Üdv.2 gyerkõcös
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok!Köszönöm a biztató szavakat, nagy szükségem volt rá. Megírom mindenféleképpen:)
Biztos, hogy baba van a dologban!Írj majd feltétlen!2gyerekes+24hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! A doki után még írok nektek:) Nagyon Boldogok vagyunk:D
Gratulálok én is! Boldog baba várást! (K)
Gratulálok, Kismama! :) D
Ez érdekes, mert ha tényleg csak a 16. nap után volt pé-d, akkor még nem mutathatja még ki a teszt. Hány naposak a ciklusaid? Lehet valamit benézett a doki.
A kérdező hozzászólása: 25-26 naposak a ciklusaim, ezért is mondta, hogy esélytelen hónap. Kettõ tüszõt látott az egyik 10, 5mm a másik, pedig 19, 5mm volt és ez utóbbira mondta, hogy még 2-3 nap, de mindegy mert úgyis vékony a méhnyálkahártyám és ezzel le is zárta. Hétfõ vagy Vasárnap reggel csinálok elsõ vizeletbõl még egyet, megírom, hogy fals volt e a mai teszt vagy sem.
hát reméljük pozítív lesz
Ezt nem lehet ilyen pontosan megmondani. Lehet, hogy már 16-án délután megrepedt. És a beágyazódás 6-12 nap általában, tehát ez valószínûleg baba. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon boldogak lennénk, ha végre nekünk is lehetne! A páromnak nem mertem mondani még, majd, ha reggel tesztelek és pozi akkor oda rakom neki a tesztet.
Lehetséges a terhesség. Mindenkinél más ütemben nõ a hcg szintje, illetve nem biztos, hogy annak a tüszõnek kellett 2-3 nap. Ha együtt voltatok a pároddal és el is élveztél, annak hatására akár azonnal megrepedhetett a tüszõ. Nekem volt pozi tesztem ciszta miatt, de az kb 1 héttel a nemvárt után volt csak. Szorítok! 31hkm
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy baba legyen!Írj majd!
Szia!!!Szerintem reménykedhetsz, ez baba lesz:-)Olvastam itt már, és én is csak ezt tudom mondani, hogy akár még aznap kiszabadulhatott az a petesejt, amikor a dokinál voltál...azt elõre még õ sem tudja megmondani napra pontosan.Egyébként meg a 7 mm-es nyálkahártya nagyon jó, az már beágyazódásra képes vastagságú:-)Nekem ennyi volt, amikor késett már egy hete, elmentem UH-ra, nem láttak még semmit, csak ekkora vastagságú nyálkahártyát, és 2 hét múlva már ott volt az embrió is:-)Szorítok nektek!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nagyon aranyosak vagytok. A 14. a 16. és a 18.napon voltunk együtt. Kismamának gratulálok és jó egészséget!
tuti terhes vagy :) majd írj mi lesz reggel a teszttel :) tedd fel annak is a képét. bár ez kicsit homályos de látom rajta a csíkot. 2 kisfiú anyuja
Nekem is volt magas a prolaktin szintem, soha nem csinált két csíkos tesztet.A lányom viszont igen :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm aranyosak vagytok:D Nem tudtam aludni és megcsináltam a tesztet:-) http://kepfeltoltes.hu/view/120527/teszt_II._www.kepfeltolte.. Szerintetek csináljak még szerda környékén is még egy tesztet? A dokit nem akarom elkapkodni, mert csak június 6-án látom értelmét elmenni leghamarabb. Azért pont ez a dátum, mert szerdánként reggel csak. Amúgy még most sem hiszem el, hogy ez velem is megtörténhet, nah már potyognak a könnyeim....
A kérdező hozzászólása: szerdánként reggel ezt elírtam, mert szerdánként rendel:)
itt baba van!Gratulálok!
De jóóó! :) )

Január 29-én nem várt után 1 nappal csináltam egy HCG-line nevû tesztet, pozitív eredménnyel. Majd ma csináltam még egyet egy X-epil olcsóbb teszttel, az meg negatív lett, de továbbra sem jött meg. Járt már így valaki?

Legjobb válasz: Ha még mindig nem jött meg akkor valószínûbb hogy terhes vagy. Mindkettõ reggeli pisi volt? Szerintem a legjobb lenne orvoshoz menni, õ megnézi uh-n.

Ha még mindig nem jött meg akkor valószínûbb hogy terhes vagy. Mindkettõ reggeli pisi volt? Szerintem a legjobb lenne orvoshoz menni, õ megnézi uh-n.
A kérdező hozzászólása: Az X-epil most volt délután, az eslõ reggelibõl. UH-ra korainak tartottam menni, mert úgy tudom csak 6 héttõl mutat valamit.
Szerintem vedd pozitívnak! Az elsõ teszt érzékenyebb lehetett. Ha nem vagy terhes nincs a vizeletben hormon így poxitív sem lehet...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!