Találatok a következő kifejezésre: HA már hónapja (888 db)

Férfiak/fiúk! Ha már hónapok óta próbálsz közel kerülni a lányhoz de a lány megmondta neked, hogy nem fog veled kezdeni, de még mindig fűzöd az miért van? Ennyire szexelni akar vagy szerelmes?

A lány csúnyán beszél és viselkedik vele és már azt is mondta,hogy menj el innen mert nem hiányznál neki de nem használ. 27 éves a fiú a lány 23

Legjobb válasz: Valamilyenfajta függõséget él meg veled kapcsolatban. Ne vele foglalkozz, az õ érzésein nem tudsz változtatni, te csak annyit tehetsz, hogy megszakítasz vele mindenféle kapcsolatot, ha nem válaszolsz az SMS-ekre, a hívásait nem veszed fel, stb. akkor egy idõ után fel fogja adni. Ilyen esetben általában minimum 30 nap no kontakt kell ahhoz, hogy kitisztuljon a feje és elinduljon egy elengedési folyamat. Egy jó tanács: azon gondolkodj el, hogy miért történik ez veled? Mit mutat ez a helyzet számodra? Mit testesít meg az adott személy az életedben? Esetleg milyen elnyomott érzés van ennek az egésznek a hátterében? Te élted már meg, hogy valaki kellett volna neked nagyon de téged elutasítottak?

Valamilyenfajta függõséget él meg veled kapcsolatban. Ne vele foglalkozz, az õ érzésein nem tudsz változtatni, te csak annyit tehetsz, hogy megszakítasz vele mindenféle kapcsolatot, ha nem válaszolsz az SMS-ekre, a hívásait nem veszed fel, stb. akkor egy idõ után fel fogja adni. Ilyen esetben általában minimum 30 nap no kontakt kell ahhoz, hogy kitisztuljon a feje és elinduljon egy elengedési folyamat. Egy jó tanács: azon gondolkodj el, hogy miért történik ez veled? Mit mutat ez a helyzet számodra? Mit testesít meg az adott személy az életedben? Esetleg milyen elnyomott érzés van ennek az egésznek a hátterében? Te élted már meg, hogy valaki kellett volna neked nagyon de téged elutasítottak?
biztos érzi hogy a lány nem volt elég határozott amikor ezt mondta, és igazából csak kéreti magát
Amelyik szekér nem vesz fel, az után ne fuss. Miért nem keresel másikat?
A kérdező hozzászólása: Ne félts te engem!
nem mondtam hogy féltelek :P de ha akarod.. :)
mit, hogy féltsed? ...lol remek beszélgetés
ha valami nem tetszik ellehet menni ;)
A kérdező hozzászólása: Ha szeretnél félteni ...:)
hát ha te akarod.. :P
A kérdező hozzászólása: Nem is tudom...:) ahogy szeretnéd :)
te hogy szeretnéd? :)
A kérdező hozzászólása: Találd ki!:-P
nemismerlek annyira hogy tudjam mit szeretnél :o :D
A kérdező hozzászólása: Azt, amit a többi lány :)
hát én nem vagyok gondolatolvasó :/ eddig se tudtam hogy mit akartak ha nem monták el :/
tedd is meg!
A kérdező hozzászólása: Meg is fogom.
A kérdező hozzászólása: Szeretnéd, hogy leutánozzam ? :)
hát ha te szeretnéd. :)
juj..... ami a kérdést illeti kérdezõ, igen szerintem ennyire szexelni akar, az össze mindenbõl amit írsz ez jön le, nem fogja miattad otthagyni a feleségét, a családját..
A kérdező hozzászólása: Mondjál vmit és leutánzom :) Igen, ezt én is tudom, tisztában vagyok vele, hogy nem hagyná ott a családját.
majd privibe beszélgetünk arról :) itt a kérdésre kell válaszolni :P szóval kérdezd meg töle hogy mi kell neki kellesz-e neki meg ilyenek ki kell faggatni ha már nem mond semmit..!
A kérdező hozzászólása: Úgy bizony itt a kérdésre kell válaszolni :-P Vaggatnám én elhiheted de ha neki lakat van a száján... Ha meg rákérdeznék hogy kellek e neki...vajon mit mondana ? Lehet azt amit a múltkor. Csak állna és nézne közben mosolyogna
A kérdező hozzászólása: Úgy bizony itt a kérdésre kell válaszolni :-P Faggatnám én elhiheted de ha neki lakat van a száján... Ha meg rákérdeznék hogy kellek e neki...vajon mit mondana ? Lehet azt amit a múltkor. Csak állna és nézne közben mosolyogna
na igen :P akkor kell leadni egy nagy taslit neki és mondani hogy vagy mond valamit vagy elmész és kész..
A kérdező hozzászólása: Azt hiszed nem adnék?! Úgy pofán b...ám, hogy még él megemlegetí!
de ne csak mond! tedd is meg!!!
A kérdező hozzászólása: Ha lett volna már lehetõségem rá megtettem volna
amikor lesz tedd meg!
de neked elég egy igen/nemet mondanod! :P
A kérdező hozzászólása: Igen :)
egen :P kövi téma :P
A kérdező hozzászólása: Dobjál fel vmi témát.:P
ugyse kapod el! :P
A kérdező hozzászólása: Dehogynem ! :-P
hát nemis tudom :P mondj te eggyet :D
A kérdező hozzászólása: Most nem jutt eszembe semmi.
elég ha visszairsz majd ott folytatjuk :)
A kérdező hozzászólása: Hol folytatjuk?
hát priviben :P
de ha jó itt is-ott is írni akkor nekem mindegy :)
A kérdező hozzászólása: Mivel a kérdéshez már nem igen tudunk mit írni priviben jobb lesz.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezt megbeszéltük :)
na jó legyen úgy! :D
A kérdező hozzászólása: Engem és mivel a bõröm is hozzám tartozik így azt is! :) :-P
akkor majd én féltelek :D
A kérdező hozzászólása: Jó :)
és mitöl féltselek?
A kérdező hozzászólása: Amitõl akarsz.
még a széltöl is? :P
A kérdező hozzászólása: Igen :-P mert felkap és elrepít :) és ráadásul jobban barnít mint a nap :-P
akkor attól is :P és a naptól is? :D
A kérdező hozzászólása: Csak délelõtt 11-12 és délután 3 óra között :D
ááá idöre nem kötött :P
A kérdező hozzászólása: Dehogynem! :D ilyenkor pirít a legjobban :) és óvni kell engem is meg a bõröm is :)
a-a :P de most akkor kit "féltsek" (mert te védésröl beszélsz :P) téged vagy a böröd? :o :D
oké :)
ez a szerelem abba bizotsíthatlak ha a férfi nem adja fel amikor lekoptatod akkor becsüld meg azt a férfit
nalátod :) akkor mitöl félsz? megprobálni megtudod csak amint mondtam hogy határokkal ismerkedj vele össze addig még nem tudod biztosra hogy ö mit szeretne és kész! ;)
A kérdező hozzászólása: Hogy mitõl félek? Attól, hogy kihasznál, átver és összetöri a szívem! Elhiteti velem mennyire akar, mennyire szeret meg ilyenek és miután megkapta amit akart kidob mint egy rühes kutyát!
ezért mondtam hogy figyelj és ismerd ki! addig ne adjál neki semmi olyat amit szeretne amig ugy nem döntesz hogy biztosra nem mész! de ha nem próbálod meg akkor lehet kihagysz valami olyat amit lehet hogy sose fogsz újra kapni..
A kérdező hozzászólása: Lehetetlen kiismerni! Már jó pár hónaoja ismerem de nem tudok rajta eligazodni!
mindenkit kilehet ismerni! :) csak sokat kell vele lenni/beszélni.
A kérdező hozzászólása: Hát együtt lenni vele nem tudok. Még beszélgetni sem tudunk sokat csak pár szót.
azért azt kell megoldanod hogy sokat legalább beszélgessetek mert hiába ismered jó pár hónapja ha 1x-2x beszélgettek csak.. :/
A kérdező hozzászólása: Hogy beszéljek vele? Én is dolgozom õ is nem is egy helyen lakunk. Meg....nem is olyan egyszerû a mi dolgunk.
hát mindent meglehet oldani! pl.: szünetben vagy este mikor hazaértek meg ilyenek.. valmit kitaláltok hogy beszélgessetek. meg pár hétvégi napon taliztok egy megbeszélt helyen meg ilyesmi! :) de olyan nincs hogy nincs semmi idötök arra hogy megismerjétek egymást!!
A kérdező hozzászólása: Még nekem lenne is idõm rá mert nem sokáig dolgozom. De õ egyrészt mentõzik másrészt a bolttal is van és több falut is bejár és olyan fél 7 körül ér haza. Idáig még okés is lenne, csakhogy nem egy helyen lakun. Én hajdú-biharban õ békésben bár a távolság nem is olyan nagy köztünk mert a két falu közel van egymáshoz. (pontosan hány km nemtom). És ami a leginkább akadályozó tényezõ és lehet ezután mindent másképp látsz, hogy családos....
Hát ha fél hét körl ér haza akkor utánna tudtok azért beszélni az még megoldható akkor.. és ha közel laktok akkor jobban meglehet találni hogy hol is legyetek nem kell nagy távokat menni.. de azt hogy családos azt hogy érted?? van felesége meg gyerekei?
A kérdező hozzászólása: Nem engednek úgy se hogy fogdosson. Õszintén? Szeretem. Odavagyok érte.
hát határok. pl: nem engeded magad hogy hozzádérjen helyelen meg ilyenek. de ha teis nehezen tudod magad türtöztetni azellen hogy beszélj vele akkor teis érzel/vonzódsz valamilyen szinten hozzá ;)
A kérdező hozzászólása: Határok? Pl? Olyan bonyolult ez az egész helyzet vele! Fõleg ezek után amit írtam történt.(mikor megkérdeztem mit akar ). Azóta látni sem akarom nem hogy beszélni..! Pedig olyan nehéz megállni...
az a csávó szerelmes akármit mondhatsz neki nem fog elmenni egy megoldás van ha teljesen megszakítasz vele minden kapcsolatot ha neked tényleg nem kell
Kislány, el vagy tévedve, csak szexért egyik pasi sem megy el eddig, szeret téged. Idõvel azért értenék a szóból, ha nem kellek, de túl könnyen nem adnám fel. Esetleg hagynám a lányt egy darabig, mert nem jó túlzottan nyomulni, csak elüldözném magamtól.
A kérdező hozzászólása: Azért kedves Viktor1234 mert nem a fiú vagyok ebben a történetben hanem a lány.
biztos hogy szerelem! :) hisz ha csak arra kellenél nem próbálkozna újra meg újra..
A kérdező hozzászólása: Akkor mikor kérdeztem, hogy mi a szándéka élvezi-e mikor a dolgait csinálja miért nem mondta el, hogy szeret vagy legalább is érez vmit miért állt és csak nézett, mosolygott mindent mondott csak a kérdésemre nem válaszolt aztán mikor még egyszer megkérdeztem azt mondta nincs szándéka. És mikor mondtam neki, hogy akkor hagyja abba azt mondta jó de mikor eljöttem azért még gyorsan megkérdezte, hogy akkor ne csináljam?
hát csak nem meri bevallani vagy ilyenek. de ha még mindig probálkozik akkor te döntsd el hogy te mit szeretnél tölle és ha ugyvan tegyél is a döntésedért! :)
A kérdező hozzászólása: Én meg simán kinézem belõle, hogy csak azt akarja! Hisz a pasik bármire képesek egy kis szexért! Hogy ezek után is próbálkozna azt csak akkor tudnám meg, ha beszélnék vele de én ezek után úgy döntöttem nem akarom látni! Eddig sem hittem el, hogy szeret hiába írjátok mind azt ezek után meg pláne.
ez a te döntésed! te tudod mit szeretnél. de nem minden pasi egyfoma! amugyse biztos h csak azért probálkozik ennyiszer mert b***ni akar..
akkor hagyd már a pitsába kérdezõ, hülye nyomorék, akkor meg mond neki azt, nem akar semmit persze, csak simogatni meg minden.. persze felvállalni a felsõséget óóó azt már nem akkor meg mond neki, hogy akkor meg hagyjál békén, ha nem akarsz semmit, és csak vihogni tudsz mint egy hiéna a kopj le a francba és tûnj el, persze határozottan
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló: az elsõ részt a kommentedbõl azt most kötözködésbõl írtad vagy komolyan?
biztos valaki olyan volt (13) aki már ebben bennevolt csak neki nem ugy jött össze.. de mondom ne itélkezz csak abbol amit irunk meg amit látsz lehet hogy tényleg tetszel neki és lehet hogy lesz valami csak hagynod kéne hogy alakuljon a dolog. persze csak határok között!
A kérdező hozzászólása: Igen úgy. Csak egy gyereke van. A nejének van már két nagyobb gyereke de õk nem az övéi. Nem tudom mennyire igaz, de õ úgy mondta nekem nem jó a viszonyuk, és ha nem lenne a gyerek már rég nem lennének együtt...ez mondjuk lehet sablon szöveg is de viszont a munkatársa azt mondta elég gyakran szoktak gondok lenni náluk.
hát az még nem nagy akadály! :) ha tényleg akar téged akkor ugyis elválnak.. ha meg nem akkor nem szeret anyira.. :/ kérdezd meg tudd meg döntsd el :) de attól hogy van gyereke az nem akadály :) szerintem bár ezt is csak te tudod hogy jó.. :)
nem kell róla tudnia :) kerüld el azt hogy elmondasz bármit is arról hogy szereted! kicsit nehéz de meg lehet oldani :) mert ha elmondod és ö nem is szeret kihasznál(hat)ja ezt :/
ha meg véletlen elmondanád akkor már csak magadban bizhatsz hogy mit hiszel neki :)
A kérdező hozzászólása: Egy szavát sem hiszem el! Azt se hittem el, hogy mentõzik, amíg meg nem mutatta az igazolványát.
de ne legyél ilyen :) igaz én se hiszek már senkineksem de nekem van okom rá...
A kérdező hozzászólása: Neked mi az okod? Nekem is van..
hát az hosszú is meg igy túl publikus.. mert neked mi?
A kérdező hozzászólása: Hát az hosszú is meg túl publikus :-D de ha gondolod privátban elmondhatod.
jaj most felhasználja ellenem a saját szövegem :P hát ha szeretnéd irhatsz nyugottan! :D
A kérdező hozzászólása: Természetesen :-P
:D
A kérdező hozzászólása: :-P
A kérdező hozzászólása: Hát...nem is tudom. Én sosem kezdtem ki senkivel. Hogy lépne-e azt nem tudom. Csak félek hogy így akkor megtudja hogy szeretem és ha már nem akarna semmit kihasználná a helyzetet, mondván :"hogy bár már nem akarok semmit tõle de ha már itt van....megd*gom."
A kérdező hozzászólása: Hát...nem is tudom. Én sosem kezdtem ki senkivel. Hogy lépne-e azt nem tudom. Csak félek hogy így akkor megtudja hogy szeretem és ha már nem akarna semmit kihasználná a helyzetet, mondván :"hogy bár már nem akarok semmit tõle de ha már itt van....megdugom.
hát most te kezd el (ne nyomulosan mert az nemjó) meg lehet próbálni ha igyse akkor hagyd ha nem lép ö ezek után akkor nem ér semmit az egész..
A kérdező hozzászólása: Még így is azt mondod szeret, hogy tudod nõs és gyereke van? Megkérdezhetem hány éves vagy?
hát igy nem 100%-ék de ha anyira csak a sex kellene neki akkor mást is találhatott volna.. de ezt én igy nem tudom mert én nem ismerlek se téged se öt igy ezt ti tudjátok ahogy lássátok. 17 vagyok de ez szerintem nem számit
A kérdező hozzászólása: Ki tudja hogy nem hány lánnyal kezd ki útja során..
hát lehet :/ nem tudom mint montam nem ismerlek titeket de amit igy mondasz nem olyan pozitiv dolgok :/
A kérdező hozzászólása: Hát nem... Csak akkor azt nem tudom mikor a múltkor véletlenül összefutottunk miért nézett mikor megmondtam neki hogy ha nem akar semmit akkor ne bámuljon ?Csak fél szemmel néztem de úgy láttam hogy néz, aztán mikor jöttem vissza õ még arra járt és mikor elmentem elõtte akkor is nézett bár igaz nem köszönetünket egymásnak. De mikor mentem inni valóért akkor már szemtõl-szembe láttuk egymást és ekkor is nézett.
akkor csak akar valamit csak meg kell tudni mit. lehet hogy nem akarja elmondani csak azért nem mond semmit
A kérdező hozzászólása: Én is ezt szeretném megtudni de ha nem akarja elmondani akkor sosem fogom megtudni.
hát próbáld faggatni vedd rá hogy elmondja mert igy nem jó se neki se neked :/
A kérdező hozzászólása: Igen de hogy?
hát mikor beszélgettek akkor kapcsolodj arra hogy mi van veletek miért beszélgettek mikor hogy ismertétek meg egymást és szép lassan adagold be azt hogy mi van köztetek mit akar hátha megnyilik
A kérdező hozzászólása: Õ kezdett el velem beszélgetni, õ mondta, hogy ne siessek már úgy én hozzá sem szóltam.
azt hittem eztis leutánozod :P

Lányok, ha már hónapok óta beszélgettek egy sráccal a neten minden nap és lelki társakká is váltatok, miért nem akartok mégsem találkozni vele?

Képcsere volt, nem lépett le senki. Tehát ne gyertek azzal, h nem tetszel a lánynak. Távolság az van rendesen, de nem áthidalhatatlan. Akad életkorból való különbség is. 9 év srác javára, aki huszonéves, a lány tizenéves kora közepén van túl épp. Miért nem akartok talizni ilyen esetben?

Legjobb válasz: Szoval te 25 vagy a lany 16. Tulidos vagy hozza. Talalj egy magadhoz valot. Nem tartod kicsit szanalmasnak, hogy egy 9 evvel fiatalabb csajjal kavarsz? Tiszta szegyen...

Szoval te 25 vagy a lany 16. Tulidos vagy hozza. Talalj egy magadhoz valot. Nem tartod kicsit szanalmasnak, hogy egy 9 evvel fiatalabb csajjal kavarsz? Tiszta szegyen...
nagyon balfek vagy, ha egy 9 evvel fiatalabb lanyra nyomulsz
A kérdező hozzászólása: Ki kavar? Nem is találkoztunk még! :D Kösz a jóindulatot. Nem errõl van szó gyerekek. Arról van szó, h qrvára nem tudtok olvasni. Oda van írva, h lelkitársak lettünk. Minden nap beszélünk és igényeljük egymás társaságát. Szexuális levelezéseket is folytatunk. Ja, hogy irigy kutyák vagytok? Akkor koccoljatok a túróba. Értelmes válaszokat akarok.
Miert lennek irigy? Van baratnom, akivel nagyon jol megvagyok lassan 3 eve, te meg egy gyerekkel kavarsz. Erre, hogy legyen az ember irigy? Csak balfa$z vagy, ennyi
Nemlenne gond vele, ha nem 16 lenne. En kicsit cikinek talalnam, nincs szo irigysegrol. Csak arrol van szo, hogy egy kulso szemlelonek az jon le mintha egy ronda nom lenne, hogy csak erre vagyok kepes. Egy kis 16 evest nagyon nagy kihivas lehet osszeszedni. Meg facen is jelolnek kis pitsak de torlom oket automatice. De te dolgod, csak szanalom, csupan ennyi. Joejszakat!

Mikor jöhet meg, ha már hónapok óta van "fehér folyás? "

14/l

Legjobb válasz: nekem 2 évig volt elõtte ... ez nagyon változó szerintem ;)

nekem 2 évig volt elõtte ... ez nagyon változó szerintem ;)
A kérdező hozzászólása: húha, 2 évig?? akkor még várhatok... :/
Általában 1-2 évvel a fehérfolyás kezdete után jön meg a menstruáció, de van akinek elõbb, van akinek késõbb. 16 éves korodig nem kell aggódnod. Ha addig sem menstruálsz, akkor orvoshoz kell menned!
MINDENKINEL VALATOZOO valakinek 6 hoonap vanakinek 12 hoonap van hogy 2 ev mindenkinel mas

Ha már hónapok óta mindig ugyanarról a lányismerősömről ábrándozva verem ki a farkam, akkor szerelmes vagyok belé?

Legjobb válasz: Nem biztos,hogy szerelmes vagy belé,de az biztos,hogy tetszik neked

Nem biztos, hogy szerelmes vagy belé, de az biztos, hogy tetszik neked
O_0"" Hát nálam kicsit mást jelent a szerelem ... Inkáb érzelmeket mint testi örömöket lehet , h csak szimplán nagyon vonzónak, izgatónak találod és szeretnél 1 jót szexelni vele.. Ha szerelmes lenél inkább a személyisége varázsolna el ..
utolsóval értek egyet.
én szoktam verni arról fantáziálva, akibe szerelmes vagyok, ha MÉG nem szexeltem vele. de szoktam fantáziálni olyanokkal is, akik csak baromira bejönnek, de nincs érzelem. Ha viszont valaki megvolt, megvan, s van vagy volt vele szex, akkor már nem fantáziálok róla a jövõben.

Ha 5 hónap után van barna folyásom az már jót jelent? Abbahagytam a fogamzásgátlót, és azóta nem jött meg.

nem rendes menzesz jelentkezett, de már 2 napja barnás folyásom van

Legjobb válasz: Én már réges rég orvoshoz mentem volna. Ha egy-két hónapig kimarad, az még elmegy, de öt hónap...az rengeteg.

Én már réges rég orvoshoz mentem volna. Ha egy-két hónapig kimarad, az még elmegy, de öt hónap...az rengeteg.
Nekem most négy hónapig maradt ki, pedig gyógyszert sem szedtem soha. Hasi ultrahangra mentem, ott látták, hogy nincs gond, tehát csak hormon oka lehet. Ez azért már egyfajta megnyugvás alapból, szóval azért oda a helyedben elmennék. Akartak volna kivizsgálásra küldeni, de tegnap megjött végre. :) (Sosem hittem volna, hogy a menstruáció "végre" lesz...)
Micsoda? 5 hónapja abbahagytad a fogamzásgátlót és még mindig nem jött meg rendesen? Orvos...
A kérdező hozzászólása: úgy tudom 6 hónapig normális, ha nem jött meg, hiszen idõ míg kiürül teljesen... Meg 5 évig szedtem, tehát azért idõ kell, hogy észhez térjen a petefészkem. De akkor elmegyek dokihoz. Köszi a válaszokat
Hát, marhára nem normális, ezt nem tudom honnan szedted:S
szia! Én tegnap hagytam abba 2 és fél év után. Nekem 3-4 hónapot mondtak, mire kiürülhet. Majd meglátom, mi lesz. Mondjuk én erõset szedtem, mert a gyengétõl véreztem egy hónapig.

Ha már 2 hónapja megigényeltem a Tgyás-t, és nem utalják ebben a hónapban sem, akkor kit kell felhívjak? Jár már így valaki?

Legjobb válasz: én igen, és gyes lett belõle, de azt meg csak 2 hónapra visszamenõleg kapjuk mag, így buktunk egy kis pénzt :( a telefonszám már nincs meg h kit kerestem ,de egy napig telefonáltam utánna :( :S a teve utcába telefonáltam azt tudom.

én igen, és gyes lett belõle, de azt meg csak 2 hónapra visszamenõleg kapjuk mag, így buktunk egy kis pénzt :( a telefonszám már nincs meg h kit kerestem , de egy napig telefonáltam utánna :( :S a teve utcába telefonáltam azt tudom.
Én személyesen mentem be mert a telefonos ügyintézéssel nem mentem semmire. Muszály volt utánajárni mert hát ugye mindenki pénzbõl él. Minden papíromat vittem magammal. Következõ utalásnál már utalták is. Elnézést kértem mert valamiért "pihenõbe "rakták az ügyemet.
A kérdező hozzászólása: Miért csak Gyes-t kaptál? Megtudhatom? Nálam is esélyes ez.

Ha e-honap végén (24. -e körul) szuletik a baba akkor jövő honapban már jár utánna a családi potlék?

Legjobb válasz: Jövõ hónapra biztosan, de én úgy tudom, erre a hónapra is megadják.

Jövõ hónapra biztosan, de én úgy tudom, erre a hónapra is megadják.
Igen, már arra a hónapra is jár, amelyikben a baba megszületik.
A kérdező hozzászólása: elnézést úgy értettem hogy erre a honapra(amit jövõ honap elején utalnak).köszönöm a válaszokat! és ha Én már kapok nagyob gyerekek után családit akkor mit kell benyújtani az igényléshez?illetve meddig kell benyujtanom hogy áprilisban már a kicsi után is megkapjuk?gondolom hoközben nem utalnak családit, ugye?
Van az OEP honlapján adatlap, azt is beküldheted, vagy személyesen. Ugyanazt kell kitölteni, mint a többi gyereknél, csak már fel kell tüntetni a picit is. Születése után adható be az igényléás, mivel rá kell írni a születési dátumot. Következõ hó 3-án kapod meg egyösszegben.
Igen, már jár utána, a teljes összeg.De hogy mikor kapod meg, az attól függ, mennyi idõ alatt dolgozzák fel az adatokat. De nem ugyanazt a papírt kell kitöltened, mint az elsõ gyereknél, hanem egy módosító papírt. Sajnos a papír hivatalos nevét nem tudom, de utánanézek, és ha megtudom még írok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
Megkapod erre a hónapra is, még ha az utolsó napján születik is.Én is mostanra várom a bébit.:o))
Egy fontos apróság! Visszamenõleg 6 hónapra is jár amíg meg nem születik csak ezt nem reklámozzák sehol. Anno én is késõbb tudtam meg csak azon a kérdésen lepõdtem meg az ûrlapon hogy mikortól igényli a családi pótlékot. Én is bosszankodtam rajta amikor megszületik akkortól gondoltam és rosszul tettem. elestem hat havi pótléktól.

Ha már 1 hónapja szedem a fogamzásgátlót (mirabella) akkor már belém élvezhet a párom? Igen tudom h akkor sem 100%-os a védelem, de azért már ennyi idő után biztonságos?

Legjobb válasz: Tuti, hogy kevesebb idõ alatt is meghozza a maximális védettséget (amit a betegtájékoztatóban leírnak), tehát igen, 1 hónap elég.

Tuti, hogy kevesebb idõ alatt is meghozza a maximális védettséget (amit a betegtájékoztatóban leírnak), tehát igen, 1 hónap elég.
Betegtájékoztatót olvastad-e már? Abban minden pontosan le van írva!
Szerintem ebben akkor sincs semmi logika. Le van írva a papírra, nyilván mi is azt ismerjük! Plusz van ez a szájhagyomány az egy hónapról... De gondolj már bele, arra a kis papírosra nem hasraütésszerûen írják ám rá, hogy 1 hét után véd....(pl.)
A betegtájékoztatónál pontosabban senki sem tudja.:) És ha valaki éppen félreértesülten azt tudja, hogy 3 hónap után hat, akkor annak hiszel?
Minek szeded ha nem olvasod el a betegtájékoztatót?
1 hét után védettséget adnak egyes tabletták. ha a menszesz elsõ napjától kezded el szedni, akkor a betegtájékoztató szerint már az elsõ naptól kezdve védett vagy. másfelõl, ha nem bízol a betegtájékoztatóban, akkor miért nem kérdezed meg a nõgyógyászodat? :D
miért kell rögtön leoltani a kérdezõt?? itt ez a baj, h nem akar felelõtlenül szexelni, nem akar gyereket. Azoknál "megértem", hogy így reagáltok, akik védekezés nélkül d*gtak és kiírják, h így vajon lehetek terhes? oltsátok azokat, ne azt, aki azért kérdez, amire az oldal való!! kérdezõ! én is szedtem ezt pár hónapig, azóta váltottunk, de az enyémbe ez nem volt benne szó szerint, h mikortól véd.:O mi azért a biztonság végett kivártuk az 1 hónapot. 18L
Rögtön a kötözködés, stb...áhh inkább nem is mondok semmit.:) Na de hogy a kérdésedre válaszoljak: Igen, már nyugodtan lehettek együtt más védekezés nélkül is bõven. Én 11 napot vártam mielõtt lefeküdtem a párommal más védekezés nélkül, és nem lettem terhes.:) Annyira figyelj, hogy mindig pontosan szedd, és ne hagyj ki egyetlen szemet sem és nem lesz baj! :)
A kérdező hozzászólása: nem, ez csak egy egyszerû kérdés volt.ennyi.
A kérdező hozzászólása: Tudom, de azért van ez az oldal h kérdéseket tegyünk fel, megkérdezzük mások véleményét, tapasztalataikat..és gondoltam felteszem ezt a kérdést és biztosabb lehetek abban amit én tudok.
A kérdező hozzászólása: nem.csak szeretek több helyrõl információt szerezni, ennyi az egész.
Ja tehát akármit ír a papír, nekünk hiszel?
A kérdező hozzászólása: hogy éreztem ezeket a válaszokat.képzeljétek elolvastam a betegtájékozatót de én szeretek biztosabbra menni minthogy már rögtön belém élvezzen a párom..ezért kérdeztem h ez már elég biztonságos e.de általában ha elkezdek szedni valamit elolvasom nem egyszer a betegtájékoztatót:)
A kérdező hozzászólása: Jólvan.Köszönöm!!:)
3 hónap utàn màr simàn kicserelheted!!!!!:D
A kérdező hozzászólása: oké köszi.:D de ügye semmi baja nem lehet ? :S mert parok attól hogy lesz valami :/ :D
A kérdező hozzászólása: meg valamivel le fertõtlenítsem a másikat amit be akarok rakni ? :)

Mit tegyek, ha már csomósodik a szempillaspirálom? (pár hónapja van csak meg)

vki javasolta h tegyem forró vízbe, de nem segített...:/ dobjam ki és vegyek másikat? de hát nemrég vettem ezt is, és az elején még nagyon szépen lehetett használni :/ ötletek? praktikák??

Legjobb válasz: 6 hónap általában a szavidejük, de van, ami sokkal hamarabb használhatatlan lesz, pl. nálam az avonos spirálok ilyenek, meg az Essence, nem is veszem már ezeket. A tiéd milyen fajta? Hiába csinálsz vele akármit, azt már ki kell dobni. Vegyél másikat. A jobb minõségûek tovább bírják. Nekem pl. van másfél éves Max Factor spirálom, igaz, hogy nem használom napi szintem, de még mindig tökéletesen mûködik.

6 hónap általában a szavidejük, de van, ami sokkal hamarabb használhatatlan lesz, pl. nálam az avonos spirálok ilyenek, meg az Essence, nem is veszem már ezeket. A tiéd milyen fajta? Hiába csinálsz vele akármit, azt már ki kell dobni. Vegyél másikat. A jobb minõségûek tovább bírják. Nekem pl. van másfél éves Max Factor spirálom, igaz, hogy nem használom napi szintem, de még mindig tökéletesen mûködik.
tegyél bele egy kis körömlakk lemosót, nekem bevált, és teljesen jó
körömlakklmosót :DDD nehogy. dobd ki és vegyél újat.
A kérdező hozzászólása: Maybelline, max factor, miss sporti...van több is :D de akkor kidobom és veszek újat keverni semmiképp nem keverném semmivel

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!