Találatok a következő kifejezésre: H valakinek vagy 6, napot (3 db)

H valakinek 5, vagy 6, napot kesik akkor ekkor mar minden terhessegi teszt kimutassa hogy terhes vagyok-e?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül mutatja ki mindegyik, viszont az érzékeny tesztek ilyenkor már kimutatják.

Nem feltétlenül mutatja ki mindegyik, viszont az érzékeny tesztek ilyenkor már kimutatják.
bocsi hogy beleszólok de melyikek az érzékenyebbek?

Valaki adjon tanacsot. Surgosen.6 honapja beszelek egy pasival, es 5 napja jottunk ossze, ugy tudja h mar nem vagyok szuz, de ez nem igaz, es penteken szeretne velem lenni. Mit tegyek? Mondjam el az igazat neki, vagy varjak mig oda kerul a sor?

Legjobb válasz: mond el neki mindenképp. a jó kapcsolat alapja az õszinteség! hidd el jobban jársz ha elõbb el mondod, neked is jobb lesz, mert leglább nem kell ezen gyötörni magad.

mond el neki mindenképp. a jó kapcsolat alapja az õszinteség! hidd el jobban jársz ha elõbb el mondod, neked is jobb lesz, mert leglább nem kell ezen gyötörni magad.
Nem fog ezmiatt rossz szemmel nézni rád, mond el neki.
Sok sikert a "kapcsolathoz"
Errõl csak ennyi jut eszembe: :DDDDDD Most ez komoly? Errõl mért kellett hazudni? Jogosan azt fogja gondolni a srác, hogyha ebben hazudtál, akkor még miben? Gondolom végigment rajtad a fél lakótelep azért nem mondtad el neki, hogy már nem vagy szûz... Vagy mi értelme volt hazudni errõl? 30/n
Most megkérdezném, hogy miért hiszi azt, hogy nem vagy szûz, de a választ már így is tudom. Valószínûleg mert ezt mondtad Neki, azaz hazudtál. Már a legelején mikor szóba jön a téma õszintén el kellett volna mondanod... Nagyon meghitt, õszinte, és hosszútávú kapcsolatnak ígérkezik. Biztos más, sokkal komolyabb problémákat is így fogtok megbeszélni... Ez olyan: "Vajon elmondjam Neki, hogy már nem szeretem, vagy elég csak akkor mikor már megcsaltam?" szintû kérdés...
Oké, bocsi, most látom, félreolvastam. Pont fordítottan értettem elsõre. :D Bocsánat. Szóval, mondd el nyugodtan neki, mert ha nem tudja, hogy szûz vagy, akkor nem biztos, hogy olyan szinten odafigyel rád. Egy normális pasinak megtiszteltetés, ha elveheti egy nõ szüzességét.
le akarsz feküdni valakivel akivel 5 napja találkoztál elõször? a 6 hónap beszélgetés az mi volt internet?mert az nem számít....vagy ha élõben beszéltél akkor mit jelent az összejöttünk? azért kellett volna õszintének lenned mert a férfiak a szûz lányra nem úgy reagálnak hogy:azta de ciki, hanem ellenkezõleg:a nem szûz csajról vélekednek úgy hogy simán meg lehet fektetni...túléli hisz nem ez lesz neki a LEGENDÁS ELSÕ
tipikus lány.. beleszeret a neten át, idealizálja a pasit, egy fantom képet alkot róla. "õ az igazi, õ érdemli meg az ártatlanságom bla-bla" aztán amikor elmúlik a bolondóra, az agyadból kiürül a sok szar szerelem hormon és jön a pofára esés. "de hát ki ez a pasi?" "nagyon megváltoztááál nem voltál ilyen!" persze hogy nem volt ilyen... sosem volt ilyen.. mert csak te hitted, hogy olyan. azt tanácsolom, hogy ismerkedjetek még.
A kérdező hozzászólása: Amugy nem most taliztunk eloszor, csak most gondoltuk ugy hogy jo lenne egy kapcsolat..amugy koszonom a tanacsot, es igyekszem h el mondjam neki az igazat...Es a 4 komentnek csak annyit, h nem ment vegig rajtam az egesz lakotelep

Tanácsoooot pls! ;) Már 5-6 éve szerelmes vagyok egy nálam 2 év, pár hónappal idősebb fiúba. Nem telik el nap, h ne gondoljak rá. :SS Érte az életemet adnám. Mondja meg valaki! Várjak rá? Nagyon régóta ismerjük egymást. A család barátai.13/L

Nagyon nagy őrültségeket tettem annak érdekében,h 'érezzem' elcsentem a zokniját..stb. Tudja,h szeretem. :S

Legjobb válasz: Jaaaaj ez nagyon édes. Megmosolyogtattál, köszönöm.

Jaaaaj ez nagyon édes. Megmosolyogtattál, köszönöm.
Még nem tudja mi fán terem a szerelem :D. Õ még mesevilágban él, de ez így is van rendjén :) . Pár év és benõ a feje lágya. Ezen mindenki átesik.
5-6 éve, 13 évesen? Nem mondom... Latinláwörina.
Elcsented a zokniját? 13 ? Az életedet adnád? Nem vagy te véletlenül valami pszichopata?
Sorstárs:D Ugyanez velem is a helyzet, csak 21 éves vagyok és lassan 7 éve szenvedek. Azt, hogy mit csináltam meg érte, inkább hagyjuk... Kérdezõ szerintem próbáld meg "elfelejteni", valószínûleg nem fog menni, de ha közben jön más fiú, akinek megtetszel, akkor ne zárkózz el tõle és mindig legyél nyitott minden fiúnak a közeledésére és próbáld meg ne mindenkiben ezt a srácot keresni, mert utána csak rosszabb lesz...tapasztalat:/ Sok sikert és ha úgy adódik, vagy van alkalmad rá, akkor próbálj meg közelebb jutni hozzá, vagy megbeszélni vele a dolgot!
Öhm...nem azért de ha most vagy 13 és 5-6 éve "szerelmes vagy" akkor jól számolom hogy ez úgy 8 éves korod óta tart? Na lássuk...kizárt hogy 8 évesen szerelmes legyél, még nem is éltél igazán... 13 évesen az életedet max egy új barbie babáért add, de még azért se... túl fiatal vagy az ilyen kijelentésekhez, és a srác már 15... jó eséllyel lehet már van barátnõje...kérdésedre válasz NE VÁRJ RÁ, ÉLD A GYEREKKOROD, KÉSÕBB VISSZASÍROD!
ennyi idõsen (6-12 éves koromig) "totál bele voltam esve" egy fiúba, de õ 4 évvel volt idõsebb, mint én, tesóm havere volt. akkor még én is ezt hittem, de így, 18 éves fejjel visszagondolva, méghogy szerelem :) ez egy ilyen idõszak, amin szinte mindenki átesik. szerintem legyetek továbbra is barátok, ha alakul köztetek valami, 1-2 év, és mindeketten tudni fogjátok. Addig álmodozz csak nyugodtan a hercegedrõl, ilyenkor ez normális!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!