Találatok a következő kifejezésre: HA valaki vár az első (10 db)

27 hetes terhes vagyok második babám várom az elsö császár volt, van e valaki aki rendesen szülte a másodikat? Az baj ha a méhlepény pont a vágáson van?

Legjobb válasz: A barátnõmnek azt mondta a szülésznõ, hogy az elsõ császár után nem végeznek újra császárt. Annyi, hogy nem kaphatott fájáserõsítõket. Így is lett. Simán szülte meg a 3560 g-os kisbabát.

A barátnõmnek azt mondta a szülésznõ, hogy az elsõ császár után nem végeznek újra császárt. Annyi, hogy nem kaphatott fájáserõsítõket. Így is lett. Simán szülte meg a 3560 g-os kisbabát.
Az elsõ császár után is végezhetnek újra császárt ha az anyuka, vagy baba érdeke úgy kívánja, viszont ha minden ok, akkor azon lesznek hogy rendes úton szülj.Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Nagyon szeretnék rendesen szülni ha már az elsõ babával nem jött össze.

. Normális az ha egy 14 éves lány szeretné ha valaki kinyalja? Vagy az ha várja az elsõ szexet?

CSAK normális válaszokat kérek...

Legjobb válasz: Tombolnak a hormonok, normális.

Tombolnak a hormonok, normális.
A nemi érésnek ez egy elég fontos szakasza, teljesen normális a szexuális vágy megjelenése, emelkedése, a hormonok miatt van. Ha viszont hagyod, hogy ez irányítson, és emiatt teljesen elveszíted a kontrollt a cselekedeteid felett és meggondolatlanul, felelõtlenül összefekszel valakivel, csak azért, hogy végre túl legyél rajta és enyhüljön a kíváncsiság és a vágy, az gáz :)
Az, hogy fejben meg van rá az igény az normális, de a fizikai megvalósítással bõven ráér még, mert egyáltalán nem áll készem még a szexre, hisz lehet, hogy testileg fejlett, de agyilag messze áll attól, hogy felfogja a szex értelmét, lényegét, szépségét, következményeit és annak felelõsségét :)
3. Az a baj, sokszor 20-25 évesek sem képesek ezeket felfogni. Aki meg ezt szóvá teszi, az prûd, és egyházi.
A kérdező hozzászólása: 3. Van annyi eszem hogy nem fekszek le ennyi idõsen senkivel. :) csak kíváncsi voltam hogy normális e ez
Normalis, de a szexszel varj 4 evet.
teljesen normális, csak legyél türelmes, ne siesd el a dolgot. ráérsz még a szerelmeskedéssel.
A kérdező hozzászólása: Utolsó kettõ. Elmondtam hogy Ennyi idõsen NEEEEM. Még egy jó darabig nem.

HA valaki kisbabát vár az első hónapokban milyen tünetek lehetnek ami babára utal?

Mikor kezd az ember szédülni, émelyegni? Nekem kb. 5 nap múlva nagyon nem kéne megjönnie, de néha úgy érzem, hogy nagyon szédülök, és a fejem is fáj! A számban érzem néha azt a fura ízt, mintha cigiztem volna, és a hasam is szúrkál néha-néha, s?t néha még ezt az érzést a hüvelyemben is érzem. Várom a válaszokat!

Legjobb válasz: a hõd mennyi? amugy nekem is ezek voltak és kiderült hogy baba van a dologban. ha akarsz irhatsz privit.

a hõd mennyi? amugy nekem is ezek voltak és kiderült hogy baba van a dologban. ha akarsz irhatsz privit.
A kérdező hozzászólása: A hõm már 6 napja 37 és 37, 1 között van! mit gondolsz lehet baba?
persze lehet baba. jo a hõd.Minden esélyed megvan .Rendszeres a ciklusod?
nekem pl a számban rosdás izt éreztem. neked ilyne nincs?Meg aztán neméreztem menzis érzéseket. De a mellem sem fájt meg hányingerem sem volt.Ezek nekem késõbb jöttek ki a nemvárt menzitõl kb. 2-3 hétre.
Nekem szinte a beágyazódástól kezdve hányingerem volt, de a legfeltûnõbb a melleim növekedése és feszülése volt. Pár hetes terhesen már hozzá se lehetett érni a melleimhez, annyira fájtak. A hõmet én nem mértem, de a hasam szurkált, azt hittem, meg fog jönni, de nem. Most 27 hetesek vagyunk!:-)) Sok sikert a babához!:-))
Nekem a mellem fajt borzalmasan, a hasam fel volt puffadva, es a gyomrom olyan szinten egett, h az nem igaz. Es ereztem , h mindjart megjon, de ez az erzes kb.a 10 hetig nalam eltartott. Nagyon drukkolok, h babas legyel!!! 19 hetes kismama
Nekem rossz volt a közérzetem, hányingerem volt és nagyon fáradékonyá váltam az elsõ trimeszterben.

Szerintetek nagy gond ha valaki fiatalon lesz anya? (19 éves vagyok és most várom az első babámat, de egyáltalán nem bántam meg)

Legjobb válasz: Szia! Én mindig attól paráztam mikor mentem a vizsgálatokra, hogy lenéznek milyen fiatal vagyok. Nem bántam meg, hogy fiatalon vállaltam babát, legalább nem leszek 50éves mire érettségizik. 22évesen szültem, és most is itt fekszik a 3hónapos kisfiam mellettem. Imádom!!! Sok sikert, és kitartást!

Szia! Én mindig attól paráztam mikor mentem a vizsgálatokra, hogy lenéznek milyen fiatal vagyok. Nem bántam meg, hogy fiatalon vállaltam babát, legalább nem leszek 50éves mire érettségizik. 22évesen szültem, és most is itt fekszik a 3hónapos kisfiam mellettem. Imádom!!! Sok sikert, és kitartást!
Szia! Tök jóóó!!! :D Bocsi a lelkesedésért csak olyan kevesen merik bevállalni fiatalon a picit. Mert azért ez nem kis felelõsség és sokmindennek passzolnia kell. Hány hetes vagy?:) 22 éves 22+4 hetes
Szia! Mindennek megvan az elõnye és a hátránya is. Kinek mi jött be az életben, van aki fiatalon is nagyon boldog és teljes életet él egy gyerekkel, de az ellenkezõje is igaz. Ami nagyon sokat segít az a háttér, mert támogatás nélkül, egyedül ilyen fiatalon nem lehet a gödörbõl kilábalni, mert most már csak levelezõn mehet a tanulás és ahhoz bizony pénz kell, mellette pedig dolgozni valamit, mert a gyereket el is kell tartani. Egyébként ha becsúszott az már nem választás kérdése, és már kár ezen gondolkodnod, mostmár az adódó helyzetet kell megoldani, ami reméljük jól megy majd. 30 hetes km
Szia!Egyáltalán nem gond!Sõt!Gratulálok!Én 17 évesen szültem az elsõ babám és egyáltalán nem bántam meg!Férjemmel azóta is együtt vaygunk és június végére várjuk a kistesót!:) :) Megvan mindenünk, remek anyagi hátterünk!Semmibõl se maradtam ki csak azért, mert fiatalon szültem!Imádok anya lenni!Majd meglátod milyen csodálatos érzés anyának lenni!Mégegyszer gratulálok és sok boldogságot a picihez!24 éves és 33 hetes kismama
Én ennyi idõsen még alkalmatlan lettem volna, így még 10 évet vártam, de ez nem azt jelenti, hogy mindenki ilyen késõn érõ típus :)
Én 24 vagyok és még csak most érzem azt igazán, hogy kinyílik számomra a világ és tele vagyok tervekkel-egyelõre gyerek nélkülikkel. Végzõs vagyok az egyetemen, világot akarok látni, stabil munkát találni, tapasztalni, tapasztalni... én nem vagyok egyelõre kész arra, hogy ilyen változást éljek meg mint egy gyerek születése, nevelése. nem vagyunk egyformák, ha te nem érzed bajnak, hogy ilyen fiatalon gyereket vállaltál, akkor nem is az.
szerintem gond, 19 évesen még nemez a dolgod.mindennek megvan az ideje.megtapasztaltad milyen a világ? az önálló élet? az önellátás? egy jó munka? élvezni a jó munka gyümölcsét és utazgatni? persze most sokan mondják, hogy majd gyerek után ráérsz dolgozni, de sajnos addigra már idõsebb leszel, tapasztalatok nélkül ráadásul gyerekkel. nehezen fognak alkalmazni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat és a véleményt!! És 25 hetes vagyok!
A kérdező hozzászólása: Igazából nem terveztük elõre csak összejött, de ha már így alakult nem tudnék most már máshogyan cselekedni! A szüleim és a párom is támogat akkor nagy gond csak nem lehet ugye?? Persze félek az anyaságtól h valamit "elrontok" vagy nem úgy teszek ahogy kellene, de ugye bele lehet rázódni??
gratulálok:) tök jó:) szerintem a terhesség és a gyerekvállalás egyáltalán nem korfüggõ én így gondolom.mindenki tudja hogy mikor érett meg és azt is hogy kinek szül..én 22 éves vagyok párom 26..9 hét és jön a picur..tervezett volt segítségünk nincs 5 éve vagyunk együtt elég sok problémát megoldottunk már...úgyhogy...:)
szia elõször is gratulálok a babához.Én egy 21 éves 20 hetes kismama vagyok.Nekünk sem tervezett volt de ha már így alakult hát jöjjön.Engem anyukám 17 évesen szült és nagyon jó hogy nincs sok korkülönbség köztünk.Hidd el jó lesz!Mindenkinek boldog babavárást és jó egészséget.
nem baj én is szeretném ha az én csajom 18-19 évesen lenn terhes mire öregek lennék idõs gyerekeink lenének

Ha valaki kisbabát vár, általában rögtön az első menzesz kimarad? Vagy hogyan működik ez?

Ha pl. csak két hét vagy éppen csak néhány nap van a következő menzeszig a fogantatástól számítva, akkor már kimarad a menstruáció vagy gyakran előfordul, hogy még megjön?

Legjobb válasz: Általában már az elsõ kimarad, de hallottam olyat, hogy gyengén megjött még 1-2 hónapig. Álllítlag ilyenkor a szervezet "emlékszik" a menstruációra, és hormonális oka van. Nekem ezt a védõnõ mondta, nem tudom, mennyire igaz. Menstruációkor ugye leválik a méhnyálkahártya, ha pedig az leválik, akkor nem igazán lehet terhesség.

Általában már az elsõ kimarad, de hallottam olyat, hogy gyengén megjött még 1-2 hónapig. Álllítlag ilyenkor a szervezet "emlékszik" a menstruációra, és hormonális oka van. Nekem ezt a védõnõ mondta, nem tudom, mennyire igaz. Menstruációkor ugye leválik a méhnyálkahártya, ha pedig az leválik, akkor nem igazán lehet terhesség.
Nekem elmaradt. Mind a kétszer rögtön. :) De nekem normális hosszúsági ciklusaim voltak mindig... így szerintem peteérésem is akkor volt, amikor kellett lennie.
Nekem még el sem maradt máris pozit teszteltem, de meg se jött!:) 15hkm

Ha valaki kisbabát vár mennyi idő után jönnek az első tünetek és mik azok?

Legjobb válasz: Nekem nagyon fájtak a melleim,és az elsõ perctõl kezdve sokat jártam pisilni.Fõleg éjszaka feszült a hólyagom fájni nem fájt.Szédültem bár a vérhiggító amit akkor szedtem a mellékhatásokban szerepelt meg a hányinger.Persze a mensim se jött meg.Üdv 30hetes kismama

Nekem nagyon fájtak a melleim, és az elsõ perctõl kezdve sokat jártam pisilni.Fõleg éjszaka feszült a hólyagom fájni nem fájt.Szédültem bár a vérhiggító amit akkor szedtem a mellékhatásokban szerepelt meg a hányinger.Persze a mensim se jött meg.Üdv 30hetes kismama
Szia! Túl sok tapasztalatom még nekem sincs, de nekem az elsõ jelek a mellfeszülés, reggeli és esti émelygés voltak, valamint hogy megundorodtam a kávénak még az illatától is. azóta belépett a sorba az erõsödõ hányinger is... 6 hetes kismami
Szia! nekem a mensi kimaradásakor már reggelente hányingerem volt. és fájt a mellem is, de mondjuk az a mensi elõtt is szokott, úgyhogy abból semmilyen következtetést nem vontam le. a 3.napos reggeli rosszúllétnél vettem egy tesztet és + lett, igaz csak halványan :) ez tegnap volt! :)
Szia! Nekem az elsõ tünet puffadás volt, már reggeli ébredés után. Aztán mikor meg kellett volna jönnie, mellfeszülés. Nekem sem minjárt megjö érzésem, sem émelygésem, sem hányingerem nem volt. Mindenkinél változó. 20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de ezek a tünetek mikor jelentkeztek nálatok?

Hogy szerezzek magamnak párt, vagy társat? Mit kell csinálnom? Ha találkozok egy lánnyal elsőnek, akkor miről beszéljek? Nem tudok semmit. Az idegeim sem valami jók és úgy lehet-e szerezni valakit magamnak? Ötleteket várok sziasztok

Legjobb válasz: Gyengébb ideggel is lehet, persze :) Erre nincsenek törvények, de itt van egy-két jó tanács: - Ha találkozol egy lánnyal, lehetõleg ne látszódjon, hogy ideges vagy. Próbálj meg minél hétköznapibb dolgokat felhozni pl. ma a buszon annyi ember volt, hogy alig fértél el, örülsz, hogy idejutottál stb. - Érdemes megdicsérni a lányon valamit, akár a táskáját, cipõjét pólóját, még ha nem is tetszik annyira neked, neki nagyon jól esik majd, hidd el! - Fontos, hogy kérdezgesd, de magadról is árulj el dolgokat! - Lehetõleg ne nagyon hozz fel az elején szomorú, negatív témákat! :) - Mondd el neki, hogy örülsz, hogy találkoztatok, ha van kedve, majd megismételhetnétek:) Hidd el, nem olyan bonyolult:))

Gyengébb ideggel is lehet, persze :) Erre nincsenek törvények, de itt van egy-két jó tanács: - Ha találkozol egy lánnyal, lehetõleg ne látszódjon, hogy ideges vagy. Próbálj meg minél hétköznapibb dolgokat felhozni pl. ma a buszon annyi ember volt, hogy alig fértél el, örülsz, hogy idejutottál stb. - Érdemes megdicsérni a lányon valamit, akár a táskáját, cipõjét pólóját, még ha nem is tetszik annyira neked, neki nagyon jól esik majd, hidd el! - Fontos, hogy kérdezgesd, de magadról is árulj el dolgokat! - Lehetõleg ne nagyon hozz fel az elején szomorú, negatív témákat! :) - Mondd el neki, hogy örülsz, hogy találkoztatok, ha van kedve, majd megismételhetnétek:) Hidd el, nem olyan bonyolult:) )
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a tanácsot , de még az a baj nem találtam

Ha valaki ikreket vár, azt mindjárt az első ultrahangon látja a doki, vagy először egyet, aztán már 2 babát lát?

Legjobb válasz: ha kétpetéû, már korábban látható mert két petezsák van de ha egypetéû akkor csak késõbb, mikor már van szívhang, szerintem

ha kétpetéû, már korábban látható mert két petezsák van de ha egypetéû akkor csak késõbb, mikor már van szívhang, szerintem
Szia! Bár az is lehetséges hogy az eggyik baba takarja a másik babát és nem veszik észre csak késöbb, amikor esetleg kikukucskál a tesó mellöl:) 31hetes kismama:)
Szia. :) Nekem a 20. heti genetikai UH-n vették észre, hogy 2-en vannak a pocakban. Most vagyok velük 33 hetes terhes.

Ha valaki az első pár hétben nem tudja, hogy babát vár, és iszik alkoholt, akkor annak súlyos következményei lehetnek?

Vagy akkor nem is bírja a szervezet és rosszul lesz az illet?, mondjuk rókázik egyb?l?

Legjobb válasz: 1x-i ivásnak(modjuk 1 pohár akármit ) nincs jelentõsége, huzamos ideig van.Doki mondta.. Én az alkohol szagát sem bírtam terhesen..

1x-i ivásnak(modjuk 1 pohár akármit ) nincs jelentõsége, huzamos ideig van.Doki mondta.. Én az alkohol szagát sem bírtam terhesen..
Az elso par hetben meg nincs kovetkezmenye. Eleve 2 het mire a megtermekenyitett petesejt a mehbe jut. A 8-10 hettol mar vigyazni kell, mert akkor alakul ki az idegrendszer
Súlyos következményei a folyamatos és nagyobb mennyiségû alkoholfogyasztásnak vannak a terhesség alatt.
Nem hasznal, de nem igen lesz baja, ha nem ittad magad felreszegre.
Az elsõ pár hétben nincs is biokémiai kapcsolat az embrió és az anya között, de jó lenne leállni az ivással.

Miért van az, ha valaki megtudja, hogy most várjuk a 2. babát, akkor szinte az első kérdés az, hogy tervezett volt?

Az els? gyerek már elmúlt 3 éves, mikor ismét terhes lettem, több mint 4 év lesz köztük, szóval nem kicsi a korkülönbség, mi sem vagyunk már olyan túl fiatalok (de szerintem még öregek sem).

Legjobb válasz: sztem azért mert a mai világban 2 gyerek felnevelése lassan luxusnak számít.(sajnos) Gratulálok!

sztem azért mert a mai világban 2 gyerek felnevelése lassan luxusnak számít.(sajnos) Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: :D Ez jó volt! Nekem az egyik munkatársam mániája, hogy minden nap simizni akar. Már mondtam neki, hogy mire szülök, lemasszírozza az összes hájat rólam, mivel nem is ott simogatja, ahol a baba van (fõleg, mert amikor elkezdte, még csak 12 hetes volt).
Nálunk ugyan ez. Az ismerõsök mindig kérdezték: Lesz kis tesó? Biztos lesz majd tesója stb.... Aztán most 5éves a fiam és jön a tesó, de most meg kérdezgetik tervezett volt? "már megint terhes" ezt hallom vissza. De mit már megint? 5 és fél nem kis korkülönbség :o
Máskülönben meg semmi közük hozzá. Ez intim dolog. Visszaszólnék, hogy igen, szexeltünk jóóó sokat :D
Nekem ikreim vannak és szinte meg vannak botránkozva hogy újra terhes vagyok. pedig ez csak a 2. terhességem. Mikor a ikrek picik voltak akkor is mondták: Fiú-lány? Na ti letudtátok! Falra másztam már ettõl a dumától. Ez van. El kell engedni a fülünk mellett és hülye kérdésre hülye választ adni, kicsit lehetünk irónikusak, hogy érezze az illetõ hogy skh.
Nekünk a 3.-nál volt z a kérdés, pedig én mondtam, hogy 3 gyerekt tervezünk. Amikor a 2. szültett és õ is kislány lett akkor meg nyomták a na majd a 3., mintha azt várták volna hogy tiltakozunk...
Ilyenek az emberek.Mást nem tudok mit mondani.Téged evvel piszkálnak, engem meg avval, hogy mikor jön a második???Holott hallani sem akarok még egy gyermekrõl, de azt õk már nem fogják fel.
3. as, én is fiatalon mentem férjhez, kicsit duci voltam, mindenki babát suttogott a hátam mögött. Esküvõ után jött a kemény élet, meló, stb... és ledobtam több mint 10 kilót. Na, rögtön jött az, hogy elvetéltem, stb...mai napig hiába mondom, hogy nem terveztünk babát, és nem is volt, csak mikor mi akartuk, 3 éves házasság után, akkor is rám ragasztották, hogy baba miatt volt az esküvõ, aztán mégse lett baba.
Mert nem tudnak mást kérdezni... Nálunk 17 hónap van a két baba közt. Meg akartuk elõzni, már szülés után mondogattuk, hogy egy év múlva megint állapotos leszek, mert korán akarjuk a tesót. Ezt mondtuk néha-néha... úgy látszik, senki sem figyelt ránk, mert mikor a nagyobbik 8 hónapos volt, és jött a második, mindenki szomorúan kérdezte: Ó, hát becsúszott? Vigyázni kell ám... gondolom, nem volt tervezett, ilyen korán...stb, stb... Szóval az emberek ma már csak ilyenek. Nem figyelnek rád, aztán megbántanak, és a további válaszokat sem figyelik. Mikor mondtuk, hogy igenis tervezett baba volt, már más kérdés volt terítéken, és mikor jöttek megint babát nézni, volt olyan (akkor már robbantam) aki azzal jött, hogy : hadd nézzem ezt a kis véletlenkét!
Szerintem általában ezt gondolják az emberek... Én fiatalon (relatív) 22 évesen mentem férjhez, 8 hónappal késõbb koraszülött gyermekem született (35, 5 hetes), annyira nem volt vészes, de egy-ketten mégis azt gondolták, hogy a baba miatt házasodtunk össze, amikor a meghívót jó 4-5 hónappal az esküvõ elõtt megkapták. Rosszindulatúak az emberek. Azt hiszik felelõs döntésbõl nem lehet házasság, és gyerek, csak úgy véletlen...
Nálunk ugyanez, csak 3.babával... Sokan azt hiszik, hogy becsúszott gyerekek, pedig mindhárom gyerekem tervezett.
:DDDD
Utolsó, nekem ugyanezt csinálták, de ahogy mondták a tesós dolgot, már simogatták is a ...hájacskámat... mikor kisimogatta magát, mondtam, hogy nem, nem várok babát, most a hájamat simogatta.
Hát én nem így jártam ma, de én is robbantam. 56 kg voltam a terhességem elõtt, most 62 kg vagyok, császároztak, most egy éves múlt a babám. Ma összetalálkoztunk a fönökasszonyommal az utcán, egy szûkebb felsõ volt rajtam és megkérdezte, hogy nini, jön a kistesó? Basszus, több mint 2 hónapja heti 2-3 alkalommal járok zumbára, fogytam is picit, de inkább csak "összébb mentem", nem tudom máshogy kifejezni, van még egy kis hasam, de ez bemart. Nagyon zavar a hasam, elõtte tök lapos volt minden sport nélkül, most meg próbálok valamit tenni ellene és ezt kapom... Bocsi az off-ért, de valamit úgyis találnak ha nem tudnak mit mondani. Ha nem lennél terhes akkor meg az lenne a baj, hogy milyen önzõ vagy, nem lesz kistesója... :(((
11-esnak adok teljes mértékben igazat. Szerintem Kedves Kérdezõ, már az elsõ Babánál is ezen diskurálnak az emberek, holott tényleg senkinek semmi köze hozzá...Meg annyira lényegtelen(11-esnél jól leírva). Mi megszakítással védekezünk már évek óta, tehát nyilván tudjuk, ez nem sokat ér, úgy vagyunk vele, hogy a Sorsra bízzuk ezt a dolgot, ha jönnie kell "be fog csúszni" így is. Most akkor kérdezem Én, ezt minek titulálnátok? Mit mondjak majd, ha megkérdezik?:D
Nem is értem az ilyen embereket.... most összeszámoltam, 3 ember van a világon akitõl ezt megkérdezném, az egyik a húgom, a másik az öcsém, harmadik egy nagyon jó barátnõm :-) Tõlük sem szemrehányóan, csak velük ez nem tabutéma. Amúgy nem értem, miért kérdezik. Tényleg. Kíváncsiak, meglepõdnek, ki akarnak beszélni, bírálni a döntést.
Én ezt tapasztalom: - Csak egy gyereked van? Kellene neki egy testvér. Mikor lesz? Kis korkülönbség a jó - Két gyerek, ha különnemû: szerencsések vagytok. Ha egynemû: jajj ti szegények. - 3. babánál: tervezett volt? jézus, ez komoly? bátrak/felelõlenek vagytok, 5-ig meg sem álltok? Szóval általában a 2 gyerek az elfogadott manapság. Én legalábbis sorra ezt tapasztalom.
Dettó. Most lett 11 hónapos a lányom, jövõ héten leszk 12 hetes. Szándékosan kis korkülönbséget akartunk, az más kérdés, hogy mi magunk lepõdtünk meg a legjobban, hogy az 1. hónapban, normál ciklus nélkül összejött. Mégis mindenki azt kérdezte a családban, hogy így terveztük, vagy véletlen? Nagypapám frappánsan megfogalmazta: mondjuk azt, hogy nem véletlen, hanem rendszeresen csináltuk. :-) A 2. gyerek már nem akkora szenzáció, csak nekünk, és a hozzánk közel álló rokonoknak, barátoknak. A távolabbi rokonok, ismerõsök másképp reagálnak.
Én azt szoktam erre válaszolni: Jah tervezetlen gyerek ez, keményen csak egy-két hónapot gyúrtunk rá. :) Egyébként errõl a tervezem nem tervezem dologról meg van a véleményem. Tulajdonképpen nem ez számít, hanem inkább az, hogy a továbbiakban vállalom/vállaljuk, vagy nem. Mert ha vállaljuk, akkor onnantól kezdve számít, hogy mennyire volt gondolatban? Mert onnantól kezdve ott van, és nem csak gondolatban...
A kérdező hozzászólása: Nálam is ez volt eddig a téma. Mikor lesz kistesó? Mindig azt mondtam rá, hogy majd.. Most hogy azt mondom hogy karácsonyra, rögtön az a kérdés, hogy terveztétek?
Pont a múlt héten történt, egy éves kicsim van, félidõs vagyok a tesóval (nagyon is tervezett, hõmérõs módszerrel ellenõrzött baba, szóval nem becsúszott), látja egy néni, erre kérdi: megint baba lesz? Mondom, igen. Válasz: Hát nem baj, ha már így sikerült, majd csak lesz valahogy. Azt hittem, mosolyogva megfojtom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!