Találatok a következő kifejezésre: H valakinek vagy (404 db)

Ugyanakkora két autó ütközése, ha egy álló autóba rohannak 100km/h-val, vagy egy 50km/h-val haladóba csapódnak 150km/h-val?

Legjobb válasz: attól függ, hogy az 50km/h s a 150 essel megegyezõ irányba halad e és hátulról csapódik bele, vagy szembe jön vele és frontálisan csapódnak.

attól függ, hogy az 50km/h s a 150 essel megegyezõ irányba halad e és hátulról csapódik bele, vagy szembe jön vele és frontálisan csapódnak.
A kérdező hozzászólása: Tehát a lényeg, hogy hátulról csapódik a jármû az elõtte haladóba, aki mindössze 50km/h-val halad, azaz 100km/h-val lassabban. Ezért merült fel a kérdés, hogy ez ugyanakkora ütközésnek felel meg mintha álló autóba rohanna 100-al? Természetesen köszönök minden hozzászólást, de az igazi az lenne, ha olyasvalaki is írna aki tényleg ért a fizikához. Nekem ez a rész kimaradt a suliban:) Biztosan aludtam:)
nah igen így már más, mert ugye a kérdésbõl ez nem volt egyértelmû. A lényeg az, hogy az erõk összeadódnak. Az álló az nulla mozgási energiával rendelkezik, az 50es és a 150 között is ha kiszámolod annyi lesz mint a nulla 100as között, mert egy irányba mutatnak az erõk. Az egyik minuszos les, az 50 es. És úgy adódnak össze. Nagyvonalakban kihagyva minden egyéb nagyon apró tényezõt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!

Az a hatásosabb, ha 2 órát futok 6km/h-val, vagy ha 1 órát 12km/h-val (tudom, hogy irreális csak kíváncsiságból! ) vagy ugyanolyan hatása van?

Legjobb válasz: Azt sem tudjuk, hogy a kérdezõ milyen szinten van (vagy milyen szintû futóra gondolt). Az intervallumot kezdõknek nem nagyon ajánlják. És magamról tudom (szintén kezdõként), hogy az elején még a helyes technikára is nagyon figyelni kell, légzés, láb, kar, tartás stb. Pedig elõtte már mindent elolvastam a neten errõl. De az elején ennek kell rögzülni szerintem. Úgyhogy én a lassú (7-8 km/h) egyenletesre szavazok.

Azt sem tudjuk, hogy a kérdezõ milyen szinten van (vagy milyen szintû futóra gondolt). Az intervallumot kezdõknek nem nagyon ajánlják. És magamról tudom (szintén kezdõként), hogy az elején még a helyes technikára is nagyon figyelni kell, légzés, láb, kar, tartás stb. Pedig elõtte már mindent elolvastam a neten errõl. De az elején ennek kell rögzülni szerintem. Úgyhogy én a lassú (7-8 km/h) egyenletesre szavazok.
Hogy konkrétumokat is írjak: Kezdõként az elsõ intervallum edzésemet szobabiciklin az 1-es erõsségen csináltam. A bemelegítõ szakaszban 5-6 km/h-val tekertem, a "mindent bele" szakaszban pedig 20-22 km/h-val. Most már 5-ös erõsségen tekerek és 12-15 km/h az alap, a sprint 38-40 km/h. Ennyit fejlõdtem.
a leghatékonyabb fogyásra az alacsony intenzitású, monoton futás(kocogás)... ahol nem döglesz ki, kicsit lihegsz, de még tudsz beszélni. így 40-50 perc heti 3-4x remekül fogyaszt. de az ennél gyorsabb már kardió, ami izmot épít le és csak az állóképességed növeli, nem segít a fogyásban.
Vitatkoznék azzal, hogy kezdõknek nem ajánlod az intervallum edzést, mert én is teljesen kezdõként kezdtem el, úgy ahogy leírtam. A bemelegítõ 10 perc alatt szerintem oda lehet figyelni a helyes légzésre, tartásra, kivitelezésre. De ha valakinek ez kevés, csinálhat mondjuk 15-20 percet is. Nyilván kezdõként teljesen mást jelent a "mindent bele", nekem is kb. 3 hónap volt, mire úgy éreztem, hogy "na most aztán jól csinálom".
Milyen hatásra gondolsz?
ez a fogyókúra topik, szóval nekem valami azt súgja, hogy fogyasztóhatásra gondol a kérdezõ..
Ááááááhá:) akkor a 2óra jobb lesz
6 km/h az olyan gyaloglós tempó, inkább gyorsabb an kevesebbet

Ha lenne egy repülőgép ami pl 60km/h-val zuhan és mondjuk a földtől 3 méterre ki ugranál belőle akkor 60km/h-s sebességgel zuhannál vagy annyival amennyire felgyorsulsz a 3 méteren?

Legjobb válasz: Elképzelhetetlennek tartom, hogy egy repülõ 60km/h-val zuhanjon. Az elképzelhetõ, hogy 60km/h a sûlyedése miközben (mondjuk) 300km/h-val halad elõre. De ok... legyen... Zuhan egy repülõ 60km/h-val függõlegesen lefelé. Ez azt feltételezi, hogy valamiért nagy a légellenállása és nem gyorsul zuhanás közben. Ha Te kiugranál egy ilyen repülõbõl, akkor a repülõhöz képest gyorsulnál, mert az emberi test légellenállása ennél jobb. Azonban 3méter 60km/h-nál nem sok. Ez azt jelenti, hogy adott a 60km/h-ás sebességed, egy hangyányit gyorsulsz és becsapódsz. Szó szerint. Nem éled túl.

Elképzelhetetlennek tartom, hogy egy repülõ 60km/h-val zuhanjon. Az elképzelhetõ, hogy 60km/h a sûlyedése miközben (mondjuk) 300km/h-val halad elõre. De ok... legyen... Zuhan egy repülõ 60km/h-val függõlegesen lefelé. Ez azt feltételezi, hogy valamiért nagy a légellenállása és nem gyorsul zuhanás közben. Ha Te kiugranál egy ilyen repülõbõl, akkor a repülõhöz képest gyorsulnál, mert az emberi test légellenállása ennél jobb. Azonban 3méter 60km/h-nál nem sok. Ez azt jelenti, hogy adott a 60km/h-ás sebességed, egy hangyányit gyorsulsz és becsapódsz. Szó szerint. Nem éled túl.

Hogy kell CFG-élni egy szerot? (cs1.6) Valaki leírná h h kell vagy h honnan nézzem?

Legjobb válasz: Jah és azokat h kell h valakinek admint adjak? Meg ilyenek...

A kérdező hozzászólása: Jah és azokat h kell h valakinek admint adjak? Meg ilyenek...
Régen volt szerom nem mindenre emlékszem , de FTP-re fellépsz , 1ik mappában megtudod adni az amx_loginokat és az adminság szintjét vagy tudsz adni bárkinek Steam ID-re admint. Configot meg a szolgáltatód 1ik konfigosától kérj , fps-belül valahova bekell rakni és ugy indul el hogy hlsw-be beirod pl hogy : amx_off exec war.cfg
userconfig.cfg-be írd ezt: // például "felhasználónév" "jelszó" "milyen jogok legyenek" "pista" "vok" "abcdefghijklmno..." (pontosan nemtom mennyi jog van, az a biztos ha le irod p-ig.ANNYI HOGY AZ "a" JOGOT CSAK MAGADNAK ÍRD UGYANIS AZ AZ IMMUNITÁS! PL.:BANN, KICK, MINDEN ELLEN! és keress rá meik jog mire jo és a cvarokat meg ilyeneket csak magadnak ird :) remélem valamennyit tudtam segiteni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! :)
és hogy lehet beállítani a hitboxot?:)
én mindig együtt verem a szobatársammal
koliban szokas :D de nem buzulnak tehat nem szivjak egymast le :D csak kiverik
ja a brék a neve mellett a bré többes száma. sok brével volt dolga
Van itt a koliban valami Kovács Dávid, õ itt az orálkirály! Holnapra megkérdezem neked!
filmekben esetleg
Na ne ez komoly? Te jó ég!!! Hát sajnálom azt aki ilyen helyzetbe kerül.
A kérdező hozzászólása: Csefi eléggé vágysz már egyre te is ahoyg látom... Brékelek te iq porszívó
Ha koleszos lettem volna, akkor max jointot szívtam volna a szobatársammal..
Egyszer régen láttam egy oldalt, ahol mindenféle bizarr avatásos sztorikat gyûjtöttek össze. Például olyan volt, hogy az avatásra váró srácoknak le kellett venni a gatyát, és megmérték nekik. Aztán a méret alapján két csoportra osztották õket: akikrõl kiderült, hogy kicsi fütyijük van, azokból lettek a "csajok"; akiknek pedig nagy farkuk volt, azok maradhattak a "srácok". Ezt követõen a "srácok" szabadon választhattak maguknak partnert a "csajok" közül. Aki pedig "csaj" lett, és kiválasztásra került, annak ott helyben ki kellett elégítenie a kiválasztóját. Magyarul meg kellett fognia a "barátja" farkát, és ki kellett vernie neki. :D Mondjuk azt hozzáteszem, hogy ez egy angol nyelvû oldal volt, és a sztorik sem Magyarországon játszódtak, hanem Amerikában. És azt hiszem, nem is szimplán kollégiumi avatások voltak. Az amerikai egyetemeken köztudott, hogy vannak mindenféle hallgatói klubok (számítógépes klub, evezõs klub, stb.), ahova nem lehet csak úgy belépni, hanem pályázni kell, meg meg kell felelni bizonyos szabályoknak. Na, ilyen klubok különleges avatási szokásait gyûjtötték össze.
-Fú de beteg elme vagy... A Torrent c filmbe van ez a kérdés. (Verjük ki egymás farkát! De semmi buzulás!!) XD XD XD
Én rendszeresen vertem a szobatársamét, zuhanyzóban meg együtt csináltuk (de ott a sajátunkat). Egyszer megkért bepiálva, hogy nyalogassam neki, de akkor nem mertem. Azóta az övé nem, de másé már megfordult a számban :D

Nem tudom h valaki jár e a cipőmben de a párommal gyermeket várunk és nálunk úgy szokás h házasodni kell! ő náluk viszont nem és nem is akar házasodni mondván h nincs elég pénz rá és h ez csak egy papír! Mit gondoltok feszegessem a témát vagy ne?

Legjobb válasz: Ha nálatok úgy szokás, hogy házasodni kell és úgy gyereket vállalni, akkor nem gondolkoztál azon, hogy ezt elõbb veted fel a párodnak, mielõtt baba lett volna a dologban?:) Amúgy ha õ nem híve a házasságban, akkor ráerõltetni nem tudod. Ettõl gondolom nem fognak kitagadni, mert nem házasodtok össze. Én házasságpárti vagyok ugyan, házas is, de ha a férjem nem akart volna elvenni, én biztos nem erõltettem volna. Vannak, akik nem híve a házasság intézményének.

Ha nálatok úgy szokás, hogy házasodni kell és úgy gyereket vállalni, akkor nem gondolkoztál azon, hogy ezt elõbb veted fel a párodnak, mielõtt baba lett volna a dologban?:) Amúgy ha õ nem híve a házasságban, akkor ráerõltetni nem tudod. Ettõl gondolom nem fognak kitagadni, mert nem házasodtok össze. Én házasságpárti vagyok ugyan, házas is, de ha a férjem nem akart volna elvenni, én biztos nem erõltettem volna. Vannak, akik nem híve a házasság intézményének.
Az nem szokás, hogy elõbb házasodtak, utána vállalatok gyereket? Hat igy jártál.
Az elsõnek igaza van. Ráadásul nincs annál cikibb, mint amikor nagy hasa van a menyasszonynak, mert akkor tök az jön le, hogy gyorsan adni kell a látszatra. Ennél még az is, jobb, ha már megvan a gyerek, amikor házasodnak a szülõk.
Szerintem ezt nem szabad erõltetni. Igaz, a kifogásai hülyeségek és nem helytállóak. Ugyanis a házassághoz nem feltétlenül nagy anyagi kiadás, bejelentkeztek, bementek két tanúval az anyakönyvvezetõhöz és összeadnak titeket, szóval az anyagi része megdõlt. Ha meg neki ez csak egy papír és nem számít, akkor nem teljesen mindegy nemcsak az, ha nincs, hanem az is, ha van? Neki nem számít, neked viszont igen, ha neki semmiség, akkor erre a semmiségre miért nem képes? Szóval biztos nem ezek az igazi indokai, mert ezek nem valós indokok. Mégis azt mondom, ha te nem érzed feltétlenül fontosnak, csak a szokás miatt akarnál házasodni, ne erõltesd. Nem az számít, mások mit gondolnak a környezetetekben, ez a ti életetek.
Ha nem házasodnátok, mi lenne? Pénzbírság, elzárás? Szomszéd néni lenézése?
gáz ha erölteted.magyarul el akarod magad vetetni.másik meg a papir nem visszatartóerö semmiben.
Aha, jó szöveg, csak nem igaz.
7-es voltam, és a házasodni kell-re írtam. A pasid jól teszi amit tesz.
Normális helyen úgy szokás, hogy elõbb a házasság, azután a gyerek!A házasság pedig NEM egy papír! Ha a párod nem akar feleségül venni, akkor nem veled képzeli el az életét! Csak addig akar veled maradni, amíg rád nem un.
ma 15:29 ez csak a bla bla, kiszabadultál a sötét középkorból? az 100 hogy ha házas vagy, tuti nem sokáig....
"a kérdezõ itt nem azt írta, hogy szeretné hanem hogy náluk ez szokás..." Ezen én is meglepõdtem. Tényleg elég furcsa kijelentés. Két ember az én elképzeléseim szerint azért házasodni, mert õk ketten úgy döntenek, nem pedig azért, mert szokás.
"Ha viszont tényleg arról lenne szó, hogy a párom szeretne valamit, ami nekem nem számít, nem érdekel, de neki igen, ráadásul alig jár fáradtsággal, alig kerül valamibe, akkor nekem természetes, hogy megteszem." Csakhogy nem derül ki, a pasinak tényleg mindegy-e. Nem mindegy, hogy a házasság NEM ÉRDEKLI vagy ELLENZI. Én pl. ellenzem a házasságot, tehát negatívan állok hozzá. Akinek nem számít, az semlegesen áll hozzá.
Igen, ebben a megvilágításban igazad van, viszont a kérdezõ itt nem azt írta, hogy szeretné hanem hogy náluk ez szokás....szóval nagy jelentõsége nincs, és valószínû a kinézés miatt tenné csak meg a párjával, hogy rákényszeríti a házasságot. És innentõl nem nevezném õket párnak...
20-as, amit írtál, az már komoly indok, ha valaki így vélekedik a párjáról és már nemcsak papír kérdése. Az ilyesmi azon múlik, milyen a két ember és milyen köztük a kapcsolat. Csak a gyerek miatt összeházasodni, tényleg felesleges. Legalábbis szerintem. Ha viszont tényleg arról lenne szó, hogy a párom szeretne valamit, ami nekem nem számít, nem érdekel, de neki igen, ráadásul alig jár fáradtsággal, alig kerül valamibe, akkor nekem természetes, hogy megteszem. Sok minden határozza meg, hogy ki hogy viszonyul a témához egy kapcsolatban, de szerintem ez semmiképp nem csak papír és csak anyagi kérdés. A kérdezõ helyében viszont tényleg nem feszegetném a témát, mert ha már feszegetni akarta, akkor annak hamarabb lett volna itt az ideje.
Igaza van a párjának, ma már a nõk is lefekszenek fûvel fával, és kifogás is van, hogy nem kaptak meg mindent....nekik elnézik, jobb nem lekötnie magát. A papír csak papír, ez is csak duma, hogy ha nem számítana megtenné...ez baromság, egyszerûen tojik a papírra ezért nem is tesz semmit annak érdekében, hogy legyen, én se állnék ott díszpingvinként meg nyálas szöveget dumálnék úgy, hogy marhára nem érdekel a dolog.
"persze, a hisztis nõ kedvéért mindig a férfi adja fel amit akar" Ez az! Errõl beszéltem! Nem igaz, hogy azért nem házasodik valaki, ha a másik szeretne (más dolog, ha egyetértenek benne), mert neki nem számít a papír! Nagyon is számít neki, úgy érzi, ezzel valamit felad, vagy valamit veszít, esetleg fél, hogy rosszul sül el, vagy ahogy az egyik válaszoló is írta, jelen helyzetben lehet, attól fél, hogy a kérdezõ a gyerekkel akarja megfogni. Fenét nem számít a papír neki! Számít, éppen ezért nem akarja. Erõltetni nem is lehet, ha valakinek erõs ellenérzései vannak a házassággal szemben (talán fél elmondani az igazat, mert tuti nem a "papír nem számít és azért nem" az igazság). Az ilyesmit már jobb olyankor tisztázni, mikor komolyra fordul a kapcsolat és nem ilyenkor vitatkozni rajta, mikor már jön a baba.
Jaj ezek a szánalmas szövegek, hogy ha nem számítana akkor meg lehetne esküdni ...persze, a hisztis nõ kedvéért mindig a férfi adja fel amit akar, jelen esetben amit nem akar mi? Miért ne a nõ adná fel? Aztán 5 év se kell és itt sír a kérdezõ, hogy elvált nõ lesz úristen. Ma házasság semmit nem jelent, csak többe kerül ha szétmennek az emberek, nincs összetartó ereje, az is hülyeség, hogy aki házas jobban meggondolja, hogy szétmenjenek e...ez is csak ront a helyzeten, mert erõltetik azt ami nem megy aztán csak az elmérgesedés van belõle és a gyerek szívja meg, de hát ez a nagy okos szülõket hol érdekli.
Igen, kötelezõ házasságot kötni. Nálunk is így volt. Jött a baba, közben építkeztünk, majd jött a második baba, még mindig építkezés. Még pár év és berendeztük ahogy akartuk a kérót. Na akkor eszünkbe jutott, akár össze is házasodhatnánk. Majd eltelt húsz év és jé, egyházi nem volt. Tartsunk azt is.:) )
mucika, miért nem gondolkodtál a teherbeesés elõtt, ha annyira nagy elvárás nálatok a papír? gondolom a családi rosszallástól félsz... hiszen ha csak neked lenne fontos az esküvõ, akkor utána készült volna el a csemete... a párod sztem inkább csak azt érzi, h a gyerekkel akarod megfogni, és ha eddig nem volt ürügyed a házasságra, akkor ez most épp elég... hát neki nem. szerencsére nálunk ez nem külsõ kényszer, a szüleinknek csak a fontos, h szeretetben éljünk együtt és boldogok legyünk. tök mind1, h papírral vagy anélkül.
Hát azért mielõtt gyereket csináltattál vele, lehet el kellett volna jutni odáig, hogy tisztában legyetek vele, egyáltalán kinek mit jelent ez a kapcsolat, meg mit akar a jövõben. A házasság nem csak egy papír, ez õ is jól tudja, mert ha valóban csak egy papír lenne, akkor nem tiltakozna ellene, és pénzbe se kerül, csak a lakodalom, de az meg nem kötelezõ ahhoz, hogy összeházasodjatok.
Hol van az a nálatok? Nem, nem jártunk a cipõdben!!! Ezt a mondást ne így használják, hanem úgy hogy járt-e valaki hasonló cipõben! Szerintem jobban jársz, ha nem feszegeted. Hány évesek vagytok?
Azt gondolom, hogy nincs annál szánalmasabb, mikor valaki csak a gyerek miatt, meg "szokásból" házasodik. Az ilyenek nem szoktak jó véget érni (szüleim is miattunk házasodtak, egy pokol volt az életük, és a miénk is!!!). Persze a párodnak sincs igaza, mert a házasság nem csak egy papír, na de aki valamilyen okból nem akar házasodni, annak ez a legjobb kifogás. Persze szerintem abszolút nem azon múlik egy kapcsolat milyensége, hogy a felek házasok-e, csak attól még, hogy valakinek nem fontos, nem kellene ilyen marhaságokat kijelentenie. Mert akinek meg számít (és nem olyan hülye indok miatt, mint a tiéd), annak meg érzelmileg ez sokat jelent. Mellesleg meg még csak pénzbe se nagyon kerül, aki sokat költ rá, az önszántából teszi, nem azért, mert muszáj.
Hogy lenne valós indok, hogy sokba kerül, ami nem kerül sokba? :D Jó, ha lagzi van, meg minden, akkor igen, de gondolom, itt nem a legfontosabb. Az sem valós indok, hogy nem számít a papír. Mert ha nem számít, annyi erõvel el is fér. Tehát mégiscsak számít. Ha nem számítana, akkor mindegy lenne, van, vagy nincs. Szóval ezek tényleg nem az igazi indokok. Biztos, hogy van rá oka, hogy nem akarja elvenni a kérdezõt, nem bízik a házasság intézményében, nem szimpatikus neki valamiért, rossz példák vannak elõtte, vagy bármi, de nem az, hogy sokba kerül, vagy az, hogy ez csak egy papír! Most ha a párom szeretne egy darab semmitérõ papírt, nekem meg mindegy, meg nem is kerül sokba, akkor nem tiltakozok. A tiltakozásnak valami más oka van.
Neked nem valós indokok, neki igen.
Hát igen, errõl beszéltem, egy olyan nõ akinek álma az esküvõ nem ír ilyen semlegesen róla, abból tényleg lejön a "szenvedés" hogy nem teljesül amit szeretne, itt ezt nem érzem, csak azt hogy: "úristen, gyerekem les és nincs rajtam gyûrû, elhordanak majd minden cafkának" Lehet nem így van, de nekem ez jön le.

Lehetséges h valaki semmit nem érez meg a terhességből? Úgy értem h először szeretkeztünk nov27, aztán dec.30 is majd most jan.26. án is. Lehet h nem éreztem meg azóta sem h terhes vagyok?

Teszteltem dec 30 án is meg jan. 6, és jan 27én is és a tesztek negatívak lettek. Plusz a menstruációm is megjött rendesen abban az id?ben.Gumival védekezünk most szeretném elkezdeni a tabit is, de akkor is csak gumival együtt.

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes!!!!!

Szerintem nem vagy terhes!!!!!
Szerintem csak beképzeled, nem hiszem, hogy terhes vagy. Olyan lehet, gyakori, hogy valakinek nincs semmi tünete, de elmarad vagy gyanúsan kevés és inkább barnás a menszije, tesztel és pozitív, majd az orvos is megerõsíti, a tünetei pedig csak késõbb jönnek. De nálad nem hiszem, hogy terhesség van!

Kerékpárral miért mondják, hogy 40km/h a maximum sebesség, amikor lakott területen kívül, ha sisakot viselünk és utast nem szállítunk mehetünk 50 km/h-val? Akkor most 50 a max? Vagy én tudom rosszul?

Legjobb válasz: Lakott területen 40 km/h. És lakott területen kívül is, ha nincs sisakod. Egyébként meg tökmindegy, mennyi, mert elhanyagolható az esélye, hogy megbüntetnek. Ja, és kerékpárúton csak 30 km/h, gyalogosokkal közös kerékpárúton pedig 20 km/h.

Lakott területen 40 km/h. És lakott területen kívül is, ha nincs sisakod. Egyébként meg tökmindegy, mennyi, mert elhanyagolható az esélye, hogy megbüntetnek. Ja, és kerékpárúton csak 30 km/h, gyalogosokkal közös kerékpárúton pedig 20 km/h.
Nem igazán értem a kérdést, de a KRESZben világosan minden le van írva, el kéne olvasni...
A kérdező hozzászólása: Elolvastam, de két különbözõ oldalon amelyik a kreszel foglalkozok mást találtam. Ezt az 50km/h-t meg az idei újításokban. http://kreszvaltozas.hu/page/16/kerekpar
Nem kell mindenféle csodálatos oldalt olvasgatni, elég csak ezt: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=97500001.KPM

Mikortól mondhatom, h valaki a barátom? Mennyire lehet megbízni az emberekben? Kinek mit mondhatok el? Azt hiszem, kissé naív vagyok és rá fogok fázni.

Legjobb válasz: ha már elmond valamit bizalmasan akkor egy lépés h megbízik benned, tégy úgy teis... hát a legféltetteb titkaidat senkinek sem... mert összevesztek aztán akkor pisloghatsz:D és csak akkor bízz meg az emberekben ha biztos vagy benne h megbízhatsz benne:D:D:D

ha már elmond valamit bizalmasan akkor egy lépés h megbízik benned, tégy úgy teis... hát a legféltetteb titkaidat senkinek sem... mert összevesztek aztán akkor pisloghatsz:D és csak akkor bízz meg az emberekben ha biztos vagy benne h megbízhatsz benne:D:D:D
Nos, én nem érzem magam rosszul azért, mert nem bizom meg az emberekben. csak azokban bizom, akik a közvetlen közelemben vannak, pl.: férjem, szülõk, testvér, nagyszülõk. szóval, õket egy kezemben megtudom számolni, ennek ellenére õk sem tudnak mindent. láttam és tapasztaltam elég példát a bizalomról. szóval, én senkiben nem bizom. nem hiába mondják azt, hogy a család az, akire mindig számithatsz.
ne bízz meg senkiben
Én akkor éreztem barátnõmnek a barátnõmet, mikor õszinte kedvességgel fordult felém, és elmondta a problémáit, személyes dolgait, meghallgatta az enyémeket, próbált segíteni. Odaadó és figyelmes volt, és ez máig így van.:) Nincs sok barátnõm, de azt hiszem, hogy akik vannak, nagyon sokat számítanak és én is nekik. Megbízni csak olyanokban szabad szerintem, akik szintén megbíznak benned. Adok, kapok. Ha valaki kedves veled, akkor elõször azt gondold át, hogy mi oka lehet rá, milyen érdek áll mögötte. Bizonyosodj meg, hogy tényleg õszinte és érdekled, ha fiú, ha lány. És soha ne szolgáltasd ki magad másnak, ne adj támadási felületet senkinek! Sok sikert.:)
A kérdező hozzászólása: Nem, a legféltettebb titkaimat megtartom magamnak. Ne bízzak senkiben? Ez elég rossz érzés lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Baráti kapcsolatról beszélek azonos nemûvel, nem párkapcsolatról.
sajnos nagyon keves olyan ember van akiben meg lehet bizni.en 2 ev mulva jottem ra hogy a munkatarsam-fonoktulajdonos a legjobb baratom.eloszor csak, lenyegtelen dolgokrol besyelgettunk, majd egyszer csaladi problemaval fordult hozzam, es egyre tobbszor all elo olyan dolgokkal amit nem gondoltam volna.enis viszont szamithatok ra mindenben, jobban meg lehet beszelni vele mindent mint egy baratnovel.nincs koztunk abszolut semmi, szimpla barati kapcsolat.voltak baratnoim, nagyon sok eve ismertem oket megis csalodtam bennuk.legy nagyon ovatos es ne dolj be minden kedves dumanak, ez a lenyeg.

Mobiltelefon akkumulátor töltön levő szám alapján be lehet azonosítani h melyik mobilhoz való? Mármint nem a tipusra gondolok h LG vagy Motorola hanem h melyik telefonnal adták el konkrétan?

Legjobb válasz: Sehogy. Sok telefonhoz ugyanaz a töltõ modelkódja. Ha ugyanaz a csatlakozó, akkor szinte biztos, hogy nem tudod.

Sehogy. Sok telefonhoz ugyanaz a töltõ modelkódja. Ha ugyanaz a csatlakozó, akkor szinte biztos, hogy nem tudod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!