Találatok a következő kifejezésre: H tudnék a barátomnak ha (4 db)

H tudnék kedveskedni a barátomnak ha csikis?

Ha megpróbálom csókolózás közben simogatni vhol, ott általában vagy csikis, vagy nem szereti.. Ugyanez vonatkozik a puszilgatásra is (nem járunk oylan régen, szal ez deréktól felfele értend?:D) most mit cisnáljak? H tudok így neki a csókon kívül kedveskedni? :S vmi tipp?

Legjobb válasz: vegyél neki sört, de a jobbik fajtából hegyikecske

vegyél neki sört, de a jobbik fajtából hegyikecske
Irány derék alá, az a kedveskedés!
Az arcát megsimogatod, vagy puszilod meg oldalt.. Ott hülyeség ha valak icsikis szerintem.. vagy nem akarja
Az én barátom is csikis, mondjuk ezért jobban kell egy picit figyelnem de ettõl függetlenül még simán megcirógatom a pociját:p..át akkor tényleg maraad a nyak meg ilyesmik, de tényleg pl ha megfigyeled hol kevésbé csikis pl has melyik részsén akk azután már sima ügy..sok sikert:D
Szia! Az én barátom is szintúgy csikis..De ne aggódj, figyeld meg, h mien helyeket túr meg:) Csókolózás közben pedig simogasd a hátát, haját azt szeretik általában:) Az oldalát, valamint a köldöke fele ne fogd, általában ott csikisek:)
Egyszerû a megoldás alkalmazd a a "térdelj le és szeress" törvénytxD ott lent tuti, hogy nem csikis
a hasát és köldökét csiklandozd :)

Szeretem a barátomat, de ha pl elmegyek bulizni, akkor simán azt érzem h mással is össze tudnék jönni. MIt tegyek?

Ne értesetek félre, nem akarom megcsalni, csak nem vagyok szerelmes, de szeretem a barátomat. Viszont ha bnőimmel elmegyünk bulizni, gyakran flörtölök másokkal is és izgatna egy új ismeretség. MIt tegyek?

Legjobb válasz: Szakíts a pároddal.

Szakíts a pároddal.
Hát, lehet, hogy szeredet, de biztos nem úgy, mint ahogy a párját szereti az ember. Szakíts vele, hadd találjon egy olyan lányt akinek nincsenek ilyen gondolatai.
Figyelj kicsilány, döntsd el mit akarsz. Együtt maradni a sráccal, vagy kísérletezgetni. A kettõ együtt nem megy. Amúgy ha úgy érzed szerelem nélkül nem vagy vele boldog, akkor szakíts vele, és bûntudat nélkül flörtölgethetsz.
Vidd a barátodat magaddal.
Szerelembõl sem lehet megélni ne aggódj.

Miért van az, hogy a menszim elött 4-5 nappal nem kívánom a baratom, nem nagyon tud felizgatnisem, de ha elmúlik a bajom utanna 4-5 nappal annyira kivánom h fuuuu. Normális ez, velem van ez csak igy?

Legjobb válasz: Normális,bár mindenki máshogy fordul elõ,pl.valaki akkor kívánja a szexet,mikor menstruál...a hormonok miatt van,ne ilyedj meg.

Normális, bár mindenki máshogy fordul elõ, pl.valaki akkor kívánja a szexet, mikor menstruál...a hormonok miatt van, ne ilyedj meg.
Ez teljesen normális, a testben lejátszódó hormonváltozások miatt van így, általában mindenkinál, persze kivételek vannak, de ilyenkor a nõk nem kívánják annyira a szexet.
mindenki mas. nalam pont forditva mukodik, nekem kozvetlenul mensi elott es alatt nagyobb a vagyam.egyentol-hormonoktol fugg :-)
Én is ugyanígy vagyok, nem vagy egyedül ;)
Nem valószinû. A fiú azért barátkozott a lánnyal mert többet akart, pofára esés után meg nem mindenki szeret jópofizni.
Szerintem igen, velem megtörtént. Sajnos azóta, más okból kifolyólag nem beszélünk... :S 20/F
A kérdező hozzászólása: én lenneék az a fiu és tartok töle h ö már nem tudna ugy viszonyulni hozzám mint elõtte
Ez elõfordulhat, és ha így lesz sajna bele kell törõdnöd.
Két érett ember, ha nehezen is, de túl tud lépni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!