Találatok a következő kifejezésre: H tudnék a barátomnak (23 db)

fellángolás csak
A kérdező hozzászólása: e mindig nézem a képeit és be is lájkolom... legszívesebben ráírnék de nem teszem...nagyon jó barátok vagyunk :) de nem tudom miért van ez...
amint nem lesztek osztálytársak, nem fogsz ennyit gondolni rá
A kérdező hozzászólása: most megyünk 10.-be szóval még 4 évig osztálytársak leszünk...
Azért, mert nem ismered a vesszõ használatát.

Azt mondták nincs mellékhatása az önkielégítésnek, de itt a gyakorikerdeseken annyiszor olvastam hogyha maszturbál vki akkor a teste hozzászokik a saját módszerünkhöz és így lehet h majd a barátunk nem tud kielégíteni minket... lehetséges ez?

nem tudom... vagyis élvezem de annyira bepánikoltam, nem tudok elmenni ha a barátommal vagyok. Hogyha magamnak csinálom fél perc alatt elmegyek de ha ?... pedig ügyes (bár nem vagyunk sok ideje együtt) de nem tudok egyenl?re elmenni... ez miatt? ... hány ilyet olvastam hogy nincs mellékhatása, de akkor ez mégis csak az:(

Legjobb válasz: Hozzá kell szoknia a testednek, hogy most nem te csinálod. És neked meg nem szabad közben azon parázni, hogy "megint nem fog menni, pedig úgy akarom, hogy jó legyen...". Engedd el magad, próbálj csak arra koncentrálni, hogy milyen jó. Pláne még ha nem is vagytok túl rég együtt... Ne izgulj, biztos hamarosan el tudod magad engedni teljesen.

Hozzá kell szoknia a testednek, hogy most nem te csinálod. És neked meg nem szabad közben azon parázni, hogy "megint nem fog menni, pedig úgy akarom, hogy jó legyen...". Engedd el magad, próbálj csak arra koncentrálni, hogy milyen jó. Pláne még ha nem is vagytok túl rég együtt... Ne izgulj, biztos hamarosan el tudod magad engedni teljesen.
No igen... ez a veszély fennáll. Az a gond, hogy te mindig érzed magad (mi a jó, mikor jó) - neki pedig meg kell tanulnia. Tehát irányítsd: nyugodtan megfoghatod, vezetheted a kezét, és az sem baj, ha valamennyire látszik rajtad, mikor jó, és mikor kevésbé. Elõbb-utóbb õ is meg fogja tanulni. Persze ne ess túlzásba. Fontos az is, hogy ne izgulj. Engedd el magad, és ne várj elõre semmit. Az, hogy mikor milyenre sikerül, változó. De azt is teheted, hogy közben õt simogatod. Nem feltétlenül "úgy" - lehet a haját vagy ott, ahol eléred közben. Át is ölelheted... akkor a szorításodból is érezni fogja, hogy érzed magad.
Asszem te is azok közé tartozol, akinek az a problémája, hogy ugyanaz alatt a 2 perc alatt akar elélvezni és ha az nem megy akkor szorong, hogy baj van. Megszoktad a gyorsétkezdét és türelmetlen vagy az étteremben, hogy mikor hozzák már a kaját, a helyett, hogy élveznéd, hogy kiszolgálnak. :) Nem értek egyet a "hozzászokás" meg a "pasival nem megy majd" táborral. Ha nem maszturbálsz nem fogod tudni, hogy neked hogyan jó és sokkal hosszab idõ alatt tudod megtanítani a barátodnak, hiszen mindketten találgattok. Arról nem is beszélve, hogy a gyakorlottabb pasik akiknek nem te vagy az elsõ szex az életében (se a második) nagyon hamar (akár az elsõ alkalommal) ráéreznek, hogy hogyan szereted. Gyakorolni, gyakorolni!!! hazudik aki azt mondja, hogy a szex magától tökéletes két szeretõ ember közt. Az a lányregények idealizmnusa. Eleinte meg kell érte "dolgozni" :) )) Ha magamnak csinálom, pár perc és megvan. Ha a pasim csinálja nekem, 20-25 perc is van. De az alatt... olyan élményekben van részem amit magamnak nem tudok csinálni és akkora orgazmus a vége, hogy rámszakad az ég. Magamnak is jó amikor csinálom, de vele tök más és valami hihetetlenül jó. Na, bele telt ez vagy fél évbe mire kialakult.:) ) Szóval, türelem, lazíts, élvezd. A szex jó. Élvezni kell a történést és úgy felfogni, hogy az orgazmus a bónusz. :) Hozzáteszem, hogy a pincérnek is meg kell mondani, hogy mit kérsz, különben nem tudja kitalálni. ;) Szóval: nyílt kommunikáció!
erre most mit tudnek mondani...hááát igy jartal persze talan az ido majd segit...szerintem ha hoszabb ideig csinalja akkor megerzed jobban a "pasit" es ne csinalj semmit magadnak akkor nagyobb vagyad lesz csinalni a baratoddal
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) kezdek megnyugodni:)

A barátommal kb 4 hete szakítottunk. Van h kedves velem de van h nagyon bukó tud lenni. és nekem azt mondta h nem akarja folytatni bnőmnek meg h igen. Szerintetek megéri h küzdjek érte v hagyjam? Szerintetek akarhat még vmit? 10 hónapot vtunk együtt.

17/L

Legjobb válasz: A barátnõdnek azt mondja, hogy igen ...?! :/ Szerintem, ha valamit szeretne még, akkor lenne benne annyi, hogy eléd állna, elvégre veled volt 10 hónapot ... Maga sem tudja eldönteni, hogy mit akar, vagy annyi, hogy túlzottan gyerek még és a felfogása is ...! Én hagynám az egészet, ha már amúgy sem mûködött! 19/L

A barátnõdnek azt mondja, hogy igen ...?! :/ Szerintem, ha valamit szeretne még, akkor lenne benne annyi, hogy eléd állna, elvégre veled volt 10 hónapot ... Maga sem tudja eldönteni, hogy mit akar, vagy annyi, hogy túlzottan gyerek még és a felfogása is ...! Én hagynám az egészet, ha már amúgy sem mûködött! 19/L
szerintem ujra próbálható, tedd oda magad kicsit hogy lássa hogy van benned még szufla és ha akkor sem reagál rá akkor hagyd a fenébe. Lehet azért mondta ezt neked hogy nem mert látni akarja hogy te mennyire akarod és hogy mutasd ki hogy érdekel még. Kicsit hajts a témára és utána hagyd ha nem jön össze
Hagyd a fenébe.Túl gyerek még egy komoly kapcsolathoz, látszik a cselekedeteibõl.Lépj tovább, õ is tovább fog hidd el nekem!Élvezd ki, hogy fiatal vagy.Jó volt, olyan volt amilyen, tartott 10 hónapig, ennyi.Egynek elmegy.23/F
Szerintem ne kuzdjel erte, bnodnek meg talan azert mondja, mert azt gondolja, hogy te leszel a liba aki rohogteti magat es fut utana.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítségeteket :D

A barátnõmmel nagyon nyitottan beszélgetünk minden témáról! Egyik nap avval a kérdéssel fordult hozzám h mért nem tud elmenni szex közben?

A párja mikor összejöttek szûz volt!Én mondtam neki h a srác mivel szûz volt lehet, hogy ezért még nem jól csinálja!!! de azt mondta erre barátnõm ,hogy ö jól csinál minden ...... Mondom akkor meg? és erre ö: én més soha senkivel se mentem el!! MÉRT LEHET EZ? 18/L

Legjobb válasz: Nem minden lány/nõ képes hüvelyi orgazmust elérni, megkérdezted tõle, hogy akkor megvan-e neki amikor magának csinálja? Mert, ha igen akkor kellõ gyakorlással biztos képes lesz. Jól sejtem, hogy a barátnõd is 18 éves? Õszintén szólva csak sötétben tapogatózom mivel nem vagyok nõ de úgy gondolom, ha már magának eléri akkor csak gyakorlás kérdése és szex közben is meglesz.

Nem minden lány/nõ képes hüvelyi orgazmust elérni, megkérdezted tõle, hogy akkor megvan-e neki amikor magának csinálja? Mert, ha igen akkor kellõ gyakorlással biztos képes lesz. Jól sejtem, hogy a barátnõd is 18 éves? Õszintén szólva csak sötétben tapogatózom mivel nem vagyok nõ de úgy gondolom, ha már magának eléri akkor csak gyakorlás kérdése és szex közben is meglesz.
A kérdező hozzászólása: Igen ö is 18 éves. De nem szokott önkielégíteni!! ez bár menyire furcsa is !! én se és de mégis elmegyek sõt egy aktus közbe töbször is!! Mert gondoltunk arra is h azért mert nem önkielégit!!
Nem minden nõ képes rá, én is pl csak csiklón keresztül tudok elmenni. De vannak pasik, akiknek ez hihetetlen, exemnek az volt a magyarázat, hogy azért nem megyek el szex közben, mert nem szeretem õt, és nem vonzódom hozzá... No comment...
A kérdező hozzászólása: és ezen lehet változtatni?? mert a barátnõmet nagyon zavarja !!
Valószínûleg a hüvely genetikai adottságai is közrejátszhatnak ebben. Az elõzõ barátnõm is pont ilyen volt, hüvelyi orgazmusa nagyon nagyon ritkán volt, míg a mostani barátnõm 2 percenként elvélvez... A különbség kettejük között, hogy a mostani barátnõmnek a G-pontja sokkal jobban a hüvely bejárata közelében van, szinte egészen a medence "csonton" - ahol így jobban dörzsöli a pénisz, így több inger éri. Az elõzõ barátnõmnek mélyebben volt a G-pontja, így kevesebb stimulus érte. A többit leírták már elõttem.
sajnos lányoknál nem olyan egyszerû a dolog, tanulni kell! Azt tanácsolom csinálja az önkielégítést, tanúlja meg és ismerje meg a testét és annak reakcióit, ne várja, hogy a tapasztalatlan srác fedezze fel neki mindezt.
Aha. Tehát a barátnõdet. Elõször is tanulj meg rendesen írni, és nem avval hanem azzal. Masztizni kell ahhoz, hogy megismerd a tested. Fejben kell helyrerakni a dolgokat, nem kell ráparázni semmire és akkor menni fog. Olyan nincs, hogy egy nõ képtelen elélvezni. Mindenki képes rá, csak agyban kell rendbe rakni, vagy párt váltani.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek!

Nekem az a bajom lenne h 2 barátommal szeretnék játszani a heroes of might and magic tribes of the east-tel s, csak az egyikkeltudok, meg ő is csak a másikkal tud. Hogy tudnám megoldani h mind a 3-an együtt játszhassunk?

Mikor szeretnék csatlakozni a valamelyikük által létrehozott maphoz, a játék azt írja ki h inicializálás/információgyűjtés a játékról, majd a gazda törölte a játékot, pedig valójában nem törölte.
Keress egy másik srácot.
Csípd ki magad és meny bulizni.
Próbálj meg ne gondolni rá, ne találkozz se vele se a barátnõddel. Foglald le magad más dolgokkal, de ha még mindig szereted semmiképp se keress más pasit mert az nem segít. Ha elmész mással randizni akkor csak azt fogod benne látni hogy a volt pasiddal sokkal jobb volt és mégjobban szeretni fogod.
5 éve szenvedek, de már megvagyok, próbálkozom mást keresni, de mindenkiben õt keresem. Akármennyire szeretek valakit, õt akkor is jobban szeretem. Szóval örülj, ha te elfelejted :)
Ha összejön vele a barátnõd, felejtd el mindkettõt! Házinyúlra nem lövünk. Amúgy gondold azt végig, hogy õ mégis mennyire tisztelt/tisztel ha három hónappal szakítás után rámozdul a barátnõdre.
keress egy olyan fiut aki megbecsul :P :)

A barátommal már majdnem egy éve járunk és még a szülei nem tudnak rólam semmit, és most elmondjam e neki h ez bánt, vagy csak szórakozik velem? De amúgy a rokonán keresztül ismeretem meg, ö meg nem hiszi h ez az oka.

Legjobb válasz: szentem mond meg neki hogy mutasson be a szüleinek odahaza, mert könnyen megromolhat emiatt minden.. nem ugy mintázzák az idõt,mert nemtudnak rólad.. vagy valami hasonló.. célszerû megmondani!

szentem mond meg neki hogy mutasson be a szüleinek odahaza, mert könnyen megromolhat emiatt minden.. nem ugy mintázzák az idõt, mert nemtudnak rólad.. vagy valami hasonló.. célszerû megmondani!
Mindenképp mondd meg, vagy legalábbis célozgass rá!Mi a barátommal elég komolyan együtt vagyunk, és nagyon szeret is, de ugyanez a helyzet.Nem is figyelt fel rá, hogy nekem ez mennyit számít, de végül fogta az adást.A fiúk annyira nem veszik komolyan ezt a kérdést, legalábbis sokan közülük.
hat 1 evig azert nem hiszem h.csak szorakozna veled..talan neki ez nem sokat szamit.sz.tem mindenkepp jelezd h.neked ez fontos lenne.
te bemutattad már õt a szüleidnek?
A kérdező hozzászólása: én bemutattam már, és ezért nem értem neki mért nem esik le h legalább azt szeretném h szóljon h vagyok neki
kérdezõsködj roluk vagy vhogy utalj rá ugy nem igaz már h nem veszi észre

Milyen internetes játékok vannak, amit tudnék játszani a barátom ellen úgy, h ő külföldön van?

Mint pl a honfoglaló, de bármi jöhet. Milyen jó játékok vannak amin el lehet hülyéskedni? Lehet kvízkérdéses, de ügyességi, stratégia, gyorsasági, bármi köszi 20L

Szeretem a barátomat, de ha pl elmegyek bulizni, akkor simán azt érzem h mással is össze tudnék jönni. MIt tegyek?

Ne értesetek félre, nem akarom megcsalni, csak nem vagyok szerelmes, de szeretem a barátomat. Viszont ha bnőimmel elmegyünk bulizni, gyakran flörtölök másokkal is és izgatna egy új ismeretség. MIt tegyek?

Legjobb válasz: Szakíts a pároddal.

Szakíts a pároddal.
Hát, lehet, hogy szeredet, de biztos nem úgy, mint ahogy a párját szereti az ember. Szakíts vele, hadd találjon egy olyan lányt akinek nincsenek ilyen gondolatai.
Figyelj kicsilány, döntsd el mit akarsz. Együtt maradni a sráccal, vagy kísérletezgetni. A kettõ együtt nem megy. Amúgy ha úgy érzed szerelem nélkül nem vagy vele boldog, akkor szakíts vele, és bûntudat nélkül flörtölgethetsz.
Vidd a barátodat magaddal.
Szerelembõl sem lehet megélni ne aggódj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!